Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lánykák! :D

Zsani :lol: húha!!na, akkor biztos lesz találkozás :wink: Az ilyen spontán együttlétekből lesz a baba pedig, meg amikor nem is gondolsz rá :wink: Nálunk is így volt, egy szerelmes Valentin-napon fogant Marci :lol: És abban a hónapban csak akkor egyszer voltunk együtt. :wink:
Kíváncsi elszek, mi lesz ennek a végkifejlete :lol: Drukkok mennek!!!!

Brid :) Hát igen, jó azért, hogy a pozitív gondolkodást rád ragasztják mások, én mondjuk terhességem alatt nem is igen olvastam a babanetet sem, mert iszonyú parás voltam, én végigaggódtam az egészet 8)
Úgyhogy ismerem az érzést!
De nagyon jó a vonalzid :D Írsz majd várandós topicba is?
9. hét!Te jó ég!Hoigy vagy, mit érzel egyébként?Nekem ilyenkor már kemény volt a hasam alja, olyan furi jó érzés volt..... :)
Milyen terhesvitamint szedsz?

Kitty :) Szuper lehet az állás!!!
De ez az alklergia megpecsételi a jó hangulatot sajnos :( de most már csak vége lesz lassan

Beze :) Remélem, eljutunk hozzátok, mert elég sűrű lesz a program otthon, holnap strand, aztán csütörtökön már jövünk is haza, apa is akkortájt ér haza.

Hát, a pé-ről lemaradunk szerintem, mert mostanság kell legyen.Szombaton voltunk együtt, az volt a 9. cn, és a PG 53 tök páfrányos volt, de másnap már nem.Hogy lehet ez?Kellene megint inkább lh tezsztezni.Az tutibb :)
nemsokára indulunk anyumékhoz, majd onnan renmélem tudok írni kicsit.

Kép
meli0805
 
 


Zsani, és nagy esélyed van, most látom, hogy laptetőd is van :lol:

Kép
meli0805
 
 


Épp ezt akartam mondani, még laptető is... :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

 
 

[quote="meli0805"]
írta:
meli0805
Hát, a pé-ről lemaradunk szerintem, mert mostanság kell legyen.Szombaton voltunk együtt, az volt a 9. cn, és a PG 53 tök páfrányos volt, de másnap már nem.Hogy lehet ez?Kellene megint inkább lh tezsztezni.Az tutibb :)
nemsokára indulunk anyumékhoz, majd onnan renmélem tudok írni kicsit.


Én is a 9. cn-on tartok, oda se neki :D drukk azért megy! (úgy fest, ezt is összehangoltuk :D )

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner
9.napon es mar tulvagy pe-n :shock: Meg mar szurkalas is meg pecseteles :shock: Hat ugy legyen ahogy te erzed...bar annak a petinek idore van szuksege megerni :idea: 2het mulva varjuk az eredmenyhirdetest 8) LH teszteltel is vgy csak erzeseidre hagyatkozol?

Rozsakat jo,hogy utantudtatok rendelni :wink: ez akkor a ruhadra lessz? vgy a fatyolra? :oops: Jo hogy nem vgy izgulos fajta...nekem senki nem is volt ott megis sz@rra izgultam magam :lol: :lol: :lol: :lol:

Meli
En is alapbol pozitiv gondolkodasu vgyok...de azert nem lovok tul a celon...inkabb realis meglatasunak mndanam magam.Nem ringatom magam semmiben sem es tudom,hogy az eremnek 2oldala van :? Igen mar 9.het is elmult :oops: vonalzi egyik kedvencem :) varandosba nem hiszem,hogy fogok irni...ngyon sokan vannak ott :shock: es en ho vegi vgyok plane mar ok miota irogatnak...hat nem tudom :roll: beleolvasgattam az aprilisi topikba :shock: na ott volt 4-5 oldal akkor meg csak hat .... :shock:
Meg orulok ha van ide idom jonni.4topikba vgyok ebbol ide irok mindig ha tudok meg a masik kettobe neha neha az utolsohoz meg alig jutok oda mire a harommal vegzek :oops: Femibiont szedek meg folsavat :idea:




Tobbiek?

Szep hetet mindenkinek :!: :!: :!: :!: Ma kezdodik a japan tanfolyamom megyek este.Szerdan meg dokker :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid, érzésre hagyatkozom, meg a hőmérőre, de kell még pár nap, hogy biztosat tudjak mondani... amúgy nem ez lenne a legcifrább dolog, amit hallottam/láttam életemben, szóval eddig nem hittem a mesékben, de lassan lehet, hogy nekiállok :roll: a baj ezzel csak az, hogy így pont az esküvőn fog megjönni, pont egy héttel hamarabb :( teljesen boldog voltam, hogy kibírja majd esküvő utánig, de úgy tűnik, nem :( (a gyerek témakörben nem nagyon hiszek...) szóval szívás, bár remény még van, majd péntek felé helyzetjelentek, addig nem is izgulok ezen sem, mert felesleges... amúgy 3 napja múlt el a mensim (vagyis most már 5) és az ovuteszt esélytelen lett volna, mert mivel általában pontos a ciklusom, így mindig a kiírt időpontban tesztelek, akkor is lesz +... itt mire teszteltem (a vérecske után) már negatív lett, bár nem a csont negatív fajta, hanem valamivel világosabb volt a T a C-nél... de ez ennél a fajta tesznél semmit nem tesz ugye... na mindegy, szóval gőzerővel esküvő, aztán majd utána a végére járok ennek, mi is volt ez tulképpen... csak ugye a nyálka, a picuri vérzés, és a szúrás a petefészkemben ma délelőtt eléggé gyanús :(

Ami a rózsákat illeti, én is örülök, hogy be tudtam szerezni őket, de bevallom, fúr a kiváncsiság, hogy milyenek lesznek annyi pénzért... képen szépek voltak :oops: de ezért nem szeretek neten rendelni, mert nem tudom megfogni, megforgatni... mindegy, azért reménykedek, ha sz*r, már akkor is ez van... :roll: amúgy ruhára megy :)

Szrdán dokihoz drukk... ez már az a jobbik fajta orvos lesz?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Beze
köszi :oops:

Bridget
én is sokat beszélek a párommal, szinte mindennap. Majd szept. 10én jön haza (péntek éjjel), de már hétfőn megy is vissza :cry:
Jó tanfolyulást :lol:
Ari a vonalzód :)

Zsani
köszi!
Elvileg írtásköteles, de nem tudom, mennyire ellenőrzik. Én elég sokkal találkozok errefelé :roll: Ilyen szúnyog jó lenne :lol:
Murphy már csak ilyen :lol: De azért gondolom örülnétek a babának :wink:
Múltkor amúgy én is berezeltem, mert azt hittem van vmi, mert nagyon feszültek meg fájtak a melleim, de csak azért, mert végre megjött :lol: Mondjuk per pill ennek jobban örültem :oops:

Meli
köszi!
Sztem is az lh tesztnek jobban lehet hinni, bár én nem próbáltam egyiket sem.

Paradicsomok elrakva, lett 66 üveggel :shock: Utána pedig rendbe tettem az utcai kertet, mostam, beszéltem párommal, és most irány a fürdő, aztán nézek vmi filmet a tv-ben, mert éjfélnél előbb sajnos nem tudok elaludni, akármennyire fáradt is vagyok :roll:

Kép
kitty22
 
 


Sziasztok!

Bri, szuper vonalzi, hogy megy az idő!
A tájékoztatást köszönöm, bevallom, ezt nem tudtam. :oops: Dokihoz drukk, aztán gyere a hírekkel! :wink:

Zsani, köszi. Hú, erre én is kivi leszek. Most akkor drukkoljak, vagy ne? :roll:

Meli, ahogy gondolod. :wink:

Nóci, dec. 31-re vagyok kiírva, de úgyis Marci dönti el, mikor jön. :wink:

Kitty, holnap már teljes munkaidőben kezdesz? Jó sok mindent megcsináltál ma!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Szaisztok!

Nos én ma délután rászántam magam a fogorvosra így elmentem! Nem csinált ma semmit, mert elküldött rtg-re! Nos sajna 4 fogat tömni kell és van egy menthető fogam szerinte bár szerintem jobb lenne kihúzni, mert most esetleg gyökér kezeli és egy két év múlva meg kihuzza! Na annak akkor mi értelme van?? No mindegy majd megbeszéljük!

Zsani! Örülök, hogy Te ilyen nagyon higgadt tudsz maradni! Nálunk se volt fene nagy felhajtás a lagzi miatt, de én is mint Brid totál kiizgultam magamból még a kövi szülési izgalmat is!!! :lol: :lol: :lol: Annyira kivi leszek, hogy milyen képeket hozol majd nekünk!
És a fránya piri meg hadja nektek a nászéjszakát! Hisz nekem is több mint 1 hetet késett és meg lett a nászéjszaka!

Beze! Milyen szép is lenne, ha Marci lenne a 2011-es év első babokája!!!!

Brid! Örülök, hogy újra tanulni fogsz! Ez megint csak erősiteni fog téged!!!

Kitty!66 üveg???????????? Te jó ég!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Bassszus és ezt mind egyedül fogod elfogyasztani a télen???? Jó étvágyat hozzá! Tényleg Te tudsz valamit Pendiről??? Szoktatok mostanában talizni???

Meli! Nekem ez a P53as nyavaja nagy kaki! Nekem is van, de a szekrény leg mélyében vagy az is lehet már rég kidobtam! Ez zserintem tök gáz! Bár lehet valakinél mükszik, de nálunk nem mükszött! Szerintem térj rá a sima LH-kra!
nócika
 
 


Sziasztok!

A hőm felment megint, szóval tutira peteérés volt, de mindegy, hát csak lesz valami.... :D olyan nincs, hogy semmi ne legyen...

Bogi, akkor lehet izgulni, hogy Marci mikor fog megszületni :) mekkora poén lenne, ha éjfélig kibírná :) ő lenne az újév első babája :)

Nóci, én hozzá vagyok szokva a közönséghez, szóval ezért nem izgulok :) képek már most is vannak, a blogom jobb szélső sávjában alul van egy Galéria, voltunk csütörtökön fotózáson, azok a képek vannak oda feltéve :)

Kitty, az nagyon kaki, én azt hittem, csak egy hétre megy párod, vagy kettőre :shock: :( paradicsomot hogy kell eltenni? (komolyan nem tudom....)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Na, kiderült, hogy az jelszavas, mármint a Galéria, így tettem be egy Fotók menüt fentre és ott van egy diavetítés a képeinkről :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok Csajok!

Én is befutottam :D

Nóci gratulálok a fogacskához!Tényleg rakhatnál fel képet Regiről!
Most milyen gyakran kell Regit orvoshoz vinni?
Jaj, a te fogaidat viszont sajnálom....Húú, nekem a rémálmom a fogorvos!Kitartás!

Kitty, nagyon gratulálok az új melóhoz!!!!Szuper ügyes vagy!!!!Nagyon!!!De így az idő is gyorsabban telik majd, meglátod!!!
Mindjárt itt a szeptember!Én meg 9-én megyek u.h-ra, kötelezőre, úgyhogy együtt várjuk azt a hetet!Húú, te már most melóban vagy...Gondolok Rátok!Ja, és mensinek örülök!!!

Brid, sajnálom, h. állandóan ilyen orvosokhoz sodor az élet.Mondjuk veled biztosan nincsen könnyű dolguk, hiszen nagyon sokat tudsz, és elég széleskörűek az ismereteid!De örülök, h. a magyar doki még a távolból is képes megnyugtatni. B babát sajnálom, és nagyon örülök A babának, aki ott nő a pocakodban!!!
Kajálással én is hasonlóképpen vagyok, mint te :D Csak én már vadul el is kezdtem hízni sajnos :( Pedig türtőztetem magam rendesen...Újra jársz majd a tanfolyamra?Legalább picit kimozdulsz!Szuper a vonalzó!!!
Ja, a ruha, az esküvőre...Rámjött, de nem volt könnyű menet!

Meli, gratula az új kiságyhoz!!!Bizony, ez jelentheti egy korszak végét....
Basszus, mi is most tudtuk meg, h. babát várunk, aztán tessék...
Te jóban vagy anyósoddal?Közel lakik hozzátok?

Zsani, még 11 nap, tényleg rohan az idő...Reméelm a rózsák jók lesznek, és szurkolok, hogy ne jöjjön meg az esküvő napjára.
Bár nem tudom, mások hogy vannak vele, de nekünk az volt a nászéjszaka, h. zuhanyzás, aztán, mint 2 hulla zuhantunk be az ágyba.Az esküvőnk napján reggel 7-kor keltünk, és másnap reggel 8 körül kerültünk vízszintesbe, akkor kellet volna még nászéjszakát tartani..Hááát nem :)


Beze, Marci már fél kg!Tényleg rohan az idő...és milyen volt a kis pofija?Te is jól láttad?Apa ott volt veled?Nekem soha nem mérték le u.h-n Lucababa súlyát sajnos, pedig én is olyan kiváncsi lennék rá.Megint front lesz, remélem nem érezzük meg...

Puszi csajok

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka, valszeg nálunk is tolódik majd egy napot!!!! Köszi a drukkot :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!
NOs itten vagyok,de csak röpke időre! Nos köszi mindenkinek a gratot a fogacskához, de ezek szerint rosszul írhattam valamit, mert még csak kinozza és nincs kint egy sem! Basszus ez vajon meddig tart?? Mert nem alszunk éjszakánként! Kenem neki Dentinox-al meg kapja a Nurofen kupot és semmi! Eleinte segített, de már nem igazán! És még nem kapott annyit, hogy megszokja a kis szervezete és ne reagáljon rá! Vagy ennyire megkinozza??? Nem értem!
nócika
 
 


Na bocsi, csak véletlen rányomtam az elküldre! Sorry!

Nos Brid! Hát Ő most már szokogatja a darabos hamikákat, de nem igazán smakkol neki! Érdekes mert a májkrémes kenyért nem szereti, de a vajasat igen! AMibe teszek neki májat azaz májat kap mondjuk krumplival azt szereti! De a vajas kenyeret azt imádja! Kapott a minap sült szalonnát császárt az is nagyon bejött neki! Szereti a kelkáposztát fasirttal! Csak meg kellene szoknia a darabosokat! Bár van aki azt mondja majd ha kint lesz a fogacskája akkor nem fog a darabos kajáktól öklendezni! Mert most még sajna igen!

Dorka! Jeeszusom! Akkor így érthető, hogy miért tolodott a nászéjszaka! Basszus olyan sokára mentek haza a vendégek???? DRága kenyér!!!! :shock: :shock: :o :o :o :o :o

Zsani! Basszus nagyon jók a képek! Megnéztem! Olyan aranyosak vagytok! Nagyon kis csinik voltatok! Igazán szép pár vagytok! És a fotosnak is gratu! Nagyon jók a beálitások és a képek is! :D

Beze! Lexike, hogy bírja, hogy hamarosan kistesó érkezik?? Szokta simizni a pocidat???

Dorka! Na milyen az otthon lét?? Megszoktad már??? Úgye nem is olyan borzasztó??? És hogy vagy?? A frontok nagyon megviselnek???

Meli! Lesz kép a kiságyról??? Apa is most már elkezte nézegetni őket háááát mit ne mondjak nem rajongok még az ötletért, de Ő váltig állitja, hogy csak nézegeti, hogy melyik lesz majd Reginek a legmegfelelöbb, ha majd ott tartunk!!! Meg tavasszal neki szeretnénk allni befejezni végre a kisszobát! Butort akarunk venni bele mert van, de nem gyereknek való és az az igazság, hogy nekem nem is tetszik! Szal most jöhet a gyüjtőgető életmod!!
nócika
 
 


Nóci, köszi :) úgy sem jobb, ha masszírozzátok valamivel Regi fogát? vagyis a helyét...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Zsani! De akkor jobb,m de úgy megint csak nem lehet aludni! Azaz, de hogy is nem! Apa akkor végre alszik és nem reggel megyek utána awc-re, hogy mi van válasz nuku és kiderült, hogy elaludt a wc-n! Csóri! Ő nem irodista, hanem kemény fizikai munkát végez! Kéne neki nagyon a pihi! Így ma este már nem velünk tentikézik!

Csajok! Eladtam ma a babakocsit! Tők happy vagyok!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Végre valami nekem is sikerül!!!!!!!!!

Kitty! Te nem azt igérted, hogy állandoan itt fogsz lógni?????
nócika
 
 


Szejjasztok Csajok :lol:

Na, itt vagyunk Hőgyészen.
Hát, Dorka, az anyósommal macska-egér harcbvan vagyunk.
Annor nagy segítség lett volna, ha ad egy kis pénzt amit ígért a nagymama házából, hogy Zoli ki tudja nyomni egyik részletét, ez helyett elb...ta az összes pénzét inkább, mint nekünk adja.
Aztán a Marcinak tavaly lejárt szav. csokit küldött, ami 2002-ben járt le, én meg kikértem magamnak.Szóval egy rohadt szemét ......, Zoli is így váélekedik a saját anyjáról, úgyhogy még a kutyámat sem bíznám rá.Na, mindegy, hagyjuk.Számomra nem is létezik.

Addig örülj, míg a frontokat csak a pocakodban érzi meg Luca :lol: Idekint már húzósabb :lol:

Nóci :) És Reginek nem turmixolod meg a kaját?Attól is lehet nyűgi, hogy darabosan eszi meg a kaját és fájhat a pocija.Figyeld majd meg.
Nálunk apa nem velünk tentizik egy szobában már marci születése óta. Így a legkényelmesebb mindenki számára :)

Majd lesz kép a kiságyról, már fent van a gépen.
De egyébként ezt vettük meg.Csak Marci nélkül :lol:
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?it ... 45#gallery

Kép
meli0805
 
 


Melcsi! Általában turmixolva kapja vagy max vllával összetörve! De ez a ritkább! Szal nem hinném, hogy ettől lenne nyügike!
Megnéztem a kiságyat! Nagyon jól néz ki! Olyan igazi kis pasis!!!
nócika
 
 


Sziasztok!

Meli, tényleg nagyon édes a kiságy, jó vételt csináltatok!!! Én nem szeretném, h. Andris külön aludjon, remélem jó alvók leszünk, és nem kerül rá sor.
Nem hiányzik apa mellőled?
Szóval akkor hadilábon állsz anyóssal.Én nagyon szerencsés vagyok, nagyon szeretem Andris anyukáját :D
Igaz, szeret mindenbe belekotyogni, de azt elengedem a fülem a mellett.

Nóci, sajnálom. Én még nem értek ehhez, h. mit is kell ilyenkor csinálni...
A mi esküvőnkön elég későn mentek haza a vendégek, de nagyon nagy fergeteg party volt :D De a végén már csak a barátok voltak.7-kor mentek haza, így kerültünk 8-kor ágyba.
Itthonlét-igazából főleg a héten elég fáradékony vagyok, sokat keményedek, érzem, h. kell a pihenés.De eddig szinte minden nap főztem, és fogok is :D Eltelik az idő...

Zsani, megnéztem a képeket!Csúcsszuperek, nagyon szépek vagytok, és nagyon szuper a ruha is, ami rajtad van!!!

Megyek, elmosogatok, aztán remélem Andriskám is hazaér, aztán elmegyünk boltba, mert hiányos a készlet.

Kitty, tényleg milyen volt az első munkanap?

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Nóci, Zsani, nem pályázok az év első babája címre, de azért köszi, aranyosak vagytok! :wink:

Nóci, kitartást, hát nem irigyellek... :( Lexi nem igazán érti, hogy jön a kistesó, de azt azért tudja, hogy van pocaklakóm. :wink:

Dorka, ma délelőtt én is lepihentem, néha megérzem a frontokat, néha nem, én se értem... :roll:

Zsani, nagyon szépek vagytok, és milyen fiatalok! irigy-irigy... :oops:

Meli, tök jó az ágy, tetszik nagyon! :D

Kitty, gyere, mesélj!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Meli, ez igazán jó vétel volt!!!!

Nóci, örülök, hogy sikerült eladni a babakocsit :)

Dorka, Luca frontérzékeny? :shock:

Köszi a dicséreteket, irulok, pirulok... :oops: :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Beze
igen, már 8 órában vagyok most is.

Nóci
én se nagyon szeretem a fogorvost, de muszáj azért évente elmenni, mert akkor a kisebb bajt könnyebb orvosolni, mint később a nagyot. Sok ismerősöm évekig hanyagolta, most meg évekig odajárnak, hogy mentsék a menthetőt :roll: Én inkább évente rászánom magam.
Nem én iszom meg az összeset :lol: Adok anyósnak is meg mamának is, meg a pari is közös volt, bár a mienk volt a legtöbb, de nem veszünk össze rajta :lol:
Pendiről nem tudok semmit, nem beszéltünk azóta, nem is érdekel. Ő nem keres, én nem futok utána, van elég dolgom így is :roll:

Zsani
paradicsomot ki kell főzni, átpaszírozni, és üvegbe önteni a levet. ;) Nem bonyolult, csak időigényes :?
Pé-hez drukk!!!

Dorka
milyen otthon? Most pont cseréltünk, eddig én voltam otthon, most te :lol:

Első nap: húzós, egy percet se pihentem, van meló rendesen. De bele lehet jönni, meg akkor már pörgősebben megy majd, most azért még sokat kell magyarázni, meg összeírtuk mi hogy merre hány méter :lol: De majd belejövök, mint kiskutya az ugatásba :lol:

Megpróbálok még jönni a héten, de nem ígérek semmit, megyek bátyámhoz, meg ugye melóból is f5-kor érek haza. Legközelebb meg csak hétfőn jövök haza, addig bátyámnál leszek.
De azért igyekszek majd onnan írni, ha tudok!

Jók legyetek ám addig :wink:

Kép
kitty22
 
 


Kitty, nálunk is ez volt, első 3 hónap túlóra dögivel, most meg láblóga, majd belejössz :)

Ez a paradicsom egyre érdekesebb... és meg is kell hámozni?

Jó pihenést neked! :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!
Tudom hogy nem voltam sokszor, de most egy időre elköszönök mindenkitől.
Olvasni majd foglak benneteket, de egy elég nehéz és küzdelmes időszak következik az életünkben, arra kell koncentrálnom, és nem nagyon fogok netezni.

Gyors babásodást, jó pocakosodást, kellemes terhességet, és minden jót nektek.

Puszi!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok!!

Nos mi tegnap voltunk kardiologián semmi jó! neki még mindig az a pici luk ott van és most várakozo üzemmodba raktak minket! 5 éves koráig várunk és ha nem zárodik akkor meg kell müteni! Úgy hogy én most szoros imátkozásba kezdtem!!!

Nekem vasárnap reggel elkezdett fájni a köldököm nem foglalkoztam vele, de estére már a menés is gondot okozott! Hétfön már szépen pirosodott körbe és iszonyatos fájdalmam volt! Kedden meg már a türhetetlenség határán jártam! nem írtam nem akartam mindig csak panaszkodni! Anyuval eleinte hasfal sérvre gyanakodtunk, de mivel elkezdett pirosodni így az kilöve! Nos kedden összefutottam a házidokival és megmutattam neki! Na akkor már tudtam életem legnagyobb hibáját követtem el! Basszus ez egy akkor nagy fasz már elnézést, de közölte csak a szappan benne maradt a köldökömben és begyulladt a bőr alat5t jegeljem és elmúlik! Tudtam, hogy hülyeség, de azért jegeltem! Tegnap szerdán miután hazaértünk akkora lett a foltom, hogy a fanszörzetemnél ért véget! na gondolhatjátok! Erre apával össze katuk magunkat és irány a börgyogyászat! Ezeren voltak, de én türelmesen vártam! No bekerültem és kiderült orbáncom van! Hogy mi az még nem tudom, de majd minjá utána nézek a neten! Szal ki vagyok!!! Ne emeljek és feküdjek meg persze 14 napig antibiotikum! Ja meg kamillás borogatás a jegelés tilos a doki szerint!!

Kati! Remélem, hogy a nehézségen hamarosan túl jutsz é mihamarabb tudsz jönni vissza hozzánk!!!! Mi nagyon várunk ám téged vissza! És annak feletébb örülünk, hogy nem csak leléptél minden köszönös nélkül így nem aggodunk és nem kerülsz feledésbe! Nagyon sok puszi és kitartást kívánok neked és persze rengeteg energiát!!
nócika
 
 


Nóci, én is imádkozom, hátha segít... neked pedig mielőbbi jobbulást!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kati :( szomorúan olvasom, hogy gondok vannak......remélem hamar rendeződnek, és akármi is történt-történik, biztosan megvan az oka, majd talán később rá fogsz jönni, hogy miért :? Addig is kitartást és várunk vissza :wink:

Nóci :? Jesszus! Én imádkozni fogok ezentúl mindig Regiért, a Kis Szent Terézhez szóló imámban ő is egy rész lesz ezentúl.Bridgetért is imádkoztunk. :wink: Meg mindenkiért természetesen...
Húúú, az orbánccal nem szabad viccelni, nagyon veszélyes!!!!!nem volt véletlenül ezelőtt ekcémád?Mert abból alakulhat ki.
Minden előírást tarts be, amit a szakorvos mond, mert elfertőződhet.!

Zsani :) hol vannak még képek rólad? Én csak a hajasat láttam utoljára.

Kitty :) végülis mi a munkád konkrétan?Vagy csak figyelmetlen voltam?
Olyan aranyos vagy a kertészkedéssel :) Én is nagyon szeretnék, csak sajnos nincs hol :?

Többiek? Brid, Beze,

Jah, én láttam Pendi új képeit az iiwiw-en, nagyon csini, ő fogyózott, ugye?Nem tudom, miért nem ír ide :roll:

Kép
meli0805
 
 


Sziasztok!

Basszus a csajszimnak akkora akarat ereje van, hogy nem hiszitek el! Képes addig ordítani teljes tűdőből míg végleg meg nem sajnálom! De addig nem számít semmi! Egyszerűen nem haladok semerre se! Áll az egész házi munka! Kezd elegem lenni! Nem tudok egy levesnek valót oda tenni sem már!
Nem sokára megyünk a bankab kettöbe az egyikből ki a másikba be! Onnan át a gyogyszertárba majd a 100Ft-osba közértbe ja meg a postára! És persze ilyen jó melegbe!

Köszönöm! A gyogyulásom tuti lesz, mert anyám kiakadt, hogy erre még a szívem is rámehet ez nem játék! Eddig mindenki azt mondta, hogy nem az én hibám, hogy Regi kora baba csak én hibáztattam magamat, de tegnap kiborult a bili és a fejemhez vágta, hogy nem halgatok senkire és én egy önfejü makacs öszvér vagyok! Hát tudjátok mit?? Lehet hogy igaza van! De ennyi idő után nem vártam, hogy pont az anyám fogja a fejemhez vágni! Jól esett mit ne mondjak!

Meli! Nekem ezer éve nem volt ekcémám! És az is a lábamon volt! De azt szépen ki is nőttem kamasz korom elött ahogy a gyerek orvos meg mondta!

Zsani Meli! Az imátságot köszönöm ránk fér!!!!

Zsani! Azért légy őszinte azért számolgatsz vissza fele nem???

Valahogy most nem sokan írogatunk! Kitty?? Beze?? Dorka?? Brid??? na jó te most még kicsit kapsz felmentést, de nem sokáig ám!!!!
nócika
 
 


Én számolgatok vissza, mert akármi is lesz, vasárnap már minden jobb lesz :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!!!

Kitty, persze, h. bele fogsz jönni a melóba!Meg ha pörög az élet, az idő is meglátod gyorsan elrepül majd!
Meg ahogy elnézem eléggé sűrű a programod!
Most valóban cseréltünk, kezdek megbarátkozni az itthon léttel, kitaláltam sok mindent, h. meg kéne csinálni, de ez a hét extra gyorsan elrepült!

Kati, remélem gyorsan megoldódik minden!Vigyázzatok magatokra, és nagyon várunk vissza!!!

Nóci, sajnálom ezt az orbánc dolgot, de meglátod, majd hipp hopp eltűnik az onnan.Bár én őszintén bevallom, nem is vagyok igazán tisztában vele, h. mi is az pontosan.
Nem baj, ha Reginek ekkora az akaratereje!!!!Ebből fognak fakadni a jó dolgok!!!
Minden ok lesz!!!!!!!!!!!!!!!!

Meli, ti mit csináltatok a napokban?

Zsani, én meg szoktam érzeni a frontokat, mióta babát várok, ilyenkor bekeményedik a hasam, és úgy általában nem vagyok jól, de ez is változó mértékű.

Én tegnap barátnőztem, most meg a barátnőm kislányát, Emma babát várom, én vigyázok rá estig.
Meg jó lenne, ha Andris is megérkezne, mert éhes vagyok, de nem akarok most már nélküle enni, ha eddig vártam.
Holnap sajna pestre megy valami továbbképzésre, én anyánál leszek, aztán majd csak este találkozunk, utána meg szülinapi buliba kéne menni, de nem tudom, elég hosszú az út oda, nem tudom, h. bevállaljam-e.Majd még kiderül!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Voltam uh-n, Marcival minden rendben, már 600 gramm, de sajnos van egy amnionszalag a méhemben, ami most már ugyan nem okozhat gondot, de mégis idegesít, hogy van valami, aminek nem kellene ott lennie... Elfelejtettem megkérdezni, hogy így is szülhetek-e természetes úton, illetve később nem fogja-e a babát zavarni. :(
Egyébként méhszáj zárt, minden rendben. :)

Hoztam nektek képeket, az elsőn béna a fejem, de a pocak jobban látszik.

Kép
Kép
Kép
Lexi apával a konyhában

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Később írok mindenkinek! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Beze :) Nagyon helyes vagy a képeken pocakkal együtt is :wink: mi ez az amnionszalag-dolog? :shock:
Lexike meg a kis csupafog!!!! :lol: :lol: Tündér!

Mi hazaértünk Hőgyészről, megyünk 16.-a körül is, egy régi barátnőmmel találkozunk.Beze, megpróbállak megkörnyékezni :oops:
Voltunk a Tamási strandon is, Marci nagyon élvezte. :lol:

Itt van az új ágyas-alvós kép
Kép

Kép
meli0805
 
 


Ezeket meg csak úgy :lol:
Kép Kép Kép

Kép
meli0805
 
 


Meli, milyen szép Marci! Ezek a szemek! Az amnion-szalagról eddig én se hallottam, jobb is lett volna, ha így marad... Pontosan nem tudom, mi ez, ha beütöd a google-ba, pár találatot kiad. Az első trimszterben veszélyes, mert elmetszheti a végtagokat, de nálunk ez már bőven kialakult, ettől nem kell tartanom.
Gyertek nyugodtan. :wink:
Az ágy tetszik neki?

Kati, sajnálom, várunk vissza nagyon!

Kitty, hogy tetszik a meló?

Dorka, hogy érzitek magatokat?
Apa minden uh-n ott van velem, nélküle rossz is lenne. A pofija jól kivehető volt. :wink:

Nóci, nagyon drukkolok nektek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, nem is írtam, most tűnt csak fel, ez a tappancsos felsőd csúcs :lol: Milyen találó! :lol: Hol vetted? :)
Képet nem tudsz rakni Marciról?
Tetszik Marcinak az ágy, amikor meghoztuk, egyből belefetrengett :lol: Egyébként meg más választása nincs :lol: mert a kiságy lapra van szedve :) Azért a kiságy szivacsát beletettem, mert kicsit keménynek találom.Aztán ha nagyobb lesz, vágatok bele egyet méretre.

Nóci, hogy vagy?

Kép
meli0805
 
 


Meli, a c und a-ban vettem 2 éve, amikor még Lexit vártam.
Egy képem van, de azt nem szeretném felrakni, amikor megszületik, akkor kaptok jó sokat. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Szép jó estét már amennyire lehet! Tegnap éjjel arra sikerült éjfélkor elaludnom, hogy néhány házzal arréb fiatalok valami szörnyű tamtamos zenéthallgatnak és üvöltenek mint a sakál! erre negyed2 kor arra kelek, hogy mancikaszürcsög, de nem kicsit! Nos kasán megfázott! Egész éjjel orszivoztunk teáztunk meg lestem minden pillanatát! Aztán anyummal sikerült összeveszni, hogy az én hibám, hogy mancsi megfázott, mert nem kezdtem el időben szedni az antibiotikumot amit felírtak az orbáncra és nála így jött ki! És a fejemhez vágta, hogy ezért lett koraszülött Regi, mert nem fogadok szót senkinek! Szal ma jó napom volt! Nem is panaszkodom! Aztán kiborultam, mert olyan szinten elkezdett a köldököm gennyezni, hogy szinte patakokban folyt az egész! Mostanra már talán el is állt! Meg van piri is! Aztán, hogy jót is meséljek apa elment és hozott ewgy hatalmas rózsa csokrot és szétszorta a lakásban azaz a lépcsön! na ez volt a nap jó pontja! Úgy volt ma céges buliba megyünk Caramell koncert meg egyebek főző verseny, de a Regikém miatt storno! Így ma punnyadtam és töprengtem! A köldökömön tuti nem orbánc van mert akkor nem kéne gennyeznie meg belül nem lenne bedagadva! Meg utána néztem és csak lábon vagy arcon jönki az orbánc!
Nos ha már így kipanaszkodtam magam ne harizzatok, de az időt tekintve már képtelen vagyok írni mindenkinek külön külön! Holnap meg probálok jönni és írni! Pusz
nócika
 
 


Most csak egy gyors bekukk :oops: Egyszeruen nem tudtam jonni :oops: most meg hetvege van de mar irok mielott rosszra gondoltok :roll:

Voltam dokinal csutortokon.Eleg tutyi mutyi de remelem ez csak lanyos zavaraban volt :roll: Reszletesebben meselek csak meg nem tudom mikor holnap is vendegunk jon talan hetfon :wink:

Baba jol van 2.9cm volt es 9+5nek mertek pont annyi,mint amit szamoltam a beultis topikbol a csajokkal vgyis ok szamoltak ki nekem :oops: azaz ma (szombat) vgyok/voltam 10hetes mar csak 2het 8)

Jaj de jo kepek es mennyi olvasnivalo :shock: Jovok majd s potolok.Verzes nincs minden rendben.Farkasehseg borzaszto...ez az allando enni akarok :oops: Na mentem pusz pusz es szep vasarnapot!!! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Csajok!!!

A mai reggelt azzal sikerült kezdenem, h. a csuklómnál, belül elvágtam a kezemet, szerencsére nem mélyen, de fáj! Nagyon béna vagyok!!!Úgyh. inkább leültem a gép elé, mielőtt nagyobb kárt teszek magamban! :D

Beze, már 600 gramm Marci :D Nekem soha nem mondták a súlyát, illetve nem is mérték meg sajna :( Örülök, h. minden ok volt, az a valami, pedig már az a lényeg, h. nem okozhat semmi gondot!!!!
Nagyon szép a pocakod, és nagyon szép vékony vagy!Lexi meg, zabálnivaló, ez a mosoly, húúú ha rám így rám mosolyogna tutira elolvadnék, de azonnal! :D
Mi jól vagyunk, bár egyre fáradékonyabb vagyok, és ahogy a pocakom nő, egyre kényelmetlenebb minden.De nem baj :D :D :D
Elkezdetm azon aggódni, h. még mennyi sok dolog hiányzik, aztán Andris mondta, h. akkor jövő héten megpróbáljuk beszerezni a hiányzó dolgokat, és akkor ezen nem is idegeskedek tovább....

Meli, Marci tényleg egy kis királyfi!Nagyon édes!!!
Apa most itthon van?

Nóci, sajnálom!!!Akkor mi lehet, ha ne orbánc?Még mindig nem tudom, h mi is az tulajdonképpen, de mindjárt jól megnézem.Reginek küldöm a gyógypuszikat,bár anyukádat nem értem, h. mi összefüggés van Regi náthája és a között, h. beszedted-e az antibiotikumot!Ne is foglalkozz vele!
De apa, nem semmi, rózsacsokor szétszórva...szuper :D Attól azért biztosan jobb kedved lett picit :D

Brid, örülök, h. minden ok veletek!!!!!!!!!!!!!!!!!Várjuk a részleteket!!!

Ja, én tegnap anyánál voltam egész anp, Andris Pesten csapatépítésen, aztán este lett volna a barátnőm szülinapja, de nem bírtm rá elmenni, teljesen kidőltem addigra sajnos...Persze ő mondta, h. megérti, de engem azért furdal a lelkiismeret....

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Dorka, köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy!
Pihenj sokat, azért már nincs sok hátra,használd ki, amíg lehet. :wink:
Sokat híztam ám, örülök, hogy nem látszik...

Nóci, anyukád nagyon igazságtalan veled, véleményem szerint! Nem te tehetsz róla, hogy Regi koraszülött! Gyógypuszi mind2-töknek,gyors javulást kívánok!

Bri, de jó hírek, örülök nagyon! :wink:

Meli, Marci rögtön megszokta az ágyat? Nem mászkál éjjel vagy délután?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Aranyosak a gyerkőcök, Bogi nagyon csini a pocid :)

Örülök, hogy mindenki jól van, Nóci, Reginek jobbulást!

Orbánc múlik már?


A rózsák jók lettek, anyu azt mondta, nagyon szép lett a ruhám, én még nem láttam... :roll: csak mosás után, de tényleg nagyon szép lett :) vakító fehér :)

Már csak 5 nap, még mindig nem izgulok, mert már úgyis mindegy, kifarolni késő, hát menni kell és csinálni, mindenkinek szuper az esküvője, miért pont a miénk lenne rossz? :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!!

Reginek kijött két fogacskája egy lent egy fent! Érdekes! Ja és enni nem akar!

Zsani! Nagyon örülök, hogy szép szupi lett a ruhád! Szerintem egyenesen olyan leszel mint egy királykisasszony! És ez a jó hozzá állás! Miért a Ti esküvötök lenne rossz???? Persze, hogy jól fog sikerülni! Sokat fogtok táncolni nevetni és persze finomakat fogtok enni! Tényleg mi lesz a menütök?? Ebéd lesz vagy vacsi??? Hánykor lesz a szertartás??
Ja és ez nem is orbánc volt, hanem szerintem valami megcsípett és az szorakozik velem!

Beze! Csoda helyes pocid van! És ez a piros felső tényleg nagyon találo!! Tetszik nagyon!!!

Meli! Írtó helyes kis pasi Marcika! Igazi kis szöke herceg!

Brid! Nagyon várunk ám, hogy gyere! És gondolod egy nődokinak lehet lányos zavara??? Nem lehet, hogy ilyen eleve vagy valami más van a dologba??? De remélem azért igencsak érti a dolgát! Örülök, hogy a vérzésnek vége! Be vallom engem már zavart! Úgy hogy mostantól jöhet a gondtalan babavárás! Pociképet már töled is kérünk, hogy lássuk honnan indulsz!!

Dorka! Hát te meg mit csináltál, hogy belül vágtad el a csuklodat?? Kést éleztél?? Ezekre azért vigyázz ám, mert azt mondják meglátszik majd a babán!!!

Kitty! Milyen volt tesodéknál?? Mikor jössz írni nekünk??

Csucsu! Megint eltüntél!!!!
nócika
 
 


Dorka, hidd el pedig, hogy megérti ;)

Nóci, 5kor kezdődik a szertartás, és csak vacsora lesz :)

Újházi tyúkhúsleves lesz, meg vegyes tál cordon bleu-vel, meg párizsias csirkével, cigánypecsenyével, rántott gombával és rántott sajttal, vegyes körettel, somlóival :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok Lányok :)

Jajj, teljesen kivagyok, nagyon rossz híreket kaptam tegnap :(
Először is nem megyek vissza az állatok közé dolgozni.
Hívtam egy volt koll. nőmet, és Q-lázzal kórházban van egy hónapja és állatoktól kapta el.Tönkrement a mája meg a lépe :shock: :( Durva!!
A másik meg, beszéltem a másik koll. nőm férjével, szegény csajnak meg pajzsmirigyrákja van :cry: Elég jól gyógyítható ez a rákfajta úgy tudom, de nagyon bánt, mert olyan rosszakat feltételeztem róla, amig nem tudtam mi van vele :cry: Remélem egyszer megbocsájt.... :cry: És ott van neki a másfél éves kislánya :(
Teljesen letaglóztak ezek a hírek..... :(
Lehet, emberkórházba megyek dolgozni valami részmunkaidős segédápolónak, aztán menet közben leteszek egy szakasszisztensi vizsgát.
Az állatoktól meg megundorodtam.Pedig gondolkodom az állatkerti melón is.Veszprém nincs messze tőlünk.Ott dolgozik a kórházban egy itteni barátnőm is.Ő szerezne munkát.
Majd jövök még, visszaolvasok....

Kép
meli0805
 
 


Sziasztok!

Zsani
a paradicsomot nem kell külön hámozni, mert amikor megfőzöd, lefő a héja, meg amúgy is át kell paszírozni, és akkor az nem kerül bele a lébe.
Lagzi már mindjárt itt van! Nem is kell izgulni, biztos minden szép és jó lesz! :wink:
Menüből küldjél már, ha marad :lol:

Kati
remélem, semmi komoly, és hamarosan rendeződik :wink:

Nóci
orbáncot sajnálom, egyik ismerősömnek is volt, nem komoly, remélem, az antibika minél előbb hat!
Szurkolok, hogy ne kelljen Reginek a műtét!

Meli
adminisztrátor vagyok, elég sokrétű a feladatom, kapcsolattartás vevőkkel, fizetés osztás, szállítólevelek, raktár számontartás, stb.
Kertet szívesen odaadom, amíg ennyi dolgom van :lol:
Marci királyfi nagyon tündéri! És az ágya is tök jó!
Munkahelyet sajnálom, így én se mennék. Pm rák jól gyógyítható, páromnak is van egy munkatársa, aki a kezelés után jött ide dolgozni ;)
De biztos találsz kórházban munkát, ott nagy a dolgozó hiány :roll:

Dorka
örülök, hogy nem unatkozol!
Én is azért örülök a munkának, mert lefoglal, meg találkozok, beszélek emberekkel (egész nap be nem áll a szám :oops: ) :lol:

Beze
nagyon szépek vagytok! Nekem is tetszik a pólód :lol:
Szalagot sajnálom, de ne idegeskedj rajta, kárt már nem okoz ;) Marci szépen gyarapodik :)

Bri
örülök, hogy minden rendben, ha van időd, gyere bővebben is ;)

Én továbbra sem unatkozom. Múlthéten nekem jött egy motoros, így most nincs kocsim (nincs nagy baja, de azért ki kell javítani), munkatársaimmal járok most dolgozni is, múlthéen meg bátyám vitt át.
A héten egyedül vagyok, mert aki helyett leszek, terhes és be kellett feküdnie infúzióra, de azért ez a nap meglepően jól ment :lol:
Kezdek belejönni, meg amúgy élvezem is a pörgést.
Igaz, hatezer felé kell figyelnem ott is, meg a magánéletben is, de evvan - majd csak fogynak a teendők :wink:
Párom most du-s, így csak 11-re ér haza, nekem meg ugye reggel kelnem kell 6:15kor :roll:
Bátyámmal jól elvoltunk, pihenés még mindig nem volt, ott is volt tennivaló, meg ügyintézés, de majd egyszer addig is eljutok.

Majd igyekszem most már jönni :wink:
kitty22
 
 


Zsani! Micsoda fini hamikák! Nagyszerű a menü sorotok!! Kostoló jöhet ide is pláne a somlóiból!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Meli! Sajnáloma kolléganöidet! De azért szépen kérlek ne undorodj meg az állatoktól! Hisz Ők nem tudnak szólni, hogy mi van velük! Én egy nagyon nagy állat barát és védő vagyok! Azért az esetek 98%-ában nem betegednek le azok az emberek akik állatokkal dolgoznak! Pláne a pajzsmirigy rák nem terjed sem emberről emberre sem állatból emberbe, de ezt neked mint eüs nagyon is tudni kell! Szal, ha megutálod az állatokat akkor se mond, hogy undorodsz tőlük! Hisz ők se undorodnak tőled max félnek! Azt a másik betegséget nem ismerem nem is hallottam róla eddig! Ez micsoda???
És ami a legfontosabb sose itélj előre! Tudom soha ne mond, hogy soha, de azt hiszem ez az egyetlen kivétel!! Érdeklödj!!!!! Aztán itélkezz!!

Kitty! nem orbáncom van több mint valószinű! De azért remélem az antibika tényleg segít!
Amúgy örülök, hogy ilyen jól elfoglalod magad! nincs időd apán gondolkodni! Nem unatkozol, mert mindig csinálsz valamit és mindig van aki lefoglal! Azt hiszem most ez a legtöbb mit tehetsz!! És ez jó!!
A munkába meg majd belejössz! Senki sem úgy született, hogy mindent klappul tud! Szal ne aggodj, hogy 6000 fele kell figyelj! Sőt örülj, mert jobban megy az idő!
Basszus beléd ment egy motoros??? Hogy a csába??? Ennyire nem figyelt?? De senkinek nem lett akkor baja, ha a kocsinak nincs nagy baja! Még az a szerencse!!!
nócika
 
 


Én zártam, de én is nyitom!

Nos akkor

Mindenkinek csodálatos szép reggelt!!

Itt rohadtul fúj a szél, de nem sokára megyünk el Regivel! ma hoztak a turiba uj cuccokat és nincs meleg rucija így muszáj elemenni és venni!! De busszal megyünk nincs nagy sétizés! Sőt a fejem is beszakad úgy fáj! De más bajom nincs!!
nócika
 
 


Sziasztok :)

Nóci :) lehet rosszul jött ki, vagy félreérthetően, amit írtam.A pm.rák sajnos az elavult röntgengéptől is lehet, rengeteget röntgeneztünk ezzel :evil:
A Q-láz lehet az állatoktól, én arra értettem. Sajnos aki nem dogozott sosem ilyenben, az nem tudhatja, mennyi veszéllyel jár és az állatok nagyon csúnbyán meg tudják rokkantani az embert.Ez csak személyes vélemény, hogy nekem elegem lett az egész állategészségügyből, főleg, aminálunk megy mostanában null. higiéniával :evil: Tuti nem megyek többet-főleg gyerek mellett-állatok közé dolgozni, csak ha nagyon rákényszerülök.Én terhesen is meg most is nagy ívben elkerülöm őket.Én, aki élt-halt az állatokért.De úgy gondolom, ha az embernek gyereke van, teljesen háttérbe szorulnak, és megváltoztatja a véleményét.
Messziről nagyon szeretem őket természetesen :)

Így most Reginek akkor 2 foga van, vagy 4?Láza nem volt?

Zsani :D húúú, nemsokára a finisben vagy :lol: Szuper lesz a menü :wink:
Mikor is tesztelsz?

Kitty :) Szóval akkor kismama helyére kerülsz?

Marci tegnap lebetegedett, ill. lázas volt, egész éjjel fent voltunk szinte, ráadásul egyedül vagyok, iszonyú szar így :?
2 szemfoga jön egyszerre, mert a lázon kívül más nincs, ill. mától észrevettem, hogy a pocakját fogdozza, meg a kukiját, és nyafog.
Nagyon remélem, nem húgyúti bacija van, mert akkor irány a kórház :(
Ma kiderül talán, megyünk a barátnőmhöz pisit nézni(neki van ilyen zacsija, amit fel kell ragasztani a kukira, meg tesztcsík)ő főnővér a Veszprémi kh-ban.És a kisfiának volt ilyen még pár hetesen :?
Drukkoljatok Lányok, hogy ne az legyen :(
Ha nem jövök sokáig, akkor kh-ban vagyunk :(
Puszi mindenkinek!

Kép
meli0805
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?