Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi Melinda a pozitív energiákat!Antibiotikum szerencsére nem kell.Nagyon gatya voltam tegnap.Egész nap hányás-hasmenés.És senki körülöttem.nem tudom hol szedtem össze.A doki is azt mondta,hogy a Balatonon ilyen nincs,inkább strandokon lehet benyelni.Nekem mindenesetre sikerült. :twisted: Annyira szarul voltam,hogy szinte egész nap feküdtem.Szegény Jázminkám egyedül játszott egész nap a kiságyban :cry: .Éjjel Milán elkezdett hányni.na szép...gondoltam.Reggel hívom a dokit.Írt fel kúpot hányingerre, gyógyszert, meg vízzel összekeverhető port kiszáradás ellen.Meg hasmenés ellen is.Apa váltotta ki,hasmenés elleni lett is volna itthon.Tegnap eszembe juthatott volna bevenni párat.Az agyam kihagy,úgy néz ki.Jázmint apa elvitte a mamához Környére,hogy legalább ő ne kapja el.Hányásra hideg kóla jó!Tudtátok?Apa magának is vett,mert neki is volt éjjel hányingere.
De hogy te hol fáztál meg ilyen nagy kánikulában?Csak lesek.Ilyenkor a legszarabb a torokfájás meg az orrfújás!!!!Vigyázz magadra te nőszemély!

Igen ez a nagy meleg elég nehéz.Onnan veszem észre én is,hogy a klímát úgy szoktuk használni,hogy este lekapcsolom,és jó idő marad hajnalig.Akkor meg nyitok teraszajtót.Hát most ez a változat nem jön be.Nem kell teraszajtót nyitni,mert még hajnalban is meleg van.A klíma meg egész éjjel megy.Ha lekapcsolom,fél óra múlva már vissza kell kapcsolni.A gyerekszoba ajtaja is nyitva van,hogy ők se süljenek meg.

Zsuzsi!Gondoltam,hogy Andi nem attól fél,hogy egyedül kell beszoktatnia Vivient,hanem,hogy két gyerekkel kell menni.Ha más nem lesz,én a beszoktatást kihagyom.Egyszerűen nem tudom megoldani,hogy ki vigyázzon a Jázminra.Ez van.Nem hinném,hogy régen volt ilyen.Ha valamelyik kisgyerek nyafog ezen,az nyafogni fog még decemberben is.
A jogsihoz apának nagy kalappal hétfőn.És ne lezserkedjen, mondd meg neki!!!!Tényleg ki kell használni az adott időt.Szerintem a férjem is anno 20 perc alatt végezhetett.Ez olyan férfias stílus. :D

Andi!Néztem a képeidet,és Márkó már igazán nagy fiú.Olyan kis ügyi a mászással!

Anett!Remélem apa lenyugodott a szoptatássegítő miatt.Én egyszer egy cumival jártam ugyanígy.A műanyag része csak úgy nyúlott.Én a számítógép előtt lebzseltem.Én el sem meséltem apának,mert persze kaptam volna az ívet,hogy miért nem figyelek,meg miért olyan fontos ez a k....a gép.(mondjuk összegben nem egy kategória a kettő)

Na míg írtam ittam egy kávét és már ez nagyon hiányzott!Remélem nem jön ki!Én már nem érzem magam szarul,Milán bealudt (biztos a kúptól.Benne volt a tájékoztatóban,hogy álmosító hatású).Kicsit összeszedem a lakást meg felmosok.

Szép napot mindenkinek!
Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok!
Andi!
Hát mondjuk abban igazad van, két gyerekkel elég macerás a dolog az oviban. Nálunk is voltak egy páran ahol már két kis gyerek volt, aztán év végére meg még többen lettek és le a kalappal előttük. Mindig hozták a picit is amikor jöttek a tesóért az oviba.
:) Nálunk ráadásul még ott volt az is, hogy eleve nem is aludhattak ott a gyerekek az oviban. Szóval az anyukáknak még macerásabb volt, hogy pont mire a pici enne meg aludna ebéd után, addigra a tesóért kellett jönniük az oviba. Na ezért sem értem, hogy miért nem lehet megoldani, hogy ott aludjanak azok is akiknek valamelyik szülő nem dolgozik. Na mindegy! Nektek akkor legalább ez a probléma meg van oldva. :)

Melinda!
Köszi a linket, remélem most már apának is sikerülni fog a vizsga. Bár most is épp tapétázik meg parkettázik a mamájánál, úgyhogy túl sok ideje nincs a tanulásra, de azért remélem, hogy összehozza majd hétfőn. :)

Ma délelőtt mi is lementünk a játszóra mert még akkor nem sütött oda a napocska. Ez a meleg kibírhatatlan. Bár ahogy nézem most feltámadt a szél, lehet, hogy még eső is lesz belőle. Most azért már jól esne mert tényleg nagyon meleg van.
Én hétvégén nem leszek, mert ha jó idő van akkor elvileg holnap strandra megyünk. Bár most per pillanat nagyon esőre áll. Na mindegy majd holnap kiderül, hogy milyen idő lesz. De most megyek mert mivel lent voltunk délelőtt, így a főzés meg a rendrakás eltolódott mostanra.
Kellemes hétvégét mindenkinek és aki beteg gyógyuljon meg mihamarabb!
zsuzsi2811
 
 


Sziasztok!

Jelentem: meggyógyult a fülünk :D !Nem kellett antibiotikum sem.

Szombaton a dédinél voltunk.Egész nap.Fürödtek a gyerekek.Nagyon jó kis idő volt.Apa meg kitakarította a kocsit.(Csak az övét :twisted: )Milánnak ki is maradt a délutáni alvása.

Vasárnap le szerettem volna menni a velencei tóra.De hát az időjárás közbeszólt.Sebaj...Legközelebb.Annyira nem indultunk el sehova,hogy szegény Jázmin már fél 11-kor bealudt,utána meg már nem mehettünk.De egész reggel csak "vakaróztunk".Apa fél 5-ig pizsiben volt :shock: .És vigyorogva megkérdezi,na hova menjünk?Mondom neki,még pizsamában vagy :shock: .Olyan mint egy nagy gyerek :D .Aztán Bokodra átugrottunk egy kicsit az egyik barátunkhoz.Ennyit a nagy vasárnapi csavargásunkról.

Most meg elkezdődtek a hétköznapok...Ma még van kajánk.Mamám szombaton adott egy fazék töltött káposztát,és még van belőle.Szóval főznöm nem kell. :roll:

Holnap megyünk fodrászhoz.A Jázmin haját vágatjuk le.Nem nagyon szereti,ha be van copfozva,és nagyon össze-vissza nőtt neki.Valami frizkót alakítanak ki rajta.

Na gyertek ám élményekkel!!!
Üdv mindenkinek: Edit

KépKép
nagyedit
 
 

 
 

Sziasztok.


Mi is gyógyulgatunk…. Dávidnak sajnos megint folyik a nózija. :? Orrszívózunk ezerrel, olyan pofi ahogy próbálkozik saját magának csinálni. Remélem hamarosan teljesen rendbe jövünk. Hétvége nyugis volt. Vasárnap a mostohalányom és a barátja volt nálunk. Jól lefárasztották a fiút…. vagy a fiú őket?? Jól elvoltak. :lol: :lol:

Edit nagyon arik voltak a gyerekeid ahogy kínálgatták Dávidot. :D Jó volt össze futni … Tejföl beszerzéssé meg volt? Nekem is általában lemarad valami. Jázmin hogy viselte a fodrászkodást? Dávidnak is már esedékes lenne, de kész katasztrófa úgy visít mind egy kismalac…. :shock: Pedig nem ússza meg mielőtt kiutazunk Erdélybe mindenképen fodri lesz. :twisted:

Móni búj elő … tessék szépen beszámolni milyen volt a nyaralás. :wink: :D

A többiek is eltűntek….. tessék előjönni. :!:

Kicsi manóm most alszik, lépek tenni venni egy kicsit.

Szép napot mindenkinek. :twisted:

Melinda

Kép
dávidbaba
 
 


Sziasztok!

Melinda!Nálunk a gyerekek bírják a fodrászt.A Milán még a ritkítást is kibírja :D .Tovább ül ott,mint az apja.(Neki nem kell ritkítani :lol: )És ha mondják neki,hajtsa le a fejét,szót fogad.Jázmin most volt először.Nem is volt a Milán beírva,mert úgy voltam vele,ha nem szeretne nyíratkozni,nem erőltetem (copfozok,csak nem szereti),levágjuk a Milánét.De belefért mindkettő,igaz várakoznunk kellett.De rendes kis csajszi a fodrászunk :D .

Délután átjött anyósom vigyázni a gyerekekre.Apa macekol meló után,én meg mentem tornázni.Előtte még egy-két dolgot elintéztem.Megyek hétvégén körömdíszítő tanfolyamra,vettem hozzá dolgokat.Ötvöshöz most mentem csak vissza a nyakláncokért.Posta,Müller (már csak szigorúan gyerekek nélkül,mert Milán meg van őrülve ezekért a gumiállatokért,és 1300Ft-tól kezdődik darabja :shock: .Persze Jázmin kiabál,hogy énisénis),meg Sparba (tejfölért).Nagy gondom mostanában az is mit főzzek.Pedig sok ötletem szokott lenni,most meg semmi.... :roll:

Ezt a torna dolgot szerintem nem is említettem.Keddenként és csütörtökönként van.3 hete voltam először.Csütörtökön még egyszer sem.Egy alkalmat kihagytam,mert nem tudtak vigyázni a gyerekekre.A következő csütörtökön meg hát volt a hányós napon :twisted: .Majd most,ha minden jól megy...A torna anyukáméktól nem messze van a suliban.Mostanában fogytam és gondoltam,ha így megindult,rásegítünk tornával.

Na megyek zuhanyozni,aztán elteszem magam holnapra...

Anna,Mónika,Anett,Andi,Zsuzsi!JELENTKEZZETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv: Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok lányok!
Edit!
Ez jó hír akkor, hogy nem kellett az antibiotikum a fülcsire!
Már nekünk is elmúlt a köhögés szerencsére és az én torkom sem fáj.

Mi szombaton strandolni voltunk mert tudtuk, hogy elvileg vasárnapra nem lesz jó idő. Most kivételesen be is jött.

Egyébként a copfozással mi is így vagyunk, a Bius nekem sem szereti ha gumit rakok a hajába, de persze ő fésülködni sem szeret. Még hozzá sem érek a hajához, de már üvölt, hogy húzza, ezért én is levágattam neki, igaz csak vállig. De a fodrászkodást ő is elég jól tűri. Nekünk mondjuk apa egyik haverjának a barátnője jár át hajat vágni, úgyhogy még el sem kell mennünk itthonról. Vagyis én fodrászhoz járok, de apának meg a kisasszonynak így van megoldva, még olcsóbb is.
Na a főzés a másik dolog, amivel én is mindig meg vagyok lőve. Már annyira nem tudom, hogy mit kéne főzni, hogy az nem igaz. Bár tegnapról nekem maradt még pörkölt nokedlivel meg tejfölös ubisalival, estére pizzát sütöttem és abból is maradt, így ma csak karfiollevest főztem és desszertnek sütöttem vagy 30 db palacsintát. Majd odasültem a tűzhelyhez. :) De mikor kész lett a Bius kapásból 3-at be is vágott.
Vettem a Biusnak a teszveszről egy szintetizátort és ma reggel fél 9-kor hozta a postás. Én a szülinapjára akartam eltenni neki mert az szeptember elején lesz, de pont wc-n voltam amikor az apja már kinyitotta és odaadta neki. Na mondom, most akkor kezdhetek gondolkodni, hogy majd mit vegyünk neki megint. Na, de most reggel óta zenél rajta. Kíváncsi leszek meddig lesz nála sláger, bár a kisebb zongoráját sem engedi kidobni, pedig annak 8 billentyűje van és már négy nem működik. De hát ez van. Majd amikor nem figyel elrakom és ha nem keresi akkor majd kidobom.
Hát mostanában ennyi minden történt velünk. Azt hiszem jó hosszúra sikerült a beszámolóm. :)
Ja, még valami! Apának megint nem sikerült a kressz! Hétfőn újra megy! Nem tudom mi van vele, mert itthon mindig sikerül neki kitölteni jól a tesztet, ott meg mindig hibázik. Remélem most már sikerülni fog neki mert ha így folytatja nagyon sokba fog kerülni az a jogosítvány. Na mindegy, ez van!
zsuzsi2811
 
 


Sziasztok!

Jó,hogy előkerültél,Zsuzsi!
Nálunk a játék ha elromlik én simán kihajítom!Nem érdekel mit szólnak a gyerekek.Mindig mondom nekik,ha vigyáznak sokáig szép marad.Két kivétel van: a Milán macija és a Jázmin bohóca.Persze sok mindent apa meg tud csinálni,de ha dugdosva kell kidobni,egy idő után félkezű babáink,kerék nélküli Matchboxaink lesznek :roll: .A férjemmel vitázunk rajta,de én nem vagyok az a gyűjtögetős fajta.Főleg ha valami nem működik.
Apának jó tanulást akkor. :twisted:
Palacsinta nálunk is akkora adag mindig. :D Jó buli ilyen időben sütnöd!!!!Főleg,hogy írtad,hogy oda süt a nap a konyhátokba :D .

Én holnap sajttal és sonkával töltött rántott husit csinálok.Imádom!!!!És nem szoktam csinálni,csak karácsonykor.De holnap az lesz az ebéd.Maradt még a tegnapi krumplilevesből is.És azt hiszem sütök egy kis aranygaluskát desszertnek.

Anyukám ma délután elvitte a Milánt.Elmentem a dózsakerti eurós boltba.Olyan ritkán jutok el oda.Két gyerekkel meg pláne nem szeretek menni.Jázminka persze nem maradt meg a kosárban.Végig cipeltette a valagát.Jó nehéz már.Meg a Pennyben voltunk tejért,vízért.Meg megálltam a bababizományinál.Megkérdeztem hogy bevennék e a babakocsinkat.Csak bizományba és most azt sem tudják,mert nincs hely.Lehet meghirdetem valahol itt a neten.Esetleg tipp,hogy merre próbálkozzak?Ti honnan szoktatok rendelgetni?Esetleg szoktatok eladni?Azt sem tudom hogy megy az ilyesmi.A kiságytól,babakocsitól,szoptatós párnától,elektromos mellszívótól válnék meg.Meg van egy csomó apróság is.

Na megyek...Apa még macekol :( .Milán meg nézi az Életmentőket.Azt hiszem lefekszem vele,hogy aludjon.Aztán apának csinálok egy kis vacsit.

Jó éjt mindenkinek!!!
Üdv:Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok!

Edit!
Finom lehet ez a rántott husi, leírnád nekem, hogy, hogy csinálod? Én szeretek sütni főzni, de ilyet még nem csináltam és a párom meg szereti az ilyen husikat.
Hát én is örülnék már neki ha anyu eltudná vinni a Biust egy kicsit, de ő sajna 3 szakba dolgozik, így elég ritkán tud oda menni. De talán augusztusba eltudja majd vinni egy két napra és akkor neki állhatok a takarításnak, mert amióta ő is meg az apja is itthon van nem sok mindent tudok csinálni itthon. Max ilyen látszat takarításokat. És jövő hét hétvégén meg úgy néz ki, hogy apa is megy vissza dolgozni, úgyhogy akkor talán lesz időm ilyenekre. Addig meg még csavargunk meg strandolunk egy kicsit ha az idő is engedi. :)
Na igen, egy jó pár játéktól már én is megszabadulnék, de ahhoz egyedül kellene itthon lennem és rászánni egy kis időt, hogy szortírozzak. Nekem sajnos a Bius mindent tönkre tesz nem sokkal azután, hogy megkapja. De az apja azóta is folyamatosan csak veszi neki a játékokat, amit éppen akar. Tőle nagyon hamar kitudja csikarni amit szeretne. Szerintem ezért is olyan hisztis a gyerek mert tudja, hogy az apjánál ilyenkor mindent elér. Na, de majd én ráncba szedem ha már nem lesz itthon apa.
:) Egyébként nem tudom kire üt a kiscsaj mert én sosem tettem tönkre a játékaimat. Bár én nem is mindent kaptam meg amit akartam, csak amire megvolt a pénz és aminek volt értelme is. Én is így próbálom nevelni a Biust, de ha az apja itthon van akkor semmi esély rá. Na mindegy, ez van sajna.

Egyébként a teszveszen, vagy a vaterán eltudsz adni ilyen dolgokat. Én is ott akarom majd eladni a ruhákat, cipőket meg ilyeneket, ha lesz időm, hogy feltöltögessem oda a képeket. Nekem van adidas cipőm meg papucsom is amit a Bius egyszer vagy kétszer ha felvett és ki is nőtte, azokat szeretném majd eladni, meg vannak kis ruhák is amiket kinőtt és még semmi baja, vagy épp ne is tudott hordani sem. Meg itt is láttam olyan topicot ahol szoktak ilyeneket hirdetni.
Szerintem ilyen helyeket próbáld meg, de a teszveszen vagy a vaterán biztos sikerülne eladnod. És ott még vásárolhatsz is bármit.

Na az eurós boltba én sem szeretek gyerekkel bemenni. Ő meg a matricákért van teljesen megőrülve, állandóan az kellene neki, pedig a szekrényén már nincs is hely ahova ragasztgasson. Bár ezt sem én engedtem meg neki. Mi valamelyik nap Újvárosban voltunk az eurós boltba, hát komolyan mondom be sem kellett volna mennünk. Csak 290 ft-os termékeket vettünk és így is ott hagytunk majdnem 4000 ft-ot. Aztán még ide Dózsakertbe is bementünk és ott is otthagytunk egy csomó pénzt.

Na jól van most már megyek mert fél 10-kor keltünk fel és még semmit nem csináltam ma.
Kellemes napot mindenkinek!
zsuzsi2811
 
 


Sziasztok!
Edit:igaza van Zsuzsinak..én is a teszveszen adom ela cuccaimat,és néha veszek is...igaz macerás lefotozni meg leirni az adatokat,de megéri..nekem nagyon sok cuccom volt,és kevés helyem azért adtam el,öket...köszi a kép hozzá szólást..Márkó már nagyon ügyi,szerintem pár nap azt mászni fog,már nagyon kezd ráérezni.. :roll: amugy mi jól vagyunk,semmi nem történt azóta mióta itt jártam..fülészetre még nem jutottam el márkóval,mert rossz volt a gépük,de a héten elfelejtettem hivni öket,hogy lehet e már menni..nem baj majd jövöhéten,most már nem sürgös szerintem..
jó éjt
anda-vivibaba
 
 


Sziasztok!

Gyors életjel!
Az elmúlt két hétben nagyon be voltam havazva,még a géphez sem volt időm leülni.
Kis betegeskedőknek jobbulást,bár ahogy olvasom,szerencsére jobban van mindenki!

Hogy bírtátok ezt az iszonyatos meleget?Élni sem volt kedvem,komolyan.Gyerekeket is rendesen megviselte,az éjszakák elég húzósak voltak.Bár nem tudom,hogy a mostani időjárással jobban járunk-e,mert most meg a hideg és az eső miatt nem tudunk kimozdulni.

Szóval velünk minden okés,remélem,Veletek is!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna
 
 


Sziasztok.
Anna!

Mi is elég pocsékul viseltük ezt az időt, bár a Bius éjjel is nagyon jól aludt, hiába volt meleg. A párom szenvedett tőle inkább, de azért most jó egy kicsit ez a lehűlés, még ha nem is lehet most sem kimozdulni. Bár én most nem is nagyon akarok mert anyu tegnap elvitte a kisasszonyt és majd holnap délután hozza haza valamikor, pénteken meg az anyósoméknál aludt. Már nagyon jó egy kis szünet a gyerek nélkül, még ha nem is csinálok semmi érdekeset. De már nagyon kész voltam az egész napos nyavalygásától meg hisztijeitől. Ilyen szempontból azért megviselte őt is a meleg. De most jó, hogy egy kicsit nincs itthon, legalább a szobáját is rendesen ki tudtam takarítani. :)
Úgyhogy velünk mostanában nem történt így semmi érdekes, max. annyi, hogy véget ér a párom hosszú itthon léte mert következő vasárnap már megy vissza és elkezd dolgozni. Szerencsére csak Bécsbe mennek és onnan hamar itthon lesz majd, de ugyanúgy két hetente fog csak haza járni. Furcsa lesz megint megszokni, hogy nincs itthon mert most azért legalább egy hónapot ha nem többet itthon volt egy huzamba. Úgyhogy remélem a hétvégén már lesz újra jó idő és még egyszer legalább kitudunk majd menni együtt a strandra. :)
Na jól van most megyek, további kellemes estét mindenkinek!
zsuzsi2811
 
 


Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,titeket mennyire érdekel esetleg Avonos termékek?Gondolkoztam azon hogy kéne egy kis pénzt keresnem,azt gondolotam hogy megpróbálom az Avont,nem hiszem hogy olyan nagy melo,csak embereket kell keresnem akik szeretik ezeket a termékeket..én használtam őket régen,de leálltam,most gondoltam utána érdeklödöm hogy müködik ez munka terén?meg ha valakmelyikötöket érdekel akkor lenne kuncsaftom is már..:-)))néztem az oldalukat jó termékek vannak most is...majd meglátom nemsokára beszélek egy illetővel,hogy hogy zajlik a melo...
amugy nálunk is minden rendben,most várom a fodrászom,változtatni szeretnék a hajszinemen is..már unom a fejemet..fő a változatosság.. :wink: nekem a rossz idötől fájt a fejem,vivike egyszer hányt,de csak az ital jött ki belőle..ennyire viselt meg minket az idő..Márkó már elég szépen mászik,már figyelnem kell mi van a földön...szép napot nektek..
anda-vivibaba
 
 


Drága Ancsikám!

Isten éltessen Téged és kicsi Annádat is névnapotok alkalmából!


Velünk minden oké, most jöttünk haza Zalakarosról, szuper volt, próbálom felvenni a hétköznapok pörgését, de még nem megy igazán! :lol:

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu
 
 


Szia Móni!

Nagyon szépen köszönöm-köszönjük!!!

Azért egy rövid élménybeszámolót várunk ám! :wink:

Pussz!

Kép
Kép
Kép
d.anna
 
 


Anna Boldog Névnapot Kívánunk Neked és a Kicsi Lányodnak is!!!

Kép

Puszi.

Melinda

Kép
dávidbaba
 
 


Szia Melinda!

Nagyon szépen köszönjük Neked is!!!

Pusza!

Kép
Kép
Kép
d.anna
 
 


Sziasztok lányok!

Anna! Nagyon sok boldog névnapot kívánok nektek! :D
zsuzsi2811
 
 


Sziasztok lányok!

Először is Annának és a kis Annának boldog nevük napját!!!! :D

Zsuzsi!A rántott husi úgy készül,hogy a kiklopfolt húsba teszek egy szelet gépsonkát és egy darab trappista sajtot, félbehajtom, összetűzöm hústűvel vagy fogpiszkálóval, kipanírozom és kisütöm.Ennyi.Étteremben gyerekkoromban mindig ezt ettem (gordon bleu).Imádom.Amúgy csak karácsonykor szoktam csinálni.(Hülyeség,hogy csak akkor,mert imádjuk.)Apa szereti ha gépsonka helyett aszalt szilva van mellette és a sajt karaván.

Larianyu!Anna valamit elírt.Nem rövid beszámolót várunk,hanem hosszú,részleteset!!!!!!!Már dolgozol?Tudom,hogy írtad és elnézést,hogy nem emlékszem rá...mennyit leszel szabin és mennyit utaztok el,de olyan keveset voltál mostanában.

Anna!Engem egyáltalán nem zavar ez az időjárás kavalkád.Mikor olyan az idő,mindent rakok félre és kifele megyünk.Soha nem lehet tudni milyen idő lesz holnap.

Andi!Én régen "csináltam" az Avont.Semmit nem foglalkoztam vele.Ha fektetsz bele energiát,akkor menni fog!!!!Sokan használják,főleg ha valami akciós még olcsó is.


Nekem a hétvégén körömdíszítő tanfolyam volt.Jó volt nagyon,sok mindent tanultunk és sokat is gyakoroltam itthon.A gyerekekre apa vigyázott.Itthon voltak végig.
A múlt héten délutánonként a játszón lógtunk.Milán annyira örült neki.Ugyebár a nagy melegben nem jártunk.Mikor mondtam neki először,hogy megyünk a játszóra,ugrált,hogy hurrá és átölelt.Nagyon aranyos volt.És most már könnyebb velük,mert imádnak homokozni.Nem kell annyit rohangálnom,mint tavaly.
Mostanában Jázmin rengeteget alszik.4-5 órákat :shock: .Még a legnagyobb melegben is.

Azt hiszem megyek,dobok össze valami kaját (holnapra apának meg magunknak),míg a kölkök alszanak. Borsóleves/ gulyásleves... még nem tudom,meg túrógombóc.

Szép napot mindenkinek és gyertek!!!
Puszi: Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Zsuzsi,Edit!

Nektek is nagyon szépen köszönjük a köszöntést!

Pusza!

Kép
Kép
Kép
d.anna
 
 


Sziasztok Lányok!

Gyorsan írok, még alszik a ded, utána megyünk be a városba vásárolni.
Még ma meg holnap itthon vagyok, csapágyasra nyomom a mosó-, és a szárítógépet, aztán szerdán meló.
Nagyon szuper volt a nyaralás, mint már írtam, isteni szálláshely, isteni ellátással, isteni áron. Röviden ennyi. Hosszabban: 4 csillagos szálláshely kétcsillagos áron, félpanzióval. Jövőre, velük, ugyanott, annyira tetszett, ha a jóIsten is úgy akarja. A környékből is van még mit megnézni, mert azért egy kétévessel még nehéz olyan szempontból, hogy még aludnia kell, de azért legyen csavargás is, fürdő is. Na, nem sokat aludt napközben, volt, hogy csak fél órát a kocsiban, de akkor estére az étteremben zombik voltunk tőle, olyat alakított. De a pincérek tündériek voltak, nem zavarta őket a gyerek (még jó! :roll: ). Mindenkinek köszöngetett a Laura, megkérdezte, hogy mit esznek, stb. Mindenki csak mosolygott rajta, hogy milyen aranyos, mi nem győztük fegyelmezni, hogy nem illik, stb., hasztalan. De majd jövőre már szófogadóbb lesz. Igazából senkit nem zavart, hogy mászkál, dumál, csak nekünk volt kellemetlen. De azért jól zajlottak a kajálások. A vacsoránál a leves, desszert önkiszolgáló volt, úgyhogy abból bármennyit lehetett enni, a másodikat hozták a pincérek, de abból is jutott a Larának, főleg, hogy nem is sokat evett, tehát neki abszolúte nem kellett fizetni a kajáért sem, meg a szállásért sem és mindig jól volt lakva. Isteni volt a kaja, a reggeli is svédasztalos volt. Nagyon kedves emberek vannak arrafelé.
Csináltunk 20 km-es bicótúrát a kis-Balaton körül, Lara is nagyon élvezte, másnap reggel kérdezte, hogy nem megyünk bicózni?
Nekem is ment a tekerés, csak úgy leégtem mint az állat, mert ugyebár mikor kell naptej nélkül cangázni? Hát 11 és 3 között. Na mindegy. Odaértünk a kányavári szigethez, ott voltak öreg nénik, akik savanyúságot, lekvárt árultak. Lara meglátta az uborkát, nem győzte mondogatni, kéjek ubit! Úgyhogy öreglánynál otthagytuk egy valag pénzt, mert akkor még vetetett szedret is, akkor már én is kinéztem kétféle lekvárt, úgyhogy jól bevásároltunk, csak utána nem bírtam el a hátizsákot, mert ugyebár még vissza kellett bicóznunk a kocsihoz. Úgyhogy néninél otthagytuk a hátitatyót, és visszamentünk érte autóval.
Minden nap voltunk a fürdőben is, az is szuper, hatalmas a strand, mi a hullámmedencét használtuk. Jókat rötyögött Laura a hullámokban, apja vigyázott rá nagyon, karúszók a kezén + úszógumi. Csak úgy lovagolt a hullámokon, amik kicsit sem voltak gyengék, sokszor úgy pofán vágott, hogy öröm volt nézni. :lol:
Dottoztunk is, megnéztük a várost, ami csodaszép, virágos, gyönyörű kertekkel. Felbicóztunk a városi kilátóba, voltunk a szomszédos bivalyrezervátumban is.
Nagyon jó időnk volt, csak szombaton lett szar, de akkor meg vettünk kiegészítő jegyet az élményfürdőbe és ott élménykedtünk. Apa szombat délután elindult a karos maraton bicóversenyen, mi addig aludtunk a szobában, aztán lementünk elé a célhoz, de mire leértünk, már beért.
Nagyon szuper nyaralás volt, képek az iwiwen, nagyon jó volt ennyi időt együtt tölteni, remélem Lara már emlékezni fog ezekre a dolgokra.
Most az idő kikészít, fáj a fejem, meg már szerdán meló, vissza kell rázódnom az álomvilágból a valóságba, de azért menni fog. :wink:

Csajok! Mindenkit puszilok, köszönöm az érdeklődést, majd még jövök!

Most megyek, mert felkelt!

Azért egy pár kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu
 
 


Bocsi egyik kétszer ment!

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu
 
 


Sziasztok!

Móni!
Tök jó,hogy ilyen mozgalmasan telt a nyaralás!A képek nagyon jók,micsoda combikái vannak ennek a nőnek! :lol:
Az hogy fel volt pörögve Lara,szerintem teljesen érthető,akit meg zavar egy nyaralóhelyen a gyerekzsivaj,az menjen tanyára...De azért megnéztem volna élőben,amikor odamegy vadidegenekhez "kokettálni"! :lol: Férjed nagyon ügyi,hogy végigcsinálta a maratont,bár gondolom,azért edzésben van!
A munkás hétköznapokba való visszaszokáshoz kitartás!
Laura mikor kezdi a dolgozót?

Edit!
Ez a körömdíszítő már egy másik tanfolyam?Vagy ez amolyan önképző?Mikor kezded el "hivatalosan" is csinálni a munkát?
Ez a husirecept jól hangzik,kipróbálom majd én is!

Zsuzsi!
Remélem,hogy hétvégére tényleg jó idő lesz,és még tudtok együtt csobbanni Apával,mielőtt kimenne megint dolgozni!
Bianka ilyenkor hogy viseli,hogy ennyi itthonlét után megint nélkülöznie kell Apát?Bár mondjuk ez hülye kérdés volt,mert biztos hogy megviseli... :oops:


Tegnap elmentünk felköszönteni mamámat meg anyumat,ők is Annák.Kiscsajom teljesen fel volt pörögve,közölte,hogy Ő adja oda mindenkinek az ajándékot. :lol:
Aztán délután még átjött egyik barátnőm gyerkőcökkel,holnap meg megyünk egy másik barátnőmhöz,ha minden jól megy.

Megyek,összekapom kicsit a lakást.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna
 
 


Sziasztok!

Edit!
Köszi a receptet, tényleg egyszerű, én is kifogom próbálni! :)
A játszóval mi is így vagyunk, a Bius is nagyon szeret oda járni, úgyhogy mivel apa vasárnap megy már vissza, így most már mi is újra elkezdünk lejárni. Amióta itthon van, azóta jóformán nem is voltunk, úgyhogy már ideje lesz lemenni mert nagyon hiányzik már a Biusnak is. Végül is már kb egy hónapja, hogy apa itthon van. És csak néha néha mentünk le délelőtt, de akkor meg nem is volt lent senki. De majd jövő héttől vissza áll a régi kerék vágás. :)

Móni!
Nagyon jók a képek! El is hiszem, hogy élveztétek a nyaralást! Mi is eltervezzük minden évbe, hogy megyünk valahova, de valahogy sosem jön össze. De majd talán jövőre! :)

Anna!
Hát nem tudom, hogy fogja viselni Bius az elválást mert most tényleg sok időt volt itthon az apja. Szerintem most már elég nehéz lesz neki mert már ha csak kicsit megy is el valahova egyedül az apja, már akkor is kesereg, hogy hova megy meg mikor jön. Úgyhogy lehet, hogy ez most kicsit nehezen fog menni. Eddig az az igazság, hogy nem nagyon érezte, hogy nincs itthon az apja, mikor elment mindig adott neki egy puszit és kész. Még csodálkoztam is, hogy nem veszi fel, hogy nem lesz itthon az apja két hétig. Bár igazából mindennap tudtak beszélni skype-on és kamerán keresztül látták is egymást. És persze még elég kicsi is volt, hogy felfogja, hogy apa csak két hetente van egy pár napot. Na, de, hogy most mi lesz? Hát azt nem tudom. Pedig már közeleg a nap, hogy megy. Most már elkezdem neki főzni a kajákat is amit majd visz magával. Pedig már hozzászoktam, hogy nem kell ezen rágódnom, hogy mit főzzek neki. :) Na mindegy, ez van! Valakinek dolgoznia is kell, ha már én nem találok semmit! :cry:

Na most megyek is mert még van egy csomó dolgom, csak beugrottam egy kicsit olvasgatni.
zsuzsi2811
 
 


Sziasztok!

Móni!A lekvárvásárlásodnál mintha magamat láttam volna.Én is képes vagyok először vásárolni és utána gondolkodni,hogy nem kocsival vagyunk,és curva nehéz a cucc :D .Azért a házi lekvárokért érdemes volt visszamenni gondolom.
Viszont apát illett volna megnéznetek,ahogy beér a célba. :roll: Így járt szegényke....
Az étteremmel szerintem sem kell foglalkozni.Az én gyerekeim sem nyugszanak le és ülnek szépen az etetőszékben,ha elfáradtak,hanem zizzentek és zombik ahogy te írtad.Ez van.Azért nem fogunk mi sem a négy fal között ülni egész évben,nem érdekel ki mit mond rájuk.Mi akkor is szeretjük őket!!!!!A többi meg nem érdekel!!!!! :wink:
A legjobb képet ismételted!!!!Már nem is olyan combocskák vannak,mint az anyák napi képen!Szép hosszú combok,mint egy nagylánynak...Hiába,aki már wc-be pisil...
És itt is megdicsérlek,hogy milyen jól nézel ki,sokat fogytál!!!!Cép vagy na....(És akkor elmondom,hogy tavaly tettél fel a kerti fürdőzésről képeket,és azt írtad,hogy ne a vizilovat nézzük a képen,én kajakra a vizilovat kerestem.Ilyen felfújhatósat vagy mit tudom én.Mikor leesett,hogy mire gondoltál...Nem hittem el,hogy az agyam ennyire betompult.)

Anna!Azért ti sem unatkoztok.Névnapi köszöntések,barátnőzések tömkelege...
A tanfolyam amolyan önképző volt.Azért mentem csak el,mert jóval olcsóbb volt,mint amúgy.De tanulni is sokat tanultam.Érdemes volt.Élesben majd csak akkor csinálom,ha Jázmin ovis lesz.Addig gyakorlok.Szerencsére a család megengedi és türelmesen viseli a gyakorlásomat.

Zsuzsi!Nem baj,ha nem voltatok nyaralni.Sokat csavarogtatok együtt,strandoltatok...stb.Majd jövőre!!!!

Ma volt nálunk a doki.Megkapta a Jázmin a 18 hós oltását.És nyikkanás nélkül tűrte. :shock: Még a doki is csodálkozott.Bár nem sírt a 4-5-6 hós oltásoknál sem úgy emlékszem.Tűri rendesen.Amazon a csaj!Remélem mindenféle tünet nélkül telik ez a pár nap.
Hétfőn jött volna a doki,de nem leszünk itthon.Azért jött ma rendelés után.

Jázmin alig bírta ki ébren,hogy jöjjön a doki.Mostanában már 10 után alszik.Milán szó nélkül az ágyban marad ebéd után.Olyan kis ügyes.

Szép napot mindenkinek!Puszilok mindenkit!Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok.
Edit!

Végül is igaz, elég sokat csavarogtunk meg strandoltunk. És még nincs vége a nyárnak, remélhetőleg még strandolni is tudunk majd, még ha nem is most hétvégén. Legalábbis ahogy elnézem az időjárást pont vasárnapra mondja a nagyon jó időt, amikor is apa készülődik vissza. :) Na mindegy, ez van! Majd megyünk legközelebb ha hazajön!
Úgy látszik az oltásokat a kicsik egész jól bírják! Annak idején amikor mi is kaptuk az oltásokat, anyu jobban félt a tűtől mint a Bius.
:) A Bius egyik oltásánál se nyikkant meg egyszer sem, még én is csodálkoztam rajta. Úgyhogy tényleg ügyes kislányod van! Reméljük az összes többi oltásokat is ilyen könnyedén veszik majd! :)
Na most mennem kell mert gépezés közben sül az ebédem is és még takarítgatok is egy kicsit.

Kellemes napot mindenkinek!
zsuzsi2811
 
 


Szép napot lányok!

Az idő kezd jóra fordulni 8) !

Zsuzsi!Ha csak este megy apa vissza,szerintem beleférhet egy strand,ha mindent összepakolsz neki szombat este.Bár ha főzni szeretnél még neki,akkor nem :( .

Tegnap mi felmentünk az Outletbe és az IKEÁ-ba.Anyukám tette le a kölyköket aludni.Egy-két apróság kellett csak,meg unokabátyámnak szerettem volna a 30. szülinapjára valamit,de amit szerettem volna nem kaptam. :roll:
Ma csavarogtunk,apának gyorsba megfőztem reggel (krumplifőzi+rántott parízer), levittük neki, Posta, majd Müller.Tesómnak holnap lesz a szülinapja,és a mama megkért vegyek neki valamit,meg unokatesóm kislányának.Ezeket intéztem,meg a Jázinak pelust vettünk.Mostanában,hogy sztriptízkedik a Pamperses bugyis pelust használjuk.És a tavalyi hercegnős dizájnt lecserélték pónisra.És a lányom teljesen meg van érte őrülve,hogy paci,paci,paci :D .Ezt nehezebben tudja levenni.De van,hogy kitartó és pucérkodik. :D

Na megyek,mert a Milán ilyenkor már aludni szokott és még itt ugrándozik!

Melinda!!!!!!!Anett!!!!!!!Merre?
Puszilok mindenkit: Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok!

Szééép,esős reggelre ébredtünk... :cry:

Ki merre jár ma?
Mi reggel megjártuk tescót (annyian voltak,hogy csak lestem...),ebéd kész,vacsira sütök kalácsot.(Ez lesz az életem első kalácsa,remélem,nem az utolsó... :lol: )

Remélem,hétvégén tényleg jön a jó idő,mert inkább nyűglődöm a melegben,mint ebben az időben!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna
 
 


Sziasztok!

Mi a dédinél voltunk ma.Előtte be akartam menni a Pennybe,de ott is rengetegen voltak :shock: .Nem tudom mi ez nagy tüömeg a boltokban.

Most Jázmin alszik,Milán elment az apjával.Szerintem ő is alszik (a kocsiban :? ).Nekem vasalni valóm van,meg pakolásznom kell egy kicsit.Meg mosok egy adaggal.Egy adagon már túl vagyok.Dédi adott kaját.Grízgaluskalevest (új zöldségekkel) meg fasírtot.Főzés kipipálva :D .

Meg újra elkezdtem olvasni.Mostanában hanyagoltam.Iszok egy kávét közben,aztán nekiesek a dolgaimnak.

Szép napot és most én is reménykedek a jobb időben!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok lányok!

Na végre már, hogy lehet ide is írni! Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én napok óta nem tudtam írni, pedig mindennap beléptem és csak nagy feketeség volt minden!
Vasárnap apa elment, hát strandolni már nem tudtunk, ráadásul egész délelőtt főzöcskéztem neki. Bár az is igaz, hogy az idő sem volt túl jó. :) Majd megyünk ha legközelebb haza jön. Most már kezdünk visszaszokni a régi kerékvágásba és a Bius is egész jól viseli, hogy az apja nincs itthon. Hétfőn végre a játszóra is lementünk már, tegnap meg strandon voltunk. :) Igaz volt eső is, de addig bementünk a fedett részbe és a Bius ott is jól érezte magát. Egész nap semmi baj nem volt vele, egyedül az utolsó fél órában kezdett el hisztizni meg nem szót fogadni. Aztán mikor már haza értünk, megint nem volt vele semmi gond. :) Úgyhogy barnulni nem sokat barnultunk, de azért jó volt. Ráadásul a kislányom annyit evett, hogy le a kalappal előtte. Pedig alapjáraton eléggé rossz evő, de tegnap nagyon sokat evett. Akárhányszor kijöttünk a medencéből, ő mindig kért egy szendvicset, vagy már szólt, hogy jöjjünk ki a vízből mert ő éhes. :D És még mikor haza értünk bevágott két danoninós joghurtot, rá fél órára meg megint kaját kért. Én meg csak lestem, hogy még mindig éhes. Szóval ez van! Más nem nagyon történt velünk ezalatt a pár nap alatt!
És nektek, hogy telt a hétvégétek?
zsuzsi2811
 
 


Sziasztok csajok.

Nagy a csend….. :(

Velünk minden okés… Dávid egyre többet dumál. Most a kedvence az óóóóóaaa = óra, állandóan kint van a konyhában , nézi az órát a falon és óóóázik. Nagyon cuki. :D :lol:
Hétvégén megyünk pecázni 2 napra sátorral, vasárnap éjjel meg utazunk 2 hétre mamához. A sátorozást remélem olyan jól fogja bírni mint a múltkor. Szóval egy kicsit elvagyok / leszek havazva a következő napokban a készülődéssel / vásárlással. Dávidnak kell vadásznom sportcipőt mert ami most van neki azt kinőtte. :roll:

Móni nagyon jók a képek, remekül éreztétek magatokat. Nagyot nőt a kiscsaj ahogy a képeken látom.

Zsuzsi biztos lesz még jó idő a strandolásra. Legalább is én nagyon remélem … de végül is bent is egész jól el lehet lenni. Pancsolás után a fiúk is mindig megéheznek.

Anna hogy sikerül a kalács? Gondolom ezt az időt jobban bírjátok…. A tegnap kint voltunk a játszótéren , sajnos a homok elég hideg volt még… Bár Dávid ott is inkább hintázni akar és figyeli a többi gyereket. Olyan mintha „ felmérné a terepet” ,aztán indul barátkozni és játszani a többiekkel.

Edit ügyi vagy hogy folyamatosan képzed magad. Haláli lehet ahogy Jázmin sztriptízkedik.

Jaj csajok olyan álmos vagyok hogy mindjárt lefejelem a képernyőt. :cry:
Péntekig talán még ide jutok a gép elé, ha esetleg mégsem akkor :
Legyek jók, vigyázzatok magatokra és a törpékre. :!:
Újra itt jó két hét múlva. :wink:
Puszi.

Melinda

Kép
dávidbaba
 
 


sziasztok!
na a nagy vihar elvitt benneteket is?nagyon-nagy a csend..mi nagyon jól vagyunk,már nem sok van hátra és jön haza apa..pont akkor lesz sok minden..Márkót vinni kell 8 hós vizsgálatra,majd szülöire kell menni az ovodába..izgi lesz már nagyon várom..vásárolni kell majd 1-2 ruhát oda bentre,aztán indulunk le szabolcsba a nagyszülökhöz..aztán sietünk vissza mert elkezdödik az ovoda..apával megdumáltam,hogy menjünk el majd valahova kikapcsolodni,azt mondta ok.. :wink: na azt várom a legjobban... :oops: jó lesz egy kicsit táncolni is,mert oly rég voltam..
aztán irjatok csajok veletek mizu?megint jön a meleg,marha jó időjárások vannak.. :evil:
szép napokat
anda-vivibaba
 
 


Sziasztok lányok!

Na végre, hogy lehet ide is írni! Teljesen kiborító, már napok óta akármikor léptem be, sosem lehetett írni mert a lap alja tiszta fekete volt. :cry:

Velünk is minden oké, már alig várom, hogy jöjjön a jó meleg mert ebből a sok esőből már nagyon elegem van! Ráadásul most is esik hajnal óta, nekem meg lenne dolgom bőven, pl posta, bolt meg ilyenek! És persze már jó lenne kimenni a játszóra is a kisasszonnyal.
Komolyan mondom megőrjít! :evil: Egy zoknit fél órán keresztül vesz fel. Egyszerűen nem tudom már mit kezdjek vele!

Szombaton apa hazajött mert nem tudtak dolgozni. Persze meglepetésszerűen jött haza mert nem szólt, mi meg a gyerekkel nem voltunk itthon! Úgyhogy a végén még ő is meglepődött! :D Főleg, hogy én annyira nem főzöcskézek ha ő nincs itthon, úgyhogy még kaját se nagyon talált. Legalább is ami neki tetszett volna. Ő eléggé húsos fajta, mi meg a gyerekkel jobban szeretjük a tésztákat, főzelékeket meg ilyen kis gyors leveseket. Úgyhogy ha ő nincs itthon akkor általában ezeket esszük. Ez van! Mondtam neki, hogy amikor elindultak haza fele akkor miért nem szólt, úgyhogy most így járt szegénykém!
Na aztán tegnap este ment vissza és pont indulás előtt a kávét melegítettük, erre elkezdett füstölni a mikrónk! :twisted: Mondhatom nagyon örültem neki, bár tudtam, hogy hamarosan tönkre fog menni mert már elég pocsék volt. De azért azt hittem, hogy kicsit még kitart. Szóval most mehetek mikrót nézni valahova, mert valahogy nem nagyon tetszik, hogy még a Bius kakaóját is a tűzhelyen kell megmelegítenem. :)

Ja! És képzeljétek el megdöglött az egyik hörcsögünk! Szegény Bius majdnem elsírta magát és alig mert este elaludni mert attól félt szegénykém, hogy a másik is megdöglik! Olyan aranyos volt, de végül is elaludt, aztán reggel meg örült, hogy a másik hörinek semmi baja sincs. Én persze utálom a hörcsögöket, hogy olyan büdösek és 2-3 naponta tisztítgatni kell és még hozzájuk sem merek érni. Szóval még én is majdnem sírva fakadtam, hogy a döglött hörit nekem kell kidobni mert még lapáton keresztül is úgy éreztem, hogy hozzá érek! fújj, de rossz volt! Mondtam is apának ha a másik is megdöglik, nem lesz több állatunk, mert ezt is úgy vettük, hogy a párom fogja tisztogatni nem pedig én! És persze ő egyszer sem tisztította még ki, pedig a múlt hónapban egész végig itthon volt!

Szóval ez van velünk mostanság!
zsuzsi2811
 
 


Szép napokat mindenkinek!

Zsuzsi!Részvétem a höri miatt.hát én sem szeretem az ilyesféle állatokat.Megértem,ha nem lesz több.Nekünk tuti nem lesz! :D

Mi a múlt héten lent voltunk Siófokon.Esküszöm,határozottan jobb az idő,pedig nincs olyan messze.Pénteken jöttünk haza,és 5 fokkal volt hidegebb itthon.

Napjaink jól teltek lent.Fürödni is tudtunk.Egyik délután volt csak vihar.De nem nagy és hideg egyáltalán nem volt.Akkor is bementem a Milánnal a vízbe.Persze csak a szélére.Apa meg a Jázmin meg a partról néztek minket,törölközőbe bugyolálva.Az alvást úgy intéztük el,hogy délutánonként kirándulni mentünk,és aludtak a kocsiban.Voltunk Keszthelyen (Az Anna,Petiben is arról szólt egy rész,így még nagyobb élmény volt,visszafele volt alvás,bár Jázika odafele is szunyált.), Tihanyban, hajókázni (No akkor elég borongós idő volt,de délután már fürödtünk), megnéztük a gőzmozdonyt,ami lejött Pestről, sétáltunk, éttermeztünk.Még majd ami jövőre tervben van,hogy áthajózunk Füredre, és egy egész napos kirándulás: vonattal Fonyód,onnan hajóval át Badacsonyban,ott ebéd és utána vissza ugyanúgy.Volt,hogy eszembe jutott Mónikánk,hogy estére ahogy ő írta zombi lesz a gyerek.No ezt nekem duplán kellett átélnem. :shock: Még pár (jópár) évet kell várni,hogy nyugodtan tudjunk megebédelni velük egy étteremben.A Milán minden este elmondta,hogy el kell menni csavarogni és dobunk a búránkba hambit! :D Az volt a kedvence.
Akikkel jártunk régebben nyaralni (kiskunhalasi barátok),ők most voltak szabin hétvégén és úgy volt ,hogy a Balcsira jönnek.Már nem kaptak helyet sehol.És a Mátrában kötöttek ki.Direkt azért jöttünk haza péntek este,hogy apának ne rögtön esti hazaérkezés után másnap meló legyen.Legyen egy kis átmenet itthon.Majknál jártunk mikor lefoglaltuk mi is a szállást Mátraházán :D .Szilviék még maradtak egy napot,mi hazajöttünk este,mert ma apának meló.Péntek este a fürdőrucit kicseréltük melegítőre és sportcipőre,szombat reggel indultunk.Tegnap este jöttünk haza,úgyhogy jól meg volt apának az átmenet :D .Hát csajok ez a Mátra gyönyörű.Régebben nagyon sokat jártunk arra gyerekkoromban,unokatesóimmal ,mert ők ezen a részen laktak.Azóta kihalt a környék.Kékesen este hat után már semmi nincs nyitva.De jó kis kirándulóhelyek vannak.Busszal mentünk fel a Kékesre,és gyalog jöttünk le a sípályán.Vasárnap meg Mátrafüreden kisvasutaztunk.Lesétáltunk a Gyöngyös és Mártafüred közti megállóhelyre gyalog,szedreztünk közben,és a kisvasúttal vissza, játszótereztünk, kajáltunk egyet étteremben,majd a gyerekek aludtak a kocsiban míg visszértünk a szállársra,összepakoltam,még egyet sétáltunk alvás után és jöttünk haza.9-re értünk haza.
Jaaaa!Mikor pénteken a Balcsiról jöttünk haza,kimostam mindent :shock: .Éjjel is ment a gép,hogy ne ma kellejen mosnom reggeltől estig.Mire hazajöttünk tegnap,minden megszáradt,de a lakár tele volt a szárítókkal.Ma meg maratonit vasaltam :twisted: .Gyerekek alszanak,megyek összeütni valami kaját.Még fel kell mosnom,meg a hétvégi cuccokat kimosni.

Jázminka reggel el volt keseredve,mert nem találta apát.Nagyon összenőttek a pihi alatt.Éééééééssss: már délelőtt nem volt rajta pelus.Kb 6-szor pisilt a wc-be,egyet meg a bugyiba.Úton vagyunk a szobatisztaság felé.És ő szól,hogy menjünk. :shock: Bár nem mindig pisit mond,hanem kakit. :D

Szép napot mindenkinek!!!
Puszi:Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Kép Keszthely Kép Kékestető

KépKép
nagyedit
 
 


Szia Edit!

Az állatokkal kapcsolatban én is ezt mondtam, hogy nekünk sosem lesz mert nem vagyok oda értük, de hát mindenki ellenem volt, hogy egy hörcsög miért ne lehetne a Biusnak is. Na meg persze apa is odáig volt, hogy persze az ő húgának van hörcsöge a másik öccse fiának meg van teknőse, a mienknek meg nincs semmi. Na végül ezért lett neki hörcsög. Csak azzal nem számoltak, hogy amint elhoztuk az állatkereskedésből, rá két napra lekölykezett és lett neki 4. Abból kettő megdöglött nagyon hamar, egyet meg odaadtunk a párom másik öccsének, így nekünk megmaradt kettő. De most már csak egy van. De ezek után már tartani fogom magamat ahhoz, hogy lakásba nem kell állat! :)

Nagyon jó lehetett az üdülésetek, kicsit irigykedem is. Remélem jövőre már nekünk is összejön valami mert már tényleg régen voltunk mi is nyaralni. Jó sok helyen voltatok. :) És jó sok minden történt veletek. Gondolom a gyerekek is nagyon élvezték.
És Jázmin is nagyon ügyes, ha már ennyit pisil a bilibe. Akkor tényleg jó úton haladtok a szobatisztaság felé.
zsuzsi2811
 
 


Szia Zsu!

Hát tényleg élvezték a gyerekek.Minden reggel azzal kelt a Milán,hogy menjünk csavarogni :D .Ahhoz képest itthon most elvan a lakásban is.És rendi kis kölykök voltak mert 9 előtt egyszer sem keltek fel :D .

Ja a mikró miatt is részvétem!Nekünk sem a legigazibb.Már nem úgy melegít.Mi is járhatunk úgy,mint te!

A nyaralás miatt ne irigykedj!Ha legközelebb apa hazajön,menjetek kirándulni.Akár vonattal is!Nagy élmény egy egynapos kirándulás is.

Megyek még pakolászni... Írjatok!!!!

Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Szia Edit!

A mikró mint kiderült jó és működő képes, úgyhogy apa most jól járt! Ő ugyanis kivitte magával, hogy megnézi mi baja van és azt mondta, hogy neki tök jól működik. Szóval nem tudom, hogy miért füstölhetett annyira, de ez van! De azt mondta, hogy már nem fogja haza hozni, inkább vesz nekem másikat. Na így ma elmentem és vettem egyet, úgyhogy már van mikróm. :D

Na akkor tényleg rendes gyerkőcök ha 9-ig hagytak titeket aludni! :) Én is élvezem amikor ilyen sokáig alszunk, bár most már azért olyan 8 körül felkelünk.

Ma így jó napom van mert délelőtt én vásárolni voltam, a Biust meg addig átvittem anyósomékhoz és azóta is ott van. Úgyhogy van időm megfőzni az ebédet holnapra mert holnap úgy néz ki strandolni megyünk és nem sokára megyek a kisasszonyért és lemegyünk kicsit a játszóra. De így ma nem kellett vele "foglalkoznom", mindent eltudtam intézni amit akartam. :)

Megyek is mert nem sokára kész van a pörköltem, gyorsan elmosogatok, aztán irány a Biusért!
zsuzsi2811
 
 


Sziasztok!

Én már nagyon rég jártam erre!
Gratulálok a kisbabákhoz, és születendő picikhez is!

A segítségeteket kérném, kihez érdemes járni magánrendelésre a nőgyógyászok közül, illetve kinek mennyi a tarifája?
Nem babát várok, hanem csak menses problémám van, de egyszerűen nem jutok el a kórházba rendelésre, mert az tuti, hogy addigra megint megjön mire az időpont szerint mehetnék! :evil:

Előre is köszi
Gabó

Kép
Kép
Kép
tgabi80
 
 


Sziasztok jányok!

Gabi!Én a Rókay Lászlóhoz járok.Ő az Ifjúmunkás úton rendel.Egy vizsgálat 7000Ft,ha rákszűrést is kérsz,akkor +2000Ft.Ha valami olyan gond van,akkor viszont Komáromban műt,szül,...Én másnál még nem jártam,benne bízom.Én meg vagyok vele elégedve.

Zsuzsi!Jó kis időtök van strandolni!Remélem jól érzitek magatokat!

Nekünk ma takarítás van a porondon.Ha elalszanak a gyerekek ablakpuci is lesz.Tegnap Milánnál kimaradt a délutáni szunyóka :twisted: .Este még rosszabb volt.Hisztizve aludt el. :twisted:

Megyek is.Azért majd nézzetek ám be!Melindáékkal remélem minden rendben van.Most csak nem volt gond a határnál :D .

Szép napot mindenkinek!Anna,Móni,Andi,Anett....
Puszilok mindenkit!Edit

KépKép
nagyedit
 
 


A kis Annának nagyon boldog 6.Szülinapot kívánunk!!!!

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok!

Gabi:Én a Pazár Dánielhez járok,a tarifa 7000ft nála is de én most nem fizettem a rákszürésért.. :) vagyis hát 7000ft fizettem,és vizsgált is..ő Dózsakertben rendel..
nálu :) k minden ok,nem igazán van változás..vagyis Márkó baba már kezd felállni,de ülni még nem tud..felakart ülni a drágám,de mivel még nem tudja magát megtartani,igy elöre bukott azt jól beverte a kisfejecskéjét.. :? hát ez van,és még mennyi ilyen lesz.. :wink: szokásosan telnek napjaink,de nemsokára már együtt lesz a család.. :roll: 2 hét azt élvezhetjük egymást.. :oops: aztán az oviban szülöi,vissza fogadó buli apának,aztán irány Szabolcsba remélem ott tudok pihenni.. :? megpróbálok képet feltölteni,de az iwiwen vannak ujak..szép napot mindenkinek..
anda-vivibaba
 
 


Kép Kép fekvőtámasz..:-)
anda-vivibaba
 
 


Sziasztok!
Edit!

Tényleg nagyon jó időnk volt a strandoláshoz, még tegnap is voltunk. Ma már nem mentünk mert azért itthon is van tenni való és én ugyan kentem magam, de a vállam elég jól leégett. A Biusnak viszont nagyon jó színe lett. :) Vittem fényképezőt is és csináltam egy két képet ahogy búvárkodik az új búvár szemüvegében, és persze videó felvételt is csináltam mert volt vízi torna és ő is tornázott. :) Úgyhogy nagyon jól éreztük magunkat kint, csak kár, hogy apa nem volt velünk. És még napközben aludt is a Bius, ami nála ugye nagy szó. :) Szóval még probléma sem volt vele mert mindig szót fogadott.
Egy baj volt tegnap, hogy nem volt nálam fájdalom csillapító és egész délután majd meg hülyültem úgy fájt a fejem, aztán még ráadásul a fogam is elkezdett fájni. Bár az még most is fáj, úgyhogy a végén lehet, hogy kénytelen leszek orvoshoz menni. :twisted: Pedig azt nagyon utálom!

Na most mennem is kell mert addig voltam, amíg felszáradt a járólapom mert felmostam, de még vasalnom is kell meg a hörcsögöt is ki kell takarítani.
További szép napot mindenkinek!
zsuzsi2811
 
 


Köszönöm az infókat.
Nem gondoltam hogy ez ilyen drága :?

Kép
Kép
Kép
tgabi80
 
 


Sziasztok!

Na nem voltam tegnap.Strandon voltunk.Unokatesónk szülinapját ott tartották a játszóházban 12-15-ig.Az én fiam nem keresett engem :( .Megdícsérték,hogy nagyon jó volt. :D Előtte pancsoltunk.Jázmin aludt babakocsiban.Meg amíg nem volt a strandrészen a Milán,hanem bulizott,addig bementem vele a mély vízbe is.Tetszett neki.Zsuzsi nem láttál minket?Amúgy nálam lett volna fájdalomcsillapító.Adtam volna...

Ma meg tesómnál voltunk Komáromban.Tök jól elvoltak a kölykök.Meg legalább ők is gyerekezhettek.Hátha kedvet kapnak :D .

Nekem is takarítanom kéne.Na meg annyi cuccal mentem le tegnap is,meg ma is,hogy szemetet már nem vittem.És egy kisebb adag összegyűlt.Meg a szelektívet is meg kéne látogatnom.Apa elment a Milánnal egyik ismerőséhez.Valamit segít betenni a kocsiba neki.Meg hoznak haza gyümölcslevet.Én meg gondoltam írok ide addig.Jázmin már a kiságyban :D .

Megyek is,mert csak a Legókat pakoltam el.Gyors felmosok.

Puszilok mindenkit!
Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok!

Először is:

Edit!
Nagyon szépen köszönöm,hogy gondoltál Annára!
Bocsi,hogy csak most köszönöm meg,de kb. egy órája értünk haza nyaralásból-gyors kipakolás-mosógép bepakolás-fórum visszaolvasás. :lol:
Szóval köszi mégegyszer,nagyon jól esett,aranyos vagy!
A szülinapját holnap tartjuk meg (persze volt jelképes ajándék szerdán),ma még be is kell vásárolnom...
Olvastam,hogy Ti is nyaraltatok,és milyen jól telt a nyaralásotok!A képek szuperek! :wink:
Jázmin nagyon ügyi a szobatisztasággal,nem semmi,hogy szól...Rolcsit most gyakoroltattuk(locsoljuk meg a fákat-bokrokat),de nem jártunk túl sok sikerrel.Ez van,nem rohanunk sehová... :D

Zsuzsi!
Sajnálom a hörit,szegényke...De édi lehetett Bius,ahogy reggel örül a "túlélőnek"!
Melyik strandon voltatok?Itt T.bányán?Azt beszéltük Drágámmal,hogy jövőhéten mi is kimegyünk valamelyik nap ide a Gyémántba.

Gabi!
Nem a Pazárnál szültél?Vagy rosszul emlékszem?
Rákszűrésre mennem kell a közeljövőben mindenképp,Hozzá szeretnék menni,de sajnos tarifát nem tudok mondani Neked!Most nézem,Andi írta az árat!

Andi!
Mekkora már Márkbaba!Vivikéről is kérhetek képet?

A nyaralás jó volt,rendesen kipurcantunk gyerekektől,de azért tudtunk pihizni is.Az időnk meglepően jó volt,talán egy nap nem tudtunk fürdeni.Képek még nincsenek leszedve,de kisdobosbecsszó-fogok felrakni,már persze ha érdekel valakit...

Na,megyek,és folytatom a pakolást.
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna
 
 


Sziasztok!
Edit!

Nem láttalak a strandon, pedig a fájdalom csillapító tényleg jól jött volna! Mire haza értünk már hányingerem is lett annyira fájt a fejem is meg a fogam is. Bár a fogammal megjártam mert még tegnap is úgy fájt, hogy majd megőrültem, pedig szedtem jóformán óránként a flectort meg a cataflant!
:cry: Aztán végül is ma elmentem az ügyeletre és kihúzattam. Gondoltam tovább már nem húzom halasztom mert amúgy is fájdogált már egy ideje és mostanra gerjedt be teljesen. Pedig ma reggel már egyáltalán nem fájt, de úgy voltam vele, ha már rászedtem magam, hogy elmenjek akkor el is megyek. És még jól is tettem mert amikor kihúzta a doki, akkor azt mondta, hogy 3 gyökere volt, úgyhogy nem csoda, hogy ennyire fájt! Hát ez van! Így legalább haza fele jövet még beugrottam az Aldiba is mert ott van vaníliás joghurt és azt a Bius nagyon szereti, na meg a répa lé is, így vettem neki mindegyikből. :)

Anna!
Igen itt voltunk a Gyémántba, nekünk nagyon tetszik, főleg a Biusnak. És ez még nincs is olyan messze! :)

Én is a Pazárnál szültem, de én azóta sem voltam nála, úgyhogy a tarifát én sem tudtam. De ahogy az előbb olvastam, hogy mennyi, jól meglepődtem rajta! Úgy látszik már nagyon drágák ezek az orvosok, pedig lassan nekem is már illő lenne elmenni egy vizsgálatra. Na mindegy majd meglátom, valamikor csak eljutok. [/img]
zsuzsi2811
 
 


Jó reggelt anyekok!

Anna!Merre voltatok pontosan?Milyen volt a nyaralás?Részletes beszámolót két teregetés közt!!!Megint társasággal mentetek?A képek engem érdekelnek.
Milán pár nap alatt szobatiszta lett 22 hónaposan.Lehet ha kifogod a legjobb időszakát Rolcsinak,ő is hamar leteszi.Erőltetni nem szabad.Az udvaron meg lehet pelus nélkül gondolom.Ha meg mentek valahova,nem kell 25 csereruhát vinni,mert 6szor bepisilt.

Móni!Múltkor elfelejtettem megkérdezni:a bicajokat vittétek a kocsi tetején?Egyszer mi bringával mentünk nyaralni.Milán akkor volt 8 hónapos.És tök jó hogy vittük a bicajt :D .

Zsuzsi!Én is szülés után voltam nődokinál.Gyógyszert szoktam felíratni,mert az soron kívül van és ingyenes is.Az ember lánya úgy van vele,akkor megy orvoshoz,ha muszáj.Főleg,hogy ennyire megkérik az árát.

Ma délelőtt leugrunk a dédihez.Előtte még Postára kell mennem.Csak várjuk a Hugit,keljen fel.Mióta nyaralni voltunk, sokáig alszik. :roll: De hagyom...

Megyek,ágyneműt igazítani,meg összepakolom a cuccunkat a dédihez.

Szép napot mindenkinek!
Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok!

Anna Nem a Pazárnál szültem! A főorvos volt bent , meg a Málik Zoltán a Gábor születésénél. De én nem fogadtam orvost most sem.

Elvileg holnap megyek a Ferencz dokihoz, de árat nem tudok pontosan, csak hallomásból, hogy ő valamivel olcsóbb.

Kép
Kép
Kép
tgabi80
 
 


Sziasztok!

Ezt a pocsék egy időjárást!
:evil: Komolyan mondom nem tud az ember tervezni. Már két napja nem megyünk sehova mert ilyen az idő. Tegnap nem mentünk a játszóra mert állandóan dörgött az ég meg be volt borulva, aztán meg sütött a nap, de akkor meg nem mertem elindulni. Ma meg hol esik, hol meg eláll az eső. Még jó, hogy legalább délelőtt lementünk a Biussal a boltba mert ahogy elnézem ma délután sem megyünk sehova. :cry:

Képzeljétek, a kisasszony számítógépet kér a szülinapjára, amit persze megígértem neki, hogy kap. És a teszveszen tudtam venni egy micimackós laptopot, ami 3-8 éves korig jó elvileg. Remélem tényleg jó lesz mert ezt 5000ft-ért árulták újan, csak doboza nincsen, viszont máshol nézegettem és elvileg 12000-ért van! Szóval nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lehet. Remélem a Bius is örülni fog neki mert elvileg ő a micimackót nagyon szereti! :)
Már csak tortát fog kelleni rendelnem neki valahol. De azzal még ráérek mert csak szept. elején lesz a szülinapja, de legalább az ajándékon nem kell majd gondolkodnom! :)
zsuzsi2811
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?