Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

BettiKép
Köszönöm kérdéseded, az ajánlott orrspray-től igen, egész jól van MarciKép Igaz szortyog, folyik az orra, de jól viseli. Még aludt is a körülményekhez képestKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

KodaKép
Szívod is az orrát? Nekem Matyi nem engedi.

MelindaKép
Már olyan régen szeretném kérdezni: hogy van a barátnőd, aki a negyedik babát várja három császár után? Vagy már meg is született? Hány hetesen? Vagy ha nem, mikorra tervezik a műtétet?

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti: a Semmelweisben szültem.
Ovi: egyháziba és alapítványiba nem akarjuk. Ami szempont, hogy legyenek játékok, vigyék levegőre és elégítsék ki a mozgásigényét. Meg ne valami gyerekgyűlölő ovónők legyenek. és persze az is jó lenne, ha délben nem lenne kötelező az alvás, bár nem tudom, hogy miskolcon van-e ilyen ovi.
Igazából segítség jól jönne, hogy hová érdemes, mert ami itt a környékünkönvan nem jó. egyikben nincs játék, másikban sok a kisebbség (vagyis ott többség). ha meg kocsiba kell szállni, akkor már mindegy hogy 5 vagy 15 percre van az ovi.
pamacs

Pamacs!
Látom, nagy gondban vagy a délutáni nemalvással.
Erre azt szokták mondani az ovónők, hogy az ovinak azért mégiscsak kötöttebb a napirendje, fárasztóbb, meg aztán látják egymástól, hogy ott alvás van és azok a gyerekek is aludnak az oviban akik otthon nem.Az anyukák is ezt mondják.

Betti!
A barátnőm kb egy hónap múlva szül, jól van, valszeg be kell majd feküdnie a szülés előtt, állítólag nem indítják meg a szülést, megvárják míg magától elkezdődik.Ha megszül szólok.

Melinda
adnilem

BettiKép
Hogy szívom -e az orrát? Kép Inkább szívjuk ketten apával. Ő lefogja, én "ráülök", Marci ordít..de szükséges....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok,

Emese
Asszem az Óbudai volt, amit próbáltunk, de már tényleg nem emlékszem. Csak annyira, hogy egy baba (feltételezhetőleg) az anukájával volt rajta, és narancsos színű volt a cimkéje. Majd kipróbáljuk megint.
Mostanában egész sokszor szomjas a kisasszonyka.
A rossz anyaságot a cumira értettem. Néha nem tudok más megoldást.
Sajnos az én férjem nem csak néha megy ki a másik szobába aludni. Kép
Pedig MOST FIGYELJETEK: Rebeka tegnap este 9től hajnal fél 5ig aludt! Kép Magam se tudom hogy csinálta, biztos véletlen volt. Kép Lehet, hogy ez túl sok az ő "korában"?

Kata
A férjemnek nem kell másnap regel dolgozni mennie, ő maga osztja be az idejét, és aszerint nem kell koárn kelnie. Kép Egyszerűen önző. Szerintem. Neki az a lényeg, hogy egy húzásra aludjon jó sokat. Persze gondolom ilyesmit többen is szeretnénk.
Szerinte én még csak az "anyai ösztön" miatt nem bolondultam bele ebbe a hajtásba.
Az alakomat most inkább hagyjuk..

Pamacs
A Medela kézit nem próbáltam.
Viszont pont fordítva érzek a fejőkkel kapcsolatban Kép
Nekem a gépi azért volt szimpi, mert közben a másik kezemmel pl keresztrejtvényt fejtettem, vagy éppen írkáltam. Így meg csak nézek ki a fejemből, bambulok. Dehát nem vagyunk egyformák! És ez így is van jól! Kép

Betti
Érdekel bővebben! Úgyhogy majd várom a leveled!
Megpróbálkozom, hátha.. Eléggé hiú tipus vagyok és engem is zavar ez a plusz tizenegynéhány kiló.
A találós kérdésemet eltaláltad - igaz én nem kifejezetten annak szántam. Mindenesetre néha tényleg nem tudok jobbat. Van amikor csak kiköpdösi, van amikor játszik sak vele, de van amikor elfogadja, és el is alszik vele.
De szerintem hibás a műanyag. Mármint nem nagyon, de ahol összerakták, szóval középen, érezhető, nem valami sima. Pedig nem volt olcsó, Avent.

Nem is írtam, hogy most vasárnap volt Rebeka keresztelője. Egész jól viselte, bár kicsit ordított - nem akkor, amikor a vizet kapta. Kép Ha lesz kép, majd hozom.

A Ti gyermekeitek is front és szélérzékenyek?

Most pedig rohanok, mert anyukám van ügyeletben, ( férjem persze már rég alszik akényelmetlen ágyon a hideg szobában.) És még éhes is vagyok!

(Remélem mindent leírtam, amit akartam!)

Sziasztok!

delice

Sziasztok!

DeliceKép
Nagyon sokat fejlődött a pici lány, és milyen szép!!
Hááát, bevallom, egy kicsit furcsállom a a férjed viselkedését!! Azt persze megérteném, ha egy kis bőgőmasinád volna egész éjszaka, de hogy ilyen jól alszik a baba... Nagy szerencséd van vele!! Bocsánat, hogy ilyet kérdezek, nem lehet, hogy a párod inkább a babára fogja, hogy nem alszik ott, valójában más az ok? Például a te megváltozott alakod. Bár nem hiszem hogy olyan irtó kövér lennél! Hiszen csak 2 hónapja szültél!
Én biztosm hogy nagyon kibuktam volna, ha a férjem így viselkedik!
Ja, és nekem is mindig frontérzékenyek voltak, a kisfiam például rosszul alszik, amikro telehold van!

BettiKép
Hát most elgondolkoztam ezen a víz-ügyön... Pedig a védőnő mondta, hogy felforralva megfelelő!

KodaKép
OrrszívásKép Nálunk is így ment, 2 emberes feladat! De muszály, hiszen csak rajtuk könnyítünk!

PankaKép
Nagyon örülök, hogy Beni kezdi átaludni az éjszakát! Most egy kicsit nekem is felcsillant a remény, hogy talán a kisfiam is eljut ide!Kép
Hát én is azt tanácsolom, mint Betti, aludj előre jó sokat!Kép

Legújabb "művem":
Kép
A többi képet felpakoltam a topicomba!

Mindenkinek szép napot!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

Nagyon jók a képekKép Most látom,hogy a Veronika oroszlán baba. Mennyire érzed rajta ezt? Nehéz volt vele is? Vagy csak Laura ilyen nehéz eset...?
Néhány napja teljesen megbolondult KépRemélem csak front van.
neva

NevaKép

Veronika TELJESEN oroszlán! Szeret a középpontban lenni, és hisztizni is, ha valami nem úgy van, ahogy őnagysága akarja! Úgyhogy nyugi, nemcsak Laura ilyen!

Szia!

Kép

Kép
ditta76

SziasztokKép

DittaKép
Írtam a topoikodba, de itt is megdícsérem a képeket!

DeliceKép
Megnéztük a képeket rólatokKép És hogy felvidítsalak, a férjem azt mondta, hogy nagyon csinos vagy a képen és nem hiszi el, hogy annyira elhízhattál....Szerinte még szülés után is nagyon szép lehetszKép
A kislányodat pedig kinézte Marcinak!!Kép

BettiKép
Örök hálám az orrcsepp tippértKép Marci alszik mint egy kis mormota!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Neva!
Nem hiszem el!!!Tegnap úgy összevesztem a kislányommal-két oroszlán-hogy magam is megbántam.Gondolod, hogy ez az oroszlánoknál meg van írva?

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Hogy tellik a hétvégétek?
Mi élvezzük,hogy szombaton nem dolgozott apa,és együtt lehetett a család.

Delice!
Mi is külön aludtunk amikor megszületett Máté,én láttam jobbnak,ha már Peti úgyis megy dolgozni,akkor pihenje ki magát.De volt más oka is,mégpedig,hogy horkol,és mindíg felébredek rá!Aztán amikor a kicsitől aludhattam volna,miatta kellett fölébrednem.Aztán amikor befejeződött az éjszakai szopi,és egyszobába kerültek a fiúk,mi is "összeköltöztünk" újra.
Szerintem sem lehet kifogása a külsőd miatt,egyet értek Dittával és férjével!

Ditta!
Nagyon édes a kép!

Melinda!
A profilba tettem föl új képet!

Segítség!
Nagyon béna lettem,és nem tudom,hogy lehet ide berakni képet.Elfelejtettem,hogy milyen parancsot kell használni.Próbálgattam,de mindíg csak pici képet kaptam.
Az is érdekel,hogyan lehet hangot föltenni!

Anita
kacajka

Dodus!

Kabátot elöszedtem és kimostam, jöhetsz érte.

Adnilem!

Valami van a levegöben mert Laura nem szokott ennyire hisztis lenni. Tegnap este akkora pofont kaptam, azt hittem leesik a fejem. Reflexböl adtam vissza. Volt nagy sírás gondolhatod.
Ö sem szokott verekedni de föleg én nem! Remélem hamar elmúlik.
Egyébként alvás ügyben is nagyon rossz a helyzet de látom másnál sincs ez másképp.

neva
neva

Sziasztok!

Pamacs!
Úgy rémlik a III. ütemben hallottam egy jó oviról. Talán hétszínvirág a neve, az közel is lenne.
Azt szokták mondani, óvónőt kell választani. Ez nem könnyű, de ha van olyan ismerősötök, akire szívesen bíznátok, lehet, hogy érdemes.

Ági!
Keresztelőről vannak képek? Majd a mail megy, csak most egész hétvégén egyedül voltam a gyerekekkel és nem nagyon tudok Tőlük a géphez ülni. Az időjárásra nagyon érzékenyek, csak sajnos nem ugyanúgy. Úgyhogy külön-külön nyűgösek, bár ez lehet, hogy inkább jó.

Ditta!
Én is gondolkodóba estem a vizeken. Eddig csak a baciktól féltem és csak Gerdánál. Meg ugye az íze. Most az jár a fejemben, amit Emese írt. Eszembe sem jutott, hogy vegyszermaradványok lehetnek benne.
A képeidet megnéztem, jó hogy van ovis is.

Koda!
Ezt az orrcseppet először használtam. Örülök, hogy Nektek is bevált. Még mindig beteg Marci?

Anita!
Én egyszerűen a melléklet feltöltésével teszem ide a képet.

Neva!
Na és ki sírt (jobban)? Matyi is teljesen megvadult az utóbbi két napban. Pedig Ő szűz. (Igaz, az aszcendense skorpió.)

Panka!
Hogy vagytok? Jöttök holnap?

Emese, Melinda!
Ti jöttök?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

SziasztokKép

BettiKép
Köszönjük, most már jól van Marci! Igazából nem is volt beteg, csak az alvástól féltünk. De az orrspray-től szerencsére tudott aludni felkelés nélkülKép

AnitaKép
Látom már nagyon megy a fogmosás a gyerkőcöknekKépKép Édes a kép nagyon!

EmeseKép
Te aztán jól megrémítetted a lányokat a vízzelKép
Jól vagytok? Mikor lesz már jobb idő, hogy egy fél órát lemenjünk sétálni?

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Köszi a tippet tényleg volt a corába eldobható bugyi,vettem is egy csomaggal.
Istenem ezek a gyerkőcök olyan aranyosak.
Ági!Mekkora már Rebeka is Kép
Istenem azért már szeretnék tul lenni én is rajta.
Amugy jol vagyunk,a héten kell menni az utolsó vérvételre aminek nagyon örülök mert elég ájulós vagyok.Voltunk a dokinál is minden ok,bár annak nem nagyon örült hogy az aranyeremmel nem tudunk mit kezdeni,vérezget igy is meg ugy is Kép
Panka!Hogy vagy?Látom májusi baba lesz én is az vagyok Képszerelmes fajta lesz az biztos Képés szerintem a legszebb hónap a világon.
Na megyek mert fodrászhoz kell mennem
pusz bea

bea
beatron

Sziasztok!Kép

Tegnap kirúgtunk a hámból és elmentünk Tiszacsegére halászlevet enni. Este alig bírtam magammal, annyira tele voltam.Kép Persze kalandos utunk volt, mert elromlott a kocsi; azt hittük, hogy nincs komp, szóval nem volt unalmas.Kép
Hazafele bementünk a Corába. Éreztem, hogy valamit még meg akartam nézni, de nem jutott eszembe, hogy mit. Most, hogy olvastalak Bea, már tudom.Kép Hát a bugyit.

Neva, köszi a kabátot, jelentkezem érte! A pofont nagyon sajnálom.

Megnéztem mindenki új képét és gyönyörűek a gyerkőcök! Már mi is várjuk, hogy megláthassuk a miénket. El sem hiszem, hogy már a 35 (!) hetet kezdjük! És még mi minden hiányzik!Kép

Szép napot Mindenkinek! Reméljük lesz még egy kis napos idő is az ősszel.

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Lányok!
Bocsi, hogyha valakit tényleg megrémítettem a vízről leírtakkal, de én is fennakadtam rajta.
Eddig minden gond nélkül adtam Ádinak a csapvizet (6 hónapos kora óta gyakran forralatlanul), de most inkább visszatértem az ásványvízre.
Csak azért írtam le az egészet, mert szerintem erre senki sem gondol magától. Persze, azért ez jelentősen túl van lihegve (az is lehet, hogy reklámcélzattal), mert hiszen mi is felnőttünk csapvizen, és élünk.
A csapvíz nem mérgező, iható a gyerekeknek is, csak mértékletesen.

Ditta!
A képek nagyon édesek, Attila nagyon sokat nőtt mióta nem láttam.

Koda!
Az orszívás nálunk is hasonlít egy díjbirkózó meccshez. Gábor lefogja a kezét és a lábát, én szorítom a fejét, de Ádi annyira tud vergődni, hogy még így is kicsúszik a kezeink közül. De amit muszály, azt muszály.
Séta!!!! Séta???? Megyünk???

Ági!
A cumi miatt nem vagy rossz mama. A szakkönyvek szerint a babáknak van igénye a szopási reflex kielégítésére, így szerintem nyugodtan adható nekik, csak nem szabad hagyni, hogy elválaszthatatlanok legyenek (mármint a gyerek meg a cumi).
Nekem Ádám a játszócumit már nem hajlandó a szájába venni, magától döntött így akkor, mikor a ciciről is levált, pedig én is hasnáltam arra, hogy egy kis nyugalmat szerezzek magamnak.

Melinda!
Ahol már nagyobb a gyerek, szerintem óhatatlanul előfordulnak viták és veszekedések, ehhez nem kell oroszlánnak lenni.
Én ha rákiabálok Ádámra, akkor ő azonnal visszakiabál rám a maga baba nyelvén, és hol vagyunk még attól, hogy Őt nagynak nevezzük. Kép

Üdv:Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!
Kérdezni szeretném hogy vki tud e nekem segiteni.Lejárt a jogsim,mi kell most a megújitáshoz?Mert már nem a doki pecsételi be igaz?
Előre is köszi
bea

bea
beatron

Sziasztok!

Anita!
Ha ide akarod beilleszteni, akkor
image {én képem}
ha azt akarod, hogy új ablakban nyíljon meg, akkor
newurl {URL, szöveges leírás}
Természetesen szóközök nélkül a / jel után és a { előtt.
Az URL helyére a kép helyét kell beírni. Feltöltöd valahová a képet, jobbos katt rá, tulajdonságok és kimásolod az URL-t, amit ide beillesztel az URL helyére. Szöveges leíráshoz azt írsz amit akarsz, vagy a magyarázatot.Kép
A hangot szintén úgy kell mint az utóbbit. Feltöltöd egy tárhelyre, majd beírod ide az elérési utat.

Bea!
Jól tudod, nem orvos pecsétel. Szép kis kártyát fogsz kapni.Kép
Ha jól emlékszem 4000,- okmánybélyeg, és orvosi igazolás. Természetesen olyan orvostól (lehet a háziorvos is), aki adhat ki alkalmassági igazolást.
Fénykép nekem nem kellett, mert én Felsőzsolcán csináltattam egy volt kolléganőmmel és ott helyben csinálták a képet az okmányirodában.
Itt Miskolcon nem tudom csinálnak-e képet, de szerintem 99%, hogy igen, viszont állítólag sorszámot adnak először és ahhoz is sorszám kell, hogy sorszámot kapj. Nem tudom érted-e.Kép Először sorbaállsz időpontért, hogy mikor mehetsz sorszámért.Kép

Panka!
Ha ráérsz, javítanál a táblázatban egy bizonyos számot? Persze csak holnap, mert ma még a régi érvényes rám.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata, Isten éltessen sokáig!Kép Boldog születésnapot kívánok!KépKép

Bea, nekem is lejárt. Még szeptemberben.Kép Az orvosnak is kell fizetni 5000 pénzt. Meddig lehet "simán" meghosszabbíttatni?

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

SZiasztok! Valaki tud nekem segíteni, hogy dr. Riskó Ágnes hogy rendel? ortopéd orvos a kisvasút végáll.-nál van a rendelője. holnap vinnénk csípőszűrésre a libát, de már nem emléxem, hogy 4-től vagy 5-től van-e.
köszi
pamacs

Sziasztok!

Kata!
Boldog szülinapot!
Kép
Köszi az infót!

Máté ma babázott!Megtalálta az egyik régi babámat,és roppantul tetszett neki,ahogyan nyitja-csukja a szemét.
Kép
A másik kedvenc elfoglaltsága leskelődni az ablakban.Ami ráadásul vadi új!
Kép

Anita
kacajka

Ja,majd elfelejtettem!
Nekem is kijutott ma a bosszankodásból!Elmentem a 2 gyerkőccel gyalogosan vásárolni a közeli boltba.Hát amit ott műveltek!Máté elszaladt,én lerakom a kosarat a földre,rohanok utána,Ádi a joghurtokkal babrál a kosárban,mindenáron föl akarja bontani.Rászólok,hisztizik,és már Máté is a joghurtra pájázva visítozik.Kész lettem.Persze Ádi még kérni akar ezt-azt azon felül amit betettünk neki a kosárba,és mivel nemet mondok,kijelenti"nem szeretlek anya"!Mondanom sem kell,jól esett!A bolt előtt újabb hiszti,nem megyek haza stb.Mátéval elindultunk,és pár lépés után eltakart minket egy épület.Mivel Ádi nem látott égtelen üvöltésbe kezdett.Visszamegyünk érte,akkor sem akar jönni,hazáig hiszti.Szóval mire haza értünk,olyan fejfájásom lett,hogy még gyógyszer sem akarta kiszüntetni.Az a legrosszabb,hogy az emberek persze mindíg az anyára néznek hülyén!
Szóval nálunk is vannak "frontos"napok!

Anita
kacajka

Pamacs!

5-töl van rendelés, de de váltás fehérnemüt és 2 napi hideg élelmet vigyél magaddal.Kép
neva

tudom, de a gyek-ben sem jobb a helyzet. 2 gyerekkel meg ha odamegyek...
szerinted mikor kell odaállni, hogy elsők legyünk? azt találtam ki, hogy Apa előremegy sorbaállni olyan 4 körül és akkor talán emberi időben bejutunk. vagy nincs értelme?
Macit anno megetettem bébipapival, de a kicsaj csak ágyban párnak közt hajlandó ciccantani.
pamacs

Sziasztok!

Kata!
Boldog születésnapot kívánokKép!

Anita!
Az én gyerekeim tegnap olyanok voltak, mint az angyalok, de az előtte való két nap... Matyi is tud nagyon jelenetezni, én már körbe se nézek olyankor.

Lányok!
Ha már lezártuk a vízügyet, beszéljünk a virslirőlKép

Pamacs!
Kedden és csütörtökön van rendelés, egyik alkalommal 4-6, másik alkalommal 5-7 óra. Csak nem emlékszem melyik mikor. Mi rendelés közepén mentünk és 15-20 percet vártunk.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a köszöntést!Kép
Ma hajnal fél négykor egy évvel öregebb lettem.KépKép

Anita!
Nincs mit.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata: boldog születésnapot!
Betti: köszi szépen. Mi újság a virslivel? Nálunk Maci már egy tonna füstlit megevett. Kép
pamacs

Sziasztok!

Pamacs!
Mi is tartunk a tonnányi felé. Csak azért mondtam, mert az is olyan neurotikus dolog, mint a víz. Nekem van is tőle lelkiismeret-furdalásom (jól írtam le?), mert ugye nem ajánlott kétéves korig. Ő sokkal régebben eszi. Gerdát se sokáig tudom visszatartani, még talán pár hónapig. Nagyon szimpatizál vele.
Mennem kell, megjött Gábor.

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

KataKép
Kép
Hanyadik is? Már a 20.??KépKép Hogy szalad az idő!Kép

BettiKép
Virsli: nálunk is nagyon megy, és nekem is okozott lelkiismereti problémát... Épp most volt a Kismamában, hogy két éves korig ne nagyon...
Már a kicsi is megkóstolta, mert nem lehetett vele bírni, mikor látta, hogy a nagyobb eszik. Próbálok olyat venni, ami minőségibb, nem tiszta szója, meg ki tudja, mi... Én még olyan gyerekről nem hallottam, aki nem szerette!
Meg hát mi tagadás, mi is nagyon csípjük!

AnitaKép
Én az ilyen bolti akcióktól próbálom magam megkímélni, és úgy időzítem a vásárlást, hogy egyedül menjek, vagy max. csak az egyiket viszem.
De persze néha elkerülhetetlen, amikor nincs aki vigyázzon rájuk!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Kata!
NAgyon boldog születésnapot! Kép
Az optikaiegeret megnéztük a Corában, volt vagy 4-5 féle kb. 3900,- volt a legdrágább, de még nem vettük meg, mivel mostanában nem sz.gépezik Gyöngy.

Anita!
Nagyon édes a kicsifiad, és szupi az új ablak is.

Ditta!
Almás kép nagyon jóóó! A többit majd a topikodban.
Kép

PAnka!
Hogy vagy? Mikorra is vagy kiírva?

Dodus!
Megnéztem ismét a profilodban, és az oldaladon is a fotókat. Bájos mindegyik. Kép Fúú már eléggé a finisben vagy!

Amikor hazajövünk ovi után inkább együtt játszunk, fakanálbábot készítünk, katica, méhecske, és madárijesztő készült legutóbb.
Na és színes levelek, gyesztenyék begyűjtése, gesztenyefigurák készítése a sláger.
Színesceruzával rajzolunk, színezünk (a filctollat eltettem egy időre, mert Hanga előszeretettel festi a lábkörmeit feketére Kép)

Viszont a köhögésem nem javul, kb. egy hónapja tart, talán annyi javulás van, hogy pár napja már felszakadt, már nem az a száraz köhögés. De tegnap a doktornő adott beutalót allergiavizsgálatra, hátha többet tudunk.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Köszönöm az újabb köszöntéseket.Kép

Ditta!
Ma apósom is azt kérdezte, hogy 18.? Mondom de jó is lenne...Kép Viszont akkor nem lenne még 3 ilyen szuper csajszim, nem tudnám milyen anyának lenni, stb...Kép

Gyöngyöske!
Én is voltam tegnap, láttam pár kicsi egeret.
Filctoll nálunk is sláger.KépKépKépKép
Bár én most a zsírkrétát dugtam el egy időre, mert Dóri azzal rajzol előszeretettel a falra, ajtóra, de ami eltevésre késztetett, az a monitorra rajtolt "meki betű" volt.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Emese!

Véletlenül nem rád köszöntem a SPAR-ban ma délután?
Rossz az arc memom, így néha gondba vagyok.

Magdi
lilien_csenge

KATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Utólag is boldog születésnapot!!!!!
lilien_csenge

Pamacs!

Hogy ment a rendelés?

Laurának el is készült a szandija. Tegnap mentünk érte (2 hét!) Egész csinos és remélem használ majd.
neva
neva

Sziasztok!

Kata!
Ismerős a zsírkréta téma!Ádi a méretével megegyező nagyságú képet "rajzolt" az előszoba falra.
Tegnap Máté a tv-t és a szekrényt rajzolta össze grafit ceruzával,de szokták tollal is!

Ditta!
Tegnap csak Máté volt velem csizmát szerettem volna venni neki,de olyan hisztit csapott,hogy nem lehetett a lábára adni semmit!

Ismeritek a CSÓRA cipőboltot?vannak Új és használt cipők benne.
Vadi új gyerekcipőket szoktam venni,és tegnap láttam Siesta bélelt bakancsokat.19-es méretben és 22-esben.2990 Ft.Érdemes benézni.
A Napsugártól nincs messze,abba a kapualjba kell bemenni,ahol a Levendula drogéria van kitéve.

Most megyek készülődni,ugyanis jelenésem van a fodrásznál.

Anita
kacajka

Kata!
Boldog szülinapot kívánunk!

Betti!
Ádám is imádja a Füstli virslit. Nekem nincs ezzel gondom, örülök, hogy valamennyi húst (már amennyi van benne) megeszik, mert még csak 4 foga van, és egyéb formában nem eszi meg.

Magdi!
Én voltam, és röstellem, de nem ismertelek meg, de mentségemre legyen mondva, hogy azt hiszem , nem láttam rólad még fényképet. Kép
Na meg néha olyan elvarázsolt vagyok, hogy csak nézek ki a fejemből de nem látok!!! Legközelebb kiabálj rám!!!!

Üdv:Emese

Üdv: Emese
mse173

Helló!
Kata!Boldog születésnapot!

Anita!
Szép legyél ám!

Magdi!
Gyanúm, hogy mi is szoktuk látni egymást majd rádköszönök.

A filctoll, ceruza téma ismerős.Olivér előtt ilyesmit nem lehet hagyni.Tamara amíg kicsi volt nem csinálta, tudta, hogy nem szabad, de azért a közelmúltban neki is ki kellett próbálnia.

Vezetgetek, vezetgetek!A férjem szerint megyünk bungee jamping-olni.Ugyanis még az ő segítségével vezetek.Napról napra bizakodóbb vagyok.Ja, és vettem T betűt.

Pussz:Melinda
adnilem

Sziasztok!

Emese!
Négy foggal tényleg nem igazán lehet rágni. Matyi is nagyon kevés húst evett ennyi idősen, kitologatta a tányér szélére. Különben még most is ezt csinálja. A csirkét néha megeszi de a disznót, marhát egyáltalán nem. Csak fasírt formájában. Meg ugye a virsli, felvágottak stb. Próbálok én is jobb minőségűt venni, az utóbbi időben rászoktam arra a virslire, amit zacskóstól lehet a mikróba tenni.

Gyöngyöske!
Filctollat én is elraktam, egyetlegy alkoholos filc maradt kint, Matyi megtalálta, Ő a még nem egészen egy éves bútorra rajzolt vele.
Hanga is résztvesz a barkácsolásban? Bölcsibe jár már?

Tomek!
Még mindig betegek vagytok?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Neva: túl vagyunk rajta.bő félórát kellett várni. Egyébként minden OK. Nektek miért kellett a szandi?

Anita: ablakot hol csináltattátok? Nekünk a konyhát kellene, de akik a 2 szobát csinálták, azokkal csúnyán összevesztem, és velük nem akarom még1x. Kép

De jó, nálunk Maci csak 1x rajzolt pipit az előszobába. Az sem lett nagy.
pamacs

Pamacs!

Nem tudom, hogy ti kivel csináltátok de mi is nem rég cseréltetünk ablakot és mi a TESCO-ban lévő Profi Nyilászárosoknál rendeltük meg és alig egy hét alatt kész is lett.

Magdi
lilien_csenge

Szép jó reggelt mindenkinek!

Pamacs!
Az ablakainkat Melinda férjével csináltattuk.A két ember aki berakta az ablakokat,jól és gyorsan dolgozott,meg vagyunk elégedve a végeredménnyel.

Anita
kacajka

Pamacs!

Laura csámpás Kép Nagyon befelé lép és ennek alapvetően az az oka, hogy az egész bokája befelé dől. most kaptunk egy olyan cipőt aminek a belső talprésze meg lett emelve. Bízom benne, hogy javít a helyzeten, mert ennek a helytelen járásnak nem csak egyszerűen esztétikai következményei lehetnek. Neki is megterhelőbb és a csipőre is egészségtelen.
No most ez úgy hangzott mintha értenék hozzá, pedig erről szó nincsKép
Szerencsétek volt a várakozással, mert mi kb másfelet vártunk.
neva

SZiasztok,

Ditta
Hát lehet, hogy rosszul választottam - férjet.. Kép Nekem is rosszul esik a viselkedése.
Viszont végre bekölözött, talán rájött, hogy bent is lehet aludni.
Amikor rákérdeztem, hogy valójában miért alszik kint, amikor a gyerektől már lehet pihenni, csak azt hajtogatta, hogy az alvás milyen fonntos.
Direkt rákérdeztem, hogy miattam alszik e kint.. Erre megkaptam, milyen bonyolult is vagyok, meg, hogy miket kitalálok.

Neva, Ditta
Ajajjjj.. Rebeka is oroszlán... Kép

Koda
Akkor lehet, hogy rokonságba kerülünk? Kép
Vicces lenne.

Betti
A keresztelőn hagyományos fényképezővel fényképeztek, az előhívás folyamatban van, és azokat majd még utána fogom bescannelni. Persze amikor majd időm lesz rá.

Kacajka
Tetszős az a babás fotó. Kép Én meg mindig kisautókkal játszottam - egyből ez jutott eszembe a kép láttán Kép

Kata
Boldog szülinapot Kép - kicsit megkésve.

Rohannom kell - szokás szerint, szerintem így is "kapok", hogy szó nélkül kijöttem Kép
Sebaj, Rebeka alszik.

Jók legyetek!

Ági

delice

Sziasztok!
Becsülettel megpróbáltam végig olvasni az eddig írtakat! Nincs időm rá!

A szombati Kismamás dologra még mindig van egy belépőm!!!

Betti, Janka!
Kedden légyszi hozzatok magatokkal egy zsák játékot!Kép És MM után megbeszéljük a decemberi dolgot! Betti Drága! légyszi írd meg Évának is! köszönöm!

A Metropolos és a Széchényiből nyíló kapuban található hobby boltokban két különböző katalógust lehet kapni! Nagyon izgi!

Lejárt az időm..
kriszta13

Sziasztok!

Már egy hete nem írtam és nem is hiányzok senkinek.Kép
Jól vagyunk, megvagyunk, de most kb. 1 hónapig elég ritkán fogok tudni jönni. Mi is ablakcsere előtt állunk, meg egy kicsit átalakítjuk a lakást.Kép Nagyon remélem, hogy nov. végére végzünk vele, igaz a vizesek a hétre ígérték magukat, remélem azért a jővő hétre ideérnek. Pedig már úgy készítenék egy-két karácsonyi mütyűrt.Kép
Ma talizhattunk volna egyet, olyan szép idő van. Holnapra is ilyet mondanak? Ha igen nincs kedve valakinek egy kis Népkertezéshez?

ÁgiKép
A szüleiddel laktok?
Jó, hogy a párod visszaköltözött a szobátokba.Kép Nálatok ugye nem papás szülés volt? A férfiaknál általában sokkal később alakul ki az apai ösztön, az olvastam, hogy a papás szülés elég sokat gyorsít ezen a folyamaton, de akkor mostmár hátha a párodnál is jönnek elő a dolgok.Kép

KataKép
Utólag is nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánok.Kép
Lenne egy hülye kérdésem a párodhoz. Szét kell majd szednünk a gépet (szerintem már a szoba üres lesz de a gép még mindig össze lesz rakva, hogy tudjak netezniKép) és arra gondoltam, hogy a tvnk upc-s kábeltv és vajon ha azt a kábelt dugom a faxmodembe azzal működhet-e a net? Hátha a párod tudná a választ, köszi előre is.

PamacsKép
Nincs kedved bekerülni a táblázatunkba?
Kivel csináltattátok a szobai ablakokat?

DittaKép
Nagyon aranyos az almás kép (meg a többi is a topicodban). Beni is így eszi az almát, máshogy nem hajnadó még meg sem kóstolni.

NevaKép
Én is oroszlán vagyokKép és hát szerintem nem voltam túl könnyű eset a szüleimnek, pláne a lázadó kamasz korban. Szerencsére 14 évesen bekerültem egy nagyon jó közösségbe, ez sokat javított a dolgokon.Kép

KodaKép
Amint lesz egy kis időm leírom a repesztést.
Valamelyik nap megjött az új Hobbybolt katalógusom, nagyon jó repesztők meg patinák vannak benne. Sajna most vissza kell egy kicsit fogni magam, de már kinéztem egy csomó mindent.Kép
Látam ám a konyhádból részleteketKép, nagyon szupi lesz, majd remélem megmutizod készen is.

BeaKép
Szupi, hogy jól vagytok. Nekem is van egy jó kis listám, beszúrom ide, hátha érdekel.Kép<!--attachment: BABAKELENGYE-123693.doc*mime_msword.gif*application/msword*54.3*Babakelengye*BABAKELENGYE%2edoc --><center><pre>
KépBabakelengye
BABAKELENGYE.doc (54.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
Jogosítvány: fényképet az okmányirodán csinálják, a többit Kata leírta.
Milyen volt a börze?

DodusKép
Már a 35. hét, hogy telik az idő. Nevetek van már?
Jogsit bármeddig meglehet simán hosszabbítatni, csak arra vigyázz, hogy ha már szept-ben voltál a dokinál papírért, akkor ha mondjuk jan.-ban mész el az okámnyirodára akkor is szepttől lesz érvényes a jogsid.

AnitaKép
Fiúk aranyosak a képeken. És az új ablakotok is jól néz ki. Akkor a miénk is ilyen szép lesz, mert mi is ott csináltatjuk?Kép

GyöngyöskeKép
Mensi szerint a kiírás 05.07., uh szerint 05.19. Úgy látom, hogy mindenhol az uh szerintit veszik figyelembe, pedig nekem a másik dátum szimpatikusabb. De majd úgyis akkor jön amikor ő akar.
Allergiavizsgálatom voltál már?

MelindaKép
Meglásd 1-2 hét és már nagyon fog menni a vezetés.

KrisztaKép
Az a Kismamás dolog amire gondolsz nem vasárnap volt?Kép
Ugye nem haragszol, hogy hétfőn nem értem rá? De most jöhettél volna, meg bármikor szívesen látunk.Kép

BettiKép
Olvastam, hogy karikás hordozókendőt akarsz venni. Én is akarok venni, de nem tudom, hogy melyik a jobb? A kötözős vagy a karikás? Neked ugye van kötözős is? Vagy amíg pici a bébi addig a kötözős utána a karikás?

MarikaKép
Hallottál már a Jónás módszerről? Nekünk Beninél bejött. Ha érdekel tudok egy lányt aki ingyen kiszámolja a Jónás napjaidat.

Régen jelentkezők Telian, Cat, DKriszta, Forgi, Zsua, Riki hogy vagytok?

Olvastátok ezt a cikket?

Puszi mindenkinek, azért megpróbálok minden nap benézni legalább olvasni.

Panka

panka

Helló!

Panka
Dehogynem hiányoztál!! Kép
Papás szülés volt egyébként, bár nem annak terveztük. Aztán a vége felé kérdezte, hogy akkor most kimenjen? Mondtam igen, ha úgy gondolja, döntse el. Aztán azt mondta, hogy nem hagy magamra, és maradt. Vegülis örültem, jó volt, hogy szorongathattam a kezét.

Marika
Örülök, hogy találkoztunk, gyertek gyakrabban Encsre. Majd szervezek még kiállítást a Kazinczy-ba! Kép Nagyon szép, és aranyos a kislányod, és fantasztikusak a szempillái! (Mindig ilyenekről álmodtam.. )

Ma voltunk az itteni ortopédián, és a biztonság kedvéért röntgenre küldenek. Szerdán kell menni a GYEK-be.
?? Kell időpontot kérni? Vagyis lehetséges?
És ha nem, akkor szerintetek hányra menjünk? Sokáig fog tartani? ??

Rohanok.. Kép

SZiasztok!

Ági

delice

Sziasztok!

Ági!
Írnék Neked, de egyszerűen nem találom az e-mail címedet. Elküldenéd?
Az ortopédia milyen alkalomból kellett? Csak azért kérdezem, mert ha csípőszűrés, akkor szerintem jobb az UH a Riskó drnő magánrendelésén. Bár most hallottam a héten, hogy a GYEK-ben is csinálják. Meg szerintem kevesebbet is kell várni, kevesebb macera.
Ki az a szigorú felügyelő, aki miatt ki kell osonnod?
Szerintem a férjed lelkivilágát jól megkavarta Rebeka, de majd csak helyrebillen. Látod, már vissza is költözött.
Milyen kiállítást szerveztél? Vagy valamit félreértettem?

Panka!
De igen, hiányoztálKép. Csak láttam több nap is, hogy beléptél, aztán gyorsan ki. Gondoltam, biztos el vagytok foglalva. Vagy nem Te használtad olyankor a gépet?
Kendő: nekem kötözős van. Kaptam a barátnőmtől, Ő is ajándékba kapta, csak nem merte használni, de most babát terveznek. Ez a Kismamás. A karikásról jókat hallottam, csak már nem gyártják. Ezt azért tudom, mert akartam venni tavasszal. Gondoltam megpróbálom így, hátha sikerül. Olvastad a hordozókendős topicot? Ott írták a lányok, hogy nagyobb korban, háton hordozáshoz jobb a karikás. A kötözőst meg többféleképpen lehet megkötni, meg kicsinek állítólag jobb. Ezt nem tudom, mert én kicsi korukban nem használtam. Matyinál valahogy nem ment, Gerda meg ugye téli volt, ráadásul nyugis baba. (Nem kellett Vele fel-alá sétálni a lakásban) Ha vissza kell adnom a kötözőst, azt is fogok venni, ez a karikás úgyse biztos hogy összejön. Meg még az a baj a karikással, hogy azt átlósan lehet felvenni, így megterhelőbb. De könnyebb kivenni-betenni a babócát, úgyhogy nekem ideális lenne oviba járni vele.
A cikk nagyon jó volt. A végén jött a meglepetés. Én ismerem ezt a lányt, egyszer együtt voltunk táborban. (Legalábbis nem hiszem, hogy túl sokan szaladgálnak ezzel a névvel.) Miskolci volt, ezek szerint most Bp-en él. Nem tudod véletlenül, elérhető valahol?
Te érted ezt a zsáknyi játék dolgot, beszéltetek róla Krisztával?
Kitartást az átalakításhoz! Mi is tavaly rendezkedtünk, meg új bútort vettünk. Többet ilyet nem csinálok. 38 hetesen mentem a Domusba veszekedni. Először majd berendezem a gyerekszobát, utána kezdünk csak babatervezésbeKép.

Megyek Matyiért. Nagyinál van, szabadságon voltam délután, majd még benézek.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?