Új privát üzeneted érkezett!

Eclipse: még meglehet, hogy hamarabb fogunk szülni :D

Ebba: vigyázz magadra, ettél a vérvétel után? Van még idő babacuccokat venni. Én szopis melltartót a szülés előtti napon vettem:)

Kép
Kép
andabella
 
 


Ebba:jobbulást!!!És akkor jöjjön a pocifotó és kívánom,h minden kívánságod így teljesüljön!!!

Kép pocika Kép a 28.-29. héten

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Vásárlás:

sok minden van, főleg apróságok, a babaruhák azok 90%-ra megvannak, de a nagyja még hátravan.

Most lettem boldog tulajdonosa a Vateráról ennek a babahordozónak.
Mivel nekünk nincs autónk, csak arra kell, hogy hazavigyük a gyereket, meg vészhelyzet esetére, meg mondjuk ha egyik barátunk el akar vinni minket kocsival... úgyhogy nem hiszem hogy agyon használnánk.

Szürke apró kockás, amit apa semlegesnek ítélt meg, így vettük meg, 4900 pénzért. Újonnan a legolcsóbb amit lehet kapni, a Nania vagy mi 7200 pénz, és ebben több anyag van, kicsit masszívabb szerkezet. Ezen sincs Isofix meg egyebek, de a szabványoknak megfelel, teljesen jó állapotban van, sehol egy kopás rajta. Levehető huzatos.

Kép

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 

 
 

Emese,
csodaszép picid van, nagyon szép Rebeka-lak! :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


picid=pocid :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse:::Gratula a babyhordóhoz.Tetszik nekem is.Nekünk már csak ez hiányzik,de nem kapkodom el.Én is használtan fogok venni,mert amit vettünk autósülés az is Nania és 0-18kg-ig jó,de egy újszülöttnek az nagyon nagy,így csak pár hónapra kell.

Köszönöm a poci bókot!!! :oops: :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Aranyoska: mekkora pocid van!!!
http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/ ... 144227.JPG
Mi így nézünk ki.
Kislányom, Emese
http://1.bp.blogspot.com/_E5mxwjTTtUg/T ... G_6222.JPG

Kép
Kép
andabella
 
 


Andabella:édes a kis törpillád..és az a kis szoknya :wink: imádnivaló!!! :wink:

..ééés naggyon szép nevet választottatok neki :wink: ,ezt én mondom EMESE :wink: (bár én nem szeretem a nevemet annyira) :lol:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Szülés:
Marciban biztos voltam, h december 6-án (a kiírás napján) fog megszületni. Most az elejétől kezdve érzem, h nem húzom ki végig, korábban fog érkezni a tesó. Éjszaka olyan valóságos álmom volt a szülésről, h egész nap ez jár a fejemben. Azt álmondtam, h a 37. héten született meg, reggel meg is néztem, az az október 18-i hét... hát basszus ngyon kíváncsi leszek! :shock:

Melltartó:
Nekem szerencsére maradtak nagyobbak, szimpla pamut, azokat hordom. Szopisat én is akarok venni, elvileg egy számmal nagyobb kell a mostaninál.

Andabella
Be is tettelek tábliba, holnap amit teszek, abban már benne lesztek :) Szépek vagytok, tündéri a kiscsajod :)

Ebba
Naaa, nem is írtad h megvan a kiscsaj neve :) Beírtam a tábliba, remélem nem baj :wink: Este lehet, h én is csináltatok apával pocifotót :)

Esküvő- Apasági nyilatkozat
Én is úgy tudom, h hivatalban kell intézni az apasági nyilatkozatot, nem tudom mennyibe kerül. Mi úgy voltunk vele, hogy ha már elmegyünk a hivatalba, akkor már össze is házasodhatunk. Én sosem szerettem volna nagy esküvőt. Fehér ruhát igen, de lagzit semmiképp. Azt hiszem, h egy hónappal előtte kell időpontot kérni.
Nekünk 2007. október 6-án volt az esküvőnk reggel 9-kor :D Szimplán 2 tanuval :D De igy is nagyon jó volt, és nagyon szép :) Mi állítottuk össze az esküvős cd-nket ami a szertartás alatt szólt... stb. Amúgy nekünk 5000 ft volt a terembérlet (Diósdon), mást nem kellett fizetni. De egy bnőmnek Érden pl. semmit nem kellett fizetni.

Vaya
Nekem a második kocsi jobban tetszik. :) Ha ez is vizszintesig dönthető simán tehetsz a baba alá pokrócot, esetleg vehettek bele textilmózest :) Nekünk sem volt ám télre mózesünk, simán beraktam egy pokrócot a kocsiba, bele a gyereket overálban, rá a lábzsák, és kész, semmi baja nem lett, nem fázott meg. Pedig a miénk közel sem volt ám ilyen hiper-szuper babakocsi!

Dorka
Nem tanultam még semmit :( Nincs is kedvem egyáltalán :(

Eclipse
Örülök, h minden rendben volt a dokinál :)
Nálunk is úgy volt a kiságy, h közvetlen az ágyunk mellett :)
A szoptatás nem a cici mérettől függ :) Tuti menni fog neked is :wink:
Jó kis hordozót vettél :) Mi azt a Naniát fogjuk :D egy kéket néztem ki.

Viko
Egyáltalán nem látszanak rajtad a kg-k ám :) Én az elejétől kezdve már 8-at hiztam... ezvan :D

Emese
Szép a pocakod! :)


Most mennem kell, mert hiszti van... :roll:

szisszka
 
 


Húúú, de jó, milyen sokat írtatok!!

Eclipse, a kutyás storyn itt röhögtem egymagamban az irodában, kb. 15 percig,mert vizuális típus lévén elképzeltem :D
Örülök, h. minden ok volt!Nekem még soha nem mérték le Lucababa súlyát! :(

Aranyoska, de szuper, h. már nektek is szinte minden megvan.Mondjuk a legnagyobb dolgok már nálunk is megvannak, de még kéne némi pénzösszeg, és akkor nyugodt is lennék. :D

Lucuzs, tényleg nagyon jó akciók vannak a Brendonban, akkora szívás, h. pont augusztusban! :(
Ott van szoptatós melltartó 1990 Ft, én ilyen olcsón még nem láttam, de azt, h. milyen méret kell...????...nem tudom.Aranyoska írta azt hiszem, h. ő a kínaiban vett, de én ott még sosem láttam, pedig nézem szorgalmasan!!!

Vikoo, kg-k: jövő hét kedden megyek a védőnőhöz, kíváncsi leszek, most szerintem megint híztam 1 jó adagot.Ráadásul az étvágyam kerzd emberfelettivé válni...Komoly akaraterőt igényel saját magam visszafogása....

Csillag, a komáromi Tescoban ilyen nincs. na de majd ma hazafelé benézek a tataiba :D Köszi a tippet!!!

Ebba, szegénykém, sajálom, h. rosszul lettél....Én nem is mertem egyedül menni.Tényleg jó, h. ültél nmár, meg, h. nem volt dög meleg!Tőled 3* vettek vért?

Aranyoska, szép vagy!!! :D :D :D

Eclipse, gratula a hordozóhoz!!!!!!!!!!!!!! :D

Puszi csajok!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Aranyoska, Szisszka: köszönöm szépen.

Aranyoska: miért nem szereted a neved?

Kép
Kép
andabella
 
 


Andabella, édes a kislányod!!!
:D

Szissz, megértelek, h. nincs kedved tanulni, én sem tudnám, h. vegyem rá magamat....

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Eclipse! Nagyon köszi, hogy kigyűjtötted nekem az árakat!!!:D Igazán nem kellett volna!
Aranyos a hordozód!!! Tényleg, akkor ezek szerint ti nem laktok messze a kórháztól? Vagy taxiztok hazafelé?

Aranyoska! Nagyon csini a pocakod!!! :lol: Holnap élőben is lecsekkolom!!! :wink:

Andabella! Nagyon tündéri kismanód van!!! :lol:
Kiváncsi leszek öcsi, vagy hugi lapul nálatok a pociban! :wink: :lol:

Ebba! Sajnálom a rosszullétet! :?
Én még csak inkább ruhákat vettem, azt is csak párat. De nekünk sokminden megvan Bogitól, így tényleg csak az apróságok kellenek. De szeptemberben tervezem csak beszerezni a nagyrészét! Szóval nyugi, van még idő!!! :wink:
Emlékszem Bogival én is egy hét alatt vettem meg mindent, addig csak nézelődtem, mi, hol, mennyi. Aztán mint a hurrikán kifosztottam a boltokat 2-3 alkalom alatt. :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Andabella:tudom erre nem kellene büszkének lennem,de én nem vagyok az a fajta,aki az alapján választ nevet,h mennyire magyaros egy név vagy sem.Én egy kicsit jobban húzok a modernebb nevek felé,de ez látszik is szerintem a név választásunkon(Bora Rebeka) :oops:
De megbékéletem már vele:),inkább tini koromban szerettem volna váltani.A párom viszont rajong érte,és,ha rajta múlott volna a mi kis hercegnőnk hasonló nevet kap az tuti.Nála Emese és a Réka volt a favorit,de nem hagytam magam. :lol: A kedvenc fiú neveimet leszavazta,így mondtam,ha kis nunisunk lesz neki kell engednie picit. 8) 8) 8)

De ugye,nem bántódtál meg,h ez írtam?????Mert még véletlenül sem szerettem volna semmi olyasmit írni,ami esetleg nem esett jól!!!! :(

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Lucuzs:már fényesítem!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Csajok! Pörög a topik rendesen!!!! :lol: :lol: :lol:
Akár hányszor nézek be, minig van friss írás, nem is egy! :shock: :lol: Pedig mostanában nagyon rá vagyok kattanva a netre. :oops:
Asszem rajtatok/veletek élem ki a hirtelen rámtörő fészekrakási vágyat... :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucus, Dorka: köszönöm szépen :D

Aranyoska: nem haragszom, ugyan már, miért is? :) :shock:
Az a poén, hogy anyóséknak két lányunokájuk van eddig Réka és Emese :)
Nekem a Rebeka név nagyon tetszik, meg hát tudod, nem vagyunk egyformák, különböző az emberek ízlése :lol:

Kép
Kép
andabella
 
 


Köszi Lányok!

Lucuzs,
szívesen :D
Igen, taxizunk.
Az István kórház a 9. kerületben van a Nagyvárad téren, mi meg a 13.ban. Bár metróval lenne a leggyorsabb és egyszerűbb :lol: de azért azt mégse. Szóval marad a taxi, hacsak egyik kedves barátunk aranyosan fel nem ajánlja hogy hazafuvaroz.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse: én a babóra gondoltam :-D, h nem popsival lefelé fekszik, meg, h zárt vagy, már szép súlyban is van… ezek a legeslegjobb hírek… a vérszegénység persze, h nem jó, nekem is gondom van vele. :-( bocsi, ha félreérthető voltam.
Köszi az árakat!

Vásárlás: a tescoban és az auchan-ban vannak pár száz forintért nagyon cuki kis téli babarucik. Én vettem is egy farmernacit, meg két termos felsőt, az egyik kis kapucnis. Nagggyyyon lazák! És asszem darabja volt 400-700 Ft.

Andabella, megkérdeztem a dokim, h kivel tud és szeret együtt dolgozni, ismerve engem , kit ajánlana, őt mondta és a lehető legjobb választás volt. Az első pillanattól meg volt az összhang, nekem nagyon sokat segített és biztonságban éreztem magam.

Aranyoska, szépek vagytok, csini vagy nagyon!!!

Amit meg még meg szerettem volna említeni. Lehet, h már látattok ilyet, nekem tök új volt. Még csak fel sem figyeltem volna rá, de most hálás vagyok a barátnőmnek, h kölcsön adta. Asszem a brendonban is lehet kapni, has tartó, hátkímélő öv. Most sokkal nagyobb a pocim, mint Bendinél volt, ráadásul sztem már a hátam sem bírja a terhelést úgy, mintha ez az első lenne, viszont ez egy király dolog. Tegnap már reggel felkötöttem és este nem fájt a hátam. Sztem a bőr sem húzódik annyira, így remélhetőleg a repedezést is csökkentheti. Na, csak azért hoztam fel, h ha vkinek ilyesfajta gondjai vannak, ez egy szuper dolog.

Én is dobok egy poci képet.. :-)

Kép

Kép
vikoo
 
 


és íme Boldi kuckó:

Kép

Kép

Kép
vikoo
 
 


Vikoo: köszönöm szépen, akkor majd én is hasonlóan teszem fel a dokimnak a kérdést :D

Kép
Kép
andabella
 
 


Szép nagy pocid van Vikoo!

Kép
Kép
andabella
 
 


Ebba!
Szerencse, hogy épségben hazaértél! Legközelebb vigyázz magadra és a telód legyen feltöltve! Szerintem a 3. értéked is jó lesz.
Szép nevet választottatok! A Balázs nem illett volna annyira hozzá! :lol:

A kedvenc képem:


Kép

Csillag!
Köszönjük a tippet!

Eclipse!
Nagyon szép a bébi hordozód. Én is sok mindent használtan veszek az aukciós oldalakon.

Aranyoska!
Nagyon szép a pocid! Jó kis lakja van Rebeka babának!
Esküvőre visszatérve:
Nem kell egy hónapot várni egyes esetekben, ilyen ha pl terhes vagy. Akkor rövidebb idő is elég a várakozásra! De, hogy mennyi nem emlékszem.

Vikoo!
Hú, Boldi kuckó is nagyon szép! Szép kerek pocid van, pedig a fiús pocakok állítólag hegyesek! :lol:

rodina74
 
 


Sziasztok!

Vayacon!
Nagyon jól néznek ki a baba kocsik.Klassz mind a kettő.

Dorka!
Aranyos vagy ,hogy tetszik az Attila név.Eleinte nekem nem tetszett annyira,de most már szeretem nagyon.

Aranyoska!
Az esküvővel kapcsolatban,csak akkor kell ha esetleg férjnél voltál és nem telt el 300 nap a fogantatás és a válás között.Én így jártam,mert a volt férjemmel volt egy közös lakásunk és addig nem akartunk elválni amíg el nem tudjuk adni a lakást.De már rég nem éltünk együtt és nekem volt egy kapcsolatom,bocsánat van egy kapcsolatom.A lakást persze nem sikerült eladni,de a baba jött és így nagyon fontos lett,hogy még csak véletlenül se írják az ex nevére a babánkat.Elváltam és utána mentem és utána érdeklődtem,hogy ilyenkor mi a teendő.Az anyakönyvvezető mondta,hogy kell az esküvő,mert nincs meg a 300 nap.
Ami furcsa volt,hogy nem kell fizetnünk semmiért sem,igaz csak annyit szeretnénk,hogy két tanúval bemegyünk és kész,de akkor is.Bezzeg 12 évvel ezelőtt legalább 8 ezer forintot fizettünk.
Ennyit biztosan tudok,mert ebbe a cipőbe járok :oops:

Rodina!
Köszönöm szépen a netes címet,minden féle képen utána nézek.Aranyos vagy,köszönöm még egyszer.

ágica78
 
 


Andabella: örülök, h tudtam segíteni.

Rodina: nagyon szépek vagytok és a ruhád, huhh csodaszép! Te pedig ragyogsz a képen!!!
Hát mi tagadás Boldi pocak gömbibb, mint Bendi-lak volt, de sztem ez sok mindenen is múlik. A mostani pocim 1ébként akkora, mint Bendinél a 35. hétre lett. Imádom, h ilyen szép nagy!!! :-)

És az én két kedvenc képem kettőnkről, 1ébként vagy száz kedvenc képem van… de betelne a fórum és mellesleg nem is untatnálak Titeket.. :-)

Kép

Kép
vikoo
 
 


Kép

Kép Galambokkal...

Kép

Kép
vikoo
 
 


Rodina, már volt alkalmam megdicsérni, hogy milyen szép menyasszony voltál, de még egyszer megteszem :D

Én nekem már sosem lesz fehér ruhám. Ha egyszer véletlenül meggyűrűződünk, akkor pasztellszínű estélyiruha-szerűségem lesz.

Vikoo,
csodálatosan szép a galambos kép, olyan romantikus!!! :D :D

Beszereztem a Krauterblut-S szirupot, és a Ferrum phosphoricum Schüssler sót, meg két hónap után elfogyott a Calcium Fluoratum sóm is, azt is, szóval kiköltekeztem a patikában, de legalább megvan minden. :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Ágica!
Remélem, találsz majd olyan ruhát, amilyet szeretnél!

Vikoo!
Köszönöm szépen a dicséretet, de ti is nagyon szépek vagytok! A galambos kép szerintem is bombasztikus!
A nagy pocidtól nem fáj a derekad. Én két hét fekvés után, kedden mikor sétáltam kicsit, annyira megérezte a derekam. Bár nekem 4 nap alatt nőtt nagyot a hasam. Én is szeretem, hogy nagy, bár a stríákat nem szeretném, de még szerencsére nincsenek! Kenem is mindenfélével már most!

Eclipse!
Köszönöm neked még egyszer! Jaj, a te ruhád is biztosan nagyon szép lesz, úgy el tudom képzelni rajtad, ahogy leírtad!

rodina74
 
 


Csillagvirág!

Köszönöm szépen a babakocsival kapcsolatos tájékoztatást, de végül egy másik típust választottunk. Én mindenképpen a dimension 2x-t szerettem volna, és sikerült is megszerezni az álom színűnkbe! Majd holnap teszek fel képeket róla!
Most nagyon boldog vagyok! :lol:

rodina74
 
 


Vikoo! De szép menyasszony vagy :) (voltál) Nekünk is voltak galambok, bár az egyik csak egy hét után talált haza, mondtam is a páromnak, hogy az bizti az övé volt :) Nyugodtan tegyél fel még menyasszonyos képet, én imádom őket! Olyan királynősek:) És a pocid! Az valami csuda :)

rodina! A boleród gyönyörű volt,meg te is persze a nagy napon:) miért nem járunk ilyen ruhákban! Bár biztos, hogy sokaknak nem tetszik az ötlet, de én szeretném, mondjuk másképp kellene lovagolnom, de megszoknám, az bizti.


lucuzs!
Én még nem is néztem cuccokat, mert eddig ugye fiú holmikat vadásztunk, most meg lány holmikat... A babakocsi biztos, de még azt sem láttam, Na, holnap rá is kérdezek, hogy milyen:) Egyenlőre a babaszoba legyen végre készen.

dorka! Étvágy ügyben osztozom veled, mert én is meg bírnék enni néha 3 ember helyett is bármit. Igen, tőlem 3x vettek vért. Miért, nem mindenkitől???????????? 1: éhgyomor vérvétel+pisi+lötty ivászat
2: 1óra múlva 3: megint egy óra múlva.


Kép
ebba
 
 


Ebba megnyugtatlak :lol: :lol: :lol: két pár bodyn kívül mi még nem vettünk semmit, jó örököltem egy-két dolgot, de nem számottevő !!!!! :lol: :lol: :lol: és a lakás átszervezése is csak épp elkezdődik, de nem haladunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Andabella üdv itt, én is a Barossban szülök majd! :wink:

Rodi csodaszépek vagytok hárman :wink: , annyira vártam már ezt a fotót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vikooo, Boldi kuckó nagyon csini, és az esküvői képeken nagyon szépek vagytok ti is, fantasztikus jó képek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma kiválogattunk a ruhákat amiket a hugim és a nővérem eltett nekünk. Egyiknél fiú van, másiknál kislány így a fele cucc nálam nem nyerő. :roll: Hát várakozásaink ellenére nem olyan számottevő a ruhafelhozatal, pont olyan állapotban vannak, mint amit két gyerkő használt már, úgyhogy több rucikát is kell beszereznünk, mint amire számítottunk sajna, de azért számítok arra, hogy ajándékba is kapunk ezt azt, mert az anyagi forrásaink végesek.

Nagyon nagyon köszönöm, hogy ennyien hozzászóltatok a mellszívó témakörhöz. Rágódom, de hát valószínű már nekem sem fog beleférni az elektromos....

Sokat pihenünk, ha ücsörgök nem jó..... így már megyek is vízszintbe, mert mire visszaolvastam már nagyon feszül és fáj a pocóóóó

Holnap reggel megyek cukros lötyi ivásra brrrrrrrrr.

Maccs
vörösmacska
 
 


Csajok, gyönyörűek az esküvői fotók!!!!!!! A pocikák nem különben! :D :D :D :D :D :D

Rodi, Örülök, hogy sikerült megvenned a babakocsit! Az enyémet már nem is akarom neten keresztül eladni, mert ma voltam egy helyi használt babacuccos boltban, ahol azt mondták, hogy bevihetem és valószínűleg 20-25.000 Ft körül el is fogják vinni. Ennek nagyon örülnék! Többre nem is gondoltam. Holnap el is viszem és türelmesen várok majd. Igazából nekem mindegy, hogy mikor veszik meg, nem sürgős a dolog. És így legalább megkímélem magam a szállítási mizériától...

A szopis melltartót a győri Tescoban vettem és nagyon sok volt még belőle. Én is itt a fórumon olvastam egy másik topikban, hogy most ennyiért adják. Bevallom őszintén eddig fel sem tűnt, hogy árul ilyet a Tesco, pedig sokszor vásárolok ott.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Macs, Teszveszen, Vaterán nagyon jó cuccokat (ruhacsomagokat) lehet venni teljesen elfogadható áron. Én turizni is szeretek :oops: . Bencének alig vettem új rucikat és mégis mindig olyan jól néz ki. (Bocsi, nem csak az elfogultság miatt mondom ezt,hanem mások is dicsérik.)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Vikoo, okés, értem, akkor majd egyszer valamikor elolvasom! És nagyon jól gondolkodsz!

Vaya, eddig csak te mondtad, h. rám hasonlít :lol: mindenki: tiszta Zoli! Amúgy tök mindegy, kicsinek még én is szép voltam :lol:
Mi is babakocsi dilemmában vagyunk, de majd megoldjuk!

Andabella, én is üdvözöllek! :D

Macs, nem lesz semmi gond a cukkerlöttyel, ne aggódj! :wink:
Vásárlással mi is hadilábon állunk, de képzeld, férjem mégis megcsinálja a babaágyat! Marad más melóból leeső anyag (amúgy nem érné meg) és aug-ban össze is állítja! Olyan lelkes! :D
Nagyon vigyázz magadra!
Ma nekem is sikerült kitikkasztani a testem... mászkáltam egész nap és hulla vagyok... azt hiszem többet kellene feküdnöm :?

Mindenkinek köszönöm a szopipárna dicsiket... hát igen, jó lett volna örökölnöm anyu ügyességét, de ez van :roll:

Lányok, micsoda pocik! Gyönyörűek! :D

Nem tudom, mikor jövök, mert szarakszik a gépünk és lehet holnaptól szervizelés lesz, mert már nem bírunk vele... aztán uncsitesó csinálja, ami azt jelenti, h. nem ez a legfontosabb :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Navared, Vörösmacska: köszi :D
Vörösmacska: te kinél szülsz?

Rodina, Vikoo: szépek vagytok az esküvői képen :roll:

Kép
Kép
andabella
 
 


Andabella, Dr Szabó István a dokkerom.

Maccs
vörösmacska
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla: 2010.08.05.
Kép
Kép

szisszka
 
 


Lányok!
Szépek a pocik, és nagyon szép menyasszonyok voltatok :)

Esküvő: Este még beszélgettünk apával, és ő mondta, h kértünk időpontot és csak 2 hetet kellett várnunk...

Rodi
Örülök, h rátaláltatok a babakocsira :)

Macs
Most viszonylag én is sok rucit vettem a kezdőcsomagba, de mindegyiket teszveszről, vateráról szereztem be. Amit újonnan vettünk eddig az a múltkori kis zoknik :D
Szerintem meséltem múltkor, h én is vettem ruhacsomit, 19 db rucit 2400 ft-ért, van benne micimacis mellényke, meg farmer, pólók, pulcsik, mindenféle cukiság, és nagyon szép állapotban vannak.
A Lidlben most lesz olyan, h 3 db hosszú ujjú body 1500 ft, abból szeretnék majd egy csomaggal. Meg majd ilyen kórházból hazajövős rucit veszünk, de azt majd a vége felé, és azt anyutól kapjuk.
Mellszívó: szerintem a kézivel is meg fogod tudni oldani a feldatot!
:wink: Drukk a cukroslötyihez!

szisszka
 
 


Sziasztok Csajok!

Tegnap hazafelé bementünk a tatai tescoba, és emglepetten tapasztalatam, h. sokkal olcsóbb a babacuccok is, mint a komáromi, meg úgy általában minden. Ezek a kisapróságok, amik hiányoznak pár száz ft-ok, pl. hőmérő, fésű, még az otthoniban 1000,-alatt nincsenek....
Néztük a melltartót, pár darab volt belőle méret pl. 90E :D Hát nem tudom :D

Húúú, csajok ti ma találkoztok!!! :D Remélem gyártotok majd néhány képet!!!

Vikoo, nagyon szép a pocakod, és az esküvői fotok is!!!!!!!!!!Tegyél még fel, ha van kedved, úgy imádom nézegetni!!!

Rodi, ti is nagyon szépek voltatok, vagytok!És te is tehetnél még fel képet :D

Eclipse, jó gyorsan sikerült akkor mindent beszerzned!Ügyes vagy :D
Neked tetszik jobban a pasztell színű ruha?

Ebba, tőlem kétszer vettek vért. Vérvétel-lötyi-2 óra múlva újabb vérvétel.
Úgy látszik, ez is változó.De te eyg hős vagy, én a 3 szúrást már nem tudom, h. bírtam volna.

Vörösmaccs, már túl vagy a cuki iváson remélem.Pihenj sokat nagyon!
A ruhákkal én is bajban vagyok, úgy tűnik, h. van sok, de mégis hiányolok belőle dolgokat, meg igazából nem is tudom, h. mit kéne vennem :oops:

Csillag, mi is megyünk pénteken Győrbe, ott is jól megnézem a melltartót, bár addigra nem hiszem, h. lesz :(

Csajok, azt akartam kérdezni, h. orrszívóból milyet kéne venni?Teljesen tanácstalan vagyok...

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Rodi, Dorka,
abszolút nem aktuális az esküvő meg menyasszonyi ruha téma nálunk... csak elméletben mondtam, ha egyszer férjhez mennék, én magamra nézve anyaként már vállalhatatlannak gondolom a fehér ruhát, és inkább vennék egy halvány kék/zöld estélyit és abban állnék oltár elé. De tényleg csak elméleti szinten

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Dorka
Ruhából olyat vegyél, ami kellhet :) :) Én rendszereztem a rucikat, külön a body-k, rugik, stb. és igy kiderült, h mi az ami nincs vagy kevés van belőle. :) Most még ebben a hónapban megveszem az átmeneti overált, meg egy kis kabátot. Kell még vastag sapi és sál, meg 2 harisnya.Még kórházból hazajövős ruhát akarok venni, bodyt, meg egy kis együttest, amilyen Marcinak volt (plüss rugi pulcsival), de ezt anyutól kapjuk meg. Amit még szeretnék, az már csak extra, egy bélelt kis kertész nadrág, meg egy köntös :D

Orrszívó: nekünk van sima kézi, meg porszívós is. Én a simát használtam többet, nasivin sóoldattal, legtöbbször ez elég volt, nem kellett a porszívósat használni. De ha nagyon taknyos a pici, akkor érdemesebb a porszívósat használni. Én azért is szerettem a simát jobban, mert azt Marci jól viselte, a porszívósnál mindig üvöltött, biztos mert hangos.

Mi eltettük már a porszívósat, mert Marci tud orrot fújni, de mindjárt megnézem neked, h milyen van :)

szisszka
 
 


Megnéztem, Csöpi márkájú van :D

szisszka
 
 


Sziasztok,

Szeretnék én is csatlakozni a társasághoz. :D
Már pár hete olvasgatom az írásaitokat, és nagyon tetszenek.
Szisszkának köszönhetően már a táblázatban is benne vagyunk.
Próbálok Olivérről egy képet is csatolni.
Én még durván szeptermber közepéig dolgozom, és persze a főnököm minden fontos ügyet velem akar lezárni, így sokat kell még addig dolgoznom, így elég kevés szabadidőm marad.
Láttam a nagyon szép esküvői képeiteket, mivel a mienk is csak másfél hónapja volt, keresek majd onnan is képeket.

Hajni

Olivér

Kép

[url][/url]
bedoha
 
 


Sziasztok!
Ne haragudjatok a zavarásért, egy 8 hónapos kislány anyukájaként szeretnék Nektek ajánlani egy terméket: a Lovemoon anionos betétet!
Azon túl, hogy a betét extra nedvszívó képességű, a benne lévő anionos csíknak köszönhetően antibakteriális, gyulladáscsökkentő és gombaölő hatása van!
Semlegesíti a kellemetlen szagokat, fenntartja a hüvely megfelelő PH értékét!
Így kifejezetten ajánlott áldott állapotban, szülés után, vizelettartási, aranyeres problémáknál is!

Ha érdekel Benneteket a termék, írjatok privit!!

Üdv mindenkinek!
mbaba82
 
 


Dorka: mi porszívósat vettünk, szerencsére olyan sűrűn eddig még nem kellett, azzal jobban kijön a váladék mint a kézivel.

Kép
Kép
andabella
 
 


sziasztok lányok!

elveszett bárányka előkerült!

bevallom töredelmesen, hogy sok indokom nem volt az eltűnésre, egyszerűen csak éppen ilyen a hangulatom... :( zavar, hogy nem tudok itt is naprakész lenni, és mindig le vagyok maradva az olvasással is! és ez most sincs másként! próbálnék újra visszacsatlakozni, csak nem tudom, hogy milyen sikerrel fog menni!

képeket átpörgettem, nagyon jó lehetett a tali, azt én is benéztem! sajnálom, de talán lesz Pesti találkozó, arra még el is jutnék!

uh fotók, esküvői képek gyönyörűek! Rodi, Vikoo, a tiéteket láttam az előző oldalon, hát, el vagyok ájulva, hogy milyen szépek vagytok a fotókon!

pocifotókról már nem is beszélve!

velünk amúgy minden okés. gyerkőc még mindig titkolózik, tegnap voltam uh-n, mert már nem bírtam magammal, de sajnos most az összes adag köldökzsinór volt a lába között, ezért nem láttunk semmi bizonyítékot, hogy kit is rejt a poci! 19-én megyünk apával a 4D Genesisbe, remélem, hogy onnan már a tutival jövünk haza! :)

orrszívó a téma látom! lányok, szerintem tök mindegy, hogy milyen márka, pl. anyuméknál van vagy 6 féle, mind ugyanazt tudják, csak más a nevük! én ajánlanám, mert nem biztos, hogy mindenki olyan szerencsés, mint pl. Szisszkáék, hogy nem nagyon volt Marci beteg, nálunk sajnos mindig azzal kell szippantani a nózit, ha takonykór van, mert különben megfulladna! :S a klinikán, amikor bent voltunk a kruppal, azt mondta a fül-orr-gégész, hogy 8-10 éves korukig a gyerekek nem tudják úgy kifújni az orrukat, ahogyan kellene, és nagyon sok további betegséget okozhat, ha bent ragad a trutyi! :(

Beni is utálja, sőőőőt, de muszáj! tudom, mert volt már ebből kifolyólag arcüreg gyuszink is... ja, és az első hónapokban a gyerekek, ha nem kapnak az orrukon levegőt, mondjuk szopi közben, a szájukon meg sem próbálnak levegőt venni, mert nem tudnak!

próbálok feltenni egy összehasonlítós fotót Beniről és pocaktesóról, hátha ti láttok benne némi hasonlóságot!? :)

egyébként üdv az újaknak!

ja, és szoptatással kapcsolatban... én Benit 8 hós koráig szoptattam, de max. 40-50ml volt az, amit tudtam neki adni a két cicimből, a többi tápi volt, és most hallottam egy PCOs anyukától a játszón, hogy ez PCOs anyukáknál elég gyakori. nekem pl. tejbelövellésem sem volt!

mellszívót pedig lehet akár bérelni is! kipróbálod, ha nem tudod megvenni, nekem kézi van, de esélyem sem volt vele fejni, egyrészt kevés volt a tej, másrészt én is béna voltam szerintem. szóval lehet, hogy kipróbálnám én is a gépit, de csak így, bérelve, nem venném meg, mert ha ez sem jön be, rengeteg pénzt kidobok az ablakon...

amúgy nekem aventes kézim van, ha valakinek esetleg kellene. kb. 3x fejtem vele! priviben megegyezhetünk. az új ára 14.800 volt, van hozzá tejtároló rendszer is. stb!

na. és akkor a kép, meg, ha visszafogadtok, akkor jönnék talán most már gyakrabban is!

visszaolvasni nem fogok tudni... :(

és természetesen üdv minden új kismaminak!!! :)

Kép

sophie27
 
 


Sziasztok Csajok!

Eclipse, azt tudtam, mert már beszéltünk róla, h. nem aktuális nálatok az esküvő téma, csak érdekelt, h. miért nem szeretnél fehéret, de így már tiszta :D

Szissz, köszi a jó tanácsokat, használom ám azt a listát is, amit még az elején felraktál nekünk :D

Orrszívó: azt hiszem, veszek simát és porszívósat is.Azt beszerezzem még a baba születése előtt?

Látjátok csajok, mostanában ilyen apró dolgokon kínlodok, és agyalok....

Bedoha, üdv itt, és várjuk a képeket :D

Andabella, neked is köszi a választ :D

Sophie, szia! 19-én már csak megmutatja magát, a kis szégyenlős baba.
Édesek a babucik is, hasonlóképpen tartják talán a kezüket :D Kis nyuszik :D

Csajok, én ma nagyon sokat ettem....Ettem reggelire 1 szendvicset, majd jött az ebéd, natur csirkemell, krumpli, tzaziki, aztán ettem 1 islert+1 másik sütit, aztán még 1 szendvicset.Már nem akarok ennyit enni, de állandóan éhen akarok halni.
Elkezdtem hízni, de nagyon...

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sophie
Ne olvass vissza, csak gyere :D 19-ére mennek a drukkok!

Dorka
Végülis a sima kézi pár száz ft szóval nem azon múlik az élet :)
Amikor Marci taknyos volt nagyon (szerencsére nem sokat), akkor mi is porszívóssal szívtuk. A szivem szakadt meg, de tényleg muszáj.
Leírom, h nekünk a kézi miért volt hasznos:
Amikor Marci megszületett, akkor egyből szívták is az orrából a váladékot, és szegénykémnek sokszor tele volt az orra. Még a kórházban jártam is a csecsemősök nykára, ők ott kis fecskendőbe sóoldatot tettek, és bele a gyerek nózijába, h kihapcizza a trutyit. Majd ajánlották is, h vegyünk otthonra sóoldatot (mi a nasivint vettük), meg egy kézi orrszívót, az ehhez elég, és nem üvölt a gyerek a porszívós miatt.
Amúgy a porszívós sem drága, sztem a miénk kb. 1500- 1800 ft lehetett.

Kaja: hát egészségedre :) Tzatziki, nyammm, imádom :) Én is sokat eszem mostanában és sok édességet is ennék :oops: Amikor rámjön az édesség ehetnék, általában nekiesem egy-egy gyümölcsjoghurtnak. Szerintem sütiből és csokiból mérheteten mennyiséget lennék képes betermelni.

szisszka
 
 


Bedoha
Üdv itt :)
Nagyon cuki bébi Olivér :)
Azért gyere, ha tudsz ;) még ha csak pár sor erejéig is :) Szeptember közepe már nincs is olyan messze.

szisszka
 
 


A porszivós orrszívó a tescoban 2000 Ft, pont ma néztem.

Na reggel túlestem a cukros vérvételen, de a savam még mindig a nyakamban, azt hiszem túl sok citrom levét öntöttem bele, bár volt kíséretem, de hála nem volt semmi problémám, azt hittem éhen fogok halni, de egy sima reggelen sokan rosszabbul viselem az éhséget :lol: :lol: :lol: :lol: ha párom időben hazaér bemegy a leletért, kiváncsi vagyok nagyon, mert a dokim letekeri a nyakam ha túl magas lesz :oops: :oops: :oops: de hát miért is lenne magas, igaz?????

Sophie gyere, én sem tudok mindenre reagálni, attól még gyere, mert tudni akarunk rólad. Én is mire végigolvasom az aktuális termést, már annyira feszít a hasam, hogy alig bírok egy-két mondatot írni....

Maccs
vörösmacska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: