Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!

Tisztára kivagyok!:( Kb. 3 hete, amióta a sűrgösségin voltam és kiderült, hogy a rosszulléteim a kimerültségtől vannak, az akkor felírt nyugtatótól állandóan bealszok, ami tulajdonképpen jó, de valahol meg nem igazán.:(

Gigi
Én a SOTE-ra jártam, nemrég jöttem el onnan és ott se kromoszóma, se genetikai vizsgálatra nem küldtek el, csak most, hogy a Kaáliba átmentünk.:( Nagyon fontos vizsgálat, nem értem miért nem csináltatják meg, de mi már szerencsére túl vagyunk rajta.:)
Vendég

Mary

Az durva lehetett a méhen kívülivel! :( Nem csodálom, hogy nem sokra és nem szívesen emlékszel rá! Megpróbálok visszaolvasni a fórumon, és akkor jobban képben leszek Veletek.
Köszi a biztatást, nagyon ingadozó vagyok, néha totál feladom, és próbálom elképzelni az életem úgy, hogy soha nem lesz gyerekem.... néha viszont nagyon reménykedem, hátha velem is megtörténik a csoda, annyi hihetetlen sztoriról hallottam már!

Szia Röpcsi!

Jobbulást meg nyugalmat kívánok Neked, nem túl jól hangzik, hogy még a sürgősségin is voltál!
Jártam már a Kaáliban is, igaz, csak inszemek voltak ott is, de nem küldtek ott se ezekre a vizsgálatokra. Ennyi év után azonban már szeretnék erre is elmenni. Ki a dokid? Nekem Szmatona volt. Hol tartotok?
giggi

Sziasztok!

Rég jártam erre, azért olvasgatlak titeket.

Velem különösen semmi, megjártam Szlovákiát, ahol jól éreztem magam.

Tudtod valamit Krisztiról, nem látom az irásait.

üdv

kispatak
Vendég

szia kispatak
Vagyok csak már nem aktívan.Csak olvasgatok.
Jól vagyunk köszi.És te?

Kép
Kép
krisztike54

Szia Kriszti!

Ment egy privi!

üdv kispatak
Vendég

[quote="giggi"]M írta:giggiary

Az durva lehetett a méhen kívülivel! :( Nem csodálom, hogy nem sokra és nem szívesen emlékszel rá! Megpróbálok visszaolvasni a fórumon, és akkor jobban képben leszek Veletek.
Köszi a biztatást, nagyon ingadozó vagyok, néha totál feladom, és próbálom elképzelni az életem úgy, hogy soha nem lesz gyerekem.... néha viszont nagyon reménykedem, hátha velem is megtörténik a csoda, annyi hihetetlen sztoriról hallottam már!

Szia Röpcsi!

Jobbulást meg nyugalmat kívánok Neked, nem túl jól hangzik, hogy még a sürgősségin is voltál!
Jártam már a Kaáliban is, igaz, csak inszemek voltak ott is, de nem küldtek ott se ezekre a vizsgálatokra. Ennyi év után azonban már szeretnék erre is elmenni. Ki a dokid? Nekem Szmatona volt. Hol tartotok?

Szia Gigi!
Köszi! :D Mi is Szmatona dr.-hoz járunk és nálunk az első konzi után egyből elküldött kromoszóma, genetika vizsgálatra. Mi 5 alapkezelést, 6 inszemet, egy friss embrió beültetést, egy eszkimó beültetést csináltunk végig és utána, ahogy átmentünk a Kaáliba, Szmatona dr. egyből ezekre a vizsgálatokra elküldött, mert azt mondta, csak ezekután akar ismét belevágni a lombikba. Nálunk a genetikus még további 2 vizsgálatra is elküldött, amiket éppen most intézünk.
Ti miért jöttetek el a Kaáliból? Eddig csak inszemetek volt, lombik nem?
Vendég

Inszemináció után nem jön automatikusan a kromoszómavizsgálat, de lombiknál megcsinálják.

babaimádó
Kép
babaimado

Én a Kaáliba jártam, ha van kérdés, írjatok privit.Ide csak be-bekukk, nem akarok zavarni senkit, de azért figyelgetek, ha van időm és erőm.

babaimádó
Kép
babaimado

Kriszti,Kamilla

Kép

Kép
Adri
badró1

Krisztik!
Csatlakozom Adrihoz!
Puszi

mary80

Krisztike!

Sok boldogságot kívánok névnapodon!

A másik fórumon ma hajnalban született egy csodababa, szivből kívánom, hogy nektek is minél előbb egészségben.

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok!

Twist, Krisztike, Kamilla!

Boldog névnapot nektek!!!!

Kép

Kép
kicsigesztenye

Kriszti, Kamilla, Twist :!: :!: :!:

Kép

"Ez a gyönyörű nap, mit rólad neveztek el,
Ma még a nap is Te érted kelt fel.
Virágok, rózsák övezzék utadat,
Boldogságban ünnepeld a névnapodat!"
Vendég

Jó reggelt!

Nagyon Boldog Névnapot a Krisztiknek!! :)

Kép
Vendég

Lányok!Én és a pocaklakóm a kis Krisztike is köszönjük a névnapi üdvözleteket :lol:
Olvaslak titeket és nagyon drukkolok a sikerért!
Ha velünk történik valami fontos akkor ugyis jelentkezem!
Puszi!

KépKép KépKép
kamilla*

Sziasztok Csajok!
Meg vannak az eredmények.
Vércukor-éhgyomri:4,9
30':7,0
60':6,5
120':4,3

Inzulin!
éhgy:1,4
30':37,6
60':33,2
120':14,6

A referencia érték vc-nál:6,1
inzulinnál:29,1

Puszi

mary80

Helló Mindenkinek!

Szia Mary!:) Ezek nagyon jó eredmények!:) :wink: Nagyon jó, hogy megcsináltattad ezt a vizsgálatot:!:
A privivel még sajna sehol se tartok, bocsi :oops:, nagyon sok minden jött közbe. :? Mostanában hétvégente itt van nálunk a férjem húga, akivel tök jól megvagyok, de ha itt van nálunk nem nagyon tudok a géphez ülni, írni. Majdnem olyan, mintha a gyerekünk lenne, mert nagyon szeret nálunk lenni, velünk együtt dolgokat megcsinálni.:)
Sokszor elgondolkodunk azon, hogy milyen lenne ha egyikünknek lenne már gyereke. Biztos, hogy nehéz lenne maga azaz érzés, hogy egyikünknek már sikerült, van, de ennyi év meg minden után a másikunk biztos, hogy oda lenne a másik gyerekéért is.
Persze, így hogy egyikünknek sincs gyereke, csak egymásnak vagyunk és jól elvagyunk, de azért jó lenne, ha egy párhónapos, páréves v. kamasz gyerkőc itt lenne velünk! :roll:
Vendég

Röpcsike,
semmi baj!Ezek jó értékek?magasabb, mint a referenciatartomány:(
gondolom, majd felír nekem is vmit a diab-os doki szept-ben, ha visszajön szabiról, és diéta...
Csajok, hiszen vagytok itt többen is IR-esek.Milyen diétát kell tartani?Valaki tud nekem küldeni?bár nekem arra nincs időm, h. egyek többször 1 nap...:S

mary80

Lányok!
Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntőket.
Nagyon aranyosak vagytok hogy gondoltatok rám.
Köszönöm és én is nagyon drukkolok itt mindenkinek.
Szívből kívánom hogy mindenkinek sikerüljön az ami nekünk
is sikerült.Sok-sok puszi mindenkinek.

Kép
Kép
krisztike54

Sziasztok!

Röpcsikém jó helyen vagytok, hamarosan összejön a Baba - Babák!! :)

Miket szoktatok csinálni a Leányzóval??

pusza
Vendég

Sziasztok Csajok!

Jó sokat írtatok mióta nem voltam.

Kicsi :D
Elolvastam a laparos beszámolódat. :shock: Nem semmi!!!

Giggi :D
Üdv a fedélzeten!

Mary :D
Köszi a hétvégére küldött jókívánságokat! Szerencsére jó időnk volt és nagyon jól sikerült a buli.

Erre az IR-értékre szerintem nem valószínű, hogy fogsz gyógyszer kapni. Annyira minimális az eltérés, bár ebben eltérnek a vélemények, van aki ekkora emelkedést is gyógyszeresen kezel, de ők vannak kevesebben - legalábbis én ezt tapasztaltam. Majd meglátjuk. Mikor mész vissza?

A többszöri étkezést meg tudod oldani. Nekem sincs időm műszakban enni, ezért a tízórait megszoktam oldani 2 db keksszel, vagy 1 naranccsal, más gyümölccsel (bár ez nem igazán tízórainakvaló, de jobb, mint a semmi), vagy eszek egy joghurtot (ha tehetem, akkor öntök bele egy kis műzlit), de néha csak egy negyedszelet üres kenyeret elmajszolok miközben meg sem állok a munkával. :lol: Meg lehet oldani. Menetközben 1-1 falatot harapsz. :wink:

Ha nem is számolod ki pontosan az értékeket és nem alakítod át teljesen az életedet, de az alapszabályokat betartod, már akkor is nagyon sokat tettél!!!!

Az utolsó fogyókúra, amit csináltam - mielőtt kiderült, hogy IR-es vagyok - abból állt, hogy kiiktattam a cukrot és a fehér liszt minden formáját az életemből és mindennap kötelezően tornáztam legalább 30 percet (általában este 9 után, mert ekkor maradt időm rá, nem is értem, hogy bírtam). Az eredményt el sem akartam hinni: 3 hét alatt 7 kiló minusz és ami még ennél is fontosabb, sokkal jobban éreztem magam a bőrömben, nem voltam annyira fáradt, hiába éjszaka tornáztam.

Röpcsi :D
Nem tudod, 1. lombik előtt is csinálnak genetikát és kromoszómavizsgálatot? Mennyibe kerül egy ilyen vizsgálat? - priviben is jó lesz, ha gondolod.

Egyébként mi ez a 2 vizsgálat? Tudja valaki konkrétan? Hallottam már többször, az andrológus doki is említette, de csak sejtésem van róla, hogy mik is ezek valójában.

Kriszti, Kamilla :D

Boldog Névnapot!!!! - így utólag. :oops:

„A rég várt is váratlanul ér, amikor végre bekövetkezik.”
daisy@79

Nagyon jó dolgokat lehet találni a pcosok recepttárában. :wink:

Fogamzás/Pco-sok diétázási nehézségei és megoldások - receptek

Innen próbálok most én is erőt meríteni.

daisy@79

Daisy, köszi!
puszi

mary80

Sziasztok!

Luna

Te is előkerültél? :lol: :D Hogy vagytok? Mi van veletek? :wink:

Kismamik

Ez a lehülés szerintem csak jól jött nektek!!!!! :wink: Hamarosan itt az idő csajok, hogy életetek legfontosabb feladatát beteljesítsétek!!!!! :wink: :D

Mary

IR-én nem tudom mit szoktak ilyen esetben a dokik csinálni.
A tv volt már nálatok? :wink:

Daisy

Nekem a klinikai műtétem egy "pozitív élmény" volt a miskolcival szemben!!!!!! 8) Én nem bántam meg hogy a klinikán csináltattam meg a lapart. Egyik legkorszerűbben felszerelt klinika. :wink: :D

Kispatak

Minden rendben van? :wink:

Röpcsi

Nálatok hogy állnak az események? :wink:

Baba

2 in 1???????? :wink: Olvastalak a hőmérősben! :oops: Kitartás, meg tudod csinálni!!!!! :wink: Nem vagy béna!!!!!! Fanni segíteni fog!!!!!! :wink: :D

Kép
kicsigesztenye

Kicsi, nem járt, és sztem nem is fog.Mérges is vagyok, mert nem sztárt akartam az uramból, csak ha van olyan ember, akit érdekelnek az autók, látja azt, h. ilyet is lehet készíteni otthon min.feltételekkel.
Múltkor ígérte a fickó, h. majd telefonál...persze...7végén már ráküldtem 1 üzit, de reakció semmi...és nem akarok rámenős lenni...befejeztem...csak tudod az idegesítő az, h. akkor miért mondta, h. majd telefonál a jövő 7en?azóta már 1 hónap telt el...mondta volna azt, h. ennél fontosabb és jobb/szebb dolgok vannak, amivel érdemes foglalkozni...hitegetett...na, ezt gyűlölöm, amikor hülyének néznek!
Daisy, átküldenéd a táblázatot?
Lili, el vagy tűnve!
Mmzsó, milyen volt a nyaralás?
Röpcsi, jobban vagy?
Giggi?
Kismamik?

mary80

Sziasztok Lányok,

Megjöttem a nagy szabadságból! Két hétig nemigen nézegettem a netet, ezért tűntem el, meg valamit elbénáztam, mert jelszót kellett cserélnem. Szóval itt vagyok Mary! :wink:
Jó sok minden történt amíg nem voltam!
Először is üdv annak aki itt új, boldog névnapot a Krisztikének és Kamillának, és a világ összes szerencséjét és támogatását Mindannyiatoknak akik itt Urbancsek és Murber szabadságának végét várják! Persze szintúgy a spntán próbálkozóknak.

Daisy, én is úgy vagyok mint Te, nehezen megy ez a diéta, úgy érzem bármit eszek, szinte mindentől hányingerem van :cry: :cry: , most is írás közben. Már egy hónapja szedem a gyógyszert szerinted még mennyi kell, hogy megszűnjön? Bár amikor a doki felírta a tablettákat, mondta, hogy sokat leszek rosszul, legyek türelmes és bírjam.
Mary, remélem neked nem kell idáig eljutnod az IR-el! Neked amúgy milyen tüneteid vannak?
Daisy, holnap megyek a vérvétel kontrollra (1 hó gyógyszer szedés után), ha itt jó az eredmény, akkor nem várok szerintem 3 hónapot, bár két hét múlva megyek a Mensmentisbe a doktornőhöz, majd ő megmondja mi a jó.

Lányok ki hogy áll a következő lépéssel? Most már többen lettünk, esetleg összesíthetnénk.
Nekem nagyon sok gondot okoz, hogyan bújjak ki különböző munkahelyi feladatok alól, mert nem mondhatom, hogy hova megyek. Most pl. két külföldi út is esedékes szeptemberben, amire a kezelés miatt tuti nem tudok menni.
Ti ezt hogyan oldjátok meg?

Nektek hogy telik a nyaratok?

A legjobbakat mindenkinek,
Lili
vízililiom

Kép :D :lol: :D

A másik topicban találtam ezt a varázslót, továbbítom nektek is, hogy hozzon nektek is szerencsét! :wink:
vízililiom

Lili,
Nekem szinte semmilyen tünetem nincs.Néha szédülök, és ennyi;de a vasam is a béka feneke alatt, ezért ezen nem is igazán lepődöm meg. Ha nem mentem volna elterhelésre máig nem lennék tisztában ezzel.
Nálam tudták, h. mi volt, de tp-en voltam azidő alatt, ahogyan el kezdtük a kezelést a beültiig.

mary80

Daisy,
Nagyon köszönöm!:)
Puszi

mary80

Sziasztok! Még csak olvasgatlak Titeket, de úgy néz ki, hogy hamarosan sorstársak leszünk! Azt szeretném kérdezni, hogy a klinikán mennyi a várakozási idő? Hallottam, hogy a Forgács intézetben fél év és bár nagyon dícsérik, de ez elég sok idő...
Köszönöm!
tibma

Tibma,

Rengeteg!Legalábbis egy-egy kezelés során, fél órától akár 3-4 óráig is kell várni, esete válogatja.
Ha kérdésed a lombik-kezelésre irányul, azt a többiek majd megválaszolják, akiknek már volt ilyen kezelésük.
Az viszont tuti, hogy a hónapok szaladnak... mindenféle eredményeket kell csináltatni attól függően hol jársz a kezelésben és mi a problémád, most pl. nyári szünet, szóval a türelem itt a legnagyobb dolog!

Lányok, az igaz, hogy egy sikertelen lombik kezelés után törvényileg szabályozott, hogy 3 hónapot kell várni?

Lili
vízililiom

Lili!
Köszönöm a gyors választ!
Ez sem jó hír, de igazából arra gondoltam, hogy amikor kiderül, hogy lombikra van szükségem, akkor hány nap, hét, hónap telik el mire a beültetés megtörténik.
Köszönöm!
tibma

Lili,
igen,illetve 3 menstruációt kell várni,amiből az első rögtön meg is jön,ha nem sikerül :cry: És ha hosszú protokollod van,akkor a 3.mensi 20.napján kezdhetsz is.De reméljük neked elsőre sikerül!!!

Tibma,
üdv.itt!
Nekem már volt 1 sikertelen lombikom,illetve egy félbehagyott kezelés és szeptember elején megyek újra.Szóval:általában a hosszú protokollt csinálják,ami úgy néz ki,hogy a ciklus 20.napjától kezded a GnRH analógot szúrni,és 10-14 nap múlva megnézik a hormonszintedet (ált.csütörtökön).Ha jó,kezded a stimut,ha nem,akkor még 1 hét.Közben menstruálsz is valószínűleg,de ez nem számít.A stimulálás kb.12-14 napig tart,aztán leszívás,2-3 nap múlva beültetés.Tehát kb.4 hét.Ebből az elején nem kell sűrűn menned,hanem a stimu kezdette utáni 5.napon,és utána kb.1 hétig 2 naponta.

Mivel a vérvétel reggel van és csak 11-re van eredmény,a prof 11-re hívja vissza a betegeit,Murber pedig 12-re.A prof kicsit lassú,mert gondolom 2 beteg között dokumentál,Murber nagyon pörgős,csak néha műtőbe,szülőszobába rohangál.De az 1.lombikot mindig a prof csinálja,a 2.-tól már lehet Murberhez menni,ill.az inszemeket is ő szokta.

Ha van még kérdésed,tedd fel nyugodtan!
Vendég

Ja,ha valami miatt mégis a rövid protokoll mellett döntenek,akkor a ciklus elején kezdik rögtön a stimulálást és 2 hét múlva leszívás+beültetés.Nekem most ilyen lesz.
Vendég

mmzsó!
Köszönöm! Írod, hogy 1. lombikot mindig a prof csinálja. A Szendei? Nála jártam már! :)
Akkor elvileg ahogy kiderül, hogy szükségem van rá, akár már a következő ciklus 20. napján indulhat?!
Drukkolok Neked, hogy sikerüljön! Endo miatt van rá szükséged?
tibma

Tibma,
Üdv a Klubban:)
Urbancsek prof.
Vérvételek vannak, amiket kötelezőszerűen el kell végeztetned, párodnál vizsgálat, mi máj.29-én jártunk ott az 1. konzultáción, aztán nyáron mentek a vizsgálatok, amíg ők szabin voltak;szept.1-én újabb vérvételre küldtek el minket(rubeola nálam, mindkettőnknél AIDS, Hepatitis B), és mire annak eredménye lett, mi kicsúsztunk.Aztán okt-ben cystám lett, nov.07-én kezdtem el szúrni magam, majd dec.10-én meg volt a beültetés, ami sajna nem hozta meg nálunk sem a kívánt eredményt.
De remélem, és szívből kívánom, h. Neked sikerüljön az 1.!

mary80

mary80!
Köszönöm a válaszod! Hát akkor itt sem sétagalopp :) Na mindegy, végülis jó munkához... :)
Urbancsek prof. -t nem is merem! Mit kell róla tudni?
Sajnálom!!! :( És december óta mi van Veletek? Nem próbálkoztok újra? Biztos már százszor leírtad, ne haragudj!!!
tibma

Igazán nincs mit!
Kérdezz, szívesen segítünk, a többiek nevében is bátran állíthatom:)
Dehogy haragszom!
Várakozó álláspont...anyagiak...:(

mary80

Nos hát, megszületett a döntés: - elhagyjuk az intézetet. Átmegyünk a debreceni Kaáliba, de ha nem bánjátok, akkor maradnék veletek.

Te már a stimu alatt tp-en voltál? Jól értettem? Sokat gondolkozom rajta, hogy mikortól menjek el tp-re?

Elég stresszes a melóm és 120%-on dolgozunk, hogy végezni tudjunk. :?
Ha volna véleményetek ezzel kapcsolatban, szívesen fogadnám.

Mikor mész vissza a dokihoz? Lehet, hogy mondtad, de elfelejtettem. :oops:

Ezek szerint megkaptad a diétás-anyagot. Használd egészséggel!

Én is elkezdtem ismét rendesen a diétát. Egyelőre szenvedek, mint a kutya, de ez általában 2-3 napig szokott tartani, aztán elfogadom a sorsom. Még csak tegnap kezdtem, de már sokkal jobb a közérzetem, ez azért sokat segít.

Én puffasztott búzával, rizzsel szoktam helyettesíteni a kenyeret első lépésben, ami egyébként nem túl jó, de megkönnyíti az átállást, legalábbis nekem.

Tegnap voltam uh-n (15. cn volt) és láttak egy szép nagy tűszőt (elfelejtettem megkérdezni, mekkorát) és 11 mm nyálkahártyát :shock: :D . El sem akartam hinni. Úgy fel vagyok dobódva!!!

Most már csak a tornát kell valahogy beiktatni. :? :roll:

Kicsi :D
Azon nem csodálkozom, hogy nagy különbség van a miskolci és a Sotés "technikák" között.

Veled mi újság? Helyzet?????

Lili :D
Üdv újra itthon, bár gondolom, te inkább maradtál volna még.
Már nem emlékszem, hogy meddig voltam rosszul, de elég sokáig. Igaz én kb. 1 hónap alatt emeltem fel a teljes adagra, de még utánna egy darabig kitartott. Aztán szépen lassan elkezdett csillapodni a rosszullétem.

Meg van a kontroll-eredményed? Viktóriához jársz?

daisy@79

Tibma,
Urbancsek prof az osztály létrehozója és vezetője,egy nagy tudású ember,bízhatsz benne.Azt tudnod kell,hogy semmilyen emberi megnyilvánulása nincsen,se jó,se rossz,csak blazírt arccal közli a tényeket.Ezt ki jobban,ki kevésbé viseli,de lényeg az eredmény és ha véletlenül nem sikerül másodszor mehetsz a Murberhez,aki kedves,mosolygós...

Szia,Mary!Nagyon drukkolok neked,hogy gyűjtsetek pénzecskét és gyerünk tovább!
Vendég

Sziasztok!

Mary, a cukorértéked igaz kicsit magas és daisy jól írta, hogy erre az értékre valamelyik orvos ír fel bogyót, valamelyik meg nem. Orvosa válogatja.

Az örökbefogadással mi újság, sikerült már elérni az illetékest? Szeptemberben mi is ráállunk! :D
Sajnálom, hogy a férjedet mai napig nem keresték fel a tehetség kutatósok! :(
Vendég

Csajok, köszi!
Daisy,
sajnálom, de a Ti érdekeitek az elsődlegesek!Ez a lényeg!S szerintem maradj nyugodtan a fórumon!
Dokihoz?Diab-oshoz?Szept-ben, szabizik addig.
Az a baj, amit a blogban is írtam, h. időm nincs méricskélni, azt tartom szem előtt, h. 1 zsemle 30 g.Aztán a többi majd jön magától.Nem vagyok 1 nagy kenyérpárti.:)
Mozgás-tudod, napi szinten bringázom elég sok km-t, ezzel sincs gond.
A kimerültségemmel adódnak gondok mostanság és napi szinten fáj annyira a fejem...:(
Röpcsike,
Hogy haladtok?
Köszi, de már 1szerűen nincs pofám még 1 emailt írni nekik...nem akarok tolakodónak tűnni...a 7 végén már a fickót bejelöltem, h. hátha akkor kapcsol, hiszen a képeket is látta, de nem...na, ennyit erről.
Lili,
eredmény?
Puszi Nektek.

mary80

mary!
Sajnálom! :) és kívánok minimum egy lottó ötöst! Köszönöm, aranyosak vagytok! Most egy műtét előtt állok, gondolom abból 100%-osan fel kell épülnöm és csak akkor indulhat a mandula :)
mmzsó!
Igen, végülis az eredmény a lényeg! Reméljük minden rendben lesz!

Olvasgatlak Titeket, aztán ha lesznek fejlemények vagy kérdéseim jelentkezem!
Drukkolok Nektek, kinek-miért!!!
tibma

MMzsó,

Örülök, hogy megjöttél, remélem sikerült kipihenni magad. Volt itt megint egy nem ideillő hírdetés, kellettél volna, hogy helyrerakd! :wink:

Daisy,

Sajnálom v. örüljek, hogy átmész? Mi az oka? A lényeg, hogy sikerüljön - nagyon veled vagyok ám! :P :P Mindenképp maradj velünk, hiányoznál ha elmennél, meg amúgy is közös témánk a babán kívül az IR.
Személyes véleményem a TP-el kapcsolatban az, hogy a teljes folyamatban a lényeg, hogy kiegyensúlyozott, pihent, megkímélt legyél. Ha ehhez az kell, hogy otthon legyél, mert ha dolgozol feszültebb vagy, akkor mindenképpen maradj otthon. :wink:
Daisy, szabin voltam, de sajnos nyaralni nem, mert komplett tetőcsere volt nálunk családi kalákában, így munkával telt az otthonlét.

Daisy, Mary,
IR ügyben. Nekem nem a vércukor értékem volt rossz, hanem az inzulin értékem volt nagyon magas, ezért kaptam a gyógyszert. Ezt a nőgyógyászom írta fel, de én gondoltam megnézetem egy szakorvossal, ezért kértem időpontot a Mensmentisbe, de a nyári szabadságok miatt még csak két hét múlva megyek. Gondoltam viszek egy friss leletet - mi változott a gyógyszer-szedés óta, ezért a háziorvosomtól kértem beutalót, de sajnos nem jót adott, és az inzulint nem is nézték, csak a vércukrot és a HgA1c-t. Utóbbi az alsó határértéken van, de nem tudom mi ez.
Lehet majd az MM-ben kell egy frisset csináltatnom.
Daisy te a Victóriát javaslod?
Most még nem tudom mit tegyek a lombikkal, várjak- (amíg ez a hányingeres időszak helyre áll) v. induljak-e. Nektek mi a véleményetek?

Mary,
Én nem ismerem a részleteket a férjed munkájával kapcsolatban, de ha ez a fickó akit írtál ilyen megbízhatatlan, esetleg nem érdemes más szakértővel felvenni a kapcsolatot? Szakfolyóiratok újságíróival, rádió-műsorok szerkesztőivel stb.?
Remélem sikerül!
:wink: :P
Lili
vízililiom

Daisy,
Tp!pláne, ha olyan a munkád...és ahogy kérdezted, igen, én a szuritól azon voltam, jan-ban jöttem vissza dolgozni.
Lili,
A férjem készített 1 kisautót, amit a képeink között láttál, biztos!És felvettem a Fókusz egyik riporterével a kapcs-ot, és ő ígérgetett...és még mindig csak 1 helyben topogunk.:(
Nem népszerűséget akartam, nem is sztárt faragni az uramból, csak arra gondoltam, h. talán érdekli az embereket, h. otthon 2-3 szerszámmal mit lehet alkotni...gondoltam arra, h. még 1 üzit ráküldök, de félek, h. már rámenősnek tart, és ha esetleg még érdekelné őket, akkor azt a halvány szikrát is felégetem...:((
Puszi

mary80

Köszi,nagyon jó volt a nyaralás,bár strandidő nem sok volt,jól kipihentük magunkat!Már nagyon várom a következő kezelést!

Röpcsi,
mi a helyzet?Kiderült valami,amit eddig nem tudtatok?
Vendég

Nem vagyok szomorú a távozás miatt. Most úgy érzem jó helyen vagyok. Azt hiszem ez fontos.

Sajnálom, hogy ilyen a hozzáállása ennek a palinak. :evil: :x

A zsemlét próbáld meg korpás, rozsos vagy valamilyen kevert tésztából beszerezni, mert a fehér lisztből készült ugyanolyan rossz, mint a kenyér.

Lili :D
Nem tudtunk zöldágra vergődni egymással Murber dokival. Nem tudom miért, de mindig kibújt a kérdéseim alól. Az IR-rel sem foglalkozott. Ezután kezdtem más intézet után nézni, de végülis így jártunk a legjobban. Ezáltal volt viszonyítási alapunk. :D Ez most így jó. :D

Nálunk nem is szokott adni a háziorvos beutalót terheléshez, mert csak cukorra tud adni és nekünk ugye az inzulin is lényeges.
Én nem ismerem csak Viktóriát, így nem tudok véleményt alkotni.
Őt én nagyon szeretem, de nem tudom milyen a többi orvos, de szerintem mindegy kihez mész, mert ők ott vannak a szeren. :wink:

Én a helyedben még várnék, ha hányingered van. Nem a hányinger kellemetlensége miatt, hanem azért mert ez is egy tünet, arra, hogy valami még nincs rendben - szerintem.

Tp.
Eredetileg én is úgy terveztem, hogy a stimu megkezdésétől otthon leszek..... de fogalmam sincs, hogy kellene ezt bejelenteni.

Évekig könyörögtem/harcoltam egy pozícióért (semmi extra, de amíg itt nem töltök el 3 évet, addig nem kapom meg a főiskolai pótlékot), és most júniusban áthelyeztek. Hát ezek után egy ilyen bejelentés....

Persze a baba mindenek előtt!

Ma voltam vércsoport meghatározáson. Kiváncsi leszek az eredményre. :D

daisy@79

Sziasztok!

Meg született Babaimádó kislánya Fanni! Nagyon gyönyörű kislány!!!!! :D

Lentebb a Dr. Gulyás István, Máv kórház topikban találtok róla képet!!!!!!!! :D

Mmzsó

Örülök hogy jól telt a nyaralás!!!! :wink:

Tibma

Üdv itt!!!! :D

Röpcsi

Ti hol tartotok a Kaáliban????? :shock: 8)

Daisy

Nektek közelebb van Debrecen nem? :wink:
Már ezt leleveleztük, de ha ti úgy érzitek hogy jobb lenne a debreceni Kaáli, akkor lépnetek kell!!!!!! :wink: :D

Mary

Nem tudsz elmenni még egy pár nap szabira hogy kicsit kikapcsolódj? Horgászni? Vagy csak jókat aludni!!!!!! :wink: :D

Kismamik?????? :wink:

Kispatak

Veletek mi újság? :wink: Meló, fiaddal való kapcsolat? :wink:

Kép
kicsigesztenye

Sziasztok!

Ritkán irok, de azért olvasgatlak titeket.

Munka ügyben sajnos semmi, keresgélés van, eredmény nagyon kevés, gyakorlatilag 0.

A fiam hosszú ideig nem jelentkezett, aztán a héten jött egy pár soros mail, jól van és nyaral kb ennyi.

Én is voltam erre-arra pár napokat, a héten Balaton és Palatinus, na meg itt a kert, de leginkább már mennék valahová dolgozni.

Sokat szorítok nektek

üdv

kispatak
Vendég

"Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben … Két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak amikor megértek e találkozásra … Megértek, nem éppen hajlamaikkal vagy szeszélyeikkel, hanem belülről, valamilyen kivédhetetlen csillagászati törvény parancsa szerint, ahogy az égitestek találkoznak a végtelen térben és időben, hajszálnyi pontossággal, ugyanabban a másodpercben, amely az ő másodpercük az évmilliárdok és a tér végtelenségei között."

Kép
kicsigesztenye

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?