Új privát üzeneted érkezett!

Bikfy megint laptető!!! :wink: :lol: ez már tényleg jelent valamit!
Kérdeznék:
Biciklizni szabad? Emelni tudom nem, meg erőltetett melót végezni, úgyhogy lesz@rom a kertet most, meg egy ideig :wink:
Csak bicajjal járok melóba és nagyon hiányozna, mert gyalog ez majdnem félóra. :?
Most megyek egy kicsit ledőlök, mert api rágja a fülem, hogy pihi, pihi, pihi
Majd még jövök este. Puszi

Kép
kissedi
 
 


kissedi: Gratula. Most már reméljük mindenki tudja mi a dolga. :)
Nekem is volt ilyen, hogy nem tudta felrakni a katétert és közben UH-ozni kellett. Remélem gyorsan elszalad a két hét. Nekem mindig ez volt a leghosszabb időszak.
Ma én is beszéltem a dokinkal, és holnap megyek reggel hozzá, felírja a szülészeten a hormonvizsgálatot. Nehéz lesz menni, mindig eszembe jut mikor Marcim született, meg látom a sok kismamit. Szóval jó is meg nem is.

Hát a bicajozás szerintem nem árt meg, de ma még nem pattanj rá. Igaza van apusodnak, hogy pihizz. Használd ki a lehetőséget.

Nekem még mindig nincs menzim. A mai a 31. nap. Nem érzem hogy jönne. Pedig nagyon várom már. Kiki, ugye küldöd?

timejka: Nincs baba szerintem. Mondjuk ma azért csináltam egy tesztet, de nega lett. Szóval várakozok.
Nekem meg MArci most negyon nézegeti, illetve hallgatja Selena Gomezt. Apus mondja neki, hogy mi van? szerelmes vagy belé?
Hát ne tudjátok meg milyen dührohamot kapott az én drága kisfiam. Csak lestem. Ordított, ránkcsapta az ajtót. És teljesen ledermedtem nem tudom ezt hogyan kezeljem le.:roll: Hát hiába. Nőnek és ez lehet hogy kényes kérdés neki.

Most kicsit nyugi van, Marcus átment a szomszédba játszani.
Képzeljétek már simán megy a kétkerekűvel, csak a megállással, fékezéssel, meg a kanyarodással van gond. Meg azzal hogy az akarata megvan hogy menne, de a lábacskái nem bírják és ilyenkor bepöccen. Olyan a lába szára mint a hurkapálcika és nem is tudom ennyit is hogy bír velük tekerni.

Most függönyt mosok, aztán meg ki kell vasalnom. :?

Kép
babicsek
 
 


Igen Babi lehetne már 25.e. Az biztos hogy ez lesz a leglassabban eltellő 2 hét. Ma még nem bicajozom, de holnap meg pénteken azzal mennék dolgozni. MOndjuk anyukám szabin van, így ő szeretne kivinni kocsival.... majd meglátjuk. Nagyon féltenek. Anyósom is főzött, hogy ne kelljen nekem. Hát nem aranyosak!

Szerintetek előtte csináljak tesztet? vagy felesleges? Nem mutat téves eredményt a hüvelygél vagy a tüszőrepesztő miatt? kinek mi a tapasztalat? Egyébként Crinone a hüvelygél neve, mostmár megnéztem.

Kép
kissedi
 
 

 
 

Kissedi
Szorítok még mindig. Szerintem ha tudnak vinni kocsival, akkor menj kocsival és vigyázz magadra.

Babicsek
Mindig van valami újfajta viselkedés. Én pont ma szóltam el magam, hogy pár napja nem volt semmi, erre ma volt egy kicsi. Én először próbálkozok, ha továbbra is bolond, akkor szólok neki, hogy hol talál ha lenyugodott és akkor beszélgethetünk. Nekünk általába beválik.

timejka
 
 


Holnap visszaolvasok...

Képzeljétek, ma felhívta a ház tulaja a férjemet, hogy tegnap ment egy érdeklődő, aki alig alkudott, így megegyeztek vele. Én olyan csalódott vagyok, már az egész átalakított ház képe összeállt a fejemben, most meg jól pofára estünk a totojázásunk miatt. :evil:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Hétvégén jövök bővebben, addig is Kissedinek és Bikfynek megy a drukk.
Kissedi: utólag nagyon boldog születésnapot!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Edikém!
Gratulálok! Már csak 14 nap! Ma én elektromos bringával voltam a városban. Háááááááát, nem tudom. Nem tudsz minden gödröt kikerülni, és a huppanások szerintem nem tesznem jót. Pl. az Aviva tornában a huppanós gyakorlatok tipikusan a mensi meghozatalára szolgálnak. Én pont ma gondolkodtam, hogy lehet nekem sem kellene egy darabig bringáznom.

Katus!
Ne szomorkodj, akkor ez a ház nem nektek volt megírva. Valami miatt. Biztosan így kellett lennie. Én hiszek ebben. Tudod, emberek, eszmék, férfiak, nők, barátságok, ami világi és szellemi sorsodhoz tartozik, mind eljut hozzád. Lassú hömpölygéssel, de találkoznotok kell egy napon. Annyiszor eszembe jutnak Márai Sándor szavai. Ezek szerint ez a ház nem a ti sorsotokhoz tartozik. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikfy 2010.08.11 21:03-kor.

KépKépKép
bikfy
 
 


Babikám!
Ne akard annyira azt a mensit! Hátha pont most jött össze.

Bezém!
Már nagyon várunk.

Timejka!
Menjünk el Lilihez és mi is kérdezzük meg! Kíváncsi vagyok, mit mondana. Lehet, ránk is csak nézne. :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Lányok!
Most vitte el a párom az anyósomat haza! Reggel 10 óta.
Most visszaolvasok, hogy mi történt!

rodina74
 
 


Rodikám!
Neked birka türelmed van. Nekem már erősen habzana a szám. Az fix! :?

KépKépKép
bikfy
 
 


Jut eszembe: mi is megyünk lagziba szept. 4-én. Még nem tudom, mit veszek fel. Majd holnap kérdezd meg a Mamát, nincs-e nekem is valami tippje! :lol:
Jó lenne addigra kismaminak lenni. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfykém!
Lenne hozzád egy cukros kérdésem. Tudod a terhelésim 7,8 lett, ezért a jövő héten meg kell ismételni. Lehet, hogy azért lett ilyen magas, mert hetekig estére jó bevacsiztam őszibarackból és sárgadinnyéből? Az emelte meg így a cukromat?
Azóta jobban figyelek, este nem is eszem gyümit, max. 17 órakor egy barackot, és inkább délelőtt eszem belőle többet.
Akkor jó sikerült bandázás volt?

Timejka!
Nem lehet, hogy esetleg az időjárás változás, meg a frontok viselik meg jobban Bencét? Nem figyeltél meg még hasonlót?

Kissedi!
Remélem, hogy az a görbület tehet mindenről! Mert akkor nagyon hamar terhes leszel az inszemekből! Jaj, na, akkor számolunk visszafelé! Neked és Bikfynek kb. egy időben kell szurkolnunk a pozi tesztért!
Látod, minden rendben volt. Az a kis csípés, vagy szúrás, amit érezhettél, az azért volt, mert a méhszájad nehezen nyílt meg. Ekkor szoktak belecsípni és erre úgy reagál a méhszáj, hogy megnyílik. Nekem sokszor kellett ezt alkalmazni.
Én nem bicikliznék, de volt olyan, aki inszem után kerékpározott. Igaz, nem lett belőle baba, de nem hiszem, hogy a biciklizéstől. Lovaglást sem szokták ajánlani, de lehet, hogy ezek mind begyepesedett félelmek miatt rögzült vélemények!
Kisedi!
Max 1-2 nappal előtte csinálj tesztet, ha gondolod, de sokkal előbb ne. Mert a 10. napon még a tüszőrepesztő miatt lehet pozi teszt, mert abban is van hcg. Szerintem is menj kocsival!
Babicsek!
Azért én drukkolok, hogy mégis az legyen!

Kata!
Jaj, nagyon sajnálom! Eddig nem tudták eladni, most meg hirtelen! El is hiszem, hogy csalódott vagy! De hidd el, hogy valahol egy szebb, jobb, lakás, ház vár rátok!
Bikfy, látom, sokkal szebben megfogalmaztad!

Bikfy!
Hát két konyharuhát már én is összenyálaztam! És még vár rám egy péntek!

A hétfőt szerencsére kilőttem, mert az unokatesómékhoz megyek át, ahol 9-10 hónapos a baba! Biztos emlékeztek , ha az ikrek megmaradtak volna, akkor talán 1 hét különbséggel szültünk volna.

De az anyósom már a karácsonyt tervezi, hogy már reggeli után átjönnek és majd itt fognak főzni, meg stb. Én már a gondolatától is rosszul vagyok! Nem kértem, hogy jöjjön, hogy segítsen. A halat meg nem kell reggeltől kisütni, más dolog meg nem lesz. Szóval már kezdek besokallni! Egyszerűen ráakaszkodik az emberre, és nem veszi észre, hogy már nagyon sok!

rodina74
 
 


Látom, mire ideérek, már nincs itt senki!

rodina74
 
 


Hahó!

Kissedi, örülök, h túl vagytok rajta és vigyázz magadra! Most furikáztasd inkább magad, ha megteheted (klassz dolog a bicajozás, csak éppen annyi baromarcú közlekedik az utakon, amik alapból is vacakok)!

Linácska! Szia, még nem ismerjük egymást, de nagyon drukkolok a Harmadik Gyerkőchöz! Lili és Levi gyönyörűek.

Rodina; szépséges pocakod van! Én már sikítófrászt kaptam volna kedves mamától...nem lehet vlhogy (nem sértően) leépíteni? Esetleg Párod segítségével...

Kata! Nem értem, pedig elküldtem a privit...de nincs a rsz-ben, most küldtem újra. Remélem, ezt megkapod! Házat sajnálom; mi is jártunk így anno, már tervrajzokkal szaladgáltunk...nem kellemes, de jönni fog az IGAZI házatok hamarosan!!!

Ma ügyintéztünk, a Gyerekek lakcím kártyáit megkaptuk azonnal, személyiket majd postázzák, a TAJ-számok miatt röpke másfél órát álltunk sorba (hála az égnek, h létezik mei tai, anélkül elég gázos lett volna), további 20 percbe telt az ügyintézővel megértetnem, h új SZÁMOKAT kérek, nemcsak új kártyákat (ezt se neten, se postán nem tudtam volna elintézni). Most frankón bevonta a régi kártyákat (elvileg a számokat is), de újakat még nem képzett a rsz., kb. 2 hét, mire ideérnek...van fénymásolatom a régi kártyáikról...hát érdekes 2 hét lesz. :roll: És végre megkaptam az első 2 havi családi pótlékot is...
Napok óta scrap-elek meg egyéb kreatívkodok; holnap pedig unokahúgom megcsinálja végre a hajamat...hehe, az élet apró örömei. :lol:
Vendég
 


Agassi!
Sajnálom a hosszas sorban állást, ez bizony elég dühítő tud lenni. Pláne 2 gyerekkel. Még nem is taliztunk a nyáron, pedig mindjárt vége is van. :shock:

Rodi!
Gyorsan tegyél ellene valamit, mert az idegeid fogják bánni. Persze minden embernek más a tűrőképessége, na de ez kezd riasztó lenni. Még karácsonykor is? Persze a jó szándékát kell nézni, szó se róla, de azért megkérdezhetne róla titeket is. A ti dolgaitokkal, házatokkal, szabadidőtökkel ne ő rendelkezzen! Na meg aztán te nem a barátnője, hanem a menye vagy. :arrow: amúgy meg nincs is közöm hozzá, bocsi. Csak az bosszant mindig fel, hogy az ember nyújtja a kezét és már a karja kell.

KépKépKép
bikfy
 
 


Amúgy meg mindenkinek JÓ REGGELT!

Hoztam Nektek egy kávét.

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodikám!
Elfelejtettem Neked válaszolni a cukros kérdésre:

Gyümölcsöt reggelire és vacsorára szigorúan tilos enni! Akkor a legrosszabb az inzulin felhasználásod. Csak tízóraira és csak uzsonnára. És csak kis mennyiségeket! Sárgadinnyét én nagyon nem javaslom, csak gondolj bele, a másik neve cukordinnye. Gondolhatod, mennyi benne a cukor.
A másik: betartod a napi 5, de inkább 6x-i étkezést? Mert az nagyon fontos!
Reggeli: lassú felszívódású ch
Tízórai: gyors
Ebéd: lassú is gyors is
Uzsonna: Gyors
Vacsora:lassú
Pótvacsora:lassú.

Nagyon nem mindegy, mit mikor eszel ám.

Egyébként nem tudtam, hogy nem lett jó a cukor terhelésed. Sajnálom. Ígérd meg, hogy nagyon odafigyelsz rá, nehogy inzu legyen a vége!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Ilyet ne is mondj. Lili biztos nemcsak nézne minket :lol:

Rodi
Erre az időjárás változásos dologra még nem figyeltem.

Olyan történt éjszaka, ami kb 7 éve nem történt meg, gyerekem éjjel elkezd visítani, megyünk be, a földön fekszik, leesett az ágyról. Hogy csinálta nem tudom. Na de semmi baj nincs.

Mi októberbe megyünk esküvőre én is szeretnék addigra kismam lenni. Bár már évek óta mondogatom, hogy a Bence szülinapjára, karácsonyra, stb. és mégse. D emost már így lesz.

timejka
 
 


Timejkám!

Én már nem kötöm dátumhoz, legalábbis nem ragaszkodom görcsösen hozzá, csak jó lenne. Ha nem az esküvőig, akkor majd karácsonykor örömködünk a családdal a babámnak. :wink: Mindig lesz olyan dátum, amin érdemes kismaminak lenni, még ez a szerencse. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Agaassi!
Na, de jó, hogy végre megjött a családi pótlék!
Reméljük egy jó ideig nem lesz szükségetek a taj kártyára!
Mi az a scrap-elés?

Hát a mamát kezdem leépíteni. A hétfőt már visszaszereztem, és a páromnak is mondtam a karácsonyt, hogy nem akarom, hogy itt legyenek már reggeltől. Mondjuk, szerencsém van, mert a párom sem bírja ezt a sok szöveget, és ő sem bír pár óránál tovább együtt lenni a mamával! Ha nem ért belőle – mármint a mama- meg fogom neki mondani, hogy tudom, hogy a lelkét is kitenné értem, értünk, de nekünk meg szükségünk van egy kis térre! Ha megsértődik, max kevesebbet jön, de nem lesz ilyen. Annál ő sokkal inkább jönni akar. Egyébként nálunk a Karácsoy úgy történik, hogy délután 4 óra körül hozzánk jön az egész család, és együtt ünneplünk. Ez oké, de, hogy már reggel óta ott tobzódjanak, köszi nem kell. Mi is szeretnénk egy kicsit kettesben lenni, meghitten a párommal. Majd ezt is elmondom neki. NA, szóval, jól kijött belőlem.
De már a jövő hetemet is lecsekkolta, hogy mikor érek rá, de szerencsére, minden napra van valami, így kibújtam, de tényleg nem lesz jó ez hosszú távon.
Na, jó befejezem, csak már tényleg kicsit sok(k) volt!

Bikfy!
Kösz a tanácsot. Az az igazság, hogy nem nagyon tartottam a diétát. De mióta a cukor eredményem megjött, azóta betartom. Tegnap az anyósom meg is mérte kaja után 2 órával a vércukrom, és csak 7,3 volt. Ez már sokkal jobb!
Azt nem is tudtam, hogy a sárgadinnyének ez a másik neve!

Timejka!
Bencusnak nem lett semmi baja, ugye? Inkább csak megijedt, nem?

Lányok! Már tényleg jól jönne a pozi teszt! Mi nagyon várjuk!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Ma beszereztem a hormonvizsgálatra a beutalót, meg kaptam műtéti laborra is. Ha mégis lombik lenne. Szóval már csak menzike jöhetne. Nem i gazán érzem hogy itt van az ideje. A mai a 32. nap. :?
A múlt hónapban a 30.-on jött meg.

Most már csak belgyógyászati vizsgálatra kell menni, meg a HÍV és stb vizsgálatra az ÁNTSZ-be.
Meg mondta a doki, hogy apus is menjen el megnézetni, hogy milyen a vércsoportja. Mondjuk ezt nem értem hogy az ő vércsoportja minek kell.

Na majd futok még egy kört, hogy az ÁNTSZ mennyiért csinálja a vizsgálatokat. Apussal még szeptemberben beszedetem a vitamint, elmegy népszámlálásra, aztán Megyünk ismét. Szerintem még egy inszemit megpróbálok. Félek a lombiktól.

Ja és itthon hagytam a fiúkat reggel, még 5 perce se értem oda a dokihoz és már hív apus hogy mikor jössz már. Hát tisztára hülyét kapok tőle. Pedig el akartam menni kicsit csavarogni, meg felkutatni a méhpempőt. Szóval rohantam haza. Marcim magától öltözött, mire hazajöttem egy hosszú ujjú póló rajta, meg utcai rövidgatya, amit itthon nem szoktam ráadni. Reggelizni nem reggelizett. Szóval pffff......

Rodi: Hát még mi lesz ha meg lesz a baba. Anyóskád biztos beköltözik hozzátok. :) Na jó, nem festem az ördögöt a falra. :oops:
Egyébként tényleg birka türelmed van.
ÉS tartsd be bikfy előírásait. Ő már professzor ebben a cukros témában.

Timejka: Gondoom megijedtetek. Szegényke, biztos megütötte magát.

bikfy: Köszi a kávét! :D Nagyon fini volt! :wink:

Kép
babicsek
 
 


Bikfy így igaz

Hát csajok nem tudom, akkor megkérdeztem tőle, hogy fáj-e valamije, azt mondta nem, aztán nem is beszéltem hozzá, hogy nehogy felébredjen teljesen és ne tudjon aludni. Reggel meg félig aludt amikor eljöttem dolgozni. Hazamegyek megkérdezem tőle, hgoy emlékszik-e rá.

Tegnapelőtt este fél 10-kor valaki felcsöngetett kaputelefonon de nem szólt bele, kicsit megijedtünk Bencével (párom még nem volt otthon, dolgozott). Erre megszóltalt, hogy hozom a fakardom és azzal leütöm a betörőt, beállt a bejárati ajtóhoz, de hál istennek nem jött fel senki. Aranyos volt.

timejka
 
 


Sziasztok Lányok!

Rodi,
anyóspajti nem egyszerű - sőt...
Az enyém rokkant és nem igen tudja elhagyni a házat.
Így hozzánk biztos nem jön, én meg akkor megyek amikor akarok.
Tegnap volt a szülinapja, akkor mentünk, és vasárnap amikor anyukám itt volt, akkor is mentünk.
Emlékezhettek fél évig nem álltam vele szóba, de már minden rendben.

A kajálással kapcs. Bikfyvel teljesen egyetértek.
A gyümiket én is tízórai-uzsira eszem, általában kefirrel, natúr joghurttal keverve, az nekem nagyon bejött.

Kissedi,
szurkolok a majdani pozi tesztedhez!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Rodi!
Nagyon szeretlek, így semmiképpen nem akarlak megbántani, ezt Te is tudod. De a 7.3 otthoni kaja után szerintem nagyon nem jó. 2 órával utána ennek jóval alacsonyabbnak kellett volna lennie. Már csak abból kiindulva, hogy otthon nyilván nem is viszel be annyi ch-t, mint amikor mesterségesen megterhelnek. Szerintem sürgősen beszélj diabetikussal, vagy olyannal, aki ehhez ért, mert ez nem lesz így jó. És akkor most még 1-et mondok: Neked MOST igazolódott be egyértelműen a PCOS-ed. És ezért nem jött a babád sem. Csak azért írom le mindezeket, hogy a tesóbabánál majd okosabb légy. Biztos vagyok benne, hogy ha te tartani fogod a 3-as kezelést és szedsz majd Met-et, a következő babád spontán meg fog foganni. Ne haragudj rám a kíméletlen őszinteségemért, de tudom mennyit küzdöttél a babádért, és ha ezt a hülye PCOS-t elismerik nálad is, talán nem kellett volna annyit itatnunk az egereket.
Ölellek. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Babikám!
Ezek a fiúk! :lol: :lol: :lol:

Én juszt se mentem volna haza. Az a baj, hogy te is szupermami vagy és nagyon kiszolgálod őket. Így sosem tanulják meg az egyedül ellátom magamat művészetét.
Ha mlege lett volna a gyereknek, majd levetkőzik, ha meg éhes eszik. Ilyen egyszerű ez. Te meg elmehettél volna csavarogni, mi meg örültünk volna, hogy mennyi minden szupert megvettél. Így mindenki boldog lett volna. :lol: :lol: :lol: Na majd legközelebb.

Timej!
Én sajnálom szegényt. Gondold el, mekkora szar lehet a legszebb álmodból arra ébredni, hogy zuhansz és jól beütöd magad. Mondd meg neki, hogy Bikfy néni vele van és lehelj egy csókot a homlokára. Én küldöm. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfykém!
Dehogy bántasz meg! :wink: Minden tanács jól jön, ezért is kérdeztelek, és ezért is írtam le, hogy tegnap mit mértem. Remélem igazad lesz, és a tesóbaba könnyebben jön. Jövő héten megyek megint terhelésre és 23-án a dokinőmhöz. Majd ezeknek az eredményeképpen kiderül, hogy mi kell, hogy a következő lépésem legyen.

rodina74
 
 


Rodikám!
Addig is ígérd meg, hogy betartod szépen a diétát! Legyél nagyon jó kislány! Csak semmi bűnözés.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Kissedi,
Nagyon drukkolok, hogy 2 hét múlva jó magas hcg szinted legyen a vérvételen. :lol: Bicajozással csak óvatosan.
Amikor nálunk akció volt, akkor is mindenki segített. Mondjuk nálunk leginkább a lombikok alatt. Anyum főzött, anyósomék meg a kutyákra vigyáznak, ha férjem elutazik. Amennyit mostanában úton van, a kutyák már lassan csak nyaralni jönnek haza.

Babicsek,
Bár nehéz lehetett, de remélem levetted a mintát a szülészeten a babákról. :lol:

Bikfy,
Engem az zavar, hogy 2 évig nem tudták eladni, és most hirtelen mégis, és csak amiatt a rohadt rosszul lediktált hrsz. miatt úszott el az üzlet.
Mi szept. 25-én megyünk esküvőre., nem tudom mi fog rámjönni, max. egy krumpliszsák.

Rodi,
Te egy hős vagy. Mit csináltatok anyóssal egész nap?
Én tuti frászt kapnék, ha más ólálkodna konyhámban. Nem szeretem, ha matatnak a cuccaink közt, max. nővéremtől viselem el.

Timejka,
Bence biztos rosszat álmodott, azért borult le. Ilyet pár évente én is szoktam. :oops:


Mi ma voltunk kombinált teszten. Minden rendben van a picivel, de nagyon macerás volt ez a vizsgálat, mert a hátrahajló méhem nem éppen könnyítette meg a doki dolgát. Hasi UH-val indultunk, de mivel a méhem helyzete miatt nem látta jól a részleteket, ezért váltottunk hüvelyire. Mire erre került a sor, addigra jól bealudt a pici. Nem is lett volna baj, de látott a dokit valamit mögötte, de ehhez kicsit odébb kellett volna úsznia, ezt pedig alvás közben nehéz Már majdnem kiküldtek fél órára sétálni, és éppen akkor felébredt, még bukfencezett is A lényeg, hogy az lehet megint egy hematóma, de független a babától. Az eredmények is jók lettek, úgyhogy kezdek megnyugodni.

i.kata
 
 


Kata!
Minden rendben van, látod! És ez így is marad!
Ne izgulj, tökéletes kis babátok van!

Főztünk anyóssal, meg tv-tünk, és ő beszélt hozzám. Majd igazság szerint elmenekültem aludni egy kicsit délután, és vagy másfél órát szunyáltam. Aztán ő beszélt, én meg hallgattam. Már azt is eltervezte, hogy az én szüleim telkén majd lampionos születésnapi partit ad Kittikének. Csak az a baj, hogy mindig máshoz szervez mindent, soha nem hozzájuk! Ilyenkor felmegy az agyvizem. Na, jó, most már tényleg befejeztem, a holnapi napot túlélem, és utána egy ideig biztosan békén hagy.

rodina74
 
 


Sziasztok

Életjel :)

Nem rég jöttünk meg (1 órája) holnap visszaolvasok és hozok képeket meg mesélek.

Puszka

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok Csajszik!

Egy gyors bejelentkezés: én is élek, csak eltemet a munka, vagyis én temetem magam munkával.
Ma elővettem a babakocsit, és amit a nyári nagy melegben kell, azt kitisztítottam, estére majdnem teljesen száraz is volt! :D Jaj, olyan jó babrálni vele!!! :lol:
Aztán délután apa kölcsönzött nekem egy kárpittisztítógépet, amivel végigmentem az ágyunkon, a kanapén és a játszósszőnyegen. Hát szép kis feladat volt. Ha ezt előre tudom, akkor egész napra kölcsönöztetem, nem csak délutánra.

Közben apa meg nekiállt Boginál ajtót építeni a beépített szekrényre, hogy legyen hová rakni a két gyerek ruháját.

Szóval pörgünk ezerrel!
Már itt van egy gőzölős tisztítógép is, amivel a fürdőt akarom megtámadni, talán már holnap.
Szeretném, ha a takarítás nagy része hamarosan meglenne, mert érzem, hogy később nem lesz erőm!

Most megyek, mert egy csatak vagyok, letusolok!

Ha lesz még erőm, jövök!
Amúgy sincs hová lefeküdni, minden vizes, max a fotelba ülhetek. :wink: Az éjszakát is gumimartacon fogjuk tölteni, kíváncsi leszek mennyit bírok rajta majd aludni! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lányok!
Már kérdezni akartam, nincs valakinek meg A padlás cd-n?

rodina74
 
 


Sziasztok, jó reggelt! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kata
Örülök, hogy minden rendben. Te csak ne gurulj le mostanába álmodban az ágyról.

Bikfy
Bencének megmondom. Egyébként kérdeztem tőle, hogy emlékszik-e rá, de nem emlékszik. Nem baj, nem lett semmi baj.

Luczus
Jól belehúztál a takarításba, azért pihenj egy kicsit időnként. Az biztos, hogy később nehezebb lett volna a csutakolás.

timejka
 
 


Sziasztok!

Bikfykém: Köszönöm a "szupermemi" kitüntető jelzőt! :lol:
Ezt még nem mondta nekem senki. :D
Ma is el akartam indulni, de ő ment el csatornát venni.
Most meg már nincs energiám elindulni.

Vagy valami front jön, vagy piri szórakozik velem, mert majd összeszakad a lábam alattam. Épp most fejeztem be a mosogatást és alig vártam, hogy leülhessek.

Egyébként tegnap a konyha ablakot pucoltam meg, hát mit gondoltok mi történt? Éjszaka akkora zuhi jött hogy na. Ez már nagyon hihetetlen, hogy mindig akkor esik ha ablakpucolás van. Ma még a terszos ablakot kéne rendbetenni és utána felrakni a függönyt, mert azt már kimosta.

Jövőhéten már sajna megyek dolgozni szerdán meg csütörtökön, mert pótvizsga lesz. Addigra renbe akarok hozni mindent. Én már csak jövőre akarok megint függönyt mosni. Az a baj, hogy 6m hosszú és egyben van, nincs szétvágva és vasalni kell mert gyűrődik.

i.kata: Örülök hogy minden rendben a babóval. Nem lesz ott semmi gond. A mintát az levettem, volt egy csomo kismami, mind NST-re várt és kihalatszott a szívhang.

Kiki: Merre vagy?

Luczus: Hát nem semmi energia van benned! Vigyázz magadra! De babrálnék már én is a babakocsinkal, de jól el van téve, úgy hogy nem is látom. :?

Képzeljétek mi egy ikerházban lakunk és a falszomszéd most 38 hetes terhes. Egyébként minden áthalatszik, nem tudom mi lesz ha majd a pici itt fog sírdogálni és hallani fogom. Szerintem ez még tesz majd nekem egy lapáttal arra hogy én is akarok babát.
Pedig próbálom magam visszafogni.

Egyébként a mai a 33. nap és piri sehol.

Kissedi: Hogy vagy? Mizu?

Na megyek megnézem apust mivel ügyködik.

Kép
babicsek
 
 


Nati: Merre vagy te is? GYere mesélj mizu veled!

Kép
babicsek
 
 


Babicsek
Tuti, hogy nem vagy babás?

timejka
 
 


Sziasztok Lányok,

Lucuzs,
húúú mekkorát takarítottál, le a kalappal.
Szőnyegtisztító gépet nekünk is okos lenne kölcsönözni mielőtt jön a babó, a kutya meg kiszorul az előszobába ill. egy ideig az anyóshoz.

Kata,
örülök hogy a babó szépen fejlődik. Reméljük ez a hematóma ugyanúgy felszívódik mint a másik. Nem tudom mi okozhat ilyen hajlamot, és mit tudnál tenni ellene :( de amíg a babó jól van, addig minden rendben.

Én most szomi vagyok... és látom hogy estére veszekedés lesz apával... :( :( :( :( ill. már délutánra, mert ma csak 2-ig vagyok.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Katusom!
Nagyon örülök, hogy jól van a babátok. Látod? Belédrukkoltuk. :lol:

Babim!
Most már kíváncsi vagyok, tuti nem baba? Mikor csinálsz új tesztet?

Eclipse!
Miért akarsz azzal a drága emberrel veszekedni? Mi történt? Mesélj!

Luci!
Ügyi vagy, én is 2 napja takarítok. Ha közelemben lett volna a létra, még függönyt is mosok. De ha api haza jön, lehet megkérem, hozza fel!

KépKépKép
bikfy
 
 


Mi holnap elugrunk a Balcsira, de csak 2-3 napra, megnézzük unokatesómékat és a kislányukat. Örülök, hogy egy picit együtt lesz a család. Aztán strandolunk is egyet, remélem jó lesz. Jövő héten meg Badacsonyba megyünk anyuékkal borozni. :wink: Aztán suli. Gondolom én is pótvizsgáztatok.

KépKépKép
bikfy
 
 


Luci!
Én még mindig nem tudok amoda fellépni. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,

jajj de hosszú.
Van ugye a futós baráti társaságunk, ami elég nagy.
Oda én nem nagyon járok hónapok óta érthető okokból, mindig csak párom ment egyedül, edzőtáborba, versenyre, közös edzésekre stb stb.
És eddig ugye meg voltam győződve róla, hogy ott mindenkivel jóban van, és úgy általában az én párom egy nagyon nyitott, barátkozós, közvetlen, jófej ember aki könnyen szerez barátokat, messze könnyebben mint én.
Aztán ma olyannal szembesültem, ráadásul a nyilvánosság előtt, egy ehhez hasonló fórumon, hogy ő minősíthetetlen hangnemekben beszél, káromkodik edzéseken (???), meg nincs tekintettel másokra :shock: :shock: :shock:
Ami engem nagyon rosszul érintett.
Meglepődtem, hogy kivel élek én együtt, meg hogy nem veszi észre magát. Meg engem ne égessen olyan helyen, ahol én mindenkivel jóban voltam.
Aztán már azt is előhozták, hogy ő milyen felelőtlen, miért nem hagy engem otthon, miét hagyja hogy utazzak vele.
Ez utóbbiról persze ő nem tehet, mert ha akarok utazni, fogok is, de az összes többiről tehet.

A párom persze nagyon halálosan meglepődött, és a szívére vette.
De mondtam neki, hogy majd 26-án tud találkozni az illetővel és személyesen megbeszélni. Csak kértem, hogy ne írogasson a fórumra meg privikbe, mert az nem megoldás.
Mert csak a személyes megbeszélés a megoldás.

De ő azért is írt az edzőjének, hogy így meg úgy meg erre meg arra.
Aminek csak annyi lesz a következménye, hogy még az edzője is el fogja hajtani a fenébe, mert ő nem az ilyen hülyeségekre van, hanem futásszakmai dolgokra.

Nah kiakadtam mint a kakukkos óra.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Babicsek!
Nem csinálsz egy tesztet? Én már lehet, hogy csináltam volna a helyedbe!

Eclipse! Lucuzs!
Mi már a szőnyegtisztító gépes takarításon túl vagyunk! Szépen megcsinálta apa a szőnyeget, és az ülőgarnitúrát is! Szerencsére pont úgy jött ki, hogy a legnagyobb meleg volt, így aránylag hamar megszáradt. Azért így is kellett neki egy nap!

Eclipse!
Ne veszekedj apával! De miből látod már így előre, te Médium!
Ja, már értem. A párod mit mondott erre? Nem lehet, hogy neki is van igazsága a dolgokban? Tudod, minden éremnek két oldala van! Lehet, hogy őt is bántja valami!

Bikfy!
Juj, de jó nektek. Milyen aktívak a napjaitok! Az én párom mostanában csak dolgozik, pont így jönnek ki a dolgai. Most hétvégén is reggel és este is be kell mennie 2-3 órára, úgyhogy pont nem tudunk semmit tervezni.

rodina74
 
 


Babi!gyanús vagy te nekem! egyébként én nem merek ilyen helyzetekben tesztelni. sztem most sem fogok. Nagyon gáz ha ott mondják meg, hogy nem sikerült, de annyi nega tesztem volt már, hogy félek tőle :cry:
Eclipse hát ez nagyon kínos ügy. Biztos megtudjátok beszélni. szerintem is hallgasd meg a párod is. Ok nélkül nem történnek ilyen dolgok, nem volt valami amiért kiakadt?
Bikfy irigyellek. Én is úgy elmennék valamerre. Jövőhéten szabin leszek, erre api egyfolytában dolgozik. :twisted: Úgyhogy közös program lefújva!Marad az ágymosás, és a takarítás :x
Lucuzs ez igen! nagyon ügyi vagy. Azért csak óvatosan, vigyázz magadra! de ha ilyen jól bírod jöhetsz hozzám is :wink:
Én elvagyok. a hasam néha úgy fáj mintha meg akarna jönni, vagy olyan izomláz szerűen, nem is tudom. A mellem kicsit érzékeny. Ma kezdem a gélt nyomni. MIndenkinek folyton ez járt a fejében inszem után, hogy mi lesz? hogy lehet ezt kikapcsolni??? :roll:

Kép
kissedi
 
 


Kata óvatos próbálok lenni. Most letettem a bicajt. Mivel nem megyek dolgozni egy hétig. Aztán meg már vv. Sajnálom a hematómát, de reméljük a babát nem zavarja meg!
Agassi köszi. próbálok a gödröket kerülni. VÉgül is nem hosszú utat kell megtenni, meg nem igazán van forgalom (két falu között néhány tehén..meg kecske, birka.... :lol: )nem! csak vicceltem. de tényleg nem sok autó jár. :wink: azért jár erre néhány birka (ember) :lol:
Rodi a padlás sajna nincs meg. Már csak 1 napot kell kibírnod az anyóssal!!! hajrá

Kép
kissedi
 
 


Ki mit érzett inszem után? kellene valamit? jujjjjjj nagyon rágörcsölök??? mondjuk nem minden nap van ilyen helyzetben az ember. Máskor nem is akarok! elég lesz egyszer :wink:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Rodi: Csináltam már egy tesztet de nega lett. Tudom hogy nincs baba a dologban, de már jöhetne a menzi. A doki mondjuk azt mondta az UH-on, hogy a bal petefészkemben lát egy bevérzett tüszőt. Nemtudom az mit jelent. Lehet hogy ciszta? Akkor gutaütést kapok.

Kép
babicsek
 
 


Na ez a laptető hátha szerencsét hoz. Ja! Meg tegnap kiöntöttem a szomszédba véletlenül az ásványvizet az asztalra. Erre a szomszéd néni: "itt hamarosan keresztelő lesz". :D Én csak vigyorogtam, hogy ha tudná.....

Kép
babicsek
 
 


Na látod? itt valami van!!! :wink: :lol:

Kép
kissedi
 
 


Kissedi: Nem is tudom mit is kellene érezni inszem után. Általában én nem éreztem semmit, de minden apró kis dolgot bebeszéltem magamnak, hogy ez a baba miatt lehet. Tudom hogy nehéz ez a 2 hét én is ilyen vagyok, hogy ezzel foglalkozom végig, hogy sikerült e vagy sem. Mondjuk én mindig úgy mentem a vérvételre, hogy csináltam tesztet, és már nem ért váratlanul a nega eredmény.

DE NEKED ÚGYSEM LESZ ILYEN!

Mondjuk a bűfekete hajú asszisztens mindig mondta, hogy ne csináljak tesztet, az a biztos amit vérből mutatnak ki.

Kép
babicsek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: