Új privát üzeneted érkezett!

Bikfy:igen, voltam már cukorterhelésen, pont 1 éve.
Ilyen volt, hogy:

szérum cukor meghat. (éhgy.) = 4,5 mmol/l ref érték: 3,6-6,1
Szérum cukor terhelés 120' = 6,5 mmol/l ref: 3,6-6,0
Ez utóbbi nem jó. Akkor ez utalhat a PCOS-re?

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok csajok!
Hát csak jó idő lesz úgy néz ki, pedig már azt hittem egész nap bent kell döglődni. :lol:
Babi végre megjött, mostmár akkor hajrá!!! Apid szed valamit?
Bikfy nem semmi vagy. Ennyit futni :shock: én a fele távot sem bírnám ki. Max ha kergetnének. Mondjuk nem ártana a löttyedt seggemnek egy kis futás.... :oops: :wink:

Kép
kissedi
 
 


Agassi remélem kifutottad magadból a rosszkedvet! csak pozitívan (mondom én :roll: )
Most megyek főzni. Palóclevest hadd örüljön apikám, mert imádja.
puszi

Kép
kissedi
 
 

 
 

kissedi: Ne beszélj máááár..... "löttyedt...." :D :D :D
Én nem futnék még ha kergetnének se, én ahhoz lusta vagyok, akkor inkább a bringa.

Nálunk is kezd sütni a nap. Remélem így marad, mert meleg se kellene már.

Apusom most a FER 14-et szedi. Remélem lesz erdménye.

Kép
babicsek
 
 


Na megyek csinálok valami hasznosat, mert apus itthon van és mindjárt a fejemre koppint. :oops:

Majd jövök.
Puszi.

Kép
babicsek
 
 


Bikfy,
szerintem ez a több éves próbálkozás miatt van, én is éreztem ilyesmit. Olyan, mintha középidő után már nem lenne értelme az egésznek, persze az élvezeti részén kívül. :roll: Szerintem emiatt is van, hogy sokaknak rámegy a házassága erre az egész hercehurcára, vagy nem? Igyekezni kell ezen túllépni, még akkor is ha ez nem tudatosult benned.

Babi,
örülök, hogy meg jött, de annak még jobban örültem volna, ha felteszel egy pozi tesztet. Bár gondolom ezzel te is így vagy.

i.kata
 
 


Sziasztok!

Hát este tekertem elég brutál fokozaton majd' 1 órát; legalább a mozgás megvolt. Ma egy árnyalatnyival jobb a helyzet, talán az enyhébb időnek is köszönhető. Majd csak lesz jobb is.

Bikfy! Az esélyes napok után én is érzetem így, szinte minden ciklusban: mint akiből kiveszett a vágy...biztos van vlmi köze a hormonokhoz. Azt a pirit meg ne várd ilyen lelkesen, mert úgyse jön egyhamar! :wink:

Babicsek! Nö látod, csak lett mensi, s milyen ügyes vagy, már a vv-t is elintézted! Igen, a stoperrel a véralvadást nézik.

Kissedi; rémes idő lehetett Felétek megint, itt semmi extra (szerencsére)...ahogy olvasom a híreket, mi megint megúsztuk. Palócleves, nyammm! :)

Ma úgy főztem, h a 2 gyerekem a pulton ülve kommentált mindent, meg záporoztak a "miért?"-ek; de így legalább nyugi volt addig is, Ember is tudott kicsit makettezni közben.
Vendég
 


Köszönöm csajok

Bikfy
persze mosolygok, csak tegnap itt, ahol lakunk meghalt egy fiatal rendőr, akinek van 1 egy éves kisfia és a felesége 1-2 héten belül szül, és annyira sajnálom a családját, hogy állandóan ők járnak a fejembe, hogy ezt hogy lehet túlélni. Szörnyű.
Nagybátyám 1 hónapja agyi infarktust kaptt, 1 hétig altatták, azóta éber kómába volt, súlyos agykárosodása volt, úyhogy neki ez egy megnyugvás, mert sajnos teljes ember nem lett volna belőle. Nagyon-nagyon sajnálom, de legaláb tovább nem szenved A családnak idővel könnyebb lesz elviselni a fájdalmat.

Babi
na végre, hogy megjött,akkor most megint hajrá

timejka
 
 


Úgylátom lányok, akkor ebben is egyetértünk. NÁlam is hasonlóak az érzések a középidő után. Valahogy semmi kedvem, és néha sajnos api is észrevette. Kicsit gáz, de nem tudom miért van ez. Lehet hormon, vagy ahogy Kata írja a sokévi próbálkozás miatt. Én ebben a ciklusban az elején azt mondtam apinak, hogy ha nem sikerül mégegyet megpróbálunk és kész. Akkor teljesen úgy éreztem, hogy ezek az időzített együttlétek majd szünet, aztán megint ... rámegy a kapcsolatunk, amit egyáltalán nem szeretnék.
Timejka :cry: milyen igazságtalan az élet.....

Kép
kissedi
 
 


Hali lányok

Bocsi hogy megint csak gyors leszek de fárasztóak a napok 3 egyidős leányzóval gépünk ma lett kész ha holnap engedi Darinka és a mama vigyáz rá igérem jövök beszámolok és írok is.

Bikfy ha szeretnél babázni akkor eljöhetsz ám. :D :P

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Csajok, pár napra elköszönök, majd vasárnap/hétfőn jövök.
Jók legyetek, terhesedjetek! :lol:

Puszi

i.kata
 
 


Sziasztok!

A mai futás adagom is megvolt, bár reggel nagyon fájt a hasam az előző esti adagtól. Mindegy, muszáj erősödni. Pár hónapja eljutottam a 6 km-ig is, de most annak is örülök, ha egyelőre ez a 3-4 km megy.

Akkor jó, ha többen is éreztek így, már megijedtem, én vagyok defektes. Talán mindenkinek van igaza benne. A sok évi próbálkozás és a hormonszint csökkenés is közrejátszhat a dologban.

Katusom!
Ha pihenni mentek, akkor érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Agassi!
1 óra tekerés? Ügyi vagy. Azt nekem nem bírja a térdem.

Timejkám!
Igen, megértem, hogy sajnálod őket, de hidd el, nem lehet a világ összes bánatát a válladra venned. Sajna ezzel már nem segíthetsz rajtuk, viszont neked nyugalomra és vidámságra lenne szükséged. Csak a pozitív dolgokat vedd észre az életben, egy idő után minden átalakul körülötted. :wink:

Viusom!
Bocsesz, de nem sokat leszek a héten, mert megyünk Badacsonyba. Én kocsival megyek anyuékkal, férjem meg repülővel jön. Aug. 20-án sosem tudunk együtt lenni. Ez sokszor dühít is, de nem tudok vele mit tenni.

KépKépKép
bikfy
 
 


Van még itt valaki? Csináltam egy finom sajttálat, meg pirítottam hozzá diót. Isteni finom. Megkínálhatlak benneteket?

KépKépKép
bikfy
 
 


Agassikám!
Te sem vagy? Pedig ilyenkor szoktál jönni. :cry:

Hát akkor jóccakát!

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
És ismételten teljesen igazad van. Én kérném a finom a kajácskát, sajtocskát. Nyami!

timejka
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Nyuszi Puszi Timejkám!

Gondolod reggel fél 10-kor van még a sajttálacskából? Bikfy falánk kisdisznó, még este mindmegette. :D De estére csinálok újat, akkor a vendégem vagy. Mi a melód mára?

Többiek?

KépKépKép
bikfy
 
 


Babikám!

Elfelejtettem neked írni, hogy ez a cukor bizony nem jó. Biztos gond van az inzuval is. El kellene menned megnézetni. Egy kis Metet ennél és hipp-hopp jönne a gyerek. Szerintem nem kellene még inszem sem.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok Lányok!

Hazaértem újfent a Balatonról, de hétfő óta ellep a munka, így eddig még időm sem volt köszönteni titeket. Nem tudom, mikor lesz időm visszaolvasni.
Puszi mindenkinek!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy
NAgyon ügyes vagy a futás terén. Arra nem gondoltam, hogy már nincs sajtocska, este megyek, Bence el lesz otthon apjával.

timejka
 
 


Bikfy! küldheted! nyami
Üdv Kiki. Azért ne nagyon erőltesd meg magad a melóban!
Jó pihit Kata!
KÉpzeljétek ma olyan eszméletlen hányingerem lett délelőtt, hogy azt hittem tuti kiugrik rókakoma. (én nagyon ritkán hányok..szerencsére) Mostanában viszont nem bánnám ha meglátogatna :wink:
Lehet egy intim kérdésem.... :oops: tegnap este akciózni akartunk és api észrevette, hogy nem bennem van az előző esti gél. szerintetek ki lehet azt hüvelyöblítéssel szedni, vagy annak annyi idő kell, hogy felszívódjon? Nagyon gáz volt, olyan cikinek éreztem, mintha nem fürödtem volna rendesen, de onnan nem tudom jobban kimosni :? bocs

Kép
kissedi
 
 


Agassi úgylátszik ez a szarkedv ragályos. Most én érzem úgy magam mint akit kimostak, és semmi nem érdekel, csak vagyok!
Még az sem hoz lázba, hogy elmennék vásárolni. (komoly a gond :lol: )
Asszem megyek bicajozni, vagy sétálni inkább, hátha jobb lesz.....

Kép
kissedi
 
 


Kissedi! Én a hüvelyöblítést most nem ajánlanám! Bár nem tudok erről sokat, de én terhesen fix nem csinálnám. Azért kíváncsi leszek a többiek mit mondanak!

Kiki! Üdv újra itthon!!! :D :D :D

Nálunk megint pörögnek az események:
Fateromék megcsinálták a gipszelést, de azt mondta festeni majd csak szept. második felében tudnak visszajönni. Ezen kicsit elszomorodtam, mert akkor csúszik a két szoba "átadása" és nem szeretnék elhavazni. Mondtam is neki, hogy ok, csakhát én máshogy terveztem... Erre pár nap múlva már jött, hogy jövő hétfőn akkor festés! :D Örültem nagyon, meg persze kicsit lelekiismeretfurdalásom is van, mert nem hagytam őket pihenni... :oops:
A lényeg, hogy hétfőn festés, szept. elején meg jöhet a parketta és költözés!!! :lol: :lol: :lol:
Közben a párommal nekiugrottunk beépítettszekrényt csinálni, övé a bútorasztalos meló, míg én festem a faanyagokat.
Szóval haladunk, de így nem sok nyugtom van, amit nem is bánok. :D

Ja, és tegnap voltunk Bogival egy másik fül-orr-gégésznél, megtudni, ő mit javasol. Mert Bogi folyton horkol, már kiskora óta, mostanában meg már csak orrhangon bír beszélni, és csak a száján levegőtvenni.
Hát ő is ugyanazt mondta, mint az előző, hogy orrmandula-műtét. És javasolta, hogy még a kistesó érkezése előtt vágjunk bele. Párommal megbeszéltük, hogy ok, úgyhogy okt. elején műtét... Nem vagyok boldog, de igazából nem számítottam másra.

Mindenkinek puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Hahó!

Bikfy! Ennyit futni?! Na én meg ezt nem bírnám... :roll: A szobabringán elvagyok, vagy tv-t nézek vagy zenét hallgatok közben, elrepül az idő (meg fosok a kóbor kutyáktól, de nagyon). Este-éjjel megint scrapbook-oztam, órákig el tudok vele bíbelődni, akár digitálisat, akár hagyományos (papír alapút) csinálok. A scrap kb. ez:
http://scrap.hu/gallery.php
Hmmm, ez a sajttál fincsi lehetett...
Badacsony klassz hely! Embered egyszemélyessel repül?

Kissedi! Ne haragudj, nem akartam a sz@r kedvemet átadni! Remélem, már el is múlt Nálad! Az irrigálást sose kedveltem, ezért ebben nem tudok tanácsot adni; de talán annak a zselének most ott a helye.

Lucuzs! Akkor hamarosan nagyon szép új szobáitok lesznek! Azért csak módjával a barkácsolással! Jól bírod a tevés-vevést?

Én a tegnapi scrap-elés, meg a mai vásárlás hatására megint picit jobb színben látom a világot. Vettem egy klafa, alkalmi mídert, meg a Gyerekeknek pár szuper darabot. Voltam az Anyumnál, és vettem Nők Lapját. Ja és fejvesztve telefonáltam a háziorvosnak, h kéne met recept...ha nem veszem észre, elég nagy gázban lettem volna a hosszú 7végén.
Vendég
 


Na, ezt az oldalt sikerült elolvasnom... :)
Majd szép lassan haladok visszafelé.

Bikfy!
Nem semmi vagy futás ügyileg! Emlékszem, te is milyen nehezen indultál neki az elején, és tessék, már hiányzik! :)
Remélem a fájós mensik elhagynak!
Hogyhogy a férjed repülővel megy Badacsonyba? Nem értem. :oops:

Babicsek!
Nagyon küldtem pedig a mensit, látom, később ért, mint vártad. :( TE is voltál vérvételen? Most hogyan tovább?

Kissedi!
Drukkolok, hogy sikerüljön az inszem! Mikor mégy vérvételre? Szerdán?
Az intim kérdésedre. Szerintem se aggódj, minden úgy jó, ahogy van. Én utrót használtam a lombik után, és ott is mindig nyoma volt az előző adagnak. Ez van, gondolj arra, hogy így biztos folyamatosan szívódnak fel belőle az anyagok. Ne legyen ettől lelkiismeret furdalásod!

Aagassi!
Ha jól értem, főzni tanulnak a gyerekek? :lol:
Tetszik ez a scrapbook-ozás, de még sosem csináltam. Hogy kell ezt elkezdeni, van valami könyv, vagy füzet kezdőknek? Mutatsz párat, miket csináltál, vagy teszel fel a fényképeitek közé?

Timejka!
Részvétem a nagybátyád miatt. Sajnálom, hogy ennyi rossz dolog történik körötted. Kitartást!
Jól emlékszem, hogy lassan te is mégy Bikfy dokijához? Párod mit szólt hozzá?

Vius!
Három gyerek? :shock: Kitartást!

Kata!
Jó pihenést! Örülök, hogy minden rendben veletek! CSak így tovább!

Lucuzs!
Látom, pörögnek az események, mindenki talpon! :) Ügyesek vagytok!
SAjnálom, hogy műtét kell Boginak, de van, amikor tényleg az a jobb! Kitartást!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki!

Van néhány klafa magyar portál, ahol a fórumon nagyon segítőkészek, klubok is vannak, de azok nekem egyelőre elérhetetlenek (Bp.), pedig jó lehet együtt alkotni. A digitálishoz ún. freebie-ket a neten sokfelől le lehet tölteni, én is ezzel indítottam. Scrap-fotóim vannak a picasa-n, csak másik albumban. Megtalálod.

Na basszus, rám szállt a védőnő...eddig azt se tudtam, ki lehet; most meg a mobilomon hív...frankó titoktartás Mo-on (nyilván vlmelyik korábban érintett hivatal adta meg a számomat).
Vendég
 


Szijjjasztok!

Kissedi: Én biztos otthagynám. Szerintem ne görcsölj ezen. Ennek ott a helye. Szerintem ezt apusod is megérti. Én utrót használtam, na az sem kellemes. De apusom nagyon megértő és tudja hogy mitől van ott az, ami máskor nem szokott.

Luczus: Milyen jó is szépítgetni a házat. Mi már itt lakunk 3 éve, de még mindig van mit csinálni. Apusom most járólapozza a teraszt.
A dokiknak igaza van ha ennyire horkol, meg észrevehető a beszédén Boginak, akkor nincs mese, ki kell venni. Nálunk ez nagyon jót tett. Azóta egy szem horkolás sincs. Úgyhogy biztos jobb lesz Boginak is, majd figyeld meg. Mellesleg tudom hogy nem kis izgalommal jár a dolog, nagyon paráztam én is. Nálunk volt egy kis komplikáció is, de délelőtt műtötték délután 5 kor meg már húslevest szürcsölt és megevett egy fél szelet vajas kenyeret a héjja nélkül. Szegénykém nagyon éhes volt már, mert hát előző nap estétől nem ehetett semmit. 1 éjszakát kellett a kórházban aludni és másnap délelőtt már ki is tették a szűrünket. Szóval emiatt tényleg jobb addig letudni, míg nincs meg Marcikátok.

Kiki: Megkaptam pirit, kicsit késve de ideért. Ebben a hónapban nem inszemezünk, mert api szedi még a FERt. Szeptemberben talán. Milyen volt a nyaralás?
:D

Ma én is a dolgozóból hazafelé jövet elmentem shoppingolni. Vettem 2db melltartót, meg a lényeget is beszereztem. Sikerült méhpempőt vennem. Én hülye, már a buszon beszedtem 1 szemet belőle. :oops: Azt írja, hogy napi 2*1 szemet kell beszedni belőle. Ezenkívül vettem cickafarkot is, és már ott hül a bögrémben, nemsokára beszürcsölöm. Utálom az ízét, de a babáért mindent. Ez már nem fog kifogni rajtam.

A terveim pedig, hogy félidőtájt felfogom hívni a Kálit hogy csináljanak egy UH-ot, hogy mi a helyzet odabent. Kiváncsi vagyok a nyálkahártyára, hogy okoz e jóirányú változást ez a cucc.

Bikfy: Lehet hogy igazad van. NEm is tudom a doki anno miért nem mondott rá semmit. Majd erre is ráakakrok kérdezni.
Úgyhogy ez a hónap megint egy spontánbabáé lesz. Ha akar beköltözik, ha nem akkor majd legközelebb. Remélem kihasználja a lehetőséget.

Nem is mondtam, hogy hétfőn a nyíregyházi állatkertben voltunk és ott találkoztam a zebrával. Lehet hogy már csak állatkertben fogok zebrát látni, de a teszten soha. :lol: :lol: Gólya is volt így mindkettővel megbeszéltem mi a dolguk. :D

Kép

Kép
babicsek
 
 


Köszi az intim válaszokat. Apit nem zavarta volna én nekem ment el a kedvem tőle. :oops: szegény így "megint" szex nélkül aludt el..... :roll:
Kiki kösz a drukkot.
Agassi ne aggódj már elmúlt a szarkedv. úgy döntöttem holnap csak magamra erőltetem :x azt a shoppingolást, biztos nehéz lesz :wink: . A közeli városban holnap piac úgyhogy benézek, meg elmegyek nézek valami csini cipőcskét...
Nekem is tetszenek ezek a scrap-os cuccok. Mi is csináltunk anyáknapjára a gyerekekkel képkeretet oviban. Az is majdnem olyasmi volt. Nagyon élveztük.
Babi a gólyával nekünk is volt tavaly nyáron egy esetünk. Apival jöttünk haza én vezettem, ő meg meglátta a gólyát..erre lassíts!!!! lehúzta az ablakot és bediktálta a gólyának a címünket!!! Őrült :lol: még 13 év után is meg tud lepni. 8)

Kép
kissedi
 
 


Küldök nektek egy kis postást egy pár ajándékkal!
Kép

Kép
kissedi
 
 


Most olvasom, hogy a crinone hüvelygél okozhat álmosságot, levertséget. Na akkor ettől vagyok ilyen plötty.

Kép
kissedi
 
 


Csak végig olvasom még ezt az oldalt ma :oops: kicsit levagyok lassulva.
Lucuzs jó, hogy hamarosan készen lesznek a szobák. Imádtam a lakásfelújítást.!!
Boginak biztos hogy jobb lesz ha kiveszik a manduláját. JObb ha minnél hamarabb átesik rajta. Oviban most vették ki egy kisfiúnak és sokkal szebben beszél. Neki állandóan a fülére ment rá. Altatásban csinálják?

Kép
kissedi
 
 


Csajok! Köszi a bíztatást műtét ügyben! Igen, altatásban lesz, és nálunk is másnap mehet haza a páciens.
Ám előtte még vár ránk egy vérvétel, ami sajnos nem az első Boginak, így vannak rossz emlékei. :cry:
Már egy ideje én is kezdem úgy gondolni, hogy ez magától nem oldódik meg. Régebben csak esetleg betegség esetén volt orrhangzós Bogi, most viszont már egy hónapja kutya-baja és mégsem múlt el. Én meg logopédus vagyok, és látom, hogy nem lesz ez így jó.

Az építkezést nagyon élvezem, bár eddig csak irányítottam. :wink: :lol: Most a beépítettszekrény faanyagánál vállaltam a festést, és nagyon kikapcsol. :D Mindig szoktam apának dünnyögni, hogy neki tök jó mert folyton maradandó szépségeket alkot, míg én csak takarítok, amit másnap újra is kezdhetek, és fáraszt az örökös körforgás. Most viszont megint kivehetem a részem valami végleges szépből! :lol:
Megeröltetőnek nem mondanám, de azért elvagyok vele pár órát, így a házimunka tolódik, de nem bánom! :lol: :lol: :lol:

Kiki! És milyen volt a nyaralás? Ugye most ketten voltatok?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Nicsak, Lucuzs, KOLLEGINA! :lol: Nálunk is sanszos a mandulaműtét Mindkét Gyerkőcnél. Várom az új taj-kártyákat és már loholunk is a kedvenc fül-orr-gégész dokibácsihoz, h szakértse meg Őket Ő is. Lányom konkrétan be se tudja csukni a száját; ritkán látok ekkora mandulákat, mint amik Neki vannak. Fiam meg egész télen "füles" volt...és kb. én értem egyedül, mikor mit mond, Apjának is én fordítok. :roll:

Kissedi! Aranyos a gólyás sztoritok! :lol:

Babicsek! Hajrá spontánkodás!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Kikim!
Isten hozott itthon. Gyere most már többször.
A férjem azért jön Badacsonyba repcsivel, mert ő pilóta (is). Csinál egy túrát a Balcsi felett. :wink:

Luci!
Sajnálom a mandulaműtétet, én is nagyon izgulnék.

Agassi!
Örülök, hogy jobb a kedved. Jó lenne talizni valamikor, de én mostanában délutánonként is alszok egyet, de akkorát, hogy alig bírok magamhoz térni. Ma délben meg iszonyat hányingerem volt. Melleim felrobbanva, így vettem gyorsan 3 terhestesztet. Kíváncsi vagyok. De jó is lenne!!!

Edikém!
Csak pozitívan. Látod? Én már a pozi teszteket is beszereztem. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikfy 2010.08.18 21:09-kor.

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodikám!

Miért nem jössz? Ugye nincs baj?

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy hajrá!De nehogy lehagyj, én is zebrát akarok. Jó lesz ha mindketten zebrát pisilünk? én jövőhét kedden szeretnék... te mikorra tervezed?
Lucuzs én is szerettem volna másoddiplomán logopédiát, csak nagyon húzós...
Festékekkel vigyázz, ne nagyon szipózz be belőle :lol:
Megyek bebújok az ágyikóba, mert majd meg fagyok. Lázam nincs, remélem nem is lesz.
Jó éjt mindenkinek!

Kép
kissedi
 
 


Bikfy! Ezek jó jelek, lesz mit pisilned pár nap múlva! Tali...ma mondta a Zuram, h holnap szeretnék bemenni a Gyerekekkel du. 5 körül a városba, mert Ő meg makettklubba menne. :lol:
Hátha addigra kialuszod magad... :wink:

Amúgy mikor kell először bemenni a suliba? Nekem még lesz egy-két köröm a munkaügyön, főnökségnél, h egyeztessünk, hogyan tudok kezdeni gyes mellett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.18 20:51-kor.
Vendég
 


Edikém!
Akkor kedd? Megpróbálom addig kibírni. Ha nem megy, szólok előre. Jó? De egyelőre maradhatunk abban. :wink:

Akartam még valamit írni neked, de elfelejtettem.

KépKépKép
bikfy
 
 


Agassika!
Holnap jelentkezem, ha jó délután. Okés?

Hétfőn kezdünk, de én még nem pihentem ki magam. Ugyanakkor meg várom is. Persze ha kedden terheset pisilek, akkor mindösszesen 2 napot teljesítek ebből az évből. Kíváncsi leszek. Éva azt álmodta, én már nem kezdem meg a szeptembert. Istenem, bár lenne igaza. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Oks, akkor telefonozz, ha úgy érzed! Évának meg legyen igaza! Nekem nagggyon gyanús vagy így a jelek alapján...de majd a zebra megmutatja a tutit kedden! :D

Én még azt se intéztem el, h a Gyerekeimet beírassam a családi napközibe; remélem, nem késtem el vele! Merthogy csak tennem kéne Őket vlhova, amíg dolgozok.
Vendég
 


Mert te most már jössz is vissza dolgozni? Azt hittem maradsz még velük otthon.

KépKépKép
bikfy
 
 


A terhes jeleknek amúgy én nem hiszek. Legalábbis ilyenkor még nincsenek. Ha vannak, azt szerintem az ember csak bebeszéli magának. Majd a keddi teszt mindent megmutat. Igazándiból luxus lenne az 1. hónap sikerében hinni, de végül is miért ne? Dokim szerint 4-6 hónap alatt sikerülnie kell. Én meg hiszek neki. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Megyek, csak még azt nem tudom, mennyire. Ha sikerül kialkudnom, h a 21 órámat 3 napba besűrítsem, akkor teljesbe; ha nem, akkor csak félbe; a teljes jobb lenne (főleg pénzben). Fiamnak nagyon nem fog ártani a gyerekközösség, de csana lesz, mert Lányomat nem akarom bölcsibe rakni, hanem legyenek együtt ebben az egy évben is, amíg nem mehet oviba még. Na szóval elég képlékeny az egész, de legalább félállásba szeretnék visszamenni; tanév végén ezzel jöttem el az egységértekezletről. Kíváncsi leszek, mennyire rugalmasak.
Vendég
 


Terhes jelek: én az elsőnél konkrétan TUDTAM, h sikerült, nagyjából a beágyazódástól. Egészen másképp működtem, mint egyébként. Tesztet is csak azért vettem, h lássak 2 csíkot, és láttam. (igaz, nem lett vidám a sztori vége, de az más tészta)
Vendég
 


Ühm. Hát a rugalmasságra én is kíváncsi vagyok. Velem szemben nagyon rendesek, én Évának és Istvánnak is elmondtam, hogy babáért küzdünk, és csak 1 szavamba kerül, máris engednek el mindenféle beavatkozásokra. Ezért olyan hálás vagyok nekik. Nem is tudom, ezt mások hogyan tudják titokban végigcsinálni. Mondjuk nekem nagy nehézség, hogy Pestre járkálunk, de hát ha így alakult, ezt fogadom el. Már nem is idegeskedek rajta.
Pl. most aug. 27-én is mennem kellene, meg szept. 15-én. Nem tudom, mit fognak mondani.

KépKépKép
bikfy
 
 


Miből tudtad?
Nekem a legfurcsább jel, hogy nem bírom meginni az alkoholt. Pedig minden este szoktam inni vagy 1 dl vörös bort, vagy 1 pohár sört. És most nem kívánom. Nagyon nem. Viszont vettem 1 vödör savanyúságot. Tegnap meg is ettem a felét. De ez már a bemagyarázás részemről.
Inkább én is érzek valamit. Vagy nagyon hiszem. Nem tudom, még csak elmagyarázni sem. Lehet, csak szimplán hülye lettem és kész. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


A legfeltűnőbb jel a mellem volt, az első pillanattól kezdve "bedurrant", addig mindig hason aludtam, utána már nem ment. És rengeteget aludtam...mondjuk pont meg is tehettem, mert nyár volt és Anglia, nászút. :oops: Ja és most, h így írod, én sem ittam, pedig terveztem, h bemegyek a helyi kocsmába és megiszok egy kupa barna sört (ezt azóta sem pótoltam). Miután hazajöttünk, folyton kelkáposzta főzeléket kívántam (azt mondjuk imádom most is), bűzlött az egész Bara, mert minden nap azt főztem vagy 1 hétig magamnak. :lol:
Vendég
 


A mellem nekem is most az első pillanatban felrobbant, mondjuk nekem mensi előtt is szokott fájni. Most kicsit hamarabb kezdte. Na meg olyan szép nagy, még az uram is mondta.
Az alvást ne is említsd! De ezzel is voltam már így. Nem tudom. Mindegy, majd a teszt megmondja. A Rossmannban olyan jól le voltak árazva. 400 Ft-ért lehetett kapni teszteket. Vettem is 3-at. Jók 2013 novemberig. addig vazze csak becsíkosodnak már egyszer. 8)

KépKépKép
bikfy
 
 


Na, már csak ez a laptető hiányzik! :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Hát kérem, itt a laptető is! :wink:

No kb. egy hét múlva a teszt megmondja a tutit. Addig nem kell beleszakadni a munkába se, aztán, ha helyzet van, irány a láblógatás ezerrel!

Elvileg csak szept. 15-től kezdek, addig gyed-en vagyok. Jó lenne a jövő hét elején megegyezkednem a suliban, elintézni a csanát, és akkor lenne kb. 2 hetünk beszoktatni a Lurkókat az új rsz-be; meg addigra a Zuram órarendje is meglenne, amihez tudnék igazodni. Ez most olyan volt nekem, mint egy sima nyári szabadság, csak most kb. 1 hónappal hosszabb. De már hiányzik a sulis csapat is picit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.18 21:52-kor.
Vendég
 


Aha, képzeld én is így vagyok, hiányoznak a többiek. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: