Új privát üzeneted érkezett!

Beze, ez nagyon jo hir, hogy a ferjed gyogyul!!!!:):) Neked is sokkal konnyebb igy mar, gondolom Teged is megviselt. Te is mar 21 hetes vagy....uuuuuuuu, itt mindenki nagyjabol egy idos terhes! Nem semmik vagytok! :wink:
Beze, lealltunk mert... megpihenunk kicsit.
Vendég
 


Virag, jo erzes lehetett a gyerekholmik kozott ucsorogni!! Es szelektalni! :wink: :D
Vendég
 


Bogi reggel mindenképpen doki......menni kell hozzá..aztán szerintem megyünk vissza a kórházba......
Beze ha nagyon muszáj akkor igen ügyelet lesz belőle........:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

nita!! annyira sajnálom,és téged is a kimerültség miatt! sok gyógypuszi!!!!

csillag! nyugi....ügyes Bence menni fog minden!!!

velem semmi kül..a bajom elmúlt, várom a szerdát nagyon!!!

KépKép
dike
 
 


dike köszike!!!!!!......most megint semmi baja.........komolyan nem értem vagy csak ennyire hülye vagyok.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, most olvasom csak, hogy mi a helyzet Nálatok... annyira sajnállak Benneteket! Tényleg mindenképp el kell menni orvoshoz, hogy kiderüljön mi a tennivaló. Kitartást kívánok!!!!!!!!!! (bár tudom, hogy nagyon nehéz... :cry: )

Dike, hajrá szerda!!!!!!!!!!!!!

Bogárka, tényleg tök jó volt üldögélni a babaruhák között. :D most valahogy el sem tudom képzelni, hogy ilyen icipici kisemberkénk fog születni... olyan picurinak tűnnek az 56-os ruhácskák... (pedig Bence is belefért a maga majdnem 4 kg-jával...)

Nika, ezek szerint a fiúk képesek tartogatni a "dolgot", nekik nem sürgős... Biztos nem hiába mondják, hogy a lányok a "pisisek"... De ha belegondolok ez felnőtt korban is így van. Nálunk legalább is igen... én sűrűbben járok, mint a férjem (és nem csak a terhesség alatt... :oops: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nita, adtál délután Máténak kúpot?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág este kapott kúpot........most nurofent adok az van itthon........de holnap doki és iratok kúpot is.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, az is jó. De azért holnap részletesen mesélj el mindent az orvosnak, hátha mégis javasol egy kontrollt a kórházban is.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


nita sajnálom:( remélem "csak" a megfázás miatt5 nem a műtét miatt lázas mert akkor hamar meggyógyul++++++++++++++++

nika70
Salgótarján
 
 


köszi csajok........remélem holnap tudok jönni...ha egész nap nem jelentkezem akkor kórház!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, mennek a drukkok, hogy ne legyen semmi gond es kifele labalas legyen mar ebbol, hogy Te is megnyugodhass es Mate is felepuljon!! +++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Virag, 4kg az nem semmi!!! Egy ilyen kis vekony no, mint Te, hogy fert el Benned ekkora baby? :wink: Es megszulni?! Jo kondid van testileg is, lelkileg is! A babaruhak biztosan nagyon edik. De ugyis meglatom en is mert teszel ki majd ide nekunk fotokat ni! hihi:):)

Dike, szerdan ezerrel gondolok majd Ratok!! Aztan pedig tizezerrel!!!!
Vendég
 


VIRAG, marmint ugy ertettem, hogy Gergo lesz a manoken!!:):)
Vendég
 


Bogárkám, értettem én, hogy mit írtál! "Üresen" nem is érdekesek azok a kisruhák!!!!!! :wink:
Azt meg, hogy hogy fért el bennem Bence, csak Ő tudja. :lol: a dokim és a szülésznő is elcsodálkoztak, hogy mekkora baba volt, a hasam ugyanis nem volt elképesztően nagy...
Egyébként kb. 10 óra alatt kibújt, és ebből csak az utolsó másfél óra volt durva. Ezzel novemberben is kiegyeznék! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Masfel ora volt csak durva????????AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Ha fel orat irsz...azzzal kiegyezek. De masfel ora durva... Komolyan minden, sot tengermely tiszteletem minden nonek aki mar szult es EDA nelkul. Sztem a szulesnel jobban semmi nem faj.
Vendég
 


Én EDA nélkül szültem... és hidd el, hogy a másfél óra szenvedéssel a nagyon szerencsések táborába tartozom! :)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragom, en nem banom anyam, nekem fel ora is sok! :lol: :lol: Es meg mielott az EDAs anyukak leharapjak a fejem atfogalmaznam magam. Szoval tengermely tiszteletem azon anyukaknak akik EDA nelkul szultek! En tuti nem fogok! En, nem fogom merni bevallalni azt a fajdalmat. Mar most ugy felek tole, mint a tuztol! :oops:

Viragom! Itt a szomszed magyar csaj, tudod. Egyszer meseli nekem, hogy neki milyen csodalatos szulese volt, bement delben este fel8kor meg is volt a gyerkoc es, hogy neki nem fajt ugy egyaltalan, siman ki lehet birni, micsoda jo elmeny volt neki a korhazban toltott ido, a szules minden perce elmeny es neki nem fajt. Aztan kiderult, hogy EDAs volt es tan meg gazt is szivott. Jajjj, nem akartam neki mondani, hogy ha annyira nem fajt akkor minek szivott gazt es kert EDAt? Majd akkor mondja nekem, hogy nem faj a szules, ha kovetkezo gyereket siman szuli! Na, az ilyen nokre tudok kiakadni!! Huhhh!!
Vendég
 


Bogárkám, nálam idő sem lett volna arra, hogy EDA-t kérjek... azt a szenvedős másfél órát a szülőágyon töltöttem és ebből az utolsó egy óra volt a kitolás. Az alatt már nem adnak ilyet...
A másik ok ami miatt nem is kaphattam volna, hogy Bence belekakkanott a magzatvízbe és emiatt minél előbb ki kellett jönnie.
Az EDA pedig lassított volna ezen. Ha nem tágultam volna olyan gyorsan, akkor valószínűleg császár lett volna belőle. Az volt a szerencsém, hogy Bencének tökéletes volt a szívhangja végig.. ha egy picit is elkezdett volna romlani, száguldottak volna velünk a műtőbe.

Te meg mindjárt mész suliba! Aztán ügyes legyél ám! Várom a híreket!

Nálunk a fiúk elmentek uszodába, kajánk van tegnapról, így szabad a délelőttöm! Az a ciki, hogy mindig erről ábrándozom, hogy nem csinálok semmit, aztán ha adva van a lehetőség, akkor meg unatkozom és nagyon hiányoznak...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Hello!

Remélem, mindenki jól van...

Nekem sajnos nem akar beállni a cukor :( Ha egy falat kenyeret is eszem, akkor felmegy, de vannak dolgok, amiket nem lehet kenyér nélkül enni. És szerdáig még valahogy ki kell bírnom, mert akkor lesz a diétás tanácsadás. Én ebbe bele fogok őrülni! Olyan rossz csajok, ne tudjátok meg! Le vagyok törve, mint a bili füle :cry:
Ráadásul az ikreseknél tegnap meghalt az egyik kisbaba (hármasikrek voltak, és nagyon korán 27. héten születtek). Szóval most nagyon kivagyok...

Elkezdtem mosni a babaruhákat :D A padlásról lehoztuk Panna kinőtt ruháit. Találtam azért 1-2 56-os méretűt, de majdnem mind rövidujjú vagy nyári cucc. Ezért még jó, hogy vettem néhány holmit.

Betti: Ma mész dokihoz, ugye? Drukk!!!!

Kati, Beze, Rita, Mia: Hogy van a pocakotok?

Csillag: Örülök, hogy Bence nem utasítja már el annyira a bilit! Azért ez nagy haladás ám! Nálunk is hosszú idő óta először kakilt bele tegnap. Volt is nagy ováció! :)

Dike: Drukkolok!!!

Bogaram: Olyan sok pozitívumot sugárzol, hogy jó érzéssel tölt el, ha olvaslak! Köszönöm! :)

Nita: Máténak sok drukk!!! NEked meg erőt, hogy kibírd! Szegénykéim :( Barnira ki vigyáz, ha mennetek kell?

Nika: Ügyes vagy a melóval, büszkék vagyunk rád!!! Szuperanyu :D

Bocs, ha valakit kihagytam...

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi, elhiszem, hogy kivagy a cukrod miatt... sajnálom, hogy már egy pici kenyértől is rendetlenkedik. De biztos van rá megoldás!
Azzal meg kérlek ne foglalkozz, hogy mi történt másokkal! Neked most a saját kislányodra kell figyelned! Veletek minden rendben lesz és kész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bogárka én nem tudok hozzászólni de a csaszi meg utána fáj:) és igaza lehet annak aki azt mondja túl lehet élni hiszen tudod hogy amint a baba kibújik elmúlik a fájdalom stb.Persze ha nincsenek komplikációk :)

Zsuzsi mi lenne ha kenyér helyett zsömlével próbálkoznál?? abban kevesebb a ch és a cukrosok azt szoktak kapni a kórházban is kenyér helyett.Tudom apróság de megéri kipróbálni:) anyósom is cukros és ő is csak zsemlét eszik
Csillagnak meg igaza van neked most nem szabad ilyeneket olvasni:( tudom hogy sajnálod szegényt de nekem mikor meghalt az anyukám 36 hetes voltam már és senki nem engedte hogy igazából meggyászoljam de csakis Gergő érdekében. szóval tessék elvonatkoztatni a másik topiktól ne olvasd az ilyen híreket tekerd tovább :(:(:8

nika70
Salgótarján
 
 


Köszi csajok! A zsemle jó ötlet. Majd az lesz. olyan rossz kedvem van, nem tudok rajta felülkerekedni. Állandóan kerülget a sírás :cry:

kovacszsuzsi
 
 


ZsuzsiKedves!!! Orulok, ha neminemu pozitivitast sugarzok Beled!!!:):) Remelem most is fogok! Szoval beszeltem egy baratnommel akinek szinten ugyan ez a problemaja van, mint Neked. A 26. hettol fekszik korhazban es asszem ket het mulva lesz 36. hetes amikoris meg fogjak csaszarozni ESSSS, most jon a lenyeg!! Mivel nem volt Vele gond ezert hetvegekre hazaengedtek a csaladhoz!!!! Penteken ki es vagy vasarnap este vagy hetfon reggel...be!!! Na, milyen vagyok???? Remelem ez most nagy pozitivitasss!!!!!!Puszikallak!! Fel a fejjel, ez is csak egy allapot!!! ES soha nem tudhatjuk hogyan alakul, a dolgok valtoznak, tudod!! :wink: :wink:
Vendég
 


Nika, ez mondjuk igy igaz! Azt mondta a csaj, hogy neki utana fajt a valaga! De nagyon!
Meg volt mar a pe-d?? Huuu, megint lehet izgulni!! :wink: :D

Lanyok most off jon, bocsi!

Viragom!!! Voltam suliba es egy csoporttal fontebb kerultem, mint ahol ingyen oran voltam. Azt mondta a fazon, nekem ez a csoport kell. Kerdeztem ezt honnan tudja, azt mondta, hogy a beszedemre alapoz. Nem irtam semmilyen szintfelmero tesztet, a tobbiek igen. Ezt onnan tudom, hogy erdeklodtem az ingyen napon, kerdeztem a tobbieket, hogy okes, hogy itt ulok de hogyan tovabb? Es mondtak, hogy ha lemegyek a recire es bejelentem, hogy tetszett az ora es tanulni sztnek, felmerik a tudast. Aztan nem igy tortent. Na, mindegy de mondtam a pasinak, hogy sztem ez a csoport eros lesz nekem de abban maradtunk, hogy holnap megyek ebbe a csop.ba es ha nehez, nem ertem, sok idegen szo van blabla akkor megyek lentebb. Viszont innen csak 2 honap az FCE vizsga!:) :wink: A masikbol pedig 3 honap. Szoritssss!!!!!! Majd holnap! Egy kicsit! Ha lesz idod! :wink: :)

Off vege!

Nita, Veletek mi ujsag laz ugyben?? Birod meg? Tudsz aludni???
Vendég
 


sziasztok!

vagyok, végigolvastalak titeket!

zsuzsi: én is szoktam olvasgatni az ikres fórumot és nekem is sok minden eszembe jutott, de most ezt nem szabad!!!!!!!!!!!! koncentrálni kell a zsófiainkra! :lol:
kenyérből is léteznek glükóz mentes kenyerek. bioboltban lehet kapni. elég drága. olyan 700körül van fél kg. kitartááááás!!!!

beze: elfeljtettem, h te mit is írtál! jaaa! gratulálok az uh-hoz!!!! szép fiúcska lesz marci. egy icike-picikét sem bánod, h nem lány a második? beleélted már magad, h fiús anyuka leszel? esetleg tervezitek a harmadikat? csillag-ezek neked is szólnak!!!!!

csillag: tök jó lehet a babarucik között tölteni az idődet. én már nézegetem a rucikat. de a genetikai uh-utánig semmit nem veszek.

betti: nagyon várlak!!!!

tippeljük meg, ki lakik betti pocijában!!!! egy strigula a kisfiúra!!!!

bogár: szupi, h tetszik a tanfolyam és lát benned az oktató tehetséget! ügyes vagy!!!! menni fog. pikk-pakk lesz nyelvvizsgád! figyu! soha nem válaszolsz arra, h jelentkezetél-e már arra az állásra!!!!
köszönöm kérdésed, jó volt a saját szivacsunkon aludni a saját takarónkkal, a SAJÁT hálószobánkban!

mona: gratulálok az orvoshoz, csak így tovább!!!! és! az ágyatokhoz sok-sok szerencsét! remélem egy gólya éppen oda bújt el, nem költözik messzire!
mikor mentek nyaralni? mostanság, nem?

dike: ugye te nemsokára mész a kaáliba? szorítok nagyon!!!!

nita: remélem nem azért nem vagy, mert kórházban vagytok!!!! gyógyulást kívánok!

nika: annyira ügyes vagy!!!!örülök a sikereidnek!!! figyeld meg, h most fog jönni a kistesó!!!!


nálam egyébként semmi hír-szerencsére. sőt! még a hasfájás is sokat csökkent. lehet tényleg a c-vitamin? ugyanis abban benne van, h kötőszövet erősítésre is alkalmazható. vagy csap pszichésen? mindegy, de jól vagyok/ vagyunk. ma már szilvás és túrós gombócot főztem az új konyhámban, az indukciós tűzhelyemen. szuper volt.

császár, kontra EDA, kontra sima szülés: nem tudok nyilatkozni, csak annyit, h én is be vagyok sz@rva a szüléstől, mint bogár.

remélem mindenkinek írtam!!! még nincs netünk otthon, talán a jövő héten. holnaptól mennem kell dolgozni sajnos.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


sziasztok!

Kati: én is fiúra saccolok Bettinél :lol:
Nita: Kitartást nektek, sok gyógypuszi továbbra is!

Mi jólvagyunk,elvagyunk :wink:
Vendég
 


Kati: küldhetnél mind2 gombócból :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


mia: bocsi, téged kihagytalak az előbb!!!! szégyenlem magam!!!
hatalmas a pocikád és gyönyörűűű!!!! nem lehet, h ketten vannak???? :shock: szerintem még második gyerekhez is extra nagy!

rosszulléteid lassan elmúlóban? mikor is megy az ovis néni hozzátzok?

két strigula bettinek a kukisra!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Zsuzsi: kitartás,barátnőmet is 1hónappal szülés előtt befektették,neki kevés volt a magzatvize, de hétvégén kiengedték,azért az is vmi :!:
Elhiszem,hogy bizti rossz hogy bekell feküdnöd,de hamar túllesztek rajta meglátod,és már csak azt veszed észre hogy a karjaidban tartod a kisbabátokat :wink:
Vendég
 


Jovok en, strigu lanyos!! Jo nagy strigut kerek! Logjon le a papirrol! Minimum!! :lol:

Kati, szuper, hogy jol erzitek magatokat!! Orulok, hogy jol vagy es minden megy, mint a karikacsapas!! Baba novekszik, anyu gombocot foz es koltozik, klasssz dolgok ezek!! :wink: :)
Kati, nem jelentkeztem meg az allasra mert azt mondta a csaj, elobb nyelvsuliba jarjak, aztan palyazzak meg egy jo kis allast naluk. :wink: :D Ezt varom a legjobban, hogy elmenjek interjura, magabiztos legyek es folvegyenek! Itt egyebkent erre mennek. Ha magabiztos vagy, fel vagy veve. Nekem ehhez az kell, hogy tudjam, stabil az inglisem!:)
Es Neked, hogy van nagyid? Meggyogyult mar teljesen?
Vendég
 


Mia, hello-hallo!!! Orulok, hogy jo vagy!! :D
Vendég
 


Kati: semmi baj :D
áhh nem ikrek,tuti :lol: csak aztán meg ne lepődjek,mi?? :lol: :lol:
Ma kétszer hánytam,nincs múlóban a rosszullét,áhh :shock:
Csütörtökön jönnek,wááááááá :shock: Már tisztára lázban égek :lol:
Vendég
 


Szijjjja Bogárka! :D hogy smint?
Vendég
 


húúú! azt hiszem most kell hazamennem!
anyósom is most kérdezte, h picike bogyókának hogy tettszik az új házikó, hogy érzi magát? erre éppen örömködtem, h nagyon jól. feljöttem még pakolászni, erre valami furcsát éreztem, majd pár pillanat múlva szaladnom kellett a wcre. kijött az összes ebéd!
úgy tűnik bogyeszkám már az új házban szeret lenni!
megyek is. holnap a munkahelyről jövök!!!!

bogár: a nagyim még mindig kórházban, de már rehabilitálják. sajnos egyszer fel kellett vágni neki a sebét, mert iszonyatos fájdalmai voltak, mire kiderült, h elcsúszott minden, így újra kellett műteni. túl hamar kezdték mozgatni.
most azt mondták akkor mehet haza, ha bottal lemegy a lépcsőn. eléggé gyúr, mert már 3.hónapja van kórházban és nagyon unja. de köszönöm a kérdést!

puszi, elmentünk HAZA!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Hát csajok, köszi mindenkinek a biztatást! De engem nem fognak hazaengedni, mert pont ez a pláne az egészben, hogy nem utazgathatok. Most még sétálni sem mehetek el... utcára sem!!! Sehova!

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi! Gratula a bilibe kakihoz:)

Bogarka! szorítok én is ügyi vagy!

Nita! remélem semmi baj nincs, és nem kellett bent maradnotok!

Betti! váunk a hírrel..szerintem lány!!!:)


bajom elmult már péntek estére. fél évre visszamenőleg össze kell írnom h mikor volt meg, hát ez nem fog menni pontosan, ugyanis nem igen jegyzeteltem fel, nem foglalkoztam vele..na de majd vhogy kiszámolom.
most beszéltem a főnökömmel..elmondtam. rá akar beszélni a szabira, h úgy jobban járok meg minden..hogy vegyek ki fél szabikat, de csak 5 napom van. azaz 10 félnap. faszom, de két ünnep között van 5 nap arra tartogattam. azért szerintem elég sűrűn kell majd Győrbe járni, úgy se lesz elég a szabim..akkor meg már ünnepek között venném ki szerintetek?
mindjárt szerda, és még utána se néztem tényleg hogy Győrbe hol van a Kaáli..meg is nézem! fél 1 re kell ott lennünk.:)))

KépKép
dike
 
 


Betti: merre vagy? már olyan izgatott vagyok,hogy megtudtátok e a nemét :D
Vendég
 


Betti, tenyleg gyere maaaar!!!:) A fel orszag Teged var!!:)
Vendég
 


Zsuzsi, sajnalom, hogy igy alakult!!:(:( En megis ugy erzem, hogy lesz ez meg jobb is! A cukrod az tuti!
Vendég
 


Kati, Bogyo jol megreklamalta, hogy nem otthon vagytok!:) Biztosan nagyon jo erzes lehet a hazatokban lakni!
Vendég
 


Betti bentvan msn,írtam neki eddig még nem válaszolt :?
Vendég
 


Betti
Igen, lányt szeretnénk megint, de majd lesz ami lesz, csak jó lenne ha a 19. héten megmutatná magát.
Nálunk rövid az uh, kb 10 percig nézik. De rákérdeztem, és 90 %-ra mondta hogy lány, aztán a 24. (4 d-n) héten pedig már én is láttam a nuniját.

Nita
Jobbulást Máténak, küldök gyógyító fuvallatokat, hogy lemenjen a láza.

Virág
A 4 kg az tényleg nem semmi. Nekem középidőnél biztos megugrik majd. Most még -1-nél tartok, de ezt 14 hetesen mérték.

Zsuzsi
Megértem, hogy el vagy keseredve, de próbálj arra gondolni, hogy nemsokára a karodban tarthatod a kisbabádat.

EDA, egyéb fájdalomcsillapítás szüléskor...
Szerintem EDA-t nem jó kérni akkor, ha úgy néz ki hüvelyi úton születik a baba, ugyanis a kitolási szaknál nem túl szerencsés, ha nem érzed a fájásokat. Nem egy ismerősőm járt így, és vákum lett a vége, meg gátrepedés. És ha már itt tartunk a szülésznő szerint első szülésnél semmiképpen nem ajánlja a gátvédelmet, ugyanis a későbbi nemi életedre hatással lehet, és sokan kérjék utólagosan a plasztikát. Szóval inkább egy kis vágás, tényleg gyógyul 10 nap alatt, van rá jó kis homeopátiás bogyó, és kevésbé fáj utána.
Én nospa injekciót kaptam, de mellette oxitocint is, szóval a doki mondta is, hogy nem fogok semmit érezni belőle, de az oxitocin erős lesz, szóval inkább ad mellé fájdalomcsillapítot is. Nekem kb 2-2,5 óra volt nagyon kemény, a 2-3 perces fájások, és amikor állni-gugolni kellett, hogy beilleszkedjen a baba, maga a kitolás már megkönnyebbülés (az csak két fájás volt). De összességében nekem már a 10 percesek is megterhelőek voltak, szóval azért az a 22 óra vajúdás nem volt valami jó, de az 5 percesek meg mint ha gyengébbek lettek volna. Azért remélem a második már jóval rövidebb lesz.
Vendég
 


Sziasztok!
voltunk dokinál,........Máténak piros a torka és duzzadtak a nyirok csomói...megfázott..........

én is EDA nélkül szültem mind a 2-öt:)..Máténál kaptam oxytocint,....ott majd meghaltam....de hamar megvolt....4 és fél óra és 4 kilós volt:)))))

Barnim össz vissz 1,5 óra volt.......minden beavatkozás nélkül....vajudás alatt még nevettünk sokat apival......

Zsuzsi ha menni kellene akkor valószinü anyuék vigyáznának vagy apinak kellene itthon maradnia....

Zsuzsi ne haragudj de mért kell bemenned a kórházba??

Kati ha eljön az idő nem lesz időd félni hidd el........és minden egyes fájdalommal közelebb leszel a kicsivel való találkozáshoz!!!!!!!!

Betti baba szerintem kisfiú lesz:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


:D én már tudom mit mondtak bettinek az uh-on :lol: bibibibííííííí :D de majd elmondja ő :D
Vendég
 


Nita: Azért kell bemennem, mert ha vérezni kezdenék itthon, akkor nem lenne számomra megfelelő vér a kórházban. Én egy spec. vérkészítményt kaphatok csak, amit a vérellátó állít elő nekem, ha műtét lesz vagy ilyenek. Ezért tervezett beavatkozások vagy veszélyhelyzet esetén (most ugye a méhlepény miatt áll ez fenn), talonvért kell nekem képezni. Ezért kell befeküdnöm, mert így hetente küldenek egy bizonyos mennyiséget a vérellátónak, amiből nekem lesz olyan, amit kaphatok, ha kellene. A másik ok az, hogy a dokim óvatos velem, mert ugye két babát már elvesztettem...

Miaaa: Nemááár!!! Tudni akarom!!! Én kislányra tippelek Bettinél!

kovacszsuzsi
 
 


Miaaaaaaaaaaaaaa kérlek ne csigázz minket!!!!!!!!!!!!!

én nem tudom Betit felveni msnre:(((((((((

Zsuzsi értem..........de minden rendben lesz:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


fiú :oops: :)

KépKép
bettike83
 
 


ÉLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na mit kapot.....én fiúra tippeltem!!!!!!!!!!!!

no és mi lesz a kisherceg neve??????????? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


fiú név még nem igen van,gondokodom rajta,de az apja nagyon ragaszkodik a saját nevéhez,én mondjuk nem vagyok ennek a hive,na de majd meglátom...

igazábol még azt sem vettem tutinak h fiú mert olyan gyorsan megvizsgáltak h ihaj,kb 1 perc volt,ebben a pici időben leszűrte h fiú lehet...de azért megvárom a következő uht,ugyis megyek majd 4dre szept végén.

KépKép
bettike83
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?