Sziasztok kismamik!
Mennyi minden történt veletek amíg nem voltam alig birlak követni titeket.Ritkán vagyok a gép közelébe tegap és tegnapelőtt be sem kapcsoltam...közeledik a búcsú és nagy takarítás van meg főzés és már délutánra alig marad erőm...holnaptól meg még cifrább napok lesznek,délelőt ki takarítom a szobát délután meg megyek a városba a nőgyógyászom elküldött egy dokihoz EKG-ra gondolom ezt csinálnak,merte meg emlitettem h nem kapok néha levegőt éjszaka mikor nagyon meleg van...de tegnap is fájdogált a szívem kbegy órán keresztül,lepihentem mert mikor járkáltam rosszabb volt
...a továbbiakba süteményeket készítünk -főzünk...csütörtökön szintén délelőtt megyek a dokimhoz beteg szabadságért...ez most rosszul sikerült most már 2 hétre kapom és többször kell járkálnom utána,de az a fontos h meg legyen mert különben nem kapok táppénzt.
Képzeljtek vasárnap este volt a falunkba cirkus Én el mentem,de előtte annyit gondoskodtam h el menjek vagy ne ésnem bántam meg h el mentem sőt jó volt és a belépő is kb 1000 ft volt.
Andi!Örömmel olvasom/olvassuk mi minden történt veled.Lenne 1 kérdésem:-A köldökcsontot mivel kell kenni
és be kell kötözni
Suzy!Bocsi h nem fejeztem ki jól magam...a vinettát meg sütöm össze töröm és főtt tojást darabolok bele,vöröshagymát és keverek ki majonézt ezt is bele keverem meg sózom és kész...nálunk "vinetta pasztának"mondják persze az Én részemre majonéz nélkülit csinálok.
Sajnos velem is meg történt már 2x h nagyon be vágtam a körmöm és nőtt mellette hús és nem akart el múlni...dokihoz kerültem és későn a fél körmömből vágot le...nem akarlak meg ijeszteni de ez történt.A körmöd mellett nőt hús?vagy csak piros és fáj?remélem kapcs a gyógyszeretárba valamit rá és mihamarabb el fog múlni.
Nomi!Hogy van a kolleganőd?
Gabi!Nagyon szép az ágynemű.Grat a 28 héthez!Szerintm is elég lesz a baba cuccok...mind nagyon szép.Nekem még ennyi sincs de lassan meg lesz.
Orsi!Hogy vagy
elmúlt a derék fájásod
Jó ötlet a búcsúztató.
Örülök h minden rendben van a babával ,gratt.Miffin süti,nyami...nyami.
.
Hencsi!Sajnálom h anyud így reagált mikor be jelentetted h babát vársz,de majd idővel meg látod örülni fog adj neki egy kis időt...szorítok h minden rendben legyen és jól végződjön.
Vivi!Nagyon szép a szőnyeg és a kiságy is és a pocakos kép jól nézel ki.
.Jó lett a táblázat,köszönjük.
Gondolom h megijedt a párod.Nálunk nem tom h zajlik le a szülés és h bent lehet-e a párom mikor szülök,de ezt majd meg beszélem még a dokival.
Vikca!Üdv köztünk és gratulálok a babához.
Ideje lenne befejeznem az írást már sokat írtam nem akarlak titeket untatni.
Ana!Üdv köztünk!
Szép napot mindenkinek
Puszi.