Új privát üzeneted érkezett!

Agassika!

Lassan elköszönök, megyek aluszni. Holnap beszélünk. A kedvedért még a hajamat is megmosom majd, mert most csatakokban lóg. :lol: Addig is puszi és jó éjszakát! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Még annyit, hogy tündéri az a pár új kép a gyerekekről. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


No akkor én is kitatarozom magam, már amennyire sikerül majd. :lol:
Jóccakát!
Vendég
 

 
 

Jó reggelt!

Képzeljétek földrengés volt nálunk hajnalban. Annyira megijedtem. Pár napja is volt már egy, de akkor csak olyan alig észrevehető volt, csak a tető reccsent meg egy picit. Mint mikor nagy a csend és hallani hogy a bútorok is picit recsennek, nem tudom hogy leírni. De a mostanin, rendesen felébredtünk apival. Ültem az ágyban és szabályosan éreztem hogy remeg az egész ház, meg nyitva volt az ablak és halk morajlás hallatszot. Az első tartott vagy 3-4 másodpercig, utána volt egy pár másodperc szünet és mégegy. Apus is felült, nem is mondott semmit, csak azt, hogy: "Ez az volt." Megnéztem az órát, 3 óra 30 perc volt pontosan. Utána nem bírtam elaludni.

Úgyhogy most olyan vagyok mint a mosott .....

Bikfy: Nincs mese, ennyi jel már csak a babára utalhat. :)

Kép
babicsek
 
 


Jó reggelt!


Babikám!
Sajnálom az ijedtséget, biztosan rossz lehetett.

Cicim most már nem fáj annyira. Úgyhogy lehet ez a hónap is kakukk. Na sebaj. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Itt olvasom a tegnapi termést, és közben Bogi szekál, hogy mutassam meg őt meg a kistesót (a vonimon), úgyhogy muszály lesz bejelentkeznem, pedig most nem tudok semmi érdemlegeset mondani. :lol:

Ja, amúgy a festék vizes alapú, direkt nekem választotta apukám, mert babásan mégse szipuzzak, ugye. :D Bogival is ezt használtam.

Bikfy! Szóval kedd? Hááát nehéz lesz kivárni... :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Aagassi!
Köszi! Tetszik nagyon ez a scrapbook-ozás. Köszi az ötletet.
Mit akart a védőnő?

Babicsek, Lucuzs!
Köszi a kérdést, jól sikerült a nyaralás, ketten voltunk, igen. Jó volt az időnk, csak egy délelőtt esett. Kirándultunk sokat, meg strandra jártuk, csak ott nehéz a sok kismama, kisbaba látványától elvonatkoztatni és elengedni magunkat. Most két olyan nap is volt, mikor a férjem keseredett el, hogy mikor lesz már baba, és 4 éve is ugyenitt tartottunk, úgyhogy most nekem kellett lelket verni belé.

Babicsek!
Drukk a spontánhoz. Az ultrahang jó ötlet, meg tényleg kérdezz rá az inzulinra, cukorra, nehogy azzal legyen a gond. A földrengést sajnálom, jól megijedhettetek!

Lucuzs!
Az mindenképp jó, hogy te is látod, hogy ez így nem jó, úgy könnyebb belemenni egy műtétbe, mintha csak a doki mondja, hogy szerinte műteni kéne. Persze jobb lenne, ha nem lenne ilyen gond, de most tényleg érdemes kezdeni vele valamit, ha már van lehetőség. Kitartást!

Bikfy!
Pilótaaa? Azta! És így augusztus 20-án mindig repülős programja van? Vagy mikor mi?
Mi megint megyünk Balatonszepezdre (Badacsony ott van 15 percre!), mert ott van most férjem nagymamája, és vele is régen voltunk együtt. Csak két napra megyünk le, mert közben meg szombaton házassági évfordulónk lesz, amit kettesben szeretnénk megünnepelni, így egy nap csúszással, de ketten fogunk ünnepelni vasárnap, már Bp-en.

Aagassi!
Párod most már itthon marad? Vagy megy még vissza?
Drukk a munkához, meg hogy sikerüljön megoldani, hogy a gyerekek együtt lehessenek napközben.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Hahó!

Babicsek, ez a földrengés nem hangzik vlmi jól...nem szeretnék ilyesmire ébredni az éjszaka közepén. :roll: Remélem, cserébe napközben sziesztáztok!

Lucuzs! De jó lehet barkácsolni, az engem is mindig feldob!

Kikinda! Húúú, a házassági évfordulós romantikázás biztosan nagyon jó lesz! Ember marad, jövő 7től már megy dolgozni Ő is. Én is beveszem magam a suliba 7főn és intézkedek, amit tudok (abban jó vagyok, hehe). Védőnő jönni akar...aszonta, h vagy a héten vagy a jövő héten vlmikor, de semmi konkrét dátum vagy időpont. Ha ma sem jön, felhívom, h akkor holnap ejtsük meg, mert nem óhajtunk itthon dekkolni miatta...de legalább a sok tápszert rátukmálom, ami maradt (Lányom állítólag minden este és reggel azt evett cumisüvegből, hát itthon esze ágában se volt ilyen vackot enni).
Vendég
 


Sziasztok!

Agassi!
Kérlek ne haragudj, de szokás szerint me sem jött össze a tali. Unokatesómék voltak nálunk az 5 és fél hónapos kisfiukkal. Nem tudtam őket otthagyni. Remélem hétfőn talizunk.Még 1x bocsánat.

KépKépKép
bikfy
 
 


Kikim!
Mi holnap megyünk Badacsonyba meg Tihanyba. Remélem jó időnk lesz. Sajna talit nem ígérek, mert látod, Agassival még helyben sem jön össze a randi.

De jó!!! Vasárnap házassági évforduló kettesben?

KépKépKép
bikfy
 
 


Babi nem lehetett semmi. Én sem aludtam éjszaka, nálunk kutyainvázió volt. fél 3-tól kb. 4-ig. én is hulla voltam egész délelőtt. egyáltalán nem bírom a délelőttöket. olyan vagyok mint a mosott rongy. nincs energiám abszolút, nem bírok figyelni, stb. :roll:
Bikfy jó hosszúhétvégét nektek, nagyon szép helyre mentek biztos. Nekem is fájt a mellem vagy 2 napig, de mostmár semmi. :cry: Nem a fájás hiányzik, csak már egyre kevesebb a reményem a keddi zebrára! Neked szorítok, hogy az legyen!
Kiki boldog évfordulót előre is! jó romantikázást :wink:
Megyek zuhanyozni és fekszem, mert egyszerűen hulla vagyok.... holott szinte semmit nem csináltam ma. Apa szerint a hidegfront.... Remélem más!

Kép
kissedi
 
 


Edikém!
Nekem is egyre kevésbé fáj, de még mindig nagyon érzem. Hát majd meglátjuk.

Amúgy nem hosszú hétvégénk lesz, csak holnapra megyünk Balcsizni, api meg holnap után, mint most kiderült. K... jó, így 2 napig sem leszünk együtt. Na mindegy.

KépKépKép
bikfy
 
 


Hello lányok

Bocsi hogy nem jövök de most fenn forgás van nálunk 3 9hónapossal nem könnyű.
Dari a vezér köztük intézi a másik két leányzót.

Remélem jövöhéten tudok már jönni és irni nektek.

Holnap megyünk fürdeni csapatustúl.

Puszka

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius egyet bevállalok, hozdd el! :lol:
Ma kora reggeltől már rendesen menszisen fájok, így reményem 0.
Köszönöm a biztatást és a drukkot, de ez nem jött össze. :cry:
Megyek és ennek bánatára kivaxolom a konyhát.

Kép
kissedi
 
 


Úgy látom mindenki ünnepli augusztus 20-át. Nekem még mindig jönnek a kisgörcsök, sztem ha nem géleznék már megjött volna. A melleim is totál leeresztettek.
Második inszemre készülünk.... ezt már lezártam.

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Megjöttem Tihanyból. Hiper-szuper volt. Boroztam, ürmöspálinkáztam, kirándultam. Tihanyban kinéztem magamnak egy csodaszép kosztümöt, de nem vettem meg, pedig a szívem szakadt meg érte. Sebaj, majd jövőre.

Kikim!
Mellem továbbra is felrobbanva, hányingerem egész nap és iszonyatos görcsök a hasamban. Én tehát bizakodhatnék, de reggel ébredés után megmértem a hőmet. 36.5, azt hittem, nem jól látok. Tettem pár kört, mondom lemérem még 1x. Hát az meg 36.3. Többször nem mértem, mondom még kihűlök. Ezzel el is ment a terhességről a reményem. Tegnap 37.3 volt délután, ma 37.0, na de tudjuk, hogy az délután már nem informatív, konkrétan szart sem ér. Nem tudom, mi ez, nekem mindig 37 körül szokott lenni a peteérés utáni hőm, még akkor is, mikor nem voltam terhes. Most már azon is gondolkodtam, hogy tán peteérésem sem volt. Először azt hittem a lázmérőben merült le az elem, de akkor délután miért mért magas hőt?

Már talán jobb is, ha én sem idegesítem magam tovább, mert megint kezdek túlontúl belendülni és már magamból is elegem van. Várok szerdáig, ha addig nem jön meg, akkor tezst, ha megjön, akkor ennyi. Lesz@rom.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Bikfy, dehogy haragszom! Majd hétfőn... :)

Nekem megjött 28 napra, ennek örömére második napja extrabrutál migrénem is van. Ja és ma kilogikáztam, h a Húgom kismama...mondjuk nem volt nehéz, mert az utro-t kint felejtette Anyunál az asztalon. Így csak annyit kérdeztem: dátumok? :lol: 12.hétben van...gyakorlatilag a műtét utáni ciklusban összejött. Annyira jó! És semmi baja nem volt, még egy kicsike hányinger se. No Sógorral nyomtunk is ennek örömére mézespáleszt. :oops:
Vendég
 


Agassika!

Jól van, akkor nem haragszol. Köszi.

Húgodéknak meg tiszta szívből gratulálok, ez szuper!!!!!!És 1. hónapban? Műtét után?

Ilyen az arcom: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Voltál dokinál mostanság? A 28 napos ciklus már jónak tűnik, de volt előtte sokkal rövidebb is. Ugye?

KépKépKép
bikfy
 
 


Hajjaj, volt bizony, a legutóbbi 14 napos, májusban meg 16 napos. Már gyanakszom, h az egyik petefészkem nem kóser, mert váltásban vannak a jó meg a pocsék ciklusok május óta, De dokinál még nem voltam, nem vette fel a telefont; nyilván nyaral(t). :oops: Most megvárom a hétfőt és újra hívom...mire időpontot kapok, már elmúlik a mensi is.
Vendég
 


Én is így vagyok. Bal petefészek működik, jobb mintha sztrájkolna. De folyamatosan balban érnek petéim. Pedig hol egyikben hol másikban kellene.

Kérdezhetek egy butaságot? :oops:
Nem fájt, hogy tesódéknak sikerült? Ha bunkónak tartasz, nem kell válaszolnod rá. És bocsánat. :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi száma nincs meg valakinek?

Csak nem fektették be a cukra miatt. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Butaság? Ez nem butaság, azóta is ezen agyalok, h velem vlmi nagyon nincs rendben, pszichológiailag elfojtásnak neveznék...de egyáltalán nem érintett meg a hír, mármint ha magamra kellene vonatkoztatnom. Örülök, h sikerült Nekik és ennyi. Persze lehet, h csak egyelőre.
Vendég
 


Örülök, hogy nem viselt meg.

Én nagyon szégyellem magam, még a kérdés miatt is, de tudom, hogy egy ilyen hír nálunk, nekem nagyon fájdalmas döfés lenne. Egyszer nem is olyan régen beszéltünk erről a húgommal, elmondtam neki is a dolgot, ő meg szinte meg volt rajtam átallkodva.

Unokatesók babái már hidegen hagynak, de egy tesó baba azért fájna.

KépKépKép
bikfy
 
 


Tököm tudja mi van velem, de nekem most is hányingerem van.

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó, azt azért tegyük hozzá, h ha nem lenne itt a 2 Gyerekem, biztosan egész másképp éreznék. Ha mindez mondjuk 6 hónappal ezelőtt történik, akkor lehet, h iszok még egy mézespáleszt a hírre (és nem örömömben). :?

De most untig elég ez a 2 Prücsök, pedig nagy volt a szám régebben, h nagycsaládot akarok.
Vendég
 


Ha a tököd nem is tudja, én már igen! :lol:
Vendég
 


Agassika!

Na de hát ilyen hővel? Képzeld én terhesnek érzem magam, de már bánom, hogy reggel mértem egyet. Az meg ugye nem szokott tévedni. (Mármint a hő)

KépKépKép
bikfy
 
 


Persze, azért nálatok mégiscsak más a helyzet. Neked ott a két Tündérkéd.
:wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Elugrok fürdeni, később még lehet visszanézek.

KépKépKép
bikfy
 
 


Hmmm, ha jól értem, ez digitális hőmérő. Annak nem hinnék...Van itthon is, és párszor már azt hittem, kihűltek a Gyerekeim. Akkor előkaptam az ősrégit és mértem.
Vendég
 


No én lépek...jó éjt!
Vendég
 


Sziasztok!

Mindenkinek szép reggelt kívánok! :wink:

Ma reggel csináltam egy tesztet, totál negatív. Szóval ez a hónap sem az enyém volt.
Mondjuk ma reggel már számítottam rá, mert 36.7 volt a hőm, és a cicim is mind kevésbé fáj. Fáj, de már nem vészes. A tesztet azért lőttem el mégis, mert napok óta iszonyat hányingerem van. Reggel és délben és este, szóval mindig. Valószínűleg akkor valami bújkál bennem. Jó lesz egy kis vírus így sulikezdésre.

Muszáj lenne diétáznom, mert gyanús nekem ez az alacsony hő. Nekem mindig olyan szép görbéim szoktak lenni. Lehet, következő hónapot végig mérem.

Agassi!
Én szeretem a digitálisat, csak a szabályait kell betartani. Reggel ébredés után megméred, első sípolásnál kiveszed és slussz. Nem mérsz 2-3x egymás után, mert akkor 3 különböző hőd lesz, és valószínű a legoptimálisabbat írod majd be magadnak. Nem vársz 2 sípolást, hogy feljebb menjen, mert már azzal is becsaptad magadat. Mindig ugyanúgy és ugyanott kell mérni és szerintem itt nem más a lényeg, mint a grafikon. Annak az ívét azért elég jól lehet látni. Mármint hogy van-e ugrás a hőben, pé után magasabb-e a hő mint az alaphőd és fent marad-e. Ez a lényeg. Na és hogy minden nap mérj.

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi számát senki nem tudja?

KépKépKép
bikfy
 
 


Igazad lehet, Bikfy! Már gondoltam rá én is, h végülis az a lényeg, h azonos időben, azonos mérőszerszámmal és azonos feltételek mellett mérj és akkor a görbe megvan. Azért még ne temesd ezt a ciklust...

Nálunk holnap premier lesz...az Anyu ma telefonált, h bevállalná egész napra a Lurkókat, szervezzünk vlmit magunknak a Zurammal. Most agyalunk, h mit is kéne. Mondjuk a Fiam élből közölte, h Ő nem megy a Mamához, de újabban mindenre azt mondja, h nem, pedig igen. :) Gondolom, majd percenként százszor nézem a mobilomat...

Többiek?!
Vendég
 


Sziasztok!

Bikfy! Lehet tényleg hőmérőzhetnél gyakrabban, mert ez tényleg fura. De ha jól látom, akkor felfelé mozdult el a hőd tegnap óta. Én szerintem se temessed még a ciklust, nega teszt ide vagy oda! :wink:

Agassi! Gratula a tesódéknak! :D

Bikfy! Én együttérzek veled, már ami a tesó-babákat illeti... :oops:

Rodi számát nem tudom, de pár napja jelentkezett a novemberi babásokban, ott azt írta a cukra jó lett.

Nálunk semmi, apa reggel hazaért, nekünk ilyenkor sokkal jobb, egyedül nem is szeretek itthon. Csak tv-ztem éjfélig, míg ki nem döltem.

Ja, és lefixáltuk a Balázs nevet, most már hivatalosan is ez a kistesónév, hacsak nem lesz mégis kislány, de erre elég minimális az esély.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Bikfy, én nem temetném ezt a hónapot, szerintem korai voltál picit. Én Marcival a 33. napon teszteltem, és 26 naposak voltak a ciklusaim.

Agassi, gratula húgodéknak, de jó! :D

Lucuzs, és hogy fogjátok becézni? Nekem pl nagyon tetszik a Baló. :wink:

Ma voltam genetikai uh-nn, minden rendben, Marci már majdnem fél kilót nyom, és még mindig 8 nappal idősebb a koránál. Lehet, hogy tényleg karácsonyi baba lesz? :roll: Az arca is tökéletesen látszódott, mondta is a dokim, hogy ez ilyenkor nagyon ritka. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Haihó!
Bocs lányok, hogy egy ideig nem jöttem, de egyszerűen nem volt időm. Este olvastalak benneteket, de írni már nem volt erőm.

Babicsek!
Ugye nem ért benneteket kár a földrengés miatt? Remélem, az ijedelem is túl vagytok, és a mait már jobban viseltétek!

Kiki!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Képeket most nem csináltatok?

Kissedi!
Nagyon szurkolok nektek! Ne keseredj el, nekem a cicim sosem fájt, és nem volt érzékeny sem!

Bikfy!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! A borozást és a páleszezést kicsit sajnálom! De nem baj, majd kb 1 év múlva! Nagyon szurkolok, hogy szerdán egy csodás képet tegyél fel a topikra!
Hát a cukrommal képzeld minden rendben lett:
éhgyomri: 4,6
60 perces: 6
120 perces: 5,1
A számomat priviben elküldöm neked, jó ha meg van!

Ja, digitális hőmérővel én sem mérném! Az nem annyira nem jó, és ahhoz egy régi, higanyost használtam, az a biztos! A digitálisra nem hagyatkoznék! Inkább a testem jeleire hagyatkoznék, mint a hőmérőre! :)

Látom, lőttél tesztet, ez hányadik nap is volt? Lehet, hogy korai volt még! Én nagyon bízom benned, meg a pocakodban!
Tök jó az új vonalzód! :lol:

Beze!
Örülök, hogy veletek is minden rendben! :lol:

Agassi!
Sajnálom a migrént! Gratula a húgodéknak! Jól viselted a hírt? Én biztos kicsit kiborultam volna! :oops: (Látom, már Bikfy is feltette a kérdést! Ne érts félre, én sem tőlük sajnáltam volna, hanem magamtól! Hát, mit mondjak, gyarló ember vagyok! ) :oops:

rodina74
 
 


Sziasztok!

Rodikám!
Hála Istennek, hogy minden rendben, nagyon sokat izgultam már miattad. Ha nincs is időd írni, legalább 3-4 naponta 1 mondatot dobj, hogy jól vagy. Számodat köszönöm, elmentem. :wink:

Bezém!
A hőmből az 1. percben leszűrtem, hogy itt nem lehet baba. Meg a mellem is mind kevésbé fáj. És ennyire nem lehet negatív egy teszt, ha terhes lennék.

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodim!
Nagyon örülök, hogy jó lett a cukrod. :wink:

Beze!
Már ilyen nagy fiú Marci? Megnézhetjük? Naaaaaaaaaaaa :wink:

Luci!
Balázs név gyönyörű, nálunk is nagy favorit. :wink:

Agassim!
Micsoda rendes anyukád van Neked, le a kalappal előtte! Érezzétek nagyon jól magatokat!

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodina! De jó, h jöttél! Örülök, h a cukker rendben van!

Húgom...hát biztosan defektes vagyok, de azóta már összeszedtem egy nagy szák mindenfélét, amit mi vagy egyáltalán nem, vagy csak keveset használtunk, beleértve a kismama ruháimat is, és ha jönnek haza legközelebb, odaadom Nekik. Semmi rossz érzés továbbra sem. Azért jövőre csak nekifogunk mi is, hátha összejön, de az még olyan messze van, h nem foglalkoztat (egyelőre).

Beze! Szuper, h a genetikain is túlvagytok és minden okés MarciBabával! Közérzetileg hogy vagy? És amúgy hogy vagytok? Lexi?

Lucuzs! A Balázs nagyon szép név, és szerintem egyre ritkábban adják.

Bikfy! Mit csináltál ma? Ha jól értettem, apamentes napod volt.

Mi megegyezkedtünk nemrég, h akkor szegedi vadaspark és mozi lesz a "romantikás" programunk holnap. Előbbi azért, h felderítsük, ekkora gyerkőcökkel érdemes-e átautózni oda; utóbbi meg miattam: most chick flick-et szeretnék nézni, Levelek Júliának (remélem, azért nem lesz túl nyálas). :)
Vendég
 


Agassi!
Dehogy vagy defektes. Csak megnyugodtál, mert neked már van két Gyönyörűséged. És mi nagyon büszkék vagyunk Rád, de tényleg.
Vannak kismama rucijaid is? Biztosan örülni fog majd neki.

KépKépKép
bikfy
 
 


Igen, apamentes napom volt. Őurasága Balcsira repült. Én meg anyuéknál voltam, meg nagyanyámnál, aztán megejtettem a szokásos délutáni alvásomat is. Mikor hazaértem, még 1x megnéztem a tesztemet, de ez olyan nega, hogy még csak félreérteni sem lehet.
Ha őszinte akarok lenni, picit csalódott vagyok. Mindent, de mindent megtettünk a sikerért, ezt a hónapot még uram is dícsérte, na meg az a hülye álmodozó hitem, hogy majd hátha én, hátha első hónapban. Hát ez van. Szomorú nem vagyok, de ez most olyan rosszul esett.

KépKépKép
bikfy
 
 


Vannak :oops: no nem komplett kollekció, csak néhány darab; és nagyon keveset használtam (némelyiket). Húgom egyszálbél, már látszik egy pici domborulat, és a gatyáit se tudja begombolni. Mondtam, h varrok bandázsokat Neki, de szerinte az igénytelen.
Vendég
 


Bikfy! Tudod, míg nincs piri, nincs gáz...lehet, ez a 24. napi teszt még korai volt. Így az elején hihetetlen mértékben emelkedik a hCG. Szóval amíg nem jön meg, ne lombozódj le!
Vendég
 


Agassikám!

Te tudsz bandázs övet varrni? Ne szórakozz! Akkor veled megéri jóban lenni. Nekem varrsz majd? Én szeretnék olyant egyszer. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Úgy mondod ezt az egyszál bél dolgot, mintha te nem az lennél. Lenyelsz egy meggymagot és meglátszik. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Valakinek laptető? Én ebben a hónapban már úgy tűnik, nem játszom. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Agassim!
Különben meg olyan jó olvasni, amiket írsz, engem mindig azzal riogatnak, hogy jajj, ilyen vékonyan nem lehet teherbe esni, aztán tessék! Nézd meg a húgodat. Ő sem vastagabb, mint mi. És meg sem érezte az első 3 hónapot.

KépKépKép
bikfy
 
 


varrok hát, nem is olyan sokára...még színeket is válogathatsz :lol:

Húgom mázlista, azt mondta, az utro-tól se volt semmi baja, csak mintha örökké be lenne csípve (szájon át szedi); egy deka hányingere, semmi egyéb tipikus tünete nem volt. Amúgy kicsit "haragszom rá"...hétfőn megy dolgozni, óvónő (én tutira nem mennék, dehát Ő tudja), eddig szabadságolt Ő is.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: