Új privát üzeneted érkezett!

Kikocska, Esztyx, nagyon köszönöm, tök jó fejek vagytok!

Nekem is eszembe jutott, hogy elhívlak benneteket hozzánk, de az egész lakás 29 négyzetméter, egy szoba, és épp most ürítettük ki, hogy elférjen a kiságy meg a pelenkázó, úgyhogy egyáltalán nincs leülő helyünk egy kanapén kívül, ami akárhogy is számolom, nem elég. Úgyhogy így nem jön össze, nagyon kényelmetlen lenne. Kép
A CDből meg hála Istennek mi is bőségben vagyunk (informatikus a férjemKép, sőt,az egész család szerzi be az ismerősöktől, úgyhogy köszönöm, de ez megoldott. És Kikocska, én is pont azon gondolkodtam, jobb lenne visszafogni magam, mert irtózatos ütemű észosztásokba tudok kezdeni... Ha már más nem bír minket elviselni, akkor nyitunk egy külön topikot, és osztjuk az észt egymásnakKép)...

Még felhívom a figyelmeteket a Mária nevű babadiszkontra, Visegrádi u. 25., szerintem elég jó árú, sokminden van (bútor is) A Lehelhez közel van.

Nagyon sok puszi, és Aurának a legtöbb kitartást kívánom!


Pusz,
Noémi
27+4
vghnoémi
 
 


Szia Dia!

Megvagyok, csak néha írok, de olvasom rendszeresen a topicot. Beleolvastam a múltkor a "friss Kismamákba" is, jól beindultatok a babákkal. Én pont ma vagyok 28 hetes és nagyon jól érzem magam attól eltekintve, hogy állandóan ég a gyomrom. Bébi szépen fejlődik és úgy néz ki, hogy kisfiú.
Anettkával is tartom a kapcsolatot neki is fia lesz és ő is jól van. Megyünk hétvégén a Börzére.
Gondolom Te már nem indulsz neki a tömegnek. Ha mégis akkor írj, találkozhatnánk.

Puszi
Sys
sys
 
 


Edwig!

A Kikában most le van értékelve teljes babaszoba búror nyír színben. Nagyon aranyosnak tűnik a képen. A www.kika.hu oldalon meg tudod nézni az aktuális prospektusokat!

Barbara
babar
 
 

 
 

Sys!Kép
Nagyon örülök,hogy végre előkerültél!KépNekem is fiam lesz.KépÖrülök,hogy jól érzed magad és minden ok.KépNekem az estéim,éjszakáim már rémesek.KépSehogy nem jó feküdni,savam is van és elég sokat keményedek.KépKét hete voltunk uh-on akkor 1660g volt picur.KépKedden megyek ismét,remélem már 2 kilón felül lesz.KépGondoltam én is a Börzére,de már nem válalkozom rá.KépNektek jó vásárlást kivánok!Üdv Anettnak is.Aztán gyere sűrűbben akár a friss topikba is!KépPuszi.

Cicmerák!Kép
Szombaton festjük a hálót,talán vasárnap már összerakja a párom az ágyat és akkor teszek fel képet róla.Jó lesz vasárnap?KépDia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Cicmerák!Kép
Elfelejtettem írni,hogy Bükk szinű az ágy.KépDia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Kikocska köszi az együttérzést, tulélem valahogy. Szeritnem a fönököm is megbánta már, mivel a telefont a végén lecsaptam, és nem hivott fel hogy mit képzelek én. Kép

Tali ügyben nekem is jobb a délután.

Képzeljétek az én férjem tök más mint amiket ti irtok. Nálunk nem én szoktam erőltetni a babatémát hanem ő. Ő szerette volna az esküvőt is először, és ő szerette volna a gyereket is hamarabb mint én. Nálunk ő vezeti a háztartást, (istenien főz!), és hacsak meglát elolvad a pocakomtol, és hosszu beszélgetésekbe elegyedik a picivel a hasamban. Ugye milyen jo dolgom van? Kép

Aura, nálunk május 5-én történt a fogantatás, igy pont egy honappal vagyok előtted. Febr.1-re vagyok kiirva. Kép

Puszi mindenkinek!
eszter2004
 
 


akkor ez a kedd 13h ez most fix???? mert én is szeretnék menni!

Torna ügyben mostantól nincs felmentésem, végre megszereztem az igazolasomat is!!!
Kikocska, majd mindenképp szólj, ha kiderül valami ezügyben!! köszi!

bagz,
aki éppem sírórohamot rendezett

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Köszönöm a címeketKép
LIdicsi
az nagyon jó árban volt. Én is valami olyasmit szeretnék a manónak (pelenkázóst)Kép
Ez a lehel út-i kb meddig van nyitva?
BabarKép
köszi oda beugrom azt hiszem,ott mondták a kókusz matracot is jó árban.

Bagzer
ez a síróroham ismerős, csak tudnám mi váltja ki....nálam mindig olyan váratlanul jön

Eszter2004
Örülj neki, hogy ilyen tündéri férjed van. Irigylésre méltó.Én is mit nem adnék néha, ha csak egy fele ilyen lelkes párom lenne, vagy legalább csak lenneKép

pusz mindenkinek
Vendég
 


edwig-ha nem vagyok indiszkr. hol a párod?
esztyx
 
 


Sziasztok!

Dia Kép Persze, hogy jó lesz vasárnap Kép Jaj már én is úgy rendezgetném a babaszobát Kép Gondolom milyen lehet az ágy, a Bredonban láttam olyat, de ott 50 000 volt. Ezért is izgultam már fel ennyire (hihi, egy fél orgazmus) Kép

cic
cicmerák
 
 


EsztyxKép
Hogy finoman fogalmazzak,elhagyott amikor kiderült, hogy megtartom a babát... Kép
Vendég
 


Hát ez nagyon jópofa...ezt most kaptam emailben... így képzelik a kismamikatKépKép
Vendég
 


Edwig!Kép
A bolt 10-18 óráig van nyitva.Kép
Cic!Kép
Örülök ha orgazmusod volt,még akkor is ha csak egy fél.KépKépNekem már április óta nem volt részem benne.KépKépDia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Sziasztok!!!!

Most már tuti, hogy kisfiú Kép Kép Kép, voltunk a Praxisban!!! Valószínűleg Dávid lesz a neve, bár sokan mondták, hogy túl divatos név lett mostanában ezért vacillálok még! Szerintetek is?

Hát többször nem hiszem, hogy menni fogok a Praxisba, ez az Uh-s pasi elég érdekes volt! Manó aludt a pocakomban ráadásul nemcsak a kezeit, de még a lábacskáit is az arca elé tartotta. Ő meg elkezdte lökdösni, hogy felébredjen és tudjon vm. normális képet készíteni róla! Elég szarul éreztem magam tőle!Aztán szerencsére feladta, amikor látta, hogy sem a gyerek, sem én nem örülünk a dolognak!
Így nem tudok Nektek feltenni róla fotót, videokazi készült róla, meg összesen két nyomtatott kép!De az a lényeg, hogy egészséges és már most sem adja be csakúgy idegeneknek a derekát Kép !

Én is benne vagyok a találkozóban, de jó lenne konkretizálni! Nekem a közös kajálás is nagyon tetszik Kép Kép !Ha gyerekes helyet kerestek, én tudok egy játszóházat közvetlenül az állatkert mellett, bár lehet, hogy van beugró! Nagyon helyes hely, tele gyerkőccel és tök jó játékokkal, meg van egy kultúrált büféje!

Tudom, hogy sokatoknak nem túl jó ötlet a fizetős kismama torna, de én tényleg egy nagyon jó csapatba járok a Király utcába! Szóval, ha van érdeklődő, vagy nem jött be ahol most vagytok, gyertek!!!

Mindenkinek millió puszi!

Katy
Katy
 


Katy!
ez a Király u.-i torna mikor szokott lenni, és mégis mennyi az annyi???

Edwig! Ne búsulj!!!! Találsz magadnak szuper fickót!!!KépKép

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Bagzer!

A kismamatorna 10 alkalmas bérlettel 9000.- vagyis 900.-/alkalom!
Azt hiszem több,ha alkalmanként fizetsz 1200.- talán!
Hétfőn 18.15-től (ált.19.30-19.45-ig tart, csütörtökön 17-től van!)Nekem azért tetszik, mert minden alkalommal légzőgyakorlatokat tanulunk és egymáson gyakoroljuk, meg az elején inkább kismama klub az egész, mert körbe ülünk és megosztjuk egymással a fontos dolgokat!Utána meg kismamatorna ami tök jól rendbe szokott hozni egy-egy hátfájós nap után!
Hát ez a Király utcai!Különben én is csak előző héten kezdtem el és ennek ellenére helyesek!Meg azt hiszem előttem két héttel kezdett mindenki.

Ha belefér, szólj!

Üdv:
Katy
Katy
 


Kikocska!
KÖSZI! Tényleg isteni ez a topic!

Mindenki!
Legyen kedd 13.00 az Oktogonon a B.King előtt, azt gondolom mindenki ismeri és a legközelebbi talit megbeszélhetnénk együtt akár játszóházba is. Jujj, én is észosztós lettem? (akkor jövök abba a topicba is hi-hi-hi)

Edwig!
Bizony ne búsulj, mi fogjuk a legszipiszuperebb pasit találni, majd keresünk együtt. Úgy csinálok mintha rólam mintáznák az erő és kitartás szobrát, pedig én se vagyok Atom Anti, így négyszemközt súgom Kép nekem is hiányzik a turbékolás, na jó de csak néha.

Bagz!
Ma én is bőgtem de nem akárhogy, összevesztem a hugommal és éktelen patáliát csaptam ám. Mondjuk ő is de ő mindig ilyen volt. Én viszont nyugis típus vagyok, a terhesség se ríkatott nagyon eddig, na de most! A hisztigörcs az délutáni matiné ahhoz képest amit műveltem. Ez most már visszatérő lesz?! Jajj!
aura
 
 


Sziasztok!

Nekem jó a kedd!! Meg tulajdonképpen az Oktogon is. Meg az együtt kajálás ötlete is tetszik. Csak valami jó hely kéne. Sokszemélyes asztallal Kép

Nekem az állatkert melletti játszóház ötlete is tetszik, sőt akár az állatkertbe is mehetnénk. (Ha tudnánk órákig gyalogolni, és nem lenne vacak idő Kép) Én régen úgy szerettem odajárni. Na majd ha megszülettek a csemeték, nyáron már szerintem csinálhatunk ott valami közös babakocsi-tologatást. (Hűű, de előreszaladtam...)

Viszont, kéééépzeljétek!!!
Voltunk ultrahangon. Egy ismerős nőnél, egy gyerekkórházban Kép Kaptunk egy csomó képet, igaz nem 3D, de tök jól kivehető némelyiken a pofija. Kb fél órát nézegettük, nagyon szupi volt!! Nyújtogatta a nyelvét, meg integetett Kép Egyre több helyen olvasom, hogy a babákat zavarja az UH és zajként érzékelik. Hát az én porontyom 25 perc után olyan békés álomba szenderült, hogy ezek után mondhat nekem bárki bármit.
És ez a nő is azt mondta, amit a múltkori: nem állít semmit tutira, de mintha egy darab fütyi sem lenne a közelben. Szóval két "valószínűleg kislány" jóslatunk van, két valószínű szerintem majdnem hihető nem?? SZÓVAL AKKOR BORKA!!
Szerintetek az úgy jól hangzik: Szabó-Fehér Borka?
Sokat vacilláltunk rajta, de kezd egyre jobban tetszeni Kép

Ja, és túlestem életem első kismama-tornáján. Nagyon tetszett. Főleg, hogy az egy órából kb. 20 percet combra meg fenékre dolgoztunk, ami nem egy hátrány, főleg most!!

Szép napot mindenkinek:
Orbis
orbis
 
 


Szerintem inkább mindenki más is kezdjen észt osztani, és akkor lehet ez az észosztó topic Kép

Én is bőgtem tegnap, szerintem van valami a levegőben, azért ennyire talán nem leszünk egyszerre hisztisek mind, nem? Már második napja jöttem be úgy a munkahelyemre, hogy előre bocsánatot kértem mindenkitől, ha buta lennék.

A tornahelyet 2 napja nem tudom felhívni, de asszem, ma elmegyek oda, és megkérdezem személyesen, ha már nem veszik fel a telefont...

Taliügyben én csak kis főzelékezőket ismerek arra, Esztyx, neked lehet, nagyobb a helyismereted, én csak két és fél éve lakok arra.
Egyébként még tudok egy kis éttermet, nem olyan messze, ha minden kötél szakad Kép

kikocska
 
 


Orbis,
Nekem tetszik a Borka. Pont tegnap voltam egy barátnőmnél. Kétéves ikerlányai vannak, belőlük Borka az egyik (bár ő Boróka hivatalosan) és tündéri a kis nőci!

Katy,
A Dávid is jó, én is gondolkoztam rajta, de nekem csajszim lesz. Bár az tény, hogy divatos, viszont ha ez tetszik szerintem ezt válaszd. Hiába hívnak így hat másik kisfiút a téren, a tied akkor is különleges egyszeri és megismételhetetlen lesz. OLYAN Dávid úgysem lesz még egy!

Bagzerka,
Te mondtad, hogy gondolkoztok a Simonon de még gyűjtötök? Anyukám totál szerelmes volt a Soma névbe. Csak egy tipp.
Puszpusz
aura
 
 


Sziasztok

általában inkább olvasgatom a topikot, mintsem írok bele, de most a frász kerülget, mert tegnap óta, de főként ma azt vettem észre, hogy a pici jóval kevesebbet mocorog, mint azt eddig megszoktam. Szerintetek van köze ehhez a nyomi időhöz??? Tudtok valami okosat mondani???

köszi előre is

Hulcsi

hulcsi
 
 


Hahócsek!

Hulcsi!No para, egyik nap ilyenek másik nap olyanok, nekem is így szokott lenni...de ha
nagyon gáznak érzed menj el rögtön dokihoz...jobb előbb mint később!!

Ti hogy álltok önmegvalósítás témában...mármint én azon gondolkoztam..nyílván ez adódik a koromból is, hogy azért a pasiknak lényegében nem változik az életük..csinálják a munkát vagy tanulást mi meg akárhogy is vesszük korlátozottabban fogunk élni..NamármostKép,én persze nem korlátozásnak, hanem a legnagyobb csodának örömnek élem meg, még ha nagyonnagyonparáskismama vagyok, akkor is,...de azon gondolkodtam...hogy a párom is jár még egyetemre,meg én is, meg ő dolgozik,meg amennyit tudok én is...mégis az ő egyetemi dolgai,munka dolgai mindig úgy "felértékelődnek"az enyémhez képest, mármint jaj,így kell tanulnia,meg úgy,meg így van a munka meg úgy, és én pedig tudom hogy ez tök önző, de mikor máskor legyen az ember önző, ha nem akkor mikor önzetlenül hord magában valakit, szóval valahogy úgy képzeltem, hogy ebben az időszakban csak velem fog,fogunk foglalkozni ,meg persze babóval, ehelyett mindig hogy neki ígymegúgymegígymegúgy...lehet h ez tök gyagyán hangzik..egyszerűen az életem ezen periódusában én szeretnék lenni a főszereplő..biztos abból is adódik ez az érzés, hogy ő 7évvel idősebb és már egy egyetemet elvégzett és most a másodikat csinálja, és bennem meg bennem van, hogy ez így igazságtalan,én az elsőt csinálom és még a baba is jön, akkor valahogy több reflektálást szeretnék , h én milyen ügyi vagyok...

No, jól kiöntöttem szívecskémet újfentKépKép
szóljatok,ha uncsi, akkor én is megyek nyitok egy harmadik topicot magányosanKépKép

pusz,eszti

-kedd,du.13óra oktogon,burger előtt oks, aztán megbeszéljük ott, h hova üljünk be..-
egyébként ezzel a javaslattal nem akartam észosztós lenni, csak akartam, h valami konkrét legyen és azt tudjuk ,de nekem mindegy!!
esztyx
 
 


Esztyx, szerintem bátran osszuk az észt mindannyian, aztán ha túlzásba viszem, szóljatok rám... Kép Pasiügyben szerintem igazad van egyébként, én pont tegnap osztottam ki szegény páromat, mert halál türelmes ugye, és mondhatni, hogy ő az én házipszihiáterem normál esetben, szal abszolút, de most már a lakásfelújításhisztimet a babadömpinggel súlyosbítva kezdi nehezen viselni, és előfordul, hogy ingerülten válaszol. És én tegnap rászóltam, hogy ne haragudjon rám, tényleg, de halál ideges vagyok ezek miatt a dolgok miatt, és igenis vegye tudomásul, hogy ha én többször is szóvá teszem most azt, hogy nem lett bekötve a mosógép, holott nagyon kértem, mert 3 hete nem mostam, és egyrészt büdös a lakás, másrészt már lassan nincs mit felvenni, nem csesztetni akarom, hanem hallani akarom 10-szer és százszor azt, hogy véletlen volt, és hogy nyugtasson meg, hogy be lesz kötve holnap. De legkésőbb holnapután. És ne legyen akkor sem ideges, ha megkérdezem 5 perc múlva, hogy akkor mikor hívja fel a srácot, hogy kiderüljön, mikor jön. És akkor sem, ha még rá öt perccel megkérdezem, hogy felhívta-e már. Mert ez azért van, mert azt akarom, hogy figyeljen rám, és figyelembe legyenek véve a kéréseim, mert rettenetesen elesettnek és tehetetlennek érzem magam mostanában. És én úgy érzem, hogy azért akarok a középpontban lenni, mert éppen, hogy gyenge és gyámoltalan vagyok, legalábbis úgy érzem és erős támaszt akarok érezni, és azt, hogy halljam, hogy milyen stramm vagyok, hogy annál jobban elengedhessem magam, és rábízhassam magam a párocskámra...
Szóval ezt előadtam neki, és úgy tűnt felfogta, azóta inkább kapok csókot, ha piszkálom Kép

kikocska
 
 


Kikocska, az enyém azt szokta mondani ilyen esetben, hogy háp-háp, a kezével mutatja a kacsa száját, és mosolyogKép
Már edzett, mert amúgy nagyon halogatós típus, én meg nem... De ő is egyre jobban összeszedi magát, az apaság motiválja. Persze ezt a tulajdonságát azelőtt is tudtam, hogy hozzámentem, majd megőrülök tőle néha, de nélküle nem is lenne Ő Ő. És amit vesz az ember, annak fizesse az árátKép
Hulcsi, hány hetes vagy? Mert ha már a vége felé jársz, menj el inkább a dokihoz, de vannak nyugodtabb napjai a babának nálunk is.

Noémi
27+5
vghnoémi
 
 


Sziasztok!!

Ritkán vagyok de vagyok ám én is.
Baba mozgások, nálam is változóak egész héten nagyon aktív volt, ma viszont elég lustika a kincsem, ki kell pihennie a hét fáradalmait.

Tegnap voltam az első nst-n, kezdünk finiselni, esténkén enyhe görcseim vannak, szóval készülődünk, hivatalosan nov.20, doki szerint 07.-nél nem igazán húzom tovább, s az bő 2 hét.
Para Para Para!!!!!!!

Irigykedem, hogy járhattok tornázni, sajnos nekem egy ideje nem lehet ilyen kellemes dolgokat művelnem. A találkozó is jó buli lesz, arra is irigykedem. Különben nem vagyok ilyen irigy dög.

További szép napot mindenkinek
Márti
márti05
 
 


<font color="aa00aa">Sziasztok Mindenki!!!
Alig győzöm olvasni,annyit írtok!!!
Nálunk minden rendben van!Már a 26.hét végén járunk,frissítettem is a profilomat!
Hétvégére tervezem a babakelengye-vásárlást,már olyan lelkiismeretfurdalásom van,hogy nincs semmije a picinek ,de csak most kezdek késztetést érezni rá,mert nagyon gyorsan telik az idő.Nektek már mindenetek megvan?
További jó egészséget mindenkinek!
Ildi</font>
ildi10
 
 


Hát sziasztok!
tegnap jó kis front volt, egész nap úgy fájt a fejem!

Aura! én is tegnap épp az öcsémmel veszekedtem, és azután jött a sírórohamom! ezek a testvérek!!Kép

no, elég üres ma az agyacskám, de azonkívül minden remek. asszem kötögetek, ahhoz nem kell az ész!Kép
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Sziasztok!

Nekem tök jó a kedd!A játszóházat csak azért ajánlottam fel, mert, ha tényleg jönne velünk olyan, akinek van gyerkőce, kajálni nehezen tudna leülni nyugodtan velünk! Aztán nem is tudom, hogy van-e most ilyen köztünk?!

Nekem tök jó a főzelékes (legalább vm. egészségesebbet kap a gyerek)! Van egy nagyobb a Deákon, ahol mindig le lehet ülni!
Akkor konkrét a keddi időpont?


Aura! Ari vagy Kép !!!

Hulcsi!
Nekem is volt ilyen kb. két három hete, aztán bepótolta kétszeresen másnap!
Azonban tényleg lényeges, hogy hányadik hétben vagy!!!

Lehet, hogy a pasiknál ez a halogatós dolog általános! Nálunk is pont ue. van! A lakásunk pont ezért nincs még 100%-osan befejezve, pedig asztalos a férjem Kép! Nem baj én választottam és ettől függetlenül imádom Kép !

Puszi: Katy
25+2 Kép
Katy
 


Sziasztok! Kép

Hát az én párom is ilyen Kép Tiszta "patópál"-okat választottunk párunknak lányok Kép
Nekem is legalább ötször kell szólni valamiért, hogy nekiálljon. amikor megunom, akkor nekiállok én, persze jó látványosan, olyankor azért mindig ott van. Nekem ez bejött Kép Ráadásul én mindig is olyan voltam, hogy amit kitaláltam, vagy elterveztem, akkor az most és azonnal akartam csinálni, és meg is csináltam. Namármost nem lehet mindent, így óhatatlan, hogy ugráljon egy kicsit, ha valamit akarok. Vagy én vagyok nagyon akaratos?

cic
cicmerák
 
 


Ez most abszolút nem vág ide, de nem tudtok valamit a köldökvér-levevésről? Csak eszembe jutott a napokban, hogy lehet, hogy nem lenne hülyeség... Nem tudom. Tudtok valami helyet, ahol utána lehetne nézni, vagy ilyesmit? Jöhet privát is, hátha csak engem érdekel...

kikocska
 
 


www.sejtbank.hu itt nézd meg. Elég húzós ára van, de ki tudja.

cic
cicmerák
 
 


Kikocska én úgy emlékszem,hogy kb. 200.000-250.000.- ba kerül, hogy levegyék!

Bár, ha lenne pénzem, biztos én is megcsinálnám!

Katy
Katy
 


Hello Csajok!

Ma jó kis rohangálós napom volt, mióta hazajöttem, csak bámulom a reggeli kávésbögréket a mosogatóban meg a száraz ruhákat a szárítón, de semmihez nincs erőm. Csak ide írni. Kép Meg enni. Kép

Tegnap rám is jött egy bőgőroham, valami lehetett a levegőben... Pedig a Párom szabadnapos volt, egész nap együtt voltunk, de elég volt annyi, hogy a tea végéből magának töltötte a többet (egyébként tök figyelmes) és már potyogtak is a könnyeim. Ő már csak mosolyog rajtam ilyenkor (mondjuk már viszonylag rég volt ilyenem.)

Esztyx! Én is teljesen meg tudlak érteni, a Párom most utolsóéves, diplomamunkát ír és mellette még nyelvvizsgára is készül (én készítem fel). Emellett a mi "magától is működő" terhességünk néha tényleg eltörpülni látszik és látszólag háttérbe szorulunk, de szerintem a pasik csak nem (mindig) tudják igazán kimutatni, mennyire büszkék ránk emiatt. Szóval teljesen megértem az érzéseidet, mert amikor mi megismerkedtünk, én már túl voltam két diplomán meg nyelvvizsgán, és dolgoztam, szóval mindig az ő vizsgái miatt aggódott mindenki, velem nem történt semmi extra. Aztán három hónappal utánam a sógornőm is teherbe esett, ráadásul ikrekkel, aminek én szívből örülök, mert imádom őket, de gondolhatjátok, ki van a középpontban abban a családban. Ha törődéshiányom van, akkor mindig Anyukámhoz megyek, neki a mi Babánk lesz az első unokája. Kép
Na, most én is panaszkodtam meg észt osztottam, úgyhogy csatlakozom a harmadik topichoz. Kép

Azt még muszáj elmesélnem, hogy tegnap együtt néztük Apával a Szülőszobát (és bár Kandász Anditól frászt kapott), amikor kibújt a Picur, az ő könnyei is kijöttek Kép (Ha tudná, hogy ezt elmeséltem, kapnék biztos!) Pedig azt mondta eddig, hogy a miénknél sem fog sírni, mert nem az a típus...

Holnap meglesz a kocsi, úgyhogy vasárnap irány a Bababörze! Valaki lesz ott délelőtt felé?

Pussz,
Katinka
katinka
 
 


szerintetek mennyi időközönként nő a pocak...??
mármint én mértem ma és semmi nem nőt, talán inkább csökkent...lehet hogy nem nőtt a babuci...jajj..
írjatok megnyugtatótKép
puszók,eszti
esztyx
 
 


Sziasztok,
a 32. hétben vagyunk, de úgy tűnik, hogy csak lustálkodott egy kicsit, mert éjjel, és ma is úgy ficánkol, mint ha ki akarna bújni Kép Köszönöm a bíztatást.

Ha minden jól alakul, akkor hétfőn felutazok Pestre szülőszoba látogatóba ( Szabolcs u.) Ti voltatok már ilyenen? Szerintetek mire érdemes figyelni?

Az én férjemről annyit, hogy kissé tartózkodóan viselkedik a babánkkal. Pár hete, még a hasam sem fogta meg, mert rossz érzés volt neki, hogy bentről engem valaki "rugdos", ráadásul néha nem is akárhogy.
Ebből kiindulva a papás szülés gondolatát is el kellett vetnem, de talán van egy szikrányi remény, mert a tök jó fej dokim "leszidta", hogy ez egy kihagyhatatlan élmény , és csak annyit kell látnia mindenből, amennyit akar. Hozzáteszem még a Szülőszoba műsornál is látványosan kivonul a szobából. Amúgy tök jó fej, és sok mindenben segít, csakhát nem nagyon bírja az egészségüggyel kapcsolatos megpróbáltatásokat.

Mi gyakorlatilag szinte már mindent megvettünk, így a bababörzét kihagyjuk, ennek oka az is, hogy már nehezen viselem a tömeget, és a hosszas ácsorgást, járkálást...és ez csak rosszabb lesz napról-napra Kép)
Jó hétvégét mindenkinek!!
Hulcsi

hulcsi
 
 


Sziasztok!
Én mégcsak most jöttem rá,hogy mennyire unatkozok.A 33. hétben vagyok és végig itthon voltam,mert veszélyeztetett terhes vagyok.Az elején azért még eljártam,de mostmár nem nagyon tudok/merek/.Az Uzsokiban fogok szülni elvileg dec.5-én!Kezdek parázni.A párom mindenben próbál segíteni,amiben tud,de egyre hisztisebb vagyok.Elvileg bennt lesz a szülésen és ő akarja elvágnia köldökzsinórt.Remélem minden könnyen fog menni,legalábbis a körülményekhez képest.
bumbuli
 
 


Haló, lányzók!

Oszthatok egy kis észt? Szóvaaal, szerintem a pasiknak azért lehet kényszerük arra, hogy folyton a vizsgáikról, munkájukról stb-jükről legyen szó, mert félnek, hogy őrájuk itt már nincs is szükség. Úgy értem még ha nem is esne folyton szó a babáról, meg az állapotunkról, ami lássuk be elkerülhetetlen, akkor is nyilvánvaló fizikai jelei vannak a bébi jövetelének. Az pedig, hogy bennünk egy élet növekszik, egy nagy csoda, szóval mi automatikusan mindig előtérben vagyunk. Szegény párok könnyen érezhetik úgy, hogy ők csak a gyártáshoz kellettek most aztán már semmi szükség rájuk, ezért biztos ami biztos tudatosítani akarják (szerintem elsősorban magukban) hogy ők itt a családfenntarók, s mint olyan, nélkülözhetetlenek. Na jó, ha valaki megverne, hogy pont én szólok bele ebbe a témába...akkor kedden megtehetiKép

Hulcsi,
Gondolom olvastad, én gyedül vagyok a bébivel, de Apával ettől függetlenül jó a viszonyunk, vállalja a babát, de ez bonyolult. Csak azt akartam mondani, hogy ő sem az a pocitapizós típus. Azt mondja, hogy nehezen éli még bele magát a dologba és nem akar megbántani azzal, hogy esetleg nem lelkesedik eléggé. Én annak is örülök, hogy ezt megosztja velem, így megétrem és nem is bánt a dolog. Az apás szülés is ilyen, nem mindenki bírja. Nálunk sem lesz (nem azért, mert nem vagyunk együtt), szerinte ez a nő dolga neki a folyosón a helye egy nagy szivarral Kép. Én úgy érzem jobb nem erőltetni, néha a kispapik nagyobb gondot okoznak, mint a szülő nő és ha elájul még a leki támaszod is ugrott Kép Velem egy barátnőm fog szülni, aki szintén nemrég szült, így nem leszek egyedül én sem és Apuci is jól jár.

Ez tényleg észosztósra sikerült, bocsiii!
PUFF! Most lőttem le magam KépKép
aura
 
 


Na sziasztok!

Hiányoztam?
Annyit írtatok, hogy csak. Nekiültem elolvasni, de képtelen vagyok ennyit ülni. meg itt ülök eszem a zsömlémet és képzeljétek egyszer csak lecsöppen egy vércsepp(bocs). Hát fel van repedezve a szám és felszakdt és el kezdett ömleni belőle a vér. Alig állt el. De végül pzs-vel elállítottam.

Szóval azért tüntem el, mert BagzertólKép jólbenyaltam a vírust és a szokásos módon kikötöttem a László kórházba. Már úgy mentünk, mint akik mindig oda járnak. igaziból attól paráztam be, hogy végighánytam a keddet, majd egyre keményebb-és keményebb lett a hasam és úgye ilyen kis nyitott méhszájjal ez elég aggasztó. És hívtam a dokimat és mondta, hogy azonnal kórház. Nem volt ellenemre, mert szerettem volna, ha valaki megnézi, hogy nem nyíltam-e tovább. Ja, meg közben Hanga meg sem moccant és ettől dupla para. Na, a kórházban rögtön jött a szülésznéni és megvizsgált minket és megnyugtatott, hogy semmi baj, nem nyíltam tovább, fekvés, infúzió. Így is lett. Tegnap eresztettek ki. Na ennyi, ugye mindenki sajnálKép? Amúgy nem bántam én semmit, csak annyira kényelmetlen volt az ágy, kb 1,5 méter magas és 70 cm széles. Ha ezen majd még szoptatni is kell, az igen izgi leszKép!

Szóval mostmár itthon. A munkám nem lett kész, szerncsére a kolleganőm átvette és már be is fejezi helyettem. Már csak hétfőn húzok egy-két vonalat, oszt Sanyi. Össze is írtam, hogy mi mindent fogok csinálni ebben a nagy szabadidőmben.

Ja, itt csak félig olvastam, de miféle igazolást kell a dokitól szerzni tornára? Az mit jelent? És szerintettek lehet nekem járni? Persze majd a dokimat kikérdezem, de annyira jó lenne egy kicsikét mocorogni.

Na, most ennyi elég tán belőlem. Hiányoztatok ám!Kép

Szaisztok
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Sziasztok!

Rékacs! Sajnos én azt gyanítom, hogy a dokitól pont arról kell igazolás, hogy minden rendben a méhnyakkal meg a méhszájjal, mert ha az egyik nem tart jól, tilos a torna. Persze azért kérdezz rá, de nekem ilyesmit írt az igazolásra.
Amúgy jó, hogy minden rendben, pihenj sokat!

Viszont nem bírom megállni!! Van egy-két tuti fotónk a kis Borka pofijáról, nem bírom nem megmutogatni. Igaz, csak 2D, de így is nagyon szépen látszik!

Kép

Kép


Amúgy mi megyünk holnap börzére apával, de még nem tudjuk biztosra, hogy mikor!
Jó hétvégét mindenkinek:
Orbis
orbis
 
 


Aura!

Tök igazad van abban, amit írtál én sem szeretnék semmit eröltetni, mert annak tuti gáz lesz a vége, viszont nálunk van egy olyan spéci helyzet, hogy mikor az előző 3-om terhességem kórházzal végződött, ő végig ott volt mellettem, és nagyon jó fej volt, és jól esett a gondoskodása. Most igazából az bánt, hogy szerintem részéről ez csak egy hiszti, és halálra idegesít vele.

Rékacs!
Örülök, hogy jól vagy!

hulcsi
 
 


Sziasztok!

Már elég régen jártam erre. Mostanában sokat pihenek. Délelőtt egyik mama van itt, délután a másik mama. Nagyjából megcsinálok mindent a háztartásban, csak a kislányom után nem győztem szaladgálni és a vasalást nem nagyon bírtam.
Mi most vagyunk 32 hetesek (december 16.), két hete voltam utoljára dokinál, akkor 3110-est kaptam a vizsgálat után. Egy kicsit megijedtem, de nem tudom, néha olyan érzésem van, hogy lehet, hogy ennyire nem kellene azért vigyáznom magamra?
Két hete az utcán sem voltam. Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy 4. emeleten lakunk és nincs lift, tehát pont a lépcsőzéstől félek a legjobban. Szerintetek?

Csilla
spectro
 
 


Rékacs! bocs a fertőzésért!Kép örülök hogy meggyógyultál!
Orbis, szépek a kis pofi-képek! már én is alig várom a következőt, mármint uh-t! még jó soká lesz nov. 10-én, de kibírom!

párom-ügyben: nálunk leginkább az a jellemző, hogy én mondok valami babásat, erre ő valami saját témával válaszol, és így elvagyunk, mindenki mondja a sajátját, de azért megahllgatja a másikat is. persze néha kommentáljuk egymás mondanivalóját is. de nem is panaszkodhatom, kedvesem már nagyon várja picurt! szeretné már fogni, meg halandzsázni neki-ezt különösen várjaKép! ja, és úgy tűnik véglegesen megvan a nevünk is: Gábor Simon! nekünk tecccik!

no sziasztok, megyek eszem a most elkészült rakott krumplimból,
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Sziasztok!

Rékacs! Örülök, hogy meggyógyultál Kép!!!

Most én vagyok a béna? Mert nekem még mindig nem túl konkrét ez a keddi tali!!!Most akkor ki jön és kinek jó?Vagy lesz egyáltalán???

Beszúrom az aktuális táblázatot!
Apropó!!!Észrevettétek, hogy tünnek el azok,akik mostanra vannak kiírva????
De legalább eldicsekednének!!!

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje baba s.sz. Neve Kórház neve
Marica 35 nov. 9. 2 (Róbert) Mariann Szeged/ Klinika
Bendegúz 30 nov.17. 1 Bence Bp./Szt.István kh.
Márti05 31 nov. 20. 1 Brigitta Bp./ Bajcsy K.
Bringa 29 nov. 22. 2 Bernárd ?
Kriszti 29 nov. 28. 1 Zsombor/ Luca Bp./ Schöpf-Mérei
Eszti ? dec. 1. 1 Laci/ ? Bp./ Schöpf-Mérei
Feketebárány ? dec. 8. ? ? Bp./Szent István kh.
Smille 23 dec. 10. 1 ? Gyula
Beatron 27 dec. 12. 1 Milán/Viktória Miskolc/ Szentpéteri K.
Dezi 29 dec.15. 2 ? Nyíregyháza/Jósa A. kh.
Mackósajt 32 dec.15. 2 ? Bp./Szent István kh.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik/Dorka Bp./Szt.István kh.
Babar 28 dec.14. 1 Szonja, Barbara Bp./Szent István kh.
Csilla 29 dec. 16. 2 ? ?
Hulcsi 28 dec. 16. 1 Benedek Bp./ Szabolcs u. Klinika
Saxi 31 dec. 16. 2 ? Esztergom/ Vaszary K.
Manós 29 dec. 18. 1 Barnabás/Virág v. Lili Bp./ Szent Imre K.
Constanze 28 dec. 20. 1 ? ?
Katinka 27 dec. 23. 1 Lili Székesfehérvár
Zsófi ? dec. 24. ? ? Bp./ Margit K.
Edina 23 dec. 29. 1 Bálint v. Olivér ?
Claudia 26 dec. 31. 1 Roland/ Claudia Bp./ Szent Imre K.
TAndi 29 dec. 31. 1 Tamás/ Enikö Bp./Szent István kh.
Rumpusz 26 dec/jan? ? ? Bp./ Schöpf-Mérei
Fabrika ? jan.? 2 ? ?
Rita 23 jan. 4. 1-2. Balázs v. Bence/ Emma v. Anna Bp./ Máv K.
Judit 30 jan. 5. 1 László Dániel/Zsófia Csenge Bp./Szent István kh.
Rékacs 30 jan. 7. 1 Hanga Bp./ Schöpf-Mérei
Márti 28 jan. 8. 1 ? Bp./ Schöpf-Mérei
Hanitka 29 jan.10. 1 Hanna Bp.
Kire 33 jan. 11. 2 ? ?
Tüni 28 jan.12. 2 ? Bp./Máv kh.
Szilvia 30 jan. 12. 3 ? Bp./ János K.
Esbib 30 jan. 12. 2 ?kos/ Flóra Bp./ Bajcsy K.
Andi 25 jan. 13. 1 ? Gyöngyös/ Bugáth P.K.
Sys 29 jan. 16. 2 Réka Petra/Gergő Ádám Bp./ Jahn Ferenc K.
Brigi 30 jan. 18. 3 ? Bp./ Bajcsy K.
Dorye 25 jan. 21. 1 Vilmos/ Johanna Bp./ SZOTE II. Nöi
Anettka 27 jan. 22. 2 ? Bp./ Jahn Ferenc K.
Kátya 29 jan. 26. 2 Gergely/ Anna v. Sára Bp./ Kútvölgyi K.
Ildi 27 jan. 28. 1 Martin/ Szimonetta Lia Szeged/ Klinika
Bubborka 29 jan. 30. 2 ? Bp./ Szabolcs u. Klinika
Eszter2004 28 febr.1. 1 Petra Bp./Máv kh.
Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./Szent István kh.
Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Gábor Otthon
Katy 27 febr. 3. 1 Dávid, vagy Ábel Bp./ Schöpf-Mérei
Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szent István kh.
Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szent István kh.
Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./ János K.
Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka Ilona/ Áron v. Ábel Bp./ Schöpf-Mérei
Móni 24 febr. 16. 1 Bence/ Dóra Bp./ Máv K.
Enikö 26 febr. 19. 2 ? Szeged/ Klinika
Eszi 30 febr. 22. 1 Anna v. Luca Bp./ Kútvölgyi K.
Böbe 28 febr. 24. 1 Géza/ Lilla Bp./ Margit K.
Zsuzsa 28 febr. 26. 1 ? Bp./ Bajcsy K.
</pre>

Puszi: Katy
Katy
 


Szia mindenkiKép

A pár ügyhöz nem tudok hozzászólni.... de azért belekotnyeleskedemKép) egy kalap kitartást mindenkiek. a kispapik sokszor még nem tudják feldolgozni, hogy apucik lesznek,...viszont mikor meglesz az apróság és a karjukba adják...háááát akkor annál jobbanKép az biztosKép)

Holnap megy valaki börzére? még soha nem voltam,oda mikor érdemes kimenni??

Pussz mindenkinek
edwig
Vendég
 


Edwig!
szió! én azt hallottam érdemes minél előbb kimenni börzére, hogy legyen időd átnézni mindent. meg biztos hogy ne kapkodják el előled a jó cuccokatKép
mi nem megyünk, sajnos, de úgy tűnik nincs miért mert úgyis megkapunk mindent rokonoktól, használtan. szóval nektek viszont jó soppingolást! azért biztos izgi lesz!!!
bagz
-ja, a táblázatnál a nevek hogy vannak? mert nekünk a Gábor az a vezeték név, a Simon a kereszt. de lehet hogy csak én nem látom át még

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


még valami, nekem egyáltalán nem szoktak babás álmaim lenni! én még egész nyugodtnak érzem magam a szüléssel kapcsolatban is. lehet hogy még nem fogtam fel teljesen......
de akárhol olvasgatok, mindig főtéma hogy ilyenkor fura álmaid vannak, a félelmekkel meg ezekkel kapcs. hát régebben volt egy elég furi, de azóta semmi....
hmm
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Cic!Kép
Sikerült összerakni a kiságyat.KépHolnap teszem rá a tartozékokat/baldahim,ágynemű stb./DiaKép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Hahócsek!

Akkor a kedd 13óra burger előtt áll..ez a konkrét időpont?én ott leszek pocakkal együttKép

a mi kiságyunk még csak jövő héten érkezik, majd én is megpróbálok képet rakniKép ,már nagyon várom...Kép
LIldics-mikor is szülsz? Novemberben? Csak mert nekem az anyósom mondta, hogy még ha meg is jön a kiságy ne rakjuk össze csak a szülés előtt egy héttel, mert addig porosodik meg ilyenek...de ez igazságtalanság éééén már mooooooost összeraknám ha itt lenne.és gyönyörködnék bennne!Kép

jajajjjjjj
úgy félek ne legyen semmi baja picúúrnakKép!!!!!!!
esztyx
 
 


Dia Kép Kép

Én is ilyet akarooooooook Kép
Asszem hamarabb fogunk az új kéglibe (kopp-kopp) gyerekágyat venni, mint konyhabútort Kép
És tényleg csak 30 volt? És hol is van pontosan? Nincs valami netcímük?

cic
cicmerák
 
 


Dia!
szép a kiságy. azt megtennéd nekem hogy leméred hogy a pelenkázó rész az milyen magas? szeretném ha párocskám az egyik kis szekrényből kovácsolna pelenkázót, de az alacsonyabb, így ki kéne toldani, csak nemtom mennyi az ideális magasság.
köszi!!
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?