sziasztok
Már rég Írtam, de azért próbálok mindig olvasni legalább, csak mire a végére érek, már nincs erőm mindig Írni. Mi jól vagyunk, cirka 4 hét még, már visszafelé számolok
Készülök lelkiekben, testiekben egyaránt, de még úgy érzem nem vagyok felkészülve, lehet, h azért nem mert a felújÍtás még nincsen kész, és kicsit félek is, hogy milyen lesz, hogy már nem csak Hanna van, hanem még egy prücsök. Hogyan fogom mindkettőt szeretni, meg iylenek. Olyan jó lenne tudni, hogy melyik nap szül az ember, nem?? Mennyivel egyszerűbb lenne. De hát lehet, h a természet pont azért csinálta Így, hogy álljunk készen, s már ne más dolgokkal foglalkozzunk
Rékacs
Ez a vÍrus elég csúnyán hangzott, remélem, már teljesen rendben vagy!
Nálunk nem kell igazolás a tornára, de az úgysem kockáztat, akinél van vmi, nem? Csak a nnyi nálunk a kikötés, hogy a 12. héttől lehet.
Orbis
Cukik a képek!!! És nekem tetszik a Borka név. Anyakönyvezhető Így?
Csilla
Szerintem a 3110-es teljesen oké többedik terhességénél. Mekkoa a nagyobbik? Főleg, ha nem régen szültél!!! Persze,a zért vigyázz magadra, de pár hét múlva azért lazÍthastz szerintem.
Katy
Én még nem szültem meg, szerintem még egy darabig nem is fogok, Hannát is túlhordtam
Edwig, Aura
Kitartás Nektek, addig is, mÍg megjelenik az igazi!!!
Esztyx Ne félj, mert attól nem lesz jobb
Nem lesz semmi baja!!!! Ha pedig véletlenül bármelyik babával van vmi (s nem kell a legrosszabbra gondolni), akkor azt is el kell fogadni, mert az is az élet része (na én is osztom az észt
) BÍzzál a babádban és magadban
Rékacs
Igazad van, mi sem sokáig használtuk a pelenkázót, mert mindig a nappaliban volt Hanna velem, s ott pelenkáztam, a földön
Dory
Ne aggódj, nálunk is nagy a kupi még, és egyetlen babaruci sincs kimosva
Igaz, beszerezni nem kell, mert Hanna is nemrég volt pici
, de azért Így 36 hetesen már illene..
Na eldugulok, mert ritkán jövök, de akkor egy oldalt betöltök
bringa (36)