Új privát üzeneted érkezett!

zsuzsikám drága: csak is a te és a baba érdekében kell ezt tenni és hallgass a dokira:) csak jót akar neked.és ott minden időben kéznél van ha viszont otthonról kéne menned nem biztos hogy időben kapsz segítséget nyugi minden rendben lesz és gratula a kis puncishoz :):) a Zsófia nagyon szép név ha nekem valaha lesz kislányom tuti úgy fogják hívni :):):)

bogi: meló jó telefonálgatok.mindenki engem akar mert eddig a legtöbb időpontot én csináltam bár nem olyan címekből ami nem ing ügyfél.az ing ügyfelekkel könnyebb volt :) így azért nem olyan nagy ez az érdem majd ha hideg címekből is sokat egyeztetek akkor majd büszke lehetek magmara addig csak pénzt keresek :):):)):

nika70
Salgótarján
 
 


Zsuzsi, nem találom a diétát... a csuda vigye lel... :evil: :evil: :evil: Lehet, hogy kidobtam. Majd írok ma egy emailt egy kolléganőmnek, akiről tudom, hogy diétáznia kellett mindkét terhességénél, hátha van neki elküldhető mintaétrendje.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csajok, nagyon kedves tőletek, hogy így bátorítotok. Igaz, hogy nem úgy néz ki, mintha el lennék nagyon keseredve, de az igazság az, hogy reggel óta kisebb-nagyobb megszakításokkal bőgök. Nagyon rossz, hogy ennyi minden összejött, és nagyon féltem a gyereket is! Remélem, nem lesz semmi baja. Tudom, hogy mindent pozitívan kell nézni, de egyelőre nehezen tudtam feldolgozni, hogy nem egészen egy hónap múlva be kell feküdnöm. Tudom, hogy a mi érdekünk, de akkor is. :cry:
Puszi mindenkinek a kedvességért!

Bogár: Köszi a kajasort, de szerintem muszáj lesz belövetnem a saját diétámat, mert ez sem jó, amit most csinálok, pedig cukrot egyáltalán nem eszem, és a szénhidrátokat is full lecsökkentettem.

Csillagom: Nem baj, ha nincs meg, jövő szerdán megyek a diétás nőhöz. Ő majd megmondja a tutit. Addig meg csak lesz valahogy!

kovacszsuzsi
 
 

 
 

Ja, CSillag: Nagyszülők segítségét fogjuk kérni majd, mert a férjem sokat dolgozik... Így nem tud itthon maradni 6 hétig. Mert ugye Pankát nem vették fel az oviba, így itthon lesz, meg anyuéknál, meg anyósoméknál. Nagyon rossz belegondolni ebbe, de majdcsak lesz valahogy... :cry: :cry:

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi
Sajnálom, hogy be kell feküdnöd, megértem hogy aggódsz, de biztos minden rendben lesz otthon. Gratulálok a kislányhoz, de jó! Mi is kislányt szeretnénk másodikra is.
Akkor október végi, vagy november elejei baba lesz? Én november 6-án születtem.

Nika
Szuper, hogy ilyen jól megy a meló, ezt neked találták ki.

Dike
Majd várjuk a fejleményeket, hogyan lesz a továbbiakban. Vizsgálatok?

Kati
Regi várja a testvérkét, most is róla beszél. Hétfőn bevásároltunk, és nyafogott, hogy emeljem be a kosárba, de nem akartam akkorát emelni, és mondtam, hogy nem lehet, mert Nóra baba beteg lesz (csak így tudtam neki elmagyarázni). Aztán nagy nehezen belenyugodott, és fél órával később még mindig az áruházban sétálva, megszólal: "ha kibújik Nóra baba, akkor felveszel?" Olyan aranyos volt. Most a hasamat is megsimizte. De van hogy két napig nem is simizi. Emlegetni viszont minden nap szokta. Nagyon okos dolgokat mond, tényleg nem azért, de a 3 év alatt, és most is rengeteget foglalkoztam/foglalkoztunk vele, és látszik is. Sokkal okosabb mint az unokatestvérei. Már 3 évesen sokkal jobban átlátja a dolgokat, mint a nagyobbak. Persze emelett nagyon hisztis is tud lenni, de alapvetően nagyon értelmes. Kikerekednek a szemei, és olyan komolyan tudja mondani a dolgokat.
Most pl. nézegeti az imakönyvét és kinyitotta egyik képnél ahol az áldozásnál használatos kehely van, és mondta "nézd itt adják a krisztus testét". Olyan édes, néha itthon is szokta osztogatni a fürdőben a habokat, és mondja közben, hogy "krisztus teste, krisztus teste, krisztus teste....."
Ma mi is 7-kor felkeltünk, és mondtam Reginek aludjunk még, persze mire visszafeküdtünk nálunk is beindult a fűnyíró (szembe szomszédnál), úgyhogy csukhattam be az ablakot, mert máshogy nem tudtunk volna visszaaludni. Nem akartam hogy korán felkeljen Regi, mert akkor nem bírná az 1 órás mozit.

Most megyek is, mert mindjárt itt a nővérem, és Regi még pizsiben.
Én meg leugrok a boltba, végre kitaláltam mit főzzek holnap. Egy kis natúr husira, rizsre, meg salira gondoltam. Valami kímélő kajára, mert közben apát is elkapta a hasmenés, meg a hányinger.
Regi már jobban van.
Vendég
 


Rita: Jaj, de jó, hogy Regi jobban van már! Szegény férjed :( Te nagyon vigyázz, nehogy rajtad is kijöjjön... Jobbulást!

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi drága, ne legyél szomorú, tudom, nagyon nehéz, de mindez a baba és a te érdekedben van! Panka nagylány, meg fogja érteni, és nagyon fog nektek örülni, ha már otthon lesztek! Próbálj meg pozitívan gondolkodni, a pici lány jól van, egészséges, ez a lényeg! Addig is mi itt vagyunk neked, és tartani fogjuk benned a lelket!
A 200 g-os diéta annyira nem rossz, nekem Lexi előtt 180-at írt elő a dokim, sokszor még a 100 sem volt meg.

Puszi mindenkinek, majd jövök még!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Zsuzsi gratulálok a Kislányhoz! Sajnálom, hogy be kell feküdnöd a kórházba, de tudod, a Piciért mindent meg kell Tenned, mi itt leszünk veled, és segítünk átvészelni azt a kis időt!!!

Rita jobbulást a Férjednek is!!! Örülök, hogy Regi jobban van már!!!

Kati nem tudom, hogy írtam -e már, de nagyon aranyos a Babalakod!!!

Én most megyek a dokihoz, szorítsatok Nekem!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


dehogy vagyok bátor,csak csupán megérzés.meg végülis 100ft/db volt a body ugyhogy nem nagy kiadás,sőt,megbeszéltem a tulajjal h ha véletlen nem kiscsaj akkor kicserélhetem a csajos dolgokat,szoval gond egy szál sem.100ft a kisrugi is,polók,pulcsik,csak a farmer dolgok 200ft körüliek.és pl az egyik body majdnem új volt,ugy vagyok vele ha netán nem jön ki belőlle a folt vagy bármi akkor egy lendülettel a kukába mehet,

brita

sztem is lányosan,telten kerekedik a pocim,nem csucsósan,szoval bármi lehet.hú ,de megörülök ha genetikai uhn nem mondják meg,vagy nem látják vagy bármi,akkor kiakadok.kecsói kórházban nem igen mutatják még az uhs képet sem,nemhogy a nemét nézegetnék.de azért beprobálkozom :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi:gratu a kiscsajhoz,de viszont sajnálom,hogy be kell feküdnöd a korházba!Kitartás,minden oké lesz!

9hetes 3napos babalak! :D Kép
Vendég
 


mai! szép babalak...nem is olyan kicsi:)

KépKép
dike
 
 


Dike:köszike :wink: mizujs?hogy vagy?
Vendég
 


Mia, jó nagy a pocid ahhoz képest, hogy még csak a 9+3 napos vagy... :shock: :shock: :shock:

Ma voltunk dokinéninél a 3 éves státuszon Bencével. 99 cm magas és 13,6 kg. A magassága az átlag felett van, a súlya pedig alatta. Ezen mondjuk nem csodálkozom, mert nem valami jó evő... Viszont mennünk kell az ortopédiára, mert kicsit befelé dől mindkét bokája... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2010.08.19 13:53-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Betti: feltétlen kérdezz majd rá a nemére,mert egyébként ők nemfogják megmondani,olyan furák ott az uh-on,nem mondanak semmit :roll: én annó Tominál rákérdeztem,és akkor megmondták,de maguktól áhh dehogy mondják :roll:
Vendég
 


sziasztok!

csak gyorsan jövök: megkaptam a kombinált eredményét. negatív!!!! down kór: 1:35000, edwards-kór kevesebb, mint 1:50000.
és a többi értékem is minden az aranyközépben van!

mia: óriási a pocakod!!!!

betti: nekem egyértelműen hegyesen nő, és kislánynak tűnik. úgyhogy ez sem jelent igazán semmit!!! de megy a drukk a lánykához!!! neve????

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Zsuzsi, meg mindig nem tudok okosat irni es olyat ami mas fenyben tuntetne fel a helyzetet. Csak egyutt erezni tudok Veled. Nehez idoszak ez de tudod, majd csak veget er ez is! A babanak nem lesz semmi baja, ez tuti, e miatt ne aggodj, kerlek!!!!!!!!Szepseges kis kislany lesz es minden rendben lesz Vele! Es Veled is!!!!!
Vendég
 


kati


azért az sem mérvadó h már most hegyes a hasad,mert ilyenkor még lent van a baba,felül meg a puffadás lehet max,érdekes mert igy majd 5 honaposan sincs még teljesen köldöknél a bébi.szoval ez a hegyes,gömbölyű dolog sztem később látható,olyan 6-7 honaposan.sok kismamis pocakot látok általában és kis terhességnél igencsak mindenkié hegyes,aztán változik a formája.pl ha megnézzük miáét,ővé is hegyes még most,de pl bezéé meg egyértelműen fiús már hetek óta,zsuzsié pedig lányos,ez változó,


mia

szépen kerekedsz te is :wink: :) és elég nagy a poci.Tomi pedig édes h várja a kistesót.

mindenképpen rákérdezek persze mert amúgy semmit nem mondanak sajnos.

KépKép
bettike83
 
 


Rita, orulok, hogy Regi jobban van, Te pedig remelem tovabbra is meguszod, elkerul ez a koooor!!!!!

Nika, majd csinalsz rekord egyeztetest a masik listabol is, most begyakorolsz es ha atallsz, kisujjbol ledumalod a vonal masik veget!!:) :wink: Nem tudom, de miert van az, hogy nem feltelek en Teged??! :wink: :) :D

Kati, gratulalok a csupa-csupa jo eredmenynek! Nademostaztanmar nem parazni am!! Irrgummburrrrrguuummmm!!!! :D Elvezd a terhesseget, ne parazz!!!! Na!!! Pusssz!

Lanyok most jon az off!!!! bocsi!!

Viragom!! Megvolt az oskola! Azert az durva tulzas amit irtak, hogy a tanar megvalaszolja a kerdest. ahhh, turot!! Ha Te nem tudod, akkor ravezet es segiti a kiejtest. Max. akkor mondja el a valaszt helyettunk ha a kerdesre a valasz nem a megfelelo szorendben tortenik de ekkor ujra kell ismetelni. Es mindig egesz kerek mondatokkal kell a valaszt megadni. A 3 orabol 3 oran at ott a konyv is a kezben. Van egy szoveg, elolvassuk aztan konyv bezar es jonnek a kerdesek. hahhhhaaaaa, ki mennyit ert es jegyez meg! ES 30 percen at csak a szovegrol megy a kommunkacio kiragadva belole az uj szavakat amikkel a tanar kerdest tesz fol miutan korul irja mit jelent a szo. Erre a kerdesre neked ugy kell valaszolni, hogy ez az idegen szo benne legyen a mondatban. Minden oran 15 szot tanulunk meg igy tehat itthon nem kell magolni. Ezt amugy is utaltam. Aztan vettuk meg a fuggo beszedet, itt a tanar mondott egy mondatot amit nekunk kellett atteni. Illetve annak az embernek akire ramutatott. Ez volt az elso ket ora. A 3. oran ismetles volt. Ujra atvettuk az idegen szavakat+tanultunk is hozza de csak asszem 5ot. Itt a fuggo beszedet nem ismeteltuk at hanem a tankonyvbol az elozo leckekbol voltak kerdesek, nyelvtan, szavak, akarmi, barmi. Tehat a 3.oran akar a tankonyv legelejerol is lehet kerdes, szo, szoval total ismeteljuk az egesz konyvet. Huuu, nemtom eleg erthetoen irtam e le. Ma nekem ingyen volt, csak megneztem milyen ez ilyen ora ezert Tolem nem kerdeztek semmit, csak figyeltem es probaltam erteni a tanart ami nem mindig sikerult. Angol minden tanar. Ja, mert a 3 oraban 3 kulonbozo tanar van. Az elso oran alig ertettem mi a kerdes, tipikus angol hadaras volt. Mondjuk nem banom mert nekem ez nem megy, ezt nem ertem soha es ugy utalom. Na, majd itt megtanulom, ra kell alljon a fulem. Aztan ugy erzem nekem ez az intermediate level gyenge. Semmi uj szot nem hallottam. Semmi olyan kerdes nem volt amire ne vagnam a valaszt. Ha ugy dontok, belevagok akkor holnap be kell mennem, es felmerik mit tudok. Lesz diktalas, kerdesekre kell majd valaszolni es lesznek eldontendo kerdesek amire yes es no-val kell majd valaszolni. Na, erre kivancsi vagyok milyen, mire jo ez a yes, no valaszos felmeres, ebbol mit szurnek ki???!! pff, passz. Ja, es meg ami fontos!!!!: az elso es a harmadik oran volt diktalas aztan a tanar mondta hol kell kinyitni a konyvet es ki kellett javintani. Igy nez ki a dolog. Szted? Ezek utan mit mondasz? Az az igazsag, hogy igy elsore jonak tunik bar fene tudja. Total idegen ez az egesz, aztan meg vegul lehet, hogy valoban hatasos.

Bocsi lanyok, offert vege!! Sorry!!!!
Vendég
 


Mia, demekkora pocid van!!:) :D Aranyos es szep!!:):)
Vendég
 


Mia: Tök szép pocid van! :)

Kati: Én nálad kislányt éreztem, szerintem az is, és azt is mondták! :D

Betti: SZerintem neked is kislányod lesz... :D

kovacszsuzsi
 
 


Magyarorszagon szelteben-hosszaban elment a net?? Senki nem ir???
Vendég
 


mia: neked aztán nő a pocid :):) 9 hetesen nem szokott még ekkora lenni :) biztosan nyomakodik előre a babóca :)

csillag Gergő 3 éves státusza 102cm és 16 kg :):):):) szóval én mit mondjak?:):):):)):

Kati: sziuper :):)):

nekem olyan kerek volt a pocim mint egy lányos pocak aztán itt van ez a gézengúz:):):)

ma másik listából volt 6 címeme a többieknek meg 1 vagy még annyi sem :):):)

Bogi: nem is tudom :):) talán megérézés??? :wink: :lol:

nika70
Salgótarján
 
 


Mia, kati, aztaaaaaaaaa, egyik említett napon se volt ekkora a hasam, még Marcival se. Ügyik vagytok!

Nika, köszi, átadom. Ügyes vagy a munkában, csak így tovább!

Pociformában én továbbra se hiszek, esetenként még az uh is tévedhet, de azért bettike drukk a kiscsajhoz.

Bogárka drága, hogy vagy?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Itthon voltam délután, csak nem volt se kedvem, se időm írni... kicsit letargikus a hangulatom szegény Zsuzsi miatt... :cry: Nem szoktam így magamra venni mások érzéseit, de valahogy most mégis ez történik velem. Majdnem egyidősek a gyerkőceink és a pocaklakóink is, így totál átérzem azt, amin most a kis lelkecskéje átmegy...
Zsuzsi, ez most már Neked szól: NAGYON SZERETÜNK TÉGED ÉS ÉN, MINT BANYA-JELÖLT ÜZENEM, HOGY GYÖNYÖRŰ KISLÁNYOTOK FOG SZÜLETNI ÉS MINDKETTEN EGÉSZSÉGESEK VAGYTOK ÉS LESZTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogárkám, köszi a beszámolót az óralátogatásról! Nem is tűnik olyan rossznak ez a módszer. A legfontosabb az lenne számodra, hogy jól be legyen lőve a szint, ahol fejlődni tudnál.
Mindenképp előnye ennek a módszernek, hogy szövegkörnyezetben és egész mondatokban látod, hallod, használod az új szavakat, így könnyebben és biztosabban rögzülhetnek. Én is tapasztaltam, hogy az nem sokat ér, ha a szavakat külön-külön tanulja meg valaki, mert amint a beszédre, fogalmazásra kerül a sor, nem tud mit kezdeni velük...
Magasabb szinten én is "kínzom" a gyerekeket félmondatok szinte bemagolásával. Gimiben tanítanom kell a vitát, érvelést és mindig az az első lépés, hogy egy rakás félmondatot benyalatok, amiket aztán vázként tudnak használni a diákok amikor érvelni kell.
A diktálás is eleme itthon az egyik legnépszerűbb nyelvvizsgának (Eurocity). Ennek gyakorlása, tesztelése során arra próbáljuk ráirányítani a diákok figyelmét, hogy a CD-vel együtt GONDOLKODVA dolgozzanak. Nem baj, ha nem értettek valamit, ha megvan a nyelvtani tudás, akkor ki lehet következtetni a hiányzó elemeket. Olyan lesz így a feladat, mint egy "open cloze" teszt. (ez az a feladattípus, amikor egy lyukas szövegbe neked kell megtalálnod az odaillő szót úgy, hogy nincs megadva egyetlen lehetséges válasz sem).
A 3 különböző tanár is előny, mert így többféle kiejtést hallasz és egy idő után meg is érted őket! Nekem volt egy gimis tanárom, aki állandóan azt csináltatta velünk órán, hogy magnóról szöveget hallgattunk és meg kellet próbálnunk papagáj módjára visszamondani a mondatokat a megfelelő hangsúllyal, hanglejtéssel. Baromira rühelltük ezt csinálni viszont ettől lett (most szerénykedni fogok...) nagyon jó a kiejtésem. És ezt nem csak magyarok mondták... számomra az volt a legnagyobb elismerés, amikor Londonban voltunk és az angol diákoktól megkérdezték az én diákjaim, hogy melyik magyar angoltanár beszél a legjobban, legszebben, legangolosabban és ők egyértelműen engem mondtak. :oops: :shock:

Na, jól belemerültem, szóval, ha Neked tetszett, szerintem vágj bele!!!!!!!!!!!!!!

Nika, húúú de nagy volt Gergő 3 évesen... :shock: :shock: :shock:
Nagyon örülök annak, hogy ilyen jól megy a munka!!!! Belevaló, határozott Csajszi vagy!!!!

Kati, gratula a jó eredményekhez! (de én tudtam, hogy minden klappolni fog... :lol: )

Rita, örülök, hogy Regi jobban van!!!!!! Hogy telt a napotok?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Na, nezdcsak, eledunk, eledunk!!

Beze, jajjdejo, hogy jottel!! Remelem jol vagytok mindahanyan vagytok! Lexike is, pocilako is, Te is, Apjuk is! Lexike beszel mar nemetul? Csak mert egyszer irtad, hogy a bitte-n kivul nem mond semmit de mindent ert. Ha jol emlekszem vagy valami hasonlo volt a tortenet kb. 1-1,5 honapja. Es ma ez eszembe jutott. Mar biztosan mond tobb szot is es edes pofa lehet!:):)

Nika, ugy latszik a Gergok ilyen nagy novesuek. Uncsitesom is Gergo es amikor oviba ment, 105 centi volt. Mondjuk azota sem alacsony, kb. 190 de mar 25 eves!:):):) Csak tisztan emlekszem a 105 centire mert az ovonok ki voltak akadva, mekkora a gyerek!! hihihihi

Virag, nem szamit az, hogy hany kilo. A szomszed kiscsaj most volt a heten masfel eves es 13,2 kg!! Essss 83 centi!!!! Na, ez mekkora????!!! Hatalmas a gyerek! 6os laba van! De cuki! Majd kinovik. Ez a kislany meg allandoan eszik. Ha nem adnak neki enni, uvolt. Mondjuk, uborkat, borsot, almat, afonyat ragcsal egesz nap. Ebedkor pedig normalis etelt kap utana pedig joghurtot de hat akkor is, 13,2 kg+83 centiiiiiii!! 16 honapos!! Bencus pedig majd eszik meg tobbet is!! Lesz meg amikor majd fogyozni akar!! :wink: :D Igaz addig meg van 25 eve! :D

Mia, hozzatok mikor megy az ovono???

Kati, a nagyid is eszembe jutott a minap! Meggyogyult mar azota, felepult teljesen??
Vendég
 


bocsi, 18 honapos, nem 16 csak elutottem!! :D
Vendég
 


Viragom, cheer up!! Zsuzsi rendbe jon, ne aggodj miatta. Illetve de csak ne legyel nagyon szomoru es lelkis. En is aterzem pedig nekem meg gyermekem sincs.:( Szegeny Zsuzsi de....ez olyan pocsek helyzet amikor az ember nem tud mit tenni. Beletorodni sem tud es tenni ellene sem. A lenyeg, hogy cukorfalat lesz a kiscsaj es minden rendben lesz!!! Minden rendben lesz!!!!

Koszi a reszletes tajekoztatast. Azt elhiszem, hogy jo kiejtesed van meg azt is sejtem, hogy jo tanar vagy! :wink: Tudom!! :wink: En mindent tudok!! :wink: Amugy meg tok egyertelmuen latszik ez rajtad. Egy lelkiismeretes de amit kell megkovetelo ember vagy. Szigoru vagy ha kell de ugyanakkor laza is es mindez ugy, hogy megkapod a tiszteletet a diakoktol ami sztem manapsag mar ritka. A tanarok zome azzal kuzd, hogy ezt kivivja maganak. Te nem akarod kivivni megis megkapod mert jol tanitasz. Azt adod amit kell ezert azt is kapod ami jar. Na de nem dumalok itt tovabb. A vegen meg itten elcsopogok oszt nem is akarok! :wink:
Vendég
 


Bogi, köszi a vigasztalást, édes pofa vagy! nem aggódom én Bencus súlya miatt, tudom, hogy nincs semmi baja, csak finnyás... Egyébként a vékonysága mellett baromira izmos.
A húgom kisebbik lányával egyidősek (3 hét van csak közöttük) és a kiscsaj majdnem 18 kg... :shock: magasságra egyformák... Na, ennek látod kevésbé örülnék. A tesóm mindig mondogatja, hogy nem kövér a csaj, mert "kemény a húsa"... pedig igenis kövér... állandóan feltépi a hűtő ajtaját és eszik... (mondjuk a húgom sem sovány... egyáltalán nem hasonlítunk egymásra)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogárka, csak pironkodok és pironkodok... :oops: :oops: :oops: egyébként tényleg úgy érzem, hogy tisztelnek a diákjaim. És az is igaz, hogy a kellő módon szigorú vagyok...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragom, hat, mondom en, hogy mindent tudok!!!!:) :wink:

Akkor jo ha nem aggodol Bencus sulya miatt. Amugy meg...nem is olyan vekony!!! :wink:
Vendég
 


sl
ritasol
 
 


Sziasztok!Elnézést kérek, hogy idepofátlankodok, év elején én is irkáltam ebbe a topikba, aztán a sors másképp akarta, így au írást is és az olvasást is abbahagytam..:(
Szeretnék mindenkinek gratulálni, akik azóta már babáznak, vagy most várják a babát:)
PEDI!olvastam a jó hírt, írtam neked privit, de nem ment el már megint:)
További boldog babavárást és babázást kívánok mindenkinek.És ha nem baj, olvasgatlak benneteket...
tary
tary
 
 


tary: szia:):) én emlékszem rád:) mesélj mi történt veled mióta nem jártál közöttünk?

nika70
Salgótarján
 
 


tary

de örülök h jöttél te is.mesélj mi a helyzet?

zsuzsi

én is nagyon sajnálom a történteket de probálj nyugis lenni,a pozitiv gondolat sokat segit.

KépKép
bettike83
 
 


sziasztok csajok!
most csak sietek(megint). ma úgy tűnik költözünk. vagyis ott fogunk aludni. nem bírjuk tovább, h ott a gyönyörű házikónk és nem aludhatunk benne. itt lefürdünk, és átmegyünk este. csak zuhizni nem tudunk, mert meleg víz nincs. víz az mindenhonnan folyik.

tegnap este voltunk az öcséméknél szarvason bográcsolni. nagyon jó volt. iker két éves lányokkal babáztam egész este. a párom azt mondta, nem is baj, h lányunk lesz!!! nagyon vagányok voltak még 11kor táncoktunk, majd fél 12kor kifeküdtek. egyik a hintában, másik az ölemben.
majd hozok képeket, a párom gépén vannak.

sajnos nem tudok még egy ideig aktívkodni, mert még nincs netünk az új házban. talán a jövő héten viszik majd át innen.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Beze: én sem hiszek a pociformában,ha hegyes fiú,ha nem akkor lány....Továbbá a másik dologban sem hogy ha vki hány akkor lánya lesz ha nem akkor fia,na ez sem igaz ám!!!Kamu :lol:

Bogárka:jövőhéten jönnek csütörtökön reggel 8-ra :shock: korábban már nemis jöhetnének :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi mindenkinek a pocidicsit,igen növögetünk rendesen :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

ma haza engedtek minket a korházból!!!!!!!!....
Máténak nagyon nagy fájdalma volt.hétfőn kezdődött hogy nem tud kakálni.....kapott hashajtót annak hatására sikerült de a fájdalom nem szünt.anyuék szerda délelőtt haza hozták......azonnal vittük a dokihoz ő adta is a beutalót.vittük a Heim Pálba!!!!!!!szegény nagyon sírt a fájdalomtól beremegett az egész teste..........:(
a korházba csináltak ultra hangot ahol is kiderült össze csúszott a vastag és vékony bele!:(
még aznap este meg mütötték.....amíg elaludt ott lehettem de én kijöttem nem bírtam látni azt a sok csövet gépeket amiket rákötnek és közben könyörög hogy menjek oda!!!!!!!!!!!:((((((((((kint úgy bőgtem mint még soha,.....ez már sok volt nekem!!!!!!!
fél órás volt a műtét.sikerült de a veszély fent áll hogy vissza csúsznak a belek.akkor már nagy műtét lesz.de bízom benne hogy teljesen meg gyógyul.még vannak fájdalmai de már ritkulnak és gyengébbek!!!!!!!!
a műtét után este kitépt a kanült magából.besípolt a gép.....nagyon meg ijedtem..........
szerda este óta alig aludtam valamit..Máté alig ehet valamit..folyamatosan zsömlét,kenyeret akar,......de azt most még nem ehet illetve nagyon nagyon keveset..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: húúúúúúú jobbulást a kis Máténak ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ez hogy történt meg? szegényke gondolom hogy kilehetsz :(:(

nika70
Salgótarján
 
 


annyi volt hogy nem tudott kakálni.....sem pukizni no meg nem evett!!!!!!.....meg nyirok csomók lettek a belein........ezek játszottask közre,.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!! Ez borzalmas! Szegeny kisfiad! Es amit Te ateltel... es atelsz. Miert van az, hogy mostanaban sok emberrel tortennek negativ dolgok. Kati, Zsuzsi, most pedig Te. Ez iszonyat, utalom, gyulolom, hogy ez van!! Sok erot kivanok Nita, a kis fiatal urnak pedig gyogypuszi es mielobbi gyogyulast!!! Majd irj mi ujsag!
Vendég
 


Máté most épen kiabál.rosszalkodik de ha fáj még a pocak akkor bizony konyul a szája!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: jobbulást a Máténak!!!!Szegényke,sok-sok gyógypuszi!!!!!! Nem semmi,amin átmentél....
Vendég
 


Mia az tuti az ellenségemnek se kívánom ezt.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Úristen, Nita!!!! Nagyon sajnálom a kicsi Mátét! Örülök, hogy egy kicsit jobban van. Sajnálom, hogy ezt meg kellett tapasztalnod! :( Sok erőt nektek!

Csillag: Sírtam, amikor olvastam, amit írtál. Olyan jól esik... Köszönöm neked!

Csajok a cukorértékem nem akar beállni. Étkezések után felmegy 9.1-9.3-ra. Terheseknél a 7 a határ. Félek, hogy inzulin kell :(

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi, nem kell inzulin!! Mondogasd magadban, hogy" jol vagyok, minden rendben, a vercukrom beall normal ertekre, 7re" Ezt igy mond el magadban amikor csak tudod! Az agy kozvetit ezt hidd el! Tapasztalat. Par nap mulva eredmenyes lesz!! Reggel amikor folkelsz, este amikor lefekszel 50x legalabb mondd el es napokozben is!! Egy dolgot ne mondj! A ne, es nem szavak ne szerepeljenek soha benne. Ne mond azt pl., hogy "nem magas a cukrom" mert a nem szot az agy nem ismeri csak annyit kozvetit belole: "magas a cukrom!" es magas lesz. "A vercukrom beall normal ertekre 7re, ezt mondogasd sokszor, sokszor!! Tapasztalatbol irom es mert jot akarok!! Hidd el, mukodik csak ne add fel, mondogasd!! Jo? Puszi!!

Nita, Neked mar irtam de meg egyszer: kitartas! Te is mondogasd azt magadban, hogy "A fiam meg fog gyogyulni es minden rendben lesz!" es ezt minel tobbszor!! Csajok nem gyogyos vagyok, valoban mukodik!!!
Vendég
 


Nita, Atyaég... szegény Máté... még jó, hogy idejében kiderült, hogy baj van... millió gyógypuszit küldök a kis pocakjára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nektek pedig kitartást kívánok az ápolgatáshoz! Borzasztó lehetett így látni a kisfiatokat...

Zsuzsi, csináld azt amit Bogárka mond! Ismételgesd magadban azt, hogy "jó a cukrom..." stb. Te nagyon jó vagy az efféle szugerálásban! :wink:
(ja, és örülök, hogy mosolygós figurát választottál az új vonalzódhoz... :wink: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Nita, nagyon sajnálom, nagyon megijedtem, amikor Anta írt. Sok-sok gyógypuszi nektek, én nagyon bízom benne, hogy a műtétet el lehet kerülni!!!

Bogárka, Lexi tegnap mondta az eins szót, nem tudom, tudatos volt-e. Viszont az essen igéből csinált magának egy epn-t, ez nála azt jelenti, hogy éhes, vagy szomjas, vagy mindkettő. Ha szerencsém van, rámutat arra, mit kér, ha nem, akkor így jártam...Egyébként 17 hónaposan volt 83 centi, és 11940 gramm. Most mennyi, azt nem tudom. Az apja múltkor 86 centinek mérte.

Mia, egyik barátnőm egyszer sem hányt, lánya van, másik ismerősöm irtó sokat, és fia van, erről ennyit. :wink:

Csillag, megkérdeztem a dokit, hogy alkalmanként ihatok-e egy deci bort, mert nagyon kívánom. A válasz:igen, sőt, a védőnő azt mondta, hogy nagyanyáink korában vérképzésre "használták". Tegnap ittam is fél deci rosé-t, hát mit ne mondjak, 5 perc alatt bealudtam utána... :oops: :lol:

Zsuzsi, egyetértek a csajokkal, menni fog ez, hidd el!

kati, kitartást, hamarosan lesz minden.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, köszi az info-t. :wink: Azóta nem kívántam meg a bort, de a jövő héten lesz 9 éve annak, hogy a férjemmel megismerkedtünk és egy gyertyafényes vacsi mellett azért lehet, hogy jól fog esni egy icicpici... :oops: :wink:

Mona, nem is írtad, hogy mi volt csütörtökön a dokinál...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


mi ma hat éve találkoztunk először :):):):

Zsuzsi: igaza van Bogikának:) mondogsad magadban hogy rendben lesz a cukrom,és tényleg ne használd a se,ne,nem szavakat:)

nika70
Salgótarján
 
 


nika, akkor boldog évfordulót!!!!!!!!!! Van (lesz) valami ünneplés?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?