Sziasztok Kismamik!
Üdv az újonnan csatlakozónak!Kedves Böbe soksok örömöt, egészséget a Picurnak/hoz! Gratulálok!
Gabi!
Egy darabig Én sem fogom látogatni azt hiszem, a termés: 8 db kissapka/ különböző méáretben, 0- 12 hónapos korig!/, 2 db kisruha / téli, vastag plüss/, 1 db kisszoknya / 6 hónapos kortól/, 4 db hosszú ujjú felső/ virágos, egyszinű, 3-6 hónapos kor között/, és 2 db előke/ mintás és fehér/. Ennyi!
Összesen: 760 ftért...
Vikca!
Szóra sem érdemes! Nagyon szivesen, máskor is! Nyugodj meg, rendben van odabent minden!
Posaklakócskám neve Dalma Orsolya lesz!
Vivi!
Édes vagy!
persze teszek fel Nektek fotót, de most ismét Sopronban vagyok és a fele holmim még itt van 26.án visszük fel Pestre! Ha elrendeztem bepakoltam mindent kattogtatok majd és felteszem!
Hát igen, elrohant az idő, bár azért még van előttem előttem pár hét....mielőtt megérkezne Dalma!
Megpróbálok majd bejelentkezni, de Gabinak megvan a telefonszáma...neki üzenek majd a dolgokról és akkor tudni fogtok mindent!Ha beindult, ha megszületett stb!Rendben?
Persze, ha Gabi nem bánja, hogy esteleg hajnalok hajnalán rázummantok egy smst....
Hencsi!
Az 500 ft tényeg nem sok egy fotóért....Én bőszen ledokumentálok mindent számitógépen....albumban...hogy legyen mit megmutatnom majd Dalmának! Úgy tervezem, hogy ha megélem..akkor a 18. születésnapján megkapja az albumot a neki irt leveleinkkel együtt!Azokból az időkből, amikor még csak vártuk őt!
Mai nap történései:
Reggel elmentem az Apukámmal az Aldiba, mert leértékelve láttunk ilyen hempergő játékszőnyeget...4990 ft. Jó kis élénk narancssrága, kék, citromsárga, zöld szinekben pompázik! Azt tudjátok, hogy miért fontos ez...mert a babáink az elején csőlátással születnek, és max. 20-25 centire látnak el majd...és az élénk szinek azok amik a legelején 0-3 hónap lekötik a figyelmüket. édesanyám elmondásai alapján Nekem a kedvenc játékom anno egy piros neonzöld kendő volt....nagyon hosszú időre lekötötte a figyelmemet...
A forgó zenélőm is lila, citromsárga...kisegereg...
Majd hazafele beugrottam a munkahelyemre leadni a tb pappirt...de amióta semmi szerepem itt, teljesen másképpen látom ezt a helyet...nem tudom, hogy tudtam 6 évet ledolgozni ezen a helyen...na mindegy, egy darabig még nem kell visszatérnem...
Holnap elmegyek egy nagygenerálra a kozmetikushoz...szőrtépés, festés...és a fodrász is esedékes lesz....
Kicsit kényeztetni fognak, szerencsére mindegyik a barátnőm..igy valószinű egytra dolgokat is belecsempésznek a tevékenységeikbe....khm..és egy pedikűr is rámférne..amióta nő a pocak egyre kevésbé férek a lábamhoz, Apa szokta bekrémezni a sarkamat is...szóval, megszépülök! De tudjátok mire vágynék úgy igazán?
Egy jó kis masszázsra...a hátam...a derekam..a talpam, de ezt most nem tehetem meg max. kismamamasszázsra mehetnék el...amit nem tudom ki csinál itt Soponban, lehet senki....vagy nagyon drága!!!