Sziasztok!
Mind a hárman megtermékenyültek!!!
És hagyományos randi volt!
Nagyon-nagyon boldog vagyok! Tanár Úr azt mondta, hogy ő a helyemben most a plafonig ugrálna (mert az is lehetett volna, hogy egy sem termékenyül meg...) - hát én is ugrálok!
Most persze a következő lépés a legfontosabb, hogy szépen osztódjanak is! De Tanár Úr azt mondta, hogy úgy néz ki, ebből beültetés lesz csütörtökön.
Így inkább le is mondtuk a hétvégi szállodafoglalásunkat. Szombathelyre készültünk (2 év után ismét) a Savaria Történelmi Karneválra, de megkérdeztem Tanár Urat, ő mit tenne. Azt mondta, nehezet kérdezek, s ne várjam, hogy ő megmondja, hogy mit csináljunk, de papírforma szerint beültetés után néhány nap pihenés következik. Ti mit csináltatok volna? - Én sokat hallottam arról a nőről, aki 12. beültetésére ment, majd az intézetből egyből síelni, még síbalesete is lett, s ez a terhessége maradt meg!
Eredetileg én is így terveztem, amikor kiderült, hogy valamikor ekkorra tehető a beültink, de aztán elbizonytalanodtam; most pedig Tanár Úr hatására megerősödtem abban, hogy jobb lesz nekünk itthon.
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a drukkjaitokat!!! Annyira jól esik olvasni!!!!
Babszi!
Nagyon-nagyon édes a kis nevetős lóheréd!
Ágnes!
Én sem tudok ilyen alapítványi lehetőségről, de biztos, hogy nem szeretné a hölgy a férjét saját gyermekkel megajándékozni? Elvégre minimális az esélye, hogy a 2. baba is Down-kóros lesz, főleg, hogy nem ugyanattól a férjtől lesz!
Ladiva!
Gratulálok a kislányhoz!!!
Fényképet láthatunk róla mi is?
Hajrá vásárolgatás!
Mindenkit puszilok! (Most Savaria híján a Nemzeti Múzeum római kőtárát és Aquincumot látogatjuk meg - bár, ha mentünk volna Szombathelyre, akkor is ez lenne a mai program...
- Férjem odavan a történelemért, különösen - többek között - a római időkért.)