Tsoooo Anyucik!:)hihi
Szoval Virag, kepzeld, az en Tesomnak olyan ludtalpa van, hogy csak ugy gagog! A mai napig. Anyuek vettek neki ilyen cipot meg olyat de csak nem notte ki, a mai napig csattog a talpa nyaron a kovon. hehe Viszont ettol volt jo a vizben amikor vizilabdazott. Ott ugye taposni kell a vizet kemenyen.
:) Jajj, ezt most nem azert irtam, hogy Bencusnak azt allapitottak meg amit, hanem eszembe jutott az en Ocsikem es gondoltam leirom. Ezen kivul pedig sajnalom, hogy Becuskanak muszaj a gyogycipo. Mondjuk...vegulis...ugyis kinovi hamarosan!
Picike meg!!:)
Egyebkent fajni szokott neki a laba?
Ez a poci dolog meg olyan, hogy en azt sem latom kinek hegyes es kinek nem. hihi Lehet ez csak azert van mert meg nem szultem es elkepzelesem sincs, hogyan nol egy pocak??? En a Miaet nem latom hegyesnek de a Bettiet sem. A Katien sem latok semmit, csak hogy novekszik!:) A Zsuzsie is ugy ugy gombolyu, a Virage is kerekgombolyu en nem ertem ezt hogyan latjak hegyesnek amikor az csak kerek, legyen fiu vagy lany odabent!
Rita, szuper, hogy Regi mar hamit rendel! Ezek szerint meggyogyult a kis picur!
Beze, a Te ferjed? Jol van mar??
Kati, annyira jol all ez a smink Neked es hozza ez a poci...hmmmm....ugy egyben vagy anyam, hogy csak na!!! Az arcod kisimulva, kiegyensulyozott vagy es happy! Latszik!!!!salalaaaa
Mia, Neked is nagyon szep a pocid! Es meg mindig olyan csinos vagy, hogy a fenebe csinalod. En gyerek nelkul vagyok de jonnek ram a kilok.
A korral jar, mi, hogy hizom!??
Virag is olyan vekony, meg Rita is, Beze is, Zsuzsi is, mindenki tok csinos, jo Nektek!!!!:)
OFF!!
Viragom, draga vagy, hogy gondoltal Ram, jo a suli, kemeny mert ugy koncentralok, hogy most ugy konkretan...alig elek. Halni van bennem a lelek! Ugy erzem magam, mint anno 1500 meter futas utan csak most a fejemben!
Porog nagyon az ora, kerdesek, kerdesek es kerdesek es ra a gyors valaszok, kerdes azonnal valasz, kerdes azonnal valasz....blabla, huuuuu, aludni volna kedvem!