Új privát üzeneted érkezett!

Nono
Szupi babkocsi! Jó kis üzleteket bonyolítasz. :wink:

Orsi
Mi újság? Hogy érezték magukat a srácok?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Eszter még mindig beteg, tegnap este is 39,9-et mértem popsiba. Holnap viszem vissza az orvoshoz. Egyenlőre nem kaptunk gyógyszert, holnap lehet, hogy lesz vizelet vizsgálat.
Mára annyi változott, hogy nekem szinte nincs hangom. Remek.
Viszont voltam tegnap fodrásznál és kozmetikusnál! Ennek nagyon örülök!!!!
Tegnap egész nap ott volt a húgom és a barátja. Az is nagyon jó volt, a gyerekek is nagyon örültek nekik.

Nono,
Nagyon jó a babakocsi!!!!
2004-ben mi is 200e Ft felett vettük a babakocsit, de így belegondolva 3 gyerek használta, és szerintem még 3-at kibírna.
Mi most Eszternek nem vettünk semmit. Mármint a ruhákon kívül. Jó lenne elednom ezt a bbc iker kocsit, abból vennénk gyerekülést a Márknak.

Na, Eszter bekakilt...

Szép napot!
Edina

nedinabp
 
 


Na háj lányok, én is itt!

Távollétem oka: gyors elhatározás következtében 3 hétig voltunk Erdélyben a gyermócáimmal (szupi ÚÚÚÚRI dolgom volt az anyámnál!!!!!), aztán 1 hétig nyaraltunk Jásszentandráson.

Még egyelőre nem sikerült utolérnem magam (mondja má meg valaki, hogyan lehet az, hogy csak mosok, és mosok, és mégsem fogy a szennyeshegy???? :shock: ), de amint összejön ez nekem, részletekkel is jelentkezem, és vissza is olvasok. Harmadik napja vagyok élesben a kölökkel: és alakul is valami stratégia a 3 kölök esti lefektetésére (ugye nekem ez volt a dilemmám).

Képzeljétek csak 2 és 1/4 hónaposan LEESETT a köldökcsonkunk (pedig már lételememmé vált a kezelgetése) !!!

Kép Kép Kép
fanetta
 
 

 
 

Fanetta
Köldökcsonk távozásához gratu! :wink: Nálunk anyós van itt, uri dolgom nincs, de azért segít. Szegényt nagyon megviselte apósom halála. :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Na végre van egy kicsi idom.

nagyon jo volt, amikor a gyerekek hazajottek. ennyire még sosem rohantak a nyakamba ugrani. Elisa hatarozottan megismerte oket, szerintem.
az elmult 4 nap azért elég gaz volt, az elso nap kulonosen. kellett egy kis ido, mire mindenki hozzaidomul a masikhoz. ugye itt voltak a batyamék 5en + hétfo este még a sogornomék 3an. nagyon nagyon nagyon elfaradtam, nem azért mert én barkit is korulugraltam volna, hanem mert kozben elromlott az ido, 6gyerek + 1 bébi sok a mi hazunkban. de azért jo volt. ilyenkor mindig szomorkodom, hogy ilyen messze vagyunk egymastol.
tegnap kalandparkban voltunk, a kicsi déltol este 6ig egyfolytaban aludt (egy szopit kozbeiktatva) pedig ki be pakoltuk a kocsibol. fantasztikus alkalmaszkodoképessége van!

szoval szép a nagy csalad, csak szusszal birja az ember!
s.orsi
 
 


Orsi
Alkalmazkodóképesség harmadik gyereknél nem árt. 8) Jó sűrű napjaid voltak. Mikor kezdődik a suli? Az én fiam már nagyon várja. :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


egy hét alatt ezt mind termeltétek????? Neeeeemá, ezta mennyiséget elolvasni sem fogom tunni! 8)

Mától vagyok, voltunk nyaralni is gépem is oks már úhogy jövök majd sűrübben is!

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Ja, ezt mind mi termeltük. :oops: Hogy vagy? Pocaklakó? Van már nevetek? (Ha már írtad volna, bocsesz.... :roll: )

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


egcsi: nincs nevünk, tetszett a Szofia de azóta elvetettük, tetszik még a Lili de h Lilien v Liliana vagy mik vannak az már annyira nem így egyenlőre sakk matt. De ötletelhettek. Volt még talonban olyan név ami tuti kicsapja a biztosítékot, így tetszik az Amíra, az Amelia de valahogy egyiket sem érzem magaménak. Úhogy még várunk. Megvan a szekér a héten hozzák már nagyon be vagyok sózva rá.

Voltunk nyaralni is....nem volt rossz de jó itthon. Lakáseladás sehogy sem áll, pocak növöget, kölkök égtelen rosszak, sok az energiájuk de lakásban lekötni őket nem nagyon lehet. Szval ennyi nagyjából rólunk. Köv hét már a 19. hét lesz akkor megyek a genetikai uh ra is. Remélem még mindig jány a jány ha már csajos szekerentyűt kap, ha meg nem akkor jópénzen eladom itthon min 40 ezer haszonnal ami nem rossz azért. De jó lenne megtartani mert álomszekerentyű amúgy.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono
Majd tudósíts, hogy mi volt az UH-n. Csak nem tévedtek a múltkor. :wink: Névválasztás: a Lili szép, nekem tetszik. Nálunk Bianka a lánynév, ha fiú lenne, apjuk Bélát akar. Apósom tavaly halt meg, az ő neve volt Béla. Annyira nem vagyok oda az ötletért, de úgyis csajszi lesz. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


sziasztok,
igen mi is eltűntünk, bár néha azért olvasgattam, de nem volt energiám.
Mi az elmúlt három hetet kórházban töltöttük, ebből két és felet intenzíven a pici háromhónapos lyánykával.
Szörnyű volt neki is, nekünk is, nem is biztos h vége van az egésznek, de reménykedünk, h mostmár hízni fog és a vérképe jó marad.
nem tudni mi volt oka, de a babó különösebb durvább előjel nélkül életveszélyesen kiszáradt. Kicsit volt sápadtabb, és a combja lett puhább a kórház előtti két hétben, de továbbra is mosolygós bébi maradt. Több orvos is látta, mert én aggódtam, de mondta senki komolyabbank az állapotát.
Sőt, az intenzíven az őt szurkáló nővérekre ,orvosokra is mosolygott,akkor amikor 2-3 napnál többje nem lett volna már itthon.
csak az apró jelekből lehetett arra következtetni, h baj van.Most úgy néz ki, vírus okozta nála ezt az egészet, mert minden más lelete negatív.
Szóval ez a rota, adeno vírusos hasmenéses dolog nem mindenkinél tarol rögtön, nálunk lassan, hányás nélkül dolgozott, és szépen tönkretette a bélrendszert majd a májat.
Azt hiszem ennyit elég leírni, a tanulság az, hogy hinni kell az apróbb jeleknek, a megváltozott kakiszámnak, igenis lehet baj, és ezt pl nálunk csak a vérkép mutatta (volna korábban) ki.Ez nagyon ritka, senki nem találkozott még ilyennel, de hát ezek szerint van.
süni69
 
 


süni: én átéltem azt amit te és majdnem elveszítettem a lányom. itthon már csak pár órája lett volna. elötte nap mikor simán hazazavartak a kórházból már nagy volt a baj de nem voltak hajlandóak bennt fogni. Amikor vért vettek tőle aznap akkor már ahogy elvette az ápolónő a vénától a tűt csomós volt és egy hajszálat húzott ki csak nem hajból hanem vérből volt olyan kocsonyás volt már. Már akkor szóltam h sztem ez nagy baj de le sem szartak. Másnap reggel nem tudott lábra állni akkor rohantam a másik klinikára, azonnal ott fogták...éjjel már vért hányt. Ha azt mondom akkor és ott egy kicsit meghaltam nem hazudok. A mai napig visszatér rémálmaimban. És voltak jelek, voltunk kórházban. Nálunk is vírus volt de nem tudták kimutatni h végülis mi. 40-42 fokos láz napokig de nem hányt v ment a hasa. Borzasztó, remélem azért túllesztek rajta. Okozott maradandó károsodást? Nem váltasz dokit? Per ha tartós maradt vmi? Remélem semmi és egy rossz rémálom marad eztán......és igen figyelni kell az apró jelekre de ha a kórház lecarja és nem veszi fel mit tudsz csinálni???? semmit......reménykedhetsz h túléli. :cry:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


nono, jaj istenem, akkor te tudod min mentünk/megyünk keresztül.Igen mi is közel voltunk az elvesztéshez, azután a májbetegséggel riogattak, mi imádkoztunk, h "csak" vírus legyen.Nálunk láz sem volt, csak 4-5 kaki lett egy ideje, és citromsárgásabb.(anyatejes babánál elmegy, lehet h mégsem???)
Semmit nem szeretnék egyenlőre,csak azt h túllegyünk rajta, dokit váltani sem, eddig nagyon meg voltam elégedve vele, sztem őt is nagyon bántja, h nem egy héttel előbb küldte be, de más orvos is látta, és kívűlről nem látszott semmi, csak az utolsó két napon.Akkor meg én már eldöntöttem h irány a kórház és vérvétel.Innen aztán felpörögtek nálunk a dolgok, most úgy néz ki és bízom benne így marad, még időben.
Ja és nem csak mi voltunk hasonlóan akkor a lászlóban, más is járt így.
süni69
 
 


Süni
Jaj, ez szörnyű! :shock: Remélem hamar rendbe jön a pici!

Nono
A te sztorid is rémisztő! Mi a francot csinálnak a dokik.... :shock: Ennyi erővel javasasszonyhoz is vihetnéd a gyereked. :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok nagyon régen ne jelentkeztem mert van egy másik topic is ahol fenn vagyok itt az oldalon . Gondoltam jelentem hogy még egyben vagyunk és már csak napjaim vannak hátra és hogy nagyon kezdek félni :(
Vendég
 


Kriszti
No para! Drukkok mennek a gyors és könnyű szülésért! :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


köszi szépen csak hát nem olyan egyszerű ez a dolog :( és félek is 3 . baba
Vendég
 


lenne hozzátok egy kérdésem több fej többet tud alapon :(

Szerintetek mi tévő legyek ? A doki (nincs fogadott ) azt mondta teljesen nyitva vagyok C2111 és ott a feje ahol kell bármikor beindulhat a szülés de ha péntekig nem indul meg akkor kórház reggel 7-re Kistarcsára ez a helyileg illetékes .Akkor meg kérdeztem ő hol rendel azt mondta Cegléden és akkor megkérdeztem szintén mennyiért vállalna el félre hívott és azt mondta 70 ezer ft de mivel csak most szóltam így elenged belőle és csak 50 ezer nem kevés még így sem de viszont akkor azt mondta ő legkésőbb szombaton megindítja a szülést nekem ,ha nem fogadom meg akkor Kerepestarcsára menjek a kórházba és akkor is befektetnek csak annyi különbséggel max +10 napot várnak hátha magától beindul ,ez mind okés lenne csak most feküdjek be senkit nem ismerek se orvost se nővért se szülésznőt senkit még az osztályt sem láttam belülről , nem mind ha Cegléden igen de legalább ezt a dokit ismerem 3-szor voltam nála és normálisan viselkedett velem de olvastam róla rosszat is meg jót is igaz rosszat az irt akinek nem volt fogadottja . Szerintetek mit tegyek ? Mondjuk azt mondta ha bele egyezünk hogy ő legyen a dokim csütörtökön hívjam pénteken feküdjek ő lesz ügyeletben és ő szombaton megindítja de szombaton csinálnak ilyent ??? vagy csak kamuzik a pénzért szerintetek ?
Vendég
 


Kriszti
Miért ne indítanának szülést szombaton? Az is csak olyan nap mint a többi....szerintem, de ugye én nem ismerem az otthoni szokásokat. :roll: Azt, hogy megfogadod-e nektek kell eldönteni, ahogy érzed. Én nem vagyok szülésindítás párti, de lebeszélni sem akarlak. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


vanilla: én sem vok indítás párti de ez más tészta. Viszont ne hari nekem nem szimpi h ügyeletben lesz és ennek ellenére nem azt mondja gyere megindítom hanem azt h fizess és akkor jöhetsz amúgy is kapok pénzt hisz bennt kell lennem mert dolgozom de azért ha te akarsz vmit fizessél.....a tarcsairól eddig csak jót hallottam.....persze kedves a vizsgálatoknál de ez nekem akkor sem tetszik. Az is más ha azt mondja miattad bejövök és az pénz de így mire fel? mert találkoztatok 3x? Néha az ügyeletes jobban oda figyel. Megértem h nem akarsz még 10 napot ráhúzni de a tarcsaiban sincs 42 hétre szülés, ott sem vállalják. Annyit kérnék egy dokitól ha mennék h egy kis lazító zselét v egy durvább vizsgálat az is elindítja már....aztán ha fáj lehet vinnyogni h bocs mégse meggondoltam magam. Ez nehéz ügy, én ha már nem akartam eddig fogadottat akkor most sem szeretnék. Fiam a kiírás napján született, reggel még ctg és mondta a dokim 1 hétig itt nemlesz baba, este 8kor elkezdődött éjfél elött megvolt. Szval bármi lehet még és még van 2 napod plusz 4-7 nap ha 41 hétre jönne ki. Tudom jaja de mennyire h nehéz a vége de kitartás. Én maradnék a tarcsainál. nem fognak befektetni ha kéred, miért tennék? ha indul a baba jössz.....ezt így szokták, nem?

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


kriszti,
én mind a négy gyerkőcöt túlhordtam.
A dokik nem szívesen indítanak, mert többször császár a vége, és ez első babánál nem biztos h jó (nem látom van-e nálad több gyerkőc)
Ha így nyitva vagy, tényleg lehet h gyorsan elindul, és normálisan be is fejeződik a szülés.
Én is a kistarcsai kórházhoz tartozom, bár nem ott szültem, de voltam egy Szabó nevű orvosnál szülés előtt áprilisban, ha jól emlékszem főorvos, és nagyon kedves volt, és hozzáértő.A kórházról nagyon jókat mondanak, egy jól felszerelt kórház, jó a szülészet, szval szerintem menj be, nézz körül.A választott orvosnak véleményem szerint a terhesgondozáson van jelentősége,a szülésnél az én tapasztalatom alapján, a szülésznő fontosabb, ha baj van meg ott van hirtelen a bent lévő összes doki körülötted.
Így egy ismeretlen dokira kidobni pénzt nem tudom megéri-e.Keress rá a szülészeteknél, hátha találsz ott is infót kistarcsáról.
Kitartás, most már hamar vége van, mindjárt babázhatsz!!!!
süni69
 
 


Kriszti!

Tudom, hogy nem sokat számít, de nekem a 3. szülésem volt a legsimább.
Drukkolok!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


és lányok elmesélnétek milyen volt a 3. szülésetek mire számíthatok átlagban ??
Vendég
 


kriszti,
nekem a harmadik volt a leghosszabb, de mégis a legjobb,Hajnalban elindult, és napközben többször leállt.Délután aztán kaptam infúziós segítséget, és onnan nagyon szépen haladtak a dolgok.Este hat óra előtt láthattam először a kicsi lányt.
Sajnos attól is függ, hogy mennyi idő telt el az előző szülésed óta, nálam 7 év, így gyakorlatilag első szülésnek számított.
Hogy döntöttél doki ügyben??
süni69
 
 


Sziasztok!

Jól vagyunk, a héten járok úszni a fiúkkal minden nap. Mit mondjak, nem egyszerű, mert 45 perces az óra, és én a nézőtéren ülök Eszterkével aki kb15percig leköti magát. Utána jön a nyűglődés. Milyen jó lesz 2év múlva már ő is úszik, én meg csak magamba ülök, vagy én is úszok:)

Süni,
Szörnyű amin átmentetek!!!! Jól olvastam, hogy rota volt? Hogy kaphatta el? A többieknek ilyenkor nem csinálnak vérvételt?Remélem nyom nélkül felépül! Egyébként szerintem az a baj, hogy ritka vagy ritkábban előforduló betegségekben nincsenek otthon a háziorvosok. (Nálunk Márknak újszülött korában csontvelőgyulladása volt, és nem vették észre, vagyis nem gyanakodtak komoly betegségre pedig látta 3 orvos. A háziorvos amikor megtudta teljesen ledöbbent, a praxisában még nem fordult elő, hogy újszülöttnek ilyen betegsége legyen, pedig már rég a szakmában van. Ő volt az én gyerekorvosom is.)

Nono,
A te történeted is nagyon hátborzongató:cry:
Szörnyű, hogy szinte a szülőnek kell diagnosztizálni, mert nem vesznek komolyan:( sokszor az embert elkönyvelik aggódós hisztérikának, bár ez engem nem érdekel csak a gyerekeknek ne legyen baja!
Merre voltatok nyaralni?

Kriszti!
Nekem császárjaim voltak. Nekem is az a véleményem, hogy ha eddig nem fogadtál orvost, akkor most már ezután se. Kistarcsáról én is csak jókat hallottam, bár én a Klinikán szültem, de elvileg oda tartozom. Szerintem próbáld meg a kórház topikját, hogy ki mit tud mondani az ottani dolgokról. Nem oda jártál terhesgondozásra? Tudom, hogy nehéz a vége, de ez az ügyeletben megindítom nekem nagyon pénzszagú. Esetleg ha keresnél ott szülésznőt?

Megyek fürdetni
Jó éjt!
Edina

nedinabp
 
 


Az első 16 óra a második 3 óra ....most kicsit pánikolok.....rötyögtem is apával h lehet h éjjel majd arra ébredünk h hopsz vki felsír.....azért remélem ennyire gyors nem lesz....az gáz lenne.....nem vagyok itthon szülős párti.....megnyugtat a kórház meg a sok fehér köppeny......

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


nono, megnyugtatásul, nekem első 10 óra, második 2 óra,a harmadik 13 óra negyedik 5 óra...Hátha beérsz!!!Én sem mernék fehér(zöld) köpeny nélkül szülni...
süni69
 
 


Ja bocs, már nem fogok az biztos :D
süni69
 
 


süni: azért a 13 óra sem hangzik túl fényesen. Mondjuk nekem nem 7 hanem csak 2,5 év telik el az előző szülés óta úhogy még elvileg emlékszik mindenre a szervezetem....de nem is tudom....mondjuk egy újabb 3 órással igencsak kibékülnék most is. Az jó lenne. Márha a plac kegyeskedik odébb mászni a méhszájról. Ha nem akkor csaszi. Hmm, karácsony elött a 37. hétre kérném akkor mert karikor már a 38-39ben leszek és félek h beindul magától és pont ünnepekkor egy vérzéses pánikos rohanós aggódós...amúgy se de akkor sem hiányozna.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Na úgy néz ki, sikerült végre utolérni magam :) Hihetetlen, hogy megsokasodtak a tennivalók!! Vagy csak én érzem ezt?? 8) 8) ...
(amúgy köszi a hiányolást 8) )

Valahogy kiblicceltem, hogy kisebbem 3 hónapos koráig nem igazán voltam egyedül bevetésen a 3 kölökkel :lol: De majd most!! :D

Tegnap bkv-val elmentünk a Millenárisra, ugye most van a tér-film-zene fesztivál, és moziztunk a szadadtéri kivetítőn: hát nem volt nagyon eccerü a le-felszállás a 3 mákvirággal, de végül is megoldható.
(csak szoptatás közben nem tom hogyan lehetne a 10 méterre levő másik fiamat figyelmeztetni, hogy másszon már ki a szökőkútból, mert nincs nálam csereruha-az odaordítás ugye nem játszik ilyen sokadalomban)

nono: nekem első gyermóca 3 óra, második 2 óra, harmadik 15 perc (kórházba éréstől számítva) - szóval Légy résen! 8)

És ezek a betegséges sztorik tényleg nagyon durváááááák!!!

Nagy fiam elkezdett beszélni: tegnap rámutatott valamire és aszonta, hogy "átő iát". Nos, szerintetek mire mutatott rá ?? :D :D :D (a kitaláló jutalma egy döglött béka)

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Sziasztok


Doki ügyben úgy döntöttünk maradunk Kistarcsán és amikor jönni akar a picur majd kijön amúgy ma voltam NST-n és elég jó a helyzet

Gravid uterus fundusa Px 2. normoton méh jó magzati szívhangok.
Bv Előfekvő rész :koponya a bemenetre illeszkedik C2222 Álló burok , vérzés nincs, norm fluor RR110/70 Hgmmviz feh : negatív nst reaktívlelet kiadva és azt mondta akár mior megindulhat de szirénázva menjen a mentő és ne kocsival induljunk Monorról :(
Vendég
 


Nekem az első fiammal 18 órán át szenvedtem mire meglett most 12 lesz , a második 3 óra alatt fájásokkal ő 7 éves már, remélem ez hamar kibújik nem kell órákat kinlódni
Vendég
 


Sziasztok!
Ne haragudjatok a zavarásért, egy 8 hónapos kislány anyukájaként szeretnék Nektek ajánlani egy terméket: a Lovemoon anionos betétet!
Azon túl, hogy a betét extra nedvszívó képességű, a benne lévő anionos csíknak köszönhetően antibakteriális, gyulladáscsökkentő és gombaölő hatása van!
Semlegesíti a kellemetlen szagokat, fenntartja a hüvely megfelelő PH értékét!
Így kifejezetten ajánlott áldott állapotban, szülés után, vizelettartási, aranyeres problémáknál is!

Ha érdekel Benneteket a termék, írjatok privit!!

Üdv mindenkinek!
mbaba82
 
 


Fanetta!
Az én tippem: teát kért inni. :D

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


hihi boeske nem talált! és naooon hideg :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


fanetta: sztem piát kért konkrétan pálesz lehetett az asztalon :lol: A másik tippem h nőt akar, csak nő lehet a dologban, akkor kezdenek el furin beszélni a pasik! :lol:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


hülyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol:
(és mégis!! van benne némi racionalitás 8) 8) 8) )

Na jó elárulom: eltört zsiráf :D :D :D

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


fanetta: naaaa, ki akartam találni!!!! Kell az a döglött béka! elküldöd azé? :lol:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


háperszeeeeeeee, kettőt is!!!gondoltam én, hogy vonzó a nyeremény!!!
küldd a címet!!

Nem akarok panaszkodni, de bakker, most érek rá ebédelni!!! (igaz, hogy megvan a hétvégi ebéd is) És ugye ha bekaptam indulhatok begyűjteni az aprónépet. És még azt mondják, hogy dejóó nekem,mert itthon vagyok és nem dolgozok! Legközelebb, aki ilyent mond, tutira megharapom!!!!
A harmadik kölökre születés előtt rá kéne írják, hogy "csak erős idegzetűeknek". :roll: :D :lol: :roll: :lol: (nem akarok ezzel elriasztani senkit, téged Nono meg amúgy sem tudnálak máááááár :lol: )

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


csak egy dilemmám van: nem tom, hogy kilapogassam-e, vagy azt majd te....... :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Fanetta
Csak szépet és jót akarok hallani a harmadik csemetéről és a vele járó teendőkről. :lol:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Nem tudom emlékeztek-e rám, még az elején én is bejelentkeztem hozzátok, aztán szépen faképnél hagytalak benneteket. :oops: :oops: :oops: :D :D :D

Igazából azért írok, mert láttam, hogy Panny is ír nektek, de mostanában nem látni sehol. Tud róla valaki valamit????

Nono!
Gratulálok Hármaskához!!!! Olvastam, hogy miken mentél keresztül. Én is kíváncsi leszek, hogy ez a harmadik milyen gyorsan fog jönni.
A fájás kezdetétől számoltátok az időt? vagy mikor a szülőszobára értél? szülőágyon az elsőnél 2,5 óra, másodiknál fél óra.
Ha a fájásokat nézzük, elsőnél már előző nap voltak fájásaim, de csak a derekamban, a másodiknál fájástól számítva 6 óra.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


nmarya: pannyra sok kivizsgálás várt aztán h elkezdték e a babaprojektet...nem tudom. Sajna ide sem jön túl sokszor.
Hú de jó már a 33. héten vagy....ilyenkor olyan távolinak tűnik az az idő. Persze 6 hetesen a 18. hét i irtó messze volt.
Nevetek van már?

fanetta: ha lapítva küldöd olcsóbb a posta, ha nem akkor örömet szerzel vele, azt fogom kloffolni ha a gyerekeim az idegeimen táncolnak :lol: . Azért nyugodtan mondjad h milyen a 3 gyerekes "semmittevés". Gondoltam én h túl sokat lógatod a lábat és arra is "lusta" vagy h ide told a képed. Koktél, szép fiúk, ugye ugye...tudom ám mit teszel mikor épp nem alszol! :lol:

Nem hozta még meg a posta a babakocsit némethonból, pedig úgy lesem a csengőt mint anno a telefonom mikor első szerelmes voltam és vártam a csepegős sms-eket. 8) Bakker, postást sem vártam még ennyire. Tény h izgat h egy vagyont elutaltam és áru még nincs a kezemben...apa is dobol már a padon h hol az áru.....persze tom h nem két nap de 5 nap alatt csak jöhetne....vagy mégse ugye.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


fanetta: van, azt mondják a kórházban szervíz a csecsemőkenk ha nem műkszik az on/off gomb rajtuk....csak mikor az enyémeket elhoztam nem tudtam h van ilyen is....most meg mán nem garanciálisak. :lol:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono!
Én is ott tartok, hogy Pannira egy csomó kivizsgálás vár/volt.
Nálunk is kislány lesz, s Szonja lesz a neve.
Néztem is a vonalzódat, hogy hamarosan a félidőhöz közelítesz.

Remélem minden okés Panniékkal, csak meg akarja várni a 12.hetet, aztán belibben a jó hírrel.

Majd még bekukkolok, ha nem baj. :D :D :D :D

Jó éjt!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Senki nem jön ? Hiába hétvége....

Kriszti? Ha még egyben vagy, jelentkezz!

Orsi
Te is régen voltál, visszazökkentetek a szürke hétköznapokba?

Mi jövő héten tervezünk egy pár napos kirándulást, feltéve, hogy apjuk nem dolgozik. Anyós talán marad még egy kicsit, de majd akkor biztos, ha meghosszabítottuk a repjegyét. Reménykedem, hogy nem csak egy múló gyenge pillanat volt, hogy beleegyezett a maradásba. 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Itt vok én is csak hát 3 gyerekkel itthon...szal nem kell nektek mesélni :lol: :roll: ..na meg mi is nyaralni voltunk..ma jttünk meg Zsóry fürdőről..10 napot voltunk..nagyon szupi volt...as rácaim igazi vizicsirkék :lol: :lol: ..Márk egész nap a víz alatt volt,úszott,ökörködött..stb..meg is lett az eredmény...csütörtökre annyira fájt a füle hogy ügyelet lett belőle :( ..azóta is fáj neki..holnap reggela fülészeten kezdünk.Krizsikém egy éves úszústanolyama már most sokat ért...annyira ügyes volt..míg más vele egy idősek úszógumival mertek csak a vízben lenni,addig ő már úszkált a víz alatt....tuti h szeptembertől is folytatjuk az úszást....Olika meg csak ezt hajtogatta:"füjdeni,füjdeni" :wink: :wink: imádta a vízet...a végén már annyira vagány volt h nem kellett neki az úszógumi se...túlságosan bátor :? .

3 gyerekkel nyaralni azért elég horror..nem mondom h kipihenten tértünk haza...3 napra anyukám is lejött az unokatesókkel....igazából segíteni akart lejönni,de még hozott a 3 gyerek mellé kettőt :lol: :lol: :lol: ..a srácok nagyon élvezték,nagyokat bandáztak együtt a vízben.

Visszaolvastam mindent, de olyan késő van h nem bírok reagálni.

Ígérem sűrűbben próbálok jönni.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


panny: pedig bíztam benne ha már nem kell 24 órában a sarkukban lennem mennyivel könnyebb lesz. A lánykám most 5 éves de vele már tényleg könnyű, a fiam se vészes de mi egészen sokat pihiztünk velük míg egy hétig voltunk nyaralni. a kisbaba csak azért nehéz mert sok motyót igényel meg mikor eljön a mászás ideje nem ül meg a babakocsiban és még nem fogja fel h nem szabad erre v arra menni és az nehéz időszak de sztem mikor 2 éves lesz akkor annyira könnyebb már. V én vagyok elfogult? Mondjuk enyémek extrém nem alvósak voltak.

Soron következő nevünk a Lilien. Most épp ez a befutó, egyenlőre apa sem vétózta meg és tegnap előszőr hajlandó volt a néviutót nézni az MTA honlapján. Kész csoda de nem lelt jobbat. Bár a Leila bejön de mondtam neki h ez is csaak azért mert star wars fan a lelkem de nem biztos ha család is tolerálná. Szval egyenlőre Lilien. Ez olyan nono-s név.....nem is tudom miért de úgy jónak érzem.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


SziasztoK!


Két hétig nem voltunk itthon, tegnap jöttünk haza.
Végre kipihentem magam :D .


Vanilla, nem tudom, aktuális-e még, én Kistarcsán szültem januárban, ez a harmadik szülésem volt a legjobb és a legkönnyebb is. Csak jókat tudok írni a kórházról.
Minden szülőszoba alternatív, s megfizethető a kétágyas szoba is (érdemes kérni).

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Nekem Samu első fájástól számítva kb 7 óra múlva lett meg, időben ugyan nem volt sokkal rövidebb, mint a többi (azaz de, Emivel 10+12 órát vajúdtam (közben leállt), Beni meg kihúzta a dugót, aztán nem voltak fájások, végül oxitocinnal 3 óra alatt kint volt.

Viszont most harmadjára ez a 7 óra jóval elviselhetőbb volt, sokkal ritkább fájásokkal szültem, végig 2-3 percesek maradtak, tehát összességében mégiscsak kevesebb fájás volt. :D

KépKépKépKépKép
uxi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?