Új privát üzeneted érkezett!

Rossmann: pampers kartondobozos 5799Ft, az újságban van -200Ft-os kupon hozzá és ha még beváltjátok a pontokat is -15% az már egész jó ár :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


[quote="babusok"]R írta:babusokossmann: pampers kartondobozos 5799Ft, az újságban van -200Ft-os kupon hozzá és ha még beváltjátok a pontokat is -15% az már egész jó ár :wink:


Én is ezt tettem! :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


[quote="timi76"]R írta:timi76ana: lányaimnak akkor lesz fülbevalójuk, amikor majd ők akarják. Volt már erről szó, én továbbra is úgy vagyok vele, hogy a saját testük, majd ők eldöntik, hogy akarják-e.


Ezzel én is így vagyok! :lol: :wink:

Zsófi, kösz az infokat, utánanézek! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 

 
 

Nyulasz. sokszor tettem fotókra megjegyzést. Amikor elkezdtem visszaolvasni a több oldalas hszeket, akkor mikor már a harmadik embernek írtam, hogy milyen szépek a gyerekei, akkor inkább úgy írtam összegezve, hogy szépek a gyerek fotók. Mindig megnézem! Leginkább csak erre jut időm, és szeretem a szép fotókat nézegetni. Vandával egyetemben mutogatom anyukámnak, páromnak is szívesen mert tényleg milyen szépek. Akikkel iwiwen kapcsolatban vagyok, szoktam ott is kinyilvánítani a tetszésemet. Sajnálom hogy ezt nem vetted észre. Nagyon szimpatikus csaj vagy, nem értem hogy most miért ez az egész vita :( :cry: :cry:
Igazán sokszor éreztem, hogy nem érdekel senkit hogy eltűnök, aztán megjelenek megint. Valahogy nem láttam azt, hogy bárkinek hiányoznék. De megértem, mert nem tudok aktívabb lenni. Sokszor mikor már írnám a kérdésekre a választ, más valaki megválaszolta. Ezért kérdeztem rá, hogy jöjjek e még. Nem azért, hogy most itt vérre menjünk!
Engem őszintén nagyon bánt, hogy megbántottalak, de már megtörtént. Ha hiszed, ha nem, olyan ember vagyok, aki ilyeneken napokig képes rágódni. Az pedig hogy azért marcangoljam magam, amit más félre értett, nekem sok. Nem akarok ezért itthon rosszabb anya vagy feleség lenni, mert túl lelkis vagyok.
Nem tudom vissza csinálni, ez van. Ha téged zavarlak, elmegyek. Nem akarom rontani a levegőt. Te pedig kétségtelenül jobban ide tartozol mint én!

Aki pedig akar, kérhet tőlem iwiw elérhetőséget, és ott levelezhetünk, meg megnézheti hogy nőnek a fiúk sőt a blogomon rendszeresen olvashat mirólunk. De szivesen válaszolok egy-egy hozzám intézett kérdésre is!

Minden jót CSAJOK!

Kata
labkat
 
 


Ácsi,félreértettétek!Nem az a gond,ha valaki nem ír a képekre megjegyzést,csak azt írtam,hogy arra sose semmi,de egy olyan dolog,ami igazából nem is érdekel,mert drágának tartod,de azért felhúzod magad,hogy hova rakd a másik 2 gyereket,esetleg még százért adnak 2 kiságyat :roll: nem értem,ha ez nem kötözködés volt,akkor mi????

Én nem kötelező programnak írtam,csak azt,hogy ide megyünk,hátha valakinek épp ide van kedve jönni...ennyi.Tényleg carul esett,mert ha valaki azt írja,hogy drága,vagy volt ott,és nem jött be nekik,akkor azt persze megértem...de kicsit gúnyos volt a megjegyzésed,akárhogyis nem az volt a célod,hogy megbánts.Erre írtam,hogy ha nem írsz rá semmit,mert nem érdekel,még az is jobb,hiszen máskor sem reagálsz dolgokra...és nyilván nem gond,ha valaki ritkábban jön,és nem értem,ezért miért kell elmenni :roll: Vagy csak azért,hogy most engem utáljanak a többiek?

Részemről lezártam a vitát,ide bárki írhat,bármikor,bármit...
Vendég
 


Üdv!
nem vagyok ikresmami, de két sorral lejjebb is írok, és ide is be szoktam kukkantani elveszett báránykák után :wink:

Autósüléshez szólnék hozzá kéretlenül :arrow: Van egy full felső-kategóriásom agyzsibbasztó árért, és most rendeltem egy ugyanolyan tudású alsó-kategóriásat. Rettentő kíváncsi vagyok a különbségre. Persze töréstesztet nem tervezek csinálni, de akkor is :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Nem akarom hogy téged utáljanak Nyulasz, csak gyűlölöm a feszültséget és a felesleges szóvitákat, a békétlenséget. Engem ez kikészít, megmérgezi a napjaimat. Ezért kerülöm az ilyen helyzeteket. Akár olyan áron is, hogy feladok számomra kedves dolgokat! Mert mindenek előtt való, hogy itthon ne legyen feszült a légkör, pedig elhiheted, hogy enélkül is van elég feszültség 4 gyerek, és a szülőkkel való együttélésből fakadóan...

Kata
labkat
 
 


Lois!
Törésteszt: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vovanda
 
 


Lois: kíváncsi vagyok a különbségre, mint elveszett bárányka! :wink: Csak ne te teszteld törésügyileg!

Részemről nem utálok senkit, viszont megjött a hidegfront! :wink: Feszültségek meg a legbékésebb családban is előfordulnak, hiszen ahány ember annyi érzés. Majd lehiggad mindenki.

Tényleg eltűntek néhányan, kár mindenkiért, aki itthagy minket, vagy csak egyszerűen időhiány miatt nem jelentkezik.

Szizzsófi: anyuka ezzel indokolta a fiúk füllövését? :shock: Hááááát, tudod lett is egyfajta véleményem ismeretlenül, dehát ő tudja.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz
[quote]L írta:ányok!Nincs valakinek kedve csatlakozni?


Kata:
[quote]N írta:yulasz: ez nagyon szép és jó, de kva drága! Másrészt a másik két gyereket hová tegyem??? VAgy van 6 ágyas is plusz 100000-ért??? Na nem mintha meg tudnánk fizetni

Nyulasz:
[quote]
írta:
Kata,bocsi,esetleg töröljem a kérdésem,mielött más is felháborodik?

Kata:
[quote]A írta:z iróniám akkor sem neked szólt, hanem a szállásnak. No ha megbántottalak BOCSÁNATOT KÉREK.


Nyulasz:
[quote]C írta:sak egyszerűbb lett volna,ha azt írod,mint mondjuk Timi,hogy persze jó lenne talizni,de ez most nem fog menni...vagy ha egyáltalán nem érdekel az egész,akkor nem is kell reagálnod,mint ahogy azt általában máskor is teszed...

Kata:
[quote]
írta:
Igazán sajnálom, hogy ennyire megbántottalak!

Nyulasz:
[quote]n írta:ekem csak az esik carul,hogy míg egyetlen fotónkra se tettél sose egy árva megjegyzést se,erre,ami igazából nem is érdekel,mert alaból sokalltad az árat,de azért megkérdezted,hogy hova tegyed a másik két gyereket.

Kata:
[quote]E írta:ngem őszintén nagyon bánt, hogy megbántottalak, de már megtörtént

Nyulasz:
[quote]
írta:
Tényleg carul esett,mert ha valaki azt írja,hogy drága,vagy volt ott,és nem jött be nekik,akkor azt persze megértem...de kicsit gúnyos volt a megjegyzésed,akárhogyis nem az volt a célod,hogy megbánts


Nyulasz! FEJEZD MÁR BE!!!!
Nézd meg hányszor kért bocsánatot!!!!!!!!!!!(szerintem egyszer sem kellett volna, mert nem is csinált SEMMIT)
Te meg még mindig ezen lovagolsz, hogy mennyire CARUL esett.

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


Látom front van tényleg! :( :( :(

Közben azért én kérdeznék! Elefáni babadiszkontban járt valaki a Kamaraerdei úton? Érdemes oda menni autósülésért? Honlapot néztem, szép kínálata van.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Manó,hihi,én is összeollózzam neked úgy,ahogy nekem tetszik?

Oké csajok,akkor nem jövök pár napig,nyugodjanak le a kedélyek...

Ha lesz majd ennyi időm ma vagy holnap,azért összellítom Manónak az én verzióm.

Csá...

Ja,Timi,nagyon édes,és ügyes,hogy így eszik egyedül :D
Vendég
 


Timi: hu tényleg jonak tünik és jo nagy is :wink: mi csak a bocskain voltunk, az kicsit zsufis volt nekem, de tényleg jo sok minden van, ha vmi konkrétat kinéztél esetleg érdemes odatelefonálni, h van-e 2 :lol: :lol: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: köszi! Nehogy ne gyere!

Tényleg! Hogyan kell idézni más szövegéből? Ehhez én egyedül lüke vagyok. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus: mondasz valamit! :wink: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lányok, ne má! Béküljetek ki szépen, puszit egymás arcára! És főleg ne menjen innen senki sehova. Nyulasz, sztem se akart megbántani Kata, de mégis bocsánatot kért! Ilyen összezörrenések mindig vannak, ez természetes! Na befogom a bölcselkedő számat, mert nem hiányzik itt még egy békebíró... :roll: :roll: :roll:

Timi, rákattintasz a hsz feletti "idézet" gombra. Ennyi. :mrgreen:

Lois, és majd tudatod velünk az eredményt? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana: de attól hogyan kerül az én hsz-embe és ha csak egy részét akarom, akkor azt hogyan? Valószínű, hogy ez egy egyszerű művelet, csak valahogy nem jut el az agyamig....vagy ahhoz a valamihez, ami a fejemben lötyög. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Egyedül evős kép nagyon nagyon szuper. Az enyémek ilyenkor eldobják az üveget, ha meglátják a fényképezőgépet. :-) Én már meg se próbálom lekapni. :lol: :lol: :lol:

Kamaraerdei bolt: Szuper! Én ott vettem egy csomó dolgot és adnak 10 % ikres kedvezményt is, csak rá kell kérdezni a főnöksrácnál.
Ha valami nincs, akkor rendeli és telefonálnak, ha megjön.

Kép
tigriske1978
 
 


Kata,átgondoltam a dolgot,kicsit talán túlpörögtem,bocsánatot kérek!
Vendég
 


Ja és még valami a bolthoz, ha meg kell nézni valamit akkor csütörtökön arra járok. Szívesen bemegyek.

Kép
tigriske1978
 
 


Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi!
Én így csinálom az idézetet:
Kijelölöd a másik hozzászólásában a szöveget, amit idézni akarsz. ctr+c majd a saját hsz-ba beteszed ctr+v-vel.
Így belekerül a szöveg a Te hsz-ba, de hogy idézet formája is legyen ismét kijelölöd most már a saját hsz-ban és rányomsz az idézet gombra. Így betesz a szöveg elé [quote ]-t a szöveg után pedig egy [/quote ]-t.

Tündi

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


Tigriske: írtam privit és köszönöm szépen!

Manó: köszi! Remélem nem felejtem el, mire lesz időm és alkalmam kipróbálni! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: Ennek szívből örülök :D :D :D Így már nyugodtan lefekhetek aludni. NAGYON ÖRÜLÖK!

Ennek örömére idéznék kedvenc könyvemből:

"Ha haragusztok is, ne vétkezzetek: a nap ne menjen le a ti haragotokkal, helyt se adjatok az ördögnek." (Efezus 4, 26-27)



Kata
labkat
 
 


Vanda! Nekem is zengtek ódákat, remélem, tényleg jó. Pont Alsópáhok után vannak dolgok, amikre rákérdezek, pl. rendes fürdőkád :)

Nyulasz! Most olvastam át rendesebben az eredeti hozzászólásod, Erzsébet ház, ott voltunk mi is, babakocsit kérjetek :wink: hogy jót is írjak, a félpanziós étterem kúúúúl, finom, nagy a választék, babáknak is rendes pürék is, meg bébikaják is, ja igen, nestlé termékek vannak. Az ebédet egy ottani másik étteremben ettük (a kúúúúl zárva), az vhogy nem jött be. Sajnos mi a fürdős részt nem tudtuk kipróbálni (mert murphy befigyelt :? ), de egyszer elmentünk oda, na azt nem tudom, babakocsival hogy csináltuk volna, mondjuk mi a folyosós rendszeren mentünk, mert túl meleg volt a kinti sétához, nektek ilyen gondotok nem lesz)
Bocsi, nem akartam tovább szidni, csak azért mondtam el ezeket, hátha nektek könnyebb lesz.
(amúgy amikor mi voltunk, lestelek Titeket, igazából a gyerkőcöket, hátha pont akkor vagytok ott Ti is :))
Talán Te kérdezted a szepszót is (ha nem, akkor bocs, fáradt vagyok), nekünk egy kemény hetünk volt a kicsilánnyal, ugyanez, elalvás helyett ordítás, érdekes módon az vált be (persze lehet, hogy hülyeség, és csak véletlen egybeesés), hogy a szertartásból kimaradt a fejenként egy homlokpuszi+simi+"szépálmokat", hanem betettem a kiságyba őket, és kimentem, ajtóból még mondtam a "szépálmokat". mindig a homlokpuszinál kezdődött az ordítás...

Autósülés: nekünk végül jó drága lett, úh. nem reklámozom...

Nnna, csak nem bírom befogni az arcom :oops:



Kép

 
 


Sziasztok!

Labkat, :D

Mó,nem baj,hogy leírtad,sőt örülök,akartam is privit írni akkor,hogy vajon mi lehetett a gond,de addigra megírtad.
Szepszó nálunk van,Balázsnál,és már amikor megyünk a szoba felé,és mondom nekik,hogy megyünk aludni,már akkor kitör a balhé.Kipróbálom ezt a verziót,hátha bejön.És 1 hét után elmúlt ahogy jött?És újra szépen elalszik?

Elefániban mi is vásároltunk,van 10%,ahogy Tigriske írja.Meg a Minimanóban is.
Vendég
 


Jó reggelt!

Köszi az infót mindenkinek! Jó ez a 10%-os kedvezmény! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


[quote="timi76"]R írta:timi76ana: de attól hogyan kerül az én hsz-embe és ha csak egy részét akarom, akkor azt hogyan? Valószínű, hogy ez egy egyszerű művelet, csak valahogy nem jut el az agyamig....vagy ahhoz a valamihez, ami a fejemben lötyög. :lol:


Timi! Úgy is lehet, ahogy Manó írja, csak úgy sokkal bonyolultabb. Akit idézni akarsz, annak a hsz-a feletti "idézet" gombot megnyomod, és hopp, már benne is van amit idézni akarsz. Ha kevesebb kell, akkor egyszerűen töröld ki azt a részt, ami nem kell. A lényeg, hogy a két [quote ...] szerű jel benne maradjon. :wink:
Miért, neked lötyög? :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kata, Nyulasz, jaj, úgy megkönnyebbültem! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2010.08.04 09:29-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


[quote="rana33"]
írta:
rana33Timi! Úgy is lehet, ahogy Manó írja, csak úgy sokkal bonyolultabb. Akit idézni akarsz, annak a hsz-a feletti "idézet" gombot megnyomod, és hopp, már benne is van amit idézni akarsz. Ha kevesebb kell, akkor egyszerűen töröld ki azt a részt, ami nem kell. A lényeg, hogy az elején a két [quote ...] szerű jel benne maradjon. :wink:


Köszi! :D

Teganp a sok rázástól már lötyögött, na nem tomboltam, csak annyit ráztam, hogy hangsúlyosabbá tegyem a mondatot, miszerint: "NEM SZABAD!"

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ááá igen. Tudom, miről beszélsz... :? :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Ezer éve... bocs, de apa itthon van még ma utoljára, próbálunk mászkálni még, amíg az időjárás engedi, na meg elintézni dolgokat, hogy ne kelljen sitterkedésért könyörögni nagyinál :?

Hát ez a front tényleg nem csak a gyerekeimre hatott :? De örülök, hogy a vége jó, mert csak kapkodtam a fejemet, rendesen szarul voltam, mikor az egészet egyben sikerült a mai nap elolvasnom :(

Nyuszikám, remélem hamar megszűnik Balázsnál ez a fekvési probléma. Én már nem is próbálkozom. 2-5 percet töltök a törpéknél lefekvéskor egy kis hátsimi közben, és már alszanak is. ha otthagyom őket, megy az ordítás. És 10 perc után én sem bírom, bemegyek segíteni nekik. Így már csak akkor vannak otthagyva, ha altatás közben 5 perc múltán még mindig szivatnak, felülnek, dumálnak. Akkor rájuk csukom az ajtót, pár perc után észhez térnek, és már hagyják, hogy simizve elaltassam őket. Az ébredés Míránál már hónapok óta ordítós. Nem tudom, mi lehet a baja. Emma dumálva, rötyögve ébredt, Míra sikítozik. A frász kitör, mikor meghallom, azt hiszem ölik :? Balázs is így csinálja?

Timi, ülés kérdés eléggé ki van már vesézve, annyit írnék csak hozzá, hogy én Römert vettem, de csak használtan volt megfizethető áron nekem. Ausztriában jó áron kaptuk, bár a határ mellett könnyen dumálok.
Idézni én sem tudok, jó, hogy most leírtátok :oops:
Iszonyú ügyes a kiscsaj, enyimek 1 éves koruk után jutottak el csak az önálló ivásig.

Babusok, köszi a pelus tippet. Hány db is van ebben? Napocskás lámpánk van nekünk, nem ajánlom, nagyon lefogja a fényt. Különösen, ha energiatakarékos izzót teszel bele, az elején kész félhomály :lol: Dokink rendszerint nem látta lámpafénynél megvizsgálni a lányokat :lol: :lol: :lol:

Rana, fogat kb. egy éves koruk óta mosunk, előtte rágcsálnivaló fogkefét adtunk nekik, aminek nem sörtés, hanem gumis a vége. Mellesleg nagy sznobok a lányaim, mert a sima fogkefének nem akarták idővel kinyitni a szájukat, bezzeg az elektromosnak :oops: :lol:
A képeid én rendszeresen checkolom iwiw-en :wink:

Emma ma bealudt az etetőszékbe ebéd előtt :roll:, most kelt, megyek, adok neki kaját. Még próbálok ma olvasni és reagálni, amire nem sikerült.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: gondoltam, hogy még kihasználjátok, amit lehet!

Levittem a lányokat mérésre a védőnőhöz, mert nem hagyott nyugodni a kérdés, vajon mekkorák most?!
Hanga: 7960g és 67,5 cm 3 hónap alatt 900 g hízás, + 3,5cm
Alexa: 7190g és 67 cm 3 hónap alatt 600g hízás + 3 cm
Most végre megnyugodtam, mert én úgy éreztem semmit nem híztak az elmúlt 2-3 hónapban. :)
Éééééééés, 3 napja napi 2x alszanak, 1, 1,5-1,5 órát és azóta éjjel is 9 - 8-ig egy hang nélkül. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: tök jók ezek a nacik! Micimackós nekünk is van-1 db. Na abból még 1 jól jönne, meg még vagy 2 pár hasonló. Hányas nacik ezek?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: szerintem jók a nacik. A kantáros is jó és a kezes lábas. Kezes lábast én azért szeretem jobban, mert akkor bele dugom a gyereket, és kész, nem kell külön bíbelődni a kabáttal. Minél sötétebb, annál jobb, mert akkor nem látszik rajta rögtön meg minden!

Kata
labkat
 
 


Zsófi: mi még nem jártunk kint télen mármint 2azaz4 lábon így amit Kata írt én is azt szerettem a legjobban az egybeoverált és aminek egybe van a lábfeje azaz nem levehetős a tutyija :wink: volt kabátos verziónk is ahhoz egy polárral bélelt gatyónk volt meg kocsicsizma, idén már biztos ilyen kantárosban nyomjuk majd :wink:
hmmm lehet lassan neki kellene állni az öszi-téli ruhák beszerzésének? :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: boldog névnapot! :)

Na, tegnap a védőnő mondta, hogy vegyek szandit a lányoknak, ami tartja a bokájukat, mert ha már ennyire állnak, akkor kell. Szerintetek tényleg kell már? Meg ilyen kicsi lábra van már kemény talpú bokatartós szandi? Alexának 9 cm-es a tappancsa-ha jól mértem. :? Azt sem tudom mekkora a cipőméretük.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, boldog névnapot kívánok Neked én is!

Babusok, jó ötlet, valóban lehet, hogy neki kéne állni vadászni rucikat. Na meg ez a kantáros is elgondolkodtató. Bár ha arra gondolok, hogy ebből kihámozni a kölköt, ha peluscsere kell, hogy történjék :shock: :shock: :shock:

Kata, a Te srácaid már egy évesek lesznek a télen, tuti jobb lesz a kezeslábas. Színben biztos praktikus a sötétebb, majd keresek valami lányos színben. Ebből a szempontból a fiúkkal kicsit könnyebb

Timi, szép méretek!!! Én csak nézek, mivel az én törpöm 1 évesen sem érte el ezt a súlyt :lol:
Cipőt mi már régóta hordunk, vicces volt Míra lábmérete, hónapokig 15-ös :shock: cipőt hordott. Akár egy babáé :lol: Bár még a 18-ast is rendelni kellett, nem tudom ilyen apróval mi a helyzet, mert ezeket az igen piciket én ajándékba kaptam Siesta-s barátoktól. Az hogy kell-e cipő szerintem ne a védőnő döntse el, hanem az ortopéd doki. Én elvittem őket, és ő mondta, hogy Mírának kell, Emmának nem feltétlenül. De aztán kénytelen voltam neki is adni, mert Míra a csotányroppantókkal halálra taposta szegény tappancsait. A cipőben legalább nem tudja annyira. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Sziasztok!

Köszi lányok :D

Timi,nekün is mondta a védőnő,mivel állnak,lépegetnek,hogy bentre adjak rájuk,nekik könnyebb lesz a mozgás,mert tartja a bokájukat.Noéminek 18-as,Balázsnak 19-es,tök jól fogja a lábuk,szeretik is.
Autósüléssel mi a helyzet?
Alvással ügyik vagytok! :D

Szizzsófi,jók ezek a kantárosok,idén már én is ilyet szeretnék.

Törpi,ja,front :?
Ezek még mindig alszanak,szerintem ma kipróbálom az egyalvásost :roll:
Balázs tegnap rendbejött :D remélem ennyi volt,koppkoppkopp...

Na,ébrednek,mennem kell.
Vendég
 


Nyulasz: boldog névnapot! :wink:

Törpi: nekem lányoknak is sötétkék overáll volt, mert anyuék szezonvégi kiárusításkor vették 300Ft-ért egy évvel azelőtt, hogy használtuk. Nagyon szerettem. Srácok ezt öröklik. Mivel Vera és tesómék kislánya Niki egyidősek, sok egyen cucc van, köztük ez is. Szóval srácoknak már lesz mit felvenni télen :) Már ha kisnövésű Niki végre kinőtte azt a darabot :)

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!
Nyulaszkám, sokat és nagyon boldogot! :D

A) Cipő:
Na én most össze vagyok zavarodva. Igen, az új nézet az, hogy kemény felületre (azaz bent parketta) kell a cipő, kintre viszont mezítláb. DE: 1. bent általában habtapin vannak, most akkor ez kemény vagy puha felületnek számít? 2. ha cipőt adok rájuk, ennél is több bőgés lesz, mert egymás kezére (gyomrába-hátára-arcára! :shock: ) fognak cipőben taposni (hihi, csótányroppantók, ezen is gondolkoznom kellett, hogy mit jelent :lol: ) 3. más nézetek szerint minél többet mezítláb (puhatalpú cipőcskében?!), annál jobb. :roll: :roll: 4. akkor a kocsicipőket már ki is lehet hajítani?

B) téli ruha (én már gyűjtögetek, bizony):
A kis totyogóinkra (márpedig mire beköszönt a hideg, már mindannyiunknak azok lesznek a babái) mindenképp lábfej nélküli overall / kezeslábas, stb kell, nem? Ha lekéredzkednek a földre (márpedig gondolom ez egyre röbbet elő fog fordulni), akkor lábfejes cuccban hogy teszem le őket? :roll: Törpi: peluscsere: most láttam olyan overallt (egy van is nekünk), aminek a lába közt is van cipzár. Ügyes megoldás. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Nyuszikám!
Boldog névnapot nekd!

És csak ennyi vagyok, 3 kölökkel egyedül. Délután Balunak 5 éves státusz.
Jók legyetek!
vovanda
 
 


Nyulasz: nekünk most nem volt happy éjszakánk. :( Manó már este elkezdte a fel-fel sikítást!
Örülök, hogy Balázs megjavult! :D Te hol vettél nekik szandit?
Autósülés Pierre Cardin lesz, várom Tigriske infóját, mert ma megnézi nekem-meg a többit is ebben a kategóriában, és ha jó áron van az Elefániban, akkor vasárnap megvesszük, ha nem, akkor rendelem.

A Siesta oldalán olvastam,-orvos írta-hogy csak akkor kell cipő-szandi, ha már önállóan jár és a nap részét állva-járva tölti, addíg a mezítlábazás a legjobb. Hajlok efelé a vélemény felé. :?

Vanda: majd, ha tudsz szusszanni egyet érdekelne a véleményed! (meg a sógorodé is!)

Délelőtt Ringatóztunk, aztán megsütöttem egy rakat palacsintát, jó, hogy átjött barátnőm, legalább a feléig lefoglalta őket! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: nekünk a Heim Pálból jár ki egy ortopéd orvos, aki nézi a gyerekeket a helyi sztk-ban. No ő azt mondta, hogy minél többet mezítláb, és így nekem a gyerkőcök fent úgy is vannak. Aztán én váltogatom. Mert van nekik sima talpú és van nekik betétes szandi is. Az ovis tutira betétes, mert sokat vannak benne. Asso is egyébként nagyon jó márka, és nem olyan drága mint a siesta!
Lányoknak olyan van, meg néha valami olcsóbb. Azt gondolom, amit gyakran hord, az legyen minőségi, aztán egy-egy alkalomra jobb valami olcsóbb is. Mert Vera születésekor volt egy olyan teória, miszerint nem is olyan jót tesz ha betétes cipőt visel a gyerek. Ezért is alakult ki így nálunk!
Amit már írtam, gyereket évente egyszer el lehet vinni ortopédiára, és ha az orvos lát valami gondot, akkor ír fel neki cipőt, amit tb támogatással mi 5000-ért vettünk (ez szerintem nagyon jó ár) és direkt a gyerek lábára, készül. Se nem szorít, se nem nyom.

Kata
labkat
 
 


Kata: jó, hogy írod az Assot, már hallottam, hogy jó és árban is elviselhetőbb! Utána is nézek! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


nincs időm végig olvasni, csak bekukkantottam és látom, hogy cipőkről van szó:

én is gondban vagyok, de pont most indulunk szandit venni nekik és ráadásul supinált talput keresek (azt hiszem, mert még bizonytalankodom).
A gyerekdokink is azt mondta, hogy amint felállnak kell és supináltat vegyek, aférje ortopédus, biztos azért is ajánlja a suppináltat, hogy a későbbiekben ne legyen gond a lábbal, kvázi megelőzés.
De egyébként a dévényis tornász is rögtön suppinált cipőt mondott, hogy vegyünk...

Nekem eszembe se jutott volna, hogy rögtön suppináltat vegyek :roll:

t-pk
 
 


Mi az a suppinált cipő? :roll: :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Sziasztok,
megjöttünk mi is, de csak olvasó üzemmódban vagyok...

Timi,
Neked mondanám, hogy Top Rider márkájú ülés teljesen megegyezik a Pierre Cardin-nal, és sokkal olcsóbb (és sztem még az anyaga is jobb..)

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Köszi lányok! :D

Neki Supi cipőnk van,mi kaptuk a gyártótól,mert a férjem dolgozik nekik,és így elboltolták.
www.szupercipo.hu asszem a honlapjuk.Sógornőm szerint nem annyira tartós,és nem annyira divatos(ez kevésbé érdekel)ők már túl vannak néhány fajtán,és ez volt a véleménye,hát majd meglátjuk.Egyenlőre ennél jobb áron nem találtunk volna :lol:

Timi,Manónak buksisimi :wink:

Beköszöntött a nagy esések ideje,egyre többet próbálnak kapaszkodás nélkül állni,fel is szakadt Noémi szája tegnap :( nem vészes szerencsére.
Vendég
 


Nyulasz: nem divatja múlt szerintem a Supi cipő, nekem teccik :)

Én még cipőt ilyet találtam teszen. Szerintem nem lehet rossz!!!

http://www.teszvesz.hu/item1161139999_uj_tola_zetpol_cipo_22.html

http://www.teszvesz.hu/item1161752170_uj_zetpol_cipo_klara_24.html

http://www.teszvesz.hu/item1161752241_uj_zetpol_cipo_martyna_24.html

Azt írja lengyel cipő, igazá vászon, tehát inkább szandi, vagy tavaszi cipőnek jó, de van benne betét, és jól tart a sarka! És baromi jó áron van!!!

Ha rákerestek többféle is van, csak párat emeltem ki!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára labkat 2010.08.05 15:46-kor.

Kata
labkat
 
 


Még a cipőkhöz,szandikhoz annyit,hogy ne tépőzárast vegyetek,mert azt hipp-hopp leszedik.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?