Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Huhhu, ma megint iszonyat meleg lesz....
Ma átjön párom Édesanyja segit Nekem ablakot pucolni.....Lesz egy menet!!!!
:shock:

Jaj, Én is már a szopipárnával alszom, mekkora találmány!!!!Kitámaszt, alátámaszt, egyenesentart....
Elkezdtek fájni a kezeim, felhivtam a védőnőt, aki azt mondta emlitsem meg majd pénteken a dokinál, de valószinűleg a babó valami nyirok központon fekszik emiatt érzem pufinak és érzékenynek az ujjaimat.....érdekes!

Hencsi!
Nekem is vot hasonló....sztem dokival beszéld meg...Nekem Mikosolan hüveytabit irt fel...Canestent nem javasolta!

Gabi!
Lepedő jó áron van, főleg, hogy 2 db.....nézzétek csak meg!

lehet, hogy hülyének néztek, de az ágyunkat nemrégen csináltattuk a hálóba, nem volt túl olcsó...és vettünk bele egy szupi matracot....persze elkezdtemizgulni, hogy mi lesz ha a magzatviz ott flyik el és belemegy a 150ezres matracunkba... :? ..hát szereztem egy gumialjú lepedőt......feltettem....persze Apa kicsit viccesnek találta a dolgot... :) ,de elővigyázatosságból.....hihihihi!!!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulációt a kisasszony nevében is!
Tegnap már nem tudtam jönni, mert délután eléggé nyűgös volt, fájt a hasa is, meg ez nagy meleg...nem szereti.

Suzy!
Szerencsére van tejem, iszok tejserkentő teát is (Laktoherb) meg napi 2-3 liter folyadékot. Nem mérem mindig, hogy mennyit eszik, de olyan 80-110 gramm körül. A védőnő azt mondta, hogy ez nagyon jó!
Tegnap mértük fürdés előtt pucéran és már 4100gramm, szóval tényleg jól megnőtt:)

Hencsi!
Bocsánat téged még nem is üdvözöltek, azt hiszem te vagy a legfrissebb tag a fórumon, elnézést valahogy átsiklottam. Gratula a babához!

Ma megint meleg lesz, igyatok sokat és pihenjetek ha tudtok!
szép napot mindenkinek
puszi

andicsiga
 
 


Andi
Köszönöm szépen! :wink: nagyon szép a kislányod :wink:

Orsi
Én is meg akarom azért előtte beszélni a dokival,mert hátha mást ír fel.

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25
 
 

 
 

Orsi
Milyen előrelátó vagy! :)

Gabi
Én is most szereztem be 2db nem túl mutatós, igazi nagyi hálóinget. Előírás szerinti gombos változat. (Elég muris leszek majd benne.) Furcsa is lesz, mert én sem ilyenben alszom... :D :)

Andi
Dóri végig sírja a fürdetéseket? Nehéz úgy fürdetned, h ne érje a köldökét víz?
Van valaki segítséged a Párod mellett?

Hencsi
Mielőbbi gyógyulást!

Suzy-Gabi
Olyan részlegen dolgozom, ahol egyedüli csaj vagyok. :D (Nem gyakori sem a mérnöknő, sem pedig a "nő a termelésbe" felállás :D ) De ezért nem panaszkodom. De emiatt nincs itt kialakítva női mosdó.
Én nem is tudnék tipikus női munkahelyen dolgozni. Férfiakkal sokkal könnyebb, ha valamelyiknek baja van veled, akkor odaáll eléd és közli. :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Vivi!
Jah.....nem akarom utána tizezrekért tisztitóba vinni.....vagy nem tudom hogyan is pucolják ezeket a nagyon nagy matracokat....
Inkább megoldom igy.....
A szülésznő azt mondta, hogy ilyenkor azért tetemesebb mennyiségű viz távozik majd....mintha pisilnél csak jóval több deciliternyi puttyan ki belőled....

:shock:

Huhh, látom Téged is izgat a köldökcsonk kérdése......Nekem a mumusom....félek tőle...ahogy ott kiáll...majd leesik... :? :shock: :)
Valószinűleg, ha már meglesz a babánk nem lesz ennyire idegen a dolog....hiszen az is hozzátartozik....

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Orsi

Hát igen :oops:
Annyira bennem van, mint biztos bennetek is, h a lehető legjobban akarom csinálni... És egy picit tartok tőle, mert sokat olvastam róla, h mennyire körültekintően kell bánni vele...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Már kérdezni akartam tőletek:

Nekem az elmúlt 2-3hétben hatalmasat nőt a pocakom. (Majd teszek fel fotót, ha sikerült fotóztatni. :) )
Mert eddig olyan picike volt, most meg már tekintélyes méretű. Aki már itt tart/túl haladt ezen a szakaszon: ti is így voltatok vele? Vagy a nagy szabadság-betegség-szabadság látszik meg rajtam/rajtunk :) :? :roll: :) ?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Vivi!
Tudod.....ahogy közeledik az idő egyre jobban és jobban izgulok...mindenen!
Sokkal érzékenyebb is vagyok most, mint előtte...nem tudom ez miért van....hormonokhormonok....
De egyre jobban várom a pillanatot, amikor a karjaimban tartom a Kisbabámat és végre rámemeli a kis szemeit....és Ő lesz az Én Kincsecském....
Tutire elbénázok majd dolgokat, de Anyává válni..... a terhességgel kezdődik...és az életed végéig eltart majd, szerintem....
Igy folyamatosan gyakorlunk, tanulunk, fejlődünk......
És lesz segitségünk is, a Mi Anyucikáink.....akiknek sikerül felnevelnie minket....és Mi is itt leszünk...adjuk majd a jó kis tanácsainkat egymásnak....szóval vagyunk páran!
:oops: :cry: :wink: :D

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Vivi!
Félidőn túl vagy!
Ne csodálkozz, hogy nő a pocód.....
Az enyém is durva.....és szerencsére még mindig nem repedek sehol, remélem igy is marad!
Bár fiatalkoromban... :shock: :lol: ....rakattam be piercinget....na a helye az látszik, de nem olyan vészes!

Az egyik ismim mérte folyamatosan centivel, de Én úgy vagyok vele, hogy minek...még erre is figyeljek hetente...áááá....igy is ez a magzatmozgás táblázat...Dalma minden nap azonos időben mozog....le tudom irni előre...beállt egy ritmusba, annyi a különbség, hogy mivel már a vége felé vagyunk néha éjjel is felkelt már....olyan kis erősen mozgatja a pocimat!
Reggel együtt kelünk.....majd csend, alszik....dél előtt olyan 11.30 körül újra dönget...ez eltart 13 óráig...majd pihi....délután uzsira ismét felébred, majd este 19-19.30ig csend, na aztán jön a nagyverkli.....kb. 1,5 órán keresztül nyomja...és alvás....szóval..minden nap ugyanazt irhatnám erre a magzatmozgásizére...már nem irom, semmi rendellenes nem történik a mozgásában, ha kimaradna a megszokot tuti feljegyezném...de...eddig nem történt ilyesmi....
:wink: :P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Orsi
Köszönöm! :)
Nem is fog semmi ilyesmi történni! Dalma is tudja a dolgát. :D :) :D :D
Picit azért tényleg félelmetes dolog látni a vonalzódon, h 33.hét...

Én is bizom ám benne, h minden rendben lesz! :D :) De biztos ti is érzitek, h néha elfognak a kétségek. De úgyis tudom, h rendben leszünk!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Ma kiléptem a házidokimhoz megmutizni neki a papírjaimat. De nem volt, egy idősebb doki helyettesítette.
Hát csajok! Lehet, h házidokit kellene váltanom. EKG-től elkezdve, vérnyomáson keresztül mindent megmért, és rendesen megnézte a vérképemet is.
Mondta, h biztos ami biztos, ad nekem beutatót a Diabetesz és Lipidológia Központba (a magas koleszterin és triglicerid miatt) nézzenek meg, és elküld szemészetre is.

A rosszabb rész:
Ismételteti a terheléses cukrot 3hét múlva. (De úgy, h gyűjtött pisit kell vinni, és acetont néznek.)
Ilyenről hallott valaki? Azt egyenlőre nem mondta, h mi miért kell... Ha meglesznek az eredmények akkor elemzi majd.
Holnap délelőtt kell beugranom hozzá a beutalókért. (Rendes volt, mert mondta, h felírta mit kell adnia, bekopogok és az asszisztense kitölti.)
Egyenlőre semmin sem aggódok, ha alaposan kivizsgálják az embert az nem fog ártani. Gyógyszert meg nem szedek be semmit, ami árthat a babának ugyse.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Vivi!
Előrelátó és óvatos, nem árt ha ezt megcsinálod!
Nehogy esetleg tényleg cukrod legyen, amin most már rettentő egyszerűen tudsz segiteni...de ha nem veszi észre senki akkor okozhat galibákat a babának is!
Az aceton szint a pisiben a cukoranyagcsere zavart mutatja....mutathatja!
Szóval szerintem nézesd me, biztos ami boztos alapon....
:)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Orsi
Én is így vagyok vele! :)
Legrosszabb, ami jelenleg történhet, h a terhesség végéig nincs csoki és süti. Ennél sokkal többet is kíbirok. :) :D (Mert a koleszterines: tojás, vöröshús, zsíros kaját úgysem annyira szeretem.)
Szerintem is óvatos volt a doki, és ez sokkal jobb, mint a hanyag! :) Ezért nem izgulok. Meg Suzy írta h 7,5 nem számít még magasnak, csak figyelmeztethet, h oda kell rá figyelni.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Sziasztok!

Vivi!
Eleinte én is féltem a köldökcsonk dologtól, de egyszer-kétszer megtisztítod neki és már menni fog, egyáltalán nem fáj neki, az ott teljesen érzéketlen rész. Na igen a fürdetés... eleinte nehéz volt hogy ne érje a víz, úgy csináltuk, hogy Párom hason a kezébe fogta úgyhogy a köldöke a tenyerében volt és csak le öblítettük vízzel, ennyi volt a fürdés, az orvos és a védőnő is mondta, hogy eleinte elég ennyi.
A csonkja már egy hete leesett neki és tegnapra már teljesen be is gyógyult neki, így tegnap már normálisan (háton) fürdettük. Kicsit sírt az elején, de aztán nagyra nyílt szemekkel csak nézelődött, úgy tűnt tetszett neki:)
Párom mellett itt voltak velem az első héten az anyósék, aztán meg az én szüleim. Ők abban tudtak sokat segíteni, hgoy főztek, takarítottak és egyebek, hogy ezeket ne nekem kelljen csinálni. A szüleim mindennap jönnek és amit kell megcsinálnak. Párom is fantasztikus, főz, mos, takarít. Azt hiszem nagy szerencsém van vele :D

Orsi!
Sztem ez természetes, hogy egyre jobban aggódsz mindenen, én is így voltam az utolsó időkben, folyamatosan a szülés járt az eszembe, hogy milyen lesz, hogy lesz. És aztán hogy leszek én jó Anya, hogy fogok ellátni egy ilyen csöppséget. Ezer kérdés járt a fejembe, aztán megszületett Dóri és mintha minden jönne magától, olyan ösztönösen. Persze nem mindig tudom, hogy miért sír, de próbálok a szívemre hallgatni és általában bejön.
Amikor még benn volta pocakban én sem hittem volna, hogy képes leszek rá, de egész más érzések fognak el amikor már veled van.
Hidd el nem lesz semmi gond. És ha elakadnál biztos lesz aki segít, ha más nem itt a fórumon segítünk egymásnak amiben csak tudunk.

puszi nektek

andicsiga
 
 


Sziastok!

Először is mindenkitől elnézést kérek hogy ennyi időre el tüntem.
Mióta nem voltam sok minden történt,de igérem vissza fogom olvasni és reagálok.Sajnos sok minden történt idáig velem.Tegnap 1 óra után el mentem a házi orvosomhoz le pecséltetni a beteg papjrokat...rengeteget kellett várnom 3 óra hosszát :evil: még ilyet már nem először fordult elő h ilyen sokáj jön a doki,de legalább tenné ki az órarendet h mikor jön ne áldogáljak ott.Közben a múlt hónapi beteg papírom a 2 napos nem volt jó valamit el írtak Júliust kellett volna h irjon az aszisztens nő és e helyet Augustust irt...azt hittem h meg üt a guta mikor meg láttam...a házi orvosom ne írta alá előbb be kellett menjek a városba h kijavítsák és aztán... :( ,holnap megyek Iratosra ahol van az orvos mert a mi falunkba nem jön csak csütörtökön,de már az késő lenne,mert le kell adjam a papirt.
Még jelentkezem,most megyek lepihenek ki vagyok :( ,ma sütöttem vinetta pasztát is...el fáradtam.

Szép napot mindenkinek!

Kép
erika12
 
 


Erika!
Szép kis tortúra..nem mondom!
Szegénykém, fáradt lehetsz!
Pihenj sokat!

Szegény Anyósom átjött ablakot pucolni, olyan rendes....én meg csak ülök, mint egy tök...nagyon zavar!
:( :?

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Sziasztok!

Jön a vihar, ezt mar szeretem! :P

Orsi, ismerem ezt az erzest, amikor van segitseged, es megis olyan furin erzed magad. Amikor nekem fekudnom kellett ket hetet, jött a tesom, vasalt, főzőtt, en meg olyan semmittevőnek ereztem magam. Hulyeség, persze...

A köldökcsonkrol nekem mindig a Szex es New York jut az eszembe, amikor a Miranda gyerekének leeseik, a macska meg felkapja, es elrohan vele! :D Amugy en is ijesztő dolognak tartom, marmint aggodnivalonak...de van meg vagy 500 ilyen dolog. Nekem pl az a maniam, h furdetésénel biztosan elejtem majd, vagy h nagy pocakkal telen elcsuszok, es rosszul esek.

Nekem meg nem igazan no a pocim, igy 18-19 hetesen, viszint vmi fura dologra lettem figyelmes, de lehet, bebeszelem magamnak: foleg reggel, keső delután (most) és este olyan van a hasamban, mintha kajat emesztenek, vagyis nem is emesztenek, hanem mintha vmi le bugyborekolna, vagy vmi ilyesmi. Ez mar lehet akar mozgas is? :)

Kép
presario
 
 


Anna!
Ez már biztosan a Picurid!!!!
A bugyborékolás az ennek a jele.....
De jóóóóóóóóó...

Jaj, a macskaaaaaaaaaaaaaaa..........
Beszarok, ez most ugrott be Nekem is........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Orsi!Ne zavartasd magad h anyósod pucolja az ablakot most szerintem,ez természetes.

Szörnyű meleg van megint :( ,remélem holnap enyhülni fog valamennyit :roll: .Ennyire el fáradni de ez van nincs mit csináljak ilyenkor minthogy pihengetek.

Kép
erika12
 
 


sziasztok Lanyok!

Rengeteget irtatok! Meg nem tudtam visszaolvasni :( Remelem mind jol vagytok!
Szoval megvolt a koltozes,de szornyu melegek vannak(40-45 fok),ugyhogy csak lustalkodom,nem tudok semmit csinalni :oops: Es sajna ejszaka sem hul le az ido,allitolag ez meg Cipruson is ritka,megdolt a melegrekord. A masik "jo dolog",hogy net sincs,kell valami kutyu a gephez :( de ahogy tudok,jelentkezem.
Ma voltam vervetelen (vercukormeres),es bementem a dokihoz,hogy kiadja a betegpapiromat. Csinalt uh-t is,de a kis szemtelensegem meg mindig szegyenlos. Olyasmit mondott a doki,hogy mivel mar elorehaladott a terhesseg,nehezebben latja a nemet :( De allitolag minden rendben van,es szept. 10. re adott idopontot,akkor fognak sulyt merni a picurnal,stb.

Hanem nagyon elkeseredtem..van egy volt kolleganom,o is babat var,7. honapban van,es elment szombat ejjel a magzatvize. most probaljak a dokik bennt tartani a babat par napig,de felek nem sok az esely,hogy egeszseges legyen.....

Legyetek jok,vigyazzatok magatokra!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77
 
 


Nomi!
:? :shock: :(
Nem jó hir a kolleganődről...szegény baba, de azt olvastam, hogy már elég kicsi az esélye annak, hogy a 7 hónapban betegen születik vagy visszamarad valami és talán sikerül bent tartani a kicsit!Szoritok Nekik!

Meleg....atyaisten....én nem birnám olyan melegben!Nomi, ez durva.....nagyon!
Szegénykém!
Itt most esett egy nagyobb zápor...de már süt a nap....
És a levegő sem olyan meleg, úgyhogy most jó....
:)
A kis Pindur tényleg szégyelős....:-)
Nem baj, Nomi semleges szinekkel készülj! Ennyi....és a nevek is megvannak már...szóval.... :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Jó reggelt!

Ne haragudjatok, mindig amikor otthon vagyok elfelejtem feltenni a régóta ígért táblát. :( Bocsi!!!!! Ma megpróbálom nem elfelejteni!

Andi
Köszönöm a megnyugtatást! :)
Élvezdd is ki, h ilyen rendes párod van! :wink: :D :)

Erika
Jó kis napod volt! Nem irigyellek!

Orsi
Ne aggódj ezen! Most az a legfontosabb, h te Dalmára vigyázz! Szerintem anyósod szivesen segít! Nem baj, h elfogadod!

Anna
Tuti, h már a Babát érzed!!! :D De szuper! :)
Az tényleg vicces rész a S&C-ben. :) És az egész Miranda próbál anyuka lenni is. :) (Most a hátmaszírozó/vibrátor ugrik be és a rázószék, amikor Samantára bizza a kicsit...)

Nomi
Az iszonyú meleg! :shock: :shock: :shock: Hogy bírod ki?
Ha ilyen kis szégyellős,akkor lehet, h csajszi! :) :wink: De örülök, h minden rendben volt a dokinál! Mikorra lesz vércukor eredményed?
Akkor sikerült átpakolnotok? És még az a fázis van, h dobozból öltöztök? :) Nekünk ez kb. 2hétig is eltartott, mire kicsomagoltam. :)
Szegény kolléganőd! :( De még van remény, h nem lesz beteg a Picur, ugye?

Ma megyünk este kötelező okosításra (szülésfelkészítő), és megnézzük a szülőszobát is...

Képzeljétek sikerült szőnyeget venni tegnap! :) Ma mennek érte a Párom és egy barátja. Már alig várom, h leteríthessem. :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Szép jó reggelt Kismamik :!:

Ma dolgozom, vissza olvasok, mert termeltetek ám :shock: :lol:

Addig is pusszantás :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Hencsi
Akkor ezek szerint a szüleid elváltak, sajnálom :!: :roll: :?
Mindenképpen említsd meg a dokidnak a folyás dolgot, mert le kell vennie a HVT-t és fontos, hogy időben kezelje :!: :roll: Én is úgy tudom, hogy a Canesten krémet nem lehet használni terhesség alatt :!:
Azt elhiszem, hogy várod már a jövőhét pénteket, kitartás drága :!: :wink:

Gabi
Ikea-s bevásárlás sikerült :?: de jó nektek, hogy bármikor el tudtok oda menni, annyira szeretem és sok mindent vettünk már onnan és fogok is még :!: :wink:
Roli baba beindult akkor rendesen :!: :lol: És most hogy aludtál :?:
Nekem is volt folyásom mindig is, nem lepődöm meg, csak a szaga és állaga most másmilyen, de a dokim is tudja mindezt és elég sokszor leveszi a HVT-t nehogy baj legyen :!: :roll: :wink:

Noncsi
Mostanában nagyon el vagy veszve :?: merre jársz :?: gyógyulás :?:

Orsi
Nagyon is jól teszed egyáltalán nem hülyeség a matracot védeni, nekem már most ajánlotta a Nővérem, hogy el ne felejtsem :!: :wink:
Köldökcsonk: nekem azt ajánlották, hogy hyperollal kell tisztítani, nagyon hatásos és jó szer nagyon :!: :roll:
Én is mindig olyan hülyén érzem magam, ha valaki segíteni jön, de megmondom őszintén sokszor annyira jól esik :!: :roll: :wink:

Vivi
Jó neked, nem is jó sok nő között dolgozni, olyan sokat gondolkodtam már azon, hogy a férfiak mennyire másképpen intézik el, ha valami bajuk van a másik emberrel :roll: odaállnak és kész, lerendezik :!: :wink:
Ne aggódj a cukor dolog miatt, ha van is valami tudják kezelni a babának nem lesz semmi baja, meg neked sem, megismétlik az a biztos :!: :roll:
Örülök, hogy sikerült a szőnyeget megvennetek, biztosan szép lett :!: :roll: Várom a fotót a pocakodról, kíváncsi vagyok :!: :wink:

Noémi
Nem semmi az a nagy hőség :shock: szegénykém :roll: szenvedtek gondolom nagyon tőle :?: :roll:
Akkor még mindig titok a neme, lehet az is marad :?: :roll: a lényeg, hogy rendben van :!: :wink:
Szegény kolléganőd, te jó ég :!: :shock:
Nagyon kevés ideig lehet bent tartani a babát, reméljük nem lesz semmi baja :!: :roll:

Erika
Pihend ki magad, rád fér azt hiszem :roll:
Mi az a paszta :?: el nem tudom képzelni :!: :roll:

Andi
Nagyon szépen nőtök, ügyi anyuka vagy :!: :wink: igyad is a tej serkentő teát, hasznos úgy látom :!: :wink: örülök, hogy jól vagytok :!: :wink:

Végre lehűlt a levegő egy kicsit, de vártam már :!: :roll: :wink: aludni nem sokat aludtam éjszaka, a tegnapunk nagyon jó volt, jól kitaláltam ezt az egyik nap megyek másik nap nem dolgot :!: :wink: tetszik :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Suzy! Megkaptam a pü-t, írtam vissza!
anabana
 
 


Suzy
igen elváltak anyuék,már 9 éve!De sokkal jobb így! :wink:
Mindenképp megemlítem a dokinak a folyás dolgot!Mi az a HVT?Ma megyek a védőnőmhöz! :wink: aranyosnak tűnik így első ránézésre :D

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25
 
 


Hencsi
HVT=hüvely váladék tenyésztés

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Suzy
köszi :D :wink:
Még nem nagyon vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal! :) De lassan most már belejövök! :)

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25
 
 


Sziasztok!
Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!

Hencsi!
Gratulálok a babához,nagyon örülök hogy itt vagy a csapatban.

Rég nem voltam már megint,nagyon aktívak vagytok alig bírtam utána olvasni.Örülök neki,hogy azért mindenki jól van,kisebb gondokat leszámítva.Az a legfontosabb,hogy mindenki nagyon vigyázzon magára és a babákra is.
Nem tudom,hogy nálatok ez hogyan működik,de egyik nap nagyon aktív a babám a másik nap pedig lusta.
Remélem ez normális dolog,anyukám mindig nyugtat,hogy nincs semmi baj ez egy normális folyamat.
Nálatok ez hogyan működik?
Szeptemberben lesz az esküvőnk és szeretnék egy alkalmi ruhát venni a nagy eseményre.
Már menyasszonyi ruhát nem akarok,mert az már volt.
:oops:
Azt szeretném megkérdezni,hogy tudtok-e nekem segíteni,hogy Budapesten hol lehet szép alkalmi ruhát venni?
Előre is köszönöm.
Megyünk nyaralni már alig várom.Aug.14-től egy hétig apa intézte.
Komolyan mondom már vagy 15 éve nem voltam sehol nyaralni ilyen hosszú időt,hétvégéket voltam ,de az mégsem olyan.
Ágica.

ágica78
 
 


Hencsi
Majd bele jössz :!: :wink:

Ágica
Már régen voltál valóban :!: :roll: :wink: örülök, hogy jól vagytok és ne aggódj az Én kis Cipikém sem állandóan mozgolódik, ideges is vagyok sokszor emiatt, hogy vajon jól van-e, mert nem sok életjelet ad magáról :!: :roll: :wink: van olyan nap, hogy többször is érzem, de van, hogy csak naponta egyszer egy pillanatra :!: :roll:
Gratulálok az esküvőhöz, szeptember az mindjárt itt van :shock: nem tudok ebben segíteni, hogy hova menj ruha ügyben,de a neten biztosan találsz :!: :roll:
Nyaralás :roll: ne is mond, mi is nagyon régen voltunk és idén sem megyünk :!: jó nyaralást és kikapcsolódást nektek :!: :wink: merre mentek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Ágica
Köszi szépen :D Én is örülök hogy felnéztem ide.Minden segítség elkel :wink: meg úgy látom jó kis csapat van itt :D :wink:

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25
 
 


Sziasztok Kismamik!

3 napja egyedül...:-(
Apa talán holnap hazajön...de lehet csak pénteken.
Ausztrália lemondva...Főnök mondja:"Megértem!"....jaja...de hát ugye mégiscsak Főnök...a Megértem mögött akármi lehet!!!!

Ma megyek veszek pár dolgot: hálóing.....kb...15 éve nem volt rajtam....vicces lesz! :lol:
Bugyiiiiiiiii.....franciabugyi nem jó???? :wink:
Én ezeket mindet a kinaiban szándékozom megvenni...nem vagyok hajlandó ezért több ezret kiadni.....utána úgysem lesz rajtam többet, max elteszem egy dobozba és a következő babánál.... :shock: :wink: :P

Gabi!
Ma merre vagy?
Otthon vagy csavarogsz Te is?

Ágica!
Nézz körbe a neten....annyi ilyen szalon van már...sőt kölcsönözhetsz is alkalmi ruhát, a pocid miatt ugysem tudnád utána felvenni vagy át akarod alakitattni?
Jó nyaralást!!!!!!Pihenjetek sokat!

Suzy!
Jaja, inkább előbb feltettem....mint jól eláztassam majd....
Persze lehet egyáltalán nem ott fog elfolyni vagy nem is fog... :lol:
De inkább vigyázok!

Olyan jó idő van Csajok! Nincs meleg, imádom!
Aludni is jól tudtam...csak ez a derékfájás múlna már....
Na lassan elindulok!
Cupp Nektek! :D

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Orsi
Nekem megszűnt a derék fájásom, remélem neked is hamarosan nem fog fájni :!: :roll:
Tudom milyen rossz több napon keresztül egyedül lenni, örülök, hogy legalább ennyit mondott a főnöke...igen e mögött bármi lehet, de bízzunk a legjobbakban :!: :wink:
Én nem aludtam még hálóingben, de ki fogjuk bírni :!: :wink: miért ne lenne jó a francia bugyi, sztem tökéletes :!: Én szoktam venni pamut bugyikat a kínaiban, ki lehet fogni azért ott is és nem beszélve, hogy jóval olcsóbban :!:

Nálunk elég fülledt az idő :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Gabi
Apácskázol vagy vásárolsz :?: hogy vagytok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Orsi
Pelenka ügyben mi újság :?: tudsz már valami konkrétat mondani :?: nem akarom sürgetni, mert Én aztán ráérek csak eszembe jutott :!: :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Sziasztok!

Ágica
Sajnos én sem nagyon ismerem ki magam Pesten, de szerintem is "google" "megmondja". :D :)
És milyen színűt/formájút szretnél? (Majd teszel fel esküvő képet?)

Orsi
Kitartást! Tudom milyen, mert én is utálok egyedül lenni.
Szerintem a francia bugyi teljesen jó. :D :D :D Pláne, ha beszerzel eldobhatós bugyit az első pár napra.
Én is szoktam kínaiba vásárolni. :) :D Sőt az én új-vagány-nagyi-hálóingem egyenesen a piacról van! (Gigantikus méret, nagyon furi lesz...)

Nekem is egyre gyakrabban fáj a derekam. :(
Tegnap a Párom megmaszírozta és jól elaludtam közben. :D :oops: :) Azt mondta, h nem is fogja többször. :(

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Suzy
Szerintem is sokkal egyszerűbb egy férfi kollégával a munka. Ha valamit eltolsz, hibázol, akkor elmondja, h "kislány ezt elb@sztad" és utána elfelejti egy nő még hetek hónapok múlva is felemlegeti.

Lábdagadás elmúlt?
Sok a meló?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Vivi
Ez így van, egy nő akár hetekig is emlegeti a régen elfelejtett dolgokat :!:
nem, még mindig olyan, de nekem ez már így is marad amíg jó idő van...ma zárt cipőbe jöttem, hát nem tudom, hogy tuszkolom bele a lábam mire megyek haza :P
nincs sok meló, holnap nem leszek megint :!: sok orvos most van szabin :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Vivi
Te mennyire érzed a baba mozgását napközben így, hogy dolgozol :?: ülő munkád van :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Suzy
Mióta terhes vagyok azóta nagyrészt ülőmunka.
Szoktam érezni. De már van úgy hogy nemcsak akkor amikor ülök, hanem beremeg a pocim állás, séta közben is. :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


De nálam is csak újabban ilyen erős Barni. Egy pár hete még enyhe cirógatás volt csak a mocorgása ehhez képest.
Viccelődtünk is a Párommal, h még felszed 1-2kg-t és kitör... :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Vivi
Én csak akkor érzem (még), ha ülök, nyugalomba vagyok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Vivi
Igen, olyan finom kis apró mocorgást érzek, de majd eltelik egy pár hét és nálam is beindul bízom benne, jöhet a kitörés :!: :lol: ez aranyos volt :wink: a férjem már annyira várja, hogy "és ő mikor érzi már :?: "mondtam türelemmel legyen már :!: :roll: sokszor olyan frászban vagyok, hogy miért nem érzem jobban :?: nincs talán valami baj :?: de gondolom ezzel Ti is így vagytok/voltatok :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Suzy
Hát igen. :oops: Én is így voltam. :D :D
De gondolj bele: a Picurkád mégcsak kb. 0,5kg. Mikor elérsz a 27.-28.hétre már 1kg körül van. Az már dupla erőből is! :)

Ne aggódj ezen! Ha érzed a finom mocorgását az teljesen jó. Legyen egyenlőre ez az "anyu megnyugtatás". Aztán majd egyre nő és erősődik és visszakívánod a finom jelzéseket! :)

Képzeld el, amikor félálomba vagyok, akkor már megérzem. Lassan akkor fogok majd aludni mikor Barni. :D :) :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Suzy!
Pelenka ügyben csend van, most üzentem rá Anyumra, hogy sürgesse a választ....sajnálom!

Nah, bevásároltam, vettem bugyikákat....és nyanyahálóinget, bocsi, hogy ezt irom, de.......... :shock: ...váó,tiszta szexi leszek benne....hihihihi! :wink:

Eldobhatós bugyit is veszek, bár az nem tudom mennyire tartja majd ott az a gigavastag tenabetétet....

A DMben tök jó cumimosókefék vannak....duplavégű, kisebb nagyobb.

Csajok!
Tudjátok tettem be pár képet a fotóimból.....a fotós csinált egy kisfilmet belőle, annyira szép lett....most küdte el!
És olyan durva, hogy ennél már sokkal sokkal nagyobb a pocóm!!!!
:lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Vivi
Köszi, igazad van :!: :wink: várok Én is türelemmel :!: :roll: :wink:

Orsi
Nem olyan sürgős azért :!: :wink:
Állítólag nagyon jó az az eldobható bugyi, Én is fogok venni :!:
Tök jó lehet a kisfilm is :!: :wink: azóta már sokat nőtt a pocód :!: :wink:

Mi is megyünk a férjemmel olyan 5 hét múlva fotózásra, szeretnék olyan jól beállított képeket csinálni nagyobb pocakkal :!: :wink: otthon mindig fotózza a pocakom,de mindig csak meztelen képet csinál 8) mondtam már neki, hogy csináljon már ruhás képet is, ezt hogy fogom betenni a naplómba :?: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Sziasztok!

Én a kórházban végig eldobhatós bugyit használtam, teljesen jól ott tartotta a betétet és nem izgattam magam, ha szennyeződött, fogtam és kidobtam. Már csak itthon használtam normál bugyit, én francia bugyikat vettem a tescoban, azt hiszem 4 db volt 500 Ft, szóval én se költöttem rá túl sokat.
Egyébként vérzés szempontjából nálam 4-5 nap volt durva, utána már csak folydogált és egy hét után már elég volt a sima betét, nem kellett ultra vastag. Talán most kezd elmúlni nekem, már barnás és alig folyik.

Ja és a hálóing, hát igen én is beszereztem egy-két "szép" darabot:) De nem zavart, mindneki hasonlóan szexi volt a kórházban mint én:) Most a praktikusság a fontos, a lényeg, hogy könnyen tudjatok benne szoptatni.

Ma végre nincs olyan nagy meleg, egész kellemes az idő!

Szép napot nektek
puszi

andicsiga
 
 


Andi
Köszike a hasznos infót :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Itt vagyok-Helló!!! :lol:

Orsi!
Nehogy szóljál,hogy vásárolgatni mész!!!! :twisted: Hol vetted a cuccokat?Melyik kínaiba?

Tegnap és ma mi is vásároltunk. :lol:
Vettünk:lepedőt,gumilepedőt,kis takarót,mikrós-sterilizátort,cumimosó-kefét,hőmérőt,ÁGYNEMŰT :arrow: !!!!!!! :lol: Végre,mert ez volt a legfontosabb amit beakartam szerezni és tegnap nem kaptunk,de ma elmentünk a Brendon outlet-be és 4000ft-ért megvettük,3 részes.Majd rakok képet.

Suzy!
Igen jó,hogy ilyen közel van az IKEA.Jó dolgokat lehet kifogni,pl ez a 2 db-os pamut-strech lepedő 800-ért.
Ma megint úgy ébredtem reggel,hogy teljesen egyik oldalba volt Roli baba. :lol: Amúgy most jól aludtam 21-07-ig :shock:

Vivi!
Nagyon kiváncsi vagyok a szőnyegre :lol: Nálunk apa tegnap benyögte,hogy mégse tettszik neki amit kinéztem :twisted:

Na jól elfelejtettem miket akartam írni..... :cry: :twisted: :?

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Andi, igen köszönjük, hogy szakitasz időt Ránk....még nyünnyüögő, félő, szorongó Kismamikra.....
:lol: :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?