Új privát üzeneted érkezett!

Rodina nagyon jó volt a cikk. Megkönnyeztem :oops:
Beze szép a névnapi pocid. Nekem szombaton lesz szülinapom. Bár addigra nem nő meg ilyen nagyra, de február végén lesz névnapom addigra belehúzok!!! :wink:
Babicsek nekem vashiány miatt hullott a hajam anno. Maltofert szedtem rá, jó volt.
Monic sajnállak az éjszakák miatt. Nem lehet könnyű két picivel, de látom azért most már jobb.
Kiki reggel már ittam langyos vizet, de az sem hatott.
Tényleg aszalt szilva, hogy ez nem jutott eszembe, pedig a hugom is ezt ette mikor neki volt ilyen gondja.
A lemondásos dolog ismerős. Egy éve készülünk új ágyat venni, de mindig csúszik...most az inszem miatt. Na meg a nyaralással is így vagyunk kb.3 éve. Majd jövőre, majd jövőre már nem megyünk, mert pici lesz. Mi lesz ha lefoglaljuk a hotelt és terhes leszek. Állandó dillemma volt ebből. Tényleg nem kellene előre tervezni, dehát az ember ilyen...

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Lucuzs, Rodi, Babi, Kiki, Bikfy, Nati, Aagassi, Kata, Monic, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!

Lucuzs, nagyon drága vagy, de hidd el, a fejemet levágtam a képről, mert annyira gáz volt. :oops:

Bikfy, pedig híztam már 5 kilót. :wink: Veled egyébként se vehetném fel a versenyt, azt hiszem. :wink: F.a csaj vagy, meglátod, legkésőbb ősszel jössz a pozi teszttel!

Kiki, itt is köszi a privit, puszi érte.
Szerintem foglaljátok le az utat, aztán úgyse fog izgatni benneteket a pénz, ha összejön a baba. :wink:

Monic, ügyesek voltak a fiúk, gratula!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nati drága, szégyellem, de elfelejtettem. :oops:
Utólag kívánok Bencusnak nagyon boldog 2. születésnapot! Képet kapunk?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

Ma Lexi alakított: 3/4 7-kor arra ébredtünk, hogy a gyerek sűrű vigyorgások közepette besétál a hálónkba, kimászott az ágyából. :shock: Ráadásul valószínűleg még éjszaka, de 3 dologban is szerencsénk volt: éjszaka a szobájában maradt, ott volt az ágya mellett egy vastag matrac, arra puffant, és nem indult el reggel le a lépcsőn, mivel a rácsos ajtó zárva volt. Ő nagyon büszke volt magára, fülig ért a szája, hát én nem örültem annyira... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Monic!
Nagyon sajnálom, hogy vannak ilyen éjszakáitok! Az én szememben akkor is egy hős vagy! Szerintem nagyon jól bírod! Azért örülök, hogy vannak jó éjszakáitok is!

Lányok!
Dy írta, hogy mi volt a dokinál? Vagy én maradtam le róla? Remélem minden rendben velük!

Babásoktól kérdezném, hogy a listámon szerepel a hipp csecsemő teakeverék, de ez majd csak a 4 hónaptól kell nem? Vagy ti már adtátok korábban is?

Timejka!
Bikfyvel tejesen egyetértek. Nekem is két piti dolog volt, ami nem stimmelt, és pont elég volt, hogy ne essek teherbe! 6 hét gyógyszer szedés után terhes is lettem! Én is azt vallom, meg kell keresni az okokat!
Örülök, hogy kértél időpontot! A baba felé vezető útra léptél…!

Kiki!
Szerintem menjetek ki! Én voltam évekkel ezelőtt, és csoda jó volt! Én tavaly ősszel mondtam a páromnak, ha márciusig nem leszek terhes, akkor el kell mennünk májusba egy 6 napos skót körútra. Hát, mikor megnéztem mennyibe kerülne, még jobban reméltem, hogy sikerülni fog a baba! Szóval Kiiti jó meg lett fenyegetve, gyorsan be is költözött. Hátha neked is bejön!

rodina74
 
 


Én is megjöttem a dokitól! Úgy tűnik, ma a jó hírek napja van! Fel vagyok mentve a fekvés alól! Minden a legnagyobb rendben, semmi nem változott. Sőt, le is szidott kicsit, hogy túl parázom a dolgokat! De hát, nem is csoda, amin keresztülmentem, illetve az egyik barátnőm lánya koraszülött és hát nem cserélnék vele! Szóval pihennem kell, de sétálhatok és intézhetem a dolgaimat! Juhéééééé!

A terheléses cukrom pont határértéken van 7,8, így most nem írt fel semmit, de augusztus közepén mennem kell újra. Ha nem nő, akkor békén hagyjuk!

rodina74
 
 


Rodi!
Gyere ám, ha tudsz!

Nati!
Bencinek én is kívánok nagyon boldog szülinapot!

Timej!
Rendes, aranyos, de nem az a körülnyaldosós fajta. Megmondja, mi nem stimmel. De nem baj, tudod, szeretnek bennünket otthon. Ezt nem a nőgyógyásztól várjuk el.
Említsem meg neki, hogy mész hozzá?

Moncsi!
Látod, milyen szuper gyerekeid vannak? Örülök.
Neked is ilyen a párod? Akkor nem csak mi vagyunk így? De attól még szeretjük őket, nem? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Natikám!

Bencusnak nagyon boldog születésnapot kívánok!

rodina74
 
 


Hűha, mire írtam , látom többen is jöttetek.

Rodi, nagyon örülök Nektek, azért csak nagyon vigyázz!

Bezém!
Jó volt látni a pocakodat, valószínűleg én is így fogok kinézni. Remélem hamarosan. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Érdeklődnék,hogy aki inszemmel lesz terhes, az nem lesz automatikusan veszélyeztetett? Én szeretnék dolgozni, amíg bírom. A szerződésem miatt, meg egyébként is. Pénzben nem mindegy

Kép
kissedi
 
 


Rodi! Dejó, hogy végre megjöttél!!! :D És hogy minden rendben az még nagyobb öröm!!! :lol: :lol: :lol:

Milyen lista ez? Amin a tea van?
Amúgy én nem teáztattam Bogit, fél éves koráig csak anyatejet kapott, még a legnagyobb kánikulában is. Ilyenkor gyakrabban kérte, ennyi, az anyai szervezet pedig csodálatos, mert meleg időben hígítja az anyatejet, hogy a szomjúságot oltsa.
Én babavizet, forralt vizet, majd gyümölcslét adtam neki, de csak később, és sokáig nem is kellett neki.

Nati! Üdv újra itthon! És boldog 2. születésnapot Bencusnak!!! :lol:

Én kezdek kikeveredni a betegségből, már nem fáj a torkom, alig köhögök, és végre jól alszunk apával együtt. :D

Szombaton a pocakos topik-tali nagyon jól sikerült, bár nem voltunk sokan. Képet inkább ide nem tennék, de ha valakit érdekel a 2010. novemberi babákban van.

Timejka! Hát ha tudtam volna, hogy te Tatán laksz... :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kissedi! Nem lesz veszélyeztett! :D

Monic! Nagyon felnézek rád!!! És tartok is tőle, hogy én nem leszek ilyen talpraesett kétgyermekes anyuka. :oops:
Jó fejek a gyerkőceid, hogy ennyire megkönnyítették a helyzetedet délelőtt.
Az éjszakák miatt nem irigyellek! Bár mostanában Bogi nekem is minden éjszaka balhét csinál, hol ezért hol azért. :( És nem is attól tartok, hogy a kistesó éjszakai szoptatása miatt mennyire leszek hulla, hanem, hogy Bogi ne keltse majd fel a picit ezzel az iszonyatos üvöltéssel. :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs örülök,hogy jó volt tali.
Nati Bencének boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!!!
Bikfy tényleg, hogy némelyik pasi, mind egyforma :lol:
Nekem is kell néha hisztit verni, hogy az legyen amit akarok. Mondjuk mióta erősen ráfeküdtünk a babatémára eléggé figyelmes lett a drágám. Remélem nem esik vissza :roll: :)

Kép
kissedi
 
 


Jó éjt nektek! Megyek alukálni, mert a bromo egy kicsit kiüt. Nektek nem volt ilyen mellékhatása?

Kép
kissedi
 
 


Kiki! Még neked akartam írni, hogy szerintem is jobb, ha nem halasztgatjátok a programokat az esetleges jövőbeni események miatt. Jó érzés készülni valami újra, érdekesre, eltereli a figyelmedet a babatémáról, és ha mégis elmentek, megbánni nem fogjátok, de biztosan feltölt lelkileg. Ha viszont vissza kell mondani, azt bánni úgysem fogjátok!!! :wink: :D

Mi ugyanígy voltunk tavaly decemberben (ekkor már javában benne voltunk az inszemesdiben), akkor kellett dönteni az idén májusi Metallica koncertről. Hát megvettük, és nagy izgalommal készültünk rá. Aztán márc.1-én teszteltem plusszosat, de még ekkor is úgy volt, hogy megyünk. Aztán sokat fájdogáltam és nem éreztem magam olyan fittnek, így végül eladtuk a jegyet. De még sosem voltunk ilyen közel ahhoz, hogy életünk egyik nagy álmát megvalósítsuk. Viszont egy sokkal szebb ajándékkal vígasztalódtunk helyette. :wink: :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Rodi drága, szuper hírek, örülök nagyon! :D
Én se teáztattam Lexit, félévig csak anyatejet kapott, nyáron sűrűbben szoptattam, ennyi.

Lucuzs, akkor kezet foghatunk. :( Lexi is mostanában éjszaka akkora üvöltözéseket rendez, hogy borzalom, és nem tudjuk, mi a baja. :(

Bikfy, naná, hogy ilyen lesz. :lol:

Edi, nem. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Köszönöm a válaszokat!

Lucuzs!
Ez egy babakelengye lista, amit még Monic állított össze Ditulinak, de én gyorsan lementettem magamnak. Eddig bárhol olvastam ilyet, mindig ez volt a legteljesebb. Én itt jelölöm, hogy mi van meg és mi nincs! Érdekel?

rodina74
 
 


Rodi! Érdekességképpen szívesen elolvasnám! :D Bár remélem sok újdonságot nem fog tartalmazni, végülis már egy babából gyerek vált a kezeim alatt. :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Hű, Ti aztán tudtok termelni :lol:

Köszönjük a köszöntéseket, nagyon aranyosak és figyelmesek vagytok!!!! Péntek éjszaka érkeztünk, hazafele még hosszabb volt az út, úgyhogy Apa közölte is, hogy a közeljövőben nem szándékozik horváto-ban menni. Igy Bencut tengap csak hármasban ünnepeltük, majd idővel teszek fel képeket is, csak hát nem részletezném mekkora ruha halom áll itt mögöttem vasalásra várva :oops: :shock: .

Család szombaton, uncsitesók vasárnap jönnek, ha van valakinek vanalmi egyszerű de finom egybesütős husis receptje szívesen venném, akár priviben is!!!

No meg sütött már valamelyikőtök tortát, amit marcipánnal vont be???? Tapasztalatok???

Rodi,
de jó, hogy minden rendben!!!!!! Most remélem egy kicsit felllélegeztél és jöhet a fészekrakás Micimackóval!!!! Velencére tervezitek, hogy jöttök valamikor hétközben???

Luci,
örülök, hogy jobban vagy!!!! Csodaszép pocakod van, és csak úgy ragyogsz a boldogságtól, jó Rád nézni!!!!!!!!!!!!!

Beze,
hűűű, hogy Te milyen vékony vagy!!!!! És milyen csodás kerek pocakod van!!!!! Nagyon szép vagy, kár, hogy az arcod leszedted!!!! Nem semmi kis lurkód van, hogy kimászott!!!!! még tényleg szerencse, hogy nem gyalogolt le!!!

Moncsi,
hát az én szememben is továbbra is hőőőős vagy!!! Szuperul csinálod, azért remélem van egy kis segítséged (takarítás, főzés!!!). Tényleg, a kertetek elkészült???? Jöttek a kertészek???

Kiki,
nagyon sajnálom a negatív hullámot, de bízzunk benne, hogy ezután pozitív jön!!!!! Nekem nagyn tetszenek a képek, fantasztikus, hogy milyen érdekesen oldottad meg őket!!!!! Kaáliba mikor mentek??

Timejka,
hajrá orvosváalsztás, meglátod, könnyebb lesz utána!!!

Kisedi,
üdv közöttünk, mielőbbi babásodást kívánok!!! Neked most lesz az inszem, igaz?? Most hol tartotok??

Bikfy,
hogy vagytok Apival mostanság??? Még nem írtad, hogy most pontosan milyen műtéted volt?? Az tudom, hogy sövényt kaszabolták le, de ez hüvelyi vagy lapar volt? Fáj még?
Van valami tervetek a nyár hátralévő idejére???

Agassi,
hát, csodálatos gyerkőceid vannak!!! Egyik éjjel megnézegettem a kpeket!!!! nem lehet könnyű velük egyedül, te is nagyon jól veszed az akadályokat!!!!!
majd írnék privit, lenne pár kérdésem bio ügyben, megírod az e-mail címed??? (az itteni priviket nem szeretem.. - tnati@freemail.hu). Köszönöm!!!

Kata,
Rátok sokat gondoltam a nyaralás alatt, de látom, minden rendben!!!!!!!!!! FAntasztikus!!!! remélem már így is marad!!!!
mi a helyzet a sorházzal??? Jutottatok előrébb???

mindenkinek szép álmokat, én azt hiszem nekifogok a vasalásnak :cry:
Vendég
 


Sziasztok,

Rodina,

én nem is emlékeztem, hogy Hipp tea van a listán. :oops: Én nem adtam Dancinak csak fél éves kora után inni az anyatejen kívül, de akkor is csak vizet úgy emlékszem.
Most viszont már issza a Hipp teát, de én 2 dl-hez adok 1 teáskanál granulátumot és ennyi.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Nati Bencéjének nagyon boldog szülinapot kívánok utólag is! Mél ment...

Rodina, nagyon örülök, h ilyen jó híreket hoztál!!! :lol:

Beze, csini a pocakod (meg nyilván Te is)! :wink:

Nohát, Enyém lányom is simán kimászik az ágyából, már kb. másfél hete ketten totyognak át az ágyamba reggel :) A szobájukban L alakban van a 2 ágy egymáshoz tolva, de át kell rendeznünk, mert délután nem hagyja egyik a másikat pihenni. :roll:

Holnap talán megint csapunk egy mei tai-os buszozást, ez a hobbink :lol:
Vendég
 


Natikám!
A 23-ai héten megyünk, ha minden igaz. Már ezen a héten is mentünk volna, de mivel azt hittem, hogy feküdnöm kell, így a párom végül nem írta ki a szabit, most meg már betervezték neki a munkát. De ez az időpont majdnem biztos, kivéve, ha megint feküdnöm kell!
Én még ilyen komoly süti sütésére nem vállalkoztam. De ha érdekel, van egy barátnőm, ő csoda tortákat tud csinálni, nekem az első esküvőmre ő csinálta a 3 emeletes rózsákkal és levelekkel teli tortámat! Persze ezek marcipánból voltak és a torta is azzal volt bevonva. Ha kell, összehozlak benneteket!

Kikikém!
Küldöm a negatív hullám űzőket és küldök helyette pozitív hullámokat!

Köszönöm a hipp teával kapcsolatos válaszokat!

Lucuzs!
Küldöm a táblázatot!

rodina74
 
 


Csak jelzem, h megvagyok, a régit töröltem...tiszta lap, nyugodtabb vagyok így. :lol:
Vendég
 


SZiasztok,

folytatom a tegnap estit, mert akkor apa kitúrt a gép elől...

Beze, Lucuzs,

akkor már 3-man foghatunk kezet, mert az éjszakai üvöltésben Danika nagyon nagy mester, és én sem tudom, hogy mi okozza nála.

Lucuzs,

hát Danci 10-ből 8-szor felébreszti a kisöcsit, ezt is meg kell szokni és el kell fogadni.
Ha nem a kiabálásával ébreszti akkor egyszerűen fog egy játékot aminek nyele van és a nyéllel addig böködi a babakocsiban Öcsit amíg fel nem ébred :?

Nati,

Bencének én is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!
Megembereltem magam és egyszerűsítem az életünk ezerrel
:oops:
Ebédet hozatjuk, jövő héttől kezd nálunk a takarítónő, a héten minden délután jön a Keresztanyám és vigyáz Dancira, a kert kész van és gyönyörű, én meg próbálok könyvelni ha Dávidka partner benne, mert tegnap nem volt az... Biztos a meleg miatt.
Muszáj volt a reformokat bevezetnem, mert amellett, hogy én teljesen hulla voltam már a párommal is sokat vitáztunk minden apróságon. Most meg csend van, béke és nyugalom, a gyerekeknél is sokkal többet segít nekem mint eddig.
Én is úgy örülnék ha Danika 2 éves korára szobatiszta lenne mint a ti Bencétek.

Aagassi,

már megijedtem, hogy eltűntél.

ROdina,

nagyon örülök, hogy mostmár nem kell szigorúan feküdnöd!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nagyon szégyellem magam, de minden ünnepltnek boldog születésnapot és boldog névnapot!

Luczus
Ha én meg hamarabb néztem volna, hogy jössz Tatára. Na mindegy. Biztos nehéz két pici gyerekkel, de gondolom bele lehet jönni. Menni fog neked is, ahogy Monicnak is.

Bikfy
Te mikor mész a dokihoz? Üdvözlöm :D

Rodina
Én is azt gondolom (főleg, hogy Bikfy is ezt írta), hogy valaminek lenni kell, amitől nem jön a baba, csak tudod eddig mindig vártam, hogy majd most. Na nemsokára elvileg okosabb leszek. Vigyázz magadra! Ne duhajkodj :)

timejka
 
 


Sziasztok!

Rodina: Ezek nagyon szuper hírek! Örülök hogy minden rendben van.

Én végre beszélltem a dokival csütörtökön megyek rákszűrésre, meg a klamídiára.

Mi most itthon punnyadunk, próbáltam rávenni Marcit hogy aludjon, de nem jött össze. Én vagy fél órát bóbiskoltam de felkeltem, mert hát hiába egyedül van a drágám, nem bír csendbe lenni.

Úgyhogy most gyűjtöm az erőmet, mert el kéne indulnom kitakarítani az egyik szobát.

Csajok olyan régen volt már pozi teszt kellene már minimum egy nem gondoljátok?

Tnati: Bencust Isten éltesse!:) Hát hiába, öregszik ő is!
Kép

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Babi!
A régi fórumomon megint spontán babás lett egy csaj, 6. !!!!!!!!!!!! inszem után. Íme, egy újabb erőt adó csoda.
Hamarosan mi is így leszünk, de tudod, mindig is így volt. Sokáig semmi, aztán mindenki egyszerre lesz babás. Türelem. Most még van egy klassz nyarunk, azután meg még szebb őszünk és lassikán mi is babásodunk. A gólyák dobnak még 1-2 búcsúajándékot. :wink:

Agassi!
Majdnem én is megijedtem. De ha neked jobb így, akkor legyen. Akkor most téged mint újat üdvözölnünk kell? :lol:
Na jó. Kedves Agassi, üdv a klubban és mielőbbi babásodást kívánok Neked! :lol:

Timejka!
Én csütörtökön megyek. Komoly a kérdés: említselek meg neki?

Moncsi!
Nagyon örülök a reformoknak, hidd el, jó lesz ez így. Nem csak akkor vagy jó anya, ha annyit fáradsz, hogy végül kimakkansz idegileg. Ha így is megoldható, miért ne?
Azért a könyvelés mellett pihenj is!

Dy!
Mi van veled?

Natim!
Hysteroscopiám volt, hasamat nem vágták, hüvelyen keresztül ment. Műtét után fél órát éreztem enyhe mensis görcsöket, de azt nem nevezném fájdalomnak. És azóta sem fájt 1x sem. Semennyire. Azt írnám inkább, hogy eleinte húzódott valami odabent, meg rossz volt, ha sokat gyalogoltam, de ez nem fájdalom volt. Most meg már szinte semmi. Mondjuk emelni még nem emelek, de hét végén már kapáltam is meg porszívóztam, meg ilyesmi. Dottóre előtt ezeket persze majd nagy bőszen elhallgatom. :oops: :lol:

Rodim!
Ti utaztok tán valahova? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Luci!
Te jó ég! Már 26. hét? Hamarosan szülni mész, pedig még csak most örömködtünk a teszted láttán.

Kissedi!
Ti hogy is álltok? Melyik nap lesz az inszem?

KépKépKép
bikfy
 
 


Csajok!
Én most elmegyek a mamszikámhoz de este leszek. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Holnap megyek uh-ra, majd akkor gondolom kiderül,hogy mikor lesz az inszem. Holnap leszek a 10. napomon. Hát péntek korai lenne még, viszont hétfő meg már a 15. nap. Majd tudják ott...Már egy kicsit nagyon izgulok :lol: :?
Nati egybesütős husis recept.... na lássuk csak....
Szoktam olyat, hogy husi, krumpli, szalonna kockákra és tészta szárazon. Lehet bele még sárgarépa, hagyma, paradicsom, paprika, borsó, stb. amit szeretnél. Én római tálban szoktam. Beáztatom, ezeket bele, aztán mikor már minden nagyjából jó akkor teszek rá sajtkockákat, és azzal még egy kicsit sütöm, amíg úgy jó elolvad a sajt. hhhmmmmm... isteni. Látványra nem a legszebb, de az íze kárpótol!
Meg van mégegy.... tarjára só, bors. Tepsibe egy sor karikákra vágott krumpli rá hagymakarikák, aztán a husi, tetejére szalonna a húsra. Api imádja!!!
Remélem tudtam segíteni

Kép
kissedi
 
 


Nati: Nálunk mikor itt voltak a rokonok, akkor 9 emberre kellett főznöm. Szóval az egyik nap rakott kelkáposztát csináltam. 3 fej kelkápiból 1 kg darált húsból, meg 3 nagy doboz tejfölből, plussz rizs. Én annyira imádom ezt a kaját.

A férjem meg mániákus rántott patiszon evő. Már amikor kiejti a száján a patiszon szót én már csillagokat látok a méregtől. Anyukámék meg állandóan hozzák az utánpótlást a kertből. Nagyon fini, de mire megpucolom , elkészítem meg kisütöm, hülyét kapok.

Bikfy: Olyan jó olvasni téged, ennek a jó lelkiállapotnak biztos meglesz a gyümölcs. És annyira jó ilyen történeket hallani hogy másoknak hogyan sikerült a baba a reménytelen helyzetekből. Úgyhogy aki tud ilyenekről írja már meg, mert tényleg annyi erőt ad. Sosem lehet tudni mikor jön el aaz idő.
A gólyák meg tényleg hátha potyogtatnak valamit mielőtt elmennek. Én vállalom azt is hogy telibekapjon egxy adag gólyapottyantás ha az meghozza a szerencsét. :lol:

Rodi emlékszem, amikor tged is megtisztelt egy jómadár. :lol:
És tessék meg is van az eredmény.

Kép
babicsek
 
 


Babi,

mi is imádjuk a rántott patiszont, össze is futott a nyál a számban. :lol: Mi fokhagymás tejföllel szoktuk megkenni, úgy még finomabb.
Elkészíteni már kevésbé szeretem...

Bikfy,

jó olvasni a soraidat
:wink:
A múltkorihoz még annyit, hogy igen, minden hülyesége ellenére imádom a párom, ezt ő is tudja 8) AZ elmúlt 8,5 évben már egész jól kitanultam hogy lehet irányítani, hogy ő észre se vegye, hogy én vagyok a háttérben 8)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok! Van a közelben valaki?

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok! Én vagyok!!! :wink: :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kissedi! Drukk holnapra!!! :D Aztán várjuk a híreket!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Nati, Aagassi, köszönöm szépen, aranyosak vagytok!

Tegnap hülyeséget írtam, a lépcsőnél a rácsos ajtó természetesen nyitva volt, nagy mázlink volt, hogy nem indult le a földszintre. :roll:

Aagassi, én is megijedtem, de így már értem. :wink:

Nati, sajtos-tejszínes pulyka, pofonegyszerű: pulykát besózod, de lehet csirke is, esetleg disznó, a lényeg, hogy filé legyen, beforgatod lisztbe, tojásba. Tepsit bezsírozod, az alját telerakod reszelt sajttal. erre jönnek a húsdarabok, amit aztán ismét beborítasz reszelt sajttal, megöntözöd tejszínnel, és berakod sülni. Hamar megvan és nagyon finom. Én rizst szoktam hozzá főzni. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Hmm, olvasom itt a kaja-tippeket, most éhen fogok veszni itt helyben :)

Köszi Bikfy a kedves fogadtatást! :lol: Örömmel olvasom az újabb jó hírt!

Babicsek, Timejka, remélem, most kaptok újabb lendületet, h menni lehet dokihoz, intézkedni kicsit!

Beze, a lépcsőnél rácsos ajtó esete...wháááá; eljött az idő, amikortól nem lesz megállás, Lexi mindenhol felbukkanhat.

Kissedi, remélem, a holnapi UH-on, vizsgálaton csupa jót mondanak! Majd gyere a hírekkel!

Monic! A reformok tutira kellettek, jók is azok! Nálunk is elkelne egy takarítónő, csak épp bentlakásosnak kéne lennie, annyit nyalom a házat a 2 Gyerek után. :) Viccet félretéve időről-időre szóba kerül nálunk is, de én alapvetően bizalmatlan vagyok, a házam mégiscsak az intim szférám...meg tényleg napi szinten rakom rendbe, porszívózom-mosom fel legalább a közös tereket. Ablakot pucolni kifejezetten rühellek, na arra el tudnám képzelni, h kihívok vlkit.

Enyémek ma este bő másfél órát dumáltak Apjukkal, aki, ha minden igaz, csüt. este már itthon lesz.
Vendég
 


Bikfy
ha úgy gondolod említhetz neki. Meg is köszönném!

timejka
 
 


Sziasztok!

Hú csajok! Képzeljétek itt éjszaka háromnegyed 1 felé akkora vihar söpört végig, hogy rendesen beparáztam.
Még Marcit is felébresztettem és áthoztam a mi szobánkba, mert az ablak előtt van egy hatalmas nyírfa a szomszéd kertjében és azt meg úgy hajlítgatta a szél, mint a fűszálat. Azt vártam mikor fog kitörni.

Szegénykém befogott füllel próbált elaludni, meg sírdogált is. Szerintem én még ilyet nem tapasztaltam. Az ég meg egyfolytában villogott, mintha állandóan vakuval fényképeztek volna. De szerencsére minden oké, megúsztuk.
A paradicsomjaim viszont elfeküdtek, meg tele van az udvar falevéllel.

Viszont a hőmérséklettel meg vagyok elégedve. Jó etz a kis hűvös.

agassi: Én meg tegnap pucoltam meg éppen 3 ablakot. Ma kezdhetném előről. Hihetetlen hogy mindig így járok. Mindig esik miután ezt megcsinálom. De legalább egy szobában a függönyt is kimostam, ma reggel meg vasaaltam. Na én ezt utálom. Inkább pucolom az ablakot.

Kissedi: Mizu? Mekkorák a tüszők? Mi volt?

Beze: Nagyon szemfülesnek kell lennetek most már! Még jó hogy tényleg nem történt baj. Én is ettől paráztam, hogy mi van ha elindul Marci éjszaka, nekünk nincs is a lépcsőnél olyan kis aajtócska. De szerencsére ő csak anyázni szokott, nem indul el a sötétben. :)


Most megyek mert apus tegnap mondta hogy tegyem rendbe a konyhát. Mondjuk azt észre sem vette hogy a szobák renben vannak. Dehát pasi, mit várjak tőle.

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma voltam dokinál, uhu is volt.
Minden rendben, méhszáj teljesen zárt, méh normál tónusú, babóca ügyesen fejvégű fekvésben, és már 1200gr! A méretei tökéletesen megfelelnek az adott hétnek, talán még icipicikét nagyobb is. :D :D :D :D
Egyetlen negatívum, hogy utolért a vashiány, alacsony vörösvértest és hemoglobin, ezért vasat kell szednem, de amit a doki írt, nem jó, mert már próbáltam és reménytelen székrekedést okoz, ezért természetes cuccokkal fogok próbálkozni.

Elnézést, hogy nem olvastam vissza és nem tudom, kivel mizujság :( :oops: igyekszem pótolni

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Kata!
Ma mégy uh-ra te is, ugye!
Drukkolok ezerrel, és gyere a hírekkel!!! :)

Kissedi!
Neked is drukk, remélem szépen nőnek a tüszőcskék!

Mindjárt visszaolvasok, és jövök köszönteni a régi-új tagunkat, meg örvendezni Rodinak... :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok

Gyors leszek mert fél ötre megyek fodrászhoz holnap meg anyósnak csibékért kell menni.
Szombaton meg megyünk Budapestre.és hétfőn onnan megyünk Siófokra.
Tegnap végre elszántam magam a cukorterhelésre.Sajnos beigazódott a gyanum.
Cukorbeteg maradtam terhesség után most szedem a gyógyit és mérem a cukrom eddig normális.

ne haragudjatok hogy nem olvastam vissza.de tök rohanósak a napjaink megpróbálok mindent elintézni még api itthon van .

Amint tudok jövök és olvasok!!!

Annyit még hogy Nati Bencusának boldog születésnapot kívánok!!!

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Rodi!
Ez nagyon jó hír, hogy nem kell feküdnöd. Én is ebben bíztam, hogy minden rendben van. Azért gondolom, kímélni fogod így is magad!

Monic!
Szuper, hogy megúsztátok a nagy utat, ügyesek a gyerekek! Örülök a változásoknak, teljesen érthető, hogy segítségre van szükséged, a két kicsi eleve több, mint 100%-ot igényelne, plusz dolgozol is meg a háztartás! Látom, a párod is sikerül ügyesen befogni! Elismerésem! ;)

Timejka!
De jó, hogy nem most vagytok Alsóörsön! :shock:

Beze!
Megértem az ijedelmeteket, hogy Lexi kimászott az ágyából! Mostantól gondolom zárjátok éjszakára is rácsot a lépcsőn...

Rodi!
Nem, Dy nem jött sajnos azóta, én is aggódom érte! :(
Skót körút, hát nekünk nem jött be a fenyegetőzés, szeptemberben megyünk... De tudod, sokkal szívesebben járnám a bababoltokat. De ezt ti is tudjátok, egy babát az ég világon semmi sem pótolhat.

Kissedi!
Én úgy tudom, veszélyeztetett terhesnek számít, aki inszem vagy lombik után lett kismama, de ez csak annyit jelent, hogy jobban odafigyelnek, meg bármikor otthon maradhatsz. De ha jól vagy, és minden rendben, akkor nyugodtan dolgozhatsz.

Lucuzs!
Örülök, hogy gyógyulsz! Párom is ma már ment dolgozni. Jó lehetett a tali is!
Köszi, ez a Metallica koncertes eset aranyos. Egyszer talán már mi is így járunk, csak mikor, azt nem tudom.

Nati!
Sajnálom, a hosszú utat, az fárasztó lehetett. Drukk a hétvégi bulikhoz!

Agassi!
Üdv köztünk! Van egy kis dejavu érzetem... :lol: Én is megijedtem kicsit, hogy egyik percben még hozzászólást írsz, a másikban meg már nem is vagy a rendszerben, de a lényeg, hogy visszakaptunk! :) Szuper, hogy jön haza végre az apjuk! :)

Babicsek!
Jó, hogy te is mégy a vizsgálatokra holnap, aztán csak előre! Neked mi a következő lépés? most várjátok, hogy hat-e a párodnak a fer14?
Hú, ez a vihar durva lehetett. Nekem is sikerült a legnagyobb zuhéban kivinni a kutyát 5 percre. Csurom víz lett a hajam, pedig volt rajtam kapucni. Nem beszélve a kutyáról. Szegény, fél a dörgés-villámlástól, de arra már sikerült rávennem, hogy ilyenkor is kell sétálni, mit sétálni, futni...

Eclipse!
Ügyesek vagytok, örülök, hogy minden rendben! Sajnálom a vashiányt, de biztos megoldod azt is!

Bikfy!
Te is az elrepülő gólyákban bízol? :)

Vius!
Sajnálom a cukor-bajt. A terhesség előtt nem volt ilyen bajod? Van olyan, hogymegmarad a cukor-gond? :shock:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Találtam még egy ég-fotót a balatoni képeink között.

Kép

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Nem tudom mi lesz ebből az inszemből. Ma voltam uh-n és a closti beindította a petefészkeket. Jobb oldalon van 2 ami szép, balon is vannak, de kicsik. A méhnyálkahártyám viszont véknyította, így most 2x1 ösztrogént kapok. :twisted: Nemigaz!!!!!
Inszem a doki szerint még hétfő is korai lesz, de majd kiderül. Pénteken megint uh. Azt mondta szerinte jövőhét közepe,,de akkor én már a 16.napon leszek. Nem késői az már???
Majd később reagálok, mert főzök!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Kiki, igen, most már zárjuk. Gyönyörűek a képeid, ezt tegnap elfelejtettem. :oops:

Monic, szerintem jól döntöttél, a 2 gyerek mellett anyának nem szabad tönkremennie!

Babi, hú, ez durva lehetett. :shock: Nálunk lightos volt, rosszabbra számítottam.

Kissedi, szerintem nem lesz későn, drukk megy! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kiki
Ne is mond, egyből eszembe jutott, hogy milyen jó, hogy már megvolt a nyaralás.

timejka
 
 


Na itt vagyok. Kész a rakottkrumpli!
Babi itt is volt egy kis eső, de nagy vihar nem! Api viszont dolgozni volt, és mondta, hogy ő is végignézte. Durva lehetett.
Eclipse a nutrilitenek van egy vas-vitaminja, sztem nagyon jó. RÁgótabletta, cseresznye ízű.

NOs bővebben a vizsgálatról:KÉpzeljétek az asszisztens a kezembe nyomott egy leletet, hogy a múltkori. Olvasom.... méhben mióma.... :shock: aztán láttam,hogy nem az enyém, Király!!!!
Egy párnak vv volt, és kiderült, hogy nem sikerült az inszemjük. :cry: belegondoltam a helyzetükbe...... :?
aztán jött a doki, megbeszéltük, hogy pénteken megyek délután... kijövök azt mondja a csaj, hogy pénteken hamarabb nem érek rá? mondom nem, így beszéltük meg a doktorúrral.... erre ő: de jó, akkor itt lesz 5-ig is. :shock: :twisted: HÁt na basszus! Munkahely
Na ezt a nőt nem zártam a szívem csücskébe!
A másik nagyon aranyos, de most ő szabin van. Ez meg egy picsa.
szóval tiszta jó volt a mai nap.
Nem fűzök egyébként nagy reményeket ehhez az inszemhez, olyan nehezen indul meg minden. áááááá :twisted:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Nem olvastam vissza, majd holnap :oops:
Csak gyorsan megírom hogy 4,5 centi a babánk és minden rendben van vele. Nagyon boldogok vagyunk :lol:
Holnap jövök.

i.kata
 
 


Kissedi!
Nem tudod, milyen vékony a méhnyálkahártyád? Viszont ha kapsz rá ösztrogént, akkor biztos vastagodni fog még! Nagyon drukkolok neked! Ha folyamatosan ellenőrzik a tüszők állapotát, akkor azért elég jól be tudják állítani az inszem idejét. Szerintem nem kell aggódnod! Sőt, tessék csak bizakodni!!! :) Nehéz kezdetekből még nagy jövő lehet! ;)
Viszont az aszisztens nem volt túl kedves. Persze, ő is ember, lehet néha rossz kedve, remélem, azért legközelebb kedvesebb lesz!

Beze!
Köszi! Sokszor volt nagyon szép az ég! :)

Kata, Kata, KATA! :) :) :) :)
Ez szuper!!! Puszi nektek!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: