Új privát üzeneted érkezett!

Kati, a vérvétel előtt nekem szabad volt reggeliznem, nem kellett éhgyomorra mennem. A védőnő külön mondta! (Egyedül a múltkori cukorterheléses vv előtt nem volt szabad kajálni.) Most egyébként általános dolgokat fognak nézni, meg vércsoport-meghatározás lesz. Meg lehet, hogy ellenanyagszintet is néznek. ennek akkor van jelentősége, ha RH összeférhetetlenség van köztetek a férjeddel.
Nálunk ez van, én RH negatív vércsoportú vagyok, a Zuram RH pozitív, ezért minden vv alkalmával nézik, hogy termel-e a szervezetem ellenanyagot amivel károsíthatja a babát. Szerencsére eddig nem volt ilyen gondom.

Mona, hidd el, laptető nélkül is jön az a baba hamarosan!!!!!!!!!!!!!!!! Húúú, tudom milyen nehéz kibírni, hogy ne tesztelj..... kitartást hozzá!!!!!!!!!!!

Bogárka, már megint negatív hullámot érzek Nálad... NE CSINÁLD EZT PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZZZZZZ!!!!!!!
A nyelvsulival mi a helyzet? Keresgéled, hogy hová mehetnél vagy már megvan????? Mennyire drága egy ilyen kurzus?????

Betti, már akartam mondani, hogy figyelj majd arra, hogy legalább 4 orvosi pecsét legyen a kiskönyvedben, különben nem kapod meg az állami támogatásokat szülés után. Orvosi vizsgálatot a 36. hétig szoktak csinálni, utána általában már csak CTG-re kell menni a kórházba. (remélem nem veszed cseszegetésnek, hogy szóltam, csak nekem annyira furcsa, hogy nem hív az orvosod havonta ellenőrzésre. Ilyennel még nem találkoztam. :roll: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogárkám: ha jól számolom elvileg péntek szombat táján nem kéne jönnie:):)pénteken lehet lövök egy tesztet.olyan álomkóros vagyok:) meg a cicim is fáj még.de én már nem is mondom mert mindig mondom hogy ilyen tünet olyan tünet aztán meg pofára esés van :(:)

Dike: szia: üdv köztünk :) mi gyakorlatilag nem védekezünk mióta megszületett Gergő, de alapjában két és fél éve :) próbálkozunk
Remélem most már összejön nektek is mert ahogy nézed nem sokan maradtunk már babásodás nélkül :)

animacska: én úgy tudom 10 perc után már nem szabad nézni a tesztet mert fals eredményt adhat de biztos lesz aki megcáfool:):):)

én ebben a pociformában nem hiszek:9 nekem mindenki azt mondta lányom lesz mert kerek volt a pocim aztán itt van ez a kukis nagyon is erős férfi génekkel megáldott kis három és fél éves rosszcsontom :)

nika70
Salgótarján
 
 


Viragom draga vagy de nem negativ hullamom van!:) Csak egyebkent is tanulni akarok, szeretnek!:) Most ilyenem van!:) Suliba akarokszeretnek jarni! Inkabb ez van a pakliban, melo meg ugyis mindig van egy ekkora cegnel ahol jonnek-mennek az emberek.:):) Sulit meg nem talaltam mert mindenhol szept. kozepen kezdodik a tanfolyam de en meg mar hetfon tanulni szeretnek, szoval erted!??:):) Az ar valtozo, attol is fugg hany oraban, hany napban akar az ember jarni. En heti 5x4 orasat keresek. Ezt 1 honapig nyomatom aztan pedig irany a Procter&Gamble es a nagyvilaaaag!!:)

NikaBaby, drukkolok!!! Jujjjde varom mar!!!!!!!!!!!!!!!!! Sitty-sutty pentek van!!!
Vendég
 

 
 

Nika, akkor most csendben drukkolok Neked, hogy pirivel ne találkozz még 9 hónapig. (Eddig mindig hangosan drukkoltam... hátha a csendes szurkolás lesz az ami beválik. 8) )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogárka, akkor ezt most nagyon rosszul éreztem...örülök, hogy jól vagy! Hajrá intenzív tanfolyam!!!!!!!!!! aztán meg a munka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (és ugye egy bébike... :wink: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nika szorítok Neked, csak úgy csendben!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Virag, igen, igen egy baba is ami akkor jon majd amikor lesz munkam,..., es lesz munkam! Aszonta a kinezes, hogy az egiek azt mondjak Neki, hogy mondja meg nekem, hogy eloszor nyelvsuli, aztan palyazzak munkat mert ha mar nyelvsuliba jarok es stabil lesz az angolom akkor jonnek a jo allaslehetosegek is, kuldik majd fentrol Nekem. Esss eztan jon majd a baba!!!:):) dzsaaaaaa!!!!:):)
Virag, igen, most halk drukk Nikanak!!:):)
Vendég
 


Sziasztok!

Bogárka, Dike, bettike, kati, köszönöm szépen, aranyosak vagytok!

kati, nálunk szerencsére nem történt semmi, óriási mázlink volt! Köszi, a fejem nem szokott fájni.

Nika, ebben én se hiszek, de tény, hogy tényleg fiút várunk. :wink: Aki most is rugdos. :D

Dike, nagyon drukkolok, hogy mielőbb várandós legyél, már nagyon megérdemlitek!

Bogárka, állás után irány a sikeres project! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nika, ez olyan halk drukk, hogy meg en sem hallom!! Pedig en kuldom!!:)
Vendég
 


Beze, koszi, a projekt aktiv lesz!! Orulok, hogy nem faj a fejed!! Es jol vagy! Szep pociban szep kisfiu rugdos!!!:):):)
Vendég
 


csajok!!!!!!!!!!!!!!!HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
a baby point babakocsira hol lehet esővédőt kapni??????? nem 2-3000-ért....ki nem adok annyit...............
Kati nem fog bele ülni Máté.........van két kis lába....járjon rajta:)))))
most egy nagy laborod lesz.........mindent nézenk....ne igyál semmit.........pisit vigyél kis pohárkába.......
hogy bírjátok hogy a 20-hétig semmit se vesztek?????????én belehaltam volna.......tudom babona.........:)
jaj Bogi én ÚGY IMÁDLAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mindíg olyan jót nevetek:)))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


[quote="csillagvirág14"]
írta:
csillagvirág14Sziasztok, Lányok :) Köszönöm mindenkinek a válaszát, és hogy foglalkozott a kérdésemmel. Sajnos nem tudom mindenkinek egyesével, mert 12 óra kihagyás után elég nehéz itt a válaszokat követni :)
Szóval én most külföldön élek, itt szereztem egy ún. Quick Respons nevű tesztet, nem tudom, hallott-e már valaki valamit erről... állítólag 25-ös erősségű, de sokkal okosabb nem lettem tőle :)
Rögtön ezután leszaladtam a gyógyszertárba új tesztért, és megkérdeztem a patikusokat is, hogy ilyenkor mi van... de hát felkészültségből bármelyik internetes fórum veri őket :D Felbontották a tesztet, és elolvasták szóról szóra, ami a tájékoztatóban van, egyébként rettentő tanácstalanok voltak. Az új teszt neve Pregent, fogalmam sincs, hányas erősségű, mivel sehol, de sehol nem szerepel rajta (én legalábbis nem látom), és most már bánom, hogy nem a Clearblue-t vettem... valahogy rémlett, hogy olvastam róla, hogy nem jó. De szerintem keverem valamivel, mert most csak jó dolgokat olvasok róla.
Szóval csütörtökre tervezem a tesztismétlést, kicsit sajnálom, hogy holnap még igazán nincs értelme (holnap lesz a szülinapom... vagyis ma :) azt hiszem, méltó megünneplése lenne :D)
Nagyon remélem, hogy addig nem jön meg!
Viszont kicsit (nagyon) aggódom a munkám miatt. Itt egyelőre nem válogathattam, és most fizikailag elég kemény, megerőltető munkát végzek... Érzem, hogy nem jó ez így, csak abban reménykedem, hogy (HA tényleg babás vagyok), kibírjuk még azt a pár napot, amíg megbizonyosodom, és akkor azon nyomban keresek valami megoldást erre. Táppénz, vagy akármi. Fogalmam sincs, hogy működnek ezek a dolgok errefelé :)

Bocsi a terjedelemért :)
Jó éjt!

Szia Animacska, így még nem jártam, mint Te ma reggel, de szerintem fél óra múlva sem jelent volna meg a csík, ha nincs a szervezetedben HCG hormon. Ha nem jön meg, két nap múlva tesztelj ismét reggel és addigra picit erősödnie kell, ha van baba.
Amúgy milyen tesztet használtál?
animacska
 
 


Eh... remélem, értitek :)
animacska
 
 


Animacska, Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

mostmár eljárok hozzá havonta ellenőrzésekre,meg ő jár ki ide és havonta egyszer csak ide is jut és akkor megvizsgál,ad pecsétet és rendben lesz a dolog.

jővő csüt megyek hozzá és akkor meg is kérdezem tőle h válal e szülést,és mennyiért stb.
úgy volt ám,hogy kellett volna nekem menni hozzá,de jó hosszú szabira ment,igy nem juitottam el hozzá,mostmár van,de addig nem akartam már menni mig meg nem tudhatjuk a nemét,jővőhéten már esedékes lesz ez is és akkor megbeszélem vele a továbbiakat.mennyi időnként menjek,mikor voltam nála akkor azt mondta elég ha bő havonta megyek.igy most akkor jővőhéten lesz egy meg 2 hét múlva a gentekikai uh.aztán meg megyek hozzá ide is ha kint lesz tanácsadáson.

különben direkt megkérdeztem a védőnőt mennyi időnkét menjek dokihoz,de azt mondta nem kell állandoan szaladgálni,főleg h kijár hozzánk,de voltam kétszer is nem volt,mert épp bolondok háza volt a kórházban,vagy nem jutott ide.

a genetikai eredménnyel meg megyek ujra,az ugyis szept első hetében lesz és akkor megtárgyaljuk mi legyen.azzal egyűtt már lesz 2 pecsét.ezen nem aggódom,a 4 pecsét ugyis meglesz,eddig volt ligthosabb járkálás,innentől kezdve viszont nincs párdom,20 hét után már azért menni kell ugyis sűrűbben ellenőrzésre.


a tegnapi napunkat jól zártuk,elmondom miért:
nagyon csunya vihar volt este,épp indultam volna kihuzni a tévét,pont közelben voltam,egyszercsak nagy csattanás,tv,videó elment :? :cry: tökre elegem van,de van egy sanszom rá h a kábel tv zsirnorja vonzotta be,kb 2 évvel ezelőtt ugyanigy jártunk,akkor plusszban még a bojler is elment

KépKép
bettike83
 
 


Betti, így már értem ezt a doki dolgot.

A TV meg a videó tönkre is ment? Figyu, mi úgy védjük meg a számítógépet meg az egyéb ilyen elektromos dolgokat, hogy lehet kapni olyan hosszabbítót, amibe bele van valami építve, így kivédi a villámcsapást és nem tud tönkre menni semmi. Kicsit drágább, mint egy normál hosszabbító, de szerintem megéri.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sziasztok, lányok!

animacska: én is boldog születésnapot kívánok és ++++++++++++.

csillag: nekünk is vannak olyan elosztóink, amiről írtál és tényleg jók. körülöttünk több házban minden tönkrement, nálunk pedig semminek nem lett baja. egyébként néha ki lehet fogni mediamarktban akciósan. olyankor annyiba kerülnek, mint egy sima elosztó. mi olyankor veszünk egy-két darabot.
te már keményen visszafelé számlálsz ám!!!!

betti: szerintem jövő héten már tudnotok kell a nemét. hacsak nem háttal lesz éppen :roll:

ti mentek 4Dre???? én szeretnék majd a 20.hét körül és a 34-35.héten is.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, én is most néztem a vonalzómon, hogy kerek 100 napom van a kiírt időpontig. :D a dokim is mondta, hogy még kb 3x megyek hozzá és utána a betöltött 36. héttől kezdve már nem piszkáljuk. Ha akar, nyugodtam megszülethet!
Egyébként olyan pakolhatnék, meg vásárolhatnék van rajtam, hogy majd megőrülök. A baj csak az, hogy alig kell valami...
Tegnap kimostam annak a babahordozónak a huzatát ami az új babakocsinkhoz volt és olyan szép lett, mintha most vettük volna. :D

Mi is tervezünk mostanában egy 4D-s uh-t, mert még olyan messze van a 32. hét. Nálunk akkor van az utolsó kórházi uh.
Amit írtál, hogy a 34-35. héten akarsz menni, az lehet, hogy egy kicsit késő. Mi a 24. héten néztük Bencét és akkor már csak a feje meg a mellkasának a felső része fért bele a képbe...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: ezért akarok menni a 20.hét körül is egyre, mert ott egyben látszik még a gyerök, aztán pedig megnézzük kire hasonlít a 32.hét körül. tudom, h olyankor már csak külön-külön látni egy-egy testrészét.
képzeld, rajtam nincs még babacucc vásárlási kényszer. ahogy közeleg a következő uh, egyre csak parázok. persze tudom, h nem történhet semmi, de tényleg bennem van a félsz!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


betti: a biztosító is fizet villámcsapásra!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csak nekünk nincs biztositás sajnos...

a tévé és a videó is kiment,és az a gáz h mr videót nem igen lehet kapni,pedig úgy szeretem,mindig beállitottam ha volt valami müsor és megnéztem később.deazért elvisszük szerelőhöz,hátha tud vele kezdeni valamit.

4d,akarok menni,gondolom olyan 24 hetesen,akkor már nem olyan vékonykák,van egy kis husi rajtuk :)

na majd akkor körbe nézek ilyen hosszabitó űgyben,már a 2.,szoval nem fogom rá sajnálni.

a doki dolgot meg megoldom,max elmegyek kétszer hozzá,mert minden hó első és 3.hétfőjén jön,ragacs leszek kicsit :D :D :D de nem lesz erre sem szükség mert megyek én vizsgálatra is hozzá magánba,de ha már itt van akkor minek adja 10ezret.megsporolom a 4dt.

tényleg a 4ds doki nem ad pecsétet?végülis az is vizsgálat..

KépKép
bettike83
 
 


betti: nem tudom, h ad-e a 4ds pecsétet. de igazad van, azt is szakorvos végzi... :? :? :?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Hello!

Csillagom: Az ellenanyag nem károsítja a babát, csak ha nem kap születéskor anti-D injekciót. Nekem sajnos rh+ vérrel is tele van ellenanyaggal a vérem, így nekem még be is kell rendelni a megfelelő vért a szülés előtt a kh-ba, mert ha ne adj Isten vért kell kapnom, akkor csak speciális vérkészítményt kaphatok. Szerintem mindenképpen adnak anti-D-t, nem? Bence nem kapott?

Kati: Én úgy tudom, hogy a nagylaborokra éhgyomorra kell menni, mert vércukrot is néznek. Legalábbis nekem azt is néztek (nem cukorterhelés). Szóval csak egy jó tanács, hogy ne egyél...

Betti: Én sem havonta járok dokihoz, mert van olyan vizsgálat, vérvétel, ami nem pont havi különbséggel jön. Szóval most pl 6 hét telik el a két vizsgálat között... Azért ha gáz van, megyek.

Nita: Megnézzem neked teszveszen az esővédőt?

kovacszsuzsi
 
 


Csajok: A 4D-s nem ad pecsétet. El sem kéri a kiskönyvet. Az egy babamozi, ahol nem néznek mást (genetikai dolgokat), csak a baba kinézetét úgymond. Ez egy fizetős szolgáltatás, nem szakorvosi vizsgálat...

kovacszsuzsi
 
 


köszi zsuszi az infot. én meghalok! 10re megyek, igaz első leszek, de még utána kell vérvételre mennem a kórházba.

pecsétek: a magándoki is fizetős, mégis ad pecsétet, nem?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati
Családban már mindenki tudja. Rokonság még nincs beavatva. Azért sorban majd biztos elmondjuk, illetve csak annak aki konkrétan rákérdez, mert szerintem lesz akinek gyanús lesz a hasam, mivel egyébként nem szokott lenni (elég vékonyka vagyok, illetve voltam :))
Én is reggeliztem az első vérvétel előtt. Teljes labor + TORCH teszt. Egyik sem éhgyomri, állítólag. Az orvos, és védőnő szerint is.

Csillag
Mindig van min aggódni, de igyekszem nem túlzásba vinni. Most például néha viszketést érzek altájékon, de szerintem ez is inkább pszichés, mert a folyásom meg rendben, semmi nem változott a kezdetektől. Szóval azért reménykedem, hogy nincs gond. De gyanús a tusfürdő váltás is, szerintem ma veszek olyat amit eddig használtam.

Bettike
Hasamalján van egy kis pocak, de inkább terebélyesedik. Laikusnak ez még nem nagy, csak nekem, inkább az volt furcsa, hogy ilyen hirtelen beindult, és nőtt egy nagyott. Egyébként némelyik ruhában már simán 18-20 hetesnek látszok.
Én is a 24. héten voltam 4 d-n Regivel, nagyon jól látszott, és még viszonylag egyben a képernyőn. De már az arca is jól látszódott.
Vendég
 


Zsuzsi, tényleg nem írtam le pontosan azt az RH összeférhetetlenségi izét... Csak akkor lehetne baj a mostani pocaklakóval, ha ő már a második RH+ babám lenne és nem kaptam volna anti-D-t.
Bencénél nem kaptam ilyen szurit szülés után, mert az ő vércsoportja ugyanolyan lett, mint az enyém (0 RH-). A vetélésem után viszont adtak, mert ott nem lehetett tudni, hogy milyen vércsoportja volt a babának.

Kati, annyi idős terhesen, mint ahol most Te tartasz még rajtam sem volt vásárlási láz... (nálam akkor kezdődött a szigorú fekvés) én is csak paráztam a 12. heti uh miatt...
Amikor Bencét vártam, akkor is csak a 7. hónap végén vettük meg az első dolgokat neki...
A 32. hét még jó lehet 4D-re, én a 34-35. hetet mondtam soknak. Akkor már tényleg csak egy fél arc, ha belefér a képbe.

Csajok, Zsuzsinak igaza van, a 4D-n nem adnak pecsétet, mert az tényleg csak "szórakozás"-ból van, nem hivatalos vizsgálat.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati: Értem a gondolatmenetedet, hiszen a 4D-t is orvos, vagy szonográfus csinálja, DE a kiskönyvben a kezelőorvos és a védőnő pecsétel (persze belekerül a fogorvos pecsétje is, de az nem számít bele). Szóval higgy nekem, a kezelőorvosodtól kell a 4 pecsét. Sőt, majd a végén adnia kell egy papírt, amin rajta van, hogy kellő számban megjelentél a terhesgondozáson (ezt a papírt kell leadni az anyasági támogatás igényléséhez, ami mindenkinek jár,és egy egyszeri összeg, most olyan 65000 Ft, és a szülés után jár).

kovacszsuzsi
 
 


Jaj, Csillag, ééértem! Akkor ez egy kicsit bonyolultabb... nekem is mindig néznek ellenanyagot, mert Pankánál derült ki, hogy nem összeférhetetlenségről van szó, csupán én működöm ilyen furán...

kovacszsuzsi
 
 


csillag: és akkor volt bencénél sárgaság is? kékfény, vagy antibiotikum?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati igazad lenne de ez úgy látszik nem számit bele..no de végülis mindegy,te is voltál már párszor dokinál,kaptál pecséteket már?

KépKép
bettike83
 
 


betti: nekem, még könyvecském sincs. nincs mibe pecséteket kapnom. de az én dokim szigorúan havonta hív kontrollra, így tuti nem lesz gáz.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


még csak az ultragangos képek hátuljára jegyzetelt a doki. kedden ha megyek, kapom a hivatalos papírokat. addig még illegálisak vagyunk!!! :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, ennek az RH-s izének semmi köze nincs az újszülöttkori besárguláshoz. Én kifejezetten örültem annak, hogy Bence vércsoportja ugyanolyan lett, mint az enyém, mert így nem kaptam még szurit is a sejhajomba szülés után (amikor úgyis minden bajom volt...)
Bence szerencsére nem sárgult be annyira, hogy kék fény alá kellett volna tenni és semmi olyan baja sem volt ami miatt antibiotikumot kellet volna kapnia.

A kiskönyvemet én is csak a 12. héten kaptam meg. Azóta 5 pecsét van benne. Előtte is voltam dokinál 3x, de azok nincsenek beírva.
Engem 3 hetente hív az orvosom, amit nem is bánok, mert így sokkal nyugodtabb vagyok. Most voltam utoljára hétfőn és a köv. időpont aug. 23.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: az újszölött kori sárgaság az pont a szülők közti vércsoport-összeférhetetlenség miatt van. kinél jobban, kinél kevésbbé.-én ezt így tanultam.
én sem bánom, h 3-4 hetente megnéz a dokim, így is örökkévalóságnak tűnik.

képzeljétek, kezd hegyesedni alulról. szerintem még egy kicsit korai, de már egyértelmű. :shock:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Köszönöm, Lányok, a gratulációkat is, meg a drukkot is :)
Sajna a pozitívnak már nincs jelentősége, így a szülinap is lehetne boldogabb, de azért így sem olyan rossz :)
animacska
 
 


animacska: ez azt jelenti, h bekopogott piri?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csajszik: http://www.vital.hu/themes/baba/sargasag1.htm
A sárgaságról szól...

kovacszsuzsi
 
 


Kati: igen, sajnos azt, ráadásul elég durván (igazából nem is kopogott, hanem betört, és csúnya felfordulást csinált, csak hogy elég érzékletes legyek)
animacska
 
 


sajnálom pirit, de majd köv. hónapban. máskor nem ennyire erős???

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Zsuzsi, Kati, van mit tanulnom... :oops: köszi az info-t...

Animacska, sajnálom pirit... De majd legközelebb sikerül!
Amúgy melyik országban élsz?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


aminácska

nagyon sajnálom.

de azért BOLDOG SZÜLINAPOT :)

KépKép
bettike83
 
 


Nem, máskor _ennyire_ nem... ez most furi. De csak egy nap késéssel jött az öreglány, nem akarok neki túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Vagyis nem tudom, hogy tulajdoníthatok-e. Vagy hogy tényleg akarok-e egyáltalán.
animacska
 
 


Csillag: :) Nem csak az összeférhetetlenség okozhatja, mert pl nálunk nincs összef., Panka mégis egy kicsit besárgult... Én sem tudtam pontosan, mi okozza. :oops:

Animacska: Sajnálom pirinénjét!!! Monnyonleeee!
Boldog szülinapot!!!!

Csajok, milyen teát isztok ti? Cickafarkot? Vagy mit is?

kovacszsuzsi
 
 


csillagvirág:
Norvégiában. Sajnos itt minden téren általános a tudatlanság, tájékozatlanság :) Azt hiszed, hogy hozzáértőt kérdezel, de a buszvezető nincs tisztában azzal, hogy a saját vonalán milyen megállók vannak, és melyik irányban; a patikusnak fogalma nincs a terhességi tesztek működéséről, a bankkártyámra pedig két hónapja várok, és négy alkalommal kellett eddig megrendelnem, de még mindig nem küldik... De legalább jólét van. (nekünk még nem annyira, de keményen dolgozunk rajta)
bettike: köszönöm szépen :)

Bocsánat az OF-ért! :)
animacska
 
 


Vagyis OFF.

Sajnos egyébként nem hiszek a legközelebb-ben. Egy orvosban kéne már lassan hinnem, mert ez már a két és feledik év, vagy hogy írjam.
Mondjuk a fentieket figyelembe véve (norvégok felkészültsége bármilyen téren) lehet, hogy ha oda kerül a sor, inkább hazautazunk, és otthon vágunk bele a kivizsgálásokba, kezelésekbe :)
animacska
 
 


animacska: nekem nagyon emlékeztetsz az én tüneteimre! a halvány pozi teszttel főleg! nem lehet, h bebabásodsz, aztán a baba nem tud bekucorodni a helyére?
nálam nem volt ez orvosilag bizonyítva, de az első palástfű teás hónapomban babás maradtam. mondjuk nekem az még csak az ötödik próbálkozós volt.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


animacska! Boldog Szülinapot!!!! és nagyon sajnálom pirit!

monalux! kivánom h a szurkálások jót jelentsenek!!!!!!!!:)

nika! gyanúús vagy..drukkkkkk!:)

csillagvirág! hajrá pozitív teszt!!!

KépKép
dike
 
 


dike! ez a hónap a tiéd is lehet! LAPTETŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!

képzeljétek! igaz, hogy dolgozok, de délelőtt csak egy csoportom volt. hivatalosan 1-2ig zárva vagyunk. na én bezártam az ajtót, kiterítettem a gyerekek tornaszőnyegét és egy nagyon jót aludtam! :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


dike! bocsi, h kijavítalak, de csillag nem vár pozi tesztet! 8) neki gergő fia éppen 100nap múlva fog kibújni.
akik várnak: nika, mona, bogár, animacsek és te. (szégyellem, ha kifelejtettem valakit!!!)

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?