Új privát üzeneted érkezett!

Tudod én meséltem Neked, hogy egyszer késett a mensim, már kezdtem bizakodni. És akkor az egyik kis down kórosom nekifutásból a nyakamba ugrott. Abban a pillanatban megszakadt bennem valami és elkezdett belőlem ömleni a vér. Felhívtam anyumat, ő ordított, sírt, hogy hívjunk mentőt, de nem akartam pánikot. Még hazavezettem, aztán férjem bevitt a kórházba, ahol azt már nem tudták megállapítani, hogy volt-e egy fiatal terhességem, de a vérzést alig tudta Mátrai doktor elállítani. Mindegy, én akkor megfogadtam, ha sikerül, én másnaptól nem megyek. Egyszer már megjártam, nekem ez intő jel volt. Ráadásul a sok ótvar, meg tetű, meg fertőzések, meg H1N1. Nem. Én már eleget küzdöttem. Nem merek kockáztatni.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bandázst előre is köszönöm. :wink: Élni fogok a lehetőséggel.

KépKépKép
bikfy
 
 


Igen, pont ilyen okból én se rizikóznék...jó, az ott Náluk egy sima ovi; de ősszel-télen jönnek majd ott is a bacik, vírusok. Vagy csak legyen egy vehemensebb gyerek...no ezért "haragszom Rá".
Vendég
 

 
 

Húgod is IR-es. Ugye? Meg csokicisztája volt?

Szedett Met-et? Vagy szedi még?

KépKépKép
bikfy
 
 


Igen, én is a baciktól félnék még. Megértem az aggodalmad.

KépKépKép
bikfy
 
 


Anyud mit szólt ahhoz, hogy újabb unoka érkezik a családba?

Most még Andris nagy bejelentése jön, aztán anyudnak 1 év alatt lesz 4-5 unokája. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Csak kutyafuttában olvastam végig az irományokat, meg tök sötétben próbálok írni a lapop fénye melett.

Api már itt horpaszt mellettem. :)
Én meg nem tudok elaludni. Ez a 6 földrengés, már kicsit sokk.
Azóta olyan szarul alszom esténként, nappal meg alig élek a fáradtságtól. Lehet hogy nem kell parázni, de én azóta is azon gondolkodom, hogyy mit kell csinálni, ha esetleg jön egy erősebb. Próbálom a haditervet, kidolgozni a menekülésre.

Bocsi megyek, mert leakar merülni a gép kiírta.

Jók legyetek! :)

Kép
babicsek
 
 


Babikám!

Biztos, hogy ilyesztő lehetett, nem is tudom, én itt hova menekülnék.

Gyere azért, ha majd tudsz. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Igen, IR, ciszták miatt műtötték. Metet még szedi, de hamarosan leáll vele, és kb. sose diétázott, meg nem is mozgott. Anya csak vigyorgott, h jön a 3. unokája...én meg mondtam, h a keresztlányom :lol: Öcsémék bejelentésére még várni kell, szerintem; bár ki tudja?

Babicsek! Próbálj megnyugodni, pihenned kell! Biztos pocsék élmény volt, de már vége. Amúgy a Zurammal kéne konzultálnod, minden vészhelyzetre van tudományos haditerve. Földrengéskor pl. a kádba kell beülni, meg az ajtókeretbe beállni, ha nincs hová menekülni (most kérdeztem meg), ezek fognak utolsóként összeomlani. De legbiztosabb, ha nagy nyílt terepre megy az ember.
Vendég
 


Úgy ennék egy barackot, de tudom, hogy ilyenkor már nem lehet. Remélem kibírom. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Lassikán elköszönök, megyek fürödni, meg aluszni. Meg eszek valamit, mert ......mert ennék, de nem is tudom, mit.

Jóccakát! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó étvágyat! És aztán viszon'látás! :)
Vendég
 


Jó reggelt!

Így alakult a hőm, amit 3 napja mérek:

36.5-36.7-36.8. Ez az utolsó a ma reggeli.

Adjatok ötletet! Én profinak tartom magam mérés ügyileg, de ilyent még nem pipáltam. Ovulációm a 14. napon volt, ha volt, de hát miért ne lett volna, előtte látta már a szép nagy tüszőt a nőgyógyász. Ma a 26. napon vagyok. Tehát a 24. napon mi lehetett ez a leesés? Beágyazódáshoz nagyon késő. Peteérés már megvolt. Ha mensi közelegne akkor meg leesnie kellene, nem egyre feljebb kúszni. Na most sajnálom, hogy nem mértem végig a hónapot. :evil:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó reggelt!

Bikfy: Még ne add fel, csak ha megjön piri. Szerintem is túl korán csináltad a tesztet. Én ehhez a hőméréshez nemngyon értek, még anno Marci előtt méregettem, de hátha mégis van valami.
Végül is szépen emelkedik.

agassi: Köszi az infót! Már én is elolvastam a neten, hogy miket írnak mit kellene tenni. Az az igazság, hogy igazából az eddigi 6-ból csak kettőt éreztünk, amiből az egyiket rendesen. Ez ijesztett meg engem. ó szórakozást nektek mára.

Én lehet hogy elmegyek shoppingolni. Kajánk van mára, így nem főzök.

Bikfy: Nekem Marci pont úgy jött anno, hogy augusztus közepén tudtam meg hogy terhes vagyok. Augusztus 21-én már szóltam, hogy mizu velem, aztán talán szeptember első hetén még dolgoztam, míg találtak helyettem mást és utána eljöttem táppénzre. Most is így tennék azonnal eljönnék.
Milyen szép iskolakezdés lenne ez nálatok is!

Én most arra gyurok, hogy karácsonyra meglegyen az ajándékunk!
:D

Kép
babicsek
 
 


Bikfykém!
A beágyazódás a 7.-12. nap között van. Szóval belefér még a 12. nap a beágyazódáshoz! Én simán reménykednék a helyedben!

rodina74
 
 


sziasztok lányok!
Beze örülök,hogy minden rendben a babával, biztos csodás élmény lehetett látni a kis pofiját. :)
Agassi gratula tesód babájához.
Lucuzs nekem is nagyon tetszik a Balázs és a Bence. Tuti a kettő között kell majd egyszer dönteni.
Babikám ne idegeskedj! Tudom,hogy nagyon gáz lehetett. Én így vagyok a viharokkal. Mióta nálunk esett a dió nagyságú jég, azóta ha már elkezd borulni rendesen remegek...
A tegnapi falunapot nagy nehezen de túléltem, ma még egy lesz. :twisted:
Tegnap estére már olyan szinten fájt a hasam, hogy eszméletlen. Nem menszisen, azt megállapítottam. Olyan mintha valaki bele lenne kapaszkodni a húsomba és húzná lefelé....
Megyek még egy kicsit pihizek, mert akkor jobb, aztán megint "buli".
Kellemes vasárnapot mindenkinek!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok,

Aagasi,

szegedi Vadasparkot csak ajánlani tudom, mi már vittük danikát és hihetetlenül évezte. Hatalmas az egész, mi kb 1/3-át bírtuk bejárni vele, az oroszlánokig jutottunk. Mi vittük a kisbiciklijét és azon toltuk, mert cipelni nagyon nehéz lenne ekkora távon.

Bikfy,

korai volt a teszt nagyon :wink: A mellem nekem is össze-vissza fájt mind a két gyereknél. Egyik nap jobban, másik nap kevésbé, aggódtam is emiatt sokat.

Babicsek,

sajnálom a földrengést, én sem mernék aludni azt hiszem :roll:

Mi jól vagyunk, hol jók az éjjelek, hol rosszak. Mindig amikor már az erőm legvégén járok, produkál DÁvidka valami jót, pl néhány napja átaludta az éjszakát, így tudtam végre pihenni (mondjuk 4 óra óta az ágyban ültem, mert nem tudtam, hogy most mi van).
Vannak jó képeim is, csak gépre kell töltenem, lehet éjjel meg is csinálom.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Rodi, Bikfy, Agassi, Kissedi, köszönöm szépen, aranyosak vagytok!

Bikfy, továbbra sem szeretnék uh képet feltenni, de megígérem, kaptok sokat, ha már megszületett. :wink:
Én nem temetném ezt a ciklust, Rodinak igaza van! Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++ Kissedi, ez neked is szól! :)
Erre a tanítványodra emlékszem, nagyon aggódtam érted, és ki voltam akadva, hogy ez megtörténhetett!!!

Agassi, köszi, jól, bár állandóan hulla vagyok, de ez nálam a szokásos. :roll: Lexi egy kisördög! :D
Majd mesélj, milyen volt a mai napotok, szegedi vadaspark jól hangzik nagyon! :D

Kissedi, szerintem Bikfyvel együtt fogtok pocakosodni. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!

Vigyázz magadra, és pihenj sokat!

Holnap délután megyünk a doki után a telekre egy hétre! Próbálok majd jelentkezni!

Ja, képzeljétek, tegnap éjjel feltörték a kocsinkat, de nem volt mit elvinni belőle. Így is elsz@rták a zárat és az ajtót is jól megnyomták a zárnál! Holnap reggel így mehetünk a szervizbe! :twisted:

rodina74
 
 


Sziasztok!

Edi!
Neked én is azt mondom, ne temesd a ciklust!
Magamnak nem tudom, mit mondjak.

Rodi!
A büdös pofájukat! Ez is már mekkora méreg!!! :twisted: Ha tudjuk merre vagy, az jó, akkor nem izgulunk érted. Érezzétek jól magatokat, s ha hazaértél jelentkezz! :wink:

Agassika!
De jó, holnap látlak. :wink:

Bezém!
Én akkor is szeretném már látni azt a kis csöppséget, de jól van, megértelek. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Moncsim!
Örülök, hogy jól vagytok, és már átalussza a kisfiad az éjszakát. Ez szuper!!!

Babikám!
Reggel már mensisen fájt a hasam. De jó, akkor még nem temetem a ciklust. Majd ha megjött. :wink:

Amúgy jól vagyok, ma anyuéknál napoztam a kertben és olyan barna lettem mint a csoki fagyi. Egész nyáron nem szedtem ennyi színt, mint ma. A cickóm konkrétan világít. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Hahó!

Bikfy! Reggel korán megyek be, mert szeretnék vlmi fővezírt kézre keríteni, aztán járni a köröket az ovi(k)ban. Remélem, összefutunk!

Beze! Jó, nem is kell most hegyeket mozgatnod, de ha már nincsenek rosszullétek, epegörcsök, az is nagyon jó! Ha Lexi ördög, akkor minden okés ;)

Rodina! Ez a méreg...neki semmi haszna nem lett belőle, Nektek károtok annál inkább. Érezzétek jól magatokat a telken, és majd jelentkezz a híreiddel, ha lesz időd!

Monic! Még jó, h a Gyerekek is így vannak összerakva, h időnként "megjavulnak" és az ember kap egy kis előnyt...Ügyesek vagytok továbbra is! Éjjel inkább aludj, a képeket megvárjuk!

Kissedi! Remélem, pihentél is a nagy falunapozás közepette! A kedd (zebranap) mindjárt itt van, ez Rád is vonatkozik, Bikfy! ;)

Már megjöttünk egy ideje, de még volt "esti rutin" a Gyerekekkel. Jól elvoltak a Mamával egész nap, bár Fiam nem aludt délután semmit.
Lányom olyan műhisztit levert még az Anyumnál este, h rögvest tiplizhetett is a sarokba, gondolkodni...na ott pillanatokon belül abbahagyta. Anyu persze sajnálta, mert "szegény gyerek ütyülüpütyülü"...aztán mutattam neki, h ez bizony hiszti volt, mert egy árva könnycsepp se volt sehol. Nem hiszi el, h hang alapján meg tudom különböztetni, h ez most a komoly sírás vagy a műbalhé, pedig tényleg tök egyértelműen más a kettő.
Mi is megvagyunk, klafa nap volt, bár elég hulla vagyok, mert éjjel scrap-eltem egy csomót, belelendültem rendesen és kb. fél4-kor feküdtem le.
Vendég
 


Sziasztok!

Kissedi,
Remélem jó jel a hányingered.
Látom már megkaptad a választ a gélre, de azért leírom én is. Én nem gélt használok, hanem kis golyócskákat, de azok is elfolyósodnak egy idő után. Nekünk direkt mondták, hogy nehogy kimossuk, mert akkor nem szívódik fel rendesen.

Lucuzs,
Úgy irigyellek, hogy rendezgetitek a házat. Én teljesen becsavarodok a válogatásban, meg hogy mi lenne a legjobb, pillanatnyilag…
Szegény Bogi, de biztosan jó lesz minden a műtét után.

Babicsek,
A méhpempő nagyon jó, én is szedtem, igaz én a tiszta méhpempőt, nem a tablettásat. Monic meg cseppeket ivott ha jól emlékszem.
Nálatok meg remeg a föld? Nem semmi. Én ma éjjel nem aludtam. Felébredtem 3-kor és 5-ig tuti fent voltam.

Bikfy,
Hű, már csak 1 nap a zebrás pisiig. Nagyon drukkolok!
Bízzál csak a sikerben. Azt mondják a dokik, hogy a beavatkozások utáni első hónapok a legsikeresebbek. Az átjárhatósági után is van aki egyből babás lesz.
Ne idegesítsd magad a hőmérőzéssel, szerintem nem sokat ér a digitális.

Kiki,
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, de sajnálom, hogy ott lebegett előttetek a baba téma. Olyan nehéz ettől elvonatkoztatni, mi a legtöbb családi eseményről is kivontuk magunkat férjemmel, mert az ő ágáról folyamatosan jöttek a babák.

Agassi,
Gratulálok tesódéknak! Remélem megmarad ez a hozzáállásod és nem fog zavarni a babájuk. Végülis ahogy már te is írtad, nektek már ott a 2 gyerkőc, így azért kicsit könnyebb lehet.

Rodina,
Nekem is feltörték itt Pesten egy korábbi autómat, de azt el akarták vinni. Volt benne GPS-es riasztó és az éjszaka közepén hívtak, hogy bal első ajtónyitás történt. Tárva nyitva volt az ajtó, szétnyomták nekem is a zárat, és még a kocsi teteje is karcos volt, mintha végig húztak volna rajta egy laptopot. Innen gondoljuk, hogy a kocsit akarták vinni.

Mi tegnap értünk haza a nyaralásból, Krk szigeten voltunk Horvátban. Nagyon jó volt, szép helyen voltunk, és végig punnyadtunk.

i.kata
 
 


Luczus
Ben osztálytársának nyáron vették ki a manduláját. Aznap egy kicsit nyűgös volt, másnap meg mintha nem is történt volna semmi.

Bikfy
Ma vagyok a 30. napon, talán ma megjön, bár 3-4 napja kínlódik a mensim. Talán ma megjön, ami azt jelenti, hogy 30-án leszek a 7. cn-on. érdemes menni a dokihoz így?

timejka
 
 


Timejka,
szerintem érdemes 7. napon dokihoz menned. Akkor már látja, hogy van-e tüsződ. De ha később mennél, akkor is érdemes lenne, mert megbeszélitek milyen vizsgálatra van szükség.

i.kata
 
 


Timejkám!
Miért ne lenne jó a 7. cn? Ő a profi gépeivel a méhed anatómiai állapotát nézi meg, ahhoz az meg tökéletes. Meg gondolom hormonokat kér majd tőled, nem tudom, de ezen mi ne agyaljunk. Hidd el, ő tudni fogja a dolgát.

Katusom!
Nagyon szépek a Ho-i képeitek. Jó látni, milyen boldogok vagytok rajta. Már megkukucskáltam őket az iwiw-en. És a férjecskéd micsoda jó pasi? :oops:

Agassika!
Nem megy nekünk ez az összefutás, pedig nagyon korán bent voltam. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
férjecskémnek elmondtam amit írtál és zavarba jött :lol: Olyan édes volt :lol:

i.kata
 
 


Hahó!

Kata, nagyon szép helyen "punnyadtatok", megcsodáltam a fotókat iwiw-en. :)

Timejka! Ne aggódj semmit, a 7. cn. nagyon is jó lesz egy ilyen vizsgálathoz...

Bikfy, bocsi, én hülye tegnap este gumilepedőt adtam Lányomnak, nagy vagányan, h akkor kipróbáljuk az éjszakát is pelenka nélkül...reggel Őket még sikerült összekészítenem induláshoz, h Apjuk ne késsen el értekezletről (Ő vitte Őket a mamához reggel), de magamat már nem, mert a komplett ágyat be kellett áztatnom...így végül busszal mentem be. Úgy tűnik, sínen vagyunk, még örültek is, h teljesbe megyek vissza, hagyják, h magam osszam be. Holnap megyünk először a családi napközibe, ismerkedős napra, aztán meglátjuk.
Vendég
 


Agassi!
Védőnő járt végül?
Örülök, hogy most időre megjött a mensi. Akkor mégy dokihoz kivizsgálásra?
Hugodnak gratula!
Örülök, hogy az ovi meg a munka jól alakul!
Annyira szimpatikusak vagytok, hogy a szabad napotokon is a gyerekek járnak a fejetekben, de persze így van ez rendjén! ;) Hogy döntöttetek, el lehet menni már a kicsikkel a vadasparkba? Milyen volt a mozi?
Mi megnéztük az Avatart szombat éjszaka. Háát.

Bikfy!
Gondoltam rád, mikor Tihanyból néztük este a Füredi tüzijátékot 20-án. (Bár addigra már haza is értél. :shock: )
Tényleg, CSajok, lesz valamikor topik tali? ;)

Lucuzs!
Gratulálok mégegyszer a csodaszép névhez! Örülök, hogy hazaért a párod is!

Beze!
De jó téged látni! Jó lehetett nézni a kis arcát Marcinak! Olyan szép pillanatok ezek!

Rodi!
Jó, hogy jöttél, kezdtünk aggódni érted!
Majd hozok nyaralós képeket, de eddig nem volt időm foglalkozni velük a sok munka miatt.
Jó pihenést! SAjnálom az autó feltörést, ez nagyon bosszantó tud lenni. :(

Babicsek!
Sajnálom a sok földrengést! Csak megnyugszik végre a föld alattatok, és vége ennek az időszaknak, elhiszem, ogy aggódsz kicsit. Tényleg jobb utánaolvasni, hogy mi a teendő, bár Magyarországon nem szokott olyan nagy lenni, hogy gondot okzzon. Persze felkészülni tényleg nem árt.

Kissedi!
Hogy vagy ma? Rád is sokat gondoltam hétvégén, a mensis tünetek meg a kismamis tünetek ugyanazok, nem lehet tudni, mit érzel... Kitartást! SAjnálom a tegnapi hasfájást. Jobb lett mára?

Vius!
Elmentek a vendégek? Könnyebb most már egy gyerkőccel? :P Várunk!

Monic!
Remélem, egyre gyakrabban lesznek pihentetős éjszakák! Drukk neked ehhez! Képeket várjuk, de tényleg inkább aludj éjszaka, az fontosabb! ;)

Kata!
Megtaláltalak iwiw-en, tényleg jók a képek, szép helyen jártatok! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!
Az a furcsa, hogy mikor irigykedek a kismamákra, mindig megfordul a fejemben, hogy (remélem) egy pár hónap múlva már én is kismama leszek, és engem is lesz, aki irigyel, és nem fogok tudni "segíteni" nekik, hogy hamarabb összejöjjön.

Timejka!
Szerintem is jó a 7. nap a dokira! Jaj, de jó, nálad is beindul valami!!! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy, Aagassi!
A tesós kérdés tényleg furcsa. Mondjuk nekem mindkét testvéremnek született gyereke, mióta próbálkozunk, nem mondom, hogy egyszerű. Mégis a barátnőmmel szemben éreztem jobban irigységet a vetélésem után, mikor kiderült, hogy már lehet, hogy augusztusban kezdhetnek az első lombikkal. Pedig egyszerre kezdtük a próbálkozást 4 éve, csak ők nagyon lassan szánták rá magukat az orvoshoz járásra... Akkor nem tudtam őszintén drukkolni nekik, nagyon nehéz volt lemondani a már pocakban lévő babánkról. :( És, hogy lehet, hogy nekik hamarabb lesz. Azóta is bűntudatom van emiatt az irigység miatt, főleg, hogy pár hétre rá kiderült, hogy endója van a barátnőmnek. Már meg is műtötték, de az utána kötelező gyógyszertől olyan komoly szem-baja lett, hogy amiatt kellett kórházban lennie egy hetet. A szeme már rendben, de így nem meri a gyógyszert szedni pedig még 5 hónapig kellene. Van vmi injekciós kezelés is, de az is rizikós, és nagyon ijesztő, hogy egy hét alatt annyira elromlott a szeme, hogy semmit sem látott vele. Szegényt nagyon sajnálom, és nem is tudom, mit csinálnék a helyében.

Agassi, Bikfy, Kissedi!
Házassági évfordulós reggeli: keserű kalács pezsgőkrémmel (eper helyett nektarinnal) http://www.diningguide.hu/honapreceptje ... macio-4436
Aztán otthon medencéztünk, este pedig bementünk a belvárosba sétálgatni egy órát (négy lett belőle), és rádöbbentünk, hogy Budapest csodálatos este, és hogy kell néha itthon is turistáskodni. Erről is hozok majd képeket. ;)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy
A méhem anatómiai állapotához nem sima uh. gépe van a dokinak, ahhoz más gép kell? :oops:

Egyébként most már leszarom az egészet, mert tegnap baráti társaságba vlt egy beszélgetés, téma a gyerek, és a párom megint segg volt, úgyhogy befejeztem.

timejka
 
 


Ez nem a nyaraláson, hanem otthon, kutyasétáltatás közben készült csütörtökön. Szerintem szép. Bár kicsit szomorú. Sajnos meghalt a nagymamám aznap. Szerdán lesz a temetése.

Kép

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki,
amikor terhes leszel (hamarosan!), akkor majd te adsz erőt azoknak, akik sajnos hasonlókon mennek át, mint mi :wink: Nekem valahogy mindig nagy erőforrás volt az, amikor a Forgácsos topikban is olvastam a sikertörténeteket.
Látom nagy felhő rajongó vagy:-)

Timejka,
mi volt? Megint bebizonyosodott, hogy őt hidegen hagyja a téma?

i.kata
 
 


Hello csajok!
Kiki nagyon szép a kép. Nekünk is sok természeti kép van.Őszinte részvétem, nagymamád miatt. :cry:
TImejka majd most összejön,mert most nem akarsz már vele foglalkozni! figyeld meg!


Tegnapi napot enyhe hasfájással éltem túl. Elég jól eltelt. Ma hagymát pucultunk, kutyát fürdettünk, most pedig api csinálja a vacsit.. (sült hagyma, sonka, tojás :arrow: Jó anyag! :wink: :lol: )
Ma már nem igazán fáj a hasam, inkább a fejem, de az rendesen. Néha van menszis szúrás, de nem foglalkozom vele. Holnap nem tudom teszteljek e. Apa szerint nem, mert szerinte a doki mondta, hogy befolyásolja a gél a tesztet. Majd még megálmodom.... tényleg azt álmodtam valamelyik reggelre, hogy pozitívat teszteltem.

Kép
kissedi
 
 


Bikfy jó színed lehet! Te sem temesd a ciklusod! Már nem tesztelsz? MIkor nem kellene megjönnie?
megyek vacsizni

Kép
kissedi
 
 


Kiki,
bocsánat, én a képben elvesztem...
Őszinte részvétem a nagyid miatt! :cry:

i.kata
 
 


Kata!
Köszi, ez biztos így lesz. Itt a fórumon tényleg azt érzem, hogy nagy erőt adnak a kismamik. Nagyon örültem, amikor téged is sikerült itt tartani, hogy a te példádból is erőt merítsek! Köszi, hogy maradtál! :) És persze a többi kismamit is nagyon szeretem itt, meg a nálunk ragadt babásokat! ;)

Timejka!
Sajnálom a párod negatív hozzáállását. De a vizsgálatra elmégy, ugye?

Kissedi!
Nagy drukk holnapra. Holnap vérvétel lesz? Az már hamarabb kimutatja a terhességet, mint a terhes teszt. Drukk!

Kata!
Semmi gond, nem gondoltad, hogy a kép mellé hírt is írok.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikim!
Sajnálom a nagyikádat, őszinte részvétem. :cry:

Katus!
Én is nagyon örülök, hogy visszajöttél, nekem anno is nagyon hiányoztál. De megértettem az akkoriakat, én is leléptem egy időre. És ezért vagyok hálás neked, hogy amikor Te terhes maradtál, nem léptél le innen, hanem maradtál velünk.

És a férjed igenis helyes pasi. :wink:

Timejkám!
Nem tudok válaszolni, én nem orvos vagyok. Csak azt tudom, hogy sok orvost megjártam már, de egyedül ő vette észre a bajomat. A műtétnél aztán mindez be is bizonyosodott. Ebből gondolom, hogy ő jó. De tudod, én garanciát nem tudok vállalni érte. Én nagyon megbízom benne, és kiváló orvosnak tartom.
Férjedre nem tudok mit mondani. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Edikém!
Na mi lesz azzal a teszttel? :lol:

Én nem tesztelek, várom pirit. Éppen most iszok egy nagy whyskit, mert görcsöl a hasam.

Ha ennek ellenére mégsem jön meg szerdán, nagyon boldog leszek. :wink: Ha nem, hát szeretjük egymást tovább apival. :wink:

Ma megcsináltattam a körmeimet. Szépek lettek. Francia manikűr, zselé réteggel. Ticcta bódog vagyok. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Kikinda! A felhős fotó nagyon megfogott, szép pillanatot sikerült kattintanod. Nagyid miatt őszinte részvétem. (léleksimis szmájli)
Védőnő még nem jött, ma reggel írtam neki sms-t, ha ma nem leszünk itthon, erre bírt válaszolni, h majd a héten jön. Hát én nem fogok itthon ülni miatta, pláne a beszoktatás sokkal fontosabb nekem most, mint pl. ő. Vadaspark óriási, de simán lehet menni 2-3 éves kicsikkel is. Film a könnyed-feledhető kategória, de néha ilyen is kell. Az Avatart még tavasszal láttam, nekem nagyon bejött, én ilyen furán vagyok összerakva (már ami a zenei, képzőművészeti, irodalmi, film, színház, divat, stb. ízlésemet illeti).

Timejka! Párod beszólásától függetlenül ne hagyd a vizsgálatot annyiban! Lehet, h most sikerül átlendülnötök, pláne, ha esetleg talál a doki vlmi egyszerűen orvosolható dolgot, ami eddig rejtve volt.

Kissedi! No látom, Ti sose unatkoztok, van dolog bőven. Tesztben nem tudok tanácsot adni, ha jól emlékszem, szerdán kell vv-re menned, ugye? Abból egyértelműen kiderül...és utána én tuti pisilnék egy 2csíkosat, h mégiscsak legyen, ne csak a vv leletén olvasható kismamiság! :)

Bikfy! Miattad is csuriban vannak az ujjaim. Remélem, h meglesztek Kissedivel zebrapárban még a héten!

Én is nagyon örülök itt a kismamiknak, egész más, talán kicsit befordulós-önsajnálós lenne az alaphangulat a topikban, ha Ti nem lennétek! (Beze, Kata, Lucuzs, Rodina...és hamarosan még többen) ÉS IGEN: KÉNE TALI!!!!
Vendég
 


Eszek egy zsíros kenyeret zöld hagymával. Mindjárt jövök. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kikim!
Még azt akartam neked írni, hogy az én klinikámon, ha jól vettem észre teljesen ellene vannak a gyógyszeres kezelésnek. Ők arra esküsznek, hogy műtét, ami alatt minden endós csomót kiszednek, és utána a lehető leghamarabb inszem, vagy lombik. És kiválóak az eredményeik.
Csak azért írom le, ha a barátnőd nem meri tovább csinálni a gyógyszerezést, azért erre is van megoldás. :wink:

Sok sikert nekik!

KépKépKép
bikfy
 
 


Amúgy még sül a kenyerem. Addig itt vagyok.

Kiki!
Ez a házassági évfordulós pezsgőkrémes kaja? Hmmmmmmmmmmm............. Nagyon jól hangzik. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Agassi, de aranyos vagy, teljesen meghatódtam...Köszönöm szépen!!!
Rosszullétek alig voltak, az epegörcsök kezdenek megint visszatérni, gondolom azért, mert marci már most feljebb nyomta a gyomrom. Legalább nem eszem és hízok annyit... :roll:

Kissedi, Bikfy, nagyon drukkolok!!+++++++

Kiki, köszönöm neked is! Őszinte részvétem a nagymamád miatt! :(
A kép gyönyörű!

Én benne vagyok a taliban, Baja nincs is messze. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lányok!
Köszönöm az együttérzést!

Agassi!
Az Avatar felemás érzelmeket keltett bennem. A képi világ szuper volt. A székhez láncolt, nem éreztem, hogy annyira telik az idő. De a sztori nekem lapos volt. Vagyis annyi könyvet olvastam más bolygók lakosairól (fantasy), hogy ahhoz képest itt nagyon emberiek voltak az idegenek... Azért persze érdemes volt megnézni.
Védőnőt sajnálom, azért csak összejön egyszer a találka.

Bikfy!
Francia manikűrhöz gratula. Az annyira szép tud lenni!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy!
Köszi, mondom a barátnőmnek, hogy van megoldás.
Ugye, milyen jól hangzik a kalács? És a pezsgőkrém is isteni finom! :)

Beze!
Sajnálom az epegörcsöket, remélem, azért még elmúlik.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Taliban én is benne vagyok.

Bezém!
Miért Baján lesz? :lol: Mondjuk én azt sem bánom, csak segítsen valaki megszervezni!

Kikim!
Hát szép is lett, az bizti.


Gyerekek, én annyira büdös vagyok ettől a hagymától, hogy már magamtól is rosszul vagyok, de olyan finom. :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Gondoltam, többen is ott laktok, ott a sugó, de nyugodtan le lehet szavazni! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Szerintetek lehet véletlen ennyi laptetű? :shock: :shock: :shock:

Kikim!
4-en voltunk egy szobában, rajtam kívül mindhárom lánynak endója volt. És mindnek megoldották a baját. Persze azt nem tudom, hogy teherbe mikor esnek, de a műtétek szépen sikerültek. Azt mondják az endó gyorsan visszatér, ezért mihamarabb teherbe kell esniük, így rögtön meg is indították a kezelésüket.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bezém!

Dehogy mondjuk, mi csak örülünk neki, csak egy klassz időpont kellene. Mondjuk kár, hogy nem nyárra csináltuk.

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: