Új privát üzeneted érkezett!

esztke: tuti nem tudod megoldani a szerdát,olyan jó lenne ha ti is eljönnétek.

trinky nem jelentkezett,majd ma felhívom,hátha eljön.

niki:örsről gyertek el a 85 ös busszal és innét elviszlek benneteket.

dia:hanna alvásától függ,de szerintem 12-12,30 körül szerintem okés lenne.

és a többiek?
ritának is írok mailt,hátha nem olvassa itt

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Rita
Tényleg, mi van veletek? Merre jártok?
Jó lenne, ha ti is jönnétek!
Szeptember 13.-tól lesz megint ringató!!!!! (A Vigyázó műv.házban)

Baba!
Remélem ti is jöttök?

Úgy látom szerencsére Boglárka már teljesen jól van! :D
Kicsit nyafogósabb a szokásosnál, de gondolom ez azért lehet, mert "betegsége" alatt sokat ajnározgattam!

Tücsi
Jó utat és jó pihenést! Ti melyik részre mentek és mennyi időre?
Mi aug.25-én megyünk Vodicére.

Lajtalány
Manka nagyon aranyos! Sajnálom, hogy ti most sem tudtok jönni!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Sziasztok!

Andy! Biztos nem tudom megoldani, mert holnap Dédimamák szülinapját ünnepeljük, mert pénteken elutazunk 10 napra.
Pedig már nagyon készültem! Köszi a "receptet".

Jó találkozást!

Puszi
esztke
 
 

 
 

Sziasztok! Csajok, nagyon aranyosak vagytok, de tuti nem fogok menni. Tegnap ugyanis "kipróbáltuk" a bkv-t.
Hunornak jön a 6. foga és valszeg vasárnap beverhette, mert a kis fehér gyöngyből nagy lila daganat lett, és fent az ínye is vörös volt. Hétfő reggelre még szarabbul nézett ki, így autó nélkül sos-be elmentem a gyerekfogászatra, ahol adott rá a dokinő Gingisol csepegtetőt, ami annyira király, hogy már teljesen elmúlt neki!
Viszont a fogászatra busszal kellett menni, amire nem tudtam felszállni, ha nem segítenek. Borzasztó volt!!! Eleve a magas lépcsők egy halál! a nehéz babakocsi megintcsak halál, de a bátor anyuka nem retten meg semmitől, magam elé emeltem a babakocsit, léptem nagyot, és beakadtam a következő lépcsőfokba. merthogy annyira nem tudom felemelni, és a babakocsi szélesebb, mint a lépcsőfok... Kriminális. ha oda-vissza nem segítettek volna, nem jutottam volna el a dokihoz. nálunk meg amilyen kihalt minden járat. a nyugger mamitól meg nem várhatom el, hogy emelgesse a babakocsit a 9 kilós Hunorral...

Szóval nagyon sajnálom, de rémálom a közlekedés, ezt már nem vállalom be. de persze akinek szupi zöld esernyőbabakocsija van...
:wink:

Marcsi! a magas lázat megértem. írtam, hogy nekünk is volt a kánikulában, szívet tépő látni őket és érezni, ahogy tüzel a testük.
De az a lényeg, hogy vége! jó pancsizást majd a medencében!

Dia! már én is nagyon kíváncsi vagyok ám Ábelra! de remélem majd nemsokára lesz kövi tali, ahova sikerült eljutnom...

Bulcsúnak jó a sérója! :)

a nyaralóknak jó nyaralást! Mi a jövő héten megyünk Zánkára!

Niki

Kép
Kép
nikilány
 
 


Nikilány

én bkv-t kocsival nem vállalom, mert többnyire régi buszok járnak, egyedül nem bírnám én sem feltenni, plusz Máté....és olyan is van, hogy fel sem férnénk, mert 2-3 babakocsi van hátul.
Arra meg amúgy sem várhatok, hogy álljon a busz, én elkezdek keresgélni valakit lentről, valahogy felszólok, hogy jöjjön le segíteni, észbekap, a busz közben vár vár...felkászálódunk, Mátét leültetem, de közben vigyázok nehogy a babakocsi billenjen...na ez így nem megy.

Hordozóval megyek, elöl Ábel, oldalt Máté kézenfogva, hátul hátozsák, másik oldalt táska, hogy ami kellhet, amiatt ne kelljen levenni a hátizsákot.....

Nekem szerencsére egyik gyerekemet sem kínozta mega foga, Ábelnek 4 van kint, remélem a többi sem lesz rosszabb.
Iszonyú garázda, hiába barikádozom el az erkélyajtót, eltol mindent, a tévét, lelöki, eltolja ami előtte van és megy dolgára. Máté ebben partner, sokszor égnek áll minden hajam szála... :lol: ,
nem a legkönnyebb korszak az biztos.
De imádnivalóak!
Ábel jár, sokszor már fut, futni próbál, mert kergetőzős a kedvenc játéka....ha szaladunk utána, hogy megfoglak, ő meg menekül...olyan 8600 gr körüli, az etetőszékben nem tudom bent tartani semmi trükkel 5 falatnál tovább. Ez eléggé feladja aleckét, mert utána menni meg nem akakrok, ne szokjon rá erre, de így meg nem eszik töredékét sem annak amit egyébként gond nélkül megeszik.
És amint kaját lát, rárabol, úgy menet közben bármikor képes enni, bármikor bárkitől bármit.
Azt, hogy anya azt mondja, de, vá, bú, még 1-2 szókezdemény.

A csavargás a mindene, na a a babakocsiban egyelőre el van, de csak, ha nincs kivéve, mert ha igen, akkor már visszatenni nem lehet. Vagyis balhé nélkül nem.
Még szopik, alvás előtt és éjjel.

Hunorra is nagyon kíváncsi vagyok, remélem legközelebb sikerül találkozni.

Végül hányan leszünk holnap?

Kép
Kép
tengdi
 
 


Hali!

Trinky sem tud jönni,így szerintem csak hárman leszünk vagy baba is jön?

remélem a következőn többen leszünk.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok!
Igen,megyünk!!
Valószínüleg jön a szomszéd is végre a kislányával.

Mikor értek oda??
Mikorra menjünk?

Kép
baba0727
 
 


sziasztok!

Baba
11 után már jöhettek!
Tegnap úgy olvastam, hogy Andyék kb.12-12;30körül indulnak.

Szeretettel várunk mindenkit!!!!!!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Mi úgy indulunk, hogy Ábel alszik délelőtt és utána. Nem tudom megmondani ez pontosan hány óra, mert ha leírom, azt mindig megcáfolja, mint ahogy ha program van, akkor véletlenül sem a megszokott rend szerint csinálja a napirendet, ahogy azt általában a kicsik szokták. Lázad :)
Mondjuk 11 fele indulunk kb. Lehet Andyék is így jönnek.
Holnap a két nagyobb fiú elutazik, még pakolnom kell, csomagolni, inkább korábban megyünk, mert nagyon sokáig nem tudunk maradni.

Kép
Kép
tengdi
 
 


Hali!
Dia! hát két gyerekkel el is hiszem, hogy nem babakocsizol a bkv-n, de én már Hunort nem bírom cipelni magamon. 9,5 kg.
Az etetés nekem is művészet. Régebben együtt ettünk, mármint én is ebédeltem, miközben őt etettem, de aztán lehetetlenné vált. mindenért nyúl, eléri, leveri, mászik, kimászik, ja, és alapból végigállja az etetést. az első 10 perc, amíg nagyon éhes, addig nyugton van, utána már nagyon le kell kötni a figyelmét, mert képes és kimászik. mindig adok vmit akezébe, hogy azzal ellegyen, de mára a kezébe adható konyhai cuccok végére értem... még nem is merem a tálat elé tenni, hogy próbálkozzon ő enni, ahogy pár helyen olvastam, mert minden a földön kötne ki. egyébként nálunk a falat is festeni kell majd utánunk :)

Jó babázást nektek! aztán ti is tegyetek fel képeket!

Kép
Kép
nikilány
 
 


Sziasztok!

Eléggé el voltunk tűnve, de mindig benéztem azért hozzátok, hogy kivel mi újság. De Emma mellett művészet bármi mást is csinálni mint vele foglalkozni, ezért sose jutok el odáig, hogy írjak. :lol:

Andy, köszi, hogy gondoltál rám és külön írtál nekem a taliról. Olvastam, hogy lesz, de semmiképp nem tudtam volna elmenni se ma se tegnap, ezért nem is jeleztem semmit. Pedig nagyon-nagyon szerettem volna már talizni veletek. A múltkor nagyon sajnáltam, hogy nem tudtunk eljutni sehogy, de Emma hisztijei a mai napig kiszámíthatatlanok, bár egy kicsit enyhültek. :roll:

Nikilány, én sem megyek bkv-val sehova Emmával. Ki van zárva, hogy a babakocsit fel bírjam emelni, a segítség meg hát........ :?

A kajálás nálunk már kb. két hónapja csak úgy működik ha Emma is kap egy kanalat a kezébe, addig csak összeszorítja a száját és nem hajlandó enni. :lol: Úgyhogy nálunk már minden kaja után az egész környezetét le kell/fel kell takarítani, mert iszonyat mit művel. Arról már nem is beszélve, hogy ő hogy néz ki. :lol:

Tengdi, ha jól emlékszem neked volt probléma a gyed-tgyás váltással a két gyerek között ugye? Megkérdezhetem, hogy hogyan rendeződött és ha tudod leírnád, hogy pontosan hogy kaptad a pénzt? Mi után számoltak? Ha úgy jobb, küldd el privibe. Mert már nagyon tervezgetjük a második babát, de a munkahelyemen nem kaptam rendes felvilágosítást, hogy mi lesz a pénzzel majd. Közölték, hogy majd ha már megvan a szülés időpontja akkor kezdenek számolgatni. :? De hát sajna, olyan világban élünk, hogy előbb kell a pénzügyi részére gondolnom és csak utánna a második babára...... :?

A nyaralóknak nagyon jó pihit kívánok, mi majd szeptemberben megyünk görögbe, de mi baba nélkül. Elég nehéz lesz kibírni. :lol:

Azért remélem, a kövi talira már tényleg eljutok valahogy.

Ja, Ritáék azért nem jelentkeznek, mert ők is most nyaralnak. De jól vannak, Luca is szépen fejlődik. :D

Puszilunk mindenkit!! :D

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Sziasztok!
Sajnálom,hogy nem tudtunk menni.Az utolsó pillanatban,indulás előtt közbe jött egy családi ügy.... :-((

DE


SZERETNÉLEK TITEKET MEGHÍVNI SZEPTEMBER ELEJÉRE EGY NYÁR ZÁRÓ BOGRÁCSOZÁSRA HOZZÁNK!!!!
Időpontot még nem tudok,de szerintem ha nektek is jó 10-e körül??!!

Kép
baba0727
 
 


részemről oké, Baba, én benne vagyok! Persze biztosat mondani nehéz gyerek mellett, de elviekben részemről áll a dolog.

Niki
10 percig bírja Hunor? Akkor cserélnék. Ábel kb 2-ig. És akkor már jó. Fal kinézetéről jobb nem beszélni! Mindent ledob, amit adok, az ételt is, úgyhogy ez sztornó...Na egyszer csak vége lesz ennek is, majd jön helyette más problem
:lol:
amúgy meg állandóan (m)enne, Marcsi és Andy a megmondhatói :D
tali nagyon jó volt, Mátét alig tudtam rávenni, hogy indulni kell...és másnap azzal nyitott, hogy megyünk-e Bogi babához és Marcsihoz...pedig Bogi akkaorát aludt, alig látta :D

Cipekedést utálom, de nagyon bírom, szerencsére ez nálam nem gond.

Crissy
Én gyeSről mentem szülni, a gyedem az amax lett, de a tgyás az nem a fizetés után lett megállapítva, az nagyon rosszul érintett, nálam azzal volt gikszer.
Mivel változtak is a jogszabályok és annak amúgy sem jártam utána mi lett volna jó, utólag már totálisan mindegy volt, nem írok semmit, mert nem lenne hiteles, Isten őrizz, hogy félrevezesselek, velem is ezt tették, mégpedig szakértő!
A neten több helyen is utána tudsz járni, de legalább 3-at kérdezz meg, és ha egybahangzó, amit írnak, akkor jó, ha nem, akkor menj még tovább.
Mondtam én mikor Emmma 4 hónapos volt és Andyéknál találkoztunk, hoigy egy dupla Ikrekkel nagggyon nem lesz könnyű!!!! :lol:

Kép
Kép
tengdi
 
 


Köszi Tengdi! Hát igen, én is azt olvastam a neten, hogy a tgyás lesz kevesebb, elvileg a gyed-em maradna ennyi, több helyen is ezt olvastam. De én is úgy vagyok vele, hogy majd elválik akkor, mert visszamenni dolgozni nagyon nem szeretnék. :lol:

Örülök, hogy jól sikerült a talitok, sajnálom, hogy nem jutok el egyszer sem. Most sem fogok tudni menni Babáékhoz, mert pont akkor utazunk el Görögországba.

Hát, már igencsak kezdem érezni ezt a dupla ikrek dolgot!!! :lol: :lol:

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Hova tünt mindenki??
Akkor ha van kedvetek jönni.Időpontokat írjatok!!

Kép
baba0727
 
 


Hali!

marcsi,crissy. jó pihenést nektek.tengerpart jaj de jó is lenne.

baba:én előre nem tudok biztosat mondani,de a 11 szombaton 2 ig börzn vayunk ,marcsival,utána elvileg jó.azt követő hét nekem már suli,

jelentem már csak reggeli cici van,de ez kemény dió lesz,mert nagyon ragaszkodik hozzá.
amúgy jól vagyunk.

remélem tényleg többen összejövünk majd legközelebb.ha nem is sűrűn ,de azért adjunk életjelet magunkról néha.

pusz

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok,

Megjöttünk a nyaralásból, Horvátországban, Rab szigeten, Loparban voltunk... nagyon szép volt, és Bulcsú imádta a tengert, nagyon jól viselte az utat is, a környezetváltozást, mindent... Gyerekkel tökéletes hely a nyaraláshoz, mindenkinek csak ajánlani tudom!!

Viszont most Bulcsú nagyon bedurvult, állandóan ölbe kell venni, minden apróságon sírva fakad...nagyon nyűgös, hisztis...valószínű a foga, már az őrlők következnek, nem
tudom megnézni nem engedi... ömlik a nyála... egyszóval
nem egyszerű most vele...

Már nekem is el kell gondolkozni az elválasztásról... mert nov., december felé tervezzük a második bébit... :) és hát Bulcsú amilyen cicifüggő nem hiszem, hogy olyan lenne mint sokaknak hogy amint teherbe esik az anyuka elhagyja a cicit...amilyen függő és amilyen szerencsém van tuti nem hagyná el... szóval addigra nagyon le akarom csökkenteni, mert azért még napi 3 szor cicizik, na meg éjjel egyszer... Szóval kemény meló lesz az biztos... Valószínű cumisüvegre fogom először cserélni a cicit... csak nem tudom hogy a déli alvásnál mit adhatnék neki ?? csak sima vizet, vagy teát?

Na de akkor ahogy elnézem megint szinte egyszerre fogunk sorakozni a Bajcsy szülészetén :) De jó is lenne!!:)
tücsi85
 
 
 


tücsi:semmiképp ne cumisüvegre szoktasd már rá,inkább csörösre(avent varászitató,vay nuby csörös pohár.érezni ekll,hogy ő már nagyfiú és nem kell neki a cici.

hannánál is ez kezd bevállni,még a reggeli cici van vissza,vagyis 3 napja nem kapott,de nagyon nehezen viseli.

vízet,teát nyugodtan adhatsz neki.és tudod ő is nagy cici füffő volt,de 07,17 óta sikerült elvenni tőle,pedig éjjel is nyomta még 2 óránként,nappal meg szinte amior csa eszébe jutott.

nem könnyű engem is nagyon megvisel hát még akkor őt.

drukkolok,hogy sikerüljön neked is.

dia: neked hogy megy az éjjeli leszoktatás?

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok!
NEkünk is jól telt a nyaralás! Zánkát én is tudom ajánlani. A sok gólyatáboros között azért lehet nyugis helyeket találni...

Hunor megtanult járni. Már baromi ügyesen megy. Ha kinéz vhol vmit, bármily messze van, már odamegy. Ha meg nincs kedve, akkor két lépés után huppan a földre a popija. Imádom. A nyaralás előtt megtanult az ágyról lemászni, felmászni, még a nála nagyobb kanapéról is simán lehuppant, viszont a nyaralás alatt ezt elfelejtette. Most ott rikoltozik az ágy szélén, hogy szedjem le. Megmutattuk már neki miliószor, de nem akar magától lejönni, pedig nagy hévvel már a kivehető két ágyrácsot is leszedtem az ágyából, de csak les kifele...

A tejcici még nagyon kell neki. pár hete sztem teljesen ki is apadt, de azért hébe-hóba Hunor jött, megnyúzott, aztán szopizott, illetve csak nyammogott rajta. a nyaralás után viszont egyfolytában rajtam lóg. és tejcim is lett :( pedig már mi is a tesón gondolkodunk... úgyhogy jöhet a következő kör! :) ki kezdi? :)

így a nyaralás nem a legjobban hozta ki Hunorból, de azért ennek ellenére sztem ő is nagyon jól érezte magát! a Balcsiból alig lehetett kievenni :):):)

Szombaton megünnepeljük a kis családunkkal Hunor szülinapját! Sütök minden földi jót!

Baba! az autó megint apánál lesz, szóval én tuti nem megyek :(

Mindenkinek minden jót!

Kép
Kép
nikilány
 
 


Na mi ez a nagy csönd???
Az ősz még az információ-cserét is gátolja??

Kép
Kép
nikilány
 
 


Vagy mindenki a kistesón dolgozik... :D :D :D

Amúgy nálunk is meg volt az 1. születésnap! Nagyon jól sikerült!
Orsi már aug.vége óta megy ezerrel. Mondja, hogy Anya :), nyam-nyam. Mást még nem, de sok mindent megmutat, ha kérem odahozza nekem. Nagyon édes! Ma voltunk méreckedni, meg kaptunk 1 oltást is (prevenar). 75 cm és 9250 g.
Jó lenne már találkozni Veletek!

Kép

Kép
esztke
 
 


Na végre!!! Örülök hogy van egy kis mozgolódás :)

Mi most épp betegen... ez a hülye takonykór, hát hogy én hogy utálom..
Már csak napi kétszer van cici reggel és este... és Bulcsú nagyon jól vette az akadályokat, egyáltalán nem volt vészes a leszoktatás... Még elveszem egy-két hét múlva a reggeli cicit is, és az esti megmarad addig míg nem jön a tesóóó :)
Mi olyan november körül kezdünk bele igazán a témába :) remélem olyan hamar összejön mint Bulcsú és Karácsonyra már a pociban lesz az újabb jövevény...
Crissy, Rita ti hogy álltok???

És én is nagyon örülnék a talinak, várom nagyon-nagyon :)

Írjatok, Írjatok!!!
tücsi85
 
 
 


Remélem Tücsi, már jobban vagytok! De jó, hogy már a tesókról beszélünk! :) Szívem szerint én már decemberben ráállnék a dologra, de a Férjem még várna egy kicsit. Majd meglátjuk,mindenesetre én szigorú vagyok, mert kijelentettem, hogy legkésőbb májusig ismét pocaklakót szeretnék.... :) erre nem mondott semmit, szóval valószínüleg mi majd csak tavasszal leszünk a témán. Többiek?
esztke
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy nagyon eltűntünk, de nemrég jöttünk haza Görögországból. Rögtön utána mentünk a 15 hós oltásokra, na attól iszonyúan begyulladt Emma lába, két napig alig bírt ráállni szegénykém. Aztán másnap mentünk csípőszűrésre, ott játszott egy csomó gyerekkel míg vártunk és sikerült benyelnie valami jó kis vírust, úgyhogy 3 napig 38-39 fok között mozgott a láza. Mi meg először azt hittük, hogy az oltástól, míg végre elvittük orvoshoz és adott antibiotikumot meg normaflore-t a pocijára, mert a kakija elég híg már régóta. Mindig ráfogjuk valamire, hogy biztos a foga vagy a gyümölcslé...... hát nem tudom, mi lehet. :?

Amúgy jól vagyunk, tervezgetjük az őszi kirándulásokat és reménykedünk, hogy lesz még jó idő! :lol: Az állatkertbe mindenképpen el akarunk vele menni meg egy 2-3 napos kirándulásra valahova a közelbe. :D

Látom, mindenki belelendült a kistesó projektbe!! Ez tök jó lesz ha jövőre megint sorban mehetünk a Bajcsyba! :lol: Nálunk már nemsokára kiderül, hogy örömhírt közölhetünk-e. :oops: :lol:

Mindenkit puszilunk és írjatok minél többen! Nehogy már kihaljon itt a jó kis fórumunk! :D

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Crissy,

Várjuk a híreket!!! :) Mindenképp írd meg!!
Mi novemberben állunk neki :) Remélem a karácsonyi ajándék meglesz :)
tücsi85
 
 
 


Hali!

Hát tesó project nekünk egyelőre nem lesz,apa nem akar,még puhítom.

gondoltam feldobom,hogy mit szólnátok nálam megint egy talihoz valamikor.kicsi a lakás,de hát sok jó eber:):):):):

és úgyan marcsinál voltak talik,de igencsak kevesen értünk oda,szóval szeretnék ismét talizni veletek.

hétköznapra gondoltam,mert hétvége általában a családé.jővő héten vidéken leszünk,de utána nekem bármikor jó.szóval kérek javaslatokat dátumra.

pusz

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Andy,

Nekem bármikor jó a héten, és tudok is menni... elvileg pénteken járunk ringatóra de hát ki tudom hagyni simán...
Szóval ránk számíthatsz!!

Nem hiszitek el de 5 napot volt egészséges Bulcsú és most megint takonykóros lett vasárnap... komolyan nem hiszem el, remélem a találkára nem fog megint lebetegedni mert sírva fakadok...

Na Crissy?????
tücsi85
 
 
 


Sziasztok!


Húúú de régen nem voltam itt.
Crissyvel beszélek, de többre nem nagyon van időm, és eleve nagyon keveset vagyok gép előtt.

Luca elmúlt 15 hós, oltásokon túl vagyunk, semmi baja nem lett szerencsére. Szeptemberben mi is átestünk családilag egy jó ki taknyos-köhögős víruson, de aránylag hamar elmúlt. A porszívózást úgy rühelli szegény, ordit, ha meglátja.... :cry:

Paraméterek: 9.7 kiló, és kb. 80 centi, összesen 3 azaz HÁROM darab foggal rendelkezik a kisasszony. Most jön a 4. már látszik a fehérség. Hát ebben nem vagyunk túl gyorsak, sőt, inkább baromi lassúak..... :roll:

Ennek ellenére szinte mindent megeszik, épp Crissynek írtam, hogy a sertéspöreszt tarhonyával úgy felszívta,. hogy csak na! .) És már 90%-ban azokat eszi mint mi.
A bébiételek közül 3 féle HIPP-es menüt hajlandó megenni, de lég ritkán adom neki, mert főzök, és azt eszi ő is.
Vacsira irgalmatlan sokat bír enni: 2 napja felbontottam egy doboz mini mozzarellát, 4 golyó kivételével megette az összeset, mellé sonka, koktélpari, kenyér. És van hogy még eszik utána egy kis Milupa tejpépet. :lol:
A sajtokat imádja, trappista-evő versenyen tuti első lenne. :lol:
Reggelire még mindig a 3 deci tápszert nyomja, mást nem.

Mászkál, pakol, rendezkedik, és egész nap dumál.
Kisebb mondatokra is képes: Apa-anya elment.
Utánozza az állatokat, a csibére mondja, hogy csip-csip-csip, a bocira meg hogy bocibúúúúú (így egyben) beszarás cuki.
Kérdezem tőle, hogy hol a cumid? Rám néz, széttárja a kezét, és mondja, hogy: hol???? :lol:

Talival kapcs: lécci az illetékes szervező írja meg a mail címemre is az időpontot: rita.szolnoki@gmail.com, mert azt többször nézem.

Van saját gépjárművem, jövő héten birtokba veszem, tehát abszolút rugalmas vagyok!!!! És szívesen megyek a talira, Luca pláne, mert imád bandázni és gyerekekkel lenni.

Üdv mindenkinek!
Rita

Kép
szolnoki rita
 
 


Sziasztok!

Örömmel jelentem, hogy megkezdem a sort az újabb babára vágyók között! :lol:

Szerdán derült ki biztosra, hogy újra kismama vagyok. Az uh szerint 8 hetes és két napos, de a dátum szerint csak holnap töltöm a 8. hetet. :lol: Lassan kezdem intézni a vizsgálatokat meg a védőnőt.

Egyébként jól vagyunk, egy kis náthától eltekintve. :? Rosszullétek sincsenek, csak lelkileg nehéz egy kicsit, hogy már most meg kell osztani a figyelmet a két baba között. Már most kiderült, hogy ez a terhesség nem lesz olyan nyugodt mint az első, mert Emma száz százalékos figyelmet igényel most is egész nap. Kicsit furcsa, szinte még fel sem fogtam, hogy újra baba lesz. :lol: :lol:

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!
GRATULÁLOK!!!

Remélem én is hamarosan követlek!! :))

Jah mi is nagyon betegek vagyunk :( már több mint két hete, sajna már az antibiotikumnál tartunk... :( Már muszáj volt!
Remélem hamarosan lesz találka, és mindenki takonymentes lesz :)
tücsi85
 
 
 


sziasztok
már ezer éve nem ugrottam be 2008 04 16.-án született meg Emma Bíborkánk,és 1,5 év kitartó próbálkozás után okt. 6.-án újra POZITÍÍÍÍV!!! muszáj volt megosztanom valakivel aki nem a családom ,mert még nem merek szólni a párom tudja csak.Nem merem elkiabálni,hol van még az áhított 12.hét???szerdán megyek dokihoz akkor töltöm az 5.hetet :)))vicces ,akkora mint egy ...mittoménmekkora. 36 vagyok 37 évesen szülök.Vannak köztetek hasonló korú kis(nagy)mamák? : ))
kinek mennyit kellett várni a csodára,kinél szültetek?Én Mosonyi dokinál,és T.Varga Ildivel.ja és apával
bibi15
 
 


Óriási Gratula Crissy!
TE vagy a befutó!!! illetve nem te, hanem más, de ezt hagyjuk :):):)

Hát igen, egy örök figyelmet igénylő gyerkőc mellett nem tudom mi jut majd a tesónak... Én is gondolkodtam már ezen. Hunor minden figyelmemet leköti, mert akarja. Odajön, szól, beszél, letépi a ruhámat, ha nem figyelek, és akkor odabújik tejcicizni. Nem tudom, majd mit fog szólni, ha megérzi, hogy már nem csak ő van...(lesz)

Jó lesz veletek talizni, én szívesen megyek/megyünk! Csak tényleg nem legyen senki beteg!!! takonykórosok gyógyuljatok!! :)

Bibi üdv itt! Grautálunk neked is! volt oka, hogy miért kellett ennyit várnotok?

Dia! Marcsi! merre vagytok???

Kép
Kép
nikilány
 
 


köszi nikilány
az volt az oka a késlekedésnek,hogy az első babó iclostilbegittel jött össze mert enélkül nincs peteérésem.bár ő 3 hónap után sikerült.Elszaladtam dokihoz,de mivel túl korán mentem,még csak egy pici pötty sejthető 3mm-es foltocska a nagy szürke izében :shock: .mondtam a dokinak hogy azért rohantam oda mert nagyon félek egy méhenkívülitől.Még nem volt még ilyenem hálistennek,és valószinűsítő tényezőim sincsenek,nem mondhatja biztosan hogy nem az amikor szinte semmi nem látszik.Nem tudom hogy fúrta magát az agyamba ez a méhenkívüli para,de nagyon tojózok.vszinű azért mert olyan rég próbáljuk és miért pont most jönne össze :?
próbálok nem negatív lenni,de 5 hetesen még a rossz beágyazódásnak sincs semilyen tünete.
Lányok ha valakinek sajnos volt m.k terhessége kérlek írjátok le a tüneteket,és hogy mikor észleltétek.
köszi
bibi15
 
 


Szia Bibi!
ugyan nem értem, amit írsz, de sok sikert, kitartás!

Többiek merre vagytok???

Kép
Kép
nikilány
 
 


melyik részét nem érted?kusza vagyok talán?
bibi15
 
 


:D
bibi15
 
 


Szia Bibi!

Szerintem felesleges ezen aggódnod. Én mindkét terhességemnél már az 5. héten rohantam a dokihoz és ha semmi mást nem is, de azt az egyet meg tudta állapítani, hogy az a valami ami megtapadt az méhen belül tapadt-e vagy kívül. Úgyhogy szerintem ne aggódj semmiképp, ha meg bizonytalan lett volna a dokid, úgyis továbbküld vizsgálatokra, mert a méhen kívüli terhesség nem játék.

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Ja, azt még elfelejtettem, hogy nekem van egy kolléganőm akinek az volt a második terhessége és semmit nem érzett, egyszerűen elkezdett jobban vérezni, bement a dokijához és akkor derült ki. De amúgy semmi előjele nem volt.

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


GRATULA CRISSY!!!! Nagyon örülök! vigyázzatok Magatokra!
Bibi Neked is!

Kép

Kép
esztke
 
 


köszi mindenki
picit megnyugodtam,csütörtökön végre lesz a saját dokim akkor már úgyis nagyobb a bogyó,és talán több látszik.mindenkinek boldog babásodást !
bibi15
 
 


Hali!

Crissy: hatalmas gratula nektek.
bibi: üdv köztünk.

tali időpontnak feldobom.19,26.i napokat,többség dönt ,remélem eltudtok jönni egy pár órás kikapcsolódásra.gyerköcöknek is jó lenne és nekünk is.

mindenkit szeretettel várunk.
pusz

Andy

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok!

Bibi neked is gratulálok! Azért majd jelentkezz hogy mi van veletek!

Andi nekem mindkét nap jó, szóval....
tücsi85
 
 
 


Sziasztok!

Nekünk inkább a 26-a lenne jó. De ha a többieknek jobb a 19-e, akkor megpróbáljuk megoldani!
esztke
 
 


esztke: mivel nyáron is lemaradtál pár taliról,így szavazok a 26.ra,hogy ti is itt tudjatok lenne,írok mailt a többieknek,mert hátha nem olvassák itt.

tücsi:örülök,hogy tudtok jönni.

pusz

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


bibi: ha szeretnél egy jó csapathoz tartozni,téged is szeretettel várlak.írj privit és megadom a címet.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Hello,

nekünk is jó az október 26!
Ha Luca nem lesz beteg, akkor tutira megyünk!!!!

Hol lesz, és hánytól?

Rita

Kép
szolnoki rita
 
 


Sziasztok!

Andy, írtam mail-t. Sajna, nekem csak a 19 lenne jó, mert 26-án elutazunk 3 napra, hogy Emmával is kiránduljunk egy kicsit. Talán legközelebb már eljutok. :D

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


lányok
hogy tudok avatárt feltenni,és vonalzót készíteni?ha van köztetek tanárnéni típus kérem írja le,ahogy öregszem úgy " bénulok" :lol:
bibi15
 
 


...mindig ezt adja ki ha megpróbálom:Érvénytelen email-cím.
A jelenlegi jelszó nem egyezik meg az adatbázisban találhatóval.
nem értem mi az hogy érvénytelen akkor hogy tudok belépni egyáltalán?
bibi15
 
 


hahó,behalt a topic? :shock: :D
bibi15
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?