Új privát üzeneted érkezett!

Timi: Hát Veránkra és Johannánkra már kell fizetni a legtöbb helyen legalább fél árat. Mert hát ők már azért esznek fél-fél adag kajákat.

Nyaralás: mi jövőre próbálunk majd valahová eljutni. Remélem sikerül megigényelni a nagycsaládosoknak felkínált üdülési csekkeket (jókora önrész befizetéssel) ami nagy segítség lenne. Ha nem is ilyen ellátással, de mindenképp olyan helyre szeretnék menni, ahol van belső medence a gyerekeknek megfelelő hőmérsékletű vízzel, és legalább félpanziós. Még ha csak pár napra is, de nekem nincs kedvem még ott is főzőcskézni!

Kata
labkat
 
 


Bocs, csak rövid az agyam azért írok ennyi hszt. Szerkesztgetni meg nincs kedvem!

Rémes éjszakánk volt megint :( Nem tudom mitévő legyek. Srácok óránként, másfél óránként keltek. Nyűglődnek! Az ágyukban ha hagyom még gyakrabban felébrednek, a mi ágyunkban meg nem tudok igazán jól aludni leginkább ficánka-kukori Bálinttól! Annyira jó lenne, ha már csak egyszer kelnének. De nem! Nem látom ennek a végét. Mit tehetnék? Hagyjam őket sírni? De hát akkor egyik felkelti a másikat! Bár a nyűglődéssel is sokszor. Férjem segít ringatni, de ez se megoldás. Ne rakjam őket cicire? Cumi nem hiszem, hogy megnyugtatja őket. Vagy ha mégis, csak egy kis időre! Vizet adjak nekik esetleg, hátha szomjasak? Már vagy egy hete tart ez az állapot, és kezdek baromi türelmetlen lenni. Az egész napot megbélyegzi ez a nem alvás :(

Megint más... Van valakinek Varrógépe??? Szeretnék vásárolni, de nem tudom milyet! Vagy már kérdeztem... :roll: Érdekelnének tapasztalatok!

Kata
labkat
 
 


Mó: ha még jársz erre: miért nem jött be? Engem nagyon érdekelne!

Még Várgesztest is dícsérték, az kicsit talán olcsóbb.

Hetek óta az első éjszaka, hogy nem kellett felkelnem cumit adogatni.

Nekem is lenne kérdésem! Gyerekeim 8-7 kg-ok, viszont a hordozóban már folyton felülnének és így hamar nyafik lesznek az autóban. Lehet már őket autósülésbe tenni?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Zsófi: hát az izületek erősségét szerintem sem a súly befolyásolja, bár, ha azt nézem, hogy nagy túlsúllyal nekem hogy fájtak....., de az megint más. :wink:

Törpi: ti még nyaraltok, vagy már otthon vagytok?

Most, hogy Nyulasz felhozta a Kolpingot, próbáltam beadni apának, hogy jövőre esetleg, de nem fog menni és igaza van, amikor azt mondja, hogy inkább cuccolunk mindent, de akkor feléért többet kapunk olyan értelemben, hogy sokfelé tudunk menni, sokmindent megnézni-mi menősek vagyunk. Vagy nyerünk a lottón és akkor mehetünk. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Mi 2 napja áttettük a lányokat a nagyobb ülésbe (7,7 és 8,7 kgosak). sokkal jobban elvannak benne. És igen, az ikreseken ezt írták, de pont most volt ikres tali és hát ott mindenki ilyen korban tette át őket.
Nekem sírtak már a babahordóban, most meg tök jól elvannak...

+ a mostani ülések nekünk sokkal biztonságosabbak, mint a babahordók...

Elvileg a kritériumok:
- 9kg
- stabilan üljenek
- ált-ban 8 hó után...

t-pk
 
 


TKata: olvastalak benneteket az ikresek-en. :wink:

Ha minden jól megy, akkor aug. végén már azzal megyünk nyaralni. Ennek feltétele, hogy eladjam a járókát-amit ma remélem sikerül is. :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Labkat,csak némi iróniát éreztem az írásodban.Nem a talit akartam oda szervezni,hogy mindenkinek egy vagyon legyen,hanem írtam,ha valaki esetleg csatlakozik...
Itt nem arról van szó,hogy mi gazdagok vagyunk,és megtehetjük,7 év alatt 2x voltunk nyaralni,és csak 1x külföldön,úgy éreztem megérdemlem,3 éve várok rá,hogy gyerekekkel elmenjünk,csak eddig gyerekek nem voltak.

Ide igazából télen,vagy rossz időben érdemes menni,nyáron amúgy is túl sokan vannak,de mivel sehova nem mentünk nyaralni,se idén,se tavaly,se azelött (babaprogram,ugye amúgy sem olcsó a lombik,nekünk a 6.meg teljes áras volt)ezért már nem akarok a télre várni,elmegyünk szeptemberben.

De azt nem értem,hogy miért tűnik olyan drágának,a barátnőmék(egyszerű munkás emberek)tavalyelött füreden voltak,3 csillag,igaz all inlclusive,de a 4 nap gyerek nélkül 150-be volt nekik. :roll:

Nekem az fontos,hogy ne csak egy játszósarok legyen,mert ott nincsenek el.Ja,meg külön szoba....na mindegy :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.02 11:45-kor.
Vendég
 


[quote="labkat"]N írta:labkatyulasz: ez nagyon szép és jó, de kva drága! Másrészt a másik két gyereket hová tegyem??? VAgy van 6 ágyas is plusz 100000-ért??? Na nem mintha meg tudnánk fizetni :shock: :roll: :roll: :roll:


ja,és bocs,nem 4 gyerekkel számoltam...
Vendég
 


Na, Hanga ma bemászott oda, amiről azt gondoltuk nem fogja megtenni. Nem tudtam hová tűnt,csak a hangját hallottam, aztán amikor lementem a nappaliba megtaláltam. Íme:
Kép
Simán bement, de kijönni nem tudott, alig bírtam kiszedni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Az iróniám akkor sem neked szólt, hanem a szállásnak. No ha megbántottalak BOCSÁNATOT KÉREK. Nem volt szándékos, csak épp szerintem hülyén fejeztem ki magam.
A szállásadó helyében leírtam volna azt pl, hogy 2 gyerek ágy ugye és még bővíthető. Na és hogy mennyi a gyerekek ellátási költsége 1 éves kor felett! (Vagy írta, csak én nem vettem észre...)

Befogom a szám! Mindenki azt enged meg magának, amit akar. És oda költi kevés vagy sok pénzét, ahová akarja. Tényleg nem akartam turkálni a zsebetekben Nyulasz!!!

Azt hiszem mára el is ásom magam :(

Kata
labkat
 
 


Kata,nem kell elásnod magad,ez egy speciálisan nekem szóló ajánlat volt 2 felnött és 2 egy éves gyereknek,amit e-mailben írtak le,mert a honlapon képtelenség eligazodni az árakon.Csak tájékoztató jelleggel tettem fel,nyíilván 3-4 gyerekre,vagy aki egy szobában is szeret lenni a gyerekével,annak más ajánlatot adnak.

Csak egyszerűbb lett volna,ha azt írod,mint mondjuk Timi,hogy persze jó lenne talizni,de ez most nem fog menni...vagy ha egyáltalán nem érdekel az egész,akkor nem is kell reagálnod,mint ahogy azt általában máskor is teszed...

Timi,édes nagyon :D Noémi dettó,mindenhova be,aztán jó esetben kijön,ha nem,akkor halászni kell :lol:
Vendég
 


Nyulasz: kíváncsiságból kértem ajánlatot jövő júniusra. Meg Várgesztesről is. Álmodozni már csak lehet! :wink:
Mindjárt szülinap! Mit kapnak végül a babákok?

Körkérdést intézek a 9 kg feletti autósülést-használókhoz! Kinek milyen van és mennyire jön be? Igazából nem akarom túlbonyolítani a dolgot, 20-25 ezer/ db, amit rá tudunk szánni. Néztem márkásabb használtat és új noném olcsóbbat, csak még bizonytalankodom. Szívem szerint újat vennék, mert ezt elég sokáig fogjuk használni és ki tudja, hogy milyen az előélete a használtnak, ha ismeretlentől venném. :? Szóval bármilyen véleményt szívesen vennék!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Autósülés: Picolo típusút kaptunk. 9-36kg-ig használható, mert szét szedhető és később mint ülés magasító is használható. Az alján van valami támasz, amivel a gyerekülés megdönthető. Ez szerintem jó ötlet, amíg a baba ha elalszik a kocsiban, akkor is nem lógó fejjel alszik. Az ára 20000 körül van.

Nyulasz: Nem azért nem reagálok sokmindenre, mert nem érdekel. Sokszor csak olvasni tudok, mert mire az olvasás végére érek, a gyerekeket kell rendeznem. Igazán sajnálom, hogy ennyire megbántottalak!

Egyébként Lányok, ha zavarok, akkor elmegyek. Nem tudok jönni gyakran, és nem tudok mindenre reagálni! Szerintem ez még jó darabig így is lesz. Ha ennek ellenére jöhetek, jövök úgy mint eddig - sajnos ritkábban mint szeretnék! De ha szerintetek feleslege irogatom, akkor elvonulok. Aki pedig akar, iwiw-en megkeres!

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!

[quote="timi76"]J írta:timi76a, bocsi, most látom, hogy 1 éves korig szól. nekem is azért van a szemem, hogy csípje a szappan. :wink:


Jaj, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezt még sose hallottam, de megjegyzem! :wink: Szombatra jó időt mondanak! :wink:

Nyulasz, Mi szívesen mennénk, de attól függ, mit mond a dokinéni 23-án, meg Apának mennyi munkája lesz. Sztem tuti mennünk kell tornázni, mert a nyarat elblicceltük... :oops: Mondjuk tényleg drága, de mindenki ódákat zeng róla... (meg az is szemétdég, hogy csak 1 éves korig van ingyen a babáknak) :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Kata: éjszakai nemalvás:
- éhesek
-szomjasak
-dédelgetésre vágynak
-jön a foguk
-ezt szokták meg (nem szabad felgyújtani a villanyt, hangosan beszélni hozzájuk vagy tisztába tenni őket, ha lehet)
- túl meleg / hideg van
- túl száraz a levegő (párásító)

Más ötletem nincs. :(

Nekem van varrógépem, Toyota, jól szuperál, pedig nem volt egy ökör ára (persze nem interlockos, olyat szerettem volna, de azok nagyon drágák). Meg állítólag a Brother is jó, olyan középkategóriás.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Timi,

Alsópáhok: szerintem egész egyszerűen nem éri meg. Én mondjuk elvárnám a klímát ennyi pénzért, nem volt. A takarítással voltak khmmm... szemöldökfelhúzásaim. A bölcsi részen én bizony nem találkoztam felügyelővel, mindenki figyelt a saját gyerekére/unokájára, pedig nekem is az volt az elképzelésem, hogy kicsit ismerkedünk az óvónénikkel, aztán ott lehet őket hagyni 1-1 órára. Amúgy a bölcsi rész nem túl nagy, ajtót-ablakot csukni kellett a meleg ill. a kiszaladgáló gyerkőcök miatt, ajtórács pont ott nincs, ahol jól jönne. A kinti játszón is hiányoltam a mi korosztályunknak megfelelő dolgokat, mindössze a homokozó, egy mini mászóka és hinta volt. A rugós izé lábtartójára már messze nem ért le a lábuk. Szóval szerintem nem a mi korosztályunk.
Ja és mi elég messze laktunk a főépülettől, még messzebb a wellness résztől, sokat kellett gyalogolni (ez a mi hülyeségünk volt, hogy nem kértünk babakocsit)
Viszont nemsokára teszteljük Zalakarost, 5 nap 4 éjszaka all incl. 130e, gyerekek külön, szóval apartman jellegű. Itt is mindent adnak, még a szobába is játékokat, pihenőszéket (jó-jó, ez már nem kell), ezekért mondjuk van kaució.
Egyébként egyre több bababarát hely van, érdemes körülnézni.



Kép

 
 


Kata: nehogy már ne gyere! Dehogy írogatsz feleslegesen és pláne nem zavarsz! Szerintem ilyet senki sem gondol.
Ez a gond az írással, hogy nem mindíg úgy jön le, ahogy gondoljuk.

Mó: köszi! Így nem fáj annyira a szívem, hogy nem tudunk menni! :wink: Zalakarosra is nagyon kíváncsi vagyok, úgyhogy majd azt is írd meg!

Eladtam a járókát jó áron! :D Egyik autósülés némi pótlással meg is lesz belőle, másikat anyukám megveszi. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: autosülés-Römer van, nem volt olcso 55 akciosan de Apa ebböl márkásat akart és a römer nagy kedvence :lol: ...a Herqules árát kicsit kipotoltuk és igy lett :wink: nekünk ilyen van: http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 2&pageno=4
Nekem nagyon tetszik az stm ez 9-36os az ilyen:
http://www.minimano.hu/termekeink/bizto ... lower.html
ha sokat utaztok fontos h dönthetö legyen alváshoz, de lehet már mindegyik fajta dönthetö, ezt nem tudom
na most vettem észre ezt Kata már irta :oops: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babusok 2010.08.02 20:20-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 



Mó, hát ez elgondolkodtató... :roll:

Kata, emiatt nehogy ne gyere! Nekünk is volt már véleménykülönbözőségünk, dehát ez a szép a fórumozásban! :lol: :wink: )

Timi, Hanga de édi! És miért sírdogált? Megijedt??

Autósülést én még nem mernék nekik venni, majd csak 9 kilótól. Amúgy is tényleg a háttal bekötés a legbiztonságosabb. :roll: Van egy autósülés, ami 9 kiló felett is háttal utaztatja a gyereket, csak ugye abban a korban ezt már annyira nem szeretik (bár lehet hogy csak szok(at)ás kérdése..), meg hár aranyárban is adják azt az autósülést... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana: egyszerre irtunk :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: na azt nem írtam, hogy mi nem nagyon utazgatunk valami sokat. Csak a környéken, mozgunk, lévén uram szomszéd falubeli. Évente egy- egy hosszabb út, és havonta egy Biatorbágy.

Kata
labkat
 
 


Babusok: jók azok az ülések, de mint írtam nekünk ilyen sosem lesz.
Lámpa még nincs ikeás, de a napocska nagyon-nagyon tetszik!

Rana: mi születésük óta sokat autózunk, hidd el, nem szoktatás kérdése. Egy idő után és persze aktivitástól is függően már nem maradnak el a hordozóban és háttal sem.

Azért ez az autósülés nagy üzlet a gyártóknak. Nem hiszek a "nagy nevekben" és a tesztekben sem, ahogy délután végiggondoltam. A mai világban attól függ az értékelés, hogy melyik gyártó mennyit fizet érte. De ez csak az én véleményem. Meg aztán mi még ülés nélkül is felnőttünk, túléltük szüleik vezetési technikáját, meg másokét is sokkal gyengébb autókban. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Gyerekülés:
Én inkább használt, de jó minőséget vennék.
nézegesd az ikresen, hátha van valakinek eladó. Ott talán ismerni fogják az "eladót" és kiderül, hogy karambolos volt-e esetleg.
Vagy nézd meg személyes...
Ami fontos lehet még a használtnál, hogy ne legyen túl régi (ezen mondjuk 7 évet értek)...

t-pk
 
 


Mó!
Zalakarosról ódákat zengett a gazdaságusunk. Alsópáhokot én is sokallom, de van kollégám, aki évek óta odajár.
Nincs klíma? Ezen picit meglepődtem, még Füzesgyarmaton is volt.

Egyébként nekem eddig az a tapasztalatom, hogy alapvetően a személyzet hozzáállásán múlik, mennyire gyerekbarát egy szálloda. Füzesgyarmat ezért lett a szívünk csücske. Tényleg a világon minden kérésünket igyekeztek teljesíteni.
Mge Gyulán az Erkel Hotellel vannak még hasonló kellemes tapasztalataink, igaz, ott még csak egy gyerekkel voltunk.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Labkat,nem azzal van a gond,ha valaki ritkán jön,nyilván 4 gyerek mellett még annyi ideje sem marad az embernek,és én sem reagálok mindenre,mert sokszor mire írom kimegy a fejemből,nekem csak az esik carul,hogy míg egyetlen fotónkra se tettél sose egy árva megjegyzést se,erre,ami igazából nem is érdekel,mert alaból sokalltad az árat,de azért megkérdezted,hogy hova tegyed a másik két gyereket. :?
Persze a fotókra sem kötelező reagálni,és ódágat zengeni a gyerekekről,de nyílván mindenki azért rak fel képeket,mert nagyon büszkék vagyunk a gyerekeinkre,a legszebbnek,legügyesebbnek látjuk,és jól esik pár kedves szó a másiktól...de még akkor sem írtál egy árva megjegyzést se,ha két hozzászólással elötte voltak a fotóink,amit azért elég nehéz nem észrevenni.

Na nem akarok ilyen ovis lenni,hogy az én gyerekimre nem írta valaki,hogy de szépek,vagy de ügyesek,vagy milyen jól áll az a sapka...csak ha már itt tartottunk,leírtam.

Ezért nem kell neked sem megsértődni,meg "elmenni"...

Mó,érdekes amit leírtál Alsópáhokról :shock: én meg pont az ellenkezőjét hallom évek óta :roll: Na megnézzük,aztán elmesélem,hogy nekünk hogy jött be.Lehet sose megyünk oda többet,lehet alig várjuk majd,hogy újra menjünk 8) Amúgy jól vagytok?

Timi,nekünk concord trimax van(9-36 kg-ig,úgy mint Labkatéknál,hogy most picit dönthető),igaz kaptuk sógornőméktől,akik 4 éve vették negyvenvalahányezerért darabját,hááát,nem tudom,ha most nekünk kellen venni,mit tennék.Nem kis beruházás :x
Mondjuk én nem hiszem,hogy a tesztek eredménye attól függ,hogy melyik a nagy nevű gyártó,akinek sok pénze van,és ezért fizessen.Most döbbentünk meg,amikor autókat nézegettünk,nekem a chrysler voyager a szerelmem,de csak 1-2 csillagot kapott a törésteszten :shock: Pedig gondolom lové lett volna :roll:
Nyilván,sok noném szék is tökéletesen megfelelő,és akár baleset esetén is megfelelő védelmet biztosít,és biztos a legdrágább,legjobb eredményt produkálóval ha baleset van,akkor lehet nagy baj,mint ugye egy szép nagy erős autót is carrá lehet törni,és trabival is meg lehet úszni egy balesetet...De nem kis pénz,az biztos.
Ügyes vagy a járókával,nagyon megy neked a bótolás :lol: :lol: :lol:
Júniusra árajánlat? :roll: Várgesztesen én voltam egyszer csapatépítésen,de akkor még nem "anyai szemmel" néztem a helyet :lol: Mondjuk nyáron Alsópáhkra nem érdemes menni,rengetegen vannak...állítólag.Meg lehet tényleg nekünk se jön be,majd megírom.

...na majd folytatom...
Vendég
 


Nyulasz: nekem csak az a fura, hogy olcsóbb üléseknek nem is találok tesztet. Mindenki csak a drága, nagy nevű üléseket futtatja mindenhol, az olcsót meg meg sem nézik, mondván az úgyis car, de gondolom én sem törném rajta a fejem ennyit, ha felvetne a pénz.
Várgesztesen Krisztián is csapatépítőn volt, neki nagyon nem tetszett már akkor sem, de én kíváncsi természetű vagyok-erről lehet, hogy le kéne szoknom, bár már csak nevettem, amikor az ajánlatot olvastam. :wink:
Bótolás: már csak a rengeteg ruhát kéne eladnom-na jó, abból is fogyott már. :wink:

Tegnap 2x aludtak a lányok, mindkétszer 1,5 órát és így fürdetésig egész jól bírták. Kíváncsi leszek ez egyszeri volt, vagy most már erre állnak-e át. És ma éjjel sem keltünk holmi cumiért, viszont most már lehet, hogy ébresztőt fújok az álomszuszék bandának! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Rana,elblicceltétek a tornákat?Ejnyebejnye :lol:
Ja,nem 1 éves korig ingyenes,az 1 éves kor amit írnak,az az én gyerekeimre vonatkozik(akik 1 évesek :lol: ),a kajáért kell fizetni addig is.

Babus,nekem is tetszik a sárga lámpa :D

Timi,mondjuk tényleg felnőttünk gyerekülés nélkül,szerencsére,de azért most más a vezetési morál,rengeteg az autó,nagyon fiatalok is hozzájutnak,mert ugye hitelre lehet venni,és 0 tapasztalattal,bivalyerős autókkal,kicsit belőve,kicsit ittasan,kicsit "majd én megmutatom a haveroknak" stílusban...szóval amikor mi gyerekek voltunk,szerintem ennyi "diszkóbaleset" sem volt...meg egy zastavával,vagy wartburggal nem száguldoztak lakott területen 130-al :roll: mondjuk azokkal autópályán sem :lol: :lol: :lol:
Na mindegy,majd írd meg milyet sikerült lőni :D


Nálunk meg elkezdődött a szeparációs szorongás :twisted: Balázs vasárnap este elromlott,és azóta minden alvásnál a kiságyban ordít,ahogy kitenném a lábam a szobából.Nem tudom mit tegyek,ugye már hónapok óta szépen egyedül elalszanak,most viszont csak Noémi,szegény még az ordítás közepette is tud durmolni.

Mit tegyek?Este gondoltam már jó fáradtak,nem megyek be Balázshoz,nem akarom elrontani,de 10 perc torkaszakadtából üvöltés után nem bírtam tovább hallgatni,bementem,picit simiztem a hátát,és el is aludt.De ahogy megébred,rögtön feláll,és sír.Ez ma reggel 5.45-kor volt,megint simiznem kellett,azóta alszik.Eddig ébredni is vidáman szoktak,még fél óráig be sem megyek hozzájuk,mert játszanak,dumálnak,de most nem. :shock: A teraszra szoktunk kiülni kávézni,addig elvannak a karámban,de most ott sem,hiába lát,hogy 1 méterre vagyok,csak sír,eddig meg jól eljátszottak.Már be is rekedt teljesen,gondoltam azért sír,mert beteg lesz,fújtam tantum verdét este,de szerintem fordítva van,és a sírástól ment el a hangja,mert napközben nagyon vidám,nagyon pörög.Ja,és ritkán látott emberekkel sincs baj,nagyon közvetlen,nagyon jókedvű,és nagyon produkálja magát.

Meddig tart ez?Mi a legjobb amit tehetek?
Vendég
 


Timi,szerintem a 2x1.5 óra tök jó :D mi is kb így alszunk.

Miért,mennyi Várgesztes?

Mondjuk én nem sokra emlékszem,azt tudom,hogy emeletes,tehát a lépcső miatt jól meggondolnám :lol: Ja,meg magunk főztünk,bográcsban,nem tudom,hogy reggelire van- ott lehetőség :roll: Mi itthon sosem reggelizünk,tudom kéne,de ha nyaralni megyünk,akkor ott mindig nagyon jól esik. :lol: Persze ezek az én hülyeségeim 8)

Én nem is néztem üléseket,tényleg nincs olcsóbbakról teszt?
Vendég
 


Timi,nem tudom milyen árkategóriában nézel ülést,lehet írtad,ehhez mit szólsz?

http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... &mainid=16
Vendég
 


Nyulasz, megint egyet kell értenem veled:
1. nekem is nagyon carul esik (esett a minap), hogy alig volt itt vki, aki dicsérte a babáimat (egy valakinek szóvá is tettem priviben, és megbeszéltük :oops: :oops: :oops: :oops: ). Tényleg igazad van, számunkra a saját gyerekeink a legszebbek, és jólesik minden dicsérő szó. Na mindegy, én se akartam szóvá tenni nyilvánosan, csak most, hogy feljött. :roll: :oops:

2. sztem se azért kap egy ülés max pontot mert fizet érte (legalábbis nem szabad ezt hinnünk, mert akkor már tényleg semmit sem lehet elhinni a világban.) Talán esetleg arról van szó, hogy a tesztekre való NEVEZÉSÉRT kell vmennyit perkálni, és ezért nem tesztelik a noname márkákat? És aki carnak gondolja a sajátját (vagy nincs lóvéja), az be se nevezi. Nem tudom, ez gondolom bonyolult marketing, én ehhez nem értek. :roll:

Szeparációs szorongás, jaj. :cry: (Titkon remélem, hogy nálunk ez csodálatos módon nem fog jelentkezni... :roll: :roll: :roll: :oops: Vagy az a normális, ha jelentkezik?)

Babusok, ilyen lámpákat akarsz venni? Aranyosak. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Vendég
 


Babus,itt a kedvenc ülésed :D Nézd Timi:

http://www.teszvesz.hu/item1171092637_u ... lyett.html
Vendég
 


Rana,bizony,így van :D Hiszen nem magunknak rakjuk fel a képet,hanem a többieknek :lol:
Vendég
 


Nyulasz: nekünk skodánk volt, kb. 10 éves lehettem, na az kb úgy száguldott, mint a csiga! :lol: Régen tényleg nem volt ennyi őrült az utakon. Várgesztes 6 éjszaka, félpanzió 2 felnőtt+ 2 gyerek= 264.000 Ft.
Szegény Balázs! Dögönyözd majd meg a nevemben is, azt a kis gyúrnivaló, huncut szépfiút! Nálunk Alexa hamar túljutott a szeparációs szorongáson-már ha az volt, kívánom, hogy nálatok se tartson sokáig!
A Top Rider-t néztük ki egyébként. Az STM gyönyörű, főleg az az lila, amit Babus belinkelt, nem is nézegettem sokáig, mert csak a szívem fájdítom vele. Még a Pierre Cardinnal szemeztem, de az már 30 körül van és az nem fér bele. Múltkor az érdi kenguruban láttunk jót, szerintem átmegyünk megnézni valamelyik nap., de ha jól rémlik, akkor az is Top Rider volt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,ja,az a rózsaszín ülés nagyon király :lol:

Mennyiért akartok venni?No meg szerintem 10%-ot minimum alkudjatok,bárhol veszitek!!!

Ja,és az sem mindegy,hogy aztán hogy lehet majd eladni :lol: Bár te abban jó vagy :wink:

Bazsinak átadom :D

Várgesztes :shock: :shock: :shock: jajj,mi milyen olcsón megyünk nyaralni :D :D :D :lol:
Vendég
 


Timi,és ez?Bár nem látom,hogy dönthető-e :roll:

http://budapest.olx.hu/chipolino-felice ... -107549222

Mond,ha ne rakjak többet :lol: csak gondoltam nehogy úgy járjatok mint a babakocsival,hogy utána mutatok egy jót,aztán beleszeretsz :lol:
Vendég
 


[quote]P írta:ersze a fotókra sem kötelező reagálni,és ódágat zengeni a gyerekekről,de nyílván mindenki azért rak fel képeket,mert nagyon büszkék vagyunk a gyerekeinkre,a legszebbnek,legügyesebbnek látjuk,és jól esik pár kedves szó a másiktól...de még akkor sem írtál egy árva megjegyzést se,ha két hozzászólással elötte voltak a fotóink,amit azért elég nehéz nem észrevenni.


Jesszus! Ugye ezt nem gondoltad komolyan!!!
Képzeld én még egy képre sem írtam hogy hú de aranyos, meg cuki meg mit tudom én. Én aztán tényleg ritkán jövök, olvaslak Titeket, de írni már nem nagyon van időm. De ha valami olyan téma van amiben segíteni tudok, akkor egyből írok.
Ez szerinted baj???
Azért teszel fel képet, hogy mindenki ajnározza a gyerekeidet? Oké, hogy mindenki büszke a gyerekeire, de ez a felteszem és várom hogy agyba főbe dicsérjék szerintem szánalmas. Főleg ha ennyire számon tartod, hogy ha valaki merte nem Isteníteni a gyerekeidet.Ha már arra van szükséged, hogy itt is dicsérjék Őket, akkor szerint megerősítésre van szükséged, hogy tényleg aranyosak. :roll: :roll: :roll: :roll:
Nagyon szívesen nézegetem én is a képeket a gyerkőcökről, na de nem fogok áradozni, hogy milyen szépek.
Ha az utcán is összefutok egy ismerőssel meg a gyerekkel, akkor sem fogom agyba főbe dicsérni a gyerekét, csak azért mert éppen összefutottunk. (hozzáteszem ÁLLANDÓAN, MINDEN ISMERŐSÉT, viszont ha tényleg irtó cuki, vagy helyes akkor persze hogy szóvá teszem)

Bocs, hogy sok lett, de kicsit elegem lett a rózsaszín ömlengésből.

És mivel ez egy fórum így mindenki arra reagál amire tud, vagy akar.

Kata el ne menj mert én személy szerint szívesen olvaslak.

Jah még annyit erről a hiper szuper bababarát helyről, hogy nekem is mesélték már hogy 1-2 éve ez volt a legszuperebb hely Mo-on, de idén nyáron már nagyon lepukkant és aki idén harmadszor volt mert előtte kétszer olyan jó volt, jövőre nem megy, mert idén már hatalmasat csalódott benne.
Nyulasz nem akarlak elkeseríteni, de lehet hogy rossz döntés volt oda foglalni. De ne legyen igazam.

Tündi

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


Manó,de igen,teljesen komolyan gondoltam...és igen,jólesik,amikor valaki azt írja,hogy aranyosak,ügyesek,zabálnivalók...nem azért,mert én nem tudom eldönteni,hogy vajon tényleg aranyosak-e,vagy szépek-e. :lol:

És sose tettem szóvá,hogy hahó,te és te még nem is írtál a képekre semmit...és igen,strigulát húzok,hogy ki hányszor,és milyen megjegyzést írt a gyerekeimre...na,tessék akkor most háborogni :D
Vendég
 


ja,és szerintem nem az a szánalmas(már kösz,hogy ilyen kedveseket írsz rólam,miután annyira ismersz),ha valakinek jólesik,hogy megnézik,és megdicsérik a gyerekeit,hanem az,hogy ha valaki csak a "vérszagra" jön,és akkor ír,ha botrányt lehet csinálni,vagy kötözködni lehet :? Persze nyílvános fórum,mindenki azt ír amit akar,így te is,és én is...
Vendég
 


Annyira ismerlek, amennyire meg lehet ismerni az írásaidból (amiből volt egy pár).
Vérszagra jönnék? Egyszerűen kiállok egy olyan valaki mellett aki mert nem bólogatni mint egy buta kutyus, végre számomra is hasznos hozzászólást írt.
Nem akarok én kötözködni, csak felhívni a figyelmet arra, hogy ne legyen már kötelező áradozni a gyerekekről. (csupán azért a tényért, mert gyerek).
És nem én kezdtem el szítani a viszályt, csak mint mondtam kiállok a "kisebbség" mellett.
Most mennem kell, mert hiányolnak a picik.

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


Miért kellene bólogatni?Vagy most én is írjam,hogy jajj,elmenjek?És várjam hányan írják,jajj,ne menj már?

Egy dolog,ez a fórum a gyerekeinkről szól! Végigkövettük egymás pocakosságát,a szülést,a kezdeti nehézségeket,megbeszéltük a napi kakimennyiséget,milyenek az éjszakák,hány fognál tartunk,milyen babakocsit,etetőszéket,autósülést vegyünk,felraktuk már pocakosan a képeket,aztán az első pillanatok,amikor megszülettek,végigkövettük egymás csemetéinek a növekedését,hogy nől a hajuk,hogy hurkásodnak,az első felülés,felállás,elindulás,és én pont ezekre a gyerekekre vagyok kiváncsi,pont róluk szól ez az egész,és pont a képek,amik teljesé teszik ezt a név és arc nélküli fórumozást,és nekem igenis gyönyörű mindegyik,más mindegyik,édespofa mindegyik,nem idegen számomra,mert itt voltam már születésük elött is,és boldogan megdögönyözném mindegyiket,és ha valaki feltesz róluk képeket,igenis van véleményem,és azt nem azért írom,hátha az anyja nem látja olyan szépnek,ügyesnek,és ezért ír,hogy majd mi megerősítsük ebben.
Vendég
 


Nyulasz: köszi! Tegyél csak fel még, ha találsz! :lol: Chipolinot nem vennék szívesen, pláne nem a babaszafariban, mert bennük hatalmasat csalódtam. 20-25 ezer, amit ülésenként rá tudunk szánni.

Már nem is merek képet feltenni! Pedig tudnék dicsekedni! :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Szizzsófi: a Panadol az a láz és fájdalomcsillapító, nincs külön fogra! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hát tudjátok, csakazértis!
Kép
1 hete így eszik, bár a vége felé vagy játszani kezd az üveggel, vagy beájul és elengedi.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hát Timi, én meg azért is megdicsérem: :mrgreen:
Nagyon édes, és olyan nagynak látszik!!! Már úgy értem, mintha idősebb lenne! Vagy ez csak fotón jön le így? A minap Nyulasz babáival jártam így, hogy mintha legalább fél évvel idősebb gyerekeket néznék! :lol:

Manó, nekem is nagyon jól esik, ha vki megdicséri a gyerekeimet (sztem neked is, akármennyire is más vagy ezek szerint, mint mi). És nem azért, mert sztem nem édesek, de HA MÁR ANNYIT KÍNLÓDOK, ÉS KICSINYÍTEM-VÁLOGATOM A KÉPEKET, hogy ezen meg ezen szerintem édesek, és igenis dicsekedni akarok velük (mert minden anya kicsit dicsekedni vágyik a gyerekeivel) akkor igenis carul esik, ha rá se bagóznak, és elgondolkodom komolyan, hogy ha senkit nem érdekel, akkor minek erőlködöm itt a fényképfelrakással??? (Mert azért ez más, hogy itt feltesszük a képeket, mint hogy az utcán ismerőssel összefutok, és akarva-akaratlan meglátja őket. Akkor bizony nem vagyok az a fajta, aki a pofájukba tolja a gyerekeit és elvárja, hogy ömlengjenek róla.) Ja és igaza van Nyulasznak: a közös érdeklődés vonzott minket erre a fórumra, ami pedig az ikerbabáink, és ha ez egy autós fórum lenne, és felraknám a legújabb verdámat, mert rohadt büszke vagyok rá, és a többi autósőrült semmit se reagálna rá, az is carul esne. Vagy ha ez egy Teddy macikat vagy üdítős kupakokat gyűjtők fórumja lenne....
De persze igazad van, mindenki azt (nem) ír, amit akar, de ugyanígy eshet vmi rosszul (vagy nagyon jól is) másnak.
Ja és nem szeretném ettől függetlenül, hogy Labkat elmenjen innen.

Autósülés: nekem gőzöm nincs, milyen szempontok alapján kell választani, de ez a dönthetőség jól hangzik. De egyet elhatároztam már: mindenképp oldalsó fejvédelmet biztosítót fogok venni, ezért ez az STM szimpi (bár sose hallottam még erről a márkáról. :shock: ) Az Isofix még elég fontos, nem??? :roll: (fő a biztonság)

Szizzsófi, bocsi, de ki szoktam törölni a képeket egy idő után (már ha megtalálom). De ha vagy Iwiwen, akkor küldj egy elérhetőséget, szívesen bejelöllek! :wink:

Fog: Ti már mossátok a babák fogát? Mikortól kell?? És mivel? Vettem ezt a Nenedent Babyt, de még nem kezdtem a "fogápolást", mivel összesen kb 3 mm fogunk van (A-nak 2, L-nek 1)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana: szerintem csak a képen ilyen nagy, na meg ha nem tudnám, hogy lány, tuti én is lefiúznám. Pedig annyira tudok érte harapni és persze mindenhol fiúnak nézik úgy, hogy utcára csak rózsaszínben viszem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, igen, tényleg fiús picit (na meg ne harapj! :lol: ), de enyémek is gyakran annak néznek ki (rózsaszínben is, igen, haha). De én úgy vagyok vele, hogy ebben a korban ez még előfordul, ráérnek majd nőcisedni! Meg nektek sincs fülbevalótok, látom. De én nem akarok csak azért belövetni nekik, hogy ne nézzék fiúnak őket (bár a múltkor láttam az ikreseken, hogy vki mindkét fiának lövetett be fülbit. :shock: :roll: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana: lányaimnak akkor lesz fülbevalójuk, amikor majd ők akarják. Volt már erről szó, én továbbra is úgy vagyok vele, hogy a saját testük, majd ők eldöntik, hogy akarják-e.

Létezik, hogy annyira hasonlítson két gyerek, mégha ikrek is, hogy anyuka nem tudja őket megkülönböztetni??? Hát, körülöttem elég sok iker volt-osztálytársak, két pár is, de hiába voltak egyformák, mint két tojás, mégis meg lehetett őket különböztetni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nakéremszépen:
Én baromi szétszórt vagyok, ha valamire nem reagálok, annak ez az oka. Amúgy a fotókat mindig megnézem, még a pasimnak is mutogatom, hogy nézd már, de cukik.
DE: ilyesmin nem kell megsértődni, meg veszekedni. Részemről ennyi.

Szeparációs szorongás: kisebb-nagyobb mértékben minden babánál jelentkezik. Sajnos "tréningezni", otthagyni felesleges, ront a helyzeten. Amíg tart, addig a WC-re i kísérik az embert. Oldható: kukucs játék, bújócska, fogócska segítségével. Ha nem akar egyedül elaludni, akkor biza oda kell ülni mellé, sokkal jobb, mint sírni hagyni órákig. Nálunk kimászkálás volt, próbáltam, 2-3 órát küzdöttünk, végül feladtam. Azóta egyikünk beül, max. 20 perc, és szunya van.

Zsófi!
Sima Panadol szirup, nincs külön fogzós változat.
vovanda
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?