Új privát üzeneted érkezett!

Lányok,
úgy néz ki, h ma át is cuccolunk.
Már megrendeltük a netet az új helyre, de nem tudom mikor kötik majd be.

Addig is vigyázzatok magatokra és a babákra! :)
Ahogy tudok, jelentkezem! :)

Puszi!

szisszka
 
 


Hello Jányok!

Macsnak Eszteren (őt nem ismeritek) keresztül átadom a jókívánságaitokat, stb...!!!

Eclipse, nyugika! Ne idegeld magad, próbálj relaxálni, ülj le, a rossz gondolataidat engedd ki, úgy h. közben szájon át fújsz nagyokat és ha kicsit megnyugodtál, kérj (attól akiben hiszel) pozitív energiát, gondolatokat vagy csak egyszerűen tölts be magadnak jó gondolatokat, megerősítést! Ez segít majd, hidd el! Apa nagyfiú már, fog magára vigyázni, főleg most, h. már ketten várjátok haza! :wink:
Amúgy teljesen érthető, h. aggódsz, csak ne vidd túlzásba, mert az sem neked, sem babócának nem jó :?

Ancsa, micsoda fotók! Nem semmik vagytok ezzel az utazással, de a vasárnap miatt szerencsére megérte! Csini vagy! Te sem vagy vmi túl magas csajszi, nem, vagy csak a többiek (akikkel voltál) jó magasak?

Lányok, köszönöm mindegyiktőtöknek a biztatást a vénás cassal kapcs-ban! Tegnap megkaptam az első, holnap jön a második adag. Kibírható volt, mert a doki ügyesen lassan adta be (min. 3 percig, amitől totál leizzadtam) és feküdnöm kellett hozzá, utána meg még kb. 10 percig pihi, vérnyomásmérés!

Őssejt, valamiért mi a Zurammal egyöntetűen nem akarjuk/akartuk soha. Hallottam pro és kontra és h. mekkora biznisz ez is, de egyértelműen nem tudtak meggyőzni, h. akkora előnye lenne... majne vélemény :roll:

Sophie, édes a kicsilány!!!

Angie, mennyi szép fotó! Én örülhettem, ha 12 ezer pénzért választhattam 1-et a 4 képből :roll: + a dvd...
De nagyon szép baba!!!! Gratula!

Szissz, akkor görbülni fog a jegy tutira! Gratula, ügyes voltál!

Dorka, sajnálom a kiságyat! Görénység szar állapotban visszaadni :evil:
Nálunk, végül Zoli megcsinálja az ágyikót... sokat hezitált, h. megéri-e, de voltak olyan munkái, ahol maradt meg anyag és igaz, h. nem kis meló, de készül!
Ja és megvettük a babakocsit! Most csak belinkelem az oldalt, ahol megtaláltam, de mi használtan vettük (most nem'tom lefotózni, mert akkut kellene töltenem), viszont a kislány csak egy évet használta és baromi jó állapotú!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


http://www.babycenter1.hu/babakocsi/pierre

a legalsó, de nem piros, inkább bordó, szóval ha mégsem kiscsaj.... :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 

 
 

3 funkciós és 45.000-ért elhoztuk... nézegettem: újonnan 85.000 és 90.000 között vannak!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


vénás cassal = vassal :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Vaya, Nővér tabinak utána néztem, jól hangzik, de most már nem kezdek el semmit majd ha ez vmiért nem használna, de neked remélem elég lesz ez is!

Rodi, szívmegállás :shock: hát igen, tudnak mindenfélét ráírni, de most már nem magamért aggódom főleg... eljött ez az idő is! :D

Mivel jól eldumálgatok itt magamban, eszembe jutott, h. megkérdezzem: ti tudtok normálisan enni? Én pár napja szenvedek: valszín nyomja a gyomromat Zorka-bébi, de egyszerre nagyon kevés megy le! Eddig is többször ettem keveset, de most már erőltetnem kell néha :? Eddig sem híztam túl sokat, de ha így folytatom :roll: Remélem, ha majd befordul irányba, akkor nem lesz ilyen nehéz az evés!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Ja, állítólag minden gyógyszerhez két tájékoztató készül: az egyik a dokiknak, másik a pórnépnek és a dokiknak szólóban, szinte az összes gyógyszernél szerepel a halál, mint mellékhatás :shock: :shock:
Lehet, h. ez baromság, de ha igaz, akkor dúúúrva!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, de egy kicsit most önzőzök... Olvastalak Benneteket, de írni nincs erőm külön-külön Mindenkinek...

Tegnap voltam dokinál, aki megállapította, hogy elkezdett felpuhulni a méhszájam és szerinte nagy a valószínűsége, hogy korábban fog érkezni Gergő. Amitől kicsit megijedtem az az, hogy azt mondta, hogy jó lenne még kb 6-8 hetet kihúzni. Én ennél azért többet szeretnék. Inkább 8-10 hét lenne a jó.
Kicsit rosszul aludtam a hír miatt... kavarogtak a fejemben a gondolatok... de valahol bent tudom, hogy nem lehet baj... hogy nem születhet meg Gergő túl korán...

Aztán a mai nap sem volt túl fényes. Ortopéd szakorvoshoz kellett vinnem Bencét, mert egy picit befelé dőlnek a bokái. Magánrendelésre kellett mennünk, hááát, majdnem elájultam, hogy 7000 Ft-ot kellett fizetnünk. (Az állami szakrendelésen november közepére lett volna időpont, én meg nem szerettem volna szülés után pici babával ott sorakozni... A férjem nem szeret ilyen orvosos helyekre egyedül menni...)
Azt mondta a doktornő, hogy -bár Bence lúdtalpas- még nem ír fel neki betétet, mert az meggyógyítani nem fogja. Helyette azt tanácsolta, hogy vegyünk neki ún. supinációs cipőt (vagy szandált), ami olyan, hogy kicsit kifelé dől a talpa a bokarésznél, így állandó mozgásra, tornásztatásra kényszeríti a talp és a boka izmait. Megbeszéltük vele, hogy idén ősztől ilyen szandit fogunk hordani bent a házban és egy év múlva visszamegyünk kontrollra. Akkor majd eldől, hogy kell-e neki a betét vagy kellően megerősödtek az izmai.

Ezután bementünk a McDonald's-ba, mert Bence szeret ott csúszdázni, erre két bunkó gyerek úgy lelökte, hogy szegényem azóta is sántít... a Zuram elé meg lelépett két gyalogos egy jelzőlámpás útkereszteződésben, ahol nekünk volt zöld, próbálta őket kikerülni, de csak úgy tudta, hogy szemből totál felhajtott egy útpadkára... mondanom sem kell akkorát koppant a kocsi... remélem nem kell futóműbeállításra vinnünk... :? :? :?

holnap remélem már nem lesz semmi... kicsit elég volt...

Mindenkinek pocisimi! Vigyázzatok Magatokra!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok Lányok,

Ma voltunk dokinál, ismét. A tágulat nem nőtt, de nem is ment össze, valszeg Boldinak ekkora is marad. Nem meglepő kezdem azt hinni mégis inkább rám ütött, az elmúlt napokban ugyanis mindenkitől azt kaptam meg, h végre látszik, h híztam, a fejem gömbölyödött… ma a doki is ezzel fogadott, kérdezte is, h mennyit híztam. Mondtam neki, h 8 kg-nál tartok, láttam a fején, h kevesli, kérdem én, többnek látszik??? Hát az arcomon nagyon. De mivel látja, h a bokám, lábam, kezem ujjaim szépek nem izgul, ilyen alkat vagyok. A víz csak a fejemre jön, mind1, végül is így legalább tudok járni nem igaz?! A méhszájam zárt, ami nagy dolog, paráztam miatta, viszont Boldi úgy döntött buksi fekvéséből átlubickol farfekvésbe. Nem akarom mondani, h ez volt az egyetlen dolog ami miatt nem izgultam, gondoltam okos kisfiam tudja, h kell kibújni, hát lehet tévedtem. :-)

Dorka, köszi a kérdéseket, egész jól vagyok, hál’istennek sok programunk volt, van, így nincs időm kattogni, inkább csak néha tör rám hormon fröccs, olyankor mindent kiadok magamból és jobb lesz. A fertőzésekre levett vér eredménye még nincs meg, de mivel nincs baj, így nyugodt vagyok…

Gyancsi, milyen szépek vagytok!!!! Nagyon jók a képek!!!

Ritya, milyen nagy és komoly fiad van, huhh, várja már nagyon a tesót?

Navared, nagyon jó vétel volt, nekem is az egyik kedvencem volt, csak hát sajna az itteni útviszonyok, de gratulálok, ügyik vagytok nagyon!!!!

Drága Csillagvirág, ne izgulj, nem lesz semmi baj, nekem már a 20 hét körül 2000-es volt a méhszájam és puhább is… de azóta semmi! Minden a régi!!! Pedig aztán volt itt pörgés, fürdés, izgalom meg minden! Sajnálom a többi rossz dolgot is, azért a Férjed ügyes volt, h még ha így is de sikerült elkerülni az embereket… :-(

Szép estét mindenkinek!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok, én anno utánajártam az őssejt tárolósdinak, és nem győztek meg. Kb. 30 kg-ig elegendő, addig meg ha kijön gond, az benne van az őssejtekben gen kódolva. ha ez a technológia beválik, lesz nemzetközi őssejtbank, mint a vér és szervbankok.

Ja, és a hasznosításhoz is spec dokik kellenek, a szülő nem adhatja, más meg ha nem hisz benne.. attól még persze nem beszélnék le senkit, de ne aggódjon, aki nem teszi. :)


Felpuhult méhszáj, semmit nem jelent. A farfekvés sem farfekvés még, a végéig meg tudnak fordulni. No paraAzért ne feledjétek, ha már elmentek a dokihoz, neki érdeke mondani vmit. És mind medikalizáltan arról közelítenek, hogy gáz LEHET. de akkor kihalt volna már az emberiség. Kitartást mindenkinek. És csak jókat. :)

freestyler
 
 


Morgen!

Tegnap reggel írtam egy jó hosszút, de mire elküldtem volna lemerült a gép: ( Aztán meg egész napos utazás volt, így este 8-tól mostanáig aludtam!!!!!

HAYNI!
Ötletgazda!
Én szívem szerint szívesen kimennék a Margit- szigetre egy szombati találkozóra valamelyik szombaton. Csak a szept 11 nem jó.
Persze csak egy ötlet!


Dorka!
Műanyag kupakokat szállítok Bp-re,hogy mindent be lehessen zárni. Mint pl: majonézes flakon, kólás flakon, tusfürdős, és samponos meg testápolós flakon... stb
De nem igazán szeretem ezt a melót, mert úgy érzem magam mint egy természetgyilkos, mert utálom hogy utána minden műanyag a szemétben landol, ahelyett hogy újra felhasználnánk.
Nem tudom ki mennyire gyűjt szelektíven..... De én igyekszem legalább amit átvesznek azt úgy leadni, pl papír, műanyag, fém, üveg. Szeretném ha a gyerekeim nem egy szeméthegyen nőnének fel..... Na bocs, de mindig kiakaszt a szemétkérdés, meg az hogy mi meg a szeméttermelésből élünk: (

SZISZ!
Gratula, mind a vizsgához, mind a költözés, és pakolás sikerességéhez!!!!

Ami az őssejtet illeti: mi azt sem tudjuk hogy a borítékba fogunk- e tudni pénzt tenni... Nemhogy még egy 100-ast ezért.....
Szülőinknek sem volt, és mégis élünk....
Valahogy szerintem az ember már-már túl sok mindent akar irányítani, és közben azt sem veszi észre ha az esetleg neki árt.....
Én szeretem a természetet úgy ahogy van.....persze meg tudom érteni azt is aki mindent megtesz....

Angie:
Reméltem hogy veled is minden ok! Rég hallottunk felőled, de persze ezt is megértem ha valaki napi 8-10 órát a gép előtt ül akkor otthon már nincs kedve ugyanazt csinálni, főleg hogy szabin van: ) Hát jó pihenést!

Csillag!
Azta betyármindenit! Még jó hogy apának sem lett nagyobb baja!!
Őrült emberek vannak! Tegnap elém is lelépett egy szerencsétlen a a bajcsin, mikor zöldhullámon 80 nal mentem.... Szerencsére a középső sávban, és szerencsére a másik sávokban nem jött senki!
Rádudáltam, hogy legalább igyekezzen, az z okostojás meg elkezd kacsingatni!!!! HÜLYE_HÜLYE_HÜLYE!!!!!!!
Na de nem lett semmi baj......
na ennyit erről... remélem ma szép napod lesz: )

Megyek is, mert aztán elszalad a nap megint úgy mint tegnap.....

Mindenkinek Pussza: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


sziasztok!

csak gyorsan mert most is rohanásban vagyok, de két dologra én is szeretnék reagálni :-)

Csillagvirág: Budapesti vagy? a sportkórházban van egy fantasztikus jó ortopéd orvosunk(engem már műtöt is és a gyógytesi suliba tanárom is volt) . szóval hozzá jár nálunk az egész család és már renhgetek gyereket küldtem hozzá, akiknél találtak lúdtalpat vagy gerinc problémát. A lényeg a lúdtalpnál: GYEREKNÉL NEM VAGY LEGALÁBBIS LEGRITKÁBB ESETBEN ALKALMAZUNK LÚDTALPBETÉTET!!!!!! Hétköznapi(főleg idősebb) orvosok rögtön felirják, de igy a talp izmai ellustulnak és még annyit sem fog erősödni mint egyébként....
Általában nem is igazi lúdtalpról van szó, hanem a bokacsont dől befelé. Ha a gyereket felállitjuk egy székre mezitláb(kb szemmagasságba kerüljön velünk) és hátulról megnézzük a bokacsontját látni hogy befelé dől(ezért ér le a talp belső fele is) de ha kézzel lazán kifelé billntjük a bokát akkor látni hogy a "lúdtalp" felemelkedik, és helyes állásba kerül.
Ennek orvoslása: sarok ék-gyógyászati boltban lehet kapni. Ez nem sarokemelő, merta legtőbb boltban ezt akarják adni, mert sok helyen nem értenek hozzá, nem hallottak még a sarokékről.
Torna: egy mozdulattal lehet csak tornáztatni: kifelé kell döntetnia lábat, napi 2-300-szor több elosztásban. Az én fiamnak is volt/még kicsit van/és kb5X50 dőlést csináltattam vele. Hordtza a sarokéket és kb 1 év után jó lett a lába. De mivel nő még a gyerek figyelni kell mert visszáll, bedől ujra. Ugyhogy mi többször is használjuk ezt a sarokéket. Ja és 800 ft.
Ha meg nem használja a gyerek, akkor fájhat a lábszára, térde, csipője, hiszen a helytelen bokatartása, helytelen testtartáshoz vezet ami kihat az egész tartóaparátusra(gerincre).....

délután küldök ezzel kapcsolatban képeket is ha érdekel valakit.

Ha nem volt érthető, vagy van még kérdés szivesen állok elébe :-) Remélem nem okoskodásnak vetted :oops:

sejtbank: a fiam kerianyuja a czeizel féle sejtbankban dolgozott(most gyesen van). Egy párszor elmentem vele vért gyűjteni.... aztán ő is elment szülni, ő levetette a babájánál mert neki ingyenes volt, de mikor kifejtettem az én álláspontomat ezzel kapcsolatban, egyetértett velem és mondta ő sem vetette volna le ha nem lett volna ingyenes.
szóval álláspontom(mint már valaki irta is):
-kevés betegségnél tudják felhasználni,
- drága maga a levétel és az estleges felhasználás is(több millio ft is lehet, amit viszont tuti sehogy nem tudnánk kifizetni, m,ég segitséggel sem-gondolok itt a 10-15 millios őssejtbeültetésekre...)
-ma már szintén megoldható, hogy (egy ismerősünk most ilyen programban van benne), hogy egy következő terhességet létrehoznak, és még magzati korban elveszik(ha nem akarja megszülni) de a sejtjeivel a nagyobb gyógyitható. Akiket ismerek most a kisiskolás gyerek nagyon cukorbeteg, anyuka idősebb, már nem akar több gyereket, de bevállalta hogy terhes lesz és azzal gyógyitják a nagyobbat. Nem tudom hogy sikerüt, azóta nem találkoztam velük, de ezt is Czeizel csinálja, vezényli....
-szóval szerintema később sem késő és addig még sokat fejlődik ez a terület...

-a mi babáinkkal semmi de semmi baj nem lesz!!!!

Persze akik levetetik ne vegyék magukra amiket irtam hiszen ez az ÉN véleményem!!! senkit nem akarok megbántani vele. Remélem soha egyikünknek sem lesz ilyenre vagy hasonlóra szüksége és n em fogjuk magunkat ostorozni, hogy mi lett volna ha levetetjük.....

rabbe78
 
 


Jó reggelt Lányok!

Ritya- Jó a kép rólad és a kisfiadról :D

Szissz- Nagyon jó költözést nektek, ne emelj semmi nehezet :wink:

Maccs- Nagyon sokat gondolok rátok, KITARTÁS!!!!!

Navared- Nagyon jól látod a helyzetet...Én nem magas vagyok, hanem mély :D :D 156 cm-es vagyok, a többiek meg mind 170 felettiek ( vagy a fiúk 180 felettiek :D )...Úgyhogy mindig én vagyok a legkisebb de azt már megszoktam :D A babakocsi szuper, barátnőmnek ( Melindának , akinek a kisfia van, velük voltunk most is Olaszba), na neki is ilyen van csak az egyel régebbi modell...Szereti nagyon :wink:

Csillag- Sajnálom ezt a rossz eseménysorozatot :? Minden rendben lesz a babócáddal, próbálj picit pihenni már amennyire ez gyerek mellett egyáltalán lehetséges.....Minimum 10 hétig még bent lesz Anyuja pocijában, kiszurkoljuk neked, oks?? :wink:

Vikoo- Boldi baba még 10-szer visszafordul a szülésig, tudja ő, hogy merre van a jó irány, csak lehet már a fejébe szállt a vér a sok fejjel lefelé lebegéstől :D

Eta- Nem is tudtam, hogy ilyesmikkel foglalkozol :shock: Hát sajnos valakinek a szeméttel is kell....De nem értem, hogy a műanyagokat miért nem hasznosítják ott újra???Hiszen egy csomó mindent lehet belőle csinálni..... :roll: Mi szelektíven gyűjtjük a hulladékot, itt kötelező :!:

Őssejt- Lányok szerintem mindenkinek magának kell tudnia, hogy az megnyugtatja, hisz benne vagy sem, illetve hogy megtudja-e finanszírozni vagy sem...Az a baj, hogy ez is csak később derül ki,hogy felesleges dolog vagy tényleg van haszna :roll:

Na most lépek csavart venni, aztán Melindázok, utána főzni is kéne :wink:

Puszi mindenkinek!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Helló csajok!

Tegnap megjártuk az uh-t, ami tökre felesleges volt, mert a kis huncut nemhogy megint a feje elé kapta a karjait, de még a lába közé is behúzta a talpát!! Persze meg sem mozdult, csak mikor kijöttünk. Gondolom, örvendezett, hogy már nem nézegetik-piszkálják. Hmmm.
Ma a védőnőnél voltam, minden rendben, de miért is ne lenne, 2 hete találkoztunk legutóbb. És bejelentkezett, hogy megmutatja a fürdetést, meg minden tisztába tevést és társait..hát, vegyes érzelmekkel nézek elé. Egyrészről tudom, meg kicsit tanultam is pedagógus lévén, másrészről... nincs másrészről. Minek ez??? :shock:
Most néztem meg, hetedszer voltam, és ő kétszer nálunk!!!

rabbe! De érdekes, amit írtál. Meddig érdemes ezt használni? Ill mikortól? Van egy 10 éves tanítványom, aki nagyon befelé lép...Elolvastatom az anyukájával az üzidet.

szissz! Gratula a vizsgához. Most már pihi?

eta! Honnan szállítod? mekkora tételben? nem kell emelgetned? Meddig fogsz dolgozni?

Kép
ebba
 
 


Sziasztok Csajok!

Na, úgy néz ki, h. megoldódik a kiságy probléma, 2 barátunk felajánlotta, h. ők közösen vesznek egyet, de majd csak akkor örülök, ha már itt lesz nálunk.Így csak matracot kell bele venni, amit néztem az Ikeában 4990,-ért.Apropó Ikea-voltak azok a babatakarók párszáz ft-ért, meg a kis rágókák is pár százért és azok most nincsenek....Tud erről vki valamit?Legalábbis a neten :( Nekem kellenek!!!!

Gyancsi, húúú nagyon jó lehetett, nem tagdom, irigykedve néztem végig a képeket....Úgy vágyom a tengerpartra, de jövőre Lucababával tutira nem jutunk el.Látom, mára is van programod, nekem semmi, igazából szerintem el fogom unni az életem, vagy még nem döntöttem el...

Ryta, édesek vagytok a képen :D

Navi, kitartás a vashoz!De jó nektek így ez a kiságyas dolog, az a kiságy tutira szuper lesz!!!
Megnéztem a babakocsit, szerintem nagyon szuper!!
Kaja-irigyellek nem tagadom, én tudok enni, sajnos.Bár próbálom magam visszafogni...

Csajok, én nagyon hízok, bár anya és Andris szerint nem vészes, de én nem így látom a helyzetet...10kg-nál tartok a saját mérésem szerint, és a kezdetekkor sem voltam nádszál, kezdek aggódni, h. túl sokat hízom, még több, mint 2 hónap hátravan.

Szissz, kitartás a költözéshez!Hiányozni fogsz :( Remélem hamar bekötik a netet!!!

Csillag, sajnálom ezt a rossz napot!!!!Ma már biztosan tutira gyönyörűségesen szépséges napotok lesz!!!!
Pihenj sokat, a kisbabád nagyon szeret a pocakodban, nem fog ő előbb jönni!!!!

Vikoo, a te okos kisfiad is tudja, hol kell kibújni, csak még gondolta tornázik egyet :) Az a lényeg, h zárt a méhszáj!!!
A véreredmény meg majd megjön, de úgysincs semmi gind és kész!!!!

Eta, a kupaküzemet tudtam, de valamiért abban a hitben éltem, h. már nem dolgozol.De akkor most már tudom, h. te vagy a szállító!

Ebba, akkor neked is kis szégyenlős a babád, mint nekem!Nem baj!
Védőnő, komolyan furcsa ez a nagy lelkesedés, de valahol végülis jó, segíteni akar.Csak gondolom, ennyire gyakran már inkább nyűg, mint segítség.

Köszönöm mindenkinek az őssejttel kapcsolatos infókat!!!

Lucuzs, merre jársz?

Most hívott az egyik barátnőm, h. átjön!!!Életmentő!!!!!!!!!!!Tényleg unom magam!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Dorka! Látom kerestél (kiszúrtam a nevemet)! :wink: Aranyos vagy! :D
Örülök, hogy ilyen jól megoldódott a kiságy-ügy! :lol:

Nálunk hatalmas a pörgés, így csak néha idekukkantok, de nem bírom elkapni a fonalat :oops: , írásra meg már tényleg nem marad időm.

Szóval csak magunkról, bocs. :oops:

Készül a festés a szobában, bár most kicsit megakadtunk, mert minden falat más színre kértem apukámtól, és sajnos a piros (inkább rózsaszín) nem akar jó lenni. Talán holnapra sikerül újat szerezni...
Közben a párommal nagyon jól haladunk a beépítettszekrénnyel, már csak pár apróság van hátra. Ha ez megvan, Bogi cuccai költöznek és felszabadul a pelenkázószekrény.

Sajnos van rossz is bőven a napokban. Anya leesett a lépcsőjükön, bokája feldagadt, egy hét fekvőgipsz. :( Illetve még ugyanazon a napon kiderült, hogy kettes cukorbeteg. :( Bár ezt sejtettük, mert apukája is ezért ment el, és én is érintett vagyok.

Ezek miatt mostanában nem sok időm marad fórumozni, most is a délutáni pihenésemből csíptem le. :wink: :D

Puszilok mindenkit!!!

Csodaszépek a pocakok, és a babák!!! :lol: :lol: :lol:

Eclipse! Kitartás neked erre a hétre!:roll:

Aranyoska merre jár??? Már hazaértek, nem?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lányok, köszönöm a biztató szavakat! El sem hiszitek, hogy mennyire jól esik, hogy mellettem álltok! Én is úgy érzem, hogy nem lesz semmi baj Gergővel és kihúzzuk addig amíg kell!

Rabbe, nem vagyok budapesti, így ahhoz a dokihoz biztos nem jutunk el. (győri vagyok) Az info-t nagyon szépen köszönöm erről a sarokékről és kíváncsian várom a képeket is!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként szerencsére nem írtak fel lúdtalpbetétet. Azt én is tudom, hogy attól soha nem jönne helyre Bence lába.
Egyébként hallottál már erről a supinációs cipőről? nekünk most ezt ajánlották... (vagyis nem a cipőt, hanem egy ilyen szandit, amit egész nap viselne Bence bent a házban)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Dorka, még annyit akartam írni Neked, hogy soha ne mondd azt, hogy jövőre nem jutsz el Luca babával a tengerpartra. Bence ugyan augusztusi baba volt, de egy évvel később már az olasz tengerparton nyaraltunk! Minden gond nélkül! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy mostanában csak negatív dolgokat írok, de úgy néz ki, hogy ez az augusztus nem az én hónapom :(

Előtte egy kis jó dolog is: A hétvégénk nagyon szuperül sikerült (bográcsoltunk és minden nagyon finom lett) és két unokatesóm is most szedte össze a babarucikat (3 zsákkal kaptunk és ezek még csak az első időkre valóak). Nagyon szép, szinte vadiúj kisruhák és mind 100 % pamut :) Ja és kaptunk olyan kishintát, amit Dorka, Te szeretnél annyira. Én nem is gondoltam ilyenre, de ha már adták, nem adom vissza :)

Na akkor a rossz dolgok: Hétfőn megint rendszerleállás volt a munkahelyen, így egész nap a fülemen lógott a telefon, plusz bejött két olyan munka is, amit aznapra meg kellett csinálnom. Este 5-re már teljesen kész voltam. Kedden folytatódott, de már csak a hibajavítás utáni információadással.
És ezután jön a legrosszabb :( voltunk este terhesgondozáson és megkaptam a terheléses cukor eredményemet :( Nagyon rossz lett :( :( :(
Az éhgyomri 4,5 lett (tartomány 3,5-5,5); 60 perces 10,9; 120 perces 9,1 :(
A nőgyógyász elküldött diabetológushoz. Akinek van ilyen problémája, légyszi írja le, hogy mire számíthatok és hogy ez a babának mennyire árthat!
Tudom, hogy sok mindentől függhet ez a dolog, de nem igazán értem, 4 kilót híztam eddig, cukrot nem nagyon eszek, mert nem nem kívánom, szerintem aránylag egészségesen étkezem (sok zöldség, gyümölcs). Lehet a gyümölcs miatt van? Az a baj, hogy este vacsi helyett muszáj gyümölcsöt ennem, mert azt kívánom :(
De tegnap olyan ideges lettem, hogy semmi nem ment le a torkomon :(

Most próbálok hozzászólni az eddigiekhez:

Navared: köszi a szülésznős tippet, tegnap rákérdeztem a dokinál. Neki mindegy melyik szülésznő van bent, mindenkivel szeret együtt dolgozni, viszont mondta, hogy ha nem fogadunk, akkor nem valószínű hogy sokat fognak velünk foglalkozni, mert 2 szülésznő van a szülészeten egyszerre, és mindig tele szokott lenni a szülőszoba... Hát majd meglátjuk, hogy fogadunk-e.
Remélem minél hamarabb lesz eredménye a vasnak, és nem kell majd sokszor menned. Szép a babakocsi! :)

Eta: szép lesz a babaszoba :) és tényleg jó ötlet ez, amit írtál a háttérképpel kapcsolatban.

Dorka: Munkatársak programozók :), mint én is. És jellemző erre a "fajra" :) , hogy éjszaka ébren van, nappal meg alszik. Én is ilyen voltam, de mivel alkalmazkodnom kellett Jani munkahelyéhez, így megpróbálok időben lefeküdni és reggel korán kelni.
Nekem csak egyszer volt, hogy eltalálta a bordám.... hát nem mondanám, hogy nagyon jó érzés volt :) Viszont rendszerint, amikor megyek a buszhoz, akkor rálép a húgycsövemre, na az nagyon kellemetlen és akkor szinte csak topogni tudok, biztosan hülyének néznek az utcán :)
Kiságyat sajnálom, nem is értem az embereket, hogy miért nem becsülik meg legalább a másét.... Biztosan meglesz így a kiságy, ha már megígérték :)

Jaj, képzeljétek, tegnap először átadta egy nő a helyét a buszon :) Örültem neki, mert tömegnyomor volt és féltettem a Babókánkat.

Hajnii: hát én nem tudom hogy lesz, mert mire elmegyek szabira, már csak 1,5 hónapom marad utolérni magam :), azután meg jönnek a Babókák és nem sok időnk lesz netezni. :) De azért megpróbálok képben maradni :)
Pesti taliban én is szívesen benne lennék (már felvetettem én is ezt a dolgot Szisszkáéknak, csak nem írtam konkrétan a pestet, de az lenne a legjobb, mert remélhetőleg ide többen össze tudnánk jönni :) ).

Gyancsi: ne szégyelld magad a munka miatt. A 2:30-as kelést én sem bírnám már (volt egy idő, amikor én is akkor keltem, de csak 10 naponként kellett). Amúgy is utálok már itt lenni, de azért is kibírom ezt az 5 hetet (és 2 napot :) , már számolom visszafele). Jó lehetett a nyaralás (kivéve a dugót), csini vagy a képeken. :)

Rabbe: jöttek a kollégák, kb. 10-kor.... :) Hát most a vásárlással úgy vagyok, hogy nagyon szeretnék valamit, de ha nem fontos, akkor erőt veszek magamon. Majd ha a Babóka meglesz, lehet nehezebb lesz nemet mondanom.

Rodina: légzésfigyelős előadásra én is (vagyis mi is a férjemmel) szeretnénk menni, mert tegnap megkérdeztük, hogy van-e ilyen az Istvánban és sajnos csak szülésfelkészítő van szeptembertől (aminek a témái nem olyan jók, mint a János kórházé, így lehet ami érdekel oda is el fogok menni).

Sophie: gratulálok a kislánykához!!! :)

Vayacon: nem tudom, hogy kaptál-e már választ, de a szomszéd csaj mondta nekem, hogy nagyon vigyázzunk, mert ő is úgy járt, hogy csak 15-dike után utalt az OEP és necces lett a lakáshitel kifizetése nekik. Ebből gondolom, hogy nem nagyon. Vagy a beadási idővel volt probléma, mert a cégek nem mindig küldik időben át a papírokat.

Ebba: sajnálom a környezeti katasztrófákat nálatok :( Sajnos ez már ilyen lesz, mert megváltozott a Föld időjárása és hozzá kell majd szoknunk ezekhez az ingadozásokhoz, meg ami ezekkel jár (víz, szél, földrengés).

Eclipse: párodnak szorítok!!!! :) Te pedig próbálj ne nagyon izgulni (könnyű mondani :) ).

Angie: gyönyörű szép a kisfiad a 4D-n. Szorítsatok, hogy pénteken nekem is sikerüljön jó képeket kapnom!

Szisszka: a vizsgára mentek a drukkok és örülök, hogy tudtál válaszolni minden kérdésre, így biztosan meglesz.

Csillag: sajnálom a pech-szériát :( Most én 100%-osan együtt tudok veled érezni. Remélem hamarosan elmúlnak ezek a dolgok, mert nekem is kezd már elegem lenni belőle.

Őssejt: Freestyle-lal és Rabbe-val értek egyet (nem akarom mégegyszer leírni), én részletesen utána olvastam az előnyöknek és a hátrányoknak is, és nem éri meg, pedig először mi is úgy voltunk, hogy jó lenne, de most meg úgy alakult, hogy úgysem tudnánk fizetni érte....

Na én is jó vagyok... reggel kezdtem el írni a hozzászólást, és szerettem volna minél hamarabb olvasni a válaszokat, de sajnos megint sok volt a meló. Most viszont lépek 4-kor, mert éjszaka 3 órától kezdve nem tudtam aludni :( , húgom meg ma jön haza Ausztriából és még egy csomó mindent meg kell addig csinálnom. (Ha minden igaz, hozza a kiságyat is, már nagyon várom :) ).

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Tatjana, ezt olvasd el, egy másik fórumozó írta Rodinának (először neki is magas lett a cukorterhelés eredménye, mert Ő is gyümit vacsizott..., Rodi, bocs, hogy leírtam...)

"Gyümölcsöt reggelire és vacsorára szigorúan tilos enni! Akkor a legrosszabb az inzulin felhasználásod. Csak tízóraira és csak uzsonnára. És csak kis mennyiségeket! Sárgadinnyét én nagyon nem javaslom, csak gondolj bele, a másik neve cukordinnye. Gondolhatod, mennyi benne a cukor."

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Helló lányok!

Hát nyögvenyelősen ugyan,de megérkeztem hozzátok:)
Végig olvastalak benneteket,de írni nem volt erőm.De ahogy olvasom,mostanában nem csak én vagyok egy kicsit "ellustulva" :wink: Biztos ez a hülye párás,fülledt idő is teszi.

Pár mondat rólunk:A Balcsin töltött majdnem 2 hét,felért számomra egy nyaralással,főleg,h a 2.héten apa is csatlakozott és minden napra beiktattunk valami jó kis progit,ami nem túl megterhelő.Majd a végén teszek róluk pár képet.
Tegnap voltunk gondozóban,de helyettesítés volt,így uh.-ot nem csináltak,de megkaptam az igazolást,h a 4 kötelező alkalmam meg van,mehetek majd a támogatásért. :) ...és legközelebb a 36.héten kell mennem NST-re,már a fix időpont is meg van.
36.hét!!!!!Feltudjátok ti ezt fogni???? :lol: Nemsokára megérkezik ez a kis gyöngyszem...olyan hamar elment.
Apácska j.hét elején kap fizut és megbeszéltük,h elmegyünk még egy babamozira,hátha most többet mutat magából ez a kis cafat :wink:
Egyébként rettentő virgonc továbbra is a kis drágám..és nagyon szeret velem játszani.Esténként amikor lefekszem,elkezdem cirógatni a hasam és rögtön jön a kezem alá...és a legjobb,ha abbahagyom egyből dörömböl.Imádom :wink:

Igyekszem majd reagálni is...de olvasni olvasok.Szóval próbálok nem lemaradni.

Lucuzsnak külön köszönöm,h rám csörgött.Jól esett nagyon ,h hiányol!!! :wink:

Sok puszi és pocaksimi mindenkinek!!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Helóka csajok!!


Hát mennyit írtatok, győzöm vissza olvasni.

Köszike a kép dicséreteket.

Vikoo nem baj ha elfordult a fiad.Másodiknál az utolsó percben is megfordulhat.Barátnőm szülés előtt egy nappal a vizsgálaton volt, azt mondták neki császár lesz mert nem fordult meg a babója.Másnap otthon elfolyt a magzatvize elment szülőszobára és mondta császár farfekvés végett.Vizsgálatkor meg kiderült hogy megfordult neki tehát simán szülhetett.

tatjana ne féljél nem lesz gond a cukroddal.

Dorka már én is 10 kilónál járok minden héten egy kiló.Már nagyon érzem mert nehezebb felállnom.Pedig én sem zabálok és fiammal napi 4 órát biztos sétálunk.Délelőtt és délután is, estig kint vagyunk általában.

KépKép
ritya
 
 


Kép Keszthely kikötő... Kép Kis-Balaton(Kányavári sziget) Kép Badacsonyi móló Kép szintén...:) Kép B.ederics...Afrika múzeum Kép Tihany-apátság Kép szintén Kép Keszthely-Festetics kastély udvara Kép ez is... Kép Pocak család:) Kép Bambula


Hát ezek voltak a legszebb pillanatok...nekünk:)

Jah,elfelejtettem az előbb írni,h ma elintéztük az apasági nyilatkozatot...és megérdeklőstük,h milyen segélyeket vehetnénk igénybe,de nincs Kánaán.Viszont 40.000.- az életkezdési támogatás itt Sopronban(én kevesebbre számítottam.)

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


na megjöttem de sajnos valamikért nem tudom feltöltenia képeket, azt irja nem megfelelő fájltipus, pedig jpg :shock:
De találtam a neten, itt a sarokék másnéven egyenes léptető, ha beragasztjátok, a belső felén magasabb ezáltal harálép akkor kidönti a lábat.(betételnél figyelni kell merre dől., különben forditott hatást érünk el.)
Itt megis lehet venni:http://gyogybolt.eu/spl/270274/Gyogybetetek_cipokbe
egyenes léptető néven fut itt.

csillag: az a cipő amit irsz, ugyanez van benne... szóval ha az drága akkor ez az olcsóbb megoldás :-)

ebba: a nagyon befelélép alatt mit értesz? mert ha a lábfejét, ujjait forditja befelé akkor neki nem biztos hogy erre van szüksége, ez csak a bokacsont dőlésszögének korrigálására jó, aminek következménye a lábboltozat lesüllyedése....ami még nem igazi lúdtalp de lehet belőle az is és majdnem mindegyik orvos félrediagnosztizálja...
kor: bárkinek, még anyukám is használja és azóta nem fáj a lába-milyen jó, hogy kitanultam és gyógyitom a családom :-) legalább valami haszon is van a sok tanulásért :-)
szóval szerintem kor mindegy, de az orvos azt mondta minnél kisebb a gyermek annál jobban kell figyelni hogy ne szaladgáljon ebben a betétben, mert kifordulhat a bokája és szalag szakadhat, szóval csak sétálásnál ajánlotta. De az én fiam első pillanattól egésznap használta, szerencsére nem fordult ki a bokája ettől,viszont kb egy évig mindennap használta, aztán kivettem de láttam hogy kezd megint befelé dőlni, így vissazteszem időnként neki. de ha mindennap tornáztatja(külső élre billenti) akkor sokat segit, megerősiti a külső lábszárizmokat amik feszitik kifelé a bokacsontot.
Most nyáron nem hordta most nem is dőlt már vissza annyira neki, de ősszel ha ujra zárt cipő lesz(zárt sarokrésszel kényelmesebb-jobban rögzithető)
teszek az iskolábamenő cipőjébe... de őt nem zavarja, sőt büszként mutogatta az iskolai orvosnak aki felirt volna neki lúdtalpbetétet :-D részletesen elis magyarázta neki hogy hogy kell megvizsgálni és nem is igazi lúdtalp hanem csak a bokacsont növekedési zavarának egyik következménye és hogy milyyen gyakorlat kell rá :-D csak nézett a doki, de nem kaptunk végül sem ortopédiai beutalót, sem pedig talpbetéti javaslatot :-D
Egyébként nekem meg forditva van, nekem kifelő dőla bokám egy kicsit...

rabbe78
 
 


Aranyoska: én is sokat gondoltam rád.;-) aztaaaaaaa! te nemsoká szülsz :-) nemsokára izgulhatunk sorba mindenkiért és akkor rohanni fog az idő :-)

én ma azt találtam ki-lehet hogy valaki groteszknak vagy nem odaillőnek fogja tartani, bocsi érte- szóval hogy a párommal megcsináljuk gipszből a pocim megörökitését majd az utolsó hetekben (melltől has aljáig-mintha egy trikó lenne), a pocirészére rajzoltatok a sógórnőmmel(restaurátor, fantasztikusan rajol) egy méhben levő babpózt és kitesszük a babszoba falára disznek, képnek....
rajz nélkül láttam ilyet de szerintem a rajzzal sokkal aranyosabb lesz.
A párom kicsit húzodszkodik amiatt hogy a cicim is ott lesz a falon és bárki látja, de szerintem pont annyi látszik, mint egyébként is poloban: a dudor, hiszen bimbót nem teszünk rá :-)
na majd meglátjuk.
sajnos a neten nem találtam ezzel kapcsolatban semmi instrukciót, de nem hinném hogy nehélz lenne összegipszelni magam :-)

rabbe78
 
 


Rabbe, köszi a linket, így már tudom, hogy mit keressek! Itt Győrben is van pár gyógyászati segédeszközös bolt, majd utánajárok, hogy lehet-e ilyet kapni. Ha nem, akkor meg megrendelem. KÖSZIIIIIIIIII!
(bár azért egy szandálba is beruházunk szerintem, mert Bence nem megy még oviba, a kinti cipőit meg csak pár óra erejéig hordja ősszel meg télen...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag, ne aggódj, a korábban azt fogja jelenti, h. max. 2 héttel előbb! Minden okés lesz! :wink:
Látom, lábproblémára már kaptál ötleteket… na nem mintha nekem lenne…! Jókat írt Rabbe!

Vikoo, az „itteni útviszonyok” ez azt jelenti, h. nem túl strapabíró? :shock:
Az az igazság, h. én nem vagyok túlságosan kiművelve babakocsi téren. Megvoltak az elképzeléseim, de no tapasztalat és ezért is azonnal ráharaptunk erre a babajárgányra, mert nagyon jó állapotban van és minden van hozzá, amit szerettem volna! Remélem, nem lesz vele gond! Itt azért jó utakon tudom vinni…

Örülök, h. szerintetek jó vétel volt! :D

Eta, én is nagy szelekítves vagyok! Próbálok, amennyire csak egy panelban lehet, figyelni ezekre a dolgokra! Amikor melóztam, felháborított, h. sok m.társam tonnaszámra dobja ki a papírt, meg mindent egy helyre dobunk… még annyit sem bírtam megtanítani nekik, h. legalább a műanyag flakonokat nyomják össze és a vizet nem kell folyatni, csak mert nem ők fizetik… felháborító! :roll:

Ancsa, na sorstársam… jó én 160 cm vagyok (lehet h. csak 159), de én is majdnem mindenhol a legkisebb :D Régebben nagyon zavart, de már lekaka. A jóból keveset adnak :wink:
Elnézést a magas társaktól :oops:

Ebba, mikor mondtam a dokinak a 4D-sen, h. nem csípi az uh-ot a babuci, csak nézett és azt mondta, h. ezek a gyerekek már nem olyanok… szerintem Zorka is rühelli!

Dorka, hát igen a párom szívét lelkét beleépíti az ágyacskába!
Ne irigyelj, szeretnék én enni, de nem nagyon megy… úgy kell erőltetnem. Ált. kistányérra rakom a kaját és azt alig bírom legyűrni! Elég gáz! Remélem, azért kicsilány elveszi, ami neki kell! Aztán lehet, ha máshogy fordul, eszem majd mint állat és hízom még 10 kg-ot… bár ennek csekély esélye van, de ki tudja :?

Lucuzs, sajnálom anyukádat! :(

Tatjana, akkor most jól rád ijesztettek, sajnálom! Én is este eszem gyümölcsöt… lefekvés előtt, meg délelőtt! Remélem, tényleg csak emiatt lett magas a cukrod! Ezen tudsz változtatni! És mit kell tenned, doki mit mondott?

Rabbe, de jó ötlet! Majd muti ám meg cickóstul! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Lányok!
Sikerült ma is beugranom egy rövid kis időre. Rengeteget írtatok! Köszönöm a kisebbik fiam dicséretét. Tényleg nagyon jó képek készültek róla, ez a 4D Genesis valóban hű a hírnevéhez :)

Orthopédiai problémákra: Szilárdnak is befele dől egy picit a bokája, és ezért lúdtalpasnak néz ki. Kaptunk is az oviból egy orthopédiai vizsgálat után egy levelet, hogy lúdtalpas, és tórnáztatni kell a lábát, de a fiam nem hajlandó három gyakorlatnál tovább tórnázni, sőt, mezitlát sem akar kint lenni, olyan kis finnyás. Én is a szupinált talpú cipők mellett döntöttem. Itt találtok jó áron cipőket:
http://www.salusgyogypont.hu/index.php? ... 0&Itemid=1
http://www.salus.hu/belindex.php?item=t ... gyerekcipo
Az a betét is érdekes, amít említetek. Nekem azt mondták, hogy ezt a döntött talpú cipőt legalább két évig kell viselni (gondolom, a talp-éket is, amit be kell a cipőbe tenni), ahhoz, hogy elérjen valami hatást. Egyébként a három éves gyerekek lába még nem fejlődött ki teljesen, és még bőven alakítható. Én le akarom cserélni az otthoni, az ovis és a kinti cipőjét is ilyen döntöttre. Most úgyis aktuális lesz a csere, mert nőtt a lába egy méretet, így pont mindent tudok cserélni. A Salus csinál téli lábbeliket is, és szerintem nem drágák viszonyítva a többi jó minőségű gyerekcipő árakhoz.

Őssejt: én is filóztam Szilárdnál, de aztán ahogy utána olvastam, rájöttem, hogy túl drága ahhoz képest, hogy tényleg nem sok betegségre tudják felhasználni, és mi pont nem vagyunk hajlamosak azokra a betegségekre. Ráadásul valóban nem a gyerek öregségéig hasznosítható fel. Azt is hallottam, hogy őssejteket lehet máshonnan is kinyerni a felnőtt szervezetéből is, így mi hanyagoltuk és most sem fogjuk levetetni. Az öcséméknél a sógornőm gyerek kora óta cukorbeteg, ezért ők levetették, mert az ő esetükben van esély, hogy örökli a kilányuk, és a cukorbetegségnél nagy hatékonysággal tudják hasznosítani az őssejteket. Meg kell fontolni, és akinek van olyan betegsége, amit a gyereke esetleg örökölhet, és gyógyítható őssejtel, akkor érdemes levetetni. Más esetekben pénzkidobás (szerintem).
Te jó ég! Az a verzió nagyon durva, hogy azért esni teherve és ölni meg egy magzatot, hogy meggyógyíthassuk az élő gyerekünket. Nekem ez nagyon bűzlik! Valóban hivatalosan is létezik ilyen? Nehéz elhinnem.

Én ma szétszedtem a hűtőszekrényt, és minden négyzetcentiméterét kipucoltam. Eddig nem volt rá lelkierőm, mert a fagyasztó részét egyszer véletlenül nyitva hagytuk, és reggelre 3 centis jég lett rá. Azt kellett leengedni. A konyhám is ragyog :) Keveset bírok egyszerre csinálni, de most már időmilliomosként szép lassan mindent meg tudok csinálni.
Babacuccokat még nem készítgetem. Szeptember közepén fogom lehozatni apával a padlásról a babacuccokat, és szépen el kezdem kimosni, vasalni. A vásárolgatást lassan azért elkezdem, csak még a 30 hetet meg szeretném várni. Babakocsit rendbehozattam apummal, kimostam, és be van naylonozva. Egyelőre még itt tartunk.

De látom, hogy itt legtöbben már nagyon jól álltok babaszoba, és babakelengye ügyben. Nagyon szépek lesznek azok a babalakok :) !!!
A pocakok is nagyon szépek és kerekek :) Én is rakok fel egyet, bár ezt a mobilommal csináltam, nem valami jó a minősége, de legalább látszik, hogy mekkorára nőtt :)
Kép

Bocsika, de most mennem kell. Apának dolga akadt a gépen. Majd még igyekszem jönni :)

Mindenkinek kitartás a következő nehezebb hetekre!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Hallihó!

Ebba!
Igazából már nem dolgozom, csak ugye néha a magáncégnél megesik, hogy be kell ugrani, és ilyenkor (jelenleg ) én vagyok az egyetlen aki szóba jön.
Egy peugeot experttel megyek Tatabánya Bp között, meg néha Ócsára, vagy Kistarcsára, vagy valahova Pest-megyében.
De ha nem vagyok jól, akkor leállok. Szerencsére eddig semmi nem történt: )

Dorka:
Ha unatkozol olvass el egy jó könyvet: ) Én pl most pihenésképp a 22-es csapdáját olvasom, olvasnám ha lenne több időm: )
Tök sokat nevetek fel hangosan, annyira agyament egy könyv.
Ha olvastad, olvas svejket, vagy mit tudom én, van egy csomó tök szuper könyv... nem tudom milyen stilust szeretsz, de használd ki az időd amig van: )))

Nava:
Hát igen, az ilyen emberektől felmegy a pumpám. Nem nagyon gondolkodnak előre, és tök utálom hogy Magyarország az osztrákok szemében is egy nagy szemétlerakó!
NA de én teszem amit tennem kell, én így csinálom a többi meg a többiek dolga....
Szerencsére a szüleim már eljutottak oda hogy szelektívebben gyűjtenek, csak nekem kell visszavinnem: ) De kezdetnek nem rossz nemde?

Ancsi:
Sajnos csak pár hely van ahol visszaveszik a műanyagot, és a mi cégünk pici ahhoz, hogy ezt bonyolítsuk.
Mert a visszavett műanyagot fertőtleníteni kell, vegykezelni, és utána lehet ledarálni, újra felhasználni.
Ehhez milliós gépek kellenek, és még legalább két ember aki csak ezzel foglalkozik. Tehát "nem kifizetődő".
Gondolj csak arra hogy az emberek csak akkor viszik vissza a dolgokat ha pénzt kapnak érte :roll:
Tehát még azt is fizetni kéne.. Ha mindent összeadsz, a végén az jön ki hogy a visszaváltás kb 5x annyiba kerül mint az új anyag.
És ugye az ember eddig lát: (((
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Én meg már nem látok a fáradtságtól, de mindenkinek
jó éjt, szép álmokat....

CSak egy fenyegetés: "holnap jövök" :lol:

Pussza: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok! Jó reggelt!

Én már 6 óta fent vagyok, mert ma megyek 30. heti UH-ra a kórházba, és egy kicsit rendbe akartam hozni magam mielőtt Bogi felébred.

Délután-este majd jelentkezem mi volt! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Szisszka:ISTEN ÉLTESSEN SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL!!! :)


Lucuzs:várlak a hírekkel. :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!

Tegnap este felhívott a nőgyógyászom, hogy elintézte és ma menjek Belgyógyászatra diabetológushoz. Reggel ott kezdtem. Rögtön vettek is vért és egy nagyon szimpi fiatal dokihoz kerültem, akinél időpontot kellett foglalni (de a főorvos mondta, hogy sajnos csak 2 héttel későbbre fognak adni, készüljek fel). De amikor a fiatal doki megtudta, hogy babát várok, már holnap 2-re adott is időpontot. Úgy örülök, hogy ilyen gyorsan foglalkoznak velem, meg nem kell 2 hetet végigizgulnom.
Ja és beszélgettünk is róla, és nagy valószínűséggel a gyümölcs miatt van, pedig sokszor csak almát eszek (ezt szabad), csak nem este, de az utóbbi időben őszibarackot ettem minden nap. Dinnyéből a görög, amit ettem, az sem túl jó. Na mindegy, most már ezt is tudom, sajnos csak utólag. De a doki azt mondta, hogy ne izguljak, nem olyan vészes a helyzet.
Azért nagyon várom már a holnapot, hogy mit mond majd, mit kell csinálnom, ennem.

Csillag: köszi a bemásolást... itt írta valaki? Mert akkor nagyon átsiklottam felette :(

Ritya: köszi, én is bízok benne, hogy nem lesz semmi baj. A kilókat nem tudom, de aki soványabban kezdte a terhességet, annál nem gáz ilyenkor már a 10 kiló. Sajna én +20-szal kezdtem a pajzsmirigy miatt (állítólag ez is hajlamossá teszi az embert a cukorra) és nekem nagyon nem ajánlják, csak a 6-8 kiló hízást (lekopogom, még most tartok 4-5 kiló között).

Navared: ha eddig jó a cukrod, akkor nem kell tartanod, bár tényleg igaz az, hogy este nagyon nem szabad gyümit enni (mostmár nagyon okos vagyok :( ).

Szisszka: Boldog Szülinapot!!! :)

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Sziasztok! Megjöttem az uh-ról. :D Nagyon jó volt!!! És szerencsére minden rendben, a baba koponyavégi fekvésben van, a méretei a doki szerint 30. hétnek felel meg. Nagyon aktív volt, végig mocorgott és rugdosta az uh-fejet. :lol:

Szisszka! Tőlem is boldog szülinapot! :lol:

Ja, és megvan a név! Már tuti, hogy Balázs!!! :lol: :lol: :lol:

Megyek gyönyörködni, mert míg elvoltunk kész lett a szoba festése!:lol:

puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Angie!
szoktalak itt kukkolni Téged is ám :)
nagyon gyönyörű poci és a 4D-s képek elképesztőek :D

Rodi, Navi!
Rajtatok is itt tartom a szemem folyamatosan :)

Macs hírek:

Sajnos ezúttal nem túl jók, de hála Istennek az orvosok bizakodóak!!!!!

A picúr kislánynál kezdődő keringéscentralizációt láttak ma! Azonnal rákötötték őket infúzióra és azt mondják, hogy bizakodni kell, mert az infúzió helyre szokta hozni a dolgot!
Jövő héten kontroll!
Macs nagyon ki van borulva, de tudja, hogy meg kell nyugodnia, előre kell néznie és reménykednie kell, mert csak ezzel tud segíteni most a picikéin!
Valószínű ennek az előjele volt a sok sok magzatvíz és a kis súly és aprócska méretek is!!!
Profnő "örül" neki, hogy a kislánynál lépett fel (már ha lehet ilyen hülyén fogalmazni), mert azt mondja, a lányok annyival szívósabbak, hogy jobb esélyek vannak így!
Azt mondták neki, hogy a 32. hét előtt nem szabad szülnie, mert annak még akár rossz vége is lehet!!!!!
Ma 27 hetes éppen!
Milliónyi drukkjaink neki és remélem kicsit meg tud nyugodni, mert egyelőre folyton sír...de igyekszik a babákért lenyugodni és a jóra koncenrtálni!
Nem szeretne most senkivel találkozni, kommunikálni, mert azt mondja, hogy úgy még sokkal nehezebb neki, mert akkor újra rájön a zokogás, így én sem megyek hozzá most!
De majd szól, hogy mikor menjek!
Valószínű csak jövő héten!
A családját is megkérte, hogy ne látogassák most, mert nem tudja másképp átprogramozni a gondolatait jó irányba!

Nagyon tarts ki Macsek és MINDENNEK RENDBEN KELL LENNIE!!!!!

puszi

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Angie, nagyon nagyot nőtt a pocakod!
Köszönöm a Salus cipős linkeket!

Tatjana, nem ebben a topikból másoltam be Neked a hozzászólást az esti gyümievéssel kapcsolatban, úgyhogy nem siklottál át felette... :wink:
Örülök, hogy ilyen hamar foglalkoznak Veled és nem kell hetekig rágódnod azon, hogy mi a helyzet. Majd gyere és meséld el, hogy mit tanácsoltak.

Lucuzs, gratulálok (akkor most már kimondom) Balázshoz! :D
Biztos nagyon szép lett otthon minden. Mutasd majd meg nekünk is!

Aranyoska, jó lehetett a feltöltődés a Balcsin! Nagyon szépek vagytok!

Szisszka, boldog szülinapot!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


MACS, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Küldöm a pozitív energiákat!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Macs!!! Mennek a nyugtató hullámok felétek!!!! Nagyon szorítunk nektek!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

hmmm ez már a vég: (

MACSÉRT összeteszem a kezemet!

Tatjana:
Nekem is mennem kell diabetológushoz, és lehet hogy a vasammal is baj van: ( Jövőhét kedden kiderül.
Bármit mond a doki azt továbbítsd ok? Örülök hogy azonnal foglalkoznak veled! Bár véleményem szerint ez így a helyes, mert Neked a legfontosabb hogy időben cselekedjenek!


Sziszka!
BOLDOG BOLDOG BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT!
lesz , vagy volt nagy buli az új lakásban????

Lucuzs!
Ha szabad látni Balázst, küldesz róla képet? Tök jó hogy minden rendben veletek! Ja és babaszobakép is váratik: ))

NA ledőlök, mert kikészített a kerítésfestés.....

MEGVAN A BABAÁGY!!!!
Anyósomék találtak egy használtat ami olyan mint az új!!! És Kókuszmatracot is szerválak hozzá: )))
JUHUJJJJJ

Na mindenkinek jó éjt:
pussza Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Macsért én is mindenem keresztbe teszem!!! ++++++++++++++++++++++++

Szisz: boldog szülinapot!!!

Luczus: gratulálok a nagyfiuhoz és várjuk a képeket. Szobáról is!

Sajnálom akinek vas vagy cuki problémája van, de nem lesz smemi baj, hisz ez egy szerencsés tooooooooooooppppppppppppppiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkk!!!
Kitartás mindenkinek már lassan a finisben vagyunk!! :lol:


Mi ma megyünk az esküvőre (3 napos). 8-ra megyek fodrászhoz aztán rohanás, mert 11-kor esküvő és én leszeka tanu :lol:
Este hazajövünk, holnap vissza , ott béreltek nekünk apartmant ha elfáradnánk de vvasárnap délután morzsparty, kifulladásig :-D
Na ilyen esküvőn sem voltunk még, de majd jövök beszámolni...

Puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra és a bébikre :!:

rabbe78
 
 


Eta: kiságyról is kérünk képet :lol:

rabbe78
 
 


Macsek, mennek a drukkok nektek! minden okés lesz, jó kezekben vagy, még jó, hogy időben felfedezték a bajt, és tudják kezelni!!! csak nyugi, ha ezzel tudsz leginkább segíteni magatoknak! Eszter, köszi a híreket, ha aktuális, add át neki a sok pozitív energiát, amit mi is küldünk!!!

Lucuzs, gratula Balázs babához! :)

Szisszka, utólag is boldog szülinapot!!!

Rabbe jó bulizást a 3 napos lagzihoz! na meg erőt, mert biztosan fárasztó lesz. mi az a morzsaparty amúgy???

Eta, nem semmi vagy, a kerítésfestés eléggé fárasztó művelet... kiságyhoz gratu, majd dobj képet! nem tudom, hogy már megvan-e a kókuszmatrac, de egy tipp... vagy jótanács! az én fiam pl. kimondottan utált a kiságyában alduni, mert szerintem túl kemény volt a hátának a matrac, és ezt már több helyről is hallottam! szóval, ha most vennék először, biztosan jó minőségű szívacsot vennék neki inkább. persze nagyon egészséges a kókusz, csak éppen bazi kemény! :( szerintem!

Tatjana, örülök, hogy hamar fogadnak a diabetológián! minden okés lesz, csak oda kell figyelni! majd dobj jó tippeket, hogy mit és hogyan lehet enni. sajnos én is túlsúllyal kezdtem a terhességet. nekem is pajzsmirigyem is van, de a cukrom az jó lett most is, ahogyan Benivel is! :roll: én rá sem merek állni a mérlegre már, pedig jó lenne tudni, hogy mennyi az annyi, de szerintem most megindultam, vagy legalábbis szuper az étvágyam, sőőőőt, kicsit aggódom. Benivel annó egyébként 16 kilót híztam!

Angie, nagyon szép a pocid! köszi a sarokékes infót, bár nekünk Benivel szerencsére nem aktuális, de ki tudja, hogy mit hoz a jövő!

Aranyoska, nagyon jók a képek, amiket hoztál, nagyon szépek vagytok rajta! és mekkora a pocid! nem semmi! neked 1 hónap és NST... húúúú, nagyon elszaladt az idő! mikorra is vagy pontosan kiírva?

nem is tudom, hogy mit szerettem volna még, mert megint napok óta csak olvasok, és rengeteget írtatok, így azt hiszem, hogy ennyi első körben!

ma anyukám jön értünk, mert apának kimenőt adtunk estére, így csak holnap jön értünk anyuékhoz. szóval nem leszek, vagyis lehet, mert van net, de 7végén úgyis mindenki punnyad! :) szóval jó pihit nekte is!

sophie27
 
 


Sziasztok!

Én is előbújok a láthatatlanságból :) bocsi de annyira belejöttem a babacuccok beszerzésével, hogy most állandóan azzal vagyok elfoglalva. De nagyon élvezem gyűlnek a cuccok :)

Rodi az enyém is ilyen kis szégyenlős :) mondjuk doki mondta, hogy valamelyik babát még ennyire sem látni mint az enyémet

Ebba én nagyon sok mindent nézek a vaterán teszveszen, annyira jó dolgokat kapni. Általában olyan dolgokat próbálok, amit egyáltalán nem vagy alig használtak, mert ezeket is sokszor féláron meg lehet kapni. Már vettünk ott babaöblöt, utazóágyat, mosható pelust, most rendeltem overált meg néhány kisruhát, hálózsákot, kocsikabátot. szóval beindultam mint látjátok :D

Sajnálom a hasmenést. Amúgy én is szenvedek ezzel mióta megint szedem a vasat és a folyékony magnéziumot. utóbbi tök jó, mert elmúltak a haskeményedéseim és a lábikragörcseim tőle csak éppen a hasam megy... úgyhogy nem is tudom mit csináljak, jövő hét kedden rákérdezek a dokinál

Navi köszi a Macs híreket. Jó hogy hozod, mert én már csak néha néha tudok belenézni a másik topikba főleg hogy most pörgök a babacuccokkal.

Eta szép lehet a babácska szobája. Nekünk nincs külön, de én is szeretnék valami mintát a falra. sajna nálunk már biztos nem lesz festés, csak valószinű jövöre. pedig kéne de nem fogunk hozzájutni

Ancsa köszi most elég sokat pihentettem a lábam úgyhogy nem vészes reggelre szokott picit bedagadni meg az ujjaim is de sztem nem annyira hogy gáz lenne. Nem semmi nyaralást hoztatok össze :)

Dorka nem semmi álom :) én meg múltkor azt álmodtam hogy folyt a tej a mellemből :P de még nem volt meg a baba és elég ijesztő volt

Eclipse hú ma van a nagy nap, szegénykém jól megvisel téged. de ne izgulj nagyon ügyes lesz apid mint ahogy eddig mindig

Angie örülök hogy minden rendben veletek ezek a képek egyszerűen fantasztikusak

Zsófi jaj ti babátok is nagyon édes és tényleg hogy hasonlit a tesóra :)

Szisszka nekem is megirhatnád privibe ki a párod ;) hú kiváncsi lettem :D

Hajni őssejtről nekem is az a véleményem hogy ha nagyon nagyon sok pénzem lenne valószinű levetetném, de tényleg sokan mondják hogy még nagyon kezdetleges ez a dolog és ezért pénzkidobás. igy nem is gondolkodom rajta. de ezt tényleg mindenkinek magának kell eldönteni hisz-e benne

Viko nem semmi Boldi a kis boxbajnok. hát a mi lányunk nem lesz egy erőbenő nekem egyáltalán nem fájnak a rúgdosásai még olyan finoman csinálja

Rita helyesek vagytok hogy hasonlit rád a fiad

Szisszka na milyen az új hely?

Navi na látod hősiesen birtad a vasazást, ne izgulj nem lesz semmi baja a picinek. klassz a kocsitok. én is kevesebbet tudok enni egyszerre ha kicsit többet eszem nagyon feszül tőle a hasam. vissza is ment most 2 kiló de nem is baj mert megint kezdtek elszaladni. most az átlag 8 kiló körül tartok. azért próbálj enni olyan kis vékonyka vagy :)

Csillag persze hogy nem lehet baj minden rendben lesz meglátod. szegény jó kaka napotok volt

Lucus jaj szegény anyud jobbulást neki. hát úgy látszik ez a cukros dolog nálatok családi vonás. vigyázzatok nagyon

Tatjana sajnálom a cukrot de majd a diabetológus segit. bár gondolom nem hiányzott ez a dolog

Aranyoska jók a fotók a nyaralásról hát igen nagyon durva most már én is a 30. hétben tényleg hihetetlen

Jaj most olvasom mi van Macsékkal szegénykém biztos nagyon ki lehet borulva. de én érzem hogy minden rendben lesz és milyen jó hogy bent vannak a kórházban rögtön tudtak intézkedni. nagyon nagyon szoritok nekik. Eszter ha tudsz valamit értesits minket, nagyon köszi

Szissz boldog szülinapot tőlem is :D

velünk nincs most nagy újság ha lesz egy kis időm töltök fel képeket az új szerzeményekről, pocakról. tegnap picit mérges voltam mert megjött a mosható pelus csomagom és nem olyan állapotban voltak mint amire számitottam. de férjemmel megtárgyaltuk hogy valószinű tényleg csak kipróbálták csak lehet rosszul mosták őket - azért remélem nem tették tönkre. nagyon izgi, kiváncsi vagyok hogy fog menni. szeretném ha belejönnék mert nagyon tetszenek ezek a kis helyes mosható pelók

taliban én is benne vok, ha nem leszek nagyon ki a tanfolyam miatt, mert azért kicsit tartok tőle. de én még mindig olyan jól vagyok, olyan jól viselem hogy szerintem menni fog

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Eclipse! Mi hír apácskáról??? És te hogy vagy?

Aranyoska! Tudsz részleteket erről a Sopronban kapható életkezdési támogatásról? Kinek jár...stbstb.?

Eta! Rabbe! Balázsról nem készült kép most, de szeptemberben megyek magánba, remélem akkor lesz! :D

A szoba festéséről nem tudom, hogyan tudnék élvezhető képet felrakni, mert olyan pici, hogy bárhonnan is fotózom, nem fér bele. :D
Na azért majd próbálkozom! Ja, és a beépítettszekrény is kész!!! Ma kimosom, és átpakoljuk Bogi cuccait! :D

Kicsit tegnap megijedtem, mert este fájdogált a hasam, és a jobb lábam is, aztán észrevettem, hogy kicsit bedagadt a bokám, fel is polcoltam, de még ma sem tökéletes. :evil:

puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Mindenkinek szép reggelt!

Vaya, jó, h jöttél, és szuper, h minden rendben veletek, leszámítva persze a hasmast, de majd mond a dokinak, mert hosszútávon azért az sem jó. Képeket természetesen várjuk.

Sophie, jó pihit nektek is, és próbálj meg egy picit pihizni!

Rabbe, ez az esküvő nem semmi, vigyázzatok magatokra, egyetek sok finomságot és azért pihizz is amennyit csak tudsz!!! :-) Azért kicsit irigy-irigy vagyok, ezen a héten én is túlpörgök az energiától jönnék-mennék mindenfelé. Szép 7végét nektek is!

Szisszak, Istenke éltessen születés napod alkalmából!!!

Eta, nagyon várjuk a képeket!!!

Eszter nagyon szépen köszönjük a híreket, és Macsnak üzenem, h nem lesz semmi baj, megkértem Bendi angyalkámat, h vigyázzon a kismacskákra. Minden a lehető legnagyobb rendben lesz!!!!

Luczus, örülök, h minden rendben volt, a Balázs pedig nagyon szép név!!! Képeket Tőled is várjuk!!

Lenne egy kérdésem, a meleg baba cuccokat, anorákok, bundazsákok, h mossátok? Ezekre mind 40 fok van írva? Mosószer, öblítő, esetleg mosódió? Mit használtok???

puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Lányok, jöttem, h. bemásoljam Macs híreket, de drága Eszterünk megelőzött... ami persze nem baj!!! :D Mondjuk sajnos nem túl jó hírek, de ha ennyien gondolunk rájuk, annak segítenie kell!!!!!

Most csak ennyi voltam, készülődnöm kell, fut a lakás és dél körül megyek az adagomért... tudjátok, mint egy rossz drogos :lol:
Aztán majd du-este reagálok! Nem szabadultok tőlem :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Először is Macseknak sok-sok pozitív energia és gondolat.Rettentően szorítok a kis cicáknak és a mamijuknak.Nem lehet baj.Eddig is ijesztgettek minket,de hála égnek mindenki jól van.Náluk sem lehet gond.

Lucuzs:elméletileg ez mindenkinek jár,csak sokan nem tudnak róla(úgyhogy figyelem mindenki!!!)

Az életkezdési támogatást vagy sok helyen babakötvénynek hívják(ua.)az Önkormányzatok adják.De ez településtől függ,h mennyit.
A baba egy éves koráig lehet igényelni.Egy választott banknál nyitni kell egy Start számlát a baba nevére és a banknál kapott szerződéssel lehet menni igényelni.Itt Sopronban 40.000.--ot tesz rá az Önkormányzat,amit a szülök persze további pénzzel növelhetnek,de csak a gyerkőc 18.sz.napja után van hozzáférés.

Sophie:neked és mindenkinek köszönöm a fotó dicsiket.
Én október 21-re vagyok kiírva. :oops:

Rabbe:érezzétek nagyon jól magatokat a lagzin(én imádok esküvőre járni)De azért kíméld magad...még,ha nehéz is.

Csajok.én úgy várom a lehülést...napok óta alig alszom.és a kis puttonyomnak is egyre komolyabb súlya van.A levegővétel egyre inkább nehézkes.
Jövő héten náunk is beindul a mosoda:)alig várom.

Majd még jövök..puszika

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Helló Lányok!

Tegnap nem tudtam jönni, mert haldoklott a gép, de mára feltámadt poraiból :D Már este egész jól működött, lefuttattam valami vírusírtót meg optimalizálót és trárááááá :D

Ebba- Szégyenlős a kis Drága, akkor valószínű hogy tényleg kislány :D Ugye kislányt mondtak nektek??Nehogy valami baromságot írjak :D

Dorka- Hát ez szuper, hogy kaptok kiságyat :D Egy gonddal kevesebb :wink: Én néha kicsit elszomorodom, hogy tőlünk senki sem kérdezte meg, hogy van-e valamire szükségünk :roll: Ez egy kicsit rosszul esik, de ugyanakkor meg ilyenkor mindig arra gondolok, hogy örüljünk neki, hogy olyan helyzetben vagyunk, hogy magunk is megtudjuk oldani :wink: De azért még is...A gesztus, nem??? :roll:

Lucuzs- Nagyon sajnálom Anyudat, remélem mihamarabb felépül!!A szobáról kérünk ám képeket :wink: Örülök, hogy babócával minden rendben :wink:

Tatjana- Sajnálom, hogy mindig van valami gáz a melóhelyeden, de már tényleg nem kell sokáig kibírnod :wink: Sőt minden nappal egyre kevesebb ideig :D A cukor eltérés nem annyira vészes, szerintem pici odafigyeléssel simán fogod venni az akadályt :wink:

Aranyos- Végre, végre, végre :D Gyönyörűek vagytok a képeken!!nagyon szuper lehetett a nyaralás!!!Október 21-re vagy kirva??Az én Csabim akkor tölti be a 30-at :D

Rabbe- Jó esküvőzést, majd gyere képes beszámolóval :wink:

Csillag-Nem is tudtam, hogy Győri vagy :wink: Melinda barátnőmék ( akikkel Olaszban voltunk) is Győriek eredetileg :wink:

Navared-Én is mindig azt szoktam mondani :D :D Mármint, hogy a jóból mindig csak keveset adnak ( magasság) :D

Angie- Nagyon szépséges a pocakod, látszik, hogy alig híztál, nagyon-nagyon csini vagy :D :D :D

Eta-Gratula az ágyhoz :wink: Fotó??

Szissszka- Isten éltessen sokáig :D

Eszter köszönjük a Maccs híreket!

MACCS- Veled vagyunk ezekben a nehéz időkben, pozitív energiákat már útnak indítottam+++++++Kitartás és minden rendben lesz, ez egy szerencsés topik, itt nem történhet baj!!! :wink: Nagyon sokat gondolok rátok a kis Macska családra :wink:

Sophie- Jó pihenést a hétvégére...Képzeljétek nekem szeptember 13-án kell mennem legközelebb Uh-ra és akkor már NST is lesz :shock:

Vaya- Nekem ne mond, én függő vagyok , vatera és teszvesz függő, annyira király cuccokat lehet beszerezni :D Majd fel is teszem nektek a szerzeményeimet :wink: És persze a tieidet is mutasd meg, imádok mindenfélét nézelődni :wink:

Eclipse- Mi hír Apácskádról?

Vikoo- Én 40 fokon mostam ki az overállokat meg a kiskabátot, sensitive-es mosószerrel és öblítővel!

Tegnap elkezdtem a takarítás egyik felét, ma megcsinálom a másikat, már csak részletekben megy :wink: Ja és vettem az E-bay-en egy vasalót Rájöttem, hogy lehet azért utálok vasalni, mert egy nagy fos a vasalóm, a gőz része nem is működik, mert csak a vizet fröcsögi kifelé...Így tegnap leütöttem egy nagyon király darabot, virágocskák vannak rajta ( amúgy tipikus nő vagyok, a virágnak biztos nagy funkciója van a vasalási teljesítményt tekintve :D :D De olyan szép :lol: ).
Íme:
Kép

Lementettem az összes összevaterázott és teszveszezett kisruhák képeit egy mappába és megmutattam Csabinak....Már készültem, hogy ki kel majd magából: HOgy beteg vagy te Asszony, mi ez a rengeteg ruha???? :lol: De neeeeem!Minden tetszett neki és azt mondta ügyes vagyok :D Juhuuuuuu, már alig várom, hogy Lilire adhassam őket :D :D

Mindenkinek szép hétvégét!
Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Siasztok lányok!

Tatjana,
sajnálom a cukrot, remélem rendben lesz!

Macséknak sok erőt kívánok, imádkoom hogy minden rendben legyen!

Sajnos nincsenek jó híreim, duplán... a verseny történetében először már a rajtban szakadt az eső :cry: :cry: :cry:

És ami még nagyobb baj: tegnap napközben megpróbáltak betörni a lakásba, felfeszítették a shieltet, de benn a kutya olyan őrült acsarkodásba, tombolásba kezdett, leszedte a tapétát, a vakolatot az ajtó mellett, szétkaparta az ajtót, hogy inkább jobbnak látták felhagyni a művelettel...

valószínűleg kifigyelték hogy a párom elutazott nekem meg kiszámítható a napi ritmusom.

tegnap este itt aludt a barátnőm, most várjuk a zárszerelőt.
apának nem mondhattam el a verseny előtt

:cry: :cry: :cry: :cry:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


GyAncsi, pont ezek a gondolatok bántanak engem is, és próbálom uazzal nyugtatni magamat, mi is mindent meg tudunk majd adni a babának, a legfontosabb dolog úgy is a szeretet és biztonság érzése.
1ébként nálunk a helyzet az, h Bendinél pl anyukám nagyon sok mindenben segített, de a család többi tagja csak azzal jött, h majd beleszáll ebbe, meg abba, de engem nem a pénz érdekelt volna, hanem, h lássam rajtuk készülnek, meglepnek vmi kis aprósággal, egy csörgővel, vagy kiscipővel, de semmi, és most Boldinál ez még rosszabb… biztosan a túlzott óvatosság, de hát könyörgöm attól még lehet örülni ennek a kis csodának… és semmi, apám még a nevére sem kérdezett rá… szép mi?
Jókat rötyögök az írásodon, tisztára sok minden közös bennünk. Én nem nagyon szeretek vasalni, DE mióta megleptem magam a coccolino vasalás segítő löttyével, mintha kicseréltek volna. Imádom az illatát, de ennyi uolyan mintha vizet tettem volna bele, és mégsem azóta szárnyalok. Minden gyűrődésmentes és illatos. :-)
Nagyon szép a vasalód! HelloKittys nem volt?? :-D

Drága Eclipse, nagyon sok erőt kívánok… ez annyira borzasztó! Félelmetes és sosem fogom megérteni ezeket az emberek, h van merszük bemenni más lakásába? Két éve hozzánk is betörtek, a férjem 6-kor ment el otthonról én meg f8 körül értem haza. A kisablakot berúgták, megjegyzem a kutya mellől, de hát nem tudunk rá haragudni, labrador, sztem még segített is a betörőnek, félelmetes volt, tökre pánikba estem. Hívtam a rendőrséget de persze semmi esély nincs megtalálni az elkövetőt.
DE meglátod Apával viszont nem lesz semmi baj, nagyon ügyes lesz! Büszkék vagyunk Rátok!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Lányok! Bepakoltuk beépítettszekrényt, és így Balázs ruhái is a helyére kerülhettek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira élveztem a rendezgetést, és Bogi is nagyon szépen pakolt. :D :D :D Most viszont nincs ebédem, de nem is érdekel, ez most nagyon kellett! :wink: :lol:
Képeket hamarosan hozok!

Aranyoska! Köszi az infót!!! Most esik le, hogy mégis tudom mi ez, Boginak is nyitottunk. :oops:

Eclipse! Sajnálom a rossz dolgokat, de hála égnek nagyon okos kutyátok van!!!! Apának drukkolunk!

Gyancsi! Csodaszép a vasalód!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: