Új privát üzeneted érkezett!

Úristen! Mi az a bűfekete hajú. Az csak simán fekete akart lenni. :lol: :lol:

Kép
babicsek
 
 


:lol: :lol: :lol:

Kép
kissedi
 
 


Kisedi!

Én a sikeres inszem után 6 napig éreztem kisebb szurkákat és görcsöléseket. Aztán, a 7. nap, mintha elvágták volna, ki is akadtam rajta rendesen. A lányok vigasztaltak és öntöttek belém lelket! Szóval, nagyon szurkolok!

Babicsek!
Áááá, pedig én úgy szerettem volna. Csak nem lesz ciszta! ne is gondolj rá!

rodina74
 
 

 
 

Hali csak gyorsan mert megyünk muzsikálni.

Kissedi én az elsőnél görcsölgettem a másodiknál meg inszem után pár órával már semmit sem.

Gyorsan pár kép és holnap megpróbálok visszaolvasni és mesélni.
Kép Ildi nenával Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


sziasztok!

csak gyors bekukk... és életjel...

még mindig nem lehet tudni,hogy mi van velem. az bizti,hogy a menzim normális,most is pont 28 napra jött meg,jövő hét csütörtökön megyek dokihoz,meg uh-ra. remélem pontot teszünk vlgre az ügy végére...

Gréta jól van,egyre többet dumál. Már szavakat is mondogat. Meg sem állok egész nap,mert megy mint a hurrikán. szó szerint.... nem győzök pakolni utána.
és egy pár kép:
Kép
Kép
Kép
Kép

pusza mindenkinek,igyekszem jönni!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!
Jó, hogy jelentkeztél, már aggódtunk érted!
Ha már tudsz valamit, akkor mindenképpen jelentkezz!
Nagyon szorítunk, hogy ne legyen semmi gond!

Gréti nagyon édes! Ahogy kidugja a lábacskáit a rácson és mosolyog, az a kép valami édes!! Látszik, hogy nagyon élvezi!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Babi!
Hétfőn jövök vissza, addig itt legyen reggelre a pozi teszt! Követelem!!! :lol: Laptetű, ásványvíz borogatás, álmosság után...és még félre is beszélsz. Több mint gyanús. :wink:

Dy!
Drukk, hogy minden rendben legyen! Kislányod gyönyörű.

Vius!
Csodaszép képek, Dari napról-napra bájosabb. Annyira szép kislány lett, teljesen el vagyok olvadva tőle.

Te! Ezt az Andrist kár lenne szabadon hagyni. Mosogat, meg gyerekbarát és még helyes is, hm... Kit is lehetne rászabadítani? Pedig annyi szingli barátnőm van. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok Lányok!

Áááá ez egyre rosszabb.
A párom edzője jófej volt, és megadta annak a srácnak az email címét, aki az egészet kezdte a fórumon, hogy beszéljék meg e-mailben.
Párom írt egy nagyon korrekt levelet neki, tök tisztelettel és megbánással, a srác irányába meg a többiek irányába is. Ezt nekem is megmutatta, és igen korrekt levél volt.

Ennek ellenére, a címzett nem válaszolt neki e-mailben, hanem kitette a fórumra, ami viszont vééééér bunkóság, és még hozzátett ezt-azt, sértegetéseket, hogy a párom örüljön hogy megtűrik, mert akkora arca van, meg bunkó meg mittomén.

:shock: :shock: :shock: :shock:

Ugyanennek a srácnak a sógora meg a nővére meg belekapcsolódott az én szidásomra, hogy mekkora felelőtlen vagyok, a párommal együtt, hogy jut eszembe 31. héten utazni, csak ezt nagyon bunkó stílusokban.

Mindezt egy ultramarathon futásról szóló fórumon, 2 héttel az utazás meg az év versenye előtt.
Csodálatos.
Az eszem áll meg.
A páromat már sajnálom, mert nagyon megzuhant ettől.
A veszekedés ily módon elmaradt...

Én meg azért kérek elnézést, amiért egy inszemes topikban ilyenekről írok, ez offolás a javából.
Közben én nem tudok olyan kérdésekre válaszolni, mit szokás érezni az inszem után. :(
A pcos topikban a babára várók már finoman leszerelték a kismamákat hogy ne exponálják túl magukat, szerencsére abban nem igazán voltam érintett. Amennyiben itt is így tesztek,
én azt megértem, mert a topik érdemi oldalához nem teszek hozzá semmit, csak helyet foglalok. :( :oops:
Ráadásul ilyen hülyeségekkel. :(

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse!

Ne hülyéskedj! Én örömmel olvasom a soraidat, mert nem csak a babás dolgokra vagyok kíváncsi, hanem Rád, mint emberre. Minden ami rólunk szól jöhet, szerintem legalábbis. És hidd el, itt annyira jó fej lányok vannak, hogy senki nem fogja neked felróni, ha nem csak a babáról mesélsz. Nagyon szeretünk, ha ez bántja a szíved, akkor erről írj!
Puszillak és remélem, mihamarabb megoldódik a dolog. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok,
Bikfy,
aranyos vagy. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
elpityeredtem....
Éjfélig nem sikerült elaludni, majd hajnali 4-kor felébredtem és egy órát nyüszögtem.
Úgy ébredtem mint a mosott car, ennek megfelelően.
A baj, hogy tegnap este nem vacsoráztam, utoljára uzsonnáztam tegnap délután, és már nagyon fáj a gyomrom meg a fejem, és a baba is rugdos, rugdos, de nem megy le falat :cry: :cry: :cry:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Köszi csajok a dícséretet! Aranyosak vagytok! :wink:

Babi
a bevérzett tüsző nem ciszta,hanem azt jelenti,hogy megrepedt,és ovulálsz!!!! :lol: Szóval nyugi,ez jó! Azt jelenti,hogy van pé-d! :wink:

Eclipse
igaz,hogy én ritkán jövök,de Bikfynek igaza van. Ez a topic NEM csak arról szól,hogy a babás dolgokról beszéljünk,hanem arról,hogy meghalgassuk,és megismerjük a másikat. Írd ki magadból,hogy a mi a problémád,hidd el,segítő fülekre és vigasztaló szavakra itt MINDIG számíthatsz!

Vius
nagyon tündéri Darinka! milyen volt a nyaralás?

Rodi
cépcéges a pocakod!!!

Kissedi
giga drukk!!!! +++++++++++++++++++++

Kata
gratula a 12. héthez! Széséges a babótok!!!!

Na,már nem is emléxem,hogy miket olvastam vissza, (azt is csak felületesen :oops: :oops: ) Szóval bocsánatot kérek mindenkitől,akinek nem írtam!
De sajna nem vagyok már a régi,időm sincs felvenni veletek a ritmust... :(
DE! mindenkinek drukkolok!!!!!!
Ja,és én is szívesen ismerkednék iwiwen az új tagokkal!!!

Kissedi
ha jól sejtem,mi nagyon-de nagyon névrokonok vagyunk... :lol: :lol:

mennem kell,Gréta ébredezik...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!
Eltűnt a regisztrációm, olyan régen jártam itt.
Persze két éve volt az első lombikom.

Adnátok tanácsot?

Ma vagyok ET+5.napon. A 4. emeleten lakunk, és félek lépcsőzni, nehogy "baj" legyen. Ma reggel már óvatosan lesétáltam a kutyával. Már megőrülök itthon!!!!

Köszi nektek előre is!
Andi
candi75
Dunaújváros
 
 


Eclipse!

Butaságokat írsz! Itt mindent meg lehet beszélni. Én pl. az anyósoról írtam 2 napig, mert valahol ki kellett jönnie belőlem, és a páromnak más stílusban akartam mondani, hisz az anyja, nem akarom megbántani. Egyébként, néha az én szüleim sem egyszerűek, bár ők más szempontból húzzák fel az agyam. Na, szóval, ide bármivel lehet jönni, és nem is baj, ha néha nem csak a babás dolgokról beszélgetünk!
Tudod, én is több topikban pörgök, de ide jövök a legtöbbször, és ezt a topikot is szeretem a legjobban! Itt már régi motorosok vagyunk, sok mindent tudunk egymásról!
Már csak az is jó, hogy valahol ki tudod engedni a gőzt, és az sokat segít!

Dy!
Jaj, nagyon jó hogy írtál. Persze, hogy megérjük, hogy Gréti mellett kevesebbet tudsz jönni, de nagyon jó látni a képeket és hallani rólatok!

Vius!
Nagyon jó kis képeket tettél fel! Dari nagyon helyes, látszik, hogy nagyon jól érzi magát!

Candi75!
Üdv újra itt! Nekem nem volt lombikom, de szerintem nyugodtan mozoghatsz már. Sőt, a méhnek kell a a jó véráramlás, amit kis, nem megerőltető sétával tudsz elérni. Szóval a lépcsővel óvatosan, nem kell felrohanni, pihenhetsz is közben. De lépcsőn ne cipekedj nehéz szatyrokat!

rodina74
 
 


Dy! üdv. Örülök a névrokonságnak. Pedig elég ritka név. szerintem. Köszi a drukkot.
Gréta és Darinka gyönyörű kislány. Imádni való kis huncutok!! Én is akarom, hogy ilyenem legyen!!!!!
és lesz is jövő év májusban!!
Eclipse nem hülyéskedj, és ne idegeskedj. Az ilyen emberek nem érdemlik meg, hogy idegesítsd magad miattuk. Nem csak azon van a lényeg mit mondanak. NÉzdd azt ki mondta. SZerintem egy ilyen ember aki ilyeneket állít és tesz az nem érdemel még említést sem, nemhogy még kikészítsd magad miatta. GOndolj a picurra és az egészségetekre és sz@rd le az ilyen bunkókat.
Bocs ha nyers voltam, de dühítőek az ilyen emberek!!!! volt már benne részem sajnos. :twisted:

LÁnyok én egész éjszaka azon törtem a fejem, hogy nem lehet hogy ne sikerüljön. Az baromi nagy kudarc lenne számomra. Nekem eddig minden sikerült elsőre amit terveztem, és nagyobb volumenű dolog volt. Érettségi, államvizsga, nyelvvizsga, jogsi, minden. Nem bírnám ezt elviselni. :cry: Bocsi, de valahol muszáj kiadni magamból ezeket a dolgokat. Barátnőm (aki ennyire bizalmas barátnőm lenne) nincs, és nem akarok akárkikkel ilyen dolgokról beszélni. Remélem nem gond, hogy ilyet írok.... :oops:
Majd még benézek, mert szalad a ház. Rendet kellene rakni valahogy.

Kép
kissedi
 
 


Bikfy: Jaj de jó lehet már neked!

Kissedi: Írd csak ki magadból amit érzel, itt nyitott fülekre találsz. Biztos hogy ez is sikerülni fog, csak fő a pozitív gondolkodás!
Már csak 11 nap van hátra! :wink:

eclipse: nyugodjatok meg. Főleg te, ne idegesítsd magad. Ne foglalkozz hülye emberekkel, arra koncentrálj, hogy ott van a pocakodban egy gyönyörűséges baba és hamarosan egy család lesztek. Enni pedig egyél! Biztos éhes már a kis pocilakó, azért rugdos ennyire. Hidd el, nem tesz jót neki az idegesség, te most csak rá koncentrálj! Persze nyugodtan írd csak ki magadból te is a mérgességet. Egyáltalán nem zavar engem sem, ha másról is szól a topik. Mi itt tényleg annyira jó közösség vagyunk így ismeretlenül is, hogy én is nagyon szeretek ide jönni közétek. Nekem is ez a kedvenc topikom.

dy: de jó hogy jelentkeztél! Gréta gyönyörűséges baba. Gondolom nem unatkozol mellette. Amit írtál a bevérzett tüszőre, az megnyugtatott. Köszönöm szépen. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mikor lehetett pém? Amikor ez a vizsgálat a 25. napomon volt és akkor látták. Na kkortájban nem voltunk éppen együtt a vizsgálat miatt. Rákszűrés előtt nem akartam hajkócolást, ahogy bikfyke mondaná.

eclipse: Ezt neked küldöm!
Kép

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Dy, de jó, h jöttél! Remélem, leginkább semmi bajod sincsen, azért nem derült ki semmi! Gréta tünemény, és igencsak látszik, h hurrikán. :wink:

Vius! Klafák a képek, megint; jó volt a nyaralás? Gyere majd, ha lesz pici időd, mesélj!

Eclipse! Ez nem off, itt szerintem olyan nincs is. Nézd, Te is, s most már Párod is megpróbált mindent, Rajtatok nem múlott...a másik fél meg a saját szegénységi bizonyítványát tette ki a netre, abba a fórumba. Remélem, azóta megnyugodtál, ettél, pihentél! Minden(ki) más le van ejtve!

Kissedi! A női megérzés és a pozitív hozzáállás a legjobb kombináció; mi pedig szorítunk, úh ebből zebra leszen, meglásd! :lol:

Candy! Üdv itt! Lombikom nem volt, de a nem rohanós-cipelős lépcsőzés szerintem sem árthat. A friss levegő és a kutyasétáltatás kifejezetten jót tesz, úh szerintem hajrá!

Bikfy! Hajrá Balaton! Érezzétek jól magatokat! Ha hazajöttél, majd egyezkedjünk taliban, jó?

Nekem laza 7végém van: takarítani nincs kedvem, ezért most nem is takarítok, majd hétfőn de. Ma kínait ebédeltünk (Zuram főzte...hihi), holnap kedves mamához vagyunk hivatalosak ebédre (havonta egyszer ki lehet bírni Őt is). Most alszik az aprónép, meg az ember is.

És íme az új hajam:
Kép
Vendég
 


Babicsek,
mekkora guszta bőségtál!! :D Köszi!

No, összeszedtem magam, apa is hazajött dolgozóból, megyünk barátokhoz szülinapi kerti partira. :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Hali lányok

Sajnos mindig van valami geb@sz.
Mára tönkre ment a gépünk igaz hogy nem volt vihar de villámok miatt túláramot kapott.Holnap jönnek a volt szobatársamék egy hétre az ikrekkel Hétfőn este már lesz gépünk ha minden oké akkor jövök de megpróbálok anyuék gépéről jönni de sok múlik Darinkán.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Köszi Agassi. Úgy legyen! :wink: Nagyon jó a hajad. A színe pedig kifejezetten tetszik.
Vius :twisted: fene ezekbe a viharokba. Két éjszaka nem aludtunk. Nem elég, hogy dörög a kutyánk annyira fél, hogy egyfolytában nyitogatja a kilincset. Gondolhatjátok mikor hirtelen arra riadunk,hogy valaki megnyitja az ajtót :evil:
Igen Babikám már csak 11 nap. Egyre jobban megnyugszom. 8)
Mi shoppingoltunk anyuval egyet. Majdnem vettem egy kafa ruhát a tescoban, és nem volt csak 44, vagy 38. :twisted: Ennek örömére elmentünk turizni, és túrtam 2 gatyát. :wink:

Kép
kissedi
 
 


Candi75,
én lombikos vagyok és nekem nem javasolták a lépcsőzést. Igaz nálunk szerencsére van lift, de néha én is lépcsőztem, de csak miután pozitív volt a tesztem (nem ment pár napig a lift).


Kissedi,
ne keresd a tüneteket, bár tudom baromi nehéz megállni. Nem lehet összehasonlítani senkiével, mert mindenkinél más volt. Nekem a lombikoknál volt olyan, hogy ugyanazt éreztem akkor is amikor nem sikerült, mint amikor sikerült.

Agassi,
érdekes ez a fotó:-) Jó a hajad nagyon :lol:

Dy, Vius,
nagyon édesek a csajok:-)

Monic,
hallom sikerült összehozni az 1. fuvarunkat :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Visszaolvastam, de sok mindenre nem emlékszem, bocsi.

Rodi, nagyon szép a pocakod. Jól vagytok?

Agassi, tetszik az új hajad, kár, hogy az arcod kitakartad.

Kiisedi, nekem minden inszem után fájt a hasam, nálam nem volt különbség. Drukk neked és Bikfynek, hogy együtt legyetek kismamik!

Babi, lehet, hogy később volt pé-d, és mégis van baba, én még nem adnám fel a helyedben, szorítok!

Nati, veletek mi újság?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Azt hittem, tök jó napom lesz tegnapelőtt: akkor volt a 7. évfordulónk, egyben az 5. templomi házassági. Férjem bölcsességfogát kihúzták szerdán, ő azóta is szenved, én reggel barnáztam, hívtam a dokit. Csütörtökön nagyon megpiszkált, szerinte onnan jött. Már elmúlt, igazából csak minimális volt, de ahhoz elég, hogy parázzak... Szerencsére azért Marci sokat mocorog.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze örülök,hogy a baba jól van. Apát megértem szegény. A fogfájásnál nincs rosszabb.
Remélem én is hogy Bikfyvel mindketten pozit tesztelünk. Már nem sok van hátra!

Kép
kissedi
 
 


Kissedi, köszi! :wink:

Hogy én ma mekkora két suttyó bunkóval találkoztam a tescoban! :evil: Lexi áll a kosárban, ezek jönnek oldalról, simán elfértem volna előttük, előrébb is voltunk, de nekem kellett megállnom, hogy átmenjenek előttem, mert nem bírtak 5 mp-t várni. Félhangosan be is szóltam hogy de bunkó vagy, hihetetlen! :evil: Nem szokásom idegeneknek semmit se mondani, de most csak azt sajnálom, hogy nem mondtam hangosabban! :twisted: Bár férjem szerint így is hallották!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok,

Kata,

nagyon örülök, hogy végre összejött és szállítunk nektek :lol:

Beze,

nekem meg egy öreg néni szólt be tegnap, hogy a bicikliúton nem tolhatom Dancit a bébitaxiban mert az a bicikliseknek van. Na én is beszóltam neki, hogy nem látja, hogy ez gyerekbicikli banya? Ezen meg úgy nvetett mint egy vén boszorkány...
ANyukám le is szidott, hogy tiszteletlen voltam az idősebbel, de közben elismerte ő is, hogy a néninek nem volt igaza, csak az élő fába is bele akart kötni :?

Mi jól vagyunk, a 7. hétre jutottunk el odáig, hogy tökéletesen uralom a helyzetet a 2 gyerekkel, van napirend is ami mindenkinek megfelel.
Dávidka kedd óta egyedül alszik a gyerekszobában, azóta mindenki nyugodtabb, Danci sem sír fel éjjel.
DÁvidka még nem alussza át az éjjelt, de alakulunk, tegnap is 22-04 30-ig aludt, a melleim már úgy fájtak, örültem amikor végre megébredt és szoptathattam.
Lekopogom, hogy néhány napja az esti sírás és hasfájás is elmúlt, eszik szépen és el is alszik.
Szóval úgy néz ki haladunk 8)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Megjöttem csajok, nagyon álmi vagyok, ígérem, holnap mesélek. Nagyon szuper volt. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze,
gratulálok az évfordulóhoz,

Monic,
te meg csodálatos anyuka vagy!!!

Eldőlt, nem utazom jövő héten.
Nem éri meg a kockázatot. Tegnap 5-en barátok töltöttük a napot, egy másik baráti futó páros + még egy lány.
A két fiú elment hosszú edzésre, a 3 lány egyedül maradt, főzőcskéztünk és nekem beugrott az isteni szikra, hogy mivel az egyik lány jelenleg munkanélküli, mehetne helyettem, megfinanszírozzuk és kész.
Ő ezt nagy megtiszteltetésnek vette, de az álláskeresés miatt nem mer menni, és igaza van.
De neki jutott eszébe, hogy a fiút is megkérdezzük ha visszaérnek.
Így előtte a barátnőjétől kérdeztem meg, hogy elengedné-e apával több mint egy hétre, és persze.
Amikor hazajöttek, kaja közben neki szegeztem a kérdést és simán igent mondott, mert kötetlen munkabeosztása van, a maga ura.
Így egy óriási teherrel és stresszel kevesebb.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Eclipse!
Örülök, hogy megoldódott a dolog. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze,
minket mostanában a béna sofőrök rémisztgetnek. Tegnap 3-an is belénk akartak jönni :evil:

Monic,
óóó, bicikli útról rengeteg törénetem van... Nálunk itt megy egyből a ház előtt, gyakorlatilag ahogy kilépek a lépcsőházból már a bicikliúton vagyok. Még amikor ideköltöztünk, akkor elsuhant előttem egy autó, még jó hogy ölben volt akkor éppen a kutyám :shock: , aztán már többször majdnem elcsaptak motorosok a bicikliúton, de a bicósok is kő bunkók, mert általában 5 centire mennek el tőlem, pedig teljesen a szélén megyek a kutyákkal, hogy ők el tudják intézni a fűben a dolgukat. Úgyhogy mióta babás vagyok és ha a férjem nincs itthon, akkor anyósoméknál vannak addig a kutyák. Nem szeretném, hogy elcsapjanak.
Amúgy már régebben kigondoltam, hogy ha valaki nekemjön, tuti hozzávágom a megtöltött kakiszacsit (mi itt összeszedjük a blökik után, na nem nagy kupac, de ezt te is tudod :lol: ) :lol:

i.kata
 
 


Csajok nekem annyira tele van a tököm. Vasárnap mentünk volna a tesóm kislányát köszönteni, erre szombat este jön az üzenet a nagyobbik lány leesett a lóról eltörött a keze.
Most délelőtt kaptam a telefont, hogy a nagybátyám hajnalba meghalt. Szóval nekem már elegem van, hogy valami jó nem történik végre?! :cry:
Bocsánat, hogy ilyen rossz híreket mondok, de ki kell adni magamból.

Kissedi
Ha jól emlékszem Bikfy néni azt szokta mondogatni, hogy nem szabad inszem után tüneteket keresni. tudom, hogy ilyenkor az ember csak erre tud gondolni, hogy sikerülnt, sikerülnie kell, de azért ne nagyon stresszeld magad ezen. Mindenki nagyon szorít Neked, Veled vagyunk, és minden rendben lesz.

timejka
 
 


Timejka,
őszinte részvétem nagybátyád miatt.
Jobbulást tesód lányának! Kéztörés meggyógyul, nekem is el volt törve az ujjam kiskoromban, meg zúzódott a bokám is pár évvel később. :oops:

i.kata
 
 


sziasztok lányok!
Kata tudom, de nehéz. Most egyébként már úgy érzem ez nem sikerült. Ma szinte egész nap menszisen fáj a hasam. egyre pesszimistább vagyok. :cry:
Bocs hogy nem reagálok mindenkinek. :oops:
irtó meleg van! majd meg fulladunk. Csemegehagymát akarok elrakni! majd este jövök.

Kép
kissedi
 
 


Kissedi,
nem mondom hogy jó, ha teljesen beleéled magad a sikerbe/sikertelenségbe, de azért elárulom, hogy a menzeszes érzés akár annak a jele is lehet, hogy sikerült :wink: Nekem tavaly amikor sikerült a 2. lombik, menzeszes érzésem volt. Idén azt hiszem nem volt olyanom, szóval ezért is mondom, hogy nem lehet ezekre az érzésekre alapozni. Próbálj meg lazítani, néha igyál egy kis bort, hogy ellazuljál és szervezz programokat a tesztig. :wink: Forró vizes fürdőt mostanában ne vegyél, inkább csak zuhanyozzál.

i.kata
 
 


Sziasztok!

Eclpise, köszönöm!

Monic, ezt a bunkót, jól tetted, hogy beszóltál! :evil:
Nagyon ügyesek vagytok, csak így tovább!!!

Kissedi, nekem végig úgy fát a hasam, szóval nem feladni, bízni-bízni, és bízni!!!

Timejka, részvétem. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Timejka őszinte részvétem és jobbulást a kislánynak! Szegénykém nagyon rátok jár a rúd mostanában. :cry
Monic, Beze eszméletlen mennyi bunkó van.
Én a múltkor mentem busszal uh-ra és nekem kellett segíteni egy kisgyerekes anyukának levenni a babakocsit. Nem szakadt le a kezem, de egy csomó nyikhaj ott lebzselt. :twisted: Ráadásul eszébe sem jutott, hogy a kórháznál felszállt kismamának átadja a helyét. egy öreg néni akart felállni neki. ez durva.
Kata igenis! Lazulnék.... általában zuhanyzom, de a bort viszont nem szeretem. Valamelyik este szalcsisütés volt, és ittam jó hideg citromos sört. :wink:
Épp mondtam az előbb apinak, hogy vagy most ágyazódik be és azért érzem egész nap a hasam, vagy pont nem.
(mintha lenne még több lehetőség :lol: )
Remélem az előbbi.
Sajnos a héten szabin vagyok, munkában is jobban menne az idő, de ovi zárva, api is ráadásul szinte egész héten dolgozik,majd csütörtök, péntek lesz itthon csak. :twisted:
Szombaton,falunapozunk persze ő akkor is dolgozik, vasárnap a munkahelyemen lesz buli. Ott is lehetek egyedül.
A legrosszabb, hogy 25-én megyek vv-re és ott sem tud ott lenni. :cry: :twisted:
Nehéz lesz túlélni :cry:
BOcs az off-ért nem akartam. :oops:

Kép
kissedi
 
 


Láttátok milyen tornádók voltak :shock: Ez az időjárás. Mi lesz még itt??? Jégeső, tornádó, lassan már nem mer az ember elindulni sehová sem, mert olyan idő van.

Kép
kissedi
 
 


Beze,
párod foghelye hogy van? Nővérem is megszenvedte a bölcsesség fog húzásait, kb. 1 hétre el is tűnt a nyaka, úgy feldagadt az arca.
Nekem januárban húztak ki kettőt, de szerencsém volt, másnap már szinte semmi bajom nem volt, igaz nekem nem volt semmi bajuk, csak éppen helyük nem volt kinőni, én meg nem akartam úgy járni mint tesóm, és elébe mentem a fájdalomnak :lol:

Kissedi,
nincs valami amivel otthon le tudod foglalni magad? Én most a várakozás alatt plüss figurákat horgoltam fekvés közben :lol: Vagy esetleg egy jó könyv, ami leköti a figyelmedet...

i.kata
 
 


Monic ügyesek vagytok, csak így tovább!!
Eclipse örülök, hogy megoldódtak a gondok. Most már nyugi legyen!!!!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Timejka, részvétem a Nagybácsid miatt! A Leányzó karjának pedig gyors gyógyulást kívánok!

Kissedi! Bír az idő lassan vánszorogni, de inkább gyere és "offolj", biztos lesz, aki épp itt van és válaszol! Nem mondom, h éld bele magad, de egy csipetnyi bizakodás nem árt ;) Mi itt továbbra is csuriban tartjuk az ujjainkat Értetek, Bikfyért is.

Bikfy! No milyen volt a balatoni móka?

Monic! Hmmm, ez a nyanyóka emberére akadt...néha nem árt ilyennek is lenni, visszaszólni; persze csak néha. Örülök, h jól alakul a napirendetek és pozitívan látod a kétgyerekes létet!

Beze, csodás évfordulót Nektek!

Eclipse; látod, csak megoldódott a dolog; éjjen-éjjen!!!

Hmmm, nemtom, mi van velem, de olyan lehangolt vagyok napok óta. Pedig semmi nem történt, egyszerűen csak olyan vagyok, mint egy agyoncsapott légy, aki elfelejtett megdögleni. Unalmasnak, szürkének érzek mindent és mindenkit magam körül; közben meg pont ettől az érzéstől is sz@rul érzem magam, mert tudom, h igazságtalan pl. a családommal szemben. Remélem, holnapra kialszom magamból!
Vendég
 


no rá is pattanok a szobabringára és kitekerem magamból ezt a kórságot...
Vendég
 


HAJRÁ AGASSI!!!indulj be! :lol: :wink:

Kép
kissedi
 
 


Kissedi, 25-e mindjárt itt van, addig is gyere sokat, mi nagyon drukkolunk!

Kata, köszönöm szépen a kérdést, valszeg begyulladt, mert még mindig nagyon fáj neki, pedig szerdán műtötték. Ez van... :( Csüt-ön mey varratszedésre, akkor okosabbak leszünk.
Hogy vagy? Mikor mész megint uh-ra?

Agassi, ne legyen lelkifurdalásod, egy anya se lehet mindig maradéktalanul boldog és elégedett. Én pl folyton hulla vagyok... :oops: És nincs még 2 gyerekem.... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Agassi!
Csak vidáman, semmi szomorkodás. Hajad jó, bár szerintem neked a hosszú is jól állt. :wink:

Kissedi!
Ne keress tüneteket, se jót, se rosszat. Csak legyél nagyon boldog, hiszen most legalább 2 hétig kismama vagy. Élvezd ki minden percét! Ez a legtöbb, amit tehetsz. :wink:

Beze!
Apidnak jobbulást!

Katus!
Már 13 hetes is elmúltál. Naggyon szupi!!! :wink:

Timej!
Sajnálom, de ne hagyd, hogy a negatív hullám magával ragadjon. Mosolyogj sokat! Meglásd, minden jobbra fordul. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó reggelt!

Agassi,
remélem mára kialudtad magad:-) Nekem is szoktak ilyen napjaim lenne, nem nagyon tudsz mit tenni, csak várod hogy másnap jól ébredj :roll: :lol:

Beze,
köszi jól vagyok, bár elég sokszor fordul elő nagyon erős hasfjás. Tegnap sikerült kicsinálnom magamat, mert szinte egész nap nektarint ettem és estére olyan voltam mint egy lufi :oops:
Dokihoz csak szept. 1-én megyek legközelebb.

Bikfy,
tartjátok a hajkócolós ütemtervet? :lol: :wink:

i.kata
 
 


Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek!

Katus!
Igen, de olyan fura, középidőben én is nyomulok, a 20. naptól meg nekem szinte kín az egész. Lehet, hogy addigra valami hormon szintem lecsökken? Vagy a középidő esélyessége hoz így lázba? Érdekes, de minden hónapban így járok. :oops:

Agassika!
Remélem már jobb napra ébredtél. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodiról tudtok valamit? Ő merre jár? Nem jelentkezett napok óta.

Viuskám!
Te is ritkán jössz.

KépKépKép
bikfy
 
 


Képzeljétek, tegnap már futottam. 2,5-3 km-t. Kíváncsi voltam, hogy bírja majd a hasam. Akkor nem éreztem semmit, most viszont húzódik mint műtét után. Remélem nem cseszek ki magammal.
És a melleim is fel vannak robbanva mint a fene. Kíváncsi vagyok, mikor jelentkezik majd a piri, lesz-e pecsételés, fájni fog-e, meg ilyenek. Nekem régen nagyon fájós volt, remélem a műtét után ez változni fog.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Na most új oldal és nemtudok rendesen reagálni. :oops:

Bikfy: Hát hallod nagyon bátor vagy hogy ennyit futsz! Mikorra nem várod a menzikét? Ja tudom, még van kb 1 hét ugye? Ha jól emlékszem kissedivel együtt fogtok pozit tesztelni.

Nekem képzeld el, tegnap délben megjött. Ma már le is tudtam a vérvételt, csütörtökön lesz eredmény.
Még az ujjam hegyét is megszúrák és nézték stopper órával meddig vérzik. Ilyenem még sosem volt, nem is tudom ez minek kellett.

Úgyhogy már csak a belgyógyis vizsgálat kellene, meg EKG, aztán azok az ÁNTSZ-es vackok. De még oda nem megyek, mert azért mégegy inszemit megpróbálnék ha apusnak rendbe jönne a dolga.

agassi: Remélem sikerült bringával elhagynod a rossz kedvedet!
Bár a mai nap is elég ratyinak néz ki. Itt be van borulva az ég. Elég lehangoló.

timejka: Résztvétem a nagybácsi miatt. Hidd el, a mélypont után már csak felfelé van út!

Kiki: Merre vagy? Tudtok róla valamit?

Nati???????

Bikfy: Egyébként nagyon szorítok nektek! Cicifájás, laptető... ???

Este képzeljétek nem tudtam jönni, mert a viharban elment a netünk. A szüleimnél még áram sem volt. Éjszaka háromnegyed 2-kor csináklták meg nekik.

Holnap már megyek dolgozni. :?

Kép
babicsek
 
 


Babikám!
Nagyon örülök, hogy végre megjött. Te voltál már cukor terhelésen? Mert nekem is így kezdődött a PCOS. Egyre jobban kitolódott a mensim.

Ujjbegyből vett vérnél gondolom a véralvadást nézték.

Kiki és Rodi sem jelentkezett mostanság.

Még 1 inszemet megpróbálsz? Talán én is ezt tenném a helyedben. Nézd meg Rodit is! Az utolsó utáni sikerült neki. Pedig azt mondta, akkor már lombikozni akar, mégis rábeszélték egy inszemre és így sikerült a várandósság.

KépKépKép
bikfy
 
 


Visszaolvastam, Kikink a Balcsira ment nyaralni. Ha hazaért, remélem jelentkezik. Mondjuk egy zebrával. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: