Új privát üzeneted érkezett!

Vanda szegény Balu!
Nagyon drukkolok, hogy ne keljen kórházba mennetek! :(

Keny nagyon cuki Kornélka! :wink:

Kép

Kép
raniko
 
 


Úgy tűnik, túl vagyunk a nehezén. Balu tegnap este 8kor még hányt, megkapta a negyedik kúpot, de azóta nem volt semmi, amit iszik, benne marad. Én valószínűleg elkaptam...
vovanda
 
 


Vandus, az jó, ha végre jobban lett Balu:)
Ezek szerint most te jársz a porcelánistenhez, sajnálom. De legalább magadat rendben tudod tartani, a gyerekekkel nehezebb.

Mikor kapunk még Fanni baba fotókat? Nagyon kíváncsi vagyok mindenren!:)
Vendég
 

 
 

Sziasztok, most Fanniapu ír néhány mondatos helyzetjelentést.

Ha nem írtam volna még, kislányunk császárral született.
Vasárnap délelőtt hazaengedték őket a kórházból, de amekkora káosz és zűrzavar van ott, talán jobb is. 30 ágyas osztályon vannak kb 50-en. nah szóval gondolhatjátok. A tájékoztatás szinte nulla, ha kérdezel vmit, mert hát honnan tudnád, majdnemhogy elzavarnak, hogy ők erre most nem érnek rá, stb...
Vasárnap óta totál szétestünk, úgy kompletten. Fannika sokat sír, brutál éjszakáink vannak, 1 kezemen meg tudom számolni hány órát aludtunk. Anyatej ma beindult, nagyon nehezen, Fannika még tanulgatja, hogyan is kell szopizni, idáig főként tápszert kapott, de mivel még arra sem kaptunk pontos tájékoztatást, hogyan mikor mennyit, hát így vasárnap totál elb@...tuk a táplálást. Összevissza alszik, ha kapna most egy teljes adag tápszert (40-50ml simán 2 perc alatt cumisüvegből, na ezt is elb@...tuk, ezt a cumisüveg dolgot, szerintem már most cumizavarban szenved a gyerek, ezért is nehezen talál rá a szopira) 4-5 órát is alszik szinte ájultan, de ha anyatejet kap, utána durván sír, alig nyugszik meg, pocija gázos lehet. Anyunak persze bedurrantak a tejcsárdák, olyan fájdalmai vannak, hogy sírni, üvölteni tudna.
Röviden most ennyi, a védőnő már 2x jött, mert úgy éreztük, megoldhatatlan feladat szakadt ránk, mert nem tudott ciciről szopizni még rendesen idáig, kivéve ma délelőtt először.
5 napos, a születési súlyának 10%-át elvesztette már, remélem innentől gyarapodik az egyre több anyatejtől. Úgynézki nagyon pocifájos baba lett a Fannika, de majd jön a gyerekorvos és meglátjuk. Fannika egyébként egy tünemény mikor nyugis vagy alszik, már többször bőgtünk csak úgy miközben néztük, hogy mennyire édes, s mennyire vártuk már. Babaimi elég rossz passzban van, totál ki van merülve, fájdalmai vannak-voltak, szinte alig aludt, semmire nincs időnk, enni-inni összevissza megy.
De hát még csak ez a 3. nap, reméljük minden nap kicsit jobb lesz.
Tényleg, mit szabadna ennie Babaiminek, hogy a Fannikának ne legyen pocigörcse az anyatejtől??????
Olyan sírást levág, hogy képes 45percig torkaszakadtából üvölteni, s köznem rángatja a lábait, kezeit, gyakorlatilag képtelenség megnyugtatni. LÉtezik, hogy 5 naposan ennyire bélgörcsös legyen?????? Mivel lehet segíteni rajta? Ma vettünk neki Inflacol szirupot a védőnő ajánlására, ismeritek? Segíthet?
Ketten vagyunk, segítség egyelőre nincs, azt sem tudom, hogyan fogunk főzni, mosni, takarítani. Majd lesz valahogy...
Pusza mindenkinek.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Szia Babám!

Nagyon sajnálom, hogy így kibuktatok, de fel a fejjel be fog állni minden!!!Cicik rohadtul tudnak fájni amikor belövell a tej, de pár nap és enyhülni fog, sokat kell masszírozni a csomókat, szopi elött megpuhítani a mellbimbót és akkor Fannika jobban rá tud cummantani.Én a felesleget szopi után MINDIG kifejtem.A bélgörcsre az első pillanattól adom az Espumisan cseppeket és az Infacolt, minden szopi elött!!!Soha nem szabad elfelejteni, mert akkor magaddal is kicseszel :shock: Kajáknál azokat kerülöm, amik engem is puffasztanak K betüs ételek, füszeresek.Igyál sok folyadékot, sört attól aztán lesz tejecske :wink:
Szopinál próbáljatok kihúzni 2-3 órát, ha görcsöl a picurka tornáztasd, és soha ne etess rá mert pillanatnyilag használ de pár perc múlva kezdődik a cirkusz előről.
Cumisüveg....hát igen a klinikán nagy lukuból nyomják a tápszert.Otthonra a legkisebb lyukut vettem azt javasolták, hogy szinte ne is legyen rajta nyílás.A Tommee Pippee cumisüveg nekem bejött.De mindenképp próbáljátok a cicit mert az a legjobb, és legegyszerűbb ha belejöttök.És belejöttök mert ügyesek vagytok és Babba nagyon jó anyuka Vagy, csak kicsit furcsa és fárasztó az új szitu.A császár miatt is nehezebb a szoptatás, és gondold csak el 5-6 napja komoly hasi műtéted volt, ez okoz fájdalmakat, de rohamosan napró-napra jobban leszel, hidd el mert tudom!
Apa is sokat fog neked segíteni, és ha kérdésed van segítünk mi is!
Kitartás!!!!Csak ügyesen!!!!Sok pusza!

KépKép

Kép
keny
 
 


Fanniapu,

Érdemes lenne szélcsövet beszerezni a patikából, nálunk a családban gyakorlatilag ez volt a leghasznosabb kellék a sok hasfájós babánál :wink:
Kitartás !!!!

Niki

mniki
 
 


Sziasztok!

Baba, Fanniapu, sajnálom, h ennyire megvisel benneteket az első néhány nap, de gondoljatok arra, h egyre jobb lesz (ti is és Fannika is ügyesebb lesz)!

Mi még 2in1. Ma voltam vérvételen, mert a korábbi májfunkció értékeim nem lettek valami fényesek. (Holnap megyek az eredményért.)

Ma besz@rt a mosógépünk, várjuk a szerelőt... Óriás pocakkal négykézláb jól néztem ki, ahogy próbáltam a rengeteg vizet feltakartani (persze apa is segtett). Ez sem hatotta meg Petit :shock:.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70
 
 


Bols, ne aggódj, ahogy egyre terhesebb az ember, egyre rosszabb az értékei, ezt a dokim mondta. Ez tul. képpen normális.
Vendég
 


Fanniapu: A barátnőméknél is ez volt, ez a szopási zavar a cumisüveg és a cici miatt. Türelemmel meg lehet tanítani cicizni ügyesen.
A pocifájásra a hosszú büfiztetés nagyon jó tud lenni és szerintem is az Espumisan csepp és az Infacol. Úgy szoktuk ringatni ilyenkor Dorkát (ő is totál hasfájós az anyatejtől), hogy hason van az alkaromon és úgy ringatom, ettől enyhül a nyomás a pocijában. Sok büfi és jobban lesz. És esetleg egy nagy rotyi és utána már mosolyogni szokott:)
Barátnőmék addig büfiztetik a kisgyereküket, hogy a vállukon szokott elbóbiskolni:)
Vendég
 


Fanniapu!
Legelőször is: próbáljatok kicsit mindketten megnyugodni. Ez lenne a legfontosabb, mert a bébi érzékeny a hangulatotokra nagyon. A másik: rendeljetek valahonnan kaját. Baba a kifejezetten fújó ételeken kívül bármit ehet, tejjel/tejtermékekkel kell picit vigyázni, meg a gyümilevekkel.
Takarítás: tűzoltás most bőven elég. Porszívózni nyugodtan lehet a kicsi mellett, enyémek piciként elaludtak a hangjára, állítólag az anyaméhet idézi.
Ha nagyon be van durranva a cicije, nyugodtan fejjen óvatosan egy keveset, a baba most tuti nem eszik még annyit, amennyi termelődik, rohadtul tud fájni. Espumisan csepp mehet hasfájásra. Amúgy ha a babának fáj a pocja, általában tekereg, húzza a lábát.
Alváshoz megpróbálhatjátok hasra fektetni, sok baba nyugodtabb úgy.
Lehet, hogy az a nagy bömbölés oka, hogy a cumisüvegből eddig viszonylag könnyen jött a táp, most sokkal többet kell dolgoznia a kajáért, persze, hogy tiltakozik ellene.
Alvás (mármint a tiétek): próbáljtok meg kettéosztani az éjszakát. Egyik felében te ringatod, másikban Baba. Etetni mindenképp Babának kell, de legalább pár órát váltva tudnátok pihenni.
És kitartást nektek, tudom, milyen egy sokat síró baba, nekem a nagy az első 3 hónapban iszonyú sokat bömbölt. Komoly erőpróba, az ember azt hiszi, ő csinál rosszul valamit. de nem. Ki fog alakulni, össze fogtok szokni.
Bocsánat, hosszú lettem, eldugulok.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Drága Baba az az igazság, hogy én sok újjat enm udok írni, mert a lányok mindent ügyin leítrtak.
Mi is Espuvisant használtuk az Infacol nem jött be és a Greep Watert mi kb 3-om hetes korától adtuk.(na nekünk az volt a nyerő)
Altatni ahogy Vanda is írta hason érdemes és felváltva ügyelni.
Mi úgy csináltuk, hogy este ahogy Milán elaludt akár este 8-kor is én szépen elmentem alukálni.
Hajnalig párom ügylt vagy amig Milán fel nem kelt és utána én voltam a soros.

Fannika is biztos ügyes lesz a cicin csak még tanulnia kell de ez normális, ahogy az is hogy össze kell szokni anyának babának és papának! :wink:

Nekem ia a TommeeTippee cumisüveg jött be és Milán nem is lett cumizavaros hála, csak akkor kezdődtek a gondok mikor már tápszer kellet akkor már kezdett rosszabbul szopizni.

Én szinte alíg ettem mert Milán iszonyú érzékeny volt mondenre.
Kevés fűszer mehet és ugye az össze puffasztó dolog kizárva.
Gyümibő a citrus félék, a csonthéjjasok, és az aprómagvasok kerülendők.
Sok husi abba sok fehérje van, tojás és tejtermék (ezt persze óvatossan).

Amit nem lehet eleget hangoztatni az a sok sok fojadék és a sok sok pihenés!!!!!!!!
Este akkor is feküdj le ha nem vagy álmos!!!!
Minden rendbe lesz csak ez midenbe bele kell rázódni!!!!
Szuuuuuuuu, száááááá!

Kép

Kép
raniko
 
 


Babaimádó család
Vanda és Keny szépen leírt mindent. Még annyi, nekem is pocifájós volt Kincső tudom milyen. :( Még nagyon az elején vagytok (jó esetben ez 2-3 hónap) Nekünk pontosan a 3. hónapra lett vége, de nem akarlak idegesíteni titeket, semmi se használt, se szélcső, se semmilyen "csodaszer". A védőnéni és az orvos is mondta, hogy majd magától elmúlik, így is lett, igaz a végén már sírva számoltam a napokat. Tudom, hogy nehéz, de KITARTÁS!!! Segítségem Nekem se volt és most sincs. Én is kaját rendeltem, néhány hónapig ki lehet bírni. A takarítás meg megvár. Sajnos. :) Ott a pici és ez a legfontosabb!!! A nehéz időszakon meg (még ha hihetetlen soknak is tűnik) hamar túl lesztek. :wink: Puszi és ölelés!!

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Baba-család!
Csak csatlakozni tudok Vandához :arrow: Nagy levegő be és kifúj :)
Persze tudom ezt könnyű mondani, de próbáljatok meg egy kicsit lazulni, mert örök szabály, hogy csak nyugodt Anyukának van nyugodt babája.
A három naposan tápozást nem is értem :shock: Simán kihúzzák a babák 4-5 napig előtejen, és addigra ált. császáros mamáknak is beindul a tej. Így sokkal nehezebb lesz, de kitartás!!
Alkaron ringatás nagyon jó szopi után, és közben a popsijától a tarkójáig (tehát alulról felfelé) szép ütemesen simogassátok határozott mozdulatokkal a hátát, az is segíteni szokott.
Szopit nem tudod hogy szoktátok, meg lehetne próbálni a függőleges helyzetben szoptatást, úgy ált. kevesebb levegőt nyelnek a babák.
Én annyiszor tenném mellre ahányszor csak kell, ez a maratoni cicizések ideje.
Melled :arrow: No igen, ez nem egy leányálom, de hamar túl lesztek rajta hidd el. Masszírozd át szopi előtt, forró borogatás szopi előtt is jót tesz a tejcsatornáknak. Mellbimbódat pedig ápold, Nagyon jó a Garmastan (kend az egész mellre, nekem életmentő volt), és nagyon jó lanolinos krémek vannak a bimbóra, én aventeset használtam szopi után, azt nem kell lemosni. És legyen a melled csupaszon a levegőn amennyit csak lehet.
Bocsi, ha terhesek a tanácsaim, nem is osztom tovább az észt :oops:
Szuszáááááááááááá :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Ja még annyi, hogy ennyire bedurrant cicikkel ne szaporíts kívülről semmivel, hisz már így is túltermelsz, azért fáj, törekedni kell inkább hogy beálljon a kereslet-kínálat. Szaporítás a későbbi idők mókája :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Babaimádóék
Most lois-t olvasva eszembe jutott még egy-két dolog. :) Altatással kapcsolatban. Amikor már nagyon nem bírtuk az éjszakákat vinni, Apa elvitte kisasszonyt autókázni (pedig Ő téli baba), most nyáron még egyszerűbb. Vagy elég ha jár az autó, ott mindig nagyokat aludt! :) Meg babahordozóban való ringatás is nagyon bevált, de nem kicsit ringatózás, hanem levegőben felemelve és úgy. :) Remélem tudok segíteni!!!!

Lois
KisZé a kutyussal egyszerűen zabálnivaló. :lol: Kis tesót terveztek?? :wink:

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Köszi lányok kedves szavakat a kuttyoszétényes fotográfiánkra :roll:

Kis*!
Igen, tervezünk :wink:

Bolsi!
Igen ez már nagyon terhes lét, a minden szokott romlani kicsit, szülés után lesz még carabb is :?

Vanda!
Bassz, szegénykém neked is jobbulást :?
Azért jó, hogy Balu már legyűrte :? Bele sem akarok gondolni, mennyire gáz lehet, ha az ember gyereke ennyire sz@rul van :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Keny!
Édes a szopizós kép, szuper hogy feltetted, nekem is van több, csak nem akartam botránkoztatni vele :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Baba drága és Apuci :P
Elég lesz ezt végigolvassátok, én már nem írok hozzá, csak pár sort.
Enyémek infacolon éltek eleinte. Cumizavar is megvolt, de azért Milán szopizott és cumizott is. Márkó meg sosem jött rá hogy kell szopizni. Fejtem neki. Egyik sem beteges.
Nem biztos, hogy fáj a poci és azért sír. Az 1-3. hónapban a babák rengeteget sírnak! Nem értik szegénykék, hol is vannak. Ennyi kell kb.,hogy megszokják a nagy világot!
Sok-sok puszika és kitartás........

Mniki :P
Gratulálok és drukkolok!!!!!!!!!!!!!
"Fanni"

Szandra

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Kérdeztétek a kajálást: pici darabokra vagdalom a krumplit és a husit is, kanállal kapja Eszti. Mindig van a kanálon mindkettőből. Néha öklendezik, ha nem rágja meg rendesen, és egészben nyeli le. Amit nem rág pépesre, az úgy jön ki belőle, ahogy bement. Most van egy kicsi nyűgi, mert jön a 9. fogacska, az egyik rágófog. Már adnom kellett Panadol szirupot is, mert nagyon sírt szegénykém. Nekem meg kiújult a szóródó ekcémám. Tavaly pont ilyenkor szenvedtem vele szülés után... Iszonyúan viszket, semmit nem aludtam az éjjel. :cry:

Vanda, gyógypuszikat küldök szegény Balunak!

Lois, nagyon helyes a gyerek Pizsivel. :D

skrisz72
 
 


Sziasztok!

Baba-család,én sem írnék már többet,a lányok nagyon ügyesen leírták a tapasztalataikat...nagy pussz a kicsi lánynak!

Skrisz,ekcéma :evil: Értem a kaját,nálunk folyamatos öklendezés van a darabostól...próbálkozunk folyamatosan.

Lois,Pizsis-Zés kép tündériiiiiiiiiiiiiii :D

Keny,cicis kép :D cukiiiiiiiii :lol:

Rani,sikerült papot elérni?

Bols,mosógép :evil: Péter nagyon jól érzi magát odabenn :D

Jujj,nem emlékszem a túloldalra :roll:
Vendég
 


Baba, sokat hozzátenni én nem tudok.
Sógornőméknél is hasonló volt, de mára belerázódtak és Lázár is megtanult ügyesen szopizni. A kórházi "vastag csövön jön a kaja" ellustítja a kicsiket.
A folyadék mennyiségére figyeljetek, bár ha fent van Fannika és sír és könnyen felébred, nem lesz gáz, de jobb figyelni a kiszáradásra.
Szopiban szokták ajánlani a La Leche Ligát, kimennek személyesen, tanítanak, segítenek.
Kitartás, lesz ez még sokkal szebb és jobb is.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro
 
 


Baba!
Még eszembe jutott valami: nem tudom, vettetek -e pihenőszéket. Ha nem, akkor teszteljetek a hordozóval, és ha bejön a picurnak, érdemes venni egy pihiszéket. Balu hasfájósan iszonyat sokat aludt hordozóban, a miniknek már volt pihiszék, nagyon bejött, még a hozzátápit is abban kezdtük.
vovanda
 
 


sziasztok!

Babikám és Fanniapu, nemsokára "egyberázódtok". Puszilom FAnnit.
A lányok itt aranyat érnek, jó ,hogy vagytok!

Vanda, mielőbbi kikecmergést nektek ebből a nyavalyából.

Bols++++++++++++++++minden újabb napra!

Tegnap este 4D babamoziztunk, ahol is egyértelműen megmutatta magát a Kisemberünk.
Kislányunk lesz.
A párommal madarat lehet fogatni,ő kezdetektől kislányt várt, nekem mindegy volt, bár inkább a lányos anyukák közé szeretnék tartozni.Bejött. :)
És akkor egy fotó (végre).
Az uh. alatt szunyált a picilány.




Kép
nani72
 
 


Baba! Kaját feltétlenül rendeljetek! Én inkább a rendszerességben hiszek, kórházban is 3 óránként volt etetés. Bár van, aki az igény szerintire esküszik.
Pihiszék nálunk is bevált, Kirus volt irtó hasfájós, abban ringattuk + éjszaka tombolt inkább nála a pocigörcs, a férjem sokszor járkált vele a kenguruban. Szerintem a meleg megnyugtatta. Infacolt használtunk + hőmérővel piszkáltuk ki a kakit. 4 hósan mintha elvágták volna, a világ legjobb csajszija lett.

Csajok, a kisfiam borzasztó gengszter lett. Hétfőn leesett 3 lépcsőfokot a játszótéri várban, azt hittem, elájulok. Tegnap egész motorozás alatt üvöltött, mert ő mindig a sárban akar menni, állandóan önállósítja magát, hátrasandít és elszalad. Egész nap nyöszörög, a kaját a feje tetejére teszi, az asztalra felmászik és csapkodja az ételt. Kirus meg ül az etetőszékben, kanállal-villával eszik, hallgat rám, az utcán már nem kell fogni a kezét, mert jön szépen velem.

Vandus, remélem jobban vagytok!

Igyekszem majd jönni, de újabb betonozási hullám jött rá a férjemre, így kevesebb az időm. Olyanok vagyunk, mint a tücsök, aki egész nyáron hegedül, augusztusban meg a fejéhez kap, hogy jó lenne még beönteni vagy 100 köbméter betont, ha az idő engedi.

Lois, kutyusos kép imádnivaló!

Keresztelőkhöz hajrá, én jó, hogy túlvagyok rajta, legközelebb csak a lagzijuk lesz ekkora felhajtás, nálunk ugyanis 50 fő volt a kertipartin, amit jól elmosott a pünkösdi eső.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Nani!
Nagyon fotogén a béi. :D Gratula a kiscsajhoz.

Szöcsi!
Nyugi, ne hergeld magad rajta. Gyerek, még nincs két éves. Itt a dackorszak előszele, lesz ez még cifrább is. Feszegeti a határokat, a saját képességeit. Ha idegeskedsz rajta, annál rosszabb. (Dani ugyanez pepitában, ha ideges vagyok, annál inkább csinálja, ha bírom idegekkel és nyugodtan kezelem, ő is kicsit fog magán).

Lassan alakulunk, én vagyok a legszarabb állapotban. Daninak megy a hasa, de szerintem fogzik is, mert megint sokat harap.
vovanda
 
 


Vandus, hogy kezdődött a vírus? Amúgy jobbulást kívánok!!!+++
Mert tegnap porcelánisteneztem egész délután és este. Napok óta pocsékul vagyok, hasmenésem van, szédülök, fáj a fejem. De tegnap róka is volt. (nincs baba a dologban, teszteltem)

Nani, nagyon szépséges kis falat kislányod van!:)) Mindene szépen látszik.

Szöcsi csatlakozom a "rájött a betonozás a férjemre" - csapathoz!:)) Nálunk is ez megy minden hétvégén, nekem pedig hétköznap napi kétszer locsolgatnom kell a remekművet.
Keresztelőhöz gratula!!!
Vendég
 


Babaim, Fanniapu,
A lányok mindent leírtak már, szuper kis csapat. Nagyon sajnálom amin átmentek. Az étel nagyon fontos főleg Babának a tejcsi miatt. Rendeljetek valahonnan amíg nem rendeződnek a dolgok. Ha Fanni alszik próbáljatok meg ti is aludni. A takarítást pedig hanyagoljátok, csak ami nagyon fontos. Nekünk az Espumisan jött be, szopi előtt kapta Domi. Nagyon hasfájós volt ő is. Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!

Nani,
nagyon édes kiscsajod van!!! Névvel hogy álltok???

Vanda,
jobbulást!!!!

Keny,
nagyon jól sikerült a kép!!!!

Lois,
édes KisZé a kutyussal.

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


nani
Gratulálok a kislányhoz!! Nagyon édes!! :) Tényleg szépen látszik minden!

szöcske

Te már felénk nem is jársz?? :(

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Sziasztok!

gyors bekukk, sokat gondolok rátok, de nem tudok írni. Hasfájós a drágám és még enni-inni-aludni sem tudunk, gépezni pláne. Ha összesezdtük magunkat, jövök. A császár utáni varratszedás megvolt. Tejci alakul. Szopi nehéz, de menni fog, remélem.Puszi nektek. (Visszaolvasni nem tudok.)

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Twist!
Semmi előjel, csak taccs. Jobbulást neked, tünetek stimmelnek.
vovanda
 
 


Baba, de jó, hogy benéztél!!! Majd még várunk a beszámolóval, ha kicsit pihenősebb napjaid lesznek.

Vandus és hány napig tart ez az "átok"? Neked a taccs már nem valami jó, ne fogyj tovább. :wink:
Tegnap az volt a poén, hogy megcsináltam a finom kétfogásos vacsit a páromnak és így reklámoztam:)) Hm, finom, biztosan nem attól jött a róka:))) Hát inkább kekszet evett tejjel.)))
Vendég
 


Nani, én úgy emlékszem, azt mondtam neked, hogy kislányod lesz. Vagy rosszul emlékszem? :lol: Gratula!!! Nagyon szépséges a fotón.

Szöcsi, nem semmi a kölök! :shock: Én elég gyorsan elveszítem a türelmemet. Nemtom mi lesz velem dackorszakban... :roll:

skrisz72
 
 


Gyors bekukk!

Nyulasz sajna még nem pedig hívtam őket többször is és üzenetet is hagytam.
Holnap megyünk 4 re attól van ügyfélfogadás!

Nani gratula a kiscsajhoz!!!! :wink:

Kép

Kép
raniko
 
 


Életjel...
Még 2in1. A laboreredményeim jók lettek :D ! Mosógép megjavítva, már üzemelt is ma.

Nani, lányos anyuka gratu!!!

Vovanda, Twist jobbulást!!!

Baba, jó h bejelentkeztél és h alakultok! Mi már most rendeljük a kaját (kb. 1 hónapja).

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70
 
 


Sziasztok!

Babáék!

Nagy gratula és kitartás a pocifájáshoz meg a cicizéshez!

Bocsánat, hogy nem jöttem eddig de Gréti hasmenése miatt elég gáz napjaink voltak de szerencsére rendeződött, így eltudtunk menni nyaralni. Nagyon jó volt ma jöttünk haza. Szép látvány fogadott itthon minket a konyhát eláztatta a kedves felső lakó.
Majd mesélek a nyaralásról most megyünk förcsizni, vacsizni.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


szép jó reggelt csajok!

Remélem a sok kis és nagybeteg mihamarabb meggyógyul ( hess hasmars és róka!!!)

Skrisz, igen, jósnő vagy! :lol:

Bols mára is++++++++++++++ !

Lili, fix név még nincs, valami egyszerűt keresnénk a Nagy vezetéknévhez.
( mindig Annára vágytunk, de a Nagy Anna nem jön be, az olyan szomorkás, egy idős könyvtárosnéni jut eszembe róla.) :lol:
nani72
 
 


Kis*, én itt ragadtam! Remélem, a csajok megtűrnek! Azért jó lenne tapasztalatot cserélni a "korunkbeliekkel"!

Twist, hajrá betonozós csapat! :lol:

Tegnapi sztori: Kirus nem akarta felvenni azt a cipőt, amit rá akartam adni, 5 perc hadakozás után már egyáltalán semmilyen lábbelit nem vett fel. Ordított fél óra hosszat, elindulni nem tudtunk. A végén zokniban mezítláb jött le a kocsiig. A telken pedig felvette a cipőt. Mindenesetre kész voltam agyilag. Meddig tart ez a dackorszak?

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Sziasztok!


Betegeknek jobbulást! Minden féle baci menjen világgá!!!!

Vanda:

Jobban vagy? Nem lehet könnyű neked 3 gyerkőc meg a bacik. Minden tiszteletem a tiéd.

Nani:

De rohan az idő már csak 4 hónap meg egy kicsi és te is babázol.

Bols:

Nemsokára te jössz, nagyon izgi.

Keny:


Nagyon édes Kornél baba!


Lányok:

Ti mit adtok reggelire és vacsira a babáknak?

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Sziasztok!

Tyúúúúúú olyan szar éccakánk volt hogy csak na!
Milán rengeteget fent volt.
Igaz 8-kor kelt de wááááááá fél óránként mehettem be hozzá.
Most tudtam letenni megint.
Végre megrendeltem a keresztelő ruhát és hát nem azok lettek amiket becsatoltam. :roll:

Bols honnan rendelitek a kaját?
Én is gondoltam rá, hogy néha rendelnék csak nem tudom honnan.
Azta már a 39. be vagy nem semmi!! :D

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok!

Még 2in1. Éjjel nem ssokat aludtam (már teljesen hozzászoktam, olvasok, tv-zek). :roll:

Rani, sajnálom a sz@r éjszakát! :evil: Egy helyi étteremből rendeljük a kaját, házhoz szállítás van hétvégén és ünnepnap is. Kétféle levesből, 3 féle főételből lehet választani, sőt desszertet is lehet kérni. Én igencsak finnyás és válogatós vagyok, de szerintem jó!

Nikó, klassz, h sikerült eljutnotok nyaralni, beszámolót kérünk!

Betegeknek gyors felépülést!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70
 
 


Twist!
Már egész jól vagyok, plusz kedves barátok jártak itt nem rég, és hoztak egy raklap csokit, hogy dagadjak kicsit. :D

Nikó!
Biztos lecsaptam volna a szomszédot. :twisted:

Szöcske!
Ez még csak az előszele, sokkal rosszabb lesz, hidd el.
Ajánlom figyelmedbe:
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20071128/d ... orszagban/
vovanda
 
 


Vandus, nálam tegnap este megint róka volt és elég gyenge is vagyok. + Dorka nagyon sírt egész este és ma is egész nap, borzalmas esténk volt. Mikor apa hasán elaludt végre, én azonnal elájultam és reggel tértem magamhoz. Amikor szintén sírás volt egész délelőtt. Most végre csönd van. Csodálatos...:-)
Dorka evés közben is sírni szokott, aztán ha elteszem a kaját akkor azért sír, mert még éhes. Szóval, valami evés közben nem okés neki, lehet, hogy megint a foga fáj, talán jön egy újabb...
Azt gondoltam, hogy az én vírusomat kapta meg, de nincs hasmenése egyáltalán, jól eszik és nem hány. Csak a foga lehet....
Örölök, hogy te jobban vagy, akkor ezek szerint csak pár nap és javul az ember, juhééééj:-)

Szöcsi, jaj, ez rosszul hangzik.

Keny, hogy bírod, hogy vagytok?

Baba, majd te is írj, ha tudsz.

Bols, és érzel fájásokat, feszülést?
Vendég
 


Védőnő letudva, jól megnyomkodta a pocim, minden ok, de babónak már nagyon kicsi a hely.
Twist, mióta hazajöttünk vannak fájásaim, feszülések is. :shock: Lányok hány perces fájásokkal kell elindulni a kórházba? (Közel vagyunk, 10 perc max.)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70
 
 


Bols, nem mondod!!:)) De jóó!
Szóval, úgy mondta nekem a dokim anno, hogy ha egy óra elteltével is 10 perces fájásaid vannak, akkor irány a kórház. Bár nekünk ezt úgy mondták, hogy mivel vidéken lakunk, ezért 10 percesek. Ha közel a kórház, akkor 5 perceseknél van indulás aszem. De a lányok majd segítenek biztosan....
Tehát ha 1 óra múlva elmúlik, akkor csak jóslók voltak.

Tájékoztass majd, drukkolunk++++
Vendég
 


Bols!
Mit nyomkodott a védőnő a hasadon???Lehet, hogy attól fájsz. Egyébként én 10 percesekkel mennék. De ne rám hallgass, nekem Balu burokrepedéssel indult, ami elég egyértelmű jelzés, az ikreknél meg csak keményedtem rendszeresen, és akkor az volt az ukáz, hogy ha bármi gyanús van, menjünk. Szóval ha velük a rendes fájásokat várom ,akkor tuti nem érünk be.
vovanda
 
 


Bols engem 10 perces fájásoknál szépen hazaküldtek! :x

Vanda örülök, hogy jobban vagy!

Milán szegénynek nagyon fáj valamije valószinű, hogy a foga elalszik és keservessen felsír! :(
Na megyek is apával felváltva nyugtatgatjuk!

Kép

Kép
raniko
 
 


Bolsi!
Nekem is 10 perces fájás volt az irányelv, hogy akkor fáradjunk be, de mivel ez nem valósult meg, ezért nem tudom meddig bírtam volna otthon ülni és fájásidőket számolni.

Hányósoknak, fogfájó babáknak jobbulást :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Jöttem megnézni mi újság Bols-sal. Kit fog értesíteni, ha szülőszobán lesz? Olyan izgi!:)

Rani, szegénykém! Mi volt este végül is?

Nálunk most jó este volt, 7-től 7-ig aludt Dorci, végre nyugi volt éjjel. Hurrá!
Vendég
 


Sziasztok!

Twist nem tudom mi volt tegnap sajna.
Anya és apa annyira sajnálta MIlánbabát, hogy köztünk szuszizott!
Igaz apának és anyának se sikerült túl sokat aludnia.
A gyerek pörgött forgott.
Apa mondta, hogy egyszer a gyerek úgy aludt, hogy a lába a hátamon volt! :lol:
Most úgy néz ki nincs semmi baj.
Rosszalkodik a lábamnám most is.

Tegnap nem írtam megvan a keresztelő időpontja szept. 26.
Nagyo rendes volt a pap köszi nyulasz!! :wink:
Ruha is megvan szóval szupi! :D

Twist tök jó, hogy Dorci ekkorát alukált szupi lehetett nektek!

Ja mondanom se kell, hogy az ágyba elveszett MIlán cumija azt kerestük.
Aztán apa megtalálta maga alatt!
Előre dőlt és ott volt a hátába a cumi lenyomata, hát én úúúúgy röhögtem!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
raniko
 
 


Bols, drukkok mennek! Kíváncsi vagyok, csak jóslók-e vagy igaziak!

Pusssszi mindenkinek!

skrisz72
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: