Új privát üzeneted érkezett!

Ja és mától pont csak egy hónap van hátra... jajj :S

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Nóci, manapság már mindenre azt mondják, h. árt a babának, plusz olyan jó, kímélős cuccokat gyártanak, h. egyátalán nem félek.De persze ezt mindenki másként gondolja.Egyébként most lesz másodszor festve a hajam, mióta várjuk Lucát, és ez idő alatt már többször nem is...
Akció: bimbóvédő, krém, melltartó, meg néhány apróság, mint hajkefe, körömvágóolló, lázmérő, meg ilyenek :D
Húú, nagyon várom ám a képet a hajadról!Biztos fura a hosszú után, de biztos jól áll, csak tényleg meg kell szokni, főleg a pasiknak :D

Meli, köszi a receptet!Jól kinyomtatom :D Igen, én olyan vagyok, h. mindig az nem jó, ami épp van.De igazából az elején jobb volt otthon, most meg több az energiám, mint mielőtt terhes lettem...De azért mire hazaérek kidőlök ám!

Húú, mindjárt jön értem Andriska, ez a nap határozottan gyorsan eletelt :D :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Zsani!
Basszus már csak egy hónap! Ez tők izgi! És miylen fotozásra mentek???
Iwiw-re teszek képet, de majd azért igyekszem ide is!

Dorka! Igen ilyenkor sokkalta több az energiája az embernek olyan jó ez! Azt mondják ilyenkor indul be a fészekrakó hajlam!
Azokat amiket felsoróltál tök jókat lehet kapni a DM-ben és a tescoban is! Mi sok mindent ott vettünk anno! nem is igen voltam a Brendonban hisz az olyan marha drága! És ugyanazokat megkapod a tescoban is és fele annyiba kerül mint ott! Bár szoptatos melltartot azt ott nem kapsz, de egy triumpfba is kapsz olcsobbat és drágábbat! Lázmérőt én patikában vettem 800Ftért hagyományosat, de úgye ezek már nem higanyosak! De teljesen jók!
nócika
 
 

 
 

Látom, itt beindult az élet :lol:

Nóci
biztos fura először a rövid haj, de meglehet szokni. Nálunk pont fordítva volt, mikor megismertem a páromat, fiúsan rövid hajam volt, azóta meg növesztem :)
Ápolói asszisztens képzést indít a munkaügyi, és arra jelentkeztem, semmitől az is jobb, és fizetnek is után + a képzést is fizetik.
Kép nagyon cuki!

Dorka
ja, legalább hazajöhet, ez is valami. De majd csak el telik az idő, meg neked is, aztán jön Luca baba!
Akciót sajnálom, de legtöbbször a legrosszabbkor van :?
Látod, csak sokat kell írni, és már jobban is telik a nap :lol:

Meli
a Szülőszoba 13:10kor van, a Szuperdada 17:00-kor.
Most egy romantikus könyvet olvasok Susan Wiggs-től (Aranyló nyár): modern könyv, egy szerencsétlen csajról szól, aki már háromszor volt jegyességben, de aztán mégis egyedül maradt. De még csak az elején járok, szóval az izgibb rész ezután jön :wink:

Zsani
telik az idő, az az egy hónap is hamar letelik :wink:
Én egy Bács-Kiskun megyei picike faluban lakok, csend, nyugalom és dögunalom jellemzi :lol: De legalább olcsó a megélhetés (ház, rezsi, stb). Te hova valósi voltál?
kitty22
 
 


Sziasztok!

Dorka, köszönöm szépen!

Kitty, hogy hogy egyet terveztek, ha szabad kérdeznem? :oops: Én mindenképp legalább 2.ben gondolkodtam, mert nincs testvérem, és hiányzott nagyon. :(
Jövő hét végén megyek megint uh-ra, meg szerdán védőnőhöz.

Zsani, magamon is érzem ám, néha én lehetnék az országút. :( Folyton hulla vagyok, de ugye én akartam. :wink:

Meli,a szekrényes sztori se semmi! :shock:

Nóci, naná, én nagyon kivi vagyok az új séródra! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok.

Dorka: emlékszek rád:)

Beze:? Neved ismerős. Te innen ismersz vagy más topicból? Igen az én lányom a Szabina
:)

Nóci: Hagyd a könyvet. Majd ha kell szólok okés?? Majd ha kell a kistesónál akkor kérem. Ettől függetlenül talizhatunk:)

Jeanner. De izgi. Most lesz az esküvőtök?? Nagy lesz?? Minden részlet érdekel ám:) Ruha milyen lesz??
csucsu005
 
 


Csucsu, innen. :wink:

Dorka, köszi, jól vagyok. És ti?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Szijasztok!

Hát igen, már csak egy hónap... blogomban van kép a hajamról :) akit érdekel :)

Kitty, JNSZ megye felső széle, picuri község nem messze Tiszafüredtől :) jó volt az is, csak egy idő után bosszantott, h mindenki ismer mindenkit :)

Bogi, és még nem született meg Marcika... :roll:

Nóci, ez ilyen "előfotózás" lesz, teljesen civilben csavargunk egyet a városban, míg fotós kattingat minket. Nálunk nem vetítés lesz, hanem ezek a képek lesznek előhívatva/nyomtatva nagyban, és az étterem erkély részére lesznek kicsipeszelve, mintha száradnának... ;)

Csucsu, 50en leszünk elvileg, de ugye egy hónap nagy idő, nem tudom, hányan mondják le addig. Római fürdőn lesz, és csak a templomi, a polgárit letudjuk előtte való nap :) nászút nem lesz, a suli miatt nincs szabim :( a ruhám szép nagy lesz, valahol itt a fórumon van már róla kép :) a vőlegény meg hófehér díszmagyarban lesz :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Meli
Kép

Beze
nálunk én 3ról párom kettőről indult, aztán mindkettőnknél csökkent a létszám (nekem egy tesóm van, páromnak kettő). Az okok: először is, hogy nekem kéne vmi munkahely, hogy legyen rendes gyedem, másrészt ahol lakunk, oda csak minimálisan lehet hozzáépíteni, két gyerekkel már nagyon egymás hegyén-hátán lennénk, költözni meg nem akarunk, mert rengeteget költöttünk már erre is, és mondhatni szinte ingyen hozzájutottunk (mai árakhoz képest). Nagyobbra cserélni, és azt megint a mi igényeinkhez alakítani baromi sok pénz lenne (pedig nem vagyunk nagyon igényesek, ne értsd félre). Párom korábban azt mondta, majd meglátjuk, lehet, később lesz 2. De már én sem akarok, egyrészt a pcos miatt, még egyszer ezt az orvososdit, gyógyszeresdit nem akarom végigcsinálni, meg nagy korkül-t sem akarok (nálunk 5 év van bátyám javára, kicsi korunkban az rengeteg volt, most már nem). De ez még a jövő zenéje, első gyerek se most lesz :?
Nincs új képed Lexiről meg a pocakodról? megnézném :)

Csucsu
vonalzót nem teszel Szabinának?

Zsani
megértelek, ez engem is bosszant. Én egy kisvárosban éltem eddig, ott tök jó volt lakni, de itt a faluban mindenki mindenkit ismer (vagyis engem mindenki, én meg szinte senkit :twisted: És persze megy a pletyka, stb :roll: Ezt nehéz megszokni, de amúgy mással nincs gondom.
Hajad nagyon jó lett, a csatok nagyon tetszenek. :)

Bri
drukk a dokihoz, utána gyere helyzetjelentésre! :)
kitty22
 
 


Meli, boldog szülinapot!!!!

Kép

Kitty, engem is a pletykálás idegesít a legjobban... :evil:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok Csajok!!!!

Szar éjszakám volt, nem tudtam aludni, úgyh. most leragadnak a szemeim, de jó kedvem van :D

Összvesztem tegnap anyukámmal a telefonban, mert meg akarja magyarázni, h. nem kell szoptatós emlltartót vennem, hanem gombos hálóinget(tudja jól, h.. semmi pénzért nem venném fel)mert undorító leszek a szülés után.Soha nem szól bele semmibe, csak tanácsot ad, de most basszus, nagyon ideges lettem.Ahogy közeledik az idő, mindenki egyre erőteljesebben okoskodik-Azt hiszem ez olyan mint nálatok az esküvő, Zsani.Tudom, h. első gyerek, jót akarnak, szívesen meghallgatok mindenkit, de majd Andrissal döntünk.

Nóci, ahogy nézetem most a Brendonban még kicsit olcsóbbak is ezek az apróságok, mint a Tescoban, de szerintem nem emgyünk fel, mert nem számottevő. Vannak, amik igen, de arra meg most nincsen pénzünk sajnos!!!
Várjuk ám a képeket Regiről :D

Kitty, megértelk, h. nem akarod még egyszer végigcsinálni a gyógyszersdit, meg ha majd eljön az ideje, átbeszélitek, és kitaláljátok, hogyan szeretnétek!
Kis falu-óóó én kis városból költöztem egy nagyobb kisvárosba.Itt is mindenki ismer mindenkit vagyis azért nem, de Bábolnára nem mennék vissza, mindig csak a rosszindulatú pletyka...

Meli, Boldog Szülinapot kívánok én is!

Csucsu, örülök, h. emlékszel rám :D

Beze, mi jól vagyunk, ma reggel mértem a pocakom 102 cm :D De szerinte most súlyra nagyon nagyot nőttem, sajnos, majd kedden lemér a védőnő...nem fog megdícsérni, az fix!
Neked, h. áll a pocakod?Nem teszel képet?

Zsani,nagyon jó ötlet ez a fotózás dolog, meg a képek is az étteremben!Húúú, de várom, h. megnézhessem őket!!!A hajad is csodaszép lesz, megnéztem :D
Ma is nagy a hajtás?

Brid, gondolunk rád!!!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok Lánykák :D

Aranyosak vagytok nagyon, köszönöm a köszöntéseket :)

Ezt kaptam még apitól, meg a másik képen Őt már lassan 2 éve :lol:
Kép Kép

Majd jövök.......

Kép
meli0805
 
 


[quote="dorka84"]
írta:
dorka84Összvesztem tegnap anyukámmal a telefonban, mert meg akarja magyarázni, h. nem kell szoptatós emlltartót vennem, hanem gombos hálóinget(tudja jól, h.. semmi pénzért nem venném fel)mert undorító leszek a szülés után.Soha nem szól bele semmibe, csak tanácsot ad, de most basszus, nagyon ideges lettem.Ahogy közeledik az idő, mindenki egyre erőteljesebben okoskodik-Azt hiszem ez olyan mint nálatok az esküvő, Zsani.Tudom, h. első gyerek, jót akarnak, szívesen meghallgatok mindenkit, de majd Andrissal döntünk.


Jajj, jajj... ezt de ismerem... mi ezért nem is akarunk szólni senkinek semmiről... olyan kiságyat veszünk, amilyet mi akarunk, olyan babakocsit, ami szerintünk jó, olyan ruhákat, amik nekünk tetszenek, és nem fog érdekelni, hogy anyósék ismerőse 150.000-ért vett olyan babakocsit, ami tisztába is teszi gombnyomásra a gyereket, ha ettől leszek szar szülő, mert én nem veszek ilyet, akkor jó nekem így is, majd sajnálhatják a gyerekemet, addig sem fognak unatkozni...

Dorka, hát ma bent leszek vagy 3/4 5ig (1/2 7-től...), aztán kimegyünk a halálba meghívót osztani, utána 8-9ig táncóra, aztán 10re hazaérünk, aztán elájulok szerintem... újonnan ennyiből állnak a napjaink...

Meli, szép ez a torta :) jó buli lehetett :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Meli, boldog születésnapot!

Dorka, örülök, hogy minden rendben! :D

Kitty, így már értem. A pcos miatt ne aggódj, Marci gyógyszer nélkül fogant, jót tett a hormonjaimnak a várandósság Lexivel. :wink:

Zsani, ne is mond... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


[quote="beze"]
írta:
bezeZsani, ne is mond... :roll:


Nálatok is ez volt?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Derűs napot kívánok! :)

Reggel itt iszonyú idő volt :shock: mint valami trópusi vihar, vitte a szél az esőt, és korom sötét volt :x

Dorka, nekem csak később lett szoptatós melltartóm, addig igen, gombos hálóingem és gombos pólóim voltak, de nagyon hiányzott a melltartó.Marci 6 hónapos volt amikor szereztem egyet és nagyon jó szolgálatot tett, tényleg.
Nem értem anyukádat....egyébként nekem is beleszól mindenbe és próbál érvekkel meggyőzni :?

Beze :lol: köszönöm szépen!!
Úgy látszik, a Marcik már csak ilyenek, ilyen szépen megfogannak :lol: :wink:
Neked Lexi ugye inszemes baba?
Olyan jó veletek-kismamákkal együtt izgulni, várakozni :)

Brivel vajon mi lehet?Már rég nem jelentkezett :? írhatna pár sort, hogy minden ok :roll: senkinek nem üzent?

Kitty :) majd ha az első babád kezd felnőni, akkor kezdesz vágyakozni egy újabb pici baba után :wink:

Zsani :) hol lehet a hajadról képet látni?Blogodban?

Kép
meli0805
 
 


Na, Zsani megtaláltam a hajadat :) Szuper jó lesz! :wink:

Kép
meli0805
 
 


Meli, köszi :)

Szoptatós melltartóról én is csak jót hallottam ;)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Meli, nagyon jól néz ki Marci és a torta is :D Biztos fini lehetett!!!
Látom, akkor mindenkinél vannak azért beszólások.Sokszor anya érveket sem mond, csak az a fura, h. régen sosem volt ilyen, na mindegy....majd vasárnap találkozunk személyesen, kíváncsi leszek...

Zsani, nem semmi lehetett a tegnapi napod!!!Remélem a mai nap már lightosabb lesz!!

Brid, gondolunk ám Rád!!!

Kitty, merre jársz?

Beze, hogy viseled ezt az időt?

Én ma nem tagadom,nem vagyok a topon.Már tegnap este elkezdett keményedni a pocakom, meg fájdogált is, és ez ma sincs másként.
Úgy volt, h. találkozom a barátnőmmel 14órakor, de hazamegyek,pihenek, mert esteflé mindenképpen be kell mennünk Győrbe sajnos, meg kell venni a ruhát a jövő heti esküvőre, mert aztán olyan sűrű lesz a program, h. nem fér majd bele, aztán szó szerint nem lesz mit felvennem sajna.

Még 1,5 óra minimum, mire Andris ideér értem.ÁÁÁÁÁ...

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Dorka
azért ne haragudj anyukádra, biztos csak jószándékból mondta. Meg az ő idejükben még ez volt :roll:
Én is azt utálom, hogy csak a rosszindulatú pletyka van, de ha vkinek vmi jó érdeme van, vagy jól megy neki (vmi), azt persze nem híresztelik. Ezért én úgy vagyok vele, vagy jót, vagy semmit. :wink:

Meli
képek szépek, és a tortád is! No meg a kétéves ajándékod :wink:
Biztos más lesz, ha már lesz babám is, meg addigra remélem, sok minden változik az életünkben egyéb téren is, úgyhogy majd meglátjuk :wink:

Beze
én is ebben reménykedek, hogy szülés után helyreáll a rendszer, és akkor tényleg elég lesz egyszer kibírni a vizsgálatokat, kezeléseket. De pl Anyunál csak a 2. szülés után állt helyre, mikor már nem akart(ak) több gyereket :roll:

Zsani
nem attól jó szülő vki, hogy drága holmit vesz a gyerekének, hanem hogy mennyit és hogy foglalkozik vele. Egyik ismerőséknél ez a szitu: abszolút nem foglalkoznak érdemben a gyerekkel (értsd csak etetik-itatják, tisztába rakják, egész nap a kiságyban van a másfél éves gyerek). Aztán múltkor mondja, hogy az apuka mennyit foglalkozik gyerekkel. Aha, tényleg, u.úgy ül számítógép előtt, ha nem dolgozik, csak most van pénzük játékokat venni, meg két kismedencét, stb :roll: no comment.

Ma megint volt a tanítványom, igaz, semmit nem készült, de ez nem az én bajom, csak így nehéz továbbhaladni :roll:

Ma van az uccsó napja a páromnak, jövő héten végig itthon lesz (ha nem jönnék, ez lesz az oka :wink: ), és hétfő hajnalban megy el :cry:

Kép
kitty22
 
 


Kitty, köszi szépen! :D

Igen, teljesen egyetértek azzal, hogy nem a szuper ruhák teszik a gyereket "naggyá"
Nekem is van olyan ismerősöm, aki pl. úgy öltözteti a gyereket mint valami kismajmot szoktak a cirkuszban, amikor meg eljött az idő, hogy talán figyelni, futni kellene utána mert elindult, meg foglalkozni vele, mert igényelné, akkor meg egyszerűen bevágja bölcsödébe :evil: Gondolom lustaságból, meg így egyszerűbb :? Pedig iszonyú jól állnak anyagilag. :evil:
Sokszor Marci is kiakaszt engem, de majd'megszakad a szívem a gondolatra, hogy novembertől bölcsődébe kell adnom, mert nem fogunk tudni megélni :cry:
Remélem addig változik majd valami és nem kell beadnom....

Kép
meli0805
 
 


Dorka :) nem ez az utolsó munkanapod?

Kép
meli0805
 
 


Sziasztok!

Dorka, nekem minden napom ilyen :( de lemegy az esküvő és kialszom magam... pár hét alatt :D

Kitty, én is nagyon sok embert ismerek, aki jajj de szereti a gyerekét, mert táncra járatja, teniszre, úszni, baby sitter hordja minden hová stb stb, és lenézik a bnőmet (igazából az ő ismerősei), mert ő játszik a kisfiával, meg ketten énekelnek, és tanulnak verseket. Sajnos ez már nagyon ciki :( pedig el kellene gondolkoznia az ilyen szülőknek (akik egy csomó pénzt kidobnak, csak látni se kelljen a gyereküket), hogy vajon melyikük a jobb szülő...

Meli, sajnálom, hogy Marcit bölcsibe kell adni, olyan sz@r ez az ország :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Lányok, ki tud segíteni?
Hogy lehet jelentkezni, regisztrálni a facebook-ra?

Kép
meli0805
 
 


Meli, a facebook nem meghívós. Csak begépeled, h facebook.hu és regisztrálsz :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Köszi :)

Kép
meli0805
 
 


Hát nincs mit :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kitty
Nem azert irtam amit irtam...csak ugy amugy (nem is olvastam mit irtal csucsunak) mostanaban mindig van valami nalatok es ez a dokis huzavona is...es tokre vagom azert...szal nem is ezert irtam hanem csak ugy mert rajottem,hogy a lelkibeke az elso es legfontosabb a babavaras elott.Persze masnak ez sem kell hat mi nem vgyunk ezek a konnyu fajtak.De ngyon orulok,hogy ennyit haladtal mar elore.Egy uhus figyeles es hormonpanel az alap es az egyik legfonosabb ugyhogy ne ird hogy csak mert ez mar nagy haladas es csak igy tovabb :wink:

Koszonom a telepatikus beszelgetest a babommal :lol: ugy nez ki bevallt :wink:

Kép

Noci
Most sem megy konnyen a fekves mert a hatamon fekudtem a legtobbet mert amugy mindig volt fajas csak ugy nem.Es a hatam annyira fajt lent derek tajon hogy ihajj :x fenekem olyan lapos lett,mint a fal :lol: de mar forgok jobbra balra es ugy nez ki mar csak egy het pihi aztan lassan maszkalhatok :wink:

Nem hetfon mentem uhu-ra mivel a verzes miatt csutin voltam igy azt mondta ra egy hetre menjek hogy lassuk no e egy hetnek megfelelot :wink:

Ezek szerint nem mentel ki a bnet talira? :roll: Vannak uj fejlemenyek Regivel kapcsolatban? :roll: Mee nincs vonalzid? :shock: Fotoversenyt sajnalom :?

Csucsu
[quote]P írta:láne ha ilyeneket hallok mint Bridget siker története.

:lol: :lol: :lol: Hat en sosem adtam fel...sot igazandibol most sem gondoltam volna hogy sikerul...semmi vitamint nem is hoztam magammal extrat igy most kuldi anyu utanam es a doki eroskodesere valtottam ki az utrot is :lol: szerintem a folyamatos menes azert mar 1eve stimuzva voltam rajottunk a jo stimura es csak a mehemnek kellett beindulnia es lass csodat 18eves korom ota nem estem teherbe :shock: meg mindig nem tudom hogy tortent :roll:

Parom mindig kenyeztet :wink: :lol: Foleg most :wink:

Dora
Hat ez a ruhadolog nehez bar meg nyaron talan konnyebb...nekem telen lesz nagy picim kabat meg minden kell majd :shock: Eskuvore megvan mar mit veszel fel? :idea: Jaaj nekem is mar most mondjak na nem csak anyum hanem ugy amugy :? pedig en annyira szeretnem magamnak orulni egy kicsit meg nem tanacsoktol ellatva lenni :roll:

Jeanner
Nem irtal semmit mi volt vegul...remelem nem bantottalak meg a beirasommal? :oops: Nem volt szandekomban :roll: 29nap 8)
Milyen hajrol irogattok?En is akarom latni 8)

Beze
Utolagosan :oops: Happy nameday!
Kép

A hematoma a legtobb esetben felszivodik....De ez a hulye doki azt mondta levallt a baba onnan ahol megtapadt :roll: majd minnya elmondom me hulye doki :? Meselj mibe probalnak beleszolni nalatok? :idea:

Lexi hol toltotte az ejszakat ha nem az agyaban? :shock:

Meli
Egyedul almossagot erzek de olyankor szunditok is egyet.Hasam is fajdogalt de a verzes miatt nem tudom most az e vgy mas :roll: es farkasehseg...alig hogy eszem ra fel orara se korog a gyomrom :shock: de en megelegszem ennyivel is :oops:

Azert a melo csak uj meg...de jo,hogy tetszik neki.Fuu na most irigykedek kihasznaltok minden Marci mentes orat :oops: miota visszajottem nalunk nem volt semmi :oops: legalabbis ugy nem :oops:

Marci mar akkora nagyfiu,hogy lassan oviba megy :shock: :o dobostortaaaaa :shock: nyami :P

Kép

Beze

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szoval ami miatt nem jottem az azert volt mert mint a lombiknal is egyszeruen nem akartam beszelni a dolgokrol :roll: En nem tudtam meg orulni neki es ha errol irogattam volna az plane agyilag nem tett volna jot nekem :roll:

Foleg,hogy vasarnap megint elkezdtem barnazni es szerdan meg verezni :? Csutortokon mentem dokihoz de mivel itt -6ora van mint otthon es delre mentunk...mire hazaertem mar otthon este 7volt (itt du-1) es ugye anyuval beszeltem meg egy masik barinom is elkapott skype-on es akkor meg ettem oromkodtem magamban nem tudam egybol netre ulni es irni...plane nem megint ugy,hogy csak hireket hozok.Mindenkinek akartam irni nalam az meg ido mire visszaolvasok :oops:

Szal ma 10kor keltem ettem es most itt ulok irok nektek,hogy ne izguljatok no para.Tudom megint este van otthon de itt meg csak del lesz es epp most hivtak,hogy a TSH-m 2.68 :wink: na de a lenyeg.Tegnap mentem dokihoz holt nagy para mert vereztem szerda ota.Teruo-nak mondtam varjon kint dokival meg megbeszeltem ugy,mint multkor,hogy nezzuk elobb meg mi es ha van johir akkor behivjuk es o is megnezheti de ha nincs akkor nem akarom,hogy bejojjon :roll:

Bekukkantott uhuval es ott volt :shock: Petezsak meg valami urmano fajta :shock: aztan tovabb nez azt mondja itt van a masik :o mondom milyen masik :shock: es akkor mondja ahaa itt van a baj...a masik baba verzik es az folyik vegig latni a mehben...(azaz a baba 1nek semmi baja!!!) es volt szivhaaaaaang :D na mndom hivjuk be gyorsan apacskat.Otthon nem keszitettem fel mit fog latni mert mivan ha mondom nem lesz semmi...igy eloszor csak nezett butan...hogy mi az a nagy kerek ott a petezsakban? :shock: meg hol van a szivveres...de doki rendes volt es kinagyitotta rakeresett vartunk es egy kis ponton csak ugy fel-le ugrant valami na az volt a szivveres :D es latta o is....mutatta neki baba2-ot is.

Annyira nem ngyon nezett arra ra nem is ertem miert :? Lehet ugy gondolja ne eljem bele magam mert verzek es majd ha megmarad akkor jobban rafigyel :roll: nem tudom es nem ertem a dokit pedig abban is volt valami :roll: Megmerte es azt mondta 6+3 vgyok na itt jott a para meg a multheten meg 6hetesnek mert most kene 7hetesnek lennem :shock: elment hozta a kis porgos valamilyet es azt mondja a mai meres az igazi...hat basszus kicsit azert ideges lettem a dokira.

Multhet ota aggodom mert nem lattam semmit a petezsakban 6hetesnek mondott es ahoz kepest nem volt semmi erre most kiderul,hogy 5+3voltam csak. Azt mondta a baba ahol megtapadt ugye levalt kicsit onnan verzek...kerdeztem hogy egy van csak?Azt mondta egyenlore igen de korul se nezett...erre most kiderul van meg egy es onnan jon a verzes nem is emettol....1hetig tok feleslegesen izgultam :twisted: es a napokkal is jol osszekavart :roll:

Tudom ezt mostmar lenyegtelen csak gondoltam leirom ha mar eddig nem jotem.Arra mar kisem terek,hogy az otthoni dokim mondta vetessem le a TSH-t mert terhessegnel felugorhat es az is vetelest okozhat ha nem vesszuk eszre...wazze mar reg lekelett volna vegye ez a doki. :? eeeees multkor olyan vitamint ahott amiben van halolaj direkt szoltam neki,hogy en allergias vgyok a halra azt mondta nem lesz semmi bajom erre mindenhol azt olvasom halolajat tartalmazo vitaminokat hallaergiasok nem szedhetnek es az otthoni dokim is azt mondta inkabb nem kiserletezne vele.Meg van az otthonibol az utanpotlas meg mar uton van.

Jaaah es az otthoni dokim nana miota kiderult hogy sikerult a dolog szabin volt es ultranehez volt elerni...itt idegeskedtem mert nem tudtam vele beszelni pedig o ngyon megtudott volna nyugtatni es mennyivel alaposabb is lett volna.Ugyhogy most vegre megnyugodtam ho vegere azert meg visszahivott magahoz 30-an megyek :arrow: nem egyszeru itt az egeszsegugy...otthon se de en most inkabb otthon lennek :roll:

Na most irtam nektek egy regenyt :lol:

u.i.:verzes tegnap ota nincs 8) en meg drukkolok baba 2-nek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Brid!De jó hogy végre jelentkeztél! :D
Gondoltam azért, hogy nem akarsz előre a medve bőrére inni, vagyis óvatosan számolsz be :?
Vérzést sokmindenkitől hallottam már, de én is gondoltam, míg nem írtad, hogy a másik baba lehet :?
Az az egy meg aki maradt, maradni is akar!!! :wink:
Hát, igen, azért a magyar orvosoknak jó a híre világszerte, elég fura az ottani dokid :evil:
Ez a lombik még Magyaro.-n "készült"?Nem vagyok igazán képben, bocs :oops:
Meg azok a hülye uh gépek, amivel mérik a babákat, azok mindig tévednek napokat, úgyhogy nyugi!Bár tudni kell a lombik miatt napra pontosan, hogy mennyi idősek, nem?
Apácska nagyon édes! :wink: :D
Puszi Nektek :)

Kép
meli0805
 
 


Ja, és akkor április végi baba lesz, ugye?

Kép
meli0805
 
 


Meli
Ez meg otthon keszult baba nana a csodadoki csinalta 8) beulti utan 1hettel jottel vissza.Ez is magyar doki akihez jarok csakhat ez mar eleg elamerikaiasodott :? Azt mondta multkor a petezsak merete alapjan itelte meg....bar akkor is hozta azt a tekergetos valamit megis felremondta :roll: igen ilyenkor megvan konkretan hogy 3-an volt a leszivas a megermekenyules 4-en es onnantol szamitott 38het ma vgyok 6+4 jah merthogy a babat kell merni es abbol allapitjak meg...es a petezsak az valtozo meretu is lehet bla bla bla marcius 28 a datum de en mar nem tudom :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szijasztok!

Brid, ez fantasztikus!!!! :) olyan jó olvasni, hogy már szívhang is van :) miért haragudtam volna meg? :roll: lemaradtam...

Haj: a blogomban van pár kép a próbakontyomról :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok Csajok!!!!

Kitty, tudom ám én, h. anya jót akar, hálás is vagyok érte, csak kicsit besokalltam...Amúgy vasárnap voltunk nála, már nem szólt semmit :D
Gondolom, most együtt vagytok, kihasználjátok az időt.Azért ha lesz rá alkalom, gyere!

Fürti, szerdán jövök utoljára...Vegyes érzések.Sajnálom, h. Marcit oviba kell adni, én is bízom a csodában,bár engem már ez a táppénzes fizetés is kiborít elég rendesen. Igazából nem is tudom, hogyan lesz...De úgyis lesz majd valahogy, nem igaz? :D

Zsani, leht, h. már kérdeztem, de mentek násszútra?
Már nagyon közeledik az esküvő napja... :D Aztán pihenhetsz!

Brid,örülök nagyon, h. jelentkeztél, és veled illetve veletek vagyunk!!!!!!!!!!!!!!
A dokik azt hiszem mindenhol furcsák, ezt nyugodtan kijelenthetjük!Sajnos!

Ruhát az esküvőre nem sikerült szerválnom sajna, a barátnőmtől kaptam kölcsön, ami kérdőjeles, h. jó lesz-e rám még szomabton, ha nő egy picit apocakom, már nem biztos!

Pénteken nagyon komoly élményben volt részem csajok!Bementünk az anyukájához aki a koraszülött osztályon főnővér és emgnéztük ott is a kicsi babákat meg az újszülött osztályon is!Nagyon fura hatással voltak rám!Olyan jó érzések öntöttek el, h. meg sem bírom fogalmazni....
Tegnap azt álmodtam, h. megszületett Luca baba , természetes úton, és valnmi gyönyörűséges volt, nagy fekete hajjal, és mindig csak mosolygott.
Szeretk kismama lenni, de egyre jobban várom az októbert, és azt, h. végre átölelhessem a kisbabámat!!!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka, Luca októberi lesz?

De csodálatos :) (minden októberi babának ennyire örülök)

Már mindjárt itt van ;)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Olvasni szoktam, mert most nálunk van anyósék laptopja. Párom majd kiviszi, hogy tudjunk chatelni (tel. rohadt drága). Csak még szokni kell, nekem ez nagyon furi :roll:

Bri
örülök, hogy minden rendben, szurkolok főleg ketteskének, hogy ő is maradjon veletek.
Tudom, hogy nem azért írtad, meg amúgy is igazad van :wink: Ezért is írtam, hogy most nem baj, ha nem jön a baba, tudom, hogy lelkileg nem vagyok topon (tavaly történtek miatt is, párom utazása).

Meli
sajnálom a bölcsit, de sajna ilyen világban élünk :( Nálunk mondjuk még az sincs...

Meli, Zsani
teljesen egyetértek veletek, a ruha meg a drága játék nem pótolhatja a szülői gondviselést, szeretetet.

Dorka
elhiszem, hogy nagy élmény volt, de azért Luca várjon még ;)
Holnap utolsó munkanap, aztán tessék mindennap jönni ;)

Mi elvagyunk, még néhány dolgot elintézünk, rendbe teszünk, amit egyedül nem tudok.
Hétvégén volt itt bátyám meg apukám, most hétvégén kerti party.

Jövő héten már én is leszek sűrűbben...

Kellemes hetet!
kitty22
 
 


Jeanner
Jaah csak azert kerdem mert irtam arra mikor anyuddal nem jutottatok dulore a meghivott vendegek miatt es nem irtal semmit :oops: Azt hittem valami rosszat irtam esetleg :oops: gondoltam megkerdem :P Juuh mar nem sok van hatra.Hogy alnak a dolgok?Beneztem a blogodba 8) Hajad tenyleg szupi bar nekem azok a kis virag csatok tetszenek szerintem a pant mar nem is kell oda :wink:

Dora
Kiindulva az otthoni dokimbol en most inkabb otthon lettem volna.Kifogastalan az az ember :roll: most hetvegen lesz az eskuvo? Jaj a babakok kozott en is elolvadtam volna 8)

Kitty
Orulok,hogy nem erted felre az irasaimat...ezek szerint mar ismersz :wink: Telefon draga en is skype-olni szoktam a csaladdal jobb a minoseg mint msn-en es nincs virus se :wink: En egyecskevel is megelegszem csak fajna hogyha elmenne :roll: Ezert szurkolok en is neki :oops: Gondolom hogy mennyi minden van most a kis kobakodban nekem olvasgatni teged is sok(k) volt neha :? nem hogy altelni :roll: De ngyon hosiesen viseled es meg mindig emelem kalapom :wink: A babasodas legjobb mondja pedig ha az embert nem erdekli mi fog tortenni mert amugy is boldog :) ugyhogy sok csoki boldogsaghormon :lol:


Tobbiek???????? :shock:

Nalunk nincs semmi miota kijottem a dokitol nincs verzes meg semmi mondtam en ezt keddig mikor is megint volt valami keves iciri piciri :? azota is pihenek nem csinalok semmit...a heten mar felkellhetek... :roll: Igy sajna beszamolni nem tudok semmirol mert meg fozni sem fozok :oops: semmi nem tortenik fexem,tevezek internet... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szijasztok!

Akkor írok :) csak itt most nincs szellentési lehetőségem sem, termelésben vagyok napi 9 órát, szóval hard... :?

Kitty, jó bulizást meg pihenést nektek :)

Brid, örülök, hogy jól vagytok :) lehet, hogy a pánttal igazad van, nem is tudom... nekem tulajdonképpen tetszik így, mert ugye lesütöttem a fejem, de ha "emelt fővel" nézek a lencsébe, semmi nem látszik a virágokból, akkor már nem sok... :roll:

Nálunk ma lesz elintézve egy csomó minden... menü leadás, ilyesmi...

Képzeljétek, tegnap megjött a keresztlevelem, és a kunmadarasi pap mellékelt egy levelet is, olyan kedves dolgokat írt nekem látatlanban is, hogy teljesen meghatódtam :roll: hát ilyen is létezik... :wink:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner
Az lehet,hogy te nem latod de a vendegek latni fogjak :wink: mindenki a hajadat fogja csodalni meg a ruhad :D Ezek a papok lelkeszek mar csak ilyenek :) barnom eskuvojen is olyan szepeket mondtak ott konnyeztem :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Látom, nem nagy termés volt...

Bri
mikor mész legközelebb dokihoz? Én továbbra is szurkolok mindkét picúrnak!
Mindig olyanok írsz, hogy belepirulok :oops: Nem vagyok én hős, csak sodródok az árral és nem hagyom magam elsüllyedni :wink: Ahogy te sem :wink:
Ma vagytok két hós házasok! :D

Zsani
köszi, meg lesz, bár pihenés nem nagyon van :)
Pap rendes, de elvileg ez a dolga, csak sokan ezt elfelejtik :roll: (amúgy vallásos vagyok, de azért némelyik egyházi személyt én is szoktam kritizálni :oops: ).
Mi lesz a menü?

Mi csavargunk, voltunk párom mamájánál már kétszer a héten (ő aki nagyon beteg), meg még szombaton megyünk. Aztán anyósnál, sógor vett autót, tegnap azt néztük meg (vagyis elhozta), kertben tevékenykedünk.
Ma voltunk bátyámnál, vásárolni ezt azt páromnak, temetőben :cry: , mamámnál...
Most meg átment a szomszédba, így ráérek írni :lol:
kitty22
 
 


Sziasztok!

Már régóta olvaslak Benneteket


Meli/melus/fürtöske, stb...

feltűnt, hogy Te mindig más néven regisztrálsz, hol törlöd magad, hol visszajössz.
Kiváncsi lennék, hogy te mennyit foglalkozol vajon Marcell királyfival...? Mert hogy a net előtt többet lógsz, az biztos!
ha azért adod bölcsibe, mert nem tudtok megélni majd, akkor előbb kellett volna gondolkozni a gyerekvállaláson... késő bánat!
Vendég
 


Kedves Névtelen!

Már megint itt rontod a levegőt???

Mondok neked valamit:
Szavaidból azt veszem ki hogy irigykedsz. Irigy vagy arra, hogy valakit akkor is tudunk szeretni ha nem értünk vele egyet, ha vitázunk egy jót, és utána kibékülünk, és meg tudjuk beszélni a dolgainkat. És az irigység csúnya dolog. Megcsúnyul az ember maga is. Nézz tükörbe.

És ha már így összegabajodtunk: bölcsibe adom a gyerekemet, másikat is odaadtam. Mert bérből és fizetésből élünk. De ha nyertél a lottó ötösön - amit szívből remélek hogy nem - és otthon lógatod a lábadat, akkor kinyithatnál egy illemtankönyvet, és utánanézhetnél pár fogalomnak a társas kapcsolatokat illetően.

Szánalmasak a bejelentkezéseid.

Légyszives ne olvasd ezt a topikot. Megköszönném a többiek nevében is.

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok!

Bocsi, rég jelentkeztem, de nem nagyon voltunk itthon.
Először Tihany mellett Fövenyesen nyaraltunk 10 napot, aztán onnan anyáméknál egy hetet, utána hazajöttünk hoztam velünk a keresztlányomat, így három "gyerekem" lett egy hétig.
Közben eltakarítottam a romokat.

Levente most jár egy hetet oviba, már nagyon várta, hiányzik neki a sok barátja. Jövő héten megyünk ismét haza anyuékhoz egy kis hosszú hétvégére, a program: tüzijáték, hajófelvonulás a Rábán, Savaria Karnevál Szombathelyen. Apa is velünk lesz.

Miután hazajöttünk két hetet itthon leszünk, majd újra megyünk anyámékhoz, mert osztálytalálkozóm lesz. Még nem tudom hogyan jutok haza, lehet megkockáztatok egy vonatozást két gyerekkel.

Nyaralás szuper volt, ilyen időt kifogni.... Nagy szerencsénk volt. Akkor indultunk, mikor beütött a kánikula juli 9-én, és 18-án jöttünk el a Balcsitól. Végig dögmeleg, sokat fürödtünk, csak az allergia miatti kajaprobléma volt idegesítő, mivel főznöm kellett. Szegény Lilla csak kukoricát ehetett a parton. Lángososdiból idén mi kimaradtunk.
Majd teszek képet picasawebre.

Már irtam, hogy a Lillának nincs pelusa, nagyon ügyes. Napközben csak bugyi, délutáni alváshoz van pelus, de inkább csak azért, mert hátha kakil, mivel nappal visszatartja. Leventével is ezzel kínlódtunk, remélem nem lesz vele sokáig gond.
Dumál ezerrel, mondokázik, számol négyig, most ez a mániája.

Birdget! Remélem továbbra is minden oké, gondolom kicsit lassan megy az idő, átérzem milyen lehet. Még most is fáj a sejhajom, oldalam, ha rágondolok, hogy csak két pozicióban tudtam feküdni. Jobb oldalamon felhúzott lábakkal, vagy bal oldalamon felhúzott lábakkal... Na remélem neked csak pár hét jut ezekből az örömökből.
Utólag is boldog szülinapot! Jó kis ajándékot kaptál!
Azét majd irhatnál milyen volt meglátnia két csikot! Erről még nem meséltél!

Meli! Én is bölcsibe adom, szerencsére lett helyünk. Már ma is alig bírtam elrángatni az oviból, mig kifizettem a kaját. Menni akar játszani. Sokkal jobban szerettem a bölcsit mint az ovit, minden tekintetben. Marci nagyon fess fiatalember lett, enyim már vállasodik, pedig mégcsak hat éves lesz. Olyan fiús alkata van már. Hogy álltok a pelus levétellel? Érdekli már? És beszélget sokat?

Noci!
Na csak összejött ez a lánykérés és az esküvő!
Sok boldogságot az ifjú párnak!
Remélem Regi jól van, és sokat tudnak segíteni a fejlesztők.
Ahova csak tudod vidd el, több szem többet lát alapon.
A pco-s topikon Rambóka most irt egy csomó dolgot a mozgásfejlődéssel kapcsolatban, hogy hova érdemes vinni őt.

Jeanner!
Szép a hajad! Bár ha érdekel a véleményem, én is csak egy dolgot tennék a hajamba. Vagy az egyiket, vagy a másikat.
Remélem azért a nagy napot nem keseríti meg semmi és senki.
Legalábbis ha lesz ilyen, ne foglalkozz vele. Ne az legyen az első, hogy kinek mi nem tetszik (kaja, ki hol ül stb) hanem hogy te jól érezd magad.
Milyen táncot tanítasz???

Kitty!
Tök jó, hogy ilyen jó állása lett a párodnak. Néhány hónap hamar elmegy, de legalább meglesz az anyagi biztonság a leendő családotoknak.
Irigykedek a kertedre!!!!!!!

Dorka!
Aztán ha már itthon leszel mikor jössz el felénk?
Általában a hétemeletes melletti kis játszón tanyázunk.
Szóval ha sétálhatnékod van, akkor szólj.
Telcsiszámom tudod. Van pad, le tudsz ülni.
Ha keményedsz, pihenj egyet, és szedd a magnéziumot.
Most ki is a dokid?
Elmentem a Vadászhoz konzultálni egy dologban, hűűűűűűű, hát többé nem teszem.
Most a dokinőnél voltam vizsgálaton, érdekes a csaj. Még sose voltam nő nődokinál.
Szoktalak nézni a városban, de sose találkozunk. Pedig megismernélek szerintem.
Addig is jó babavárást!

Beze!
Te jól vagy azért? Hát meg tudom érteni milyen lehet most a babavárás. Főleg ha problémás. Remélem azért van ki segít.
Vigyázz magatokra!
Kislányod miket csinál mostanában?

Csucsu!
Szoktam nézegetni a képeket iwiwen. Szép nagy már a kislányod.
Mi jól vagyunk, dec. elején szoktatom a Lillát a bölcsibe, aztán január 17-én kezdek én. Egyenlőre küzdünk az ételallergiával, én is diétázok a Lillával, mivel még szopik. Levente nagycsoportos lesz, úgy örülök, hogy nem most lesz elsős.
Nekem is nehéz lesz, közigazgatási szakvizsgát kell tennem, és újra kell tanulnom a közbeszerzési törvény, mivel sokat változott.
Az az egy jó nekem, hogy minden itt van egy köpésre tőlem, a hivatal légvonalban 20 m, az ovi 5 perc oda vissza, bölcsibe meg anyósom viszi a lányomat reggel. Szóval a bejárást megúszom.
Remélem nálad is lassan változnak a dolgok.
Nem vagy te PCO-s véletlenül???

Na fogalmam sincs kit hagytam ki, légyszi segítsetek.

Puszi!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Kedves Névtelen!

Ezt már egyszer elmondták a lányok: nem vagyunk sem rád, sem a véleményedre kíváncsiak. Nem értem miért kell Fürtit bántani (mert csak őt bántod), ez nyilván a ti dolgotok. De annyival megtisztelhetnéd a topik közösségét, hogy nem rontod itt a levegőt... köszönjük.

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kati, látom, te sem unatkozol, hát drukkolok, hogy minden jól alakuljon!!!

Lilla mire allergiás?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok Lánykák :)

Drága Névtelen Göndörkekiváncsicska! :evil: Mert tudom, hogy te vagy!
Kéééépzeld el, hogy így még második gyerkőc dolgon is rajtavagyunk!!!Na, ezt kapd ki!
Szerintem tuti többet foglalkozom a gyerekemmel, mint Te!Én nem érek rá furkálódni más topicokban például!
És az nem foglalkozik a gyerekével inkább, aki beadja bölcsibe, hogy még nincs egy éves, mert "már egyre több a gond vele" :evil:
És ha csak száraz kenyeret ennénk, akor sem és soha de soha nem bántam meg.Ez a feltételezés undoritó és mindenki magából indul ki!
Itt téma lezárva!
Tűnj el innen most már!

Bocsánat Csajok :oops:

Zsani :D épp olvastam Kunmadarast!Ott éltünk mi sokáig, én Karcagon születtem :D

Kati :) hát Lilla nagyon ügyes! Marci is mondja már, hogy pisi, de már bent is van addigra a pelusban! :?
Tényleg ritkán jössz, jó sűrű a programotok!

Beze hol vagy?

Kitty :) milyen vallású vagy?

Dorka, mi jókat csinálsz a szabad időidben?Használd még ki kettesben Andrissal ezt a pár hónapot :wink:

Bri :) ha felkelsz, akkor is csak óvatosan!!!Mikor lesz legközelebb uh?
Vonalzót mikor raksz?

Kép
meli0805
 
 


Meli, nem mondod komolyan! Szomszédasszony ;)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Névtelen
nekem meg már régóta feltűnt, hogy vki álnév mögé bújva időnként előkerül, és kultúrálatlan stílusban beszél az egyik topiktársamról!
Nem vagyunk rád kíváncsiak, keress más elfoglaltságot :twisted:

Kati
jó sokat nyaraltatok! :wink: Legalább gyakoroltad a háromgyerekes életet :lol:
Lilla nagyon ügyes, nemsokára teljesen szobatiszta lesz! Allergiát sajnálom, még nincs benne semmi előrelépés?
Köszi a kertdicsit, mondjuk már lassan lejár a szezonja :roll:
Páromnak tényleg jó munkahelye lett, nálunk nagyon igaz a vmit vmiért mondás.

Meli
református vagyok, és önszántamból keresztelkedtem meg :wink:
Amúgy meg van a munkahelyed, ahova visszamehetsz, vagy keresned kell?

Zsani
nekem meg a papám Kunmadarastól nem messzire lévő faluból származik ;)

Nemsokára jön a tanítványom, egész héten húzta-halasztotta, mára meg anyós kitalálta tegnap, hogy paradicsombefőzés lesz. És persze én vagyok a rossz, hogy nem megyek. Mondjuk nem értem, hogy du miért nem ért rá... na mindegy, párom elment, érje be vele, én előtte este már nem variálok :roll:

Kép
kitty22
 
 


Kitti, megkérdezhetem, honnan? (Én sem madarasai vagyok)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Szep hetveget csajok jovok ahogy tudok es irok most csak bekukk 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?