Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!

A tegnapi nap is sűrűre sikeredett. Az egyik barátnőmnek volt a szülinapja,megleptük páran tortával meg azzal, h. vártunk rá. Kis iszogatás és beszélgetés volt a terv,erre rajtam kívül mindenkinek sikerült magát az asztal alá innia, még talán Andris volt a legjobb állapotban.De nem baj, megünnepeltük a keddet is :D Én meg jót moziztam rajtuk :D

Navared, köszi a híreket Macsról :D

Eclipse, tetszik neked amúgy az Imola név?

Gyancsi, én is voltam hétfőn Andrissal dolgozni :D
Nekem is takarítanom kell ma, tegnap megcsináltam az egy harmadát, ma jön a második. :D Részletekben nyomom...
Mi is nagyon tervezzük már az Ikeát, de szeptemberre marad szerintem.

Telokin szegény pici Virág, remélem már nem fáj a kis buksija. Jó edzett, kemény feje lesz!

Szissz, kitartás!!!!!!!!!!

Csajok, az esküvőről sajnos nincs kép, komolyan mondom, én fotóztam, de róla egy kép készült, az nem publikus, mert extra szar lett....De lehet, h. a fotós csinált, majd megkapjuk a képeket és kiderül.

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Gyancsi,
minden forma-1-et néz a párom.
Szerintem ezt most megálmodta, olyan hirtelen állt bele ez a felismerés.

Dorka,
persze hogy nem tetszik... másképp nem lennék így leakadva. :(
De a vezetéknévhez megy.
Kérdem hogy becézed????
Aszongya MOLLI. :shock: Na kész voltam...

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jaj, szegénykém...mond meg neki egész egyszerűen, h. neked ez a név nem tetszik!Én ezt tenném.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 

 
 

Eclipse! Nálunk úgy működött a névválasztás, hogy csak azok jöhettek szóba, ami mindkettőnknek tetszik. Bármennyire is oda vagyok az Ábel névért, mivel Laci megvétózta, ezért kizárt, hogy az legyen. Ugyanígy visszafelé. :D
Szerintem semmi gáz nincs abban, ha neked nem ez a név tetszik, hát nem vagyunk egyformák. A lényeg, hogy legyen egy, ami mindkettőtöknek megfelel! :lol:

Nava! Köszi a híreket Macsról! Holnap szorítunk nekik!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Dorka,
én egyértelműen megmondtam. És reméltem hogy kialussza, de nem így történt.
Majd lemeccseljük.
Csak tudnám miért 30. héten jön rá, amikor olyan szépen megegyeztünk az elején, ha lány lesz, 2 nagymama keresztneve, ha fiú lesz, apja+ apai nagyapja keresztneve. Az mindkettőnknek tetszett. Most meg bekavar.
:(

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Tegnap őrültek háza volt a munkahelyemen :( . Nem volt jó valami kapcsolódó rendszer és csak a délelőtt folyamán 50 hívás volt, persze a munkatársam most van szabin :( . Délben volt egy megbeszélés a cég "megszűnésével" kapcsolatban, de az igazgató késett fél órát, azután meg kamuzott össze-vissza, hogy még 2 évig tervezhetünk a céggel, amit tudunk, hogy nem igaz, meg bármi konkrétat kérdeztünk mellébeszélt folyamatosan. Azután verziókövető levelet kellett volna írnom, de akkor meg 1 órás internetleállás volt. Már téptem a hajam, hogy ilyen nincs. Természetesen megmondták, hogy azt még aznap meg kell csinálnom. Éppen végeztem 16:50-re, úgy hogy az utolsó 4 hibát már nem ellenőriztem le (ja mert kitalálták, hogy az összes hibát, amit javítottak és a tesztelők leteszteltek, én teszteljem le újból és csak úgy kerülhet bele a levélbe, ezen ki is vagyok akadva, mert akkor minek azok az emberek, ha helyettük nekem kell dolgozni). Bocsi, de ez az utóbbi idő legrosszabb napja volt. Viszont ma és holnap úgy fogom csinálni, hogy nem sokat dolgozok :)

Eclipse: köszi, én jövőhéten megyek terhesgondozásra, akkor rá fogok kérdezni a dokimnál, hogy mikor lesz ilyen szülés felkészítő. Mindenképpen szeretnék menni, már csak azért is, hogy lássam, milyen a szülőszoba.
Sajnálom, hogy nálatok is probléma lett ez a névválasztás? Nálunk is, ahogy Lucuzs és más is írta, csak azok jöhetnek szóba, amelyik mindkettőnknek tetszik.... Amúgy apa milyen? Nem lehet, hogy majd elfelejti ezt a dolgot és csak valami fellángolás-féle volt nála?

Csillag: Bencének utólag is boldog szülinapot! Kicsit megszeppenve nézte a tortát :) Nagyon aranyos tortája volt :)
Sajnos mi nem kaptuk hozzá a hordozót, mert aki eladta, neki 2 db volt, egy kintre, meg egy bentre és a bentihez nem kértek hordozót. Mi ezt vettük meg, és ami számunkra nagyon fontos volt, hogy alig használták, a kerekei vadi újak, szóval az egész teljesen újként néz ki. Azért is vettük meg, mert hordozót kapunk majd kölcsön sógornőtől, ezért Jani mondta, hogy felesleges venni azt is (bár fáj a szívem, hogy van bázistalpa a graconak, de mi úgysem fogjuk sűrűn használni a hordozót).

Ebba: közel sincs meg minden, inkább csak a nagyobb (drágább) dolgok. Az apróságok még hátra vannak. És hiába nézem a kelengyelistát, mindig attól parázok, hogy valami kimarad és a párom majd nem tudja beszerezni :) (bár ügyes vásárló, de csak élelmiszer téren).

Rabbe: nagyon ügyes vagy varrás terén. Nagyon szuper lesz a babaszoba. Az abonyi állatkertben mi is voltunk úgy 2 éve körül, és mi is simogattunk kisoroszlánt :) Nagyon aranyos volt. De a többi állat is nagyon tetszett, pláne, ahogy a gondozók foglalkoznak velük, tartják őket, nekem nagyon szimpatikus volt.

Vikoo: örülök, hogy a dokinál minden rendben volt és szorítok hogy az eredmények is jók legyenek! :)
Én a kisruhácskákat már kimostam :) , de majd még szülés előtt egyszer ki szeretném mosni őket, márcsak a frissesség miatt is, de a kórházi cuccokkal szerintem az utolsó pillanatig el fogom húzni az időt, sajnos ez egy nagyon rossz tulajdonságom, de nem tudok leszokni róla .... :)

Sophi: nekem elküldhetnéd a tortásnéni elérhetőségét :) Köszi! Kisfiad nagyon aranyos azon a képen!

Gyancsi: nem vagy hülye :) Én is amikor hazavittük, csak késő este értem rá nézegetni, olyan jó volt, minden részét kipróbáltam :)
Tesz-veszre, vaterára én is rákattantam, de csak nézegetés terén :) Annyi babarucit kapunk/kaptunk, hogy nagyon nem kell pluszban vennem semmit (legalábbis 50-es és 56-os méretből biztosan nem, de van egy jó pár 62-es is, majd utána :) ).

Eta: babakocsi, 70.oldal legalja, Pancsi hirdette :) Graco márkájú. Nekünk mindenképpen nagykerekű, strapabíró kocsi kellett az utak miatt (járda nincs, az út meg köves :( ), ami hátránya, hogy egy kicsit nehéz (kb. 15 kiló), de majd Jani viszi fel a lépcsőn :).
Örülök, hogy a zsibbadás nem a babóka "műve", azért vigyázz magadra és tartsd be az orvos utasítását :)
Névvel még mi is gondban vagyunk, már "csak" 16 db van a listán :) Viszont most mindenképpen megvárjuk a 27-dikei 4D-s uh-ot, mivel még 100 %-ra nem látták, hogy kislány és lehet mégis fiúcska lesz és akkor nem kell agyalni a lánynéven :)

Szisszka: gratula a lakáshoz! Most legalább már ezzel nem kell foglalkoznotok :)

Ritya: gratula Tamás babához! :)

Dorka: örülök, hogy jól telnek a napjaid :) Én biztos vagyok benne, hogy ha már otthon leszek és nem dolgozok, alig tudlak majd követni benneteket, mert pl. hétvégén nekem szinte sosincs időm bekapcsolni a gépet... de majd azért próbálkozok :)

Navared: bocsi a buta kérdésért, de hogyan kell megfogadni a szülésznőt? Nem igazán tudom, hogy most a dokit kérdezzem meg, hogy kivel szeret/ne együtt dolgozni, vagy kit ajánl, vagy akit ismerős mondott, ahhoz menjek el és kérdezzem meg?
Macsnak üzenem, hogy szorítok holnapra, hogy mindent rendeben találjanak és mehessenek haza!

Telokin: Virágnak jobbulást :) vigyázzon a buksijára! Pelenkás mosás tippet köszi :) Én is coolababy-t veszek, de nem bambuszosat, remélem ez is jó lesz. Még egy kérdés: tépőzáras vagy patentos van? Én elsőre patentosat szerettem volna, de most elgondolkodtam, hogy ha még olyan picike lesz, be tudom-e majd állítani jól a méretet...

Na nagyon jó vagyok ma, reggel óta írom a hozzászólást :) (igaz, egyedül vagyok ma is, és dolgozni is kell egy kicsit).

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Látom visszatértünk az elejére....névválasztás.
Szerintem is mond meg egyértelműen hogy nem tetszik, gondolom akkor nem ragaszkodik hozzá annyira. Szoritunk :-)

Nálunk meg azért puhitom apát, mert én két nevet szeretnék adni, nekem tetszik a Kristóf is. Így szeretném ha Patrik Kristóf lenne. De apa teljesen kizárja(egyenlőre) hogy két neve legyen....
Pedig Ádi is most reklamálja hogy csak egy nevet adtunk neki..... pedig neki is kettőt akartam, de akkor is le lettem szavazva.
Szerintem olyan kevésszer kell kiirni a teljes nevet, hoogy nem zavarná hogy kettő van. Legfeljebb szerződéskötésekkor....ja vagy ha ügyvéd lesz...... vagy valami nagyon hivatalos emberke :-) na akkor lehet hogy mégis marad az egy? :wink: :lol:

rabbe78
 
 


Kép Vasárnapi poci

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse! Az elmúlt hetekben nagyot nőtt a pocakod!!! :shock: :lol: :lol: :lol: Szépen gömbölyödik már!!! De hát így túl a 30-on nem is csoda! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Köszi Lucuzs! :D

Budapesti Lányok,
nem lenne kedve valakinek egy kis kirándulásra szombaton?

A Gyadai-tanösvényen szeretnék végigsétálni szervezett túra keretében (5,5km), indulás 8:35-ös busszal Árpád hídtól, érkezés a célhelyszínre 9:35-kor, túra indulás 10:15 körül.
A séta kb. 2-3 óra között lenne pihenőkkel. Nagyon szép a táj, már voltam arra. Frissítőt, emléklapot, kitűzőt adnak. Visszaindulás 13:09-kor, érkezés vissza Árpád hídhoz 14:15.

Rajtam kívül valaki? :)

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


sziasztok!

Navared, köszi a híreket Maccsékról! örülök, hogy minden okés, és drukk az uh-hoz! remélem, hogy nem lesz már több a víz! ;)

Eclipse, hát, szerintem az a legkevesebb, hogy a nagyik megsértődnek, bár szerintem ez nem korrekt, hogy ha a névválasztásba ennyire belefolynak (mármint, hogy megsértődnek, ha nem az ő nevüket adjátok), de, ha Neked nem tetszik, akkor kell keresni valami másikat! punktum! ;) drukkolok, hogy összejöjjön neked!

nagyon jó lett a pocakos fotó! :) szép nagy már a hasad!

nálunk amúgy az eddigi befutók Eszter, Emma, Gréta, bár az Emma nekem azért esik ki, mert nem igazán lehet becézni, de majd csak lesz valahogy. még csak azt sem tudjuk 100%-ra, hogy kislány! :) de fiú nekünk egyenlőre 0 van! :D

Gyancsi, szerintem kimoshatod most is a rucik egy részét, ha jól el tudod rakni, akkor nem lesz poros, viszont a napon szárítás is fertőtlenít, szóval valamit, valamiért! mondjuk a body-kat ráér kimosni, hogy legyen fincsi illatuk, mikor belebújik a kis tulajdonosa, de én pl. az overállokat biztosan még mostanában kimosom! :)

Dorka, jó lehetett a buli.

Tatjana, sajnálom az őrültek házát a melóhelyen! meddig kell még amúgy dolgoznod???

Rabbe, picit a férjeddel értek egyet, nem sok értelmét látom a két névnek. persze van, hogy marha jól hangzik, de a férjemből kiindulva, ő is mindig csak az elsőt használja, a hivatalos ügyeknél is nekem kell szólnom, hogy hoho a második neved is írd le! :S ráadásul, ha kislány, és majd egyszer férjhez megy, akkor felveszi a a-né b c cs nevet? az meg már leírhatatlan, és közel kimondhatatlan! :) de persze mindenki maga dönti el, ez csak az én meglátásom!

sophie27
 
 


Szisszka, Ti már mostanában költöztök is? bár gondolom, ha ennyit kell pakolni... vizsgára sikerül készülni?

Ecl. én kihagynám, de azért képeket csináljatok, biztosan nagyon szuper lesz! sajnos punny-mami vagyok... :)

sophie27
 
 


Eclipse: nagyon szép vagy! Olyan jól áll a poci :) Mostanában úgy 1 hete körül nekem is el kezdett nőni, egy kicsit feszülget, meg van egy pár pólóm, ami már nem jön rám :)
Jaj, én nagyon szeretnék elmenni veled sétálni, de sajnos pont most megyünk haza vidékre, mert családi bográcsolós összejövetel lesz szombaton.

Sophie: nekünk még 16 név van a listán... elsőszámúak: Hanna és Virág, szintén probléma, hogy nem nagyon lehet becézni, ezek után: Nóra, Noémi, Vanda, Laura (sajnos ez egy kicsit nyelvtörő lenne a Fehér r-betűje miatt).
Sajnos szeptember végéig dolgoznom kell(ene), remélem nem lesz semmi gond és menni fog, mert nagyon kevésre vagyok bejelentve és a táppénz nagyon kevés lenne. De mivel van előttem egy jó példa (Eclipse :) ), így én is kibírom még ezt a 6 hetet :)

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Sziasztok Csajok!

Kicsit takarítgattam, meg próbáltam elütni az időd, de unatkozom....

Eclipse, nálunk is úgy zajlott a dolog kb, ahogy Lucuzséknál, ha neked nem tetszik az Imola név, tényleg ne adjátok neki!!!
Nagyot nőtt tényleg a pocakod!!!!!!!!!!Szép vagy!!!

Tatjan, remélem megoldódnak a dolgok a munkahelyeden, és már nincs is olyan sok hátra, csak úgy repülnek a napok!
Az a lényeg, h. ne idegeskedj!!!

Rabbe, én is Sophival és a férjeddel értek egyet a két nevet illetően.Nekem egy nevem van, de a férjemé nagyon hosszú, és hozzá kötőjeleztem a saját teljes nevemhez, és már így katasztrófálisan hosszú...De én tényleg nem akarok beleszólni :D

Sophie, nekünk sem volt fiú nevünk :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Muszáj volt leülnöm, mert annyira feszülök....

Látom nem csak az én pocakom nő: )) Eclipse!!! Nagyot nőtt IMOLA: ) mióta láttalak.
A névválasztás nem egyszerű az tény.....
Nekem pl van Imola nevű unokahúgom, és mi is mollinak becézzük, de mollos, meg mindenféle más is ragadt rá.
Hát Írtam én már hogy nomen est omen... Az unokahúgom "igazi Nő" és nem mindig feltétlen a legpozitívabb értelemben.
Értelmes, aranyos, kedves, de nekem van benne valami "mű" olyan megjátszós féle...... na persze ez csak egy ember....
Én drukkolok a meccshez!

Gyancsi!
Én nem tudum hogy ti hol meg milyen kórházban szültök, de az tuti, hogy itt Mo-on semmit nem adnak. Sőt, mikor az unokaöcsém eltörte a karját, meg a kulcs-csontját, és bent tartották megfigyelésen akkor nekünk kellet még ágyneműt is meg huzatot is bevinni... hmm NO comment


NAVA!
köszi a híreket! Ha esetleg bemennél hozzájuk, akkor mond meg hogy nagyon gondolunk rájuk, és jegyezze meg azt a dokit aki nem teljesíti minden kívánságát, mert azzal elbeszélgetünk
barátian :lol:

Dorka!
Ügyesen csináltad a bulit: ) biztos készült pár fotó, amit majd apjuk mutogathat büszkén a babónak annak idején, mikor majd meséltek, hogy" Én ennyi idősen......." :lol:

Na megyek, mert lemegy a nap. A többieknek később reagálok!
Puuszamindenkinek: )

Kép
Kép
eta
 
 


Hú, mennyit írtatok csajok! Igaz, olvasni tudtalak benneteket, de írni nem volt időm!

túri:
Én még sosem fogtam ki semmi jót turkálóban! Valahogy nincs szerencsés kezem! Még jó, hogy a férjemet szerencsésen kifogtam! :lol:

Telokin!
Tényleg, nagyon jó, hogy hamar jön a tesó. Mi is szeretnénk még egy babát, így nekünk a korom miatt is igyekezni kell. Szóval, ahogy Kitti baba 10-12 hónapos lesz, már újra próbálkozni szeretnénk.
Virág buksija jól van? Nem lett puklija?

Eta!
Hú, de jó kis grillezés lehetett! Én is imádom! Jó, hogy tudtál pihenni!

Sophie!
Na, apa már biztos készülődik hazafelé, és jó hosszú hétvégétek lesz! Mentek valahova?
Köszi, még egyszer a hanganyagot! Küldheted, amikor csak tudod! :lol:
Hogy van Beni? Elmúlt a csípés? Mi volt a tanácsadáson?
Jé, mi is holnap megyünk 4d-re a párommal, 17 órára!
Jaj, nagyon aranyos Beni! Édes, ahogy mosolyog!

Csillag!
Én szerencsére nem vagyok allergiás, így sajnos nem tudok segíteni.
Hú, nálatok is nagyon szuper a torta! Olyan jól néz ki! Hú, mennyit tudnék enni belőle!

Eclipse!
Kicsit sajnálom, hogy nem mész végül, mert tudom, hogy szerettél volna. De így a legjobb. Most a baba a legfontosabb, aztán ha már nagyobb lesz, együtt mehettek apának szurkolni a világ minden sarkába! Egyébként nagyon ügyesen intézted! Vigyázz magatokra!
Na, jó kis lánynevet talált ki a párod! Mondjuk, nekem tetszik! Kérdezd meg tőle, hogy tényleg egy forma1-es pályáról akarja elnevezni a lányotokat, mert akkor inkább legyen Hungaroring, az mégis magyar!? Ez hátha eltántorítja! :lol: ( Látom Gyancsi is képben van Forma egyileg!)
Ááá, látom a párod is tudja, ne mindegy!
Egyébként mi is úgy választottunk nevet, hogy ami mind a kettőnknek tetszett. Így lett a Kitti. Mivel rövid a vezetéknév is, így most gondolkodunk egy második keresztnéven. Versenyben van a Blanka és a Flóra!
Nagyon szép a pocid, és már nagyon jól látszik!

Vaya!
Örülök, hogy minden rendben a babónál. Sajnálom, hogy ilyen kis szégyenlős, és még a köldökzsinór is betakar!

Tatjana! Gyancsi!
Én is nagyon sok mindent vettem a vaterán, vagy a teszveszen, de nagyon jó a zsibvásár is!

Tatjana!
Remélem kipihented a tegnapi sok munkát! Azért vigyázz magadra és ne idegeskedj!

Gyancsi!
Nem, már nem kell feküdnöm, de kímélem magam! Itthon teszek veszek, és ha kell, intézem a szükséges dolgokat!
Azért te is vigyázz magadra, és a ngy hajtásban kíméld magad! Mit néztetek dvd-n, mert nekem már lassan nincs ötletem, hogy mit nézzek!

Tatjana!
Jaj, olyan öröm, ha meg van az a babakocsi, amit szeretnél! Nagyon gratulálok hozzá! Ha még nem raktál fel róla képet, szívesen megnézném!

Telokin!
Nekem az Ármin név magamtól eszembe sem jutott volna, de nagyon tetszik!
Sajnálom az anyóssal való viszonyod, remélem nincs sokat nálatok!

Navi!
NA, mi volt a védőnéninél? Mondott valami nagyon hasznosat, mert akkor megoszthatnád velünk is! Az enyém nem nagyon mond semmit! Holnap is minden rendben lesz!

Szüléssel kapcsolatban: Mi járunk szülésfelkészítőre keddenként a Jánosba, és tegnap jött velem a párom is. A relaxációról és a légzéstechnikákról volt szó. Persze szó volt ismét a vajúdásról és a szülésről is. A párom egy ideig csak azt mondogatta, suttogta mellettem, hogy: Te jó ég, ez szörnyű…Úristen,… Hú, ez nagyon fog fájni…! Én egy ideig hallgattam, majd közöltem vele, hogyha szülés közben is ezt fogja mondani, akkor inkább ne is jöjjön be! Szegény, most szembesült vele, hogy mi is vár rám! Olyan édes volt egyébként, mert mondta nekem hazafelé, hogyha megszületik a baba és a mellemre rakják majd, ő biztosan úgy fog sírni, mint egy gyerek! Na, erre én bőgtem el magam! Este fel is mondta a légzéstechnikákat nekem, hogy lássam, hogy figyelt! Mondtam neki, hogy abban kell majd sokat segíteni, mert én akkor már nem fogom tudni uralni magam, és majd neki kell vezényelni a légzéseket! Ha egyébként valakinek van ráérő ideje, és a saját kórházába nincs ilyen tanfolyam, nagyon tudom ajánlani. Ingyenes, és nagyon jó előadásokat tart a védőnő! Minden kedden 17 órától a János kórház auditóriumában van!

Ebba!
Sajnálom, hogy fájt a rúgás, de vigasztald magad azzal, hogy milyen kis erős lesz!
Nekem néha ráfekszik a húgyhólyagomra és akkor úgy érzem, hogy rögtön bepisilek! Akkor szoktam neki mondani, hogy jöjjön le róla, és olyan kis szófogadó, hogy mindig megteszi! Mond neki, hogy ne rugdosson olyan erősen!

Rabbe!
Jaj, azokat a matricákat nagyon jól vetted! Én itt lakom nem messze, de soha eszembe sem jutott, hogy ott is lehet venni ilyet. Melyik épületben vettétek?
Én is sajnálom, hogy vége a nyárnak, nagyon hamar elrepült az idő!
Hogy van a füled? Fülgyertyával próbálkoztál már?

Ti nem úgy vagytok vele, hogy az elején hajtottátok az időt, hogy már lennék ennyi meg ennyi idős terhes, és most már, hogy kifelé megyünk belőle, még olyan jó lenne érezni ezt, jó sokáig!?

Vikoo!
Nagyon örülök, hogy minden a legjobbak szerint alakult! Édes lehetett Boldi, ahogy játszott az uhus géppel! Nagy kópé lesz! Reméljük nem lesz fertőzés, és szépen kinövi az egészet! Hidd el, sokkal szebb lesz Simpson papánál! :lol:

Én azt hiszem a 32-33. héttől kezdem a kisruhák mosását, vasalását! Addig még meg kell venni a szekrénykét is, hogy már egyből oda tudjak pakolni! A kórházi cuccok beszerzése folyamatban van, és azt hiszem, a 34. héttől a nagyját biztosan összepakolom!
A háziorvosodhoz nem is tudom, mit szóljak. Szerintem hülyeség, amit mond. Miért csak 1 beutalót tudna adni?! ÉS ha valakinek valami baja lenne, és már adott neki egyszer beutalót, akkor nem ad újra?! Szóval nem nagyon értem!?

Vörösmacs!
Remélem jól bírod a kórházat! Nagyon szurkolunk neked!

Andabella!
Hát, most izgulok az eredmény miatt. MA voltam ismét a terheléses vizsgálaton, kíváncsi leszek az eredményre!

Ritya!
Mikor lesz meg a cukor eredményed? Ja, már látom! Biztos minden rendben lesz!
Nagyon szép név a Tamás, szerintem jó választás!

Sziszka!
Örülök, hogy meg van a lakás! Majd tegyél fel képeket, nagyon kivi vagyok!

Dorka!
Ma voltam cukin, megint. Holnap este talán már lesz eredmény!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat az esküvőn! Még táncolni is tudtatok?! Tök jó!
Tényleg, készültek rólatok képek?

Lucuzs!
Ti, hogy vagytok? Te mindenkinek aranyosan írsz, de magatokról mostanában nem írtál semmit!

Hát lányok, több, mint 2 órát olvastalak titeket és írtam nektek! Hűű! Remélem senki nem maradt ki!

rodina74
 
 


Lányok, most csak gyorsban:

Tatjana, igazából az én szülésznőm egyeben a dokim asszisztense, úh. adott volt! De ha hallasz vkitől jó sz.nőt, akkor csak fel kell hívni és rákérdezni, ráér-e!

Rodi, hát csak adott egy listát, miket kell megvenni, kórházba vinni, stb... ha érdekel, majd bepötyögöm!

Eta, személyesen nem találkozom Maccsal, de közvetve hozom a híreket! Lehet, h. haza is mehet, csak szigorú ágynyugalom kell! De akkor legalább nem a kórházban szenved! Szegénykének szogorú látogatási rendje van és hát uncsi is!

Ja, szar lett a vérképem újfent... holnap megyek dokihoz, lehet vénás vas muszáj lesz :(

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Szoptatós hálóingek 3990 ft-ért kaphatók.
Szoptatós pizsi is van.ÚJAK!
http://elenorkismamaruha.gportal.hu/

lasaguilas
Budapest XI. kerület
 
 


sziasztok!

csak gyorsban beköszönök! már lassan 2 órája fent vagyok. egyszerűen nem tudok aludni, ha menni kell valahova... katasztrófa vagyok! :D

remélem, hogy nem írtok ma olyan sokat :P és akkor este tudok is reagálni, na meg képeket hozni a mi kis manónkról! most megyek is hajat mosni, a fiúk még húzzák a lóbőrt! :)

szép napot mindenkinek!

Nava, remélem, hogy lesz más megoldás a vénás vason kívül! :( az amúgy kórházi keretek között adandó???

Rodi, ma adjuk postára a cuccot! ;) majd a részleteket mondom, ha már tudom, hogy mennyi a postaköltség! okés?

a cukieredményed pedig remélem, hogy jó lesz!!!

sziasztok! szép napot!!!

sophie27
 
 


Sophie :)
Benézek ám majd, drukkolok, h látszon, aminek kell :)
Várom híreket!
Beni nagyon édes képen! :)


Lányok!
nem tudom, mennyit leszek ma, mert jön anyósom este... :o
De ma már igyekszem majd írni! tegnap este is olvastam, de írni már nem volt időm! :(

szisszka
 
 


Jó reggelt!

Azt a betyár mindeneteket! az ember 2-3 órára elhagyja a gépet és máris minden tele van az új irományokkal.....

Ígértem hogy mindenkinek írok, de politikusi vérem van, ezért nem teszek eleget az ígéretemnek :roll:
Bocs

Sok minden lesz ma, ezért sietek is, mert csak most keltem....
Na sebaj.
Ha akartok gyerekszobába aranyos képeket, nézzétek meg a www.hattérképek.hu-t a férjem onnan nyomtatott diddl-egeres képeket, amiket az olcsó ikea-s keretbe téve nagyon jól mutat.....

Kép
dekor

Szerintem... Hála férjemnek, meg hogy mostanában nincs főnöke és ráér a dekoráció is megvan szinte ingyen, és variálható.

És teszek még képet a szobáról, bár igazából nem sok minden látszik rajta.DE A 20-i program hogy befejezzük a szobát!
TEHÁT MA MEGYEK IKEÁ-ba: )) tök várom már...
Aztán ha kész a szoba küldök "gyerekszobakész" képet is ok??

Kép
Ez volt előtte... BLEEEEEE

Kép
Így van lefestve

De azótamár van laminált is: )

majd küldöm

Na szaladok, mert vár a pelenkahalom....
aztán unokaöcsizek,mert a tesóm magántanít, aztán Franciaóra, majd védőnéni, aztán IKEA: )) Jó nap lesz: ))

Puszi mindenkinek Este jövök, és reagálok (ha nem írtok túl sokat) :lol:

csácsá: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, még senki nincs bent a munkahelyemen, egyedül én (először még fel sem tűnt, mert mindig én vagyok az első, olyan fél 8 és 8 között mindig bent vagyok, de eddig még senki nem jött). Kell ma dolgozni? :D :D :D

Dorka: pont tegnap beszéltük Janival, hogy iszonyatosan le vagyok maradva mindennel, de kb. 2-3 hét szabival simán behoznám. Ha otthon lennék, ez után én is unatkoznék :)
Bááár, ötleteim lennének az idő eltöltésére. Tervezem, hogy majd varrok egy-két dolgot (könnyűeket, mert nem vagyok profi varrónő :) ), meg kötni szeretnék egy kis takarót a Babókánknak. Csak valahonnan vennem kellene babafonalat.
Munkahelyem már nem érdekel, megpróbálom átvészelni ezt a 6 hetet, aztán soha többet vissza nem jövök ide :) Idegeskedni is csak akkor kezdek el, amikor fél fizetést utalnak a számlámra :( , és akkor mindig át kell gondolni, hogy akkor mit ne vegyünk meg ebben a hónapban :( (de gondolom sokan vannak még így, hogy mindig számolgatniuk kell).

Rodina: gondolok rátok a 4D miatt, legyen sok-sok jó kép és video :) Mi is ma mentünk volna, csak amikor bejelentkeztem, akkor mondta a hölgy, hogy ő inkább azt javasolja, hogy jövőhéten menjünk, mert állítólag pénteken van, aki a legjobb... na majd kiderül :)
Babakocsit Pancsi hirdette itt a fórumon a 70. oldal legalján. Ott megnézheted :)
Szülésfelkészítőre én is nagyon szeretnék menni, de először megkérdezem a dokimat, hogy az Istvánban nincs-e. Ha nincs, akkor lehet én is elmegyek a János kórházba. Bármikor lehet csatlakozni vagy csak bizonyos időszakonként?

Navared: köszi az infot a szülésznővel kapcsolatban. Az az igazság, hogy ajánlottak egyet, de megkérdezem majd a dokimat is jövőhéten, hogy ő kit szeretne (hátha megegyezik a két név :) ).
Sajnálom a rossz vérképet. Én majd csak jövőhéten tudom meg, de azt mondták, hogy ha nagyon rossz, telefonálnak (elkérték a számomat), és mivel nem telefonáltak, így bízok benne, hogy nincs nagy baj....
Csak egy tipp a vasra: Én születésem óta vashiányos és vérszegény voltam és anyunak mindig azt javasolták, hogy szedret etessen velem. Azóta is elég sűrűn fogyasztom és tűrhető a vérképem is.

Sophie: várom a képeket :)

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Jó reggelt Lányok!

Csak gyorsan bejelentkezem, ugyanis épp a cukorterhelés teszten vagyok :D Túl egy szúráson és az undorító löttyön ( nektek is fél litert meg kellett inni??????? :shock: )!!Most megyek vissza a második szúrásra 3/4 10-re aztán egy óra múlva az utsóra.....Már szendvicsek lebegnek a szemem előtt :lol: :lol: :lol:
Jövök még.....

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Második szúrás is letudva :D 3/4 11-kor jönb az uccsó, utána jövök az eredménnyel :wink:

KépKép
gyancsi
 
 


Gyancsi: kitartás! :) Nekem "csak" 3 decit kellett meginnom, de az alján ott maradt a cukor-szerű valami, na az nagyon nem esett jól....

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Tatjana!
A szülésfelkészítőre bármikor tudsz csatlakozni! Egy teljes tanfolyam 7 alkalomból áll, és ezek a tanfolyamok szünet nélkül ismétlődnek! Szóval minden kedden lesz valami. Jővő héten az újszülöttekről lesz szó. Arra pont nem tudok menni, mert akkor nyaralni fogunk, de majd 7 hét múlva lesz újra ez az anyagrész, és nekem még az az idő is belefér! Szóval ezt az előadást, majd akkor fogom meghallgatni. Az azt követő kedden pedig már 16 órától lesz előadás, mert 16-17 óráig arról lesz szó, hogy mit kell majd csinálni, ha megszólal a légzésfigyelő, és az egyéb ehhez hasonló dolgokról! Szerintem ez is nagyon hasznos.

Navi!
Sajnálom a vérképet, és hogy kevés a vasad! Remélem a doki olyan dolgot fog ajánlani, ami neked sem lesz megterhelő!

Gyancsi!
Nekem 2 dl vízben kell meginnom a 75 g cukrot. Szinte szirup! A fél liter szerintem jobb, mert jobban feloldódik, bár, így többet kell lenyelni belőle! Remélem jó lesz az eredményed!

rodina74
 
 


Ancsa
Kitartás!!!! :)
Nekem 2 dl-t kellett inni, ha jól emlékszem!

Távfűtés:
hát azt monták, h a max. az 28.000 volt, ha jól emlékszem.
de a néni mutatott januári csekket, az 18 ezer volt, az semmi az itteni 50.000-hez képest!

szisszka
 
 


Eta
Ügyesek vagytok! Szupi lesz a babaszoba!

Rabbe
Megnéztem a blogod! Nagyon ügyes vagy! Nagyon szépeket varrtál!!!!

Jelentem gépben az első adag babaruci :) Mindjárt mehetek is teregetni :P

szisszka
 
 


Helóka most hívtam a dokit cukor eredményem jó lett semmi probléma.Pontos számokat majd legközelebb írom meg.Szeptember 7-én megyek legközelebb a 30 heti UH-ra meg vérvételre.


Nekem Gyancsi 2 dl-t kellett innom, egyszerre lehúztam.Kitartás!!!

nekem most harmadszor hogy már nem jon ki a terhestorna.Hiányzik pedig csak 3-szor voltam de annyira ellazított.jövő héten se megyek majd azután.

én is már azon vagyok lehet neki állok mosni kis ruhákat, de aztán rá jovok nincs még kis szekrényem ahova be pakolnám.És még festenunk kellene.

Megint jön a meleg és dől rólam a víz!!!!!!!!!! :(

KépKép
ritya
 
 


Helló lányok!


Holnap megyünk vissza Sopronba,majd akkor megpróbálom veletek felvenni újra a tempót!!!!
Az egyik szemem sír,a másik nevet(üveg) :lol: Maradnék is,de jó lesz már hazatérni is.

Majd mesélek és olvasok akkor,addig is pussszantás nektek!!!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Aranyoska: várom a beszámolót :) Remélem jól vagy :)

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


sziasztok Csajok!

Én a ma reggelt a dokinál kezdtem, nincs semmi baj, csak rosszul állították ki a táppénzes papírt, basszus, és így most nem biztos, h. kapok pénzt szeptemberben.....De nyugodt vagyok! :D
Főzni fogok ma lányok!
Este megyünk Csesznekre, István a királyra, imádom nagyon!

Eta, te már nagyon pörögsz :D Jó ötlet a nyomtatás, de ahhoz jó teljesítményű nyomtató kell, és nekünk olyan sajnos nincsen :(
Szép a szoba, kíváncsi vagyok a végeredményre!!!!!!
Mit vesztek az iKEÁBAN?

Rodina, nekem sem volt régen jó kezem turi ügyben, de mostanában fogok ki jókat elég gyakran szerencsére :D
Esküvőn nem készült nagyon kép róla, a többieknek már azt hiszem írtam, róla csak 1 talán, de nem szalonképes :?

Idő- én is úgy vártam, h. teljen most meg a kettős érzés... imádom a pocakosságot és már a kezemben tartanám :D

Navared, mit mondott a doki?

Sophie, drukkolok nagyon!Este gyere a hírekkel!!!!!!!!

Szissz, anyós meddig marad?
Nem írtad, h. mit szóltak a kutyákhoz?

Tatajana,komolyak a munkatársaid akkor!Tényleg ez a 6 hét már nem olyan sok!

Gyancsi, túl vagy rajta, hősnek nyilvánítalak téged is!!!!!!!!Gyere az eredménnyel!Nekem is 2dl-t kellett innom.Azért fél liter sok....

Csajok, az a helyzet, h. Lucababa elé gyakran csinálja, hogy 1 ponton, konkrétan a bordámnál soroz, és néha már fáj, ha nagyon sokáig nem hagyja abba.Félre ne értsétek, imádom, h. mocorog és érzem is, de pl. most is fel kell állnom, mert ez már nem jó így...
Nektek is van ilyen?

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Ryta, örülök a jó eredménynek!

Aranyoska, várunk!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Szisszka! Te már mosol? :shock: :D Atyaég!!! Le vagyok maradva rendesen! :D
Épp ma nézeggettem a Bogi-pocakos képeimet, és hasonlítgattam, hogy megfelelő héten hogyan álltam a készülődéssel. Hát azt hittem most rengeteg előnyöm van, de be kell lássam korántsincs így. :roll:

Rodi! Aranyos vagy, akkor kicsit magunkról, bár nincs sok érdekes.
Jövő hét csütörtök 30. heti uh., már nagyon várom, mert a 20. hét óta nem láttam a manómat! :D

Amúgy nyomjuk az új szobát, már csak a festés van hátra meg a parkattázás. Festés a jövő héten, parketta szept. elején. Közben Bogi szobájában csináljuk a beépített szekrényt, ha az kész, akkor átrakhatom a ruháit és felszabadul a pelenkázókomód. Na akkor biztos berakom a babaruhákat, ha nem is mosom ki!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

puszi! megyek főzök valamit!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Lányok,

Gyancsi, kitartás az uccsó lecsapoláshoz, minden rendben lesz…

Rabbe, én is megkuksoltam a blogod és minden olyan szép… nagyon boldog babák lesznek itt. :-D

Dorka, nekem is egy helyen bökdös Boldi, bár szerencsémre a lágy részemre céloz (bordáim alá), így nem okoz fájdalmat… Néha kicsit tengeri beteg vagyok hullámzik az egész kis teste, és ettől az én egész pocakom is. :-)
Estére jó szórakozást. Lucababa is biztosan élvezni fogja!

Sophie, én is nagyon drukkolok, h minden kiderüljön és minden rendben legyen, várjuk a képeket!!!!

Lányok, én annyit csináltam, h a macis bordűrből, ami megmaradt kivágtam az ismétlődő mintákat és a JYSK-be vettem 300-ért képkeretet és abba beleraktam. Nagyon kis cukik lettek és látom az embereken, h nem tudják összerakni a kettőt, csak a szoba átpásztázása után kérdeznek rá, h ez vmi szett, vagy én csináltam???

Ritya: örülök a jó eredménynek….

Lányok olyan kevés poci fotó van mostanság, dobjatok magatokról, már mindenkinek biztosan csodaszép!!!!

Mindenkinek cuppantás

Kép

Kép
vikoo
 
 


Dorka
Kifejezetten olyan helyet kerestünk, ahol nem gond a kutya (meg a gyerek) :D Kutyák nélkül nem költöznénk (meg ugye gyerek nélkül sem :D)
Anyós vasárnapig marad...
Volt olyan hely, ahol meghalották, h terhes vagyok, és azért nem adta ki a lakást... nem zavarta volna se a kutya, se a gyerek, de ki volt akadva a terhességen, mert akkor "milyensokáignemfogokdolgozni"

Lucuzs
Igen, mosok :) De csak azért, mert ugye költözünk, és itt még meg tudnak száradni a ruhák a kerben és finom illatuk lesz :)

Viko
Akartam már pocakos fotót tenni, de apa gépén van... és mire kikönyörgöm tőle... :shock:

szisszka
 
 


Sziasztok!

Eta,
Dolgoztam. (a hazát szolgáltam) 8) A spanyolok nagyon könnyen felvették az olasz nyelvet, visszafelé már nem működik ilyen könnyen. A nyelvtanuk nagyon hasonló a kiejtésük nagyon különböző.

Gyancsi,
köszi a választ (Lidl) :wink:

Tatjana,
a táppénzem elején én sem jelentkeztem hetekig, mindig volt mit csinálni aztán lassan de utolértem magam és most már a netre is van időm szinte naponta. :)

Eclipse,
nálunk is beindul a mandula egész hétvégére. Anyósék most jönnek fel először. Szombatra szintén bográcsozós családi napot terveztünk, úgyhogy skipelem a sétát, pedig lenne kedvem hozzá.

Csajszik,

Hogy tudom kitisztítani a kapott kókuszmatracot?

Képzeljétek Veresen (szinte a leggazdagabb város Pest környékén) nem adnak Születési és Életkezdési Támogatást. Hihetetlen!!!! :oops: A XI-be vagyok bejelentve ideiglenesen ott csak akkor adnak ha állandóra átjelentkezem amit nem lehet a lízing miatt. 22-es csapdája!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Nem csinálunk egy találkát Pesten????????

Nincs kedve valakinek jönni kedden légzéstanfolyamra (úgy értem "újszülött légzésének figyelésére rosszabb esetben újraélesztés" tanfolyamra) a madarász utcai gyermekklinikára? Másfél óra és úgy tudom ingyenes.

Szép napot mindenkinek! :wink:

Kép
Kép
haynii
 
 


Haynii, mettől meddig tart, csak, mert f5-re mennem kell dokihoz, pedig nagyon szeretnék menni….
Pesten, taliban benne lennék, akár mondjuk egy állatkertezés, imádom az állatkerteket is!!!

Kókuszmatrac, én utána olvastam, annyit írnak az anyukák, leginkább, h semmi vegyszer, csak jól le kell tusolni, aztán lehetőleg napon jól kiszárítani. Mivel semmi nem tud megtelepedni benne, így ez csak egy frissítés... Mást nem írtak!

Eclipse, a kirándulás nagyon jól hangzik, de nekem az már nagyon hosszúnak tűnik, biztonsággal a Vadasparkot merem bevállalni, mást már nagyon nem… :-( Sajna, pedig imádok túrázni, majd mehetünk babókkal jöv tavasszal. :-)

Tudjátok mit várok már nagyon, elsősorban természetesen a kis mazsolát, aztán azt, h végre tudjak hason aludni, h ne kelljen mindig odafigyelni, h be ne üssem vhova a pocim -->mostanában sehol nem férek el, a kocsi ajtajába állandóan fennakadok, a buckáknál, mindig fogom a pocakom nehogy lerepüljön, olyan kátyúk vannak… :-) És igen a mozgást!!! Imádok kangoozni, imádom a kemény edzéseket, szeretünk kirándulni, túrázni… hát ezek vannak most, nem is tudom, h jutott eszembe…

Kép

Kép
vikoo
 
 


Haynii!

Nekünk is kókusz van, Bogié volt. Annó a bolban azt mondták a külső fehér huzatot gépben, a barna kókuszrészt meg tusolóban vegyszer nélkül jól leveretni. Aztán hagyni kicsöpögi és megszáradni.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lányok!

Bp-i taliban én is benne vagyok :wink:

Hajni
Sajnálom, hogy nálatok nem adnak ilyesmit :(
Amikor Marci született, én nem is tudtam, h van ilyen... arról le is csúsztunk.

Viko
Nagyon ötletes a dekoráció! :)


Uh, én olyan álmos vagyok, délután már alig csináltam valamit :(
Pedig meg kéne még csinálni a rakott krumplit, meg rendberakni a nappalit, mert Marci játszott :D

szisszka
 
 


Na itt vagyok Csajok, visszatértem, csak közben voltam shoppingolni is egy kicsit, egy Hello Kitty-s melegítőt vettem ( Vikoo ezt neked mondom legfőképp :lol: )
A cukrom jó lett , bár itt más értékekkel mérnek de azért leírom:
1. 83 ( 92-ig jó)
2.117 ( 180-ig jó)
3.112 ( 153-ig jó)

Szóval bőven az értékhatáron belül vagyok, juhéjjjj :D

Szissz- Panelhez képest az nem is olyan vészes fűtés, a mi lakásunk ( ami ki van adva) Óbudán van, Kaszásdűlőn, 54 m2-es de több, mint 40.000 Ft a fűtése télen, nyáron meg 20.000 , szóval elég durva :!: Hány m2-es a lakás ahova költöztök?Majd tegyél fel róla képeket, kiváncsi vagyok :wink:

Dorka- A takarítást én is részletekben nyomom :D Tegnap volt fürdő-Wc, ma konhya és portörlés ....És ha marad energie, akkor porszívózás, felmosás :wink: Kár, hogy nincs képed az esküvőről!

Eclipse- Szerintem egyáltalán nem olyan gáz név az Imola...De ha neked nem tetszik mindenképpen mond meg a párodnak....Csak is olyat szabad adni ami mind a kettőtöknek tetszik :wink: Tényleg sokat nőtt a pocid :wink:

Tatjana- Kitartás a melóban, már nincs olyan sok hátra!!Nagyon felnézek ám rátok akik még mindig dolgoztok, kicsit szégyellem is magam, hogy én meg itthon :? De a 2.30-kor kelést már tuti nem bírnám :roll:

Babarucikból már annyit vettem a teszveszen, majd ha jönnek Anyuék szeptemberben , akkor hozzák magukkal...Utána lefotózom és felteszem nektek :wink: 56-62-es a nagyrésze.....Arra gondoltam, mint pénz befektetés sem olyan rossz, max ha a második gyerek fiú lesz akkor beadom itt a használtruháshoz pénzért, szóval rosszul nem járhatok :D ( ezzel nyugtatom magam :lol: )

Sophie- Mondasz valamit ezzel az overáll mosással....Mert most még meg is száradna normálisan, nem egy hét alatt, mint télen :wink: Nagyon várom a képeket és híreket tesókáról!!

Eta- Tudom, hogy otthon semmit sem adnak a kórházban sajnos.....Tök jól álltok szobaügyileg, nagyon szépen haladtok :D

Rodi- Drukk a mai 4D-hez, majd hozd a sztárfotókat Kittiről :D Most épp a Rejtély című sorozatot nézzük, de már csak pár rész van hátra.....Nálunk is mindig dilemma a mit nézzünk???Mert ugye csak osztrák adóink vannak, arra meg a kutya sem kiváncsi :D
Mi is készülünk szülésfelkészítőre itt a kórházban, de eddig még nem jelezték mikor kezdődik...Az én párom tuti, hogy viccet fog csinálni az egészből...Úgyhogy nem tudom szüléskor ezt hogyan fogom tudni tolerálni, lehet jó lesz, mert eltereli majd a gondolataimat, de az is lehet, hogy egy perc után kidobom, mint macskát sz@rni, mert annyira fog idegesíteni :D :D

Navared - Sajnálom a rossz vérképet :?

Aranyos- Végreeeee :D Gyere a beszámólóval :wink:

Lucuzs- Te is dobhatnál akkor majd képeket a kész babaszobáról ( de akkor majd csak szeptemberben :wink: ) 10 hete nem láttad a babódat???Aztaaaa, te egy hős vagy :D

Hayniii- Ezt a támogatást nem kötelező nekik adni???Mekkora szemétség :evil: Remélem azért valahogy sikerül kibulizni!!!

Vikooo- Hason alvást én is nagyon várom már ( mert amúgy csak úgy tudok normálisan aludni :D ) és a tatár beefsteak ami még nagyon csábít :lol: :lol:

Na most megyek , megcsinálom a maradék takarítást, meg mosok ( vagy is a gép mos helyettem :D ), aztán főzés :wink:

Mindenkit pusszantok!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Ja és még lógtam nektek egy múlt heti Gombóc sztárfotóval, íme:
Kép

Most már tényleg lépek :wink:

KépKép
gyancsi
 
 


Ancsa
Cuki a kis Lili :)
Egyébként 52 nm a lakás.
Gratula a jó cuki eredményekhez!


Brr... nappali összepakolva, megyek porszívózni :D

szisszka
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁ, ezt nem hiszem el. Írtam mindenkinek,és elszállt :twisted: :twisted: :twisted: valamit elnyomtam gyorsbillentyűvel... így jár az aki nem ir rendszeresen és egyszerre akar sokat írni :twisted: :twisted:

Szóval akkor előrről megprobálom. Köszönöm aki hozzászól a két név válaazstáshoz. Nálunk van olyan ismerős aki Istvánka volt pár hétig majd aszülők ugy gondolták, hogy nem illik hozzá így a második nevet használják már.

EWclipse: nem semmi energia tombol benend!!! Én nem merek messzire menni, mert már kétszer előf6rdult hogy esti séta során tyúklépésben jöttem haza mert annyira begörcsölt a méhszalagom. Persze amint hazaértem elernyedt, de azóta inkább csak 2-3 utcányit sétálunk és inkább 2-3 kört megyünk :-)
De neked jó túrázást!!!

Dorka: ne aggódj nem sokáig fogsz unatkozni. Egyre több vizsgálatra kell majd mennünk és hipp hopp itt lesznek a picik a kezünkben ;-)

Eta: sokszor feszülsz? ha ülsz elmúlik?

Csillag: Allergi: én nagyon allergis vagyopk(fű, fa, por, atka) de amikor a nagyfiammal voltam terhes szinte semmi nem jött elő :shock: Ebben bíztam most is, de sajna nyár elején majd meg haltam az orrdugulástól , szemvuszketéstől. Igazából csak orrcsepp használt de egy hétnél tovább nem mertem igy homeossal probálkoztam... nem ért semmit szerintem, de pár hét mulva magától javult (nekem mindig a május junius kritikus, utána max csak 1-1 nap szenvedek, de nem tartósan... ja és csak a parlagfűre meg az állatszőrre nem vagyok :-) de még a zöldségek gyümölcsök is időnként galibát okoznak. az az érdekes hogy nem mindig :shock: :shock: függ a lelki állapotomtól is, már rájöttem...

Rodina: de jó hogy jártok ilyen szülésfelkészítőre! Nálunk is vana Bajcsyban de amiket tartanak nem annyira keltette fel a figyelmem :oops: gyerekbetegségek, csecsemőellátás stb (óvónőként és anyaként azt hiszem ezenmár túl vagyok... :oops: )
Én nem is merem a férjem elvinni ilyen szülés bemutatóra mert nagyon elrettene. ha meg ott lesz TUDOM, hogy nem lesz baj, csak majd aggódik értem :lol: :lol: és szerelmes lesza fiába is :wink:
A légzésfigyelős előadás érdekelne engem nagyon, láttam valaki irta hogy valahol lesz, na azt akkor lehet meglesem. Hisz nekünk sajnos anno szükség lett voolna, ( a fiamnál beriasztott nem vett levegőt, de azon kivűl hogy ráztam, kiabáltam, csipkedtem mást nem tetem, szerencsére nem is kellet vett levegőt... bevittek minket a mentők, na ott találkoztam olyan anyukával akinek 3 hós volt a fia és 3X vitték be, mindháromszor az anya élesztette ujra.) Szóval szerintem kevés ha riszt tenni is tudni kell!!!
A madarász oktatás pénzes szokott lenni, én ugy tudom :shock:
Félreértettél: nem vettünk matricát csak megnéztem, miciset én nem akarok, bár már néha hajlok rá :-D nem tudom már melyik épületben volt, de több helyen is láttam. azóta láttam a Pólusban is a 250 ft-os boltban de kb 3 féle volt, inkább lányosak...
Fülem: még sosem fülgyertyáztam, de talán picit jobb most, bár vannak napszakok amikor eléggé rosszul hallok. megprobálom figyelmen kivül hagyni, akkor tán észresem veszem :-)

Navared: oh te szegény! remélem azért nem kell inf. de ha kell, akkor kell. a legfontosabb hogy feltöltsenek :-) drukkhegyeket küldök :-)
Macsról valami? telefonon tartjátok a kapcsolatot?

Eta: tök jó a kép! Tetszik. Ügyesek vagytok. csak aza baj ehhez kell egy munkahely ahol lehet nyomtatni, különben iotthon nagyon drága lenne(patron hamar kifogy)
Szép szine vana szobának. Nálunk a fiam szobája ilyen sárga. Mi is ma voltunk az ikeábandél és kettő között valahogy, néztem is mennyi pocis ;-)
lehet egyik te voltál? :lol:

Ttajana: mi lett? menteka kollegák dolgozni? én is jártam már igy, illetve ugy hogy reggelé fél 9-kor még nem volt acsoportunkban gyerek. akkor elgondolkodtam, lehet hogy nem jönnek? :-D
fiztetéstől én is rettegek....de valamit valamiért. az a baj, hogy én is nagyon nehezen állok ellen ha gyereknek kell valamit, pedig negyed ennyi cucc is elég lenne, szeretet kell neki, és minden más csak plusz(hinta, baldachin...)

Gyancsi: nekem kb 3 dl kellett inni. hős vagy!

LUczus: köszi a blog dicsit (mega többieknek is ). majd gyorsan gyere te is a képekkel. Milyen szint szeretnétek?

Dorka: már egy párszor én is átéreztem a majdnemfáj érzést, de ma volt az hogy olyat kaptam hogy még percekig éreztema helyét :-D

vikko: a bordűrős titkot lehet én is megcsinálom, jó ötlet. Én meg arra gondoltam hogy dekupázsolom a bútorra egy egy motivumot...vagy valamire, hogy több lehgyen az összhang :-)

Sziszka : íg néztem :shock: :shock: mikor olvastam, hogy : Volt olyan hely, ahol meghalották, h terhes vagyok, és azért nem adta ki a lakást... nem zavarta volna se a kutya, se a gyerek, de ki volt akadva a terhességen, mert akkor "milyensokáignemfogokdolgozni"
jobb is hogy nem oda mentek :-)
Már én is kacérkodtam a mosással annyit emlegettétek, de jó lesz nekem a véasszonyok nyara is :-)

Haynii: nekünk is kókuszmatrac volt, csak tiszta vizzel szabad átmosni, simán a kádban átzuhanyozom és száritom. napra és radiátorhoz sem szabad állitólag tenni, d e aszabdlevegő jó neki :-)
Mint már irtam engem érdekel az előadás... de kedden van már programom amit nem tudok lemondani :-( (ha ez a jövöhét)
Pest taliban is benne vagyok!!!


Vikoo: lehet hason aludni csak kell egy szivacsmatrac amin kivágod a hasad formáját :-D
Nekem meg mindenki neki megy, valószinúleg én állok örökké rossz helyen :-) A kátyus utakat én sem viselem jó :-(

Gyancsi: de édes! jó hogy felteted a képet!

rabbe78
 
 


Velem van tele az oldal :-)
de azért még irok pár sort rólunk is :-D

Szóval napok óta rémiszgetett valami vizenyős folyás. Először meggyőztem magam, hogy magzatviz nem lehet, mert zárta méhszáj, nincs görcs, nincs vér stb.... aztán ma reggelre elegem lett a parából, így felhivtama dokim. Ő sajna elutazott de mindenképp kérte menjek be a kórházba, pont egy kedves drnő lesz ügyeletben... de hozzátette nem tartja valószinünek, nagyon kicsi rá az esély hogy magzatviz...(amikért én is kiozártam). na délután mentem is, szerencsémre csak én voltam, tök nyugi volt az osztáklyon. a nővérek mondták, menjeka szülészetre ott lesz a drnéni. Miközben vártam egy szülésznő mondta csinál addig nst-t :shock: mondom neki hogy azt már ilyen korán is lehet??? erre ő: mennyi idős? 27. Oh, olyan szépa poci azt hittem már előrébb jár!
Jót nevettünk, de nagyon aranyos volt! Közben megsimizte a hasam :D

(ma simizős napom volt, a munkahelyemen voltam délelőtt és az összes!!! kolleganőm ugy köszönt hogy végigsimizte apocim :x )

Szóval jött is a dokinénin, vizsgálat: mondta hogy minden ok, nem magzatviz sima folyás, nem kell semmit tenni :shock:
Azért szeretne megnézni uh-al is. (pedig mondta a dokim, hogyha nem magzatviz akkor nem fognak uh-t csinálni) szóval képzeljétek, láttam a picit:-) annyira édes volt, még a doktornő is végig dicsérte, milyen szép az arca, a koponyacsontja, milyen tökéletes :-) annyira alaposan átnézte, olyan jólesett! . Még az ujjait is megszámolta, megnézte a belső szerveit... jobban átnézte mint a genetikain szokták.
A méhlepénybe furta először az arcát de aztán szépen megmutatta magát. nyaldosta a kezét, és csuklott :-) jót nevettüünk rajta :-) na én most habarodtam teljesen bele.. imádom!!! ja és a talpacskáit is megnéztük, olyan édes volt!!!!
Csontjai korának megfelelő, de a súlya 1 héttel több :-) majdnem egy kiló :-)

Azt mondta még hogy akülső méhszáj egy picit kezd nyilni, de nem kell vele foglalkozni a belső számit :shock:

Szóüval csuda jó kedvem/napom van :-)

rabbe78
 
 


Na ez sem lett sokakl rövidebb, most ti jöttök ;-)

rabbe78
 
 


Gyancsi!
Jaj, mi már a rejtélyt végignéztük, ami ugye a 2. évad vége! Az utcsó rész vége, nagyon durva!!!! Nagyon jó! Alig várom a folytatást! Lili baba nagyon helyes!
Örülök, hogy neked is jó lett a cukrod!
Holnap felteszem Kittikéről készült legújabb képeket! Sajnos nagyon szégyenlős volt a drágánk, így kevés jó kép készült, mindig valamelyik kezét odarakta! Pedig még tornáztatott is a szonográfus, és mindent bevetett, de Kittikém kitartó volt. Majd holnap bővebben mesélek.
Bp-i taliba én is benne lennék!
A cukim nekem is jó lett! Már aggódtam, hogy gyógyszerre, vagy diétra leszek fogva, de így valószínű nem!

Lucuzs!
Ha kész lesz a szoba, mindenképpen várjuk a szép képeket! Örülök, hogy minden rendben veletek!

Rabbe!
Én írtam, hogy lesz ilyen légzésfigyelős előadás. Két hét múlva, 31-én 16 órától. Ha még érdekel valakit, összeszervezhetjük.
Egyébként az elsősegélynyújtó tanfolyam a Bethesdában szokott ingyenes lenni, és ha jól tudom, a gyermekmentő szolgálat csinálja. Próbáltam utánanézni mikor lesz legközelebb, de nem találtam. Ha valaki majd megtalálja, írja meg nekem is. Ja, és ez tudom, hogy ingyenes, mert az uncsitesómék 1 éve itt voltak, és nagyon dicsérték!
Nagyon örülök, hogy ilyen szuper, bónusz uhuhoz jutottál, és hogy szerencsére minden rendben! :lol:

rodina74
 
 


Helló csajok!
Olyan sokat írtatok, hogy fél óráig olvastam vissza.
Addig is írom a lovas táboros cd-ket. Emlékül ezt fogják kapni a gyerekek, mármint minden fontos dolgot lefotóztunk a héten. Velünk minden rendben, csak már én is fáradékonyabb vagyok, meg a körömvágással, és zokni felhúzással vannak gondok:)

Majd még jövök, ja? És az árvíz meg a viharok után most éjjel 3-as erősségű földrengés volt nálunk...Még mi fog jönni?

Kép
ebba
 
 


Ebba: sajnálom a könyezeti csapásokat. Vigyázz magatokra!
Zoknihúzásnál én már csak röhögök......

Rodina: jaj de jó ha két hét mulva lesz akkor engem érdekel, kell jelentkezni rá?

rabbe78
 
 


én még ezt olvastam:
http://babasegely.hu
de azt hiszem pénzes :-(

rabbe78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: