Új privát üzeneted érkezett!

laptetűűű:)

KépKép
dike
 
 


Dike, én is jártam 4 évig az A.Cs.J. fősulira 1995-99 között!!!!!! :lol: (hát igen... nem vagyok már mai csirke...)

Zsuzsi, nem tudom, hogy mit csináljak mellszívó ügyben... Bencével is voltak olyan időszakai a szoptatásnak amikor ki voltam purcanva és csökkent a tej mennyisége és sokat kellett pihiznem, hogy visszajöjjön. de pár nap alatt rendeződött a dolog. most attól tartok (inkább tudom), hogy mivel Bence itthon lesz velünk, nem tudok majd úgy pihizni és sokkal fáradtabb leszek, ami lehet, hogy a tej rovására megy majd... Na, ilyenkor gondolom, hogy talán segíthet egy mellszívó, amivel egy kicsit meg lehet "dolgoztatni" a cickókat...
A húgom úgy járt, hogy az első kislányát egy éves koráig szoptatta (fél évig csak cicizés volt), aztán amikor megszületett a második kislányuk, akkor csak 3 hónapig tudott szoptatni, utána annyira kevés volt a tejci, hogy tápis baba lett a kiscsajból. vele is otthon volt a nagyobbik gyerkőc... nem tudom, hogy a fáradtság miatt apadt-e el neki, de gondolom, hogy igen...

Mona, annyira sajnálom, hogy hónapról hónapra át kell élned ezt az érzést, de ha jól tudom most még NEM JÖTT MEG! Mégis előre szomorú vagy.. ejnye-bejnye!!!!!!!! Hátrakötöm a sarkadat!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag: Szerintem vegyél egy mellszívót! Tökéletes a kézi, én azzal is tudtam fejni 100 ml-eket tv nézés közben. én sem tudom, mi lesz, mert Panka is itthon lesz velünk... Hááát, majd megtudom.
Az ikresek.hu-n van egy csaj, Anna, aki szoptatási tanácsadó. Esetleg nézz be... Tök jó dolgokat ír le. Sok tanácsot ad...

kovacszsuzsi
 
 

 
 

holnap reggel csinálok egyet :)
ma reggel feszűlt a hasam alja :) ilyet még nem nagyon éreztem.de mondom én már semminek nem akarok jelentőséget adni nehogy pofára essek .

csillag de jóóóó akkor jó vásárt csinákltatok :):):

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, tudod, h.a.l.k.a.n d.r.u.k.k.o.l.o.k....
A pénzt még nem kaptam meg a babakocsiért, mert bizományba vették be, de azt mondta a tulaj, hogy másfél hét múlva már érdeklődhetek is! :lol: Biztos hamar el fogják vinni, mert nagyon szép. Szóval jó lesz nekem a pénz akkor is. :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag, szerintem azért vagyok ma ilyen rossz kedvű, mert apival mostanában nagyon ritkán találkozunk....Én elmegyek hajnalban melózni, akkor ő még alszik, aztán, mire Ő hazaér én már alszok...napközben néha telefonon beszélünk...kicsit magányosan érzem magam, ilyenkor ráérek gondolkodni, ez itt a nagy baj...Nagyon várom már a nyaralást!!!

Dike, Nika szorítok Nektek!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Találtam egy jó oldalt a Kismamiknak, majd nézzétek meg, hátha....

http://babaholmiolcson.hu/index.php

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, teljesen átérzem a helyzetedet. Főleg mivel még nagyon fiatal vagy! Mióta vagytok együtt a férjeddel?
Nálunk egyébként nagyon hasonló a helyzet. Tanárként én reggel járok (jártam) dolgozni, délután magánórák és haza mindig az üres lakásra jöttem. A férjem zenetanárként ill. színházi zenekari művészként dél körül kezd dolgozni, majd ha előadás van (sokszor hétvégén, ünnepnapokon is!), fél 11 körül ér haza. Addigra én hulla vagyok és alszom... Ezért is szeretem a nyarakat, amikor mindketten 2 hónapig együtt lehetünk itthon.
Bencének (és majd Gergőnek is) nehéz lesz, ha már oviba jár, mert akkor reggel látja majd Apát egy kicsit és ha előadás van a színházban, akkor aznap már nem... Na, de kár ezen rágódni... ez van és kész...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mi 4 éve vagyunk együtt! Hűtő és klíma szerelő, pont most van szezon, télen általában normális időben hazaér,de ilyenkor nincs megállás, nincs szombat, vagy vasárnap, mindig kell mennie!!!
Neked sem könnyű akkor...

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Csillag: Küldtem püt!

kovacszsuzsi
 
 


Virág érdekel az üzlet!!!!!!!!!!!!!!!!
szivesen küldök rucikat.......mindegy milyen méret???????
priviben küldöm a címem:)
mutííííííííííííí az új járgányt!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kati: köszönöm a palástfűteás tippet, ahogy lehetőségem lesz, kipróbálom! Hátha... :)
animacska
 
 


Nita, már jól elcsomagoltam a járgányt... most nem tudok képet küldeni róla. A babahordozóra sem raktam rá a huzatot, mert nem akarom, hogy porosodjon. Majd, ha megszületik Gergő, ígérem, hogy lefényképezem! Akkor már a kislegénnyel együtt! :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, ha`de ki tud addig varni??? Ma` ne is haragudj de novemberig nem akarsz ide kepet foltenni??!!!!
Vendég
 


Mán mutiztam a járgányt korábban is, de azért íme, ilyen (csak a színe nem szürke-fekete, hanem sötétkék-fekete):

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http ... CCsQ9QEwBA

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág szuper a járgány!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Virag, nagyon tuttti!!!!:) Szuper nagyon!!!!:):)
Vendég
 


Köszi Csajok!

Akkor fárasztalak még Benneteket egy kicsit. Találtam egy sokkal jobb linket, ahol az is látszik, hogy milyen jó kis kuckót lehet csinálni belőle amikor a mózest beleteszem.

(Bocs, egy kicsit hosszú):
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http ... CCkQ9QEwAw

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


virág: tényleg szupi a kocsi :):):

csajok eléggé mensisen fáj a pocim így estére :( lehet hogy ebből reggelre mensi lesz :( bár ne így legyen

nika70
Salgótarján
 
 


Csillag nagyon szép ez a babakocsi!!!! (Egyébként nekem is van már babakocsim, majd hozok képet róla, még az esküvőre kaptuk az unokatesóméktól, igaz, hogy használt de gyönyörű! El akarták adni, és mondtam, hogy majd az esküvő után megveszem, mert mindig is tetszett, és akkor úgy döntöttek, hogy azt kapjuk meg nászajándékba!)

Nika nagyon szorítok, hogy a piri elkerüljön 9 hónapig legalább!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, milyen fajta? Annyira szeretek babakocsikat nézegetni!!!!!!!

Nika, még semmi nem dőlt el.... :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, hat ez nagyon cool!!!! Es milyen picire ossze lehet csukni!!! Elkepeszto!! Akkor lesz osszecsukva, mint a gyerek!!:) :wink:
Vendég
 


Viragom, holnap megyek nyelvsuliba tesztet irni. Szorits, hogy jot irjak, jo csoportba keruljek!! :)
Vendég
 


csajok piri még nem jött de a teszt is nega :(:)

nika70
Salgótarján
 
 


Bogárka, küldöm az angolos energiáimat Neked!!!!!

Nika, piri ne is jöjjön! Ő egy nemkívánatos vendég. Mondd meg neki! illetve ne is mondd meg, mert akkor találkoznod kellene vele... inkább csak üzenj neki!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


[quote="nika70"]c írta:nika70sajok piri még nem jött de a teszt is nega :(:)


mikorra kell megjönnie?inkább nem megjönnie?

pedig én annyira drukkolok neked,de sztem mindannyian :)

KépKép
bettike83
 
 


elvileg ma vagy holnap :)

nika70
Salgótarján
 
 


na visszaolvastam mikor volt tojásfehérjém két hete szombaton :):) vagyis akkor inkább szombat vagy vasárnapra nem kéne jönnie de én már nem számitok rá hogy nem jön hiszen a tesztnek már mutatnia kéne ha halványan is .

nika70
Salgótarján
 
 


az már akkor pé után 13 nap lenne,13.dpo,nekem 20napon nagyon erős tesztem volt..de persze ez nem biztos h nincs mert van akinek nehezebben termelődik a hcg és van akinek nem is mutatta..szoval még van remény,hátha ne jön az a dránya piri.

KépKép
bettike83
 
 


Nika, nem biztos az, hogy a teszt mutatna mar, ha meg nem jott meg meg....barmi lehet, tudod!! Ha meg megsem akkor meg lesz a program e honapban is!!:) Kozos program Apaval, jo is az!!:):)

Viri, okes, a tudasod is kudjed am!!:) Az is keeeene!!!!:)

Mona, gondolj arra, hogy Apjuk azert robotol ilyen sokat mert hamarosan jon a baba es akkor jo ha van penz a haznal. Na, ezt O mind most keresi meg!:):) Te pedig addig amig nincs otthon, tervezd meg a babaszobat!:):) Legalabb eltelik az ido!!:):) Vagy nemtom, jarj el jogazni! Az jol jon!!:)
Vendég
 


Csá mindenkinek!

Nika: Korántsem biztos, hogy nincs babád.... Drukkolok!!!!!

Egy 24. heti pocak...
Kép

kovacszsuzsi
 
 


Ez aztan a kenyelmes kis otthon a picurka, apro, edes kis lakojanak!!!!:) Nekem tetszik, szep formas pocakod van, olyanolyan, tipikus szepkismamis pocak.
Vendég
 


zsuzsi

ez aztán a hatalmas giga pocak és még csak 24.hét...amúgy tökre láynos pocid van :wink: :) tényleg hogy hgoy nem tudod még a baba nemét?mikor mész uhra?

KépKép
bettike83
 
 


Bettike: Jaja, gigamegabálnapocak :D
Képzeld, hogy eddig 2 olyan uh-n voltam, ahol nézték a nemét is, de egyszer azt mondták, hogy fiú, egyszer azt, hogy lány :shock:
Most akkor... ééérted ...
Amúgy augusztus 18-án megyek uh-ra.

Bogárka: De édi vagy!

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsu, Neked meg a pocakod edi ha gigabalnanak hivod ha nem. Nem kicsi de szeeeep!!!! Nekem mondom, nagyon kis helyes, tetszik!! Meg amugy is, a 2. babaval nagyobb az ember pocakja, mint az elsovel, nem? Vagy ezt rosszul tudom, csak tevhit??! :shock: Egy ismerosom most szul 2-3 hete van hatra de hatalmas hasa van, 24. hetesen nagyobb volt, mint a Tied. Neki is 2. baba. Mondjuk koran is jon mert az elso csak 6. honapos volt amikor a 2. megfogant. Lehet ezert is olyan nagy a hasa, mozogni sem tud mar szinte hetek ota. Meg sztem nem is egeszseges olyan koran bevallalni. Mar akkor teherbe akart esni amikor a csopp csak 3-4 honapos volt. AAa, azert ez igy....nem egeszseges, nem?
Vendég
 


Sziasztok!

Zsuzsi nagyon tuti a pocid :wink:

Remélem mindenki jólvan :D
Nika:drukkolok+++++++
Vendég
 


Zsuzsi, aztaaaaaaa!!!!! :shock: :shock: :shock: Nagyon édibédi formás a pocód!!!!!!!!!!!!! Aki meg benne lakik, háááát az csakis gyönyörűséges lehet!

Bogárka, az angoltudásomat nem adhatom oda... nem azért, mert irigy vagyok, hanem azért mert most NEKED egyedül kell bizonyítanod!!!!! Ugye érted??????????

Mia, mizu? jobban vagy egy kicsit?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag: Ez az :shock: :shock: :shock:
És tudjátok, mi a fura, hogy csak 4 kiló van rajtam eddig...

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi

akkor jó kérdés,de lányos pocis van inkább sztem :wink: :) no de erre nem lehet alapozni manapság,bár a régi öregek is eszerint mondták meg h milye lesz egy nőnek :)

KépKép
bettike83
 
 


virág! nagyon tetszik a babakocsi, én is imádom őket nézegetni, na meg tologatni,mindenki babáját, bárcsak már az enyémet tologathatnám:)

bogár!!!ügyi legyél!drukk

nika! extra drukk!!!!

zsuzsi! szép pocak!!!!

velem semmi kül...várom pirit vmikor mostanában kell majd érkeznie.ebbe a ciklusba picit se fájt a mellem, múlt hónapban, pedig pétől végig.

KépKép
dike
 
 


dike

hátha nem jön meg..az esély megvan rá és mikor az ember nem gondolná akkor kopogtat a kis maszat h jövök én is :)

KépKép
bettike83
 
 


Zsuzsi: tényleg szép nagy pocid van :) második gyereknél hamarabb nő a őpoci :):):

Nekem párom és tesója közt 5 nap híján egy év van.számoljatok :):):): három hónapos volt Gabi amikor a huga megfogant :) nem számolt vele anyósom mert gabi nagyon nehezen jött össze nekik ezért nem is foglalkozott a védekezéssel :) erre meg puff egyből teherbe esett amikor alkalom lett rá :)

nika70
Salgótarján
 
 


Az én Anyukám 3 és fél alatt szült 3 gyereket... én vagyok a középső :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kép

Csillag ilyen babakocsim van, csak az enyém bordó - vaj színű!!!!

Nika az egyik ismerősömnek már két hete késett mire a teszt kimutatta!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mono

nekem is hasonló kocsi van,bergonos.szuper a tiéd:)

KépKép
bettike83
 
 


Köszi Bettike!!!! Majd hozz képet Te is!!! Ha egyszer kicsomagolom akkor majd hozok én is az enyémről!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 52800_.png

Nézzétek meg a hőgörbém, szerintem elég jól alakul!!!:)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, szép a babakocsi! :D Kívánom, hogy minél hamarabb legyen lakója is! :D

Nita, bocs, de ma nem jutottam el a postára, így majd csak hétfőn tudom Neked feladni az esővédőt... Annyira undorító idő van nálunk egész nap, hogy képtelen voltam rendes ruhába bújni és kimozdulni itthonról... (17-18 fok van és esik az eső) meg egy kicsit sz@rul is vagyok a hirtelen időváltozás miatt. Egész nap szédültem meg gyengének éreztem magam, de most már jobb. (Sikerült aludnom egy kicsit délután és jót tett. Bár amint lefekszem, Gergő beindul...sokkal mozgékonyabb, mint amilyen Bencus volt... remélem nem lesz ennyire izgága, ha megszületik... :shock: :roll: :shock: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jaj Mona, eloroztam a laptetődet... de a hőd szupi!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

érthető ha ilyen rosszúl vagy,nem is csodálkozom rajta.

KépKép
bettike83
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?