Új privát üzeneted érkezett!

kis- csillag: ez nagyon helyes hogy olvastál a piciknek amig a vihar tartott.
én a fejemre huuztam a takarót :)

egy kis help az UH rövidésekről:
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/vizsgalatok/ultrahang-roviditesek-bovitett-kiadas

Kép
spumilla

Sziasztok csajok!!

Msi: Vmi segítség kellene a festéskor, nálunk is volt vmennyi:anyum/anyósom főzött nem kellett a dolgozó embereknek főznöm, és pár dolgot csinált a sógornőm de főleg én takarítottam ami rengeteg meló volt így is. Szeretek főzni de ilyen sok embernek nem tudom a mennyiséget.Szedd a max adag magneB6ot, 3X2-ot!
ha nem ok jöhet a nospa.
gratulálok a babócákhoz, nagyon édesek mindketten! A kiscsaj nagyon huncut.és olyan irigy vagyok hogy neked még csaj is sikerült!! :wink:

Most kezdem csak fölfogni, hogy fiús mami leszek, nézegetem a kisfiúkat,milyen lehet/lesz majd nekünk, de egyik se foh meg....és a nevek terén már egyezkedtünk, se Frigyes se Fridolin nem lesz hanem vmi egészen más: B-betűs nevek úgyahogy tetszenek: Bence-túl gyakori, Bendegúz-csintalan,komolytalan, Bálint-nagyon komoly,nem lehet nagyon becézni se, Benedek-hmm. az se tudom....Ákos is tetszik de semmit nem lehet jól becézni, és olyan sok béna fiúnév van!
Csak csajszis nevekben tudok gondolkodni :cry: abban sok aranyos van...

Rebeka köszönöm a bíztatást, neked is sok kitartást kívánok!szerintem is bőven elég októberig melózni, mégha vki ülőmunkát végez is..a korai fölkelések,BKV, infulenza, eső-hó nem hiányzik senkinek sem!

kis-csillag: de jó hogy így kifogtad a fogorvost! nah nekem is elkéne húznom magam a fogászatra, tegnap vettünk sparba Paradontaxot 1200FT-ért, mert gyakran vérzik az ínyem és bedagad, ma néztük auchenbe 900FT-csak!

Krisztin: nah és mennyi lett az afp-tek? nekünk 1,54 MOM és fiú, én nem tudom a babonákat melyik fiú melyik lámnyra utal?

Képzeljétek! ebben a nagy esőzésben megint beáztunk!A FRISS FESTÉSRE!szóval egyes helyeken sárga pacnik, máshol felhólyagosodott a festék :( már sírni sincs erőm, próbálom pozitívan felfogni: inkább most jöjjön ki a baj, mint téle, akkor mit csinálnánk!?! hiába ragták újra a cserepeket a festés előtt ez lett, így döntöttünk a palatetőn, ilyen kátrányos vmi:140 ezer ft újabb kiadás...és miből fogunk télen fűteni?nah mind1 kolleganőm avval vígasztalt hogy Isten azokat veri akiket szeret....ekkora pekhesek legyünk!

Spumilla: nagy szerencsétek van hogy építkezhettek, látod ilyenek a használt ingatlanok, folyamatosan költeni kell rájuk..

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

szia avrenim!

én is ugyanezt csinálom, mint te, hogy nézegetem a kisfiukat :D annyira aranyosak. jó kis kezdés lesz :) kiváncsi vagyok milyen nevet választotok együtt, de az jo hogy olyan választotok, ami mind2töknek tetszik!
a beázásotok nagyon gááááz. most amugy megint jo lenne tudni hogy melyik égtájon áztok :S a kátrányos cuccról én is hallottam már, állitolag jól megoldják vele ezt a problémát.
mi egy középkorú házat épitünk át, felujitjuk -most még a gépészet, villanyászatnál tartunk- de itt is előjöhetnek nem látható gondok. egy barátunkék maguk épitettek nuilláról, na az sem gondmentes azért. szóval sajnos ez szinte kivédhetetlen, nagy szerencse kell hogy a saját lábán megéljen egy jo házikó.

na most fogom a vendég kutyust és megsétáltatom magam :D

Kép
spumilla

nyufó

nagyon sajnálom a rosz hireket,de látod,a többiek is azt mondják h ne aggódj,csak pihenj.minnél jobban aggódsz,idegeskedsz,annál rosszabb.

krisztin

szép méretek,,és afp alapján tényleg fiú lenne :) fogamzásnaptár,meg majd kiderül..jővőhéten megyek én is uhra.

spumilla

akkor ti is jól jártatok...nekem is annyira elegem van,tavalyi festés,1-2 hóval utánna többször is beázott,de már nem érdekelt..nem siránkozom rajta mert nem tudunk tenni ellene.nekünk is új a tetőnk,beton cserép van..

salsi

ne aggódj,csak nincs baj a picivel,légy pozitiv :)

tegnap esete köpködtem az ég felé,annyira besokaltam,elegem van,miért mindig minket ver az ég :cry: :cry: :cry: több orán keresztül dörgött villámlott,kihuztam mindent,még a kábel csatlakozot,net csatlakozot,mindent.erre megint egy extra nagy durranás,áram el,és kiment az összes biztositék...párom szerzett fl 9kor ujakat,de a konyhában,előtérben,udvaron nincs villany,nem tudom mit csinált a villám vele..akkor a hab a tortán,reggel bekapcsoltam a sz.gépet,nincs net,hivnak a szolgáltatotól és mondtam h villámlás volt,megnézte és nagyon csunya munkát csinált a villám,és még ki is gyulladt a kinti antenna,nagy szerencsénk volt h nem gyulladt ki a ház,esett az eső,teljesen szétnyomta az antenna fém dobozát...szoval én már nagyon félek,rettegek,már ha vihar jön teljesen ki vagyok akadva,mert ez ellen nem tudunk mit tenni,a természet ellen nem :!: :!: :!: kedden a szomszéd nénihez bevágott és mindent kivágott,a falból a vezetékeket,tvt,mindent,akkor tegnap is bevágott hozzá is és a még megmaradó műszaki dolgot is elvitte.

KépKép
bettike83

bettike: avrenimnél volt a beázás, nem nálunk

Kép
spumilla

ja bocs,közben ugye olvastam h ti is házat épitetetek át és lehet te maradtál meg a fejemben-.

akkor avrenimnek szántam az előzőt :)

KépKép
bettike83

Spumi: takarón én is filóztam, de arra az esetre tartogattam, ha tényleg elszáll a ménkű a lakásban..
Ha nekünk a beázott konyha észak-északkelet felé néz, az mit jelent? :D
Milyen vendégkutyus van nálad? Ez a megsétáltatom magam ezen jót kuncogtam :lol:

Avrenim: B betűvel vannak még jó fiúnevek, pl. amit mi adtunk volna, a Botond, vagy a Boldizsár, Bernát, Barnabás.
Én pont fordítva vagyok összerakva, nekem több fiúnév tetszik mint lány, és jobban is tudok a fiúnevekben válogatni.
Parodontax, basszus, pont ma voltunk a szigetszentmiklósi Auchanban, de csak most olvastam az írásod :( :D
Ez a beázás nagyon nem jó dolog :( De ha nem láthattátok előre, ne sírj rajta, és azt jól látod, inkább most derüljön ki, mint egy soknapos országos eső, vagy a nagy januári havazások közepette :( Megértem, hogy oda vagy, mi csak albérletben vagyunk itt, de tegnap nálunk is úszott a konyha :(, amit frissen festettünk ki.

Bettike: na szép :evil: sajnálom a megint villámcsapást :( nincsen villámhárítótok :?: Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj, de ez is éppen elég :cry: Szegény szomszéd néni is :cry: Én is tegnap ettől féltem nagyon, 29 éves vagyok, utoljára 9-10 éves koromban láttam ekkora elektromos tevékenységgel járó zivatart, de az Zalában volt, nem itt.. Tehát lassan 20 éve nem tapasztaltam ekkora villámpartyt :( Remélem biztosításotok van! Vagy erre nem terjed ki? :(

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

helló lányok!

Hát mivel a pocakom fáj így valami kímélő dolgot csinálok....
msi két gyerkőcnél gondolom gyorsabban nő a méh meg te sem vagy az az üljél szépen... De amikor keményedik a pocid fáj is? Vagy csak kemény? Hát minden esetre nem jó érzés... pihenj amennyit tudsz:)
nyufó
Hát csak annyi, hogy minden jót!!! Vigyázzatok magatokra!
salsifraga
hát nekem egyiknél sem jött be de egyik ismerősöm esküszik rá...Nem tudom. Én nem hiszek benne, de ez én vagyok:)
lenojo
nagy??? Ott volt egy csaj neki látszott a kukis és még nagyobb volt mit a maszatkám:) Én viszont azt hallottam, hogy a nunisok bújnak elő később nagyobb biztonsággal. Mármint, hogy az uh-n. Az előző uh-al össze hasonlítottam a fiaméval is meg a csajsziéval is a fiútól kisebb jóval a csajszival kb megegyezik. Jah de 4 kilósak voltak :roll:
kis csillag
most is akkor valószínű a császár.. de mintha írtad is volna hogy programozott vagy te is? nem tudom mert már annyi infó van a blogban:)
spumilla
ez pont jókor jött ez a link:) Épp azon gondolkodtam, hogy miért kell rövidíteni latin meg stb. Meg, hogy keresem a neten. Erre te ! Hát lehet lottóznom kellene! Köszke. Ti is most újítotok? Aztán már oda költözne a picúr is? halljátok egy energia bomba társaság ez a miénk:)
avrenim
az afp 1,6 mom. A fene se tudja megmondani meg 100 öregasszony ezek a tévhiedelmek alapján. Amit a barátnőd hallott az isten kiket szeret biztos igaz!!! Amikor kiégtünk én is kérdeztem, hogy de ennyire?? Viszont azt is mondják az okosok, hogy a babásoktól nem vesz el, vagy ha igen pótolja másként... :roll: Hát a fiú nevek nem egyszerűek az bizti. Mi a vezeték név? Nálunk mondjuk szinte kikötés volt, hogy ne lehessen becézni. Így sikeredett a Kristóf meg a Kamilla. Hát nem egyszerű, már csak azért sem mert ez elkíséri mindenhova...
Egy szaktanácsadó hálózatot lassan kiépíthetnél:) Lenne egy kérdésem, nekem az uh-s doki jól meg adjusztálta a pocim és azóta fáj... a mag ne b6 ot maxra növeltem mától. etz mennyi idő alatt hat??? Én nem értem minek kell a gerincemig tolni az uh érzékelőjét?? Most meg kicsit be vagyok ettől parázva pihizek mint a kisqanygal.. :oops:
bettike
Hát a vihar miatt elhiszem, hogy dejavu érzésed volt.. Nekem a mai napig ha füstöt érzek, össze szorul a gyomrom.... Hát nem tudom ezek a kis szégyenlősök biztos csak szemérmesek:) Majd kiderül legkésőbb 4 d az meg kb nekünk 2 hó ha meg akkor se akkor jan:) Üsse kő csak ne lennének problémák:) De olyan bosszantó, hogy igaz hogy én kérdeztem a dokt hogy nem látszik-e?? De azért nem kell szét lapítani és akkor 2-3 napig küzdök a hasfájással... :evil: olvastam a blogodban, hogy te is szoktál görcsölni.. Neked hogyan jön, vagy hogyan fáj jól meg aszontam, de nem tudom okosan megfogalmazni:)

Na mindenkinek szép nyugis és kellemes hétvégét!!!

KépKép
Kép
krisztin76

Bettike: hát nem semmi, ami nálatok is történt!!mi csak láttuk a villámokat, folyamatosan volt, de dörögni nem dörgött, olyan messze lehetett. Szegény nénike is! Nem hiszem el hogy a válság után árvíz, viharok, villámok súlytanak mindenkit!!
A beázásnak nincs szaga? Nálatok nem penészedett tőle a fal?
Most drága festékkel festettünk ki, penészírtóssal remélem nem fog megint penészesedni a fal. bár tavaly télen 18-max.20fo volt a házban, spóroltunk, mert rengeteg a gázszámla. de idén mindenkép feljebb nyomjuk a fűtést, már csak a baba miat, 22-24 fok kell egy kisbabának, fürdetésnél még több is..

Spumilla: azt hittem új a kecó..hát tényleg nehéz ma már olyan otthont találni ahol minden stimmel az ember izlése szerint.
Északon és keleten áztunk be, de dél felől is lett egy kicsi -pont a gyerekszoba...azért áztunk be így mert túl lapos a tetőnk és nem nyeli el a sok vizet, meg a cserepek között beszívároghatott.

kis-csillag: hát nem lehet könnyű nektek se, albérletben...az is penészesedett? sikerült más otthont találnotok már?jók a nevek amiket írtál köszönöm, még azért nézelődök.

Krisztin: szedhetsz Nospát is szükség szerint, de napi 3X1et szoktak elkezdeni és fokozatosan lehet csökkenteni..nekem csak egyszer kellett bevennem,/hajnalba kb.10 hetesen görcsökre ébredtem, rendesen mint mensinél/ úgy tűrhetőek ezek a "fájások" de mindenkinek más az fájdalomküszöbe-nekem minden mensi rémálom volt.
nem érzek keményedést csak néha húzódást, néha meg görcsöket..akkor lefekszem, szép lassan veszem a levegőt, rárakom a pocimra a kezem, mert a meleg mindig izomlazító hatású..a görcsök után mindig megyek wc-re is, azóta gyorsabb az anyagcserém mióta babát várok...

másnak tapasztalata?

Balimami: fantasztikus a vigyórgó Uh képed!!apa elolvadt mi?
Van még olyan májfájdalmad?

Nyufó: lemaradtam, vagy mi a helyzet a placentáddal??

Irbil: hol vagy ? mi van veled??

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

avrenim

kicsit kiütött rajta a penész de szaga nincs.megszáradt a tapéta,de én nem is foglalkoztam vele mert ugyis nemsokára festés lesz,reméljük akkor már nem ázunk be.az ember rákölt egy jó csomó pénzt a tetőre és ennyit ér :roll:

sajnos nincs biztositásunk,de elgondolkodtam rajta h lehet kötünk egyet,csak azt mondják h nincs pénzük és nehéz kicsikarni tölük pénzt,mégjobban ellenőriznek mindent.

kellene villámháritó az tuti,ki kell nyomozni hol csinálják,mennyibe került stb,nem tudunk semmit rola...de ez már intő jel volt,kezdeni kell valamit.

krisztin

nálatok hogy lett a tűz?

KépKép
bettike83

Krisztin: igen, programozva leszek, csak még nem tudom, hogy kb. mire tervezi a doki.. :) De lehet jövő csütörtökön kérek tőle egy előzetes időt, hogy mégis kb. mire számítsak, mire készüljek.

Avrenim: volt egy albink, ahol bizony rendesen penészedett az egyik sarok, de most utoljára szerencsére nem, s talán itt sem fogunk.
Egyébként már itt lakunk Tökölön egy hete :wink: 8)
A terhességem elején egyébként nekem szinte minden alkalommal hasmenésem volt :shock: még a mai napig megesik, hogy így van, bár most már kezd normalizálódni a helyzet :)

Bettike: kössetek szépen biztosítást, lakásra, és ha lehet vagyonra is. Mi ma kötöttünk az Allianznál vagyonbiztosítást, kb. 3milliós össz ingó vagyon értékre [amibe benne van minden, elektronikai cuccok, de dvd-k, cd-k, könyvek, stb.], és így lesz a negyedéves díj 2500 Ft. kb. És ebben benne van a villámkár, sőt, ha a villám nem hozzád csap be, de a hatásától tönkre megy pl. a tv-d [ez szerint ha villámtól megy tönkre pl. a dvd-d, akkor annak az új árát fizeti meg a biztosító], de van benne árvíz, lopás, betörés, stb, sőt, még felelősségbiztosítás is, szerintem megéri. Holnaptól nekünk is él, így már kicsit nyugodtabban hajtom álomra a fejem.

Pár cég, aki foglalkozik villámhárítással, ezeket leltem neked hirtelen:
- http://gyorsszerviz.internettudakozo.hu/
- http://www.alpin-haz.hu/index.php?op=szolgaltatasok_hu
- http://www.villamharito.hu/villamvedelem.html

De ez töredék, google.hu-n keresgélj még utána akár, nem ártana, ha volna, mert ha a mellékhatást nem is hárítja el, de a ház nem gyullad ki :roll:
Apuka szerint 100E alatt nem áll meg viszont, mert szakemberrel kell csináltatni és szabványa is van :oops:, de ez az ő előzetes véleménye, ért a villanyhoz, de ennyire nem.

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!

Spumi, köszi újra a linket, végre tudok már piszmogni :lol:

ma is úgy éreztem magamat mint egy lufi... már csak egy madzag hiányzott hozzá. Drága gyermekem még nemrég aludt el. Őrizni kell míg elalszik... visszafejlődésnek veszem. A nyaralás hatása. Hétfőtől meg bölcsis, mi várhat még ránk))))

beázás: elég kellemetlen. Mi társasház legfelső emeletén lakunk, felújított, szigetelt ház, tavasszal 3szor áztunk be. A galamb beledöglött a vízelvezetőbe (fogalmam sincs hogy, így utólag röhejes:lol: ) és eldugult. Nekünk meg beázott a fél konyha... Aztán a galambkakira fogták, hogy eltömíti a lefolyót. Harmadjára kiverte a párom a balhét, normálisan megcsinálták és csodák csodája, azóta nincs gond, a galambok se mernek megdögleni :lol:

Anyukák, vigyázzatok magatokra, jó pihenést mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
anka10

Kis-csillag, avranim
természetesen jön a felmentő sereg festeni már csak azért is mert apa a festőmester, de jön anya is én tulajdonképpen csak az ágyból fekve fogok dirigálni…szedem a max adag magne b6-t is és természetesen a dokinak mindent elregélek…gondolom ezek a frontok is bejátszottak nekem…pihenek sokat….

avranim
Bálintot millióféleképpen lehet becézni a www.babazo.hu ott találod a neveket és a becézéseket is alatta….http://szuloklapja.hu ott találod hogy az adott név hányadik leggyakoribb volt 2009-ben csak rá kell a névre klikk és kidob jelentést, névnapot és a statisztikát…
http://www.keresztnevek.hu/ itt megtalálod hogy 2010-ben mik voltak a leggyakoribb nevek illetve jelentés alapján is kereshetsz pl beírod hogy bátor és kidobja a neveket amiknek ez a jelentése wááááá sajnálom a beázást(((

bettike
hozzátok egy jó villanyász kell most már(( meg a nénihez is de sürgősen…még egy vihar és kigyullad valami!!!!!

krisztina
csak kemény nem fáj, olyan mintha lenyeltem volna egy téglát…mikor fájt és görcsöltem akkor mentünk is a dokihoz….de ma jóóó)))eddig (kopkopkop)

KépKép

KépKép
msi22

[quote="kis-csillag"][ írta:kis-csillagb]Krisztin: igen, programozva leszek, csak még nem tudom, hogy kb. mire tervezi a doki.. :) De lehet jövő csütörtökön kérek tőle egy előzetes időt, hogy mégis kb. mire számítsak, mire készüljek.

Avrenim: volt egy albink, ahol bizony rendesen penészedett az egyik sarok, de most utoljára szerencsére nem, s talán itt sem fogunk.
Egyébként már itt lakunk Tökölön egy hete :wink: 8)
A terhességem elején egyébként nekem szinte minden alkalommal hasmenésem volt :shock: még a mai napig megesik, hogy így van, bár most már kezd normalizálódni a helyzet :)

Bettike: kössetek szépen biztosítást, lakásra, és ha lehet vagyonra is. Mi ma kötöttünk az Allianznál vagyonbiztosítást, kb. 3milliós össz ingó vagyon értékre [amibe benne van minden, elektronikai cuccok, de dvd-k, cd-k, könyvek, stb.], és így lesz a negyedéves díj 2500 Ft. kb. És ebben benne van a villámkár, sőt, ha a villám nem hozzád csap be, de a hatásától tönkre megy pl. a tv-d [ez szerint ha villámtól megy tönkre pl. a dvd-d, akkor annak az új árát fizeti meg a biztosító], de van benne árvíz, lopás, betörés, stb, sőt, még felelősségbiztosítás is, szerintem megéri. Holnaptól nekünk is él, így már kicsit nyugodtabban hajtom álomra a fejem.

Pár cég, aki foglalkozik villámhárítással, ezeket leltem neked hirtelen:
- http://gyorsszerviz.internettudakozo.hu/
- http://www.alpin-haz.hu/index.php?op=szolgaltatasok_hu
- http://www.villamharito.hu/villamvedelem.html

De ez töredék, google.hu-n keresgélj még utána akár, nem ártana, ha volna, mert ha a mellékhatást nem is hárítja el, de a ház nem gyullad ki :roll:
Apuka szerint 100E alatt nem áll meg viszont, mert szakemberrel kell csináltatni és szabványa is van :oops:, de ez az ő előzetes véleménye, ért a villanyhoz, de ennyire nem.

Kép

csillag

akkor nem sok a biztositás,köszi az infót :) utánna nézek én is :)

legalább egí örömöm van mostanáság,olyan édesen kalimpált az én picikém reggel miután felébredtem,annyira édes :)

KépKép
bettike83

Anka: galambdöglés :lol: ez komoly :shock: pláne, hogy a szerelők nem vették komolyan a dolgot :(

Msi: nagyon helyes :wink: most a pihenés a fontos, a többi dolog, az majd mind rendeződik előbb-utóbb. Én a pakolással vagyok így, inkább teljen el 1 hónap, mire mindennel végzek, de semmi kapkodás :) Milyen színnel festetek?

Bettike: a vagyonbiztosítás nem drága, a lakásbiztosításról nincsenek infóim, utánanézve a negyedéves [3 havonkénti] díj úgy láttam nem éri el a 10.000 Ft-ot, és ebben benne van az ingó vagyon biztosítása is. Kombináltban gondolkodj, a Netrisk.hu oldalon van díjkalkulátor. Nekünk csak vagyon kellett, mert a lakásnak van társasház-biztosítása. Sok mindent abból fedeznek. Mindegy mennyi szerintem, ezek után simán megéri!
Kalimpálás überjó :wink: :D
Én tegnap küldtem le nekik délután zserbót, basszus, akkora torna volt odabent, rendesen éreztem :shock: :lol: :lol:

Jah és a szerződés megkötése utáni naptól azt hiszem már él a biztosítás :wink: :wink: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

17+3 babalak :) Kép

multkor beszélgettem az öcsémmel msnen(20 éves)és azt mondja nekem h szép vagyok,nagyon jól áll a terhesség :oops: :) milyen ari ugye :wink: :)

Kép

KépKép
bettike83

de szép poci bettike!!!
a tesód meg cuki, ez kell a nőnek :)

a többieknek is fogok válaszolni, priviben, akik kérdezték a beázásokat!
csak még rápihenek :)
(valójában dolgozom, de az előbbi, lévén vasárnap van, helyénvalóbb :) )

Kép
spumilla

már nem jól lakott poci,hanem látszik hogy igazi babás pocak :)

KépKép
bettike83

bettike
igen ez már babás poci:) nagyon csini vagy:) és a tesód milyen édes, becsüd meg a srácok ennyi idősen nem dobálóznak a bókokkal:))

kis-csillag
a nappali narancssárga a gyerekek szobája sárga lesz...meg ahogy sikerül mert apukám keveri be a színeket elvileg:) az uram tiszta letargiába van hogy pakolni kell:)))de túl leszünk rajta és egy pár évignem festünk, már ha it maradunk addig...

KépKép

KépKép
msi22

msi

meg is becsülöm :)

festés miatt miatt mi is letargiában vagyunk,utálok pakolászni,na de ahogy te is mondod,pár évig utánna nem kell.

KépKép
bettike83

Csajok kitartást a festéshez!Itt vagyok én már túléltem :P kb.2hét volt az egész,előtte pakolás festés utána pakolás..akkormég szerencsére jó idő volt így az udvarra ki tudtunk pakolni, amikor kész lett a babaszoba oda pakoltuk be az összes cuccot.

Krisztin: jah a vezetéknév simán Szabó..szóval valami egyedi keresztnevet néznék hozzá, ha már ilyen gyakori a vezetéknév..mitől volt nálatok tűz?

Anka: miért örzöd a gyereked álmát? jaj ez a galamb story nagyon gáz..emlékszem egyszer barátnőmmel kint ültünk egy lakás előtt, és egy méterre tőlünk fejest ugrott a betonba a galamb, kis hülye tiniként oda mentünk és könnyesre röhögtük magunkat a kamikáze galambon..szegény állatka..

Msi: nagyon köszi a linkeket, átnézem őket.
:)

Betti: nagyon csini vagy, jaj de szeretném már én is érezni konkrétan a mozgását, kaja után beájultam és mintha éreztem volna a ficánkolást..de olyan szomorú hogy csak mintha.. :cry:
aranyos öcséd van, örökbe fogadnám! nem győzöm hallgatni a családtól hogy mekkora hasam van, hogy lehet..már úgy érzem néha takargatnom kéne, jó van rajta háj, de végre nem kell behúzott pocakkal járni, és mindenféle feszes ruhadarabba bele préselni magamat..

kaptam egy csomó rucit sógornőmtől, ami neki már nem is kell majd: hálózsákok amiket imádtam a hugaimon is, majd a gyereket is arra szoktatom, ő nem tudta megszerettetni a babócájával. Szerintem a gyerek azt szereti, amit a szülő szeret és amire a szülő szoktatja.

jah anyósom fölvetette, hogy ha megszületik a babóca márciusig haza se költözzünk,lakjunk náluk, mert nálunk hideg a ház...nah mondtam neki hogy majd jobban fűtünk, és nem azért költöttem annyit a kecóre, szigetelés,festés minden, hogy télen másnál lakjak, és ennyi erővel majd minden évben kiköltözhetnék télen anyósékhoz, mert télen áltslában hideg van, és azutánkitalálják hogy azért mert a gyerek már a padlón kuszik-mászik /hátnem tudok mit csinálni, mert nincs padlófűtéésünlk/

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

[quote="avrenim"]k írta:avrenimaptam egy csomó rucit sógornőmtől, ami neki már nem is kell majd: hálózsákok amiket imádtam a hugaimon is, majd a gyereket is arra szoktatom, ő nem tudta megszerettetni a babócájával. Szerintem a gyerek azt szereti, amit a szülő szeret és amire a szülő szoktatja.

:lol: avrenim: ezen jót rötyögtem. Ne hari. Ha majd meglesz a babád rájösz ez nem így van sajna. Tudod míg nem volt gyerekem sok elvem volt. Ma gyerekem van, elvem viszont annál kevesebb....ami meg még van...pl h csak nevelés kérdése h a kamasz felesel e vagy sem....hm sztem hamar eldobom ezt is ha megnőnek. 8)

Anyósod is várja a babád. hagyd h hagy örüljön neki. Tudom műkszik az anyaoroszlán génünk de azért jó érzés ha a gyerekünk sokan szeretik. :)

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

dr-nono: látva a hugaimat és emlékezve a kamasz évekre a tinik nevelése már kemény ügy..de egy újszülött babát még tiszta lapnak lehet tekinteni, sok szokás a szülőknek köszönhető, persze vannak született tulajdonságok és adottságok is..

jah ez az anyaoroszlám a bika énem miatt lehet/birtokló/, meg az miatt, hogy látom milyen pofátlanul lepasszolják a gyereket az anyósoméknak a sógornőmék, sogornőm újabb eszes ötlete is az volt hogy ahogy terhes lesz, lepasszolja vidékre anyjához a gyereket 12hétig, mert úgye egy szerek mellett nem lehet pihenni, és nem érdeknli ha szar anyának tartják,nekem csak annyi hozzáfűzni valóm volt, hogy a nagygyerek sérülni fog érzelmileg, dehát az ő döntése és az ő gyereke..minden esetre ha az embernek útban a másik gyermeke, akkor is törödni kell a nagyobbal és nem eldobni "mint egy megunt játékot"

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

avrenim

mozog ám ő is csak lehet össze téveszted pl a bélozgással vagy nem tudom.én alul szoktam érezni kis pici rugásokat :)

igazad van,különben nálunk is elég nagy a ház és hideg is,nehéz befütteni,de azért nem költözöm el anyoshoz,nála meg 35 fok van télen is,kandallóval meg cserép kályhával fűttenek.párom papája ott van és nagyon fázós,már mindenki bikiniben szaladgál a házban,ő meg pakolná a kályhát :D :D
mi pedig központi fűtéssel fűtünk,igy csak akkor van meleg ha be van gyujtva,és idő kell mire bemelegszik,de mit tudunk csinálni,gázt még ne akarok plusszban fizetni mikor itt a rengeteg fa.meg különben is azt irják h a bébinek elég a 21-22 fok a házban,be kell takarni picit,mert ugye lerugja magárol a paplant és megfázik ha nagy meleg van,de 21fok mellett még elviseli.nekem anyu is mindig azt mondta h 21 fok kell a picinek.nálunk max 22-23 fok van.

KépKép
bettike83

ezért jó a hálózsák!azt nem tudja lerúgni és alatta kombiné vagy bady is lehet. Anyum mindig abban tartotta a kicsiket csak ha vendégek jöttek vagy védőnéni akkor vette ki őket előtte a zsákból és öltöztette csinosabbra őket. de oylan cukik voltak abban a zsákocskában :lol:

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

persze,az még mindig divat,szeritem majd kapok én is anyutól párat,azt nem veszek külön.

KépKép
bettike83

Jó reggelt mindenkinek :D

Krisztin gratulálok a szép eredményekhez :wink: Talán a következőn már nem lesz olyan kis szégyenlős a drága :D :wink: nekem hamar széttette a lábait a babókám :lol:
Nyufó hol is kezdjem...:a kislányhoz hatalmas hatalmas gratula :!: :!: Bár én már átálltam fiús üzemmódba, de hát mikor megláttam a kukit, majdnem lefordultam az asztalról :lol: főleg mert meg voltam győződve 1000 %-ban, hogy kislány, de hát .....nem bánom, hiszem imádom :D Azt hiszem Reginek is sokkal jobb egy kislányka tesó :D A másik dolgot viszont rettenetesen sajnálom, hogy ilyen hírekkel jöttél el az orvostól :( nekem is az jutott eszembe, mint Spuminak, hogy nem szülnél e inkább itthon :roll: én nem is tudom mivel vigasztaljalak, de talán azzal lehetne, hogy itt már jó néhányszor a topicban történtek rossz dolgok, de valaki nagyon vigyáz ránk és még ha 2 rossz közül is, de akkor is a jobbik dolog fog történni :roll: mi nagyon szorítunk neked és a picinek, és bízhatsz benne, hogy a végén minden rendben lesz és születik még egy olyan egészséges és szép kislányka, mint Regi :D és persze veled is minden rendben lesz meglátod :D :D nagyon vigyázzatok magatokra és amint tudsz, jelentkezz :D
Salsifraga örülök, hogy minden rendben van veletek :D :wink: hát nekem az ég világon mindenféle módszer, ami létezi (+ a megérzésem) azt mondta, hogy kislány...erre akkora a kukija :lol:
Lenojo ezek szerint neked se jönnek be ezek a számításos dolgok...hát nekem az ég világon mindenféle módszer, ami létezi (+ a megérzésem) azt mondta, hogy kislány...erre akkora a kukija :lol: uh, viszont látom hamarosan 20 hetes lesz, azta :shock: irigy-irigy :D
Kis-csillag nagyon tetszett, hogy olvastál a piciknek mesét, amíg vihar volt :wink: nálunk én féltem, apa meg az én ölemben ült, mert ő jobban félt :lol:
Avrenim nekem is csak most sikerül átállnom fiús üzemmódba :lol: nálunk vita van, mert én Bencét vagy Áront szeretnék, apa ragaszkodik az Álmoshoz :( nem tudom lebeszélni róla :cry: a beázást viszont sajnálom, elég költséges és bosszantó dolog :(
Bettike ez a viharos dolog nagyon durva :( nincs valami hárító vagy valami, ami esetleg segíthet? én is beparáznék az tuti
:( szegény szomszéd nénid is :(

Lányok, ti sokszor éreztek olyat, hogy mintha valaki belecsípne a méhetekbe és húzza? én ezt éreztem egész hétvégén és már előtte is többször, csak nem ennyiszer :(

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Jó reggelt!

Nyufó gratulálok a kislányhoz!
Sajnos előfordulnak ilyen placenta dolgok,de én akkor se gondolnám hogy ez 100%os lenne, főleg hogy mondta az orvos, hogy a végén derül majd ki szülés vagy császár..szóval ha rá van nőve a placenta a méhszájra akkor csak császár, nem vajákolnak szüléssel. inkább az lehet a gond, hogy már szültél és a terhesség végére észrevétlenül kinyilhat a méhszáj, de ez rögtön vérzés is jelezné..nálunk jópár anyuka feküdt ilyen gonddal, kis vérzéssel befeküdtek, és amikor menni kellett a műtőbe akkor mentünk..egyik éjszakás műszakomban pont volt egy ilyen már 32hetesen bent kellett feküdni a hölgynek, de a terhességet ki tudtuk húzni 36-37.hétig is sok fekvéssel, szoros megfigyeléssel.
De sajnos ez azt is jelentheti hogy távol kell majd lenned Regitől..Mo.-on ez így működik, Angliában nem tom, tudom nem erősségük a terhesgondozás :arrow: de eddig mindig az alapgondozásról beszéltünk, lehet veszélyeztetett terheseknél már más a helyzet,meg kéne tudakolni..műteni meg ők is tudnak szerintem, szóval a császártól ne féljél :!:
Gondolom, hogy nem szeretnél a férjedtől is elszakadni, szerintem nem kéne, hiszen Anglia fejlett ország és sok jó orvos lehet ott is. Nem hiszem hogy ott még nem találkoztak ilyen esetekkel.
Akkor lennél igazán szar helyzetbe, ha Afrikába kéne utaznod és ott kellene szülnőd..szóval mindig van rosszabb dolog is, Kitartást várunk vissza!

Dalmicsek, Zsuzs, Irbil veletek mi a helyzet?

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:39-kor.
szonce82

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:39-kor.
szonce82

Lányok,tiszta mérges vagyok és szomorú :cry: most csütörtökön mentem volna dokihoz és megint szabin van,majd csak 25.-én jön vissza.én meg 23.-án megyek genetikai uhra..szoval gáz,most 2 nap múlva minek menjek mikor a genetikán ugyis megnézték...de mér 6 hete nm voltam uhn sem,pecsétem még egy sincs,ez a doki jár ki tanácsadásra is,oda itt csak max szept 6.-án jön elöször,akkor már több mint 20 hetes leszek.menjek 4 dre vagy mi legyen nem tudom...juli 19.-én jött vissza doki szabiról,most meg megint,olyan jól megy nekik
:evil:

KépKép
bettike83

Helló lányok csak egy gyors válasz és már indulok is mert ismét nyaralunk gyerekek meg én... Hát.. Nem is tudom
Kiégés aki kérdezte:
Vettünk egy új mikro- hullámú sütőt. 20 E-ért. Beállítottuk meg minden pár napig éreztem én hogy olyan égett bakelit szag van, de mivel apa villanyász azt mondta hallucinálok :oops:
Erre elmentünk dolgozni egyszer telefon, hogy füstöl a házunk 11 kilométert 5 perc alatt tettem meg kb 180 al mentem a vinnyogó rendőr autó után mert az is annyival ment :? magamba mondogattam csak ne hozzánk csak neeee. De akkor már ott voltak a tűz oltók... be így mivel haza értem nem kellett törni és még kb 10 perc és lángolt volna. Szóval szerencse a szerencsétlenségben hogy nem éjjel történt, meg hogy hamar haza értünk. (hála a kocsmának a sarkon ott vették észre) De ezzel az erővel bármilyen elektromos készülék kigyulladhat.. :evil: kellett pár év a nyugodt alváshoz...

nah este megpróbálok vissza válaszolgatni és utánna egy hét pause

KépKép
Kép
krisztin76

krisztin

akkor még szerencse h időben hazaértetek,nagyon sajnálom.

KépKép
bettike83

Halló lányok olvasgatok, mert kicsit mintha ideg beteg lennék :twisted: annyira kikészít ez a sz.r hasfájás, hogy még!! Egész nap pisilni járok de alig iszok sztem lehet mg túól adagolásom van de a dokinő azt mondta, hogy szedjem... Erre most olvasom, hogy túl adagolásnál hasfájás és hasmenés... Nah nekem meg mind kettő van... Ki van a pikulám... Ha ülök fekszem semmi gond, de ha mozgok akkor gáz. Szemérem domb felett meg fáj a pockó alatt :evil: ahhhh. Jah holnap meg mennénk nyaralni.. nah ahhoz meg aztán most semmi kedvem, de megígértem... Az viszont megnyugtat, hogy lubickol a halcska :lol:
bettike ne aggódj a doki miatt a 4 d-n meg úgyis szebbet mutatnak a husi nyuszi babócák:) A pecsétet nekem meg az aszisztens egyszerre 3 at benyomott... mert rákérdeztem, hogy nem kell a 4??? Erre már több is van... Most mondja a tv-hogy rekord volt ennyi villám, szóval bettike ti rekorderek vagytok...
avrenim
Igaz én is hálózsák párti vagyok. 3 évig abban szambáztak. Viszont szoncénak is igaza van, hogy vannak megdőlő elvek, de egy gyerek rossznak alapvetően nem születik a szülei teszik azzá:) tehát azért sokban igenis kellenek a szabályok:) De hát ez van nem demokrácia van:)
Na szia lányok majd jövök

KépKép
Kép
krisztin76

Sziasztok!

Elegem lett mára a kicsomagolás-mosás-nagybevásárlás cirkuszból, még pakolni való van, de majd holnap. Egyben ideértünk (de ezt már közen kitaláltátok :lol: ), Regi álom szépen viselkedett megint, egy sírás nem volt a hosszú út alatt, akkora mázlim van ezzel a gyerekkel. Egyből visszarázódott az itthoni dolgokba. Ma voltam a midwife-nál (szülésznő), mondtuk neki mi van, meg mutattuk az UH-képet. Mondta hogy csütörtökön amikor megyek a 20. heti UH-ra (GYEREKEK, MOST TESZTELTÜNK ÉS MÁR FÉLIDŐŐŐŐ) a kórházba, akkor mutassam meg nekik, meg ők is fogják látni. Ha ők is igazolják, akkor a harmincvalahanyadik héten lesz még egy UH (ami egyébként nincs, ha minden oké) és gondolom majd ott dől el mi lesz. A vérzést mondta hogy ha van, azonnal kórház és adott telefonszámot, előtte fel kell őket hívni, hogy mire beérek már várjanak, tudják mi van. Szóval ezek elég bíztatóak, meg úgy tűnik azért ezt ők is komolyan veszik. Most már csak azon izgulok hogy a kórház UH gépén lássák. Itt is pénteken a doki hüvelyivel állapította meg mi újság, mert mondta úgy lehet látni, itt meg csak hasit csinálnak kint. Szóval még ezen izgulok! Apa annyira aranyos, letiltott mindenről, mostantól a heti nagybevásárlásra se mehetek nélküle. Nagyon támogat mindenben.

Spumilla köszi, aranyos vagy!!!! Persze jöttek a szülőktől a felajánlások ágyra, szobára otthon, de én se nagyon szeretnék távol lenni a páromtól, meg hogy ő is legyen távol tőlünk.

Nono te mikor mész, mikor derül ki? Nekem is így volt, egy hónapja még nem látszott, csak hogy közel van, most már rajta van. Rá se mertem keresni a neten, pont amit írsz, hogy ne halgassam a rémségeket, egyből elszállna az optimizmusom, amit a hír óta kialakítottam. Neked drukkolok hogy neked rendben legyen!

Salsifraga mikor lesz meg az integrált eredményed? Amikor felmerült az elején a kínai naptár, két különbözőt linkeltek be a lányok és nekem az egyik fiút a másik lányt hozott ki, de többen voltak így arra emlékszem. Az egyiknél a korábbi gyerkőcöt is be lehetett írni és tudom hogy fiút hozott ki Regire, szóval nekem se jött be.

Lenojo én is pont azon elmélkedem hogy már itt van a fele, hihetetlen gyorsan telik az idő!!! A kínai naptár nekem se jött be.

Kis-csillag köszi a bíztatást. A no para már rendben van, optimista vagyok, a no munka és emelgetés az már nehezebb ügy, azért van dolog elég, de igyekszem minél jobban teljesíteni! Mikor mentek le az esküvőre, gondolom már előtte? Minden készen áll?

Msi csak kéne mondani a dokinak a keményedést! Óvatosan a festéssel, pakolással, te inkább csak dirigálj :D ! Akkor anyukád csak ügyesen keverje a színeket, valami szépet rittyentsen, várjuk a fotókat a kész szobákról!

Avrenim ha sikeül átprogramoznod magad fiúcskára utána már biztos fog menni minden, csak az a nehéz, ha lány fele húztál. Különben több babában gondolkodtok? Hátha összejön még a csajszi :lol: Ha gyakran vérzik az inyed és bedagad, akkor öblögess Corsodil-al, az csodákat tesz és kifejezettten ilyesmikre való, ja és terhesen is lehet használni! Nagyon sajnálom a beázást, hát tényleg mindig van valami nálatok :cry: Akkor nem csak újra kell festeni, hanem ezt a beázás lehetőséget is valahogy ki kell küszöbölni, biztos egy csomó pénz :roll: Rajta van már a belső méhszájon a placenta, de nem teljesen, hanem benyúlik. Lehet hogy ezért kérdés még hogy császár-e vagy rendes. Az elég gáz lenne nekem azért ha hetekig kórházban kéne feküdni :shock: Bajban is lennénk, apának dolgoznia kell hogy megéljünk, nem tud még mellette Regivel is foglalkozni úgy, akkor biztos segítség kéne. A doki is mondta különben hogy ahogy nő a méh, úgy jöhet elő a vérzés :cry:

Szonce, igen pont ez lesz amit írsz, majd most csütörtökön ha ők is látják, akkor fognak vele foglalkozni. A doki azért nem mondta a császárt 100 %-ra, mert nem teljesen fedi a belső méhszájat, hanem ráhajlik, szóval ez a rosszak közül még egy jobb. Az a legveszélyesebb amikor teljesen rajta van.

Bettike nagyon durva mostanában nálatok az időjárás :cry: Sajnálom, elég félelmetes lehet. De lassan jön az ősz, aztán remélhetőleg nem lesz több vihar jövő nyárig. Kéne szerelnetek fel villámriasztót, lehet hogy hosszú távon az lenne a megoldás. Most olvasom hogy írod hogy nincs és utána kéne járni hol lehet. Neten biztos találsz valamit! Na igen, most olvasom hogy már kaptál is linkekeket. Lassan kitörölhetem az előzö pár mondatom, mert felesleges :lol: Hiába, amikor olvas vissza folyamatosan az ember, akkor így jár. Nagyon szépen gömbölyödik a pocakod! Nem is értem a dokidat, nem tudja előre mikor megy szabira és úgy osztogatja az időpontot??? Lehet hogy kéne dokit cserélned :twisted:

Anka milyen volt az első bölcsi nap? Milyen típusú a gyerkőc, könnyen szokja az új helyzeteket, embereket?

Monka nagyon szépen köszönöm a soraid, jól esett! Most már optimista vagyok, tényleg nem lesz semmi baj!!! És ha keresnétek egy harmadik nevet, ami mindkettőtöknek tetszik?

Krisztin merre mentek nyaralni? Szép időt nektek. Tényleg nagy mázli hogy szóltak, de durva, az egész ház leéghetett volna :shock:

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: tudod még lemászhat róla szval hátha. Amúgy én most csütörtökön menek a dokimhoz akkor mondja meg h mizu meg akkor lesz a genetikai uh is.
Igen iszonyat rohan az idő én is sokszor mondogatom. Rájöttem olyan lettem mint az "öregek" mikor kicsi voltam hej de rühelltem ha jött vki és ámulva közölte hogy te mekkorát nőttél, hogy rohan az idő. Én meg untam a rizsát és nem értettem mit kell ezen úgy izélni és hagyjanak engem már békén...mostmeg....hehe, u.ezt teszem. És ámulok h lassan vége a 19.hétnek is és egy hét és félidő és miért rohan így az idő. És ha arra gondolok h karikor babázok akkor az jut eszembe de messze még de közben lassan már a nyárnak is vége....és tulajdonképp elrohan az idő....és már nem is emlékszem milyen volt 16 hetesen és mi volt akkor mert annak már lassan 3 hete. Na nem filózgatok csak úgy látszik megöregedtem. 8)

Megjött ma a rendelt babakocsim itt toligásztam szétszedtem összeraktam, tök jó, bár még pár hónap mire a kis tulajdonosa is láthatja. :lol: De azért ezek olyan szupi dolgok. Most kerülgetjük pár hétig és ha meglesz hozzá a hordozó is akkor elteszem anyuméknál de azt még rá akarom próbálni mielött elrakom. Maxi cosi bébihordozót akarok hozzá csak nem találtam még olyat ami tetszik. Tesztnyertes volt az ADAc teszteken és mivel iszonyat sokat autózunk nekem mindig szempont volt az ülések töréstesztje. Nem akarok vmi tesco no name-t ami csak azrét van ha rendőr meg ne büntessen.
Mikor anno a lányommal kóürházban voltunk volt egy kisfiú aki autóbalesetes volt és mondta az orvos neki h tuti ilyen v olyan ülésük volt mert azok hagynak ilyen sérülést és ezen nem kellett volna spórolni és nem véletlen vana súlyhatár ha kinövi v épp még nem nő bele nagy bajt okozhat...és lám lám....ez annyira megmaradt, ahogy láttam a kisfiút elesetten talpig gipszben...addig is de azóta különösen ügyelek ezekre a dolgokra. :roll:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Sziasztok lányok!
ELég régóta nem jelentkeztem, elég sokat írtatok, esélyem sincs visszaolvasni mindent, elég fáradt is vagyok. Bocsi!! :oops:
A természeti károkról én is tudnék mesélni, itt a falu fö trafójába csapott bele a villám, és lett is elég kár. Nálunk a gázfütés elektronikája szállt el, pár napig nem volt meleg vizünk. Ja és az internet modem is odalett. Szerencsére gyorsan megjavíttatuk a fütést, modem kicserélve, biztositon keresztül.
Voltam uh-n Bécsben, és szerencsére minden rendben. NT:1,7mm. A baba szégyenlös volt, és mindíg elfordult, jó sokáig tartott, mire a doktornö meg tudta mérni a nyaki redöt, így kb. 15 percig babamoziztunk. :lol: Hihetetlen aranyos volt, izgett-mozgott, majd befordult aludni, köhögnöm kellett, hogy felébredjen, és pózt váltson. :lol:
Viszont van egy rossz hirem is, apa lerobbant. :cry: Már régóta szarakodik a térde, idöröl-idöre begyulladt, bedagadt, és le kellett szivni a folyadékot. De pár nap pihentetés után jó lett. Most nem lett jobb. Bementünk a kórházba, megröntgenezték és kiderült, hogy a porc (térdkalács) el van mozdulva, és ez okozza a galibát. Kapott gyógyszert, mankót, trombozis elleni injekciót (minden nap kell adagolni, mint az inzulint) és szigorú fekvés. Holnapután kell visszamennie, és ha több mint 5%-os az elmozdulás, akkor megoperálják. :cry:
Most rámjár a rúd, amit tudok én intézek, és eléggé kifáraszt. Szerencsére Zsófi lányom hazajött a táborból, és segít a házimunkában. 3 hétig nem volt itthon, anyunál volt, majd lovastáborban, és baromira hiányzott már. Tudjátok ö már kamasz, igy kitalálja magának a programokat, "haverok, buli, fanta", de 3 hét után már azért hiányol ö is minket.
Beszéltetek az elvekröl, a neveléssel kapcsolatban, hát mivel nekem pont most van tinédzser korú gyerekem, feszegeti is rendesen a türöképességemet. Bár most már sokkal jobb, 12 évesen nagyon durva volt, már az tünt fel, ha nem ordibáltam. Viszont ami vicces, rájöttem, hogy bizonyos helyzeteket akaratlanul is úgy kezelem, mint anyukám. Pedig anno megfogadtam, hogy majd én máshogy, és jobban.....stb. Fityiszt! A szülöi mintát akaratlanul is követjük. Ez van.
Majd jelentkezek még, most megyek pihizni.
Addig is nagyon vigyázzatok magatokra, a babákra! Ne feledjétek itt a fórumon eddig még minden félelmetesnek tünö tünet pozitivan alakult!

Ölellek benneteket!
Zsuzs(i)

Kép
zsuzs35

Sziasztok!

Régóta nem írtam, azt hiszem kissé depis vagyok már egy ideje. Ma este voltunk uh-n, végre van kép Kendéről. Remélem sikerül beilleszteni. Na nem hagyta. azt írja túl nagy...

[/img]

Kép
krisz0923

na csak sikerült!!!! :)

Kép Kende baba

Kép
krisz0923

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:40-kor.
szonce82

Köszi szépen szonce. Szerintem is olyan kedves a kis arca :)

Én is büszke fiús anyuka vagyok, mint te! Ádám olyan szép kisfiú :)

Kép
krisz0923

Nyufó végre :D szerencsére épségben :D Regi egy tündér, és látom nemsokára már 2 éves lesz a kis drága :D egyem meg :wink: Helyes gondolat, le a pakolással....megvár minden :D és apa is nagyon figyel rád :D ezek szerint azért az ilyen komolyan esetnél jobban figyelnek az ember fiára, azért ez nagyon megnyugtató, hogy tudod, van kire számítanod, ha lenne valami, de hát úgysem lesz :wink: :wink: Hát nevek....egyszerűen nincs egyezés :lol: soha egy könyvet még nem néztünk át ennyiszer :lol: ő ilyen Buda, Gellért, Kolos, Kende, Kadosa ( a favoritja az Álmos) párti én meg Áron, Adorján, Bence, Máté, stb....az Álmos szép név, de nem nagyon szeretném adni a fiamnak :? hát nem egyszerű :( Na de a lényeg, hogy otthon vagytok és minden rendben :D nagyon vigyázz magadra kérlek :D :wink:
Nono teljesen igazad van, kell a szuperbiztos ülés a picinek :wink: ezzel én is így vagyok :D gratula a járgányhoz,nagyon irigykedem én itt :D majd teszel fel képet nekünk? nekem már megvan a favorit kocsim, de még meg is kéne venni :lol:
Zsuzs végre megvagy te is :D na örülök,hogy megnézték a babódat és minden oké vele :D mekkora a pocaklakod, és mikor voltál? Apát sajnálom, elég rossz lehet a helyzet :( hát igen, a tinikkel tuti nehéz, de hát....ezt vállaltuk :D
Krisz: nagyon cuki babóca :D :wink: és azok a drága kis ujjacskák, zabálnivaló :wink: :D szép formás a kis arca :wink:

Kép
monka1

Még egy kérdés, bár utánaolvasgattam, de kíváncsi vagyok a véleményetekre a gátvédelemmel (mármint a miénkkel :lol: ) kapcsolatban :!: :?:

Kép
monka1

Sziasztok, megjöttünk a tánctáborból, tegnap egész nap mostam, a fiam pedig lovastáborban van ezen a héten, reggel megy, este jön, mint jó szagú rezeda. Ma jó sok vasalnivaló lesz.

Nyufó, nem kaptad meg a levelem?

Jól lemaradtam tőletek, nem is tudom végigolvasni, csak átfutottam,
Balimamika köszi, hogy érdeklődtél felőlem, igen meg volt a genetikai uh múlt csütörtökön, úgy néz ki minden rendben van, de még mindig FIÚ.
Mi sajnos nem kaptunk képet, azt mondta majd a 22-23. héten jobban látható már. De látom sokaknak van már jó 3D-s képe, írigykedem és gratulálok.

Mi gondolkodunk, hogy elmenjünk-e egy nagyobb genetikai központba, pl.: Istenhegyi, (Hajdú Krisztinához), vagy Magzatdiagnosztikai központba, már csak a korom miatt, hátha ott azért tapasztaltabb orvosok is megnyugtatnának minket, mivel nem mentünk el amniora. Ha valamelyiktek volt valamilyen genetikai központban légyszíves írja meg nekem a véleményét. Vagy ha tudtok ajánlani valakit szívesen vennénk.

Kép
nlzs

Nlzs én az Istenhegyiben voltam, hát ott figyelnek rád rendesen, rendezettek a körülmények és a dokik is szuperek. Hajdú doktornő meg maga a kiválóság :D én csak ajánlani tudom azt a helyet :D Bár én Bátorfi dokinál voltam, de hát le a kalappal mind szakmailag, mind emberileg :D

Kép
monka1

Tegnap este megpróbáltunk fiú nevet keresni, de nem sok mindent találtunk, még sokszor végig kell nézünk, persze lánynév sok tetszik, de már az nem kell sajna.

Ja tegnap szinte egész nap ugra-bugrált a pocaklakóm, este mondtam is apának, biztos bepótolja az előző 4 napi mozgását, mert azalatt biztos egész nap csak kapaszkodott a ringatózás közben. Néha már akkorákat rúg, hogy kicsi kellemetlen is. Persze a doki mondta, hogy nem látott még ilyet, nagyon feszes és vékony a hasfalam, valószínű ezért van az Alian jelenség is, és nehezen tágul a hasfalam, ezért látható olyan korán a mozgás már kívülről is és néha kellemetlen lehet és reméli késöbb nem lesz semmi gond.
Valamelyiktek kérdezte, hogy szokott-e csipkedni a babánk, igen nekem már a fiúknál is volt, s kb. 1 hete pont mondtam a férjemnek ez ismerős érzés. De nem tudom mi ez pontosan.

Kép
nlzs

Tegnap este megpróbáltunk fiú nevet keresni, de nem sok mindent találtunk, még sokszor végig kell nézünk, persze lánynév sok tetszik, de már az nem kell sajna.

Ja tegnap szinte egész nap ugra-bugrált a pocaklakóm, este mondtam is apának, biztos bepótolja az előző 4 napi mozgását, mert azalatt biztos egész nap csak kapaszkodott a ringatózás közben. Néha már akkorákat rúg, hogy kicsi kellemetlen is. Persze a doki mondta, hogy nem látott még ilyet, nagyon feszes és vékony a hasfalam, valószínű ezért van az Alian jelenség is, és nehezen tágul a hasfalam, ezért látható olyan korán a mozgás már kívülről is és néha kellemetlen lehet és reméli késöbb nem lesz semmi gond.
Valamelyiktek kérdezte, hogy szokott-e csipkedni a babánk, igen nekem már a fiúknál is volt, s kb. 1 hete pont mondtam a férjemnek ez ismerős érzés. De nem tudom mi ez pontosan.

Kép
nlzs

Sziasztok!

Nizs:
itt egy névtervezö program link, talán segit a névválasztásban: http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.html

Monka:
a mult héten szerdán voltam, 13+4 napos terhesen.
SSL:72,6mm
BPD:23,0mm
FL: 8,6mm
NT:1,70mm
Gyomor, hólyag, has, végtagok szépen látható, és minden rendben.
Chorion frondosum az elülsö falon (ezt nem tudom mit jelent).
Magzatviz:(leforditva) nem feltünö?

Kép
zsuzs35

Lányok:
egy új dokumentumfilm kerül a mozikba, Babies a cime. 4 kül. kulturából származó kisbaba életét, és fejlödését mutatja be, a születéstöl az 1. lépésekig. Sztem nagyon érdekes, itt az elözetes: http://www.youtube.com/watch?v=1vupEpNjCuY

Kép
zsuzs35

krisz

aranyos a pici fiad :)

zsuzs

jó h te is jöttél és látom szépek az eredményeid is.ez a lényeg :)

nlzs

én csak mocorgást érzek,pici rugásokat,de azt sem mindennap.tiéd i biztos nagyon édes lehet,sőt már valamelyik reggel kézzel is kitapintottam a rúgását :)

KépKép
bettike83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?