Yuyu köszi az érdeklödést, zömmel jól vagyunk. Sajnos a gátseben nem éppen jól sikerült, valami kemény hupli képzödött majdnem az egész hosszás és baromira fáj, ha ülni szándékozom. Na de max. nem ülök, hanem hemzsegek inkább...
Kislegény folyton kosztolna, hozzá is kell etetnem, hogy a cicik egy kicsit pihenhessenek, mert sebesek és fájnak azok is. Majd megszokják a kiképzést, ezzel most nem foglalkozok.
Naponta kb. egy kilot vesztek az élösúlyomból, most vagyunk olyan mínusz 5-nél a szüléshez képest.
Az elsö két éjszaka macerás volt, mert napközben aludt ugyan, de este tízre kipihente magát és ez az állapot maradt is hajnali 5-ig. Az utóbbi két éjszaka viszont aránylag jó volt már.
Majdnem normál majdnem kipihent állapotomban vagyok, megy a szokásos robot, mosás, vasalás, takarítás, fözés, csak annyi különbséggel, hogy idönként szoptatni és pelenkázni kell, de menni kell bevásárolni, ki a gyerekekkel, Enivel gyakorolni és nem utolsó sorban a dögöket etetni.
Tegnap pl. lecsót föztem és szilvatortát sütöttem, ma bajoros malacsült lesz megint és palacsinta.
Délután átmegyünk a dögökhöz, ki kell szednem a mosást és a mosogatógépet is kipakolom. Tegnap nekiálltunk a párommal kimostni a barátnömék törülközökészletét, mert az agyunkra megy, hogy nincs mibe megtörölni a kezünk, mert büdös, de mondjuk akasztó sincs, ahová lehetne törülközöt tenni.
Tegnap újfent összeporszívóztam náluk, mert az állatok rettentö koszt csinálnak, a párom a mélyhütöt szortírozta, én lemostam a tükröt az elöszobában, mert abban embert már nem lehetett felismerni, befejeztem a szülés miatt félbemaradt játék- és könyvszortírozást, kiporszívóztam az ágyfiókokat és az ágyak alatt, lemostam ezt-azt, meglocsoltam a gyomokat a lakásban és még sorlhatnám. Ma szönyegeket mosunk, a tiszta ruhákat összerakom a szekrényekben (a fiúk szekrényével végeztem, ott már rend van, a koszos ruhákat kiszedtem, a zoknikat, harisnyákat és alsónemüket fiókokba szétválogattam, stb.), aztán jönnek a fürdöszobaszekrények, ill. a konyhaszekrények. Náluk sehol nem találtam sebellátásra alkalmas dolgokat, így még szerencse, hogy nálam mindig van a pelenkázótáskában minden...
Az egész háztartásból hiányzik a rendszer, semmi praktikusság nincsen benne. Nincs pl. egy valamirevaló edénye, ami van, abból még a kutyának se adnék enni. Megengedte, hogy kidobjam, csak mivel ebben a méretben nincsen más alternatíva, ez az egyetlen nagyobb darab, kérdés, hogy miben föz a továbbiakban!?
Olyan szomorú, hogy nincs egy játék vagy egy bútor, ami egyben lenne, mindennek kivan a lelke nyúlva. A barátnöm sose szedi össze a szétszóródott apróságokat, hanem amit megesz a porszívó, az el van veszve. Így viszont nincs egy társasjáték se, ami teljes lenne, a polcokat tartó kis bigyulák egy része hiányzik, így a polcok ide-oda dölnek, ami különösen Regöt zavarja.
A másik barátnömtöl kapok egy szennyestartót, azt átviszem ebbe a házba, hogy legalább a nagy fürdöszobában legyen egy, mert eddig az se volt.
Még a sütöt is ki kell mossam, mert már nem lehet belátni az üvegen...
Utálom, ha valamit megfogok és odaragadok, így inkább megcsinálom.
Itthon rend van, naponta porszívózok, felmostam mindenhol, ablakot mostam, a gyerekekkel fözök.
Megyek is, mert nem végzek a napi penzumommal. Csak ne esne minden nap az esö!
Szépek a szülinapos képek mind! Zsófi hol ez a nagy ház a kerttel?
Te kérdezted, hogy a Bandur magyar név-e? Igen, régi magyar férfinév!
Mézespuszedli nektek: Barbi