Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

végigolvastam mindent! nem semmik vagytok, ennyit termelni 1 nap alatt...

hááááááát, a nagy titokra fény derült! igen! kislányunk lesz! :) bár, ahogyan Rodi írja, a mi babánk is elég kis ellenálló volt, nem sokat láttunk belőle, tornáztam én is, meg csokit, szőlőcukit ettem, de semmi! majd megpróbálok fotót hozni, de nem lesz egyszerű! 1 db képet csináltak, a dvd-ről lehet, hogy le tudok még varázsolni párat!

na. majd jövök később, de most már elültem a fenekem!

sophie27
 
 


Helló Lányok!!

Köszönöm a sok dícséretet Lili baba nevében :D

Szisssz- Akkor hasonló lehet a lakás, mint a mi otthoni lakásunk :D Nagyon ügyes vagy és szorgalmas, hogy terhesen, gyerek és tanulás mellett így vezényeled a költözést, nem semmi :shock: :wink:

Rabbe- Nagyon örülök, hogy ilyen jó élményekkel jöttél haza a kórházból, minden jó ha jó a vége, szokták volt mondani :D

Rodi- Mi is most járunk a 2.évadnál, de még csak az elején :wink: Kitti baba akkor nem lesz fotómodell, nem szereti ha fényképezik :D Nálunk képzeljétek mindig sokkal jobb képek készülnek itt a sima Uh géppel, mint otthon a 4D-vel.....Vagy csak a doki ügyesebb??

Ebba- Szépen rátok jár a rúd basszus :shock: Reméljük nem okozott a földrengés nagy károkat!!Majd gyere a beszámolóval :wink:

Sophie- Gratulálok a kiscsajhoz, végre megmutatta magát a kis szégyenlőske :D :D

Én ma neki állok és megcsinálom a takarítás maradék részét ( 3-ik felvonás), bár jó nagy marha vagyok, mert kb mire befejezem addigra kezdhetném elölről :D

Mindenkinek szép hétvégét!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sophie: végre! gratulálok! és biztos? jól látta a doki? :-D

rabbe78
 
 

 
 

Sziasztok Csajok!

Lucuzs, akkor jól haladtok az alakításokkal :D Biztos nagyon szép lesz!

Vikooo, jó ötlet volt ezt a bordűrös megoldás, de én olyan béna vagyok, nem tudom elképzelni, pontosan hogyan is csináltad....Kocsiajtó-Andris mindig a legközelebbi helyekre akar parkolni a bejárathoz pl.Tesconál, ahol általában szűk a hely, és soha nem férek ki!

Szisszka, ez nagyon komoly, h. azért mert terhes vagy, hihetetlen emberek vannak :shock: Biztos félt, h. megkapja-e a pénzét rendesen.
Abban biztos voltam kutyák nélkül sehová nem mentek, csak arra voltam kíváncsi, hogyan reagáltak rá.
Mi, mikor albérletben laktunk, szó szerint rejtegettük a kutyát...

Hayni, sajnálom ezt a támogatás dolgot!Én még igazából nem is néztem utána...

Csajok, én az Ikeában néztem matracot, mert drágállom a kókuszt.Rosszul teszem?

Gyancsi, örülök a jó cukrodnak!Lili Gombóc nagyon édes!Tényleg nagyon szép képet csinál a doki!Takarítasz?Én ma nem csinálok semmit, Andris itthon van, mondjuk még alszik, de mennék valamerre csavarogni :)
Ja, nálatok most nincs munkaszüneti nap... :(

Rabbe, na az elég nagy méreg ha elszáll!!!!!!Nagyon örülök, h. ilyen szépre sikeredett a tegnapi napod!!!Nagyon rendes kis dokinénit fogtál ki!!!

Légzésfigyelő: gondolkodtunk rajta, de aztán védőnő, ismerős főnővér a koraszülött osztályon lebeszélt róla....De azon gondolkozom, h. béreljünk-e.

Rodina, várjuk a képeket!!!Örülök a cuki eredménynek!!

Ebba, tényleg nem tudom, mi jöhet még.Igazából az egész időjárás rémisztő.Nagy károk lettek?
A tábornak teljesen vége?Most már pihensz?

Sophie, gratula a kiscsajszihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap megvolt Csesznek és István a király!!!Nagyon jó volt, jól éreztem magam nagyon!Viszont csajok, Lucababa az elején elkezdett rugdalózni és táncizni a pocakomban, és akkor hagyta abba, mikor hazaértünk, vagyis már a zuhany alatt álltam.Már annyit nevettünk Andrissal, ilyen sokáig még sosem mocorgott, de csajok, szünet nélkül, több, mit 3 órán keresztül.Azon tanakodtunk, h. utálja vagy szereti, és a szeretinél maradtunk :D

Puszi mindenkinek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Macs hírek:
"A" babánál normál lett a víz mennyisége
"B" babánál még mindig sok, de már nyomoznak utána,hogy mi lehet az oka!
Ma a dokik visszanézik az eddigi eredményeket, hogy hogyan lehetett hogy a vegyespárost két fiúnak nézték az amnion!!!
Keringésük rendben és jól vannak :D
A doki úgy nyugtázta, hogy "jó hír, haladunk!!!" És Macs ma töltötte be a 26. hetet :D Szuppppper! :lol:

Sophie, hát az elsőt kórházban adják, h. megfigyeljék, jól van-e az ember… vérnyomás, stb…, de utána a’sszem a háziorvos szúrja.
Na gondolom ebből nem volt nehéz kitalálni, h. kapok majd, már hétfőtől :(
A doki nem volt teljesen biztos benne, h. elkezdjük-e, de mivel nagyon hullani kezdett a hajam, inkább felírta.
Viszont elolvastam a mellékhatásokat, lehet nem kellett volna :roll: :(
Gratula a kiscsajhoz!!!!

Tatjana, köszi!
Igen, én most már tudom, h. nagy barom voltam, mert van egy csomó minden, ami segíti a vas felszívódását, mert amúgy nem vagyok vashiányos, csak a beépüléssel lehetnek gondok, sajna. De én beszedtem ezt a sok vastablettát, ami semmit nem segített, most meg ez a vénás vacak… Szóval ezt elcsesztem és most foshatok, h. ne legyen baja a babának!
Azért kössz a tippet: szeder!

Rodi, köszi, ez az h. az (vas) nem kevés, tökéletes, csak nem épül be úgy ahogy kellene.
De a jó hír, h. Zorka-baba fejlődik normálisan, méhszáj szépen zárt! :D
Várjuk a fotót!!!

Dorka, most már kezd nekem is érzékeny lenni néhány pont, amit ütöget v. rugdal, de nem fáj és imádom én is, h. mozog, csak már teljesen más érzés!

Vikoo, én nem vagyok hasonalvós, DE: tuti, h. amint lehet hasra vágom magam! :lol:

Gyancsi, ügyes voltál a cukkerral! Jó eredmények!

Rabbe, írd Wordben és másold át, úgy tuti nem száll el! Vagy: megírod a keretben, de mielőtt küldenéd: ctrl+c és ha nem küldené el, újra be tudod másolni!
Maccsal nem én tartom a kontaktot, hanem egy BMC-s fórumos csaj!
De jó hírek! Gratulálok! Én is láttam tegnap Zorkát, de a doki azért nem vitte túlzásba, képet sem kapam… viszont több mint 1 kg-os már! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Rabbe, bemásolásnál meg: ctrl+v! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


köszi navared!

Tudom hogy wordben biztonságosabb, de nálam az volt abaj hogy valami gyors gombot myomtam véletlenül és kilépet teljesen az ablakból és nem tudtam visszahozni... na mindegy. Egyébként az a baj hogy kicsit kacifántosabb nekem a dolog mert machintos gépem van és nem mindent tudok rajta végezni...ezért fekszenek időnkénta képek is :-)

De jó, akkor jól vannak macsék. köszönjük. Tudni mikor jöhetnek haza?

rabbe78
 
 


ismét csak gyorsban...

a XI. kerületi támogatással kapcsolatban. elkértem a papírt, amit ki kell tölteni, és van egy olyan pont, hogy a védőnő igazolása, hogy életvitel szerűen ott élsz a XI. kerületben... igaz, az alján az is le van írva, hogy a védőnő igazolása nélkül is beadható! szóval nem tudom, hogy azok, akik csak be vannak jelentkezve, de nem ott laknak, azok megkapják-e a támogatást! mi azért megpróbálkozunk vele, aztán lesz, ami lesz!

Szisszka, te pedig akkor jól jársz, mert úgyis oda kell majd menned a védőnőhöz, szóval nektek tuti meg fogják adni! ;)

anyuéknál vagyunk, megyek is, mert hiányolnak!

sophie27
 
 


Ebba,
hú én is nagyon megijedtem volna a földrengéstől!

Navared,
köszi a Macs-híreket. Kívánom hogy hamar javuljon a vasad.
A homeopátiás szerek pont a felszívódását segítenék elő, próbáld meg a ferrum metallicumot vagy ferrum phosphoricumot.

Tegnap este átjöttek a barátaink, és megbeszéltük a részleteket a fiúk utazásáról. Este 10-ig voltak, nagyon jól éreztük magunkat.
Sütöttem nekik gofrit a jól bevált recept alapján és nagy sikere volt.
Vasárnap megyünk nagybevásárlásra.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


sziasztok!!!!

Mindenkinek köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket, továbbítottam az ünnepeltnek! :wink:

Szintén köszönöm a hozzászólásokat allergia-ügyben. Most sokkal jobban vagyok, mint múlt hétvégén és semmi mást nem csinálok, mint szedek vagy iszom kalcium tablettát. Lehet, hogy sikerült bemagyaráznom magamnak azt, hogy a terhesség csökkentheti a panaszokat. A szenvedőknek kitartást kívánok!!!!!!!

Sophie, szívből gratulálok a kislányhoz!!!!!!!

Szisszka, nagyon energikus csajszi vagy, volt kitől örökölnie Marcinak a pörgést. :wink: Örülök, hogy a Tiétek lett az új lakás és egyben kitartást kívánok a költözés-szervezéshez, na meg persze a lebonyolításhoz!

Tatjana, látszott a babakocsitok fényképén, hogy extra módon megkímélt állapotban van! Tuti vételt csináltatok még hordozó nélkül is.
Munkahelyi mizériát sajnálom és egyben egy hős vagy a szememben, hogy még 6 hétig dolgozol. Én erre már képtelen lennék...

Gyancsi, én is Teszvesz és Vatera mániákus vagyok, voltam és leszek is! Bencének is egy csomó cuccot vettem ott, most meg Gergőnek a hiányzókat. Annyira élvezem az aukciózást, hogy néha totál felmegy az adrenalin-szintem amikor többen "harcolunk" egy-egy dologért... :shock:
Cuki-eredmény szuper!!!!!!!!!!!!!

Lucuzs, jó festegetést (bár mire ezt írom, már biztos kész vagy vele...)

Vikoo, a babaruhákat kb a 36-37. héten mostam és vasaltam ki. Ha minden rendben lesz addig az időig, akkor most sem fogom korábban csinálni. A kórházi cuccot egy picit hamarabb szereztem be viszont két héttel a kiírt időpont előtt a férjem egyszer csak elkezdett piszkálni, hogy pakoljam már össze, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni. Na, ekkor pár dolgot bedobtam egy táskába, de bevallom őszintén, hogy normálisan csak akkor pakoltam össze amikor már beindultak a fájásaim. Nekem annyira nem voltak durvák, ezért csak anyukám tanácsára tetettem be az Urammal a táskát a kocsiba és a kórházba be se vittük. Ott viszont miután megvizsgáltak, már kórházi hálóingbe öltözve kellett kimennem a folyosóra szólni a Páromnak, hogy "tűzzön le" a cuccainkért a kocsiba, de GYORSAN!


Eta, én nem használtam szülés után eldobható bugyit... engem idegesített volna. inkább vettem pár új tiszta pamut bugyit (nem sexy baby fazonút) és abba tettem betétet...
Szép színe lett a szobának! Nálunk is hasonló árnyalatú Bence és a kisöcsi szobája is. engem úgy felvidít a sárga szín!

Dorka, örülök, hogy jól éreztétek magatokat az esküvőn!

Rabbe, nekem is szokott néha eldugulni a fülem... szerintem az extra alacsony vérnyomimmal van összefüggésben (sokszor 80/45 körüli)
Örülök, hogy nem valami baj okozta a folyásodat... néha én is azt hiszem, hogy a magzatvíz szivárog, de engem is minden alkalommal megnyugtat a dokim, hogy ez csak "kismama folyás", kezelést nem igényel. Azt mondta a doktornő, hogy mekkora most a babád???? Csak azért érdekelne, mert nálunk is hasonló a helyzet, hogy a méretei pár nappal, de a súlya legalább egy héttel nagyobb a koránál... (1166 g volt 26+5 napnál)

Navared, köszönjük a híreket Macsról és szurkolunk, hogy tovább javuljon az eredmény B babánál is!

Eclipse, mi lett az IMOLA projekttel????? sikerült leszavaznod?
Nálunk úgy volt a névválasztás, hogy lánynevünk volt (megmaradt Bence idejéből), viszont mikor kiderült, hogy megint kisfiunk lesz, hazajöttünk, leültünk a számítógép elé és együtt néztünk át egy utónév listát és szinte egyszerre böktünk a Gergő névre. 8azóta persze láttam, hogy rengetegen adják most ezt a nevet a gyereküknek, de úgy gondoljuk, hogy a vezetéknevünk nem annyira szokványos, így jó lesz!)

Telokin, remélem Virág már kiheverte az esést! Gyógypuszi neki!

Rodina, várjuk a fotót Kitti babáról!

Első babások:
A babavárással kapcsolatos érzéseitekre tisztán emlékszem. Bennem is kettősség volt, vártam nagyon, hogy a karjaimban tarthassam, hogy végre meglássam a kis arcocskáját Bencének,ugyanakkor féltem is a sok változástól...
Most egy kicsit más a helyzet. Természetesen ugyanúgy bennem van a várakozás, de most egészen mástól félek... Félek attól, hogy hogy fogok boldogulni két gyerekkel, hogy fogom megszervezni a az életünket úgy, hogy Bence minél kevésbé érezze azt, hogy már nem csak Ő van a világon...

Hason alvás:
hááát Lányok, nem akarlak elkeseríteni benneteket, de az még egy kicsit odébb lesz... mondom ezt én, aki megrögzött hason alvő vagyok. Szülés után ugyanis a bedurrant cickók miatt még egy jó darabig nincs hason csicsikézés...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok,

Ahogy ígértem, mutatok pár képet a bolgár nyaralásról. Minden nagyon jól sikerült. Az út kicsit hosszú volt (1000 km), de sokszor megálltunk, így nagyon jól bírtam. Sokat fürödtünk, úsztunk, esténként nagyokat sétáltunk a parti sétányon a kirakodóvásárosok között. Fincsi halakat, rostonsülteket vacsiztunk, és óriás fagyikat ettünk.
Délben minden sziesztáztunk egy nagyot a hűs szobában, aztán este sokáig sétálgattunk a meleg szélben (este 11-kor is még 28C volt).

H


Kép

Kép
bedoha
 
 


Kép


[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1282378665.1888.jpg[/img] [/img]
bedoha
 
 


Sziasztok Lányok!

Csillagvirág,
annyi vérnyomással hogyan tudsz még működni? :( :( jajj jajj nekem a gondolátára is feküdnöm kell.

Bedoha,
szupik a képek, örülök hogy jól sikerült. irigy-mirigy.

Fiúk hétfő este mennek, áááááá

A verseny 24 órájára megőrzésre megyek 2 barinőhöz és együtt szurkolunk.

Megvolt a kis túra.
Nagyon jól éreztük magunkat a babóval.
Gyönyörű helyen jártunk, volt kis fapallós rész mocsaras terület felett, meg volt egy frankó függőhíd.
Egy 4 generációs túrázó családdal mentem együtt, mert ők sem siettek meg én sem :) kerek 2 órát sétáltunk beszélgetve.
kiderült van közös ismerősünk is.

A célban korlátlan zsíros és lekváros kenyér fogyasztás volt, savanyúsággal, hagymával, nagyon tuti én nagyon szeretem.

A név projektet most felfüggesztettük, a versenyre koncentrálunk.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok lányok!

Jó rég tudtam jönni, mindig van valami program, családozás barátnőzés, no meg mi is elkezdtük beszerezni a cuccokat, babakocsit, bébiöblöt már vettünk, vaterán szereztem mosható pelust. még sok minden hátravan, nagyobb cuccok közül az utazóágy, aztán meg sorban a kisebb többi.

Próbálok reagálni, nem igérem hogy mindenre fogok.

Macséknak én is nagyon örülök, hogy minden rendben velük, nagyon szoritok értük, de nem történhet semmi baj, jó kezekben vannak.

Eclipse én is a kezemben tartanám már a lányunkat de valahol jó ez a mostani állapot is. Olyan fura belegondolni hogy bő két hónap és meglesz a baba.

Ez az Imola név nem is olyan rossz, persze az a fontos hogy olyan név legyen ami neked is tetszik ezt meg kell értenie a párodnak is.

Zsófi nekem a Gréta nagyon tetszik, az is az egyik befutó nevünk volt. Én már egyre többször alszom rosszul. :( legtöbbször hajnalban kelek fel pisilni és utána nem megy a visszaalvás. már készül a szervezetem az éjszakázásra úgy látszik

Navi sajnálom a vérképet :( remélem azért elkerülöd a vénás vast. nekem is kicsit alacsony lett a hemoglobin nekem a Nővér tablettát ajánlotta a doki. de azóta még nem sikerült megvenni. na talán hétfőn. most olvasom mégis kapsz vasat sajnálom

Eta te is pörögsz még rendesen úgy látom :D

Tatjana kitartást a munkahelyen már nincs sok hátra. sajna olyan sok car munkahely van :(

Ancsa fél liter cukros lötty? jézus! nekem csak egy pohárral kellett. jó a gombóc kép nagyon :) lassan már nem fér bele a képbe

Bedoha klassz lehetett a nyaralás csini vagy a képeken

Nem tudjátok hogy az OEP időben szokta utalni a táppénzt? vagy csúszni szoktak vele? hogy van ez?

Nálunk Lőrincen sincs szülési támogatás :( bár én Újpestre vagyok még bejelentve nem tudom ott van-e gyanitom nincs. ha ott sincs lassan átjelentkezem ide

Képzeljétek én még most is félig hason alszom valahogy úgy fekszik a baba hogy nem kényelmetlen. mondjuk van ami kipárnázza ( a zsirpárnákra gondolok :P)

szerintem nem rossz a két név, azért jó mert tudja a másikat használni ha az első mégsem tetszene neki én ismertem ilyet

RAbbe sajnálom az ijedelmet de a lényeg hogy minden rendben veletek

Ebba durva a földrengés. anyósomék meg tornádót láttak Mezőkövesden hihetetlen! mi görögben éltünk át egy 6,5-es földrengést szerencsére messzebb volt a tengerben, de azért nagyon lehetett érezni hajnalban keltünk rá. kissé megijedtünk

Zsófi gratula a kiscsajhoz :D sejtettem hogy az lesz nektek

Dorka nekünk sem kókusz lesz viszont légáteresztős lepedőt veszek hozzá szerintem ez is egy megoldás. a kókusznak egy hátránya van nagyon kemény keresztfiam nem is nagyon aludt rajta. a rugalmasabb meg még drágább

Képzeljétek csütörtökön vagy öt órán keresztül főztem jöttek vendégek, csináltam sajtlevest, csíkos húst meg gyümölcsös somlóit. jól sikerült minden viszont azóta fáj a lábam :( a bal jól be van dagadva úgyhogy ma már egész nap csak pihizek, fel van polcolva. csak a fekvéstől meg a savam jön fel áááááááá

még ami nagy hir hogy mehetek a tanfolyamra amire jelentkeztem. örülök nagyon bár kicsit tartok is tőle hogy fogom birni főleg a lábfájás miatt de remélem menni fog

megyek én is vaterázni, teszveszezni tényleg bele lehet buzulni :D

Kép
vayacon
 
 


Rabbe!
Nem, nem kell jelentkezni! Majd megbeszéljük és a kórház előtt találkozunk. Igaz én a jövő héten nem leszek net közelében, de előtte hétfőn mindent megdumcsizunk!

Gyancsi!
Hát, nálam is mindent csinált szegény nő, csak, hogy jó képet csinálhasson Kittikéről! Rázta a hasam, oldalt feküdtem, tornáztam, cukrot ettem, és még több dolgot, de ahogy egyre inkább zaklattuk, annál inkább bújt a méhlepénybe! Olyan kis édes volt!
Hú, a második évad sokkal jobb! A vége felé nagyon elszáll a sorozat, de nekem nagyon bejön!!!!

Dorka!
Édes lehetett Luca, ahogy táncizhatott! Szerintem biztos hallotta a zenét és élvezte! A babák szeretik a zenét!

Navi!
Köszönjük a híreket! Továbbra is szorítunk Macsnak, vigyázzon magára!
Nem lesz semmi baja a babának! Múltkor valahol olvastam, hogy a vashiány azért veszélyes, mert megrepedhet a magzatburok! Szóval hidd el, hogy fontos, és biztosan tudják a dokik, hogy mit csinálnak! A mellékhatásokra meg ne figyel, oda írnak mindent. Én szedtem korábban olyan gyógyszert, aminek az egyik mellékhatása hirtelen szívmegállás volt. Látod, itt vagyok! :lol:
Szurkolok, hogy jó legyen a vasad!

Sophie!
A mi kerületünkben, csak az állandó lakosok kapják, és akik legalább egy éve bejelentkezett. Én ide csak tartózkodásira vagyok bejelentve, mert a párom lakásában lakunk. Az én lakásom másik kerületben van, ott egyáltalán nem adnak támogatást! Pedig jól jönne!

Ebba!
Remélem nem ért benneteket kár, és nem ijedtetek meg nagyon!

Bedoha!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Nagyon aranyosak vagytok a képeken!

rodina74
 
 


Helló csajok!
A földrengésről: Nem rémültünk meg, semmi kár nem keletkezett, csak kissé furcsa mostanában az időjárás...

Bedoha! Irigykedek :) látom, gyönyörű helyen voltatok! Mennyi ideig is voltatok a tengerparton?

Navi! Mondd meg Maccsnak, hogy én is gondolok rájuk sokat, vigyázzon magára, ott nem lehet semmi baj a kórházban, és már igazi nagy babái vannak.

Vaya! Én pedagógusként tudom a táppénzt mondani neked, egy hónap csúszásom volt. Igen, a mezőkövesdit én is láttam a neten, durva...
jó teszveszezést, vaterázást. Mit akarsz nézni ott?

eclipse! Látom, te sem bírsz a fenekeden ülni:) Engem már kezd a párom, meg apukám ( ! ) nyaggatni, hogy legalább néha ne ugráljak, és találjak ki magamnak programokat..hát, de ilyen vagyok, nem tudnék egy helyben ülni, és várni a nem tudom én mire.


Velünk minden OK, összeszedtem egy kis hasmenést a táborban, de szerintem már jól leszek. Kedden megyek egy fénykép erejéig a baba moziba vissza, mert a múltkor nem tudtak a drágámról csinálni. Szerdán pedig a változatosság kedvéért védőnő. Tudjátok, én vagyok a két hetente járó..Remélem, hogy végre a festést is elkezdjük, mert a páromnál még nincs fészekrakó ösztön, nálam már beindult.
Ja? Alvás..hát, végre szeretnék átaludni egy egész éjszakát, ez lenne most a kívánságom a tündérhez. Hason :)

Kép
ebba
 
 


Sziasztok! Most csak bemásolnám, amit Macs írt a másik topicban, de szerintem az első mondat rátok is vonatkozik!

"Nagyon köszönöm, hogy ennyit gondoltok ránk, nagyon-nagyon sok erőt ad... fantasztikus, hogy ennyi energiát vagytok képesek sugározni felénk.
Eszternek köszönöm közvetítést!
Szóval vagyogatunk, iszonyat nehéz..... sokat pityergek, főleg ha a férjuram hangját meghallom.... Nem tudom pontosan mik a kilátások, és ez így nagyon nehéz, de a legtöbb időt csak azzal töltöm, hogy a pozitív lehetőségeket veszem számba. Jó lenne ha megtalálnák az okot, hogy miért több a magzatvíz a kicsimnél, és akkor talán még haza is mehetünk egy kicsit - jó lenne , de realitás erre igen kicsi. Sajnos. Dokim majd csak 30-án jön, bár így is törődnek velünk. Hétfőn megyünk magzati szív Uh-ra."

Holnap majd visszaolvasok és reagálok, oks?! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


HALI!

Csak gyorsan reagálok erre arra, mert ma is még szállítok, és indulnom kell.

Remélem mindenkinek jól telt a jó hosszú hétvége: )
Jelentem mi befejeztük a szobát, csak az ágyat kell még elhozni ha hazajönnek a rokonék, és jöhet Gizike.
A ruhákat mosom mint az őrült aztán válogatok, és bepakolom a helyükre. Nehogy azt mondjátok hogy "már?"
Annyi mindent kaptam ajándékként, hogy muszáj nekiállni, mert különben lépni nem lehet a babaruháktól: ))

DORKA:
Ikeában: vettünk egy könyvespolcot 4000-ért, meg rácsvédőt, meg fali lámpát, polckonzolt, meg anyagot, amiből a huzatokat fogom varrni: ) Azt hiszem lesz még egy köröm a méterárúnál: ))
ÉS persze jól be-hot-dogoztunk a végén.
szóval nézelődtünk egy csomót, és együtt voltunk, és nagyon jót beszélgettünk a párommal.
Ti mentetek Andrissal sétázni?

HAYNI:
Köszi a felvilágosítást az olasszal kapcsolatban!
Lehet egyszer arra is rászánom magam, így a spanyol után....
AMI Pesti találkát illeti én is benne lennék: ) mIKOR-HOL gondoltad? megszervezzük és maradok amig tudok: )

Gyancsi:
A cukieredményednek nagyon örülök!Nekem meg kell ismételnem: (
Valamikor a HÉTEN... Bleeee
Hát Lili-baba még mindig nagyonédes!!
Szeded már a homeos bogyókat?

Rabbe:
Kár hogy nem találkoztunk az ikeában: ( Mi 3-6 között voltunk ott, és tényleg sok a pocis meg a kisgyerekes..... SZERENCSÉRE
Találtatok valami praktikusat?
Ami a feszülést illeti: Ha sokáig nyírok füvet, vagy huzamosabb ideig gyalogolok akkor feszül, de általában ha leülök akkor elmúlik!
Neked hogy feszül? keményedésesen?

JA még egy kérdés: mi az az nst???


Ebba:
árvíz, vihar, földrengés után csak egy SZUPEREGÉSZSÉGES? BÁTOR BABA JÖHET: )
meg a mentőalakulatok :roll:
Viccen kívül remélem nem túl vészes a helyzet.
A csizma még megvan, és ha most már nem is sokat de amit tudunk szívesen segítünk.
Milyen táborban voltál? merre??

Sophie:
Gratula a kiscsajszihoz!!!!végleges név megvan??


NAVA:
köszi a híreket Macsról!
remélem nemsokára többet tudnak majd!!!!
A Vas-dózisról ne olvass sokat..... sokan sokfélét írnak!
Remélem nemsokára beáll a rendes mennyiséged aztán elfelejtheted ezt a vacakot! KItartás!

na indulnom kell vár a meló: ((
Mindenkinek szép napot: Pusza: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Eta: örülök, hogy jól vagy. Csak azért kérdeztema feszülést, mert utoljára irtad hogy nagyon feszülsz :-). De akkor nincs baj, szerencsére :-)
NST: ezzel vizsgálják a baba szívhangját és a méhtevékenységet. Egy gumipántot körbevezetnek a pocidon van (azt hiszem) kettő ilyen korongféle, amit a pánt alá a hasadhoz tesznek és az regisztrálja a szívhangot..... közben ha moszgást érzel akkor egy nyomogombot kell nyomkodni. EZ a gép kiad egy olyan papirt, mint az ekg-gép és az orvos abból látja hogy jól érzi-e a babád magát, mennyire keményedsz.
Szerencsére én nem keményedek, csak van hogy Patrikom annyira kifekszik a hasfalamra hogy attól kemény és húzza a pocim. Olyankor jól esik ha lefekszem, vagy egy bandázzsal(haspánttal) megtámasztoma pocim... ugylátszik szeret hallgatózni a picurom :-) azért fekszik ki a hasam elejére :-D
De köszi egyébként jól vagyunk.

Tegnap hajókázni voltunk a Dunán, aztán felsétáltunk a budai várba...egész délután gyalogoltunk estére eléggé elfáradtam de jól éreztük magunkat. Méga közlekedési múzeumban is voltunk. Este meg grilleztünk :-)

Na megyek, készülödök, mert ma mega fiammal megyünk a margit-szigetre Bringóhintózni :-D

Legyen mindenkinek szép napja!!!

rabbe78
 
 


Jó reggelt Csajszik!

Vikoo,
14:30-16:00-ig tart az légzés-elsősegélynyújtó tanfolyam a Madarász utcai gyermekklinikán. Felhívtam őket, ime a válaszok:
Létezik még ez a tanfolyam?
- "Persze van minden kedden."
Hány órakor? 14:30-tól?
- "Akörül."
Ménnyibe kerül?
- "Tavaly 1600Ft vót, most biztos van 2000 is."
VICCES volt! :evil:
Valaki feldobta a Bethesdát, annak is utánanézek.

Gyancsi,
Sajnos nem kötelező a támogatás itt nem is ismerik. :( A tatár beefsteak nekem is bejönne. Én még az energiaitalnak állok nehezen ellen. 8)

Sophie,
telefonon keresztül azt mondták, hogy sajnos állandó lakosoknak adnak csak. Azért ne add fel. Szurkolok.

Csillag,
most elkeseredtem. Én már vágtam a centit a szülésig a hasonalvás miatt. :cry:

Eta és a többiek,
tartsatok meg ötletgazdának de ha tényleg találkozni szeretnénk akkor ne bízzátok rám. Szörnyű szervező vagyok, :oops: pedig meg van az előnye. Aki szervezi a talit annak mindig jó az időpont. :wink:

Szép napot!

Kép
Kép
haynii
 
 


Felhívtam a Bethesdát.

Ahhoz képest, hogy a net tele van velük, hogy mennek és okítanak, azt sem tudták miről beszélek. A Heim Pálba irányítottak. :roll:

Kép
Kép
haynii
 
 


Rodina vagy akinek jobb a nemoja mint nekem,

Légzésfigyelős előadás, amit említettél két hét múlva, 31-én 16 órától, az hol is van és meddig tart? Ja és az árról van infó?

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok!


Ma megyek vámismeretből pótvizsgázni, drukkoljatok légyszi! :)

Aztán ha minden jól megy, akkor a héten költözünk.

Tali: én tuti benne lennék a taliban, csak a szervezés része most nekem nem fér bele... :roll:
Ha más nem, dobjunk időpontokat, helyeket :D

Pl. Margit sziget?

Támogatás: hát kiváncsi leszek, én állandó lakos is vagyok a 11-ben, már 19 éve :D Plusz már ideiglenes is, megvan az új lakcimkártyám :D

Most mennem kell...

szisszka
 
 


Jó reggetl Lányok!

Dorka- István a király nekem is nagy kedvencem, mondjuk csak CD-n van meg sajnos, de imádom :D :D Luca baba cuki lehetett ahogy rugdosódott :D

Navared- Köszi a híreket Maccsékról :D Zorka is már igazi nagylány :D

Eclipse- Párodnak nagyon jó utat!!!!! :wink: És minél jobb helyezést :D

Csillag- Akkor te átérzed ezt a teszvesz, vatera betegséget :D :D Sajnálom az allergia dolgot, elvileg én is mindenre allergiás vagyok, még sincs semmi bajom :shock:

Bedoha- Nagyon szép helyeken voltatok, örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok :D

Vaya- Lábaddal mi újság??Elmúlt már a dagadás??

Rodi- Most felcsigáztál ezzel a második évaddal :D Akkor Kitti baba is szégyenlős, ahogy egy kislányhoz illik :D

Ebba- Hasmenésed jobban van már??Holnapra drukk, hogy végre kapj egy jó képet :wink:

Eta- Nagyon ügyesek vagytok a babaszobával kapcsolatban...Nálunk is elvileg minden meg van, csak felkéne fúrni stb.....Meg csinálunk szalvéta képeket, azokat kéne megcsinálni, szóval ilyenek még hátra vannak :wink: Még nem szedem a homeos bogyókat, mert még nem kaptam meg a lánytól, remélem hamarosan megérkezik :wink:

Rabbe- Irigy-irigy....Budai vár, bringo hintó- tudtok élni :D

Hayniii- Majd számoljatok be erről a tanfolyamról, annyira kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz :wink:

Szisssz- Mai vizsgához drukk hegység+++++++ :D

Képzeljétek mi Olaszországban voltunk a hétvégén :oops: :D Melinda barátnőm kitalálta, hogy mi lenne ha szombat hajnalban elindulnánk, reggelre odaérünk ( 480 km) és vasránap este vissza....Hát nekünk se kellett kétszer mondani, szállást foglaltunk gyorsan a neten Trieste-be és hajnali 3-kor elindultunk ( Melinda , a férje Szabi, Noel a kisfiuk, Csabi és Én).....Csajok azt hittem megpusztulok ugyanis az 5 órás utat 9 óra alatt tettük meg, akkora dugó volt :shock: :shock: :shock: Szegény Lilikének nagyon nem volt jó az utazás, ott anyáztam magamat, hogy hogy lehetek ekkora barom, hogy képes vagyok elindulni.....Nagy nehezen megérkeztünk Trieste-be ( reggel 8 helyett kb 12-re), elfoglaltuk a szállást és irány a strand....Hát nem tudtuk, hogy szerintem Trieste-ben van Olaszország egyetlen sziklás tengerpartja :D Úgyhogy tényleg csak úszni lehetett, de a víz az gyönyörű tiszta volt :D Estére nekem a pocakom az utazástól meg a sétától úgy bekeményedett, hogy azt hittem ott szülök meg a parton.....Úgyhogy az esti pizza után én húztam aludni.,...De addigra már mindenkinek lett valami baja, Melindának az orra dugult be, Szabinak a torka fájt, Csabinak a feje....Szóval mindenki dögrováson volt.....Vasárnap reggel felkerekedtünk , 8-kor elhagytuk a szállodát , elindultunk Lignano felé, hogy legalább egy nap legyünk homokos tengerparton.....Útközben megláttuk GRADO tábláját....Mondják Melindáék, hogy ők már voltak ott, menjünk inkább oda strandolni....lekanyarodtunk és mentünk Grado-ba....Hát Lányok a vasárnapi nap minden előzőért kárpótolt minket, hatalmas homokos tengerpart, csupa napernyő, ragyogó napsütés, sekély víz, minden adott volt egy csodálatos naphoz :D Úgyhogy minden jó ha a vége jó, dacoltunk mindennel és végül megkaptuk a jutalmunkat a tegnapi nap formájában :D Képeket holnap hozok, de most mennem kell mosni, kipakolni stb..... :wink:

Mindenkinek szép napot!
Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok Csajok!

Eltelt a hétvége, sajnos...Andris újra dolgozik....Olyan nehezen engedtem el reggel :(

Szisszka, nagyon nagy kalappal!!!!!!!!!!!Szorítok!!!!!!!!!!!!!

Navared, köszönjük, h. hoztad a híreket ismét Maccsról!
A vassal kapcsolatban ne foglalkozz a mellékhatásokkal, mindenre mondanak annyit!!!!Nem írnák fel, ha többet árt, mint használ.Én őszintén bevallom, nem is szoktam már elolvasni az ilyeneket....

Maccs, ha olvasol, küldjük a pozitív energiát, veletek vagyunk, és gondolunk rátok!!!

Eclipse, örülök, h. jól telt a hétvége :D Nagyon szuper, h. ilyen jól sikerült mindent megszervezned, így lesz a legjobb mindenkinek!!!
Apa ma indul....Szurkolunk neki innen is!!!!!! :D

Csillag, sajnálom az allergiát, Andrisom is úgy szenved, hát akkor még a kismamák.
Vele is lehet itatok Kalcium injekciót is, hátha úgy jobb lesz, mint az allergiagyógyszerrel.

Bedoha, húú köszi a képeket!!!Nagyon klassz lehetett!!!

Vayacon, köszi a tippet a kókuszmatraccal kapcsolatosan.Lábad hogy van?Nem semmi, jó sokat főztél!!!

Eta, te már megint pörögsz, mint a búgócsiga :D Én is úgy várom már, h. menjünk szeptemberben az Ikeába!!!!Mit szállítasz?Vagy kit?

Csajok, teganp előtt azt álmodtam, h. megvolt már Lucababa, volt egy anyajegy a füle alatt, és már tesója is volt,Kitti.Soha nem is gondolkodtunk a Kitti néven :D Aztán ma illetve teganp este meg azt álmodtam, h. megszületett és még a kiságy sem volt meg, a ruhák sem voltak kimosva és semmi.Pánikolás volt!

Ja, és képzeljétek, ugye az én kiságyamat szerettük volna nagyon lefesteni, és használni, mert az egy nagyon szép fa kiságy, átalakíthatós, van hozzá pelenkázórész.Hát a hétvégén összeraktuk.....Nincsen túl jó állapotban, pedig a mamámnál volt, nagy becsben szépen elpakolva, csak az a gáz, h.valakinek kölcsön adták pár éve, és hát nekik sikerült tönkre vágniuk....Mindenféle lyukakat fúrtak bele!Nem értem, mindegy, a lényeg, h. újat kell venni!

Puszi mindenkinek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Ancsa, nem vagytok semmik :D Az a lényeg, h. végül jól sikerült a mini nyaralás!!!! :D :D :D

Jaj, Ebba elfelejtettem írni, drukkok mennek a u.h-ra, és ha tudsz, rakj fel képet!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Hajnii!
A János kórházban van a felkészítő és a légzésfigyelős tanfolyam, és az egész tanfolyam ingyenes így ez is. A légzésfigyelős rész 1 órás, utána 17 órától a szülésfelkészítő újabb témája lesz, ami a tematika szerint a szoptatás! Ez általában este 19 óráig tart!

Ma este elutazunk pihenni egy kicsit! Ha tudok, majd jelentkezem. Jövő hétfőn meg akit érdekel, megbeszéljük a tanfolyamot, és talizunk, és együtt felmegyünk!
Mindenkinek puszás!

rodina74
 
 


Sziasztok Lányok!

Dorka,
nagyon sajnálom a kiságyat :(

Gyancsi,
nem semmi kiruccanás lehetett.
Örülök hogy végül is sikerült megtalálni a megfelelő strandhelyet! De ahogy olvasom, jó hogy nem megyek egy 15 órás autókázásra.... :(
Ezen a versenyen nem a helyezés a dicsőség, csak pusztán a célbaérkezés. Átlag a mezőny 60%-a tudja teljesíteni minden évben, időjárástól függően több-kevesebb...

Engem iszonyúan nem érdekel ha nem teljesíti, teljesített meg nyert már eleget, csak ne törje össze magát, le ne essen a hegyoldalba... én annyira de annyira be vagyok szarva :cry:

péntek reggel 10-től szombat déli 12-ig kell izgulni, 26 óra a limitidő.

le vagyok adva megőrzésre barátokhoz, de nem tudom mi lesz velem :cry: :cry: :cry: :cry:

Rodina, jó utat nektek!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Rodi,

én benne vagyok! Azt még megírnád, hogy pontosan hova kellene menni (ha esetleg közbe jönne valami és nem tudnál bejelentkezni jövő hétfőn)? Előre is köszi!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok Lányok!
Elveszett bárányka jelentkezik! Remélem, még emlékeztek rám :oops: :oops: :oops:
Valahogy éreztem, hogy ha befejezem a munkát, nehezen fogok gép elé kerülni. Annyira rühellek otthonról netezni, hogy az kimondani sem tudom. Elég volt nekem bent nyomkodni a billentyűt és az egeret napi 8 órában. De ma rászedtem magam, hogy ideüljek. A telefonomról olvasgattalak alkalomadtán benneteket, de írni onnan sem nagyon van lelkierőm, mert az olyan, mintha sms-t írogatnék, amit még jobban utálok, mint a billentyűzetet nyomkodni :oops: :oops: Bocsika ezért, de a hosszú évek alatt kialakult a napi 8 órás irodai munkától. A telefonálással is hasonlóképpen vagyok :roll:

Lényeg, hogy mindenki jól van, egyben van. Mi is jól vagyunk, lassan 4 hete nem dolgozom, ami kimondottan jól esik. El tudon bőven foglalni magamat, és pihenni is tudok, amikor csak úgy érzem, hogy szükségem van rá (elég gyakran :D ) A nyaralást lemondtuk, hasonló okokból, mint Eclipse. Nem mertem a hosszú autókázást bevállalni, főleg úgy, hogy délutánonként már elég gyakran keményedik a pocim. A másik indok pedig, hogy Szilárddal is korán kinyílt a méhszájam, ezért most hatványozottan oda kell figyelmen, hogy ne eröltessem túl magamat. Én nem is mernék szobafestést bevállalni, pedig terveztem, de mivel 3 éve kölöztünk be a vadi új házunkba, és a falak tiszták, nem dohányzunk, ezért talán nem is annyira szükséges. Pici fiunk úgyis velünk lesz egy szobában az első hónapokban, Szilárd szobája pedig makulátlan, mivel mindig a nappaliban játszik, a szobáját csak alvószobának használja :)

Én csütörtökön voltam dokinál. A lényeg (a méhszáj) rendben van, szépen zárt és magasan van, méretek is rendben vannak. Csütörtökön megyek védőnőhöz (mivel ma szabira ment) és akkor csinál a házidoki belgyógyászati vizsgálatot is (mivel egyben belgyógyász is, így nem kell külön mennem sztk-ba). Egyesével veszem a heteket, minden hétnek örülök. Nagyon örülnék, ha valahogy 36 hétig kihúznám, hogy ne legyen koraszülött, mert akkor nem tudnék a dokimnál szülni, mivel az Imrében nincs koraszülés. Akkor a MÁV-ba irányítanának, ahol szintén jó kezekben lennék, a koraszülött osztály főorvosát ismerem (Szilárdra is ők 'vigyáztak' egy hétig).

24 hetesen voltunk a 4D Genesisbe. Fantasztikus élmény volt, pedig nem vártam a második babánál katarzis érzésre. Teszek fel a képekből ide is, ha nem bánjátok. Annyira jó képek készültek a mi kis Gombóckánkról.

Most személyeseket nem tudok írni :oops: és ígérni sem, hogy gyakran jövök, de azért igyekszem, ahogy a lelkierőm engedi, hogy bekapcsoljam ezt a fránya laptopot :wink: :lol: :lol:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Akkor az igért képek:

Első kép, itt még aludt, ölelte a köldökzsinort :)
Kép

Aztán szépen megmutatta az arcát
Kép

Itt meg a férfiasságát
Kép

Jaj Istenem, mi történik most velem?
Kép

Könyöklöm (lehet épp újságot olvas :) )
Kép

Nyelvem is van :)
Kép

Most aztán elég volt, hagyjatok aludni tovább
Kép

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok,

bocsi a zavarásért. Én júliusban szültem.
Lenne egy eladó medela mellszívóm, 1 hetet használtam. Ha valakit érdekel, írjon nekem egy emailt: mercedes79@freemail.hu-ra.

Jó babázást!!!

Mercy



"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr
 
 


Eclipse
Kitartás! Apa tuti nagyon ügyes lesz, nem lesz semmi baja!

Angie
De jó, hogy jelentkeztél! :) A másik topicba beszoktam kukkantani és ott hébe-hóba olvastam rólatok! Azért ha tudsz, jelentkezz időnként, hogy mi van veletek! :) A kisöcsi nagyon édes, nagyon szép pofija van! Nevet választottatok már neki?

Dorka
Micsoda álmok :)
A kiságyat sajnálom :(

Ancsa
Nem semmi bevállalósak vagytok :D Örülök, h végül jól sikerült a kiruccanás! :)

Eta
Sajnálom a cukit! :( Brrrr...
Nagyon ügyesek vagytok, hogy befejeztétek a szobácskát! :)

Rabbe
Örülök, hogy jól telt a hétvégétek :) A mai Margitsziget is biztosan szuper lesz :)


Na, megyek készülnöm kell, lassan indulnom kell vizsgázni, légyszi drukkoljatok akkor 4-től! :)
Köszönöm szépen! :)

Puszi Nektek!

szisszka
 
 


Hajnii!
János kórház auditórium! De biztos jelentkezni fogok addig!

rodina74
 
 


sziasztok!

még van 10 percem! Szisszka, mennek a drukkok a vizsgához! :)

a lakáshoz gratula újfent. azért mondjuk a fűtés biztosan több lesz, mint amit a néni mutatott, mert a fűtésszámla mindig a 2 hónappal ezelőtti fogyasztást és az alapdíjat tartalmazza, szóval a legreálisabb az lett volna, ha egy februári, márciusi számlát mutat meg, mert ugye az lett volna a decemberi, januári tényleges fűtés! mi az Etele úton laktunk albiban, 50nm, 2 szoba, de volt ott 40e-s fűtésszámla is, ha olyan volt a tél... de persze még mindig jobb, mint az itteni 50e-s! ;) meg azért az nagyon szupi, hogy újra bent lesztek!!! arra nem írtál, hogy apa ide fog kijárni melózni, vagy másik rádióhoz megy?

köszi lányok a támogatásos hozzászólást, de mi Benivel XI. kerületi lakosok vagyunk, de nem oda járunk védőnénihez, mert ugye az állandó lakcím, és a tényleges tartózkodási hely, az nem egyezik, de azért beadjuk majd a kérvényt, aztán vagy összejön, vagy nem! :)

Angie, de jó, hogy jöttél! nagyon jó képek készültek tényleg kisöcsiről! engem is érdekelne, hogy milyen nevet választottatok!

végre lefotóztam az uh képet, persze nem lett túl jó, de azért valamicske csak látszik az arcából! majd a végén dobom nektek!

Vörösmacséknak továbbra is mennek a drukkok! minden okés lesz, és remélem, hogy haza is mehetnek még szülés előtt!

Gyancsi, nagyon jó lehetett a hétvége, leszámítva az oda utat! hazafelé amúgy már sima ügy volt a kocsikázás? bár gondolnám, hogy inkább szombaton van a turnusváltás, szóval talán vasárnap annyira nem volt para! allergia miatt irígykedem! :S én majd megpusztulok... persze azért ott felétek más a levegő! szóval nem is csodálom, hogy nem jött még ki!

Rodi, ma adtam fel a postán a levelet! nem ajánlottan, meg semmi faxni, remélem, hogy megkapod a héten! majd szólj már vissza légyszi!

Eclipse, apának mennek a drukkok, nem lesz semmi gond! ne aggódj! amúgy addig a kutyával mi lesz, amíg Te szomszédolsz? gondolom, hogy még az is a nyakadba szakad! nem?

bedoha, nagyon jók a képek! szépen gömbölyödik már a pocid neked is! durva! :)

na. nem is tudom, hogy mit szerettem volna még... dobom a képet, aztán este még jövök szerintem! :)

ja, és végleges nevünk még nincs, csak apának, de azt lehet, hogy megvétózom! :P

Kép

sophie27
 
 


Gyancsi,

Nem tudsz valami "housing office"-t ott kint Ausztriában akik beszélnek angolul? Az elképzelés az lenne, hogy van egy apartmanház Velencén ami sürgősen eladó (válság miatt tönkrement egy nagyon jó ismerősöm, már ráfizetéses fenntartani a bank meg gondolhatod mennyiért vinné el?!?!?!). Sajnos a mai magyarországi helyzet miatt nem nagyon találunk itthon rá vevőt és arra gondoltam, hogy esetleg felvenném egy osztrák ingatlanossal a kapcsolatot hiszen Velence már úgy is tele van velük. Sajnos az interneten csak németül (bocs osztrákul) vannak fent. Az angollal nincs gond, az volt a munkanyelvem de a német tudásom elég gyér:
"Ich liebe dich." és "Ich möchte ein kilo Brot." ja és persze "Vier Bier, bitte" :lol:

Előre is köszi,

Hajni

Kép
Kép
haynii
 
 


Szisszka, na!? hogy ment?

amúgy most kattantam rá jobban a facebook-ra, így már le is esett, hogy a többiek mennyire ismerik apát... :P nekem is megvan már, hogy honnan, csak eddig mindig értetlenül kapkodtam a fejem, hogy honnan is ismerik a párod, mert bizony iwiw-en egy fotó sincs róla :D

sophie27
 
 


jó reggelt!

szép napot mindenkinek!

sophie27
 
 


Sziasztok Lányok!

Angie és Sophie,
gyönyörűek a babáitok!

Szisszka,
hogy ment a vizsga?

Sophie,
igen, megnyertem a kutyát.
Amíg a versenyt nézzük, anyóshoz átvisszük, tőle meg a szomszédja leviszi.

Lányok én azt hiszem most bolondultam meg végleg.
:cry: :cry: :cry:
Sikerült vagy 4 órát aludnom éjszaka, aztán a telihold besütött és felébresztett, aztán a kutya ijesztett meg úgy hogy majdnem szívrohamot kaptam. :cry: Álmában kapart a parkettán és olyan hangja volt mintha az ajtóval matatnának! :cry:

És annyira féltem a párom, hogy augusztus 26-nál tovább nem látom a jövőt. Olyan mintha nem lenne több lap a naptárban :cry: :cry: :cry: Mert a verseny 27-28 van.
Nem fogom kibírni ezt a péntek-szombatot, akárhova megyek, akárkivel leszek akkor se.
Az elmúlt hónapok izgalmai teljesen felőröltek és már nincs több lelkierőm egyáltalán.

elnézést kérek hogy kora reggel ilyeneket írok

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Dobok egy táblit most, aztán olvasok és jövök!

Kép
Kép

szisszka
 
 


Jó reggelt Kismamik! 8)

Ha nem zavar titeket egy újabb topokot dobok fel mert érdekelne a véleményetek. Légyszi az ár részétől vonatkoztassatok el, az most tegyük föl nem lényeg. Még én sem tudom honnan szedném össze ha úgy döntenék, hogy igen, ezért is lényegtelen ez a része. Tegyük fel, hogy mindenkinek van rá pénze. Szóval az őssejtről lenne szó. Na, vélemények?

Kép
Kép
haynii
 
 


Jó reggelt Lányok,

Eclipse, próbálj egy picit megnyugodni, próbálj ráhangolódni a babádra… küldjetek sok pozitív erőt Apának és hidd el nem lehet semmi, de semmi baj.

Szisszka, vizsga??? Nagyon drukkoltunk Boldival! :-)

Sophie, én is totál le vagyok maradva, ráadásul még a facebookon sem nagyon vagyok fent, Szisszka, ki a párod???? :-D
Sophie, kisCsajod totál hasonlít Benikére, pici orra, szájacskája és a távolabb ülő szemei… Benike olyan igazi kis szívdöglesztő pasi lesz, olyan szép vonásai vannak. Gyönyörű gyerekek!!!

Angie, kisöcsi nagyon ÉDES!!! Súlyra mennyit mértek???

Most néhány szó rólunk… Boldi őrült erővel püföli a méhszájamat, amitől a hétvégén párszor elég érdekes formát öltöttem, az emberek meg csak néztek, h ez most itt fog megszülni… fúúú, nagyon fájt!!! Azért is fura, mert Bendi is mozgékony kislegény volt, DE vhogy olyan jó szögben feküdt, h soha nem fájt ha bokszolt… Boldi ezzel ellentétben tökéletesen céloz, aúúú.
:-)
És dobok egy 7végi poci fotót…

Szép napot Csajszik!!!

Kép

Kép

Kép
vikoo
 
 


Lányok!
Köszi a drukkokat, szerintem sikerült a vizsga! :) 5 kérdésből 5-re írtam választ!

Sophie
Édi a kiscsajotok! Apa milyen nevet talált ki?
A fűtésszámla sztem mindenképp kedvezőbb lesz mint itt :D
Apa még itt fog dolgozni! :wink: Nálam van fent kép apáról, Magáról ő leszedte a dolgokat iwiw-ről, nem szeresse nagyon.

Eclipse
Jajj Drága! Elhiszem, h nem tudsz másra figyelni... :( Tudom, h most ezt így mondani könnyű,de ne aggódj! nem lesz apának baja, és ügyes is lesz! :) Erre gondolj, küldd neki pozitiv energie-ket! És tudod mit? Én is küldöm neki, meg Neked is! :) Kitartás!!!!! Hamarosan újra találkoztok!!!!

Hajni
Én őssejt párti vagyok! Ha megtehetném, én élnék ezzel a lehetőséggel :oops:

szisszka
 
 


Haynii, mi is sokat őrlődtünk, és úgy voltunk vele, még Bendinél, h majd a tesónál., de mivel így alakultak a dolgok az anyagi helyzetünk nem lett sokkal jobb, így nem merjük bevállalni. Kerestem olyan helyet, ahol a részletfizetés mondjuk annyi lenne, mint gyes, mert akkor nem érdekelne, de ilyen nincs, mindenhol sokkal több, mivel még sosem volt gyerek elképzelni sem tudom mennyi plusz költségünk lesz. Minden szempontból ismeretlen időszak következik, ráadásul éppen tél, még fűtés számla is lesz…
Vagy mondjuk beszélgettünk olyanról is, h esetleg a családot megkérni, h dobják össze karácsonyra, vagy a baba érkezésére, de az a helyzet, h a környezetem annyira óvatos, h még örülni sem mernek Boldinak, ami nekem pl tök szarul esik… de ez van!! :-(

Kép

Kép
vikoo
 
 


Haynii! Engem is érdekelne az őssejt téma, csak szerintem még olyan gyerekcipőben jár az egész... Én is kíváncsi vagyok, hogy melyikőtök teteti el.

vikoo! De nagy a pocid :) Nálam is irtóra pontosan céloz a kicsike :wink:

Zsófi! És apának mi a választott név? Kíváncsi vagyok rá.

angie! Gyönyörű babócád van neked is:) mi is ma megyünk fotóra, remélem, nem takarja el megint a fejét a kezecskéjével.

Dorka! semmiképp nem lehet rendbe rakni a kiságyat? Olyan jó lett volna pedig, hogy a tiedben lakik :)

Kép
ebba
 
 


Sziasztok Csajok!

Őssejt: nagyon le szeretnénk vetetni, de sajnos nem fér bele a keretbe.Sokat agyaltunk, hogyan is lehetne kivitelezni, de nem találtunk megoldást a dologra sajnos :(
Egyébként nagyon szomorúak vagyunk emiatt.Most azzal vigasztaljuk magunkat, h. majd a kistesónál...

Rodi, érezzétek jól magatokat, pihenjetek sokat!!!!

Angie, nagyon örülök, h. jöttél :D És persze, h. minden ok :D Nagyon szuper fotók születtek!Nagyon édes a kismanótok :D

Sophie, nektek is nagyon édes a kisbabátok!!!!

Úgy elemennék még én is egy 4d-re, de már nem fér bele a keretbe :( Meg soha nem mutat semmit magából a mi kis nyuszink...

Eclipse, ahogy Szisszka is írta, apával nem történhet, nem történik semmi baj!!!Ügyes lesz, és vigyáz magára, hiszen ő amúgy is egy szuperhős!!!De maximálisan megértem, h. idegeskedsz, de próbálj meg inkább arra koncentrálni, h. küld azokat a pozitív energiákat Svájcba meg a pocakodba!!!

Vikoo, nagyon szép a pocakod!
Hogy vagy?Tested?Lelked?
Lucababa nekem meg a bordáimat szokta megcélozni, sőt szabályosan sorozza, ami eléggé fájdalmas.De nem baj.

Szisszka!!!Nagyon ügyes vagy!!!Szurkoltunk ám!!!Mikor lesz meg az eredmény?A héten akkor költözés?


Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Jó reggelt!!

Dorka- Sajnálom a kiságyadat, azért az egy kicsit pofátlanság, hogy ha valaki kölcsönbe kap valamit akkor azt tönkre teszi és úgy adja vissza!!!!!!

Rodi- Jó pihenést nektek! :wink:

Eclipse- Minden rendben lesz, ne idegeskedj!!!Az nem tesz jót "IMOLA" babának :D...Gondolj arra, hogy a párod is szeretne épségben hazajönni a kis családjához, tehát biztos nem megy bele semmi rizikós dologba!!!!!!! Kitartás!!!Minden rendben lesz, az tutiiiii!!!!

Angie- A fotók egyszerűen fantasztikusak :shock: :D Iszonyú jó képeket kaptál, csodaszép a kisfiad :lol: :lol: :lol: Nem baj ha nem jössz sűrűn, de azért néha tessék lejelentkezni :wink:

Szissz- Hogy sikerült a vizsga???Most olvasom, akkor már lehet előre gratulálni, Gratulaaaaa!!!!

Sophie- Mi nem tudtuk sajnos, hogy szombatonként van a turnusváltás az olaszoknál, ezért szívtuk meg ennyire...A visszafelé úton nem volt semmi gáz szerencsére :wink: Nagyon jó kis fotód van neked is, nagyon szépen lehet látni a kis arcocskáját a kisasszonynak, gyönyörűűűűűű :lol:

Hayniii- Sajnos nem ismerek egyetlen ingatlanost sem erre felé :? Ez a ház egyébként a Velence , mint Velencei tónál van, vagy Velencében, mint Olaszországban? :D A német tudásod egyébként, több, mint elég :D Az őssejtet mi nem vetetjük le.....De vannak ismerőseink akik igen....Én azt hallottam, hogy annyira kevés dologhoz lehet felhasználni és annyira kicsi az esélye, hogy kelleni fog....És állítólag ha genetikai eredetű a dolog, akkor már benne van a hiba a levett őssejtben is.....Szóval nem tudom, mindenkinek magának kell tudnia.....Viszont az biztos, hogy elég egy gyereknél levetetni és akkor az jó a tesóbabának is :wink:

Vikooo- Nagyon szép a pocid :wink: Nálam is Lili eddig csak egyszer találta el valamimet úgy isten igazából, de akkor csillagokat láttam és le is szidtam szegényt, hogy miért bántja Anyukáját :lol:

És akkor az igért fotók :

A dugó:
Kép

Így evett-ivott mindenki a dugóban:
Kép

Túlélő csomagot is kaptunk ( persze az osztrák oldalon), volt benne cola, újság, Pez cukorka: Kép

Trieste:
Kép
Kép
Kép
Kép

Pizza:
Kép

Grado:
Kép

A banda:
Kép

A part:
Kép
Kép

Fagyi:
Kép

És végül 27 hetes pocak:
Kép

Mindenkit puszilok!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Ebba- Remélem kapsz ma szép fotókat és megosztod velünk :D

KépKép
gyancsi
 
 


Feldobok egy képet rólam és fiamról.Poci képem egyenlőre nincsen majd megkérem a férjemet csináljon egyet-kettőt.

Kép

KépKép
ritya
 
 


Egy kicsit kisebb lett a kelleténél de remélem látni minket.

Gyancsi szupi képek, szép kerek poci.

Vikoo neked is szép pocid van.

Szissz gratula vizsgához.

Eclipse gyorsan eltelnek a napok ne féljél.

KépKép
ritya
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: