Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm szépen a bíztató szavakat!

Milena!

Ebből a 7 tüszőből ki fog jönni a két babóca(Előre az ikrekért)Kép!

Lullaby!

Sajnálom nagyon! A Várva Várt babák c. könyvben olvastam hogy valaki aki úgy járt mint te rábeszélte az orvosát a lombikra. Egyik napról a másikra tüszőleszívás stb. Mondjuk nem sikerült nekik de neked sikerülhetne hza legközelebb is így jársz.
Én azt nem értem ha ez már a 3. inszemed akkor hogy lehet hogy túl stimuláltak? Nem állítják be a gyógyszereid?

Zsebi!

Hajrá csütörtökre!Kép
Én raktam föl a profilomba képet magamról! Nem magamutogatás céljából, de olyan jó lenne benneteket is megismerni ha összefutunk a Kaáliban! Én valahányszor ülök a váróban mindig eszembe jut hogy lehet hogy ő Milena vagy Woodi? Nem erőszak, de jó lenne!Kép

Manóóóóóóóóóóóóóóó!

Híreket akarunk!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Bocs Manó!

Pont akkor írtam amikor te!Kép
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült! Ezen már én is gondolkoztam hogy mi is az a 3 hónap. Pl el lehet-e kezdeni a 3. hónapban a fogi gátlót vagy sem? És hogy honnantól 3 hónap? És egyébként is 3 hónap vagy ciklus?

Sokat segítettem Manó, ugye? Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsebi, köszönöm a linket, megnéztem, de ez nem nekem lett kitalálva. Egyrészt külföld, másrészt egy rakás pénz. Itthon is lett volna jelentkező, aki 650 ezerért segít. Ennyi pénzt nemhogy nem tudok, de nem is akarok kifizetni. Távol áll tőlem, hogy üzleti alapokra helyezzem ezt a fontos dolgot. Egyébként a törvény előírja, hogy tilos a donációért pénzt kérni (és itt nem a költségtérítésre gondolok, mert az evidens), ugyanúgy büntetendő, mint ha valaki mondjuk nem tartja be az előírt feltételeket (pl életkor). Nekem az orvosok papolhatnak etikáról... Milyen orvos az, aki 300-500 ezerért vállaló donort kiközvetítene, de eleve stimuzott nő szóba sem jöhet, mert tiltja az orvosi etika.

Kriszta, milyen munkát végzel, hogy csak így repkedsz a világban?Kép Mi lett a vérvétel eredménye?

Lara, a táblázathoz: 30 éves vagyok.

Lullaby, hajrá a spontán babaKép

Potyka, Neked is kitartást kívánok! Lehet, hogy nem is lesz szükség orvosi közreműködésre. Addig is teljes mellszélességgel gyakoroljatokKép
kattca
 
 

 
 

Lányok!

A múltkor annyit szenvedtünk a Suprefact beszerzésével. Véletlenül találkoztam egy céggel, akik itthon nem kapható gyógyszereket behoznak külföldről. Akit érdekel: http://www.pharmaexpressz.hu/

Kattca, a következő frissítéskor már szerepelni fog a korod is. Remélem hamarosan jó hírekkel is kiegészíthetem a neved mellett.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Zsu, most stimuláltak először tulajdonképp, mert az első inszemnél semmilyen gyógyszert nem kaptam, a másodiknál meg csak Clostyt, ami kevésnek bizonyult. Most injekciókat is kaptam, úgy tűnik arra viszont meg már túl jól reagált a szervezetem. Tőlünk is megkérdezte a doki, hogy mit szólnánk a lombikhoz, de nekem ez így túl gyors váltás lenne. Az igazság az, hogy párom meg én egy kissé idegenkedünk a lombiktól, ezért nem is forszíroztuk a továbblépést. Most viszont dolgozunk a spontán babán, bár a doki azt mondta, hogy azért legyünk óvatosak, mert a többesterhesség így is bekövetkethet Kép
A fene se érti ezt....
Jó ötlet a fotó egyébként, majd én is megpróbálom felrakni, ha lesz rá egy kis kapacitásom.

Kriszta, télleg mér repkedsz te fel-alá a nagyvilágban? A reptereken szokott orvos lenni, nem? Kép

Hajrá Miléna, hajrá Zsebi!

No meg persze mindenkinek +++++++++++++++++++.

L.
lullaby
 
 


Lullaby, megszervezzük Krisztának az orvosi ellátástKépMinden reptéren várják egy injekcióstűvelKép
És miért kell most vigyáznotok? Másnál is előfordul az ikerterhesség, spontán is. Nem szeretnék butának tűnni, csak nem értem az ok-okozat összefüggést. Ilyenkor van valami plusz rizikófaktor? Vagy csak egész egyszerűen óvatosságról van szó?

LaraKép Ámen.
kattca
 
 


Kép Zsu - semmi gáz, már én is jártam így. Hm, igen, ezzel sokat segítettél Kép szerintem majd rábeszélem az orvost, hogy decemberben mindenképpen menjen a fogigátló (gondolom ez megint ugyanúgy lesz) és januárban az injekciók, punkció, beültetés,
Egyébként én meg pont azon kezdtem el gondolkodni amiről Te írtál, mert ugyebár én is abban a cipőben járok, hogy utazgatnom kell, és akkora hangsúlyt fektetnek erre a fekvésre és nem-e rosszat tesz a beágyazódásnak ez az autózás hazáig a beültetés után?! Én most még gyötröm is magam, mert amikor rosszul lettem a beültetés után két nappal, és bepánikoltam és megint el kellett autózni Szegedre, nem-e pont azzal tettem rosszat, mert addig úgy is éreztem, meg lesz a kispotyka, aztán az a rázós rossz út oda meg vissza, még egy kis kátyúba is belefutottunk, lehet, hogy infúzió nélkül is túléltem volna és lehet, hogy most terhes lennék ha nem rázatom össze magam?!?!
Legközelebb fürödni sem megyek ki még lehet, hogy a pisilést is meggondolom Kép
Nagyon szurkolok a babókhoz!


Nekem az a legfájóbb a dologban, hogy fejlődésnek indultak, itt voltak a pocimban a kismanók és aztán nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy olyan mintha meghaltak volna, mert végül is meghaltak. Hova lettek? Hova lesznek ilyenkor amikor nem maradnak meg? Ez rosszabb mint az inszemnél, mert ott meg sem termékenyültek, de itt igen. Kisbabakezdemények voltak. És ez annyira fáj.
Bocsi lányok, nem akarok síránkozni, és senki kedvét elrontani, de még regenerálódnom kell lelkileg és ezt most jólesik kiírni magamból, mert kivel osztanám meg a gondolataimat ha nem Veletek.
A barátnőm, aki kétgyermekes családanya és azt mondta velem lesz mindig a bajban, most csak ennyit mondott amikor felhívott és érdeklődött, hogy mi van, hogy "hát erre már nem tudok mit mondani, ennyi csalódás után még tudsz hinni, nem tudom mit mondjak? Mi lesz így veled gyerek nélkül, hiszen ez az élet értelme, a világ legcsodálatosabb dolga." Mit szóltok? Ő volt a barátnőm, és így tud vígasztalni. Én csak annyira ledöbbentem, hogy nem tudtam válaszolni, leraktam a telefont és nem vettem fel mikor vissza akart hívni. És nem tudom, tudok-e majd hozzászólni ha összefutunk.
Én eddig nem csináltam titkot ebből a dologból, de, most eldöntöttem, hogy senkinek nem mondom meg a következő időpontot. Ne is kérdezősködjenek.

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Manó!

Nagyon-nagyon sajnálom! Utólag már ne rágd magad, hidd el, Te mindent megtettél. És a kisbabád is meg fog érkezni, mert tudja, hogy nagyon várjátok már és jó helyre fog kerülni. A kívülállókkal pedig ne törtődj, az emberek nem tudják mikor mit lehet mondani. Persze megértem, hogy a barátnődtől nem ezt vártad, de ő soha sem fogja megtudni, hogy milyen érzés várni, várni, mindig várni türelmesen. Persze lehetett volna tapintatosabb is, hiszen nem ilyen vígasztalásra vágytál. De ő abban a szerencsés helyzetben van, hogy soha nem kell ezeket az érzések átélnie, mint nekünk. Úgyhogy panaszkodj nyugodtan, azért vagyunk itt mindannyian, mert együtt könnyebb.

Fel a fejjel és januárban előre az ikrekért!!! Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Potyka, szerintem ezt a dolgot olyan ember egyáltalán nem értheti meg aki nem ment végig azon az úton, amin mi most járunk. És miért maradnál gyerek nélkül? Hány és hány példa van a szemünk előtt, ahol már mindenki kimondta a végső nemet, aztán hip-hop egy baba úgy döntött, hogy no, akkor ő mégis megszületik? Lásd pl. Kármenék esetét, vagy Kardalus Dóriékét.. Sajnos kevés emberben van meg az a fajta tapintat amire ilyenkor szüksége lenne az ember lányának. Én is nap mint nap megkapom a többgyerekes ismerősöktől, hogy meddig akarok még várni, meg hogy ketyeg ám a biológiai órám, ne legyek már ilyen karriermaca, stb. Ilyenkor legszívesebben az arcukba vágnám az igazságot, hogy nem rajtam múlik, én nagyon szeretném, és ezzel, hogy ezért még hibáztatnak is, nem tesznek velem épp jót... De be kellett lássam, hogy ezt senki más nem értheti meg csak az aki vágyott már hiába babára. Ne törödj a barátnőddel valószínűleg ő azért jót akar neked, csak nem tudja, hogy ezzel nem segít, hanem inkább ront a helyzeteden. Mondd meg neki, hogy nem arra van szükséged, hogy megoldja helyetted a gondodat, hanem, hogy meghallgasson és adjon néhány száraz zsepit, no meg szorítsa a kezed. Kép Kép
VÁR VALAMIKOR RÁNK MINIMUM EGY BABA, CSAK LEGYEN TÜRELMÜNK KIVÁRNI ŐT Kép

Kattca, mivel 6 tüsző érett meg, és hálistennek a párom eredményei is javultak, így nagyobb az esélyem az ikerterhességre. Igazából nálam már a sima ikerterhesség is veszélyes lehet, mert nagy a valószínűsége a koraszülésnek így is. Szóval inkább a biztosra mennénk, ezért kell kicsit jobban odafigyelni most, hogy ha lehet akkor spontán se esek teherbe, mert esetleg több baba lesz egyszerre. Tehát nálunk egyelőre az egy baba a cél.
Fura is egy kicsit így a nagy babaprojectben "odafigyelni" Kép Kép
L.
lullaby
 
 


Manókám!

Az az igazság hogy én is akartam nagy igazságokat írni hogy megvígasztalhassalak, de azátn rájöttem hogy az előőttem szólókat csak ismételni tudnám. Lullaby és Lara olyan igazakat és fontosakat szólt hogy nincs semmi hozzáfűznivalóm. A Szívem szakad meg ilyenkor mert tudom hogy mit érzel! A gödör alján szerencsétlenül és baromi mérgesen! De pár nap is kimászol onnan és az élet megy tovább. Már nem fáj annyira mert kiszakítod a szívedből. Csak a szíved lesz egyre sebesebb. De egyszer elérkezik a csoda ... és KépKépKépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Potyka, mi azért vagyunk, hogy segítő kezet nyújthassunk egymásnak, jó szóval , vigasztalással, drukkal, és ha minden jól megy, akkor együtt örüljünk. Soha ne érezd panaszkodásnak, ha kiöntöd a lelked. Sokszor már az is jó, ha csak elmondhatja az ember az aggodalmait, ha kiírhatja magából a keserűséget.
Ezt tettem én is múlt héten, és Ti megértettetek, mellém álltatok.
Mi nem a hagyományos értelemben vett "barátnői" körbe tartozunk, mégis valami olyan közösség ez, mintha kicsit hazajönnénk. Biztos vagyok benne, hogy a barátnőd ugyanúgy szeret Téged, de Lullabynak igaza van. Lehet, hogy csak nem tudja kifejezni az érzéseit, és csak tanácstalanul áll a dolog előtt, pedig szeretne segíteni.
Tudom, mert én is számos alkalommal jártam így. És tudom, valóban csak az tud megérteni, aki átesett ezen a rengeteg tortúrán, a sok-sok évnyi várakozáson, akinek nem adatott meg olyan könnyen, hogy édesanya lehessen.
Te jó anya leszel, én ezt így ismeretlenül is bizton állítom. Legyél még egy kis türelemmel, ne rágd magad, ne hibáztasd, hanem nézz előre. Megkapod, amire annyira vágysz. Tudom, érzem.

Lullaby, akkor már értem. Akkor azt kívánom, hogy mielőbb elteljen a kritikus ciklus, és folytathassátok a projectetKép
kattca
 
 


Manó!
Fel a fejjel. Nincs fagyi babátok, mert akkor nem kell várni három hónapot. Ha nincs ne keseredj el hamar elmegy az a három hónap karácsony, meg minden és meglátod az angyalka elhozza nektek is a babót csak egy ici-picit később, tudod sok dolga van és ezért Kép Ne hibáztasd magad, nem az volt a baj, hogy bementél Szegedre. Bármennyire is rossz csak előre nézzél és biztos sikerül a következő. Kép

Zsu!
Azzal ne foglalkozz, mihez számítják a három hónapot! Neked ez SIKERÜLNI fog és azon kell gondolkodnod, hogy mikor fog megszületni meg ilyenek. Csak jó dolgokon törd a fejedet és pihenj nagyon nagyon sokat. Neked most nem lettek fagyibabáid? Ha lettek se lesz most rájuk szükség, majd csak a kistesóhoz.

Jó ötlet ez a fénykép, most jól meg is néztelek, hátha látlak valamikor. Tök aranyos és kedves lány vagy ránézésre is mert amúgy ezt már tudtam.

Lullaby!
Lehet, hogy túl értetlen vagyok, de elvesztettem a fonalat, hogy miért nem jó ha ikrek lennének? Bocs, értetlenkedek! Kép


Milena!
Sorstársam mi van a babókkal hányan lettek, mikor kapod vissza ... stb. Minden részlet érdekel.
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi! ahogy én értettem ö sem tudná az ikreket kihordani (ahogy én sem)

Manó! sajnálom, annyira szoritottunk!! Legközelebb sikerül!!
Én is azt gondolom, aki nem megy át ezeket az nem mindig érti meg mit élünk át. Biztos vagyok benne hogy nem akart a barátnöd szándékosan megbántani, fájdalmat okozni. Hány jo tanácsot kaptam én is!!! Le kell nyelni, most kisirod rajta magad aztán azért is megmutatod nekik hogy legközelebb sikerül!
Ja, amikor orvosok mondták igy, hogy "ne reménykedjen" én is elképedtem, kis remény mindig van, nem? Megnyugtattak akkora esély hogy rosszabb lenne várni rám. Le is esett az álluk. Én akkor is tudtam lesz babánk, igaz a spontánban tényleg nem reménykedtem. Nektek is sikerül!!
Ahogy itt mindenkinek!!

Kattca! egyetértek veled, etikátlan hogy ebböl akarjon valaki hasznot huzni!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Lányok! Kép Visszakaptam a notebookot, így újra rendszeresen itt lehetek veletek.
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat és az őszinte örömöket.

Milena Kép a visszaültetéskor a nővérke feje mögött lévő képet vizsgáld meg jól. Képekben szépen mutatják, hogy mi is történik a leszívástól kezdve a 21.napig. Tanulságos. Én azt néztem visszaültetéskor. Lehet, hogy ez a recept? Kép

Lara Kép Köszönöm a kiegészítést és nekem is nagyon tetszik a zebra. Főleg, hogy az én nevem mellett van. Kép Most már neked is rohanni fog az idő.
Kívánok mindenkinek ilyen ábrát a neve mellé minél hamarabb!

Manó kedves Kép annyira reménykedtem azért abban a halvány csíkban! Szinte ikertársamnak éreztelek és a nagy örömöm nem igazán volt így teljes. Kép Csodállak, hogy röviddel utána már te vígasztaltad itt a sorstársakat. Meglásd hamarosan lesz neked is potykád!
A barátnődről csak annyit, hogy beszélj vele, mert egy jó barátságot egy meggondolatlan, meg nem értő mondatért ne add fel. Szerintem is csak nem tudta kifejezni magát.

Orsi Kép, Máté Kép, Levente Kép és apujuk Kép nagy-nagy gratula a nagy családnak Kép

Zsu Kép Már 3 napja visszakaptad a picúrokat, mostanában fognak megkapaszkodni. Nagyon ügyelj magadra, pihenj sokat. Egyébként pénteken ott voltam a Kaáliban és gondoltam is rád. Kép
Az, hogy a 2. napon 4 sejtesek, az tök jó. A 3. napon már 8 sejtesek. Csak nálad ezt a pocidban érték meg a babók. Kép

Dóri Kép Nem semmi a történeted Liluval. Én is kaptam hcg-t a beültetés után, attól vagyok még mindig vizes.

Zsebi Kép Mindjárt punkció nálad is Kép Neked is ajánlom az örzőben azt a képet tanulmányozni Kép
Krizsához csak annyit, hogy nekem, mint ember is tetszik. Orvosilag meg maximálisan megbíztam benne. Ma egyik barátnőmet kísértem fel és vélatlenül Krizsa meglátott. Azonnal kérdőn nézett rám, hogy csak nincs valami baj? Megnyugtattam. Kép No és nem hiába hívják más topikon Mágusnak Kép

Velem minden rendben, vagy csökkent a folyadék bennem, vagy hozzászoktam már. Még el-el felejtkezem, hogy nem egyedül vagyok, de amikor eszembe jut, hááát ...Kép A héten még itthon vagyok, de a jövő héten már megyek dolgozni. kipróbálom, bírom-e. 3 teljes nap és egy fél (péntek), mert akkor délre megyek uh-ra. (nov. 5.)
Most már sűrűbben benézek és ahogy nekem drukkoltatok (amit nagyon-nagyon köszönök), úgy én is izgulok és szorítok mejd értetek. Most először a Zsu-Milena-Zsebi hármasnak. de hamarosan követi őket Lara is. Kép

Dóri Kép, SnoriKép, ÉvikeKép Ti hol tartotok????

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Karmen Kép, Lullaby Kép Miért is nem tudnátok ikreket kihordani? Van valami bibi?

Kriszta Kép Engem is érdekelne a sok repülgetésed oka. Pénteken megadod a választ? Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Woodi!
Jaj de jó, hogy jelentkeztél, sokat gondoltam rád mi a helyzet veled, de örömmel olvasom, hogy minden ok. Aztán nehogy megerőltesd magad a munkában, csak light-an. Akkor nov 5-én azt is megtudod, hogy hányan vannak?

A Krizsához én is ezért ragaszokdom, mert mindig biztat és mindig határozott, barátságos. Biztos a többi doki is ilyen, de azért jó lett volna ha ott van a nagy pillanatban mikor kismami leszek. Kép A punkciót valószínű ő csinálja, de ez holnap kiderül, reggel uh.

Félek a punkciótól, de mégis alig várom, hogy leszívják, feszít egész nap a hasm igazából ülni sem jó, fekvés lenne a legjobb, de hát dolgozni is kell, így is csütitől a tesztig nem megyek.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Woodi!

Nem veled beszélgettem a Kaáliban szerdán a punkciómkor. A lány akire én gondolok hogy te vagyKép az éppen infúziót kapott. Kék pulcsiba volt.Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Húú Zsu Kép már fogalmam sincs mikor is kaptam infúziót. Szerdán? Nem! Szerdán nem kaptam. Akkor csak vérvétel volt. Tehát nem velem beszélgettél.

Zsebi Kép Nekem hiába mondták el előtte a csajok, hogy is megy pontosan a punkció, azért tele volt a gatyám. Aztán meg azt mondtam magamnak, hogy ettől féltél?? Persze a dokit csak a végén láttam (oly hamar elaludtam Kép), odajött érdeklődni és megmondta (ő is, de korábban már a nővérke is), hogy mennyit szívtak le. Beszélgettem más kaális csajokkal is és pl. Szmatona doki nem nagyon közlékeny. Nekem Krizsa 3x is elmondta a stimuláció menetét elejétől a végéig és minden alkalommal a lelkemre köti, hogy bármikor hívjam, ha a legkisebb kételyem is van. Mindig elmondja mit fog csinálni, mit fogok érezni és mit látott.
Majd gyere írd meg, hánykor lesz a punkció, hogy szoríthassak. Kép Ki csinálja majd a traszfert és mikor? Biztosan jó dokira bíz, ne félj.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Zsebi, Woodi, valóban a kihordás a gond az ikerterhességnél nálam. Eleve pici vagyok (150cm) és a méhem is kisebb az átlagnál, és ezért nagy az esély arra, hogy kis súllyal, hamar megszületnének, és ez problémát okozna a fejlődésükben esetleg sérülnének is. Én pedig inkább egészséges babát szeretnék, ahogy gondolom mindannyian Kép
Hát ezért megyünk inkább a biztosra.. Kép
Woodi, mikor tudod meg, hogy hányan vagytok? Kösz a "receptet", eltáraztam, még szükség lehet rá Kép


Lányok szerintetek lehet a túlstimutól, hogy fel vagyok puffadva, meg szurogat a hasam? Vagy mert,"gyárilag" most van a peteérés, és gondolom az a hat tüsző egy komplett röplabdacsapatként randalírozik odabenn?
L.
lullaby
 
 


Zsebi mikor kell szorítani?
lullaby
 
 


Lullaby!
Szerintem a stimutól érzed ezt a pocidban, mert én úgyanezt érzem és ma még kapok 22:30-kor egy robbantó injekciót amitől még jobban fogom érezni a dokibácsi szerint. Sajnálom, hogy ilyen problémáid is vannak, de mostmár maximálisan megértem miért nem vállaltátok be ezt a túlstimuzott dolgot. A következő hónap a tiéd lesz!!!! Kép

Csütörökön 9:15-kor lesz a punkció akkor szorítsatok értem, illetve délután a babókért, hogy minél többnek sikerüljön megtermékenyülni.

Woodi!
Ami azt illeti én is be vagyok ... ettől az punkciótól, de mindig megnyugszom amikor olvaslak titeket, hogy nem gáz ez az egész. Csütin Krizsa csinálja a leszívást Kép a traszfert még nem tudom ki fogja csinálni, gondolom csütin megtudom. Hogy vagy?

Milena!
Nem tudom voltál-e már transzferen. De szerintem vagy ma mentél, vagy nem tudom, minden esetre én ma voltam a Kaáliban és alig várják a babóid, hogy megérkezenek a jó meleg anyaméhbe!!!! Kép

Zsu!
Hogy vagy? Mit érzel? Minden rendben van majd meglátod csak pihenj jó sokat, igyál sok folyadékot és a zebra lesz a jutalmad másfél hét múlva!!! Kép
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Woody! Nekem meg fejletlen a méhem, amugy nagyobb az átlagnál, de azért mert kétszarvú. Tágulni sem tud ugy mint egy normális, ezért is kellett végig feküdnöm meg gyogyszereztek. Meg kinyomni sem tudnám a babát, nem olyan erös igy az izomzata, megviselte volna. Ikrekkel meg sokkal veszélyesebb lett volna hogy tud-e nöni. Nem kockáztattam volna meg. Akkor fájó szivvel a redukció mellett döntenénk.

Zsu! Pihizz sokat, probálj lazitani hamarosan jön a 2 csikos teszt!!

most hallottam hogy nálunk nagyon sporolnak a Kaáliban. Mondjuk amikor én jártam még nem kellett fizetni a fagyasztásét, felengedésért. 2 éve. Most lecsökkentették a beültetések számát, napi 1 konzultácio lehet, nem finansziroz állitolag a tb. annyit. Közben meg kevés a gyerek, a guta üt meg komolyan. Meg nem mintha sajnálnám a depistöl v. a szivbetegtöl hogy ingyen/olcsón kap gyógyszert de akinek nem lehet másképpen babája azt nem kellene hasonlóan támogatni. Bocs, tudom egyetértetek csak olyan feldúlt vagyok.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


ZsebiKép
Nagyon fogok szurkolni Neked csütörtök délelőtt. Most néztem a táblát, utánad már én következem. Én is be vagyok ijedve ám rendesen. De eddig is mindenki túlélte, nekünk is menni fog.

MilenaKép
Mikor volt/lesz a transzfer?

ZsuKép
Pihenj sokat és gondolj arra, hogy Te leszel a világ legboldogabb embere másfél hét múlvaKép

Lányok,
mindenkinek küldöm a babatapasztó sugarakat ezerrel!

WoodiKép
Örülök, hogy jelentkeztél és jól vagytok. Várom a híreket az uh utánKép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok Kép

Az előbb már írtam, de nem ment el.
Remélem, mindenki jól van, most nem tudok visszaolvasni.

Visszaesett az optimizmusom.
Holnap van a transzfer, és csak két petesejt termékenyült meg a hétből.
Volt egy olyan gondolatom, hogy a legjobb lenne, ha kettő termékenyülne meg, mert akkor egy gyerekünket sem kellene hibernálni vagy megölni, most mégsem tudom, mit gondoljak.
A telefonban sajnos nem mondták meg, hogy ez a kettő hány sejtes, majd holnap kiderül.

Remélem, megnyugtatnak majd, hogy ilyen szépet még soha nem láttak, mint ez a kettő, és akkor boldog leszek.

Holnap du jelenkezek,
Nektek minden jót

Milena
milena
 
 


Ha a kettőről beszélnek, akkor azok jól fejlődnek. Nyugi. Látod azt csinálták a petikék, amit gondoltál. Tehát csakis jó gondolatokat küldj feléjük. Kettőből simán lehetnek ikrek. Kép
Holnap mikor is szorítsunk neked? Hánykor lesz a transzfer?

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Lullaby Kép te ilyen picike vagy? Kép Akkor megértelek, hogy egy hatosikreket nem vállaltatok be. Mennyi szurit és mit kaptál összesen, hogy ennyire stimulálódtál?
Most már mindegy, de legközelebb vállaljátok be a lombikot. Hiszen a lombikban a stimuláció a "természetellenes", többiben alig tér el az inszemtől. Na jó, nem odabent termékenyülnek meg, hanem egy táptalajban, de további hormoninjekció már nincs. Vagy ez nektek pénzbe került volna?
Karmen Kép lehet, hogy mondtad már a méhedet, de bennem csak most tudatosult amit írtál. Így még nagyobb csoda Orsi baba Kép Ezt egyébként lehetne műteni?

Zsu Kép már 4 naposok vagytok. Most vigyázz magatokra sokat. Ha ki akarnak szolgálni, hagyd.

Zsebi Kép ismerős a zabszem effektus Kép Csak optimistán, ahogy eddig.

Karmen Kép ez a TB-s dolog nem tetszik. Mikortól van ez a megszorítás? Itt Pesten ezt eddig nem tapasztaltam, az utóbbi időben rengetegen voltak mindig a váróban. A múltkor összeszámoltam a dokim aznapi pácienseinek a számát. 16 db!

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Sziasztok Lányok!
Woodi! Én is gratulálok a pocaklakódhoz!
Szeretném a tanácsotokat kérni!
2 éve nem sikerül teherbe esnem, már minden félét vizsgáltak rajtam (kivéve HSG)de semmi rendelleneset nem találtak. A Kaáliba meg a HSG után az inszemet akarják egyből, nem is próbálnak meg rájönni, hogy mi is a bajunk? Tudom, hogy nekik itt ez a dolguk, hogy minnél előbb babánk legyen, de engem mégis érdekelne, hoyg mi lehet a baj? Szerintetek menjek el az I.klinikára a meddőségire, vagy a Kaáliba HSG-re és utána az inszemre?
bocsi hogy kicsit hosszúra sikerültem..
előre is köszi
mindenkinek sok-sok sikert!!
evike1975
 
 


Évike Kép a HSG-t mindenféleképpen meg kell csinálni, mert lehet, hogy azért nem sikerül a teherbeesés, mert el vannak záródva a petevezetőid. Ha átjárhatók és minden eredmény jó, akkor máshol is csak az inszemet csinálják először. Párod kiskatonái rendben vannak?

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Woody! nem tudom, barátnöm most jár oda, ö mesélte. Vérvételt is multkor 7végén kellett volna csinálni, de hétföre összevártak többet.
Nincs gond, én sem mindig emlékszek kivel mi is van, "sajna" sokan vagyunk itt. Jobb lenne már az alatta levö topicban találkozni!!Kép
Mütét. Nekem volt hiszterom, de nem nyultak hozzá mégsem. Nem tudom miért, azt mondták ez lett, tudom olyat kért fel a dokim aki ehhez nagyon ért, igy megbiztam benne, nem firtattam.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Miléna nyugi, két petesejtből simán lehet két baba! Bízz bennük és magadban is, mi pedig nagyon szorítunk értetek. Holnap mikor kapod őket vissza?

Woodi, ja én ilyen "mélyre" nőttem Kép
5 szem Closty és 3 Menogon injekció eredménye volt ez a túlstimu. Ami egyébként azért arra jó volt, hogy legalább kiderült, hogy nagyon könnyen stimulálódom!
Egyébként meg a lombikban minket pont ez "táptalajban megtermékenyítés" zavar. Én inkább beszedek bármit, csak bennem döljön el, hogy melyik kisfickó választja a petét, és ne a biológus döntse el..
Persze azért csendben barátkozom a gondolattal, és csendben azt remélem nem lesz rá szükség, hogy nagyon összebarátkozzam a lombik gondolatával Kép

Evike, szerintem, ha az első néhány vizsgálat nem mutat lényeges eltérést, akkor érdemes belevágni az inszembe, mert menet közben úgyis jönnek elő a problémák, és akkor legalább már annyival előrébb vagytok. Még egy csomó minden fog kiderülni a HSG-n is. Szerintem jobb érzés, hogy közben minden hónapban nagyobb esélyed van arra, hogy babásodhass, mintha, csak spontán próbálkoztok, a vizsgálatok eredményeire várva. Szóval szerintem Kaáli HSG, aztán neki az inszemnek.
Sok sikert neked is! Kép
L.
lullaby
 
 


Milena!

Látod a picúrok már is hallgatnak rád! Milyen szófogadó ikreid lesznek! Irigyellek érte!Kép Félre a tréfát! Le a pesszimizmussal és fel a fejjel(bagoly mondja verébnekKép)! Most már teli lehet a sziklakerted! Holnap két cinke madárka is beköltözik majd!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu Kép Csak arról nem írtál, hogy te hogy vagy? Miket csinálsz? Milyen gondolataid vannak?

Lullaby Kép Alaphelyzetben a biológus nem válogat, összeeresztik őket és ugyanúgy a természet választja ki, melyik lesz a győztes.
Ha ICSI van, akkor pedig a legéletrevalóbbat válogatják ki. Persze erről egy biológust kellene megkérdezni. Mondjuk engem érdekelne. Meg az is, hogy milyet ültettek vissza. Ugyanis sok esetén nekem azt mondta a doki, hogy fel normál, fel ICSI-s lesz. És AHAm is volt. Meg még ki tudja mi mindenem. Kép

Karmen Kép Én költöznék a lenti topikba, de még nem merem. Majd. No meg itt nagyon klassz a társaság. Ott is, de az még nekem új érzés. Tudod mit? A következő kismamival együtt majd bejelentkezünk oda is, jó? Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Sziasztok Kép

Lehiggadtam. Kép
Woodi Kép Lullaby Kép Zsu Kép
Köszi a bíztatást! Kép Kép Kép
Holnap egykor lesz a transzfer! Woodi Kép, jó, hogy mondtad ezt a képet, valahogy el kell képzelnem az egészet, mert holnaptól már nem virágokat kell rajzolgatnom a kertembe... Kép Kép

Zsebi Kép
Gondolok Rád csütörtökön (egyébként én is 9:15kor voltam). És igen, én voltam az a kis szemüveges betoji Kép ! És Te hol ültél? Tőlünk jobbra stíröltem egy szintén barnahajú lányt...

Lara Kép
Gratula az első szurihoz! Hajrá! Kép

Potykamanó Kép
Sajnálom, hogy tényleg nem sikerült, és a barátnőd reakcióját is.
Hát igen... A múltkor én is kicsit sajnáltatni akartam magam, és elmondtam a barátnőmnek, mennyibe került ez a lombik a vizsgálatokkal. Azt mondta: "Na jó, akkor nekem erre se lesz pénzem!" (Nincs férjnél, úgyhogy jelenleg még nem szeretne gyereket, és semmi jel nem mutat arra, hogy esetleg neki is problémái lesznek.)
Mostanában úgy érzem, kezdek felnőni, és rájönni, hogy mindenki első sorban saját magára gondol. (A butábbak másodszorra is.) Talán nem is direkt csinálják, nem is tehetnek róla. Egyszerűen képtelenek beleérezni magukat a másik helyébe és kész.
Azt kérdezted, hova lettek. Olvastam egy szép részt a "Várva várt babák"-ban. Egy kislány lerajzolta magát, amikor megfogant. A papír sarkába rajzolt egy másik babát is, és behajtotta a lapot. Azt a babát rajzolta le, aki nem született meg. "Hol van ez a baba?" - kérdezte az anyja. "Sehol" - válaszolta a kislány.
Talán tényleg van egy sehol, és talán ebből a seholból még előjöhetnek újra a babáid!

Lullaby Kép
Én is nagyon sokáig idegenkedtem a lombiktól, de most azt kell, hogy mondjam, piskóta az egész. (Elnézést azoktól, akiknek voltak problémái a túlstimulálás vagy más miatt.) Nekem sokkal-sokkal nehezebb volt a sok lelki szenvedés, amit eddig 2 és háromnegyed év alatt átéltem. Vagy a régi kórház, ahol úgy éreztem, nem emberhez méltó módon bánnak velem. Itt a Kaáliban ez nem így van, és ez nekem nagyon-nagyon sokat számít.
"Alap" lombiknál egyébként csak egyszerűen összeeresztik a spermiumokat egy petével, és nem szólnak bele, ki nyer. (Nincs megbundázva a mérkőzés Kép )

Szép álmokat
Milena
milena
 
 


Sziasztok!
Ti a visszaültetés után milyen gyógyszereket kaptatok. Tudom, hogy Woodi, vagy Manó leírta részletesen, de nem találtam, pedig már másodjára lapoztam át.

Nekem ma felírt Choragon 5000 injekciót amiből ma megkapot két port egy oldószerrel egyet meg majd valamikor. A punkció napjától Doxycylin-Chinoin kapszulát 2X1 négy napig és utrogestan hüvelykupot 3X2. Emlékszem, hogy valaki szedett Elevitet is és MagneB-t is, hogy neki miért kellett? Illetve még egy kérdés, hogy ezt az utrogestant 8 óránként raktátok be? Bocs az értetlenkedésért.

Woodi!
Nekem is ICSI-t csinálnak. Te sem írod magadról, hogy hogy vagy? A dokid nem mondja, hogy nem kéne még dolgozni? Tényleg elvileg itt az orovosok javasolják, hogy medig mardj otthon, illetve ki az aki egyáltalán ne mehet dolgozni ha sikerül a terhesség?

Milena!
Minden rendben lesz két gyöngyőrű babád már ali várja, hogy bekerüljön a pocidba és máris szaladnak, a méhed legbelsőbb pontjába. Kép

Evike!
Biztos a Kaálit választanám a helyedbe, amielőtt én is idekerültem volna válogattam variáltam, de hidd el nem drágább és hihetetlen módon foglalkoznak az emberrel nem mi vagyunk értük, hanem ők értünk és ez nagyon nagyonjó, mindenki mindig kedves és segítőkész. Bármit kérdezhetsz nem zavarnak ki a szobából egyszóval nagyon jó hely, de azért én remélem már nem kell sokáig járni ide! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Milena! megy a drukk!!

Zsebi! Elevitet nekem genetikus javasolta min. 3 honappal a terhesség elött szedjem, csökkenti a magzati fejlödési rendellenességet, azonkivül a kismamának eleve több vitamin kell.
Neked 5 napig Medrolt, mellette C vitamint, Aspirint,Utrot kellett szedni.

Nekem azt mondták mehetek dolgozni a Kaáliban, dolgoztam is, aztán 8 hetesen mondta a dokim at elözmények miatt maradjak otthon, fél napr abementem átadni a munkát, másnap 5 hét kórház lett. Nem hiszem ha feküdtem volna meguszom.
Szerintem fontosabb ne görcsöljünk.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Zsebikém Kép Már annyiszor leírtam, hogy vagyok, hogy a könyökötökön jöhetek ki. Kép Krizsa a pihenésről semmit se mondott, igaz én se kérdeztem. A 3 hét itthonlétet a háziorvosom javasolta, illetve én kérdeztem, hogy meddig lehetek itthon. Azt mondták, hogy ahogy érzem. Én meg így érzem most, hogy jövő héten már megyek dolgozni.
Tehát jól vagyok, pontosabban jobban, a hasam mintha csökkenne. Most új érzésem van és ez a cicifájás.
Amit leírtál, én ugyanazt kaptam. A Choragont majd vidd magaddal a transzferre, mert akkor adják be a maradékot. (Én legalábbis akkor kaptam.) Az utrot kemény 8 óránként nyomom magamba (6-14-22 órakor), ezt itt olvastam a fórumon. A Doxiizét is szedtem. A klion azért kaptad (kaptad?) hogy ah fertőzés lenne a hüvelyben, akkor az megszűnjön. A Doxit meg azért, hogyha mégis bekerülne valahonnan baci, azt kiirtsa és ne legyen fertőzés. Ezen kívül szedem minden nap a folsavat és napi 3x MagneB6-ot. Fogalmam sincs mire, de a doki mondta és hát ugye én megbízok benne.Kép Viszont azóta a reggeli nyújtózkodásnál nem görcsöl be a lábujjam. A papírján is az van: Mikor ajánlott? Ha fokozott magnézium mennyiségre van szüksége a szervezetnek (pl. terhességben). Ellazítja az izmokat, kedvezően befolyásolja a szív működését. Hopp beugrott mit mondott dokink. Javítja a méh vérellátását.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Milena!
MI a veletek szemben lévő részre ültünk le, de amikor jött érted Krizsa doki, akkor adtam le a papírokat. Nekem is barna hajam van válig érő és egy fehér kék mintás gabró volt rajtam. Ha nem is emlékszel rám, mert eléggé fel voltak pörögve az események ha legközelebb találkozunk én megismerlek. Tök jó! Kép Szegény párodat sajnáltam is, hogy ott ül és csak olvasgat, aztán félreteszi, kimegy egy kicsit .... Azért a férfiaknak is nehéz elviselni ezt a tortúrát, főleg mint nálunk, hogy vele van baj. A tenyerén hordoz!

Amit a lombikról írtál teljesen egyet értek vele én is sokkal durvábbra gondoltam, hát igen nálunk meg lesz bundázva csütin a verseny, előre kiválasszák a legügyesebbet! Kép

Örülök neki, hogy pozitívan látod a dolgokat! Csak jóra és szépre gondolj, mert kell a babóknak a lelki segítség! Holnapra drukkolok nagyon-nagyon! Akkor Krizsa megcsinálja nem?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok drága lányokKép

Hétfőn-kedden iskolába járok, ezért ezeken a napokon nem biztos, hogy tudok jönni hozzátok, pedig nagyon hiányzik a társaságotok. De most már itt vagyok!

Először is: ManóKép
Értelek téged, átérzem a fájdalmad. Egyet mondanék: nem mi választjuk a gyermekeinekt, ők választanak ki minket.
Ezt én már régóta így látom, érzem, és a múlt heti Nők Lapjában is olvastam egy cikket erről. A lényege az volt, hogy a gyermekek tudják, mi az ő feladatuk, küldetésük, élettervük (ki hogy hívja) az életben, és akkor fogannak meg, amikor az ehhez legmegfelelőbb élethelyzet összeállt. És itt az ő élettervének megfelelő élethelyzetre kell gondolni! Tehát vegyünk pl. engem. Amióta szexuális életet élek bármikor teherbe eshettem volna, ha az én gyermekem valamiért azt az élethelyzetet tartotta volna megfelelőnek az ő megfontatásához. De nem tartotta. Talán érettebb anyukát akart, vagy azt, hogy én az összes gyermeknevelési könyvet elolvassam a várandósságomg? Ki tudja? De ez valószínűleg neki, és ezáltal nekünk is, így segíti leginkább az élettervét.
Kötetek szólnak "rossz családba" született gyerekekről, akik végülis így tudtak "könnyebben" leválni a szülőktől, és így lettek olyan emberek, akik tudják, mert átélték, milyen "rossz" légkörben nevelkedni. Ez hosszú, vitákra ösztönző téma, nem is ezért írtam le. Csak hogy megnyugvást hozzon, ha segít: az én elképzelésem szerint a te gyermeked már készülődik, látja, hogy kezd összeállni a kép odalent. Lehet, hogy te is változol pozitív irányban a nehézségek folytán, miután ez léleképítő, és így ő egy erősebb anyukát kap, mire beköltözik a pocidba. És lehet, hogy erre várt. Erre nehéz pontos választ találni, de én hiszem, hogy készülődni kezdett.

MilenaKép ZsuKép
A lenti topik gyűlik a babafotókkal. De van még benne hely...

MindenkiKép
Nagyon gondolok rátok! Számon vagytok tartva, csak időben állok kicsit rosszul. Sajnos egyenként nem tudok most szólni hozzátok.

Puszi: Dóri
kardalus
 
 


Lara, Lullaby, Zsu, Kattca, Zsebi, Karmen, Woodi, Milena, Dóri -

- köszönöm a tanácsotokat és a megértéseteket, és azoknak akik kis történetet is írtak, a meghatódást amit kiváltottak vele és amivel felnyitották a szemem.

Végül is a barátnőmmel rendeződött a dolog, amennyire lehetett. Igazatok van teljes mértékben, mert valóban én is érzékenyebb voltam a megszokottnál, de hogy a fenébe ne lettem volna az. Végül is, az a tény, hogy valóban senki nem fogja tudni ezt a problémát soha átérezni, csak mi akik keresztül megyünk ezeken a dolgokon. Mi, akik nap, mint nap ezzel szembesülünk, ŐK meg csak annyit látnak - hallanak olykor az eseményekből, amit mi éppen elmesélünk nekik, de az olyan apró részlet ahhoz képest amit valójában végig élünk, hogy nem is érthetik meg igazán mit érzünk, és hogy mennyire sérülékenyek is vagyunk egy-egy ilyen egy csíkos teszt után. Csupán éppen a tapintatot várná az ember és nem száraz, kemény szavakat, de éppen ezért most elhatároztam, hogy nem fogok beavatni senkit a következő időpontba rajtatok kívül. Így jobb lesz nekem is.

Viszont most más dolgom van, mint hogy sajnáljam magam, sokkal fontosabb annál, mégpedig hogy azokért izguljak és azoknak szurkoljak akiknek éppen szükségük van rá!!! Tehát hajrá csajszik, hadd jöjjenek azok a kétcsíkos tesztek, hátha én is eltanulom majd Tőletek, hogyan is kell azt csinálni!!!

Jó éjt! Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Kardalus!

Rohanunk!!!!

Kérdeztétek hogy én hogy vagyok! Hát belefulladok a párnáimba! Nem bírom ezt a semmittevést. Szurkál a méhem, fájnak a melleim és ég a gyomrom de kegyetlenül! No: ezek mind a gyógyszer hatásai! És sajnos mindig csalfa reményeket keltenek bennem. Az előző kettőnél is pont ilyen tüneteim voltak csak a másodiknál szóba se jött a baba! Kép. Hát reméljük most másképp lesz!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


ManóKép
Nagyon erős, talpraesett csaj vagy. Örülök, hogy a barátnőddel is rendeződtek a dolgok és persze előre az ikrekért Kép

Zsu, Milena, ZsebiKép
Nagy-nagy drukk, hogy ügyesen haladjatok azon az úton, amit Woodi már kitaposott nekünk Kép

Én rendületlenül kapom minden reggel a Suprefactot, aztán szép lassan követlek Titeket.

Mindenkinek szép napot!

Lara

Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Kép Milena - 13 órától erősen drukkolok Neked, ügyes lesz az a két babóca majd meglátod, biztasd őket, hogy csimpaszkodjanak erősen és minden rendben lesz!!!

Kép Dóri drága - milyen isibe jársz? Én is küzdök a vizsgára készülődéssel, mostmár talán oda is tudok koncentrálni, egy kicsit le vagyok maradva a sok orvoshoz menés és fekvés miatt, de lassan utól érem majd magam remélem. Azért tessék jönni ám, mert jó ha itt vagy köztünk!

Kép Woodi, Kép Zsebi - nekem Szegeden azt mondta az orvos, hogy az a szokás, hogy amennyi petesejt van azt mindenképpen felezik és a felét simán a másik felét pedig ICSI-vel csinálják (persze ha valaki a papírkáján azt írja alá, hogy nem egyezik bele az ICSI-be akkor ez nem így van) és nekem 4 volt és az ICSI-s babók voltak a szebben fejlődők (8 és 6 sejtesek) Éket is kaptam vissza a símán megtermékenyültek azt hiszem mindketten 4 sejtesek voltak. Nem tudom, hogy minden esetben ügyesebbek-e az ICSI-s babók, de nálam így volt.

Ja, és Kép Woodi drága, a multkorihoz még csak annyit, hogy tessék igenis teljes örömmel örülni, mert végre ilyen csodálatos boldogság ért Téged és nyugi, ha nem is egyszerre sikerült és kicsit én le is maradtam Tőled, azért nemsokára felzárkózom és majd akkor az én örömömnek is örülhetsz, okszi?! Különben jó, hogy végre visszakaptad a masinádat és tudsz jönni sűrűbben is!

Kép Lara - csak gyűjtögesd azokat a szurikat ügyesen aztán majd megy szurkolás. Otthon adjátok a szurikat vagy az intézetben? Te is Suprefactot és Gonal-t kapsz? Az igaz, hogy a Suprefaktot karba kell adni? Mi annak idején azt is a hasba döftük. Lehet, hogy ezzel bajt csináltunk, de megkérdeztem és azt mondta az orvos, hogy mehet a hasba is, lehet félre értette? Mondjuk mostmár úgy is mindegy.

Kép Lullaby - Felejtsd el a lombikot és ne aggodalmaskodj az ott történtek miatt, mert a következő inszem után úgyis örömhírt fogsz nekünk majd újságolni! Ámen!

Kép Zsu - kitartás!!! Tessék pihizni és a pocit simogatni.

Nos szép napot Nektek!!!

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


ManóKép
Én pociba kapom a Suprefactot. És mivel tűfóbiás vagyok, minden reggel bemegyek a Kaáliba és ott adják be. Szerencsés vagyok, mert nem lakom túl messze és autóval járok. Így könnyen meg tudom oldani. Nov. 4-én lesz az uh, akkor kapom az utolsót. Utána meg ha minden igaz, akkor jöhet a Gonal.

Milyen suliba jársz?

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
Majd mi kitapossuk még vastagabra Milena útját. Gyűjtsd az injekciókat és gyere utánunk. Kép November 4. én a 3-6 nap közötti uh lesz neked? Valószínű, mert akkor volt vérvétel és én is onnantól kaptam a Gonalt.

A tegnap esti szuri kicsit gáz volt nekem. Úgy fáj tőle a hátsó részem, hogy még ülni is nehéz. Este szédültem és a fejem egész nap fájt. Mondjuk lehet hogy nem ettől, de azóta vannak ezek a tünetek.

Zsu!
Nem szabad önvizsgálatot végezni. Ezt még Icsilya írta mindenkinek! Minden rendben és már be is vannak ágyazódva a babóid! Tessék elhesegetni ezeket a rossz gondolatokat és biztatni a babókat, erőt adin nekik! Hú most még tudok ilyeneket mondani, de jövő héten én is biztos fogok agonizálni! Kép Most lett fagyibabátok?

Milena!
Pihenj nagyon sokat csak jóra gondolj és bizzál a babókban, tudják, hogy nagyon jó anyuka leszel és mindent megtesznek, hogy a méhed legmélyebb részére furják magukat!

Holnap este ha lesz erő beszámolok a punkcióról!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok csajok!
Nagyon ritkán tudok jönni, de sokat gondoltam Rátok. Még jó, hogy van a táblázat, tudom, kivel mi történik, kinek kell szorítani.
Milena KépKépKépKép Már túl vagy a transzferen, pihenj sokat és igyál rengeteg folyadékot, na meg persze egyél sok-sok husikát!!Kép
ZsuKépKép Remélem, most már sikerül Neked, annyira megérdemelnéd ilyen hosszú várakozás után!!!Kép
PotykaKép Sajnálom... azt hiszem, tudom, mit érzel. Ha eszembe jut, hogy nem sikerült, teljesen kiborulok. Főleg itthon. A suliban meg máshol tartom magam, de igazából gyenge lettem, mint a harmat.
Azért tegnap elmentünk az operába, csak úgy ittam a wagneri muzsikát!! hú, de jó volt!
Zsebi!!!!+++++++++++++++++++++++++++++
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Sziasztok Kép

Megtörtént a beültetés, két kis muki van a hasamban!! Kép Kép

Persze, nem ment minden simán, a férjem a transzferre nem akart bejönni, és azt hitte, a krampuszokat a földszinten lehet megnézni, ezért úgy kellet berángatni fönt, ahol viszont háromszor fel és levette a ruhát, míg végre (fordítva) sikerült felvennie, már a nővérke is nevetett, hogy úgy csinál, mint valami menyasszony. Kép
Aztán elment sétálni a táskámmal, amiben az injekció volt, így azt csak később kaptam meg, emiatt is izgultam...

Kifelé menet találkoztunk a kolleganőjével, akkor beszélgetni kellett velük, ahelyett, hogy romantikusan hazaindultunk volna négyesben Kép Kép...

De ami a lényeg: ott úszkál a két kis poronty, még ultrahangos felvételem is van róluk! Kép Kép

És egy kicsit kezdek arra gondolni, hogy előjött a boszorkány énem. Ugye emlékeztek, hogy a punkció utáni napon két embriókezdemény volt? (Ahogy én magamban elgondoltam, hogy kettő is kellene.) Egy nappal később megint kettő. Akkor elkezdtem aggódni, hogy ez mégis kevés. És mára megindult egy harmadik is!!! (De az még nagyon kicsi volt, ezért nem javasolták beültetni.)

Szóval, lehet hogy boszorka lettem, de ez jó hír, mert akkor varázsolok mindenkinek babát!

Milena

Ui: Zsebi Kép hajrá!
milena
 
 


MilenaKép Ha ez ilyen kalandos volt, akkor ennek sikerülnie kell!!!KépKépKép
Vigyázz magatokra! Nehogy lépcsőzz vagy ilyesmi!!
puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Sziasztok Lányok Kép

Milena Kép Megnézted a képet? És jól az eszedbe vésted?

Ma kicsit fáj a pocim, nem tudom mi lehet ez. De csak picit. Viszont a cicim is fáj még, ezért nem vagyok csak picit megrémülve. Kép (A mensi előtt 1 nappal már nem szokott fájni a cicim.)

Most ismét elköszönök Tőletek, mert megint elviszik a gépet Kép, no meg péntek-szombat utazom Szombathelyre és vissza, majd hétfőn Egerbe. Kedden meg már kezdődnek a dolgos hétköznapok. Akkor tudok jönni legközelebb.
Addig is mindenkinek DRUKKKKKKKK Kép

Puszi nektek.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Kép Dóóóóriiii - ma nem volt iskola és mégsem néztél be! Figyelek ám! Tanulsz? Mit? Tessék elmondani!

Kép Lara - én jogi asszisztens képzésre járok, két éves suli, felsőfokú képesítést ad, de nem ad diplomát, tovább lehet innen menni de én valószínűleg nem fogok. Már elvégeztem egy főiskolán fél évet aztán halasztottam és azóta sem mentem tovább. Ez a mostani suli azért jó, mert mégsem akkora a követelmény mint egy főiskolán és nem kell utazgatnom, mert helyben van. És Te mivel töltöd életed napjait?

Kép Anna - bizony nem könnyű túl lépni azon a csalódáson, de tudod, muszály és látni kell magunk előtt a sikert, a célt, a következő lehetőséget. Erősnek kell lenni, bizony!

Kép Milena - de jó, Pesten bemehetnek a férjek is? Szegeden nem engedik. Viszont az az ultrahangos kép nagyon jó, hihetetlen, igaz és mégis tudod, látod, hogy ott vannak, jó helyen! Tessék Őket biztatni, erősíteni, simizni és pihenj sokat! Vigyázz magatokra!

Kép Woodiiiii - már megint eltűnsz? Ne törődj a pocifájással, főleg ha pici! Csak vigyázz magatokra. Mikor derül már ki hogy hányan vannak? Vagy már kiderült csak lemaradtam a hírről?

Kép Zsebi - nagy hajrákat küldök Neked holnapra! Aztán gyere és mesélj! Annyi erőd csak lesz?! A transzfer után nem kell rögtön jönni, akkor pihenni kell, de holnap azért gyereeee! Légyszíííí! Várom a hírt!

Jó éjt Nektek! Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Sziasztok Kép

Anna Kép Woodi Kép Potykamanó Kép és Mindenki Más Kép

Jól esik, hogy gondoltok rám! Kép

Hát igen, elég kalandos volt, de nálam minden az szokott lenni, úgyhogy legalább életszerű az egész ! Kép
Nálunk nincs lift, viszont lépcső elég sok, de (egyelőre) teljesen jól érzem magam, nagyon fitt vagyok. Mondjuk ma eddig ki sem mozdultam a házból, csak egyszer mentem le a földszintre, mert jöttek a vizesek, hogy holnap elzárják a vizet.

A képet megnéztem, de csupa ilyen gombóc volt rajta, és túl messze volt, nem is láttam rendesen.
Viszont a kertecskémbe bekerültek a lakók a saját fantáziám szerint! Kép

Woodi Kép
Gondold azt, hogy minden, amit érzel, csakis jót jelenthet - biztos ők ramazuriznak odabent! Kép

Potykamanó Kép
Igen, még a transzferen is bent maradhatott volna a férjem, de azt nem vállalta.

Zsebi Kép
Remélem, minden rendben ment reggel. Vasárnap ezek szerint nem Téged néztelek ki - amikor engem szólítottak, én már Sehall-selát üzemmódban voltam, akkor már nem néztem körül! Kép

Kisütött a napocska, remélem, Nálatok is! Kép
Milena
milena
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?