Új privát üzeneted érkezett!

Hbzs, majd nagyon szorítok holnap!!!!!!!!!!
Tudod, csak pozitívan....
igen, ez a hülyeség, hogy nem lehet ezt az idegen donor dolgot törvényesen megcsinálni....belegondolsz, így egy csomó olyan lombikot finanszíroz az OEP, ahol donorral többszörös lenne a siker, hisz a genetikus vetélések aránya már 35 éves korban nagyon megnő. Azon kívül lehetne növelni a siker arányt a rosszul stimulálhatóknál.....de hát mi ehhez kicsik vagyunk....

II.kötet(szintén rövidített kiadás)

Róbert Klinika:miért akar még egyet, nem lesz ideje az unokákra?
Ciris: nem egyszerű...hogy-hogy még egyet?
Versys:segítek, bár nem értek egyet
szegedi Kaáli: ugyan abból a kapcsolatból szeretne még egyet? Jó!
pécsi Kaáli-amikor valaki a 3. abortuszra jött, se kérdeztük meg miért, akkor miért rosszallnánk, ha valaki gyermeket szeretne szülni?
pesti Kaáli: nagyon klassz,de mondja már meg miért szeretné
debreceni Kaáli:ha valaki gyermeket akar az orvos dolga, hogy segítsen,elárulná miért?
BMC-mondja, minek?
Sipos Doki-meg kell gondolni az összes kockázat fényében,és bele kell kalkulálni, hogy nem sikerül.Azért, mikor diktáltam a számokat, volt némi szemmeresztés és fejcsóválás, de ennyi belefér.

Egyébként össz. két doki volt, akikibírta, hogy nem kérdezte meg, hogy miért

Hát, kb. ennyi

sok sikert holnapra, majd gondolok Rád.....és írj, hogy mi van

velociraptor
velociraptor

Ágnes!
Köszi a 2. kötetet! Ez már a vicc kategória! Nagyon jókat szórakoztam rajta! :lol: :lol: :lol:
Hogyhogy csak most jutottál el a Forgács Intézetig, hiszen már több vidéki intézetet is megjártál?
Köszi, hogy szorítasz nekem! :)

Kép
hbzs

Köszi a drukkokat, nagyon profik vagytok! :lol:

Minden rendben van a picivel, de nagyon macerás volt ez a vizsgálat, mert a hátrahajló méhem nem éppen könnyítette meg a doki dolgát. Hajdu doktornőnél voltam, nagyon kedves volt, sok mindent magától magyarázott, kérdezhettünk is. Hasi UH-val indultunk, de mivel a méhem helyzete miatt nem látta jól a részleteket, ezért váltottunk hüvelyire. Mire erre került a sor, addigra jól bealudt a pici. Nem is lett volna baj, de látott a dokit valamit mögötte, de ehhez kicsit odébb kellett volna úsznia, ezt pedig alvás közben nehéz :lol: Már majdnem kiküldtek fél órára sétálni, és éppen akkor felébredt, még bukfencezett is :lol: A lényeg, hogy az lehet megint egy hematóma, de független a babától. Az redmények is jók lettek, úgyhogy kezdek megnyugodni. :oops:

Ágnes,
egyáltalán mi közük van az indokláshoz? Ha már eljutsz egy meddőségi központba, akkor gondolhatják, hogy ez már egy átgondolt, indokolt döntés, nem?!

i.kata

Hbzs,
már 2 érdeklődőnk volt, az egyiknek drága volt, a másik meg még nézelődik, de a lakás mindkettőnek nagyon tetszett. A 2. az jó sokáig ücsörgött itt nálunk és végig csak azt mondogatta, hogy nagyon tetszik neki a lakás kialakítása. Anyi volt neki, hogy még egy kicsit zártabb részre néző lakást szeretne. Ha nem tudjuk eladni legfeljebb kiadjuk :roll:

i.kata

Kata!
Ez szuper!!! Nagyon örülök, hogy minden rendben van a picivel (de hát ez nem is volt kétséges :wink: )! :D
A képen pedig tündéri, ahogy oldalról félig hanyatfekve fényképezték! (Ugye jól látom?) 8)
Most már tényleg nyugodj meg, és csak növeszd és növeszd és növeszd! :lol: Mikorra vagy kiírva? Február közepe?

Kép
hbzs

Kata!

Most ugyan azt mondom, amit tegnap a Lányomnak:"ugye megmondtam, hogy minden rendben lesz?"

NAGYON ÖRÜLÖK!!!!!!!! a kis álomszuszék.......úgy látom, szőke ,göndör fürtökkel.

Én is azt gondolom, hogy már van némi átgondolás mögötte, ha az ember elkezdi járni a központokat.Persze én a természetes emberi kíváncsiságot megértem, csak nem mindegy mit és hogy kérdeznek.Aki normálisan kérdezte annak feleltem.....de tényleg viccesek voltak a különböző reakciók.

Hbzs! én olyan bulldog típus vagyok, és mindennek nagy lendülettel látok neki. Mikor júniusban eldöntöttük, hogy lombik, elkezdtem nézni a fórumokat, infókat kértem szakmai körökből. Utána kiírtam a központokat, volt amit bizonyos szempontból azonnal kihúztunk, a többire kértem konzultációt.
Azért maradt a végére a Forgács, mert júliusban szabin voltak,és én akkor vettem fel Sipos Doktorral a kapcsolatot emailben, mikor Rómában voltak az IVF konferencián,utána meg júliusban szabin.
De már az email alapján nagyon vártam ezt a konzultációt, meg régen mikor még egy helyen dolgoztunk is jó híre volt a Dokinak.
A végére a Forgács és a pécsi Kaáli maradtak versenyben,és minimális számú szempont alapján döntöttünk ma reggel a Forgács mellett.
Úgy döntöttem, hogy holnap Te is jó hírekkel érkezel! Hányra mész?

velociraptor
velociraptor

Ágnes!
Köszi, aranyos vagy! :lol:
Szerintem 9 körül fogok odaérni.

Kép
hbzs

Hűű, azzal valami gond lenne, ha szőke göndör fürtös :lol: Mindketten barnák vagyunk, igaz nekem kiskoromban kunkorodott a hajam vége :lol: :lol:
Itt a doki most nem mondott dátumot, de ő pár nappal fiatalabbnak mérte a többi mérete alapján, mint amennyi valójában. A menstruációm alapján elvileg február 18. a várható dátum, aztán majd meglátjuk mi lesz a tényleges :lol:
4D-t nem is tudott a doktornő csinálni, mert sajnos ilyen méh hajlás miatt nem lehet belőle semmit látni, konkrétan meg is mutatta, és a feje búbjából láttunk egy pici részt :roll: Azt mondta nekem nem is érdemes 18-20 hetes kor előtt, mert nem fog rendesen látszódni a baba.
Ja és igen, ez egy mai kép oldalról :lol: Haláli pofa volt ahogy néha felpattant, még a doki is röhögött rajta :lol:

i.kata

nagyon édesek tudnak lenni az tuti......majd Ő tudja mikor kell születni....hopp a szőkével mellé fogtam......hátha van két szőke nagyszülő......

velociraptor
velociraptor

Kata szívből gratulálok, és nagyon örülök, hogy minden rendben van.
Nekem is visszahajló méhem van, de hál istennek meg lehetett oldani a hasi UH-t, meg a 4D is.
Olyan jó ez a kép, nem raknád fel, hogy nagyobba lássuk?

hbzs nagyon szorítok érted holnapra:):)

Szilvi én a Sote II-be akarok szülni.Még nem igazán vásároltam semmit, de most már én se várok sokáig elkapott a láz:P

Ma nagyon érdekesen éreztem magam, kimentem teregetni, és elkezdtem szédülni, még ilyen soha nem volt, alig bírtam bejönni a lakásba attól féltem, hogy el ne essek kint a betonon...
Nem tudom mi lehetett, pedig annyi vitamint szedek...

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Kata!
hipiszupi, nagyon örülök :)

Ágnes!
érdekeseket írtál, néha elmosolyodtam, azért kicsit szomorú is!

Beus!
bizti csak a melegtől szédültél meg, vagy egy kicsit ingadozik a vérnyomásod!

Hbzs!
drukkkok neked +++++
most hívtak az utazási irodából, hogy Sultan Beach nem Regina Style :) Nekem mindegy ;)
sonjus

Beuska, ha megbocsájtod az okoskodásomat,a meleg és a kismamaság együtt - leesett a vérnyomásod.
Kinél fogsz szülni?

velociraptor
velociraptor

Beus,
melegfront is van, nekem egész nap iszonyatosan fáj a fejem. :evil:

Nem olyan jó ez a kép, de azért felteszem.
Kép

i.kata

Ja, képzeljétek, ma egyből utánam jött egy csajszi az Istenhegyibe, akinek szintén a S. doki a szülésze. A papírjáról olvastam le. Utána néztem, hogy nagyon ismerős, szerintem ő is tuti az intézetből van.

i.kata

Kata!

egyem a kis pociját

velociraptor
velociraptor

Sonjus!

És ez csak kivonata annak amit , két hónap kutatása után ez ügyben tapasztaltam.

Lányok........én most az utóbbi órában elgondolkodtam, vajon kell nekem még egy gyerek?

Egy kis biztatás mindenkinek:egy távoli rokonunknak ma születtek lombik-ikrecskéi 5(!)év küzdés után!!!!

velociraptor
velociraptor

Ágnes,
miért bizonytalanodtál el??? :shock: Nekem eddig nagyon elszántnak tűntél.
Gratulálok a rokonotoknak :lol:

i.kata

Kata!

Az történt, hogy felmentem fél hatkor, hogy ellenőrizzem milyen rendet és tisztaságot varázsoltak gyermekeim a szobájukba, és fél órája jöttem le......
Nyugodjatok meg csajok....szerintem a lombik összes megpróbáltatása elbújik ahhoz képest, ha azt akarod elérni, hogy gyermekeid rendre szokjanak(persze van ritka kivétel)......

He-he-he -vicc volt......

velociraptor
velociraptor

Kata!
Nagyon örülök,hogy minden rendben van a picivel!És cuki nagyon a képen!Azért nagyon -nagyon szorítok lakás ügyben!De hát ami a lényeg,hogy a legfőbb álom valóra válik februárban! :wink: :P

Hbzs!
Holnapra milliónyi drukk!!!!!!!!Nagyon várlak a hírekkel!Annyira szorítok értetek!

Ágnes!
Nagyon örülök,hogy Sipos doktor nagyon pozitív volt(de hát ezt vártam/vártuk tőle).Szerintem ne bizonytalanodj el,ilyen szuper nagy családban csak jó dolga lehet egy picurnak majd!Épp tegnap gondolkodtam,és te jutottál eszembe,hogy majd lehet kérek néha nevelési tanácsot :oops: :lol: :wink: !Te biztosan sok mindent megéltél már a gyerkőcökkel kapcsolatosan! :lol:
És remélem tényleg nagyon könnyen stimulálható leszel majd és minden rendben fog menni! :P

Beus!
hú,nekem nagyon sokszor volt ilyen ájulásos érzésem,igaz Zsuzsi mindig megmosolygott a 80-90-es vérnyomásommal.Ne izgulj,ez szerintem is csak a meleg és a vérnyomás lehetett! :wink:
Millió ölelés és simi a kis drágáknak! :P

Szilvi!
Szuper a verda,nagyon teszik!!!!!!
De jó lesz együtt karácsonyozni hármasban! :wink:

Szilva!
Jó pihit nektek!Majd gyere ha tudsz!

phpBB: Kép
belluska

Ágnes,
akkor mi nem lettünk volna túl jóban, mert én is nagyon kupis gyerek voltam, de a látszat renden néha sokat segített egy feneketlen ágyneműtartó :oops: :lol: Szegény anyumat talán csak ezzel kergettem az őrületbe :oops:

Belluska,
olyan isteni volt látni, hogy minden rendben van a picivel :lol: Elnézegettem volna egész nap :lol:

i.kata

Kata,most lebuktál!!!!Tőled tanulták a gyerekeim az ágyneműtartós trükköt.......
Én nem tudom másutt, hogy van, de például a 16 éves fiam inkább kisüt 100 palacsintát, mint összepakolja a szobáját.......képzeljétek, milyen vicces, mikor a 158cm-es mélységemmel üvöltök felfelé a 193 cm-es "kisfiammal", mert kupi van.....

Belluska!Sipos Doki viselkedése max. pozitív, persze nyilván a 46 éves kori lombikkal jogosan nem teljesen pozitív.......de tiszteletben tartja a döntésünket és tudom, mindent meg fog tenni a sikerért. Az egyenességét, pedig csak becsülöm.
Ha kérdezel és válasszal segíthetek szívesen.....nem azért, mert okos vagyok,hanem valóban történt ez-az az elmúlt 28 évben....

Hbzs írj holnap!!!!!!!

velociraptor
velociraptor

Jó reggelt!

Ágnes,
nagyon egyformák vagyunk :lol: Anyum egy jó 10 centivel kisebb nálm és én is inkább sütöttem valamit, mint hogy rendet tegyek :oops: Egy időben nagy üzemben gyártottam a kakaóscsigákat a családnak :lol: :lol:

Én ma halmozom a 13-as számot. Péntek 13. + ma töltöm be a 13. hetet is :roll:

i.kata

Szia Kata!

Mi minden szombaton keltésztát gyártunk tonna tételben.Egyébként gyereknek én is rendetlen voltam. Most már szeretem a rendet, bár nem vagyok pedanto mániás.De hát az már túúúúlzás, ha nem tudsz a gyerek szobákon végigmenni, hogy hasra ne ess vagy rá ne lépj, mondjuk egy legora.

Na, ilyenkor, meg amikor van a soros heti ruhaelrakás, vagy elkezdem a pincében a kinőtt meg belenövős ruhákat pakolni tréfásan elgondolkodok:"tuti kell nekem még egy gyerek?"

Remélem Hbzs. rendben lesz gondolok rá.

velociraptor
velociraptor

no, amit az előbb írtam elszálla vala, nincs kedvem újra leírni :)

Kata! Boldogságos 13-at ;)

Hbzs! Dukkolok ++++
sonjus

Sziasztok!
Köszi szépen a drukkokat! Én is csak azt mondhatom, mint Kata, hogy ügyesen csináljátok, mert nem lettem leállítva! :D Most is vettek vért, s 1-kor kell telefonálnom, az alapján dől el, hogy már hétfőn lesz punkció, vagy még tovább stimulálnak! :D

Kép
hbzs

Kata!
Hát nem is csoda,ennél fantasztikusabb dolog nincs a földön!És örülök,hogy végre te is részese lehetsz a most már gondtalan kismamaságnak! :P

Ágnes!
Ígérem kérdezek és nem fogom okoskodásnak vélni majd!Ma pl. tündérek! :P Szinte egész délelőtt aszfalt krétáztunk.Igaz én inkább pancsiztam volna! :lol: :wink:

Hbzs!
De jóóóóóó,de jóóóóóó!Várjuk a telefonhívás eredményét! :wink: Puszi!

belluska

Hbzs!
Hurrrááááááá :)
sonjus

Hbzs,
mennyi tüsuőd van?
Tök jó, hogy ilyen jó vége lett ennek a fránya cisztának :lol:

Belluska,
:lol:

Sonjus,
már csak alig egy hónap és "háváj, dizsi, napfény" :lol:

i.kata

helló csajok :)

csak gyorsban, nem tudom, meddig enged a mobilnet...

hbzs, extrahipermegaszuperdrukk továbbra is!
kata, Nektek is! (én imádom a 13as számot - névnap, szülinap egyaránt 13án van -, Nektek is szerencsét fog hozni, meglásd!)
Ági (remélem, nem baj, hogy én inkább így szólítalak), megmondom őszintén, engem sokkolt az áprilisi időpont a finanszírozott lombikra, mivel mi szeptemberben megyünk csak konzultációra, így akkor lehet, hogy nekünk május lesz a kezdés? őszintén szólva remélem, hogy azért hamarabb sorra kerülünk, emlékszem, Minnie-éknek is valami nagyon brutál időpontot mondott S., aztán hónapokkal előbb megvolt a stimu és a beülti...

szuper egyébként minden, szerdán jöttünk, lepakoltunk (komolyan, mintha költöznénk, L. még esernyőt is hozott... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ), tegnap akklimatizálódtunk, ma meg voltunk piacon meg strandolni, és élvezzük az ittlétet :) holnap megyünk falunapra :)

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuszííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí :)

Kép
Kép
tündérlétra

Megvolt a telefon. A véreredményeim teljesen jók, így hétfőn 6:15-re várnak punkcióra. :D Nincs sok tüszőm (jobb oldalt csak egy 15-ös, bal oldalt egy 18, 19, 20, 13, 10, 10 talán), s abból is lehet, hogy van, ami visszamaradó, de igazából nem érdekel. Úgy vagyok vele, hogy nem bánom, ha mindenhol éppen csak "átcsusszanok" az eredményeimmel, csak a végén legyen baba belőle! 8) A telefon után egyébként még kellett szúrnom 3 Fostimont és 1 Merionalt, és holnap reggel is lesz még 3 Merional. És 1-1 Orgalutran is volt ma, illetve lesz holnap reggel. Aztán holnap este 7-kor a 2 Pregnyl tüszőrepesztő. Jó sokan leszünk hétfőn, mert én már a hetedik vagyok!

Kép
hbzs

Szilva!
De jó, hogy benéztél! :D Köszi a drukkokat! :D
Érezzétek nagyon jól magatokat! A falunapok nagyon jók tudnak lenni! :wink:
A lombikotok pedig remélhetőleg nem húzódik el annyira nagyon! :roll: És ahogy már írtuk, általában mindenki hamarabb sorra szokott kerülni! :wink:

Kép
hbzs

Szilva,
jó pihit!

Hbzs,
te vagy a 7.? :shock: Nem semmi, akor korán menjél, hogy legyen ágyad :lol: Hol fog feküdni a 7. páciens? Pótágyon? :lol:
Szerintem szép számmal lett tüsződ, ezek még nőni is fognak és drukkolok, hogy legalább 5-6 érett petike legyen hétfőn :lol:

i.kata

Kata!
Igen, a hetediknek csak valami relaxációs fotel jut. :D De a Tanár Úr szerint máshol, pl. Amerikában, csak ilyenek vannak. És egyébként is, mire az utolsó sorra kerül, az első már kipihente magát - mondta. :lol:
Köszi szépen a drukkokat! :D

Kép
hbzs

Hbzs, mikor én voltam leszíváson, akkor is heten voltak. A kanapén ágyaztak meg neki, azt mondta a lány, hogy kényelmesebb volt, mint a többi ágy. Drukkolok hétfőre. És valóban így volt, mire mindenkivel végeztek, addigra én már teljesen kipihentem magam, én voltam az első annak idején.
Vendég

Hbzs!

HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

velociraptor
velociraptor

Csajok, majd ha Valamelyiktek erre jár.....volna egy intim kérdésem.
amikor van a leszívás és szükség van apa "millióira",akkor lehet vinni az anyagot, vagy muszáj helyben produkálni?
Ez ma pont szex után jutott eszünkbe - jó téma volt, mi?

velociraptor
velociraptor

Ágnes!
Lehet vinni az anyagot, ha 1 órán belül oda tudtok érni vele. :wink:

Kép
hbzs

Hbzs!
Szorítok nagyon hétfőn!!!!!!!Sokat fogok rád gondolni!

Ágnes!
Lehet vinni apa "katonáit"! :lol: :wink: Legalábbis mi vittük Pest megyéből is!Szuperek ezek a hajnali "produkciók". :oops: :lol: :wink: Megvan határozva,hogy mennyi időnek szabad eltelni,de sajnos már meg nem mondom pontosan(csajok biztos tudják),de mi is belefértünk időben!Igaz hajnalban 20 perc alatt ott voltunk.

belluska

Látod!Hbzs már tudta is a pontos választ!

Szia Hbzs! :P

belluska

Hbzs,
holnapra óriási kalappal küldök :lol:

i.kata

Hbzs!

Drukkolok holnapra!

Mindenkinek kösz a választ!!!!!!Majd próbáljuk az órán belülit.......a Párom már 50 éves, és sose ment Neki az egyedüli "játék", és erre a korra már elég késő a szokásokon változtatni.....

velociraptor
velociraptor

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat! :D
Mindenkinek jó éjszakát és nagyon szép hetet jövő héten! Mi egész héten szabin vagyunk. :D

Kép
hbzs

Hbzs Nagyon nagyon szorítok neked!!Mennek a drukkok ezerrel!!

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Hbzs!
Sok-sok drukk nektek!!! :)

Kata!
Igen, már nem sok van a napsütésig :D

Mindenkinek mindenféle jót kívánok!
sonjus

Hbzs,
na, hány petike lett?
Remélem tartod az előrejelzésemet mára, vagy még túl is szárnyalod :wink:

i.kata

Sziasztok!
3 petikém lett! :D Én nagyon örülök nekik, mert én maximálisan 3-4-re számítottam, de az 1-2-t inkább tekintettem reálisnak, és szerintem azon sem csodálkozhattam volna nagyon, ha egy sem lett volna...
Egyelőre semmi többet nem tudok róluk, majd holnap reggel 9 és 10 között kell telefonálni.
S kipróbáltam a relax fotelt, tényleg nagyon kényelmes, sokkal jobb, mint az ágy! 8) Már Ladiva hozzászólása után eldöntöttem, hogy azt fogom választani, elvégre én vagyok a 7.! – Csak az a baj vele, hogy oda nem hoznak ki műtét után, így egy már előttem végzett lánnyal kellett cserélnem... :( De ő hamarabb elment (orvosi felügyelettel távozott - a férje orvos :lol: ), így visszafoglaltam a fotelem! 8)
Most pihengetek, mert eléggé kellemetlen a hasam alja, majdnem meg is kérdeztem Tanár Urat, hogy lehet-e fájdalomcsillapítót bevenni. :? De végül is már nem annyira vészes. – Amikor hazajöttünk, aludtam egy fél órácskát, s az nagyon jót tett neki! :D

Kép
hbzs

Hbzs,
nagyon drukkolok a petikék és a kiskatonák sikeres randijához :lol:
Holnapig izgulhatunk :lol:

i.kata

Igen, Kata, most ez az aktuális izgulnivaló! :lol: - Mindig csak a következő lépés! :lol:
Köszi a drukkokat! :D Még egyelőre azt sem tudom, hogy "spontán randi" lesz-e, vagy előre megtervezett és profik által levezényelt... :lol:

Kép
hbzs

A randi típusa már mellékes, csak szépen osztódjanak és utána meg is tapadjanak :lol:

i.kata

Hbzs, ezerszeres megadrukkhegyek neked minden egyes lépéshez!!! Kép
babszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?