Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjöttünk a fodrásztól. Bence haját vágták le egy kicsit. Annyira nő neki, hogy 4-5 hetente vinnem kell. :shock:

Rita, nagyon örülök, hogy minden rendben volt az uh-n! Szerintem is sokkal jobb a mostani uh gép a kórházban, Bencét még nem tudták ilyen jól kinagyítani. Ezért is választottuk ezt a helyet amikor 4D-re mentünk. Azt én is észrevettem, hogy itt Győrben nem nagyon divat módosítani a szülés időpontján az uh-s adatok szerint, inkább maradnak a mensis számításnál. Gergő 69 mm-es volt 12+4 napnál, ami kb. 4 nappal idősebbnek felel meg, mégis hagytak mindent...

Az ügyintézéssel kapcsolatban egy hős vagy! Én ennyit nem tudnék sétálni. A ruhavásárlást is irigylem, egy kislánnyal biztos könnyebb, mint egy fiúval. Bence nem igazán bírja, ha próbálgatok...

Beze, remélem jól vagy...

Bogárka, gondolom most jól megszeretgetitek egymást a Pároddal... :oops: :D :lol: de azért majd gyere és nyugtass meg bennünket, hogy minden OK volt az úton.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


nagyon felháborodtam.most volt a hiradóban hogy egy francia nő 10 kisbabát ásott el 1975óta,persze a sajátját.védekezni nem tudott,ki hordta a 10 gyereket,megszülte és elásta élve.fel kéne akasztani,rohadjon meg az ilyen :!: nem igaz h nem tudott volna védekezni,vagy ehhez nem értettek,csak megcsinálni,aztán meg nem kellett és megölni őket,á el sem hiszem hogy ilyen van a mai világban.

KépKép
bettike83
 
 


Betti nem semmi már afp....emlékszem mikor nekem levették.mintha csak most lett volna......remélem nem idegeskedsz az eredménye miatt?!.nem érdemes..

ezt a nőt én is hallottam.olyan libabőrös lettem.........én lehet hülye vagyok de nem tudom felfogni hogy lehet megölni egy gyereket.saját vagy sem lényegtelen.gyerek..............tuti nem épp az ilyen ember...én ugyan ezt tenném azzal a nővel.megölném.sőt előtt megkínoznám.szenvedjen ő is................

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

és egészségessen megszülettek,miért nem hagyta ott egy kórház előtt,vagy bármi,10 olyan család lehetett volna boldog velük akiknek nem lehetett gyerekük...ez a szemétség az egészben,mert még ha betegen születik vagy bármi,de egészségesen,csak nem kellettek...

mennyien küzdenek azért h legalább egy gyerekük legyen,és ő csak megölte őket,ez feloghatatlan és nincs rá magyarázat.

KépKép
bettike83
 
 


teljesen igazad van Betti.de ez a nő.embernek se lehet nevezni egy elmebeteg állat...........undorító......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Atyaisten!!! :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: Én nem néztem Híradót most... Bakker, jobb is! Az ilyeneken mindig teljesen kikészülök. Hogy képes valaki ilyesmire? Mit vétettek azok az ártatlan gyermekek??? Ha arra gondolok, hogy én kettőt elvesztettem, akkor is összeszorul a szívem... Borzasztóó :cry: :cry:

kovacszsuzsi
 
 


ez undorítóóó! a 21. században vagyunk, ahol is milliónyi védekezési lehetőség van! ha ilyet tettem volna, szerintem sexelni sem lett volna gusztusom.

betti: úr isten! hogy telik az idő!!!

képzeljétek! nyilalgat a pocakom! :cry: nem szúrkál, mint eddig, hanem nyilalgat. de csak icike-picikéket, de mégis félek. remélem úgy is minden rendben!!!!! lehet, csak sok volt neki ez a hét! de már csak a holnap délelőtt van!!!! meg délután is itt kell lennem, de nem lesz órám, szerencsére!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


betti: most vettem észre, h hasonlítanak a vonalzóink felső felírásai. nem baj???

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csillag egy házban lakik velünk, most még ellátja magát, ő olyanokat csinál, hogy eljátssza, h milyen rosszul van, csak, hogy kiszolgáljuk....Mondjuk én minden nap viszem be neki a szobába a nagy adag kajákat, ennek ellenére, azt mondja a fiának, hogy ő éhezik, hát én erre annyira kiakadtam, különben is nem zárom be a hűtőt, ha éhes nyugodtan ehetne, de ő inkább lejárat...na meg állandóan bent dohányzik a lakásban, nem érti meg, hogy húzzon ki....de én megmondtam, ha megtudom, hogy babás vok, akkor kivágom a lakásból, ha még egyszer rágyújt itt bent!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Én is olvastam erről a gyerekgyilkos "állat"-ról... fel nem foghatom... Hogy lehet ilyet tenni??????? Mondjuk az is érdekes, hogy egyetlen szomszédnak sem tűnt fel, hogy 10-szer volt pocakos és gyerek mégsincs sehol... (nem hiszem, hogy öltözködéssel leplezni lehet egy terhes pocót... még akkor sem, ha valaki túlsúlyos...)

Kati, az egész napos munka biztos, hogy nem tett jót Neked, vigyázz Magatokra kérlek!!!!!!!!! Egyébként hol nyilallgat? Mert ha főként jobb vagy bal oldalon, akkor nem kell annyira aggódnod. Az a méhtartó szalagok nyúlásától van. Erre nagyon emlékszem az első terhességemnél. Kb. ennyi idős voltam, mint most Te és halálra voltam rémülve, mert néha annyira fájt, hogy alig tudtam kiegyenesedni, minden lépésnél éreztem.

Betti, az AFP miatt ne izgulj, bizti rendben lesz. Ha meg mégis rossz eredmény jönne ki, akkor sem kell aggódnod, mert voltál kombinált teszten és az jó lett. A védőnőm mondta, hogy ha az AFP nem jó, de a kombinált teszt igen, akkor nincs gond, mert a kombinált teszt sokkal komolyabb és pontosabb szűrés. Ilyenkor azt veszik figyelembe.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mona, hát akkor Nálatok sem egyszerű a helyzet... de gondolom a férjed tudja, hogy egy szó nem igaz abból amit a mamája mond!
A dohányzást én sem tudnám elviselni! Amikor osztálytalálkozón voltam június végén, nagyon irritált a füst, pedig szabadtéren voltunk és nem fújta senki sem a közelemben. Bent a házban meg az a gáz, hogy a falak teljesen beveszik a füstszagot... azt eltüntetni...hááááát.... :x :x :x

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


kati

a nyilalás természetes ilyenkor,nyulnak a szalagok stb,azért a méhnek is nagy dolog amik ott bent történnek :)

csillag

jól van,de végülis nem aggódom miatta,a kombinált jó lett,sőt,nagyon jónak mondta a csajszi.

KépKép
bettike83
 
 


Kati csak a szalagok nyúlnak.nő a baby!!!!!!!!!!!!ilyenek nekem is voltak:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


van hirem miáról,álitolag jól van,csak rosz a gépe.ésa jó hir h van babuci,mikor volt uhn még nem volt szivhang de ott volt :) :) :) :) :) gratulálok mia :) :) :)

KépKép
bettike83
 
 


miának gratuláloooooook!!!!!!!! örülök, h nincs bajuk és csak a technika ördöge szórakozik velük.

szúrkálás: jobb és bal oldalon egyszer-egyszer belenyilal. nem szúrkál, azt már éreztem, az nem fáj. ez pedig rövid pillanatokra(tényleg csak nagyon rövid pillanatokra!!!) fáj. és nem teljesen lent, hanem középtájon.
köszönöm a bíztatást, remélem igazatok van. icike-picikét meg vagyok ilyedve.

bogár: te el sem engedted még apát?????? :oops: :lol: 8)
jól utaztál?

lányok: mindenkit sajnálok anyós ügyben!!!!! nita, mona-KITARTÁÁÁS!!!!
nekem a férjem dohányzik-sajnos, de lakásban soha. én azt mondtam, h az új házban a garázsban megengedem, mert két ajtó választja el a lakástól, de ő szigorúan csak kint. amíg anno albérletben laktunk, és nem volt erkélyünk a másodikon, mindig lesétált. és kocsiban sem soha. pedig külön autónk van, és az övében sem. de én szeretném, ha leszokna-az egészsége miatt, de makacs nagyon.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mia, éljen, éljen, éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kati, nyugi, ha tényleg ott fáj, ahol írtad, az egyértelműen a szalagok nyúlása miatt van! Készülj fel rá, hogy egy darabig még jelentkezik ez a kellemetlen érzés. A babának biztos, hogy nincs baja!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


kati


annyi,h ilyen van akkor pihizz le egy kicsit,persze ha megteheted.védőnő is azt mondta,nincs párdon,ha úgy érzi az ember akkor pihenni kell picit és utánna ujult erővel mehetsz a dolgodra tovább.

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Csillag
Igen, nagyon jó kis napot töltöttünk együtt Regivel, nem is bánom, hogy magammal vittem. Estére azért nagyon elfáradtam, és annyira begörcsölt mindkét lábam térd alatt, hogy csak magnéziummal tudtam lábraállni. Szóval óvatosabban kell mindent. Csak nem bírok már annyit mint máskor. Jövő héten azért kirándulunk is egy kicsit, de csak Ausztriába megyünk ki a gyógyszerért. Párom jövő héten jöhet egy hétre szabira, úgyhogy kicsit lazulunk itthon, meg elintézzük amit kell, autót is le kell vizsgáztatni.

Kati
Nekem is volt a 9-10. héten ilyen nyilalgatás, álltalában a bal oldalon, vagy középen, én is furcsáltam, mert előtte inkább hasfeszülés, húzódás volt, aztán egy hétig semmi, és jött ez a nyílalgatás, de 3-5 nap után elmúlt.

Most ennyi, majd még benézek, jövő héten csak ritkábban jövök, mert a párom szabin lesz, kevesebb időm jut erre. Ja, és a tanulással is el vagyok maradva, legalább ezt is pótolhatom.
Vendég
 


Jaj, de jó, hogy csak a gép szarakodik Miával!!! És a híreknek nagyon örülök!
Én most kevesebbet jövök hétvégén, mert készülünk Panka zsúrjára, jönnek a nagyik, papik meg a húgomék. Takarítunk, stb.

Britám: Nagyon örülök, hogy ilyen jó minden az uh-n! Szuper, hogy így láthattad a picidet :) Sok pussz...

Bogár: Csáááá!!!! Puszás

kovacszsuzsi
 
 


köszi lányok a bíztatást! remélem, h igazatok van. én egyszerűen a megerőltetésre is gondolok. már nagyon várom, h vége legyen a hétnek! fél6 körül megyek ma haza. :(

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Szia CsajszikaimmmmNekem!!:)

Mianak hatalmas gratulaaaa!!! DejoDejooo!!:):) Ugy orulok!! Orom es boldogsag!!!!

Viragommm, edes lehet Bencus hosszu es rovid hajjal is!!:):) Sir amikor vagjak a hajat? Hiszti, egyeb sztar allure??!:)

Betti, en azert drukkolok az AFPhez is, okes? Nem baj?? Csak olyan jo erzes drukkolni! Ugyis minden rendben lesz de kell ez az erzes!!

Kati, no paranoid! Csak a szalagjaid!!:) Vannak am Neked ilyen doogaid is, nyulik, faj, erted!?:) Viccen kivul, pihengessel draga es lazulj!!!!

Rita, nagyon cuki a gyereked, hogy ilyen partnered mindenben! Kesz felnott!:) De milyen jo fej, nem?! Kis hos! Anyaval parban! Tok jo!!

Mona, a Te anyossssod sem kutya! A hulyeseg megy ezerrel Nalatok is! Kitartas!! Ne is figyelj ra, Neked most Apara es Magadra kell koncentralni, Ti vagytok a lenyeg, hogy csalad legyetek, a banya meg pukkkkadjon meg!! Mikor fogsz tesztelni?? Vagyis mikorra nem varod?

Beze, Veled???? Gyerkocod, jol van?? Pocilako?? Minden rendben?

Csajok, ha a kombinalt vagy melyik teszt a lenyeg es a tuti, akkooo mi fenenek kell AFP????????? Eztet en nem ertem.:( :?

Egyebkent szerencsesen megerkeztem. A gepen megismerkedtem egy lannyal aki a Procter&Gamble-nal dolgozik. Beszelgettunk, mondtam, hogy nincs melom. Kerdezte itthon mivel foglalkoztam, van e diplomam. Aztan nagyon biztatott, hogy palyazzak meg a ceguknel neten munkakat, ugyis be fognak hivni interjura es ugyis fel fognak venni. Ez a lany egyebkent vezetokent dolgozik, jarja a Vilagot, most is Svajcban van targyalni. Szoval... elvileg meg segitene is ha arrol van szo. Igen am, csak az angolom a beka segge alatt. Mondtam neki, elobb elmegyek egy nyelvsuliba ossze kell kapnom magam. Azert megiscsak egy vilag meretu ceg, hogy nez mar ki, hogy jelentkezem allasra es hulye az angolom. O azt mondta, nem szamit, ugyis betanitanak es ez ido alatt ram ragad az a szokincs ami kell. 4 het a betanitasi ido. Pffff. Nemtom. Szuper lenne, vegre abban dolgozni amihez ertek, amit tanultam is, amiben jol ereznem magam, amit imadnek csinalni akar napi 10-12 oraban is banja a fene, imadtam a munkam otthon. De ez megiscsak angolul van!!!!!!! Szerintetek, belevagjak?? Azt mondta, hogy dolgozik mar ott egy magyar lany akit ugy vettek fel, hogy alig beszelt valamit de mivel ertelmesnek veltek, felvettek es 2,5 eve a vallalatnal dolgozik. Ebbol kiindulva meg.. miert ne?! Egy okos ember mondta vala: "Nem tudtam, hogy lehetetlen ezert megprobaltam!" Lehet, hogy igaza van!
Vendég
 


Zsuzsiiii, csaaaaa Neked is!!! Teged az elobb kifelejtettelek, ne hari mar, oke??!! Nem azert mert nem vagy eszembe csak mindig allandoan lefelejtek valakit. Jar az agyam mit is akartam meg??? de sosem jut eszembe. Most is igy volt. Itt ultem, hogy kinek akartam meg, meg mit, meg stb. es Neked akartam irni, hogy jol vagy e anyam mert most ha jol hallom nincs meleg otthon es remelem nem faj a fejed!! Mikor is lesz a szulinapi buli? Holnap? A parfe torta nagyon fincsi lehetett, mondjuk sztem en meg nem is ettem ilyet. Tudom mi az, hogy parfeeee, de milyen a parfe tortaaa????? Asszem lovesem sincs vagy csak most nem jut igy eszembe annyira angolosodtam mar itten erted, hogy huhhh, jajjj, nemtok mar magyarul!!! :lol:
Vendég
 


bogiiiii!!!!!! szijjjjjja, édes drága anyókám!!!!!! olyan jó, h itt vagy. rögtön add befelé az önéletrajzodat! majd megtanulsz jelelni, ha máshogy nem megy!!!!! vagy kiírod a homlokodra, h SORRYYYYYY!!!!!
még nemsokára jövök, de 11től kezdődik egy foglalkozásom!!! pfúúúúúj!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Katocam, ha igy orulsz nekem maaar megerte folkelnem!!:) Igen, en is ezt erzem, hogy be kell adon a CVm. Teljesen fol vagyok peregveee. Porogve.:) Koszi a biztatast!!! Jo volna egy ilyen helyre bekerulni basszus!! Es meg ha netan haza is megyunk es ugy keresek melot, hogy angliaban dolgoztam a Procternel, haaaat, nem mindegy. huuuuu, de azert ez nagy falat lesz!!
Ja, meg azt akartam meg, hogy nem semmi amit a suliban vizsga ugyben meneteltel!! 2 AV egy napon??? Viccelsz??? Nekem a csucsom az asszem 2 szigorlat volt egy napon. De lehet, hogy csak egy szig. volt es 2 masik evveges vizsga. Egyszer volt meg olyan, hogy 4 evveges vizsgam volt egy napon. Kikeszultem erre emlekszem:) de olyan joooo volt, vissza szoktam sirni a fosulit es a vizsgakat, en tok szerettem.

Milyen volt a foglalkozasod? Es miert nem szereted ezeket a foglalkozasokat? Vagy szereted csak nincsen kedved nekilendulni, ugye?? Olyan ez, mint a takaritas. fffuuuuu, hat kinek van ahhoz kedve??? Ha meg elkezdi az ember megy, mint a karikacsapas!! hihi
Vendég
 


Most en is elteptem, fuzok gyongyot, majd had` mutassam meg nektek!!!!! Gyuruk, nyaklancok, stb. Sztem szepek. Swarovski.
Vendég
 


bogár: nincs bajom a foglalkozásokkal, imádom tartani őket, de már az egész héttől ki vagyok purcanva. és tényleg olyanok, mint a takarítás.
még lesz ma egy négytől ötig, aztán takarítok és elhúzom a csíkot haza.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok :D

Képzeljétek,azthittük a gép rossz már mindent átnézettünk rajta,de csak nincs net :roll: hát tegnap megnéztem azt a kis dobozt és pirosat világított aztán ma ki is jöttek és kicserélték :lol: szóval csak a net szart be,nem a gép :wink:

Jólvagyunk :D 2hete voltam dokinál,kicsit elszámoltam magamat mert 2héttel kisebb,később fogant,nemvolt még szívhang,mondtam dokinak hogy csináltam az ovu teszteteket és mikor volt pozi aztmondta akkor érthető hogy nincs szívhang,9-én kell mennem szívhangot nézni :wink: izgulok :shock:
Láttam a petezsákot,doki rendi volt mindent elmagyarázott,ki is nagyította a petezsákot hogy lássam :D méhen belül van a kis drágám :D

Remélem jólvagytok,hiányoztatok ám :wink: Van új kismami?
Vendég
 


szia miaaaaaa!!!!!
nagyon örülök nektek, és jó, h jól vagytok!!!!! nincs rajtad kívül új.
most szaladok, örülök, h jól vagytok, tényleg. összetakarítok a munkahelyen és tűűűűűűz haza!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


látom nem nagyon hiányoltok de ha minden igaz este jövök már :):):):) úgy néz ki a videókártyánk is meghalt meg a winchester is :(:(:(:(:(:(:(

nika70
Salgótarján
 
 


Mia, nagyon örülök és továbbra is szorítok Nektek!!!!!! De tudom, hogy minden rendben van!!!!!!!!!!!!!!

Nika, nem mondj már ilyet, hogy nem hiányoltunk... Szerdán is írtam Neked (Rólad) csak Mona megszólításnál keresd... :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mia, ugy orulok Nektek!!!!!!:):):):)

Nika, ne mondd, hogy nem hianyoltunk mert de, csak irtad, hogy nincs geped akkor meg gondoltam nem irok, ugysem olvasod, majd irok ha mar leszel!! Attol meg hianyzol es megy a drukk is baba ugyben!!!! Puszii!!

Virag, aranyanya, VeledNalatok mizus??:)
Vendég
 


Bogárka, köszi , hogy kérdezted, de ma nem vagyok túl jól... de nem akarok folyton nyavalyogni... hideg van, esett egész nap az eső,
a délelőtti másfél órás főzőcskétől úgy elfáradtam, mintha már legalább 35 hetes terhes lennék, délután majd leragadtak a szemeim az álmosságtól, persze Bence nem tudott elaludni. Nyűgös vagyok, Apa sincs itthon, tegnap is és ma is dolgozott egész délután meg este... (Tudod, hozzá vagyok szokva, hogy nyáron velem van...) Na, szóval ez nem az én napom...
Aztán a holnapi napra voltam kiírva az Angyalkává lett babánkkal... :cry: Tudom, hogy boldognak kellene lennem azért, mert van valaki a pocakomban, de azért nem tudom elfelejteni, hogy már most kétszeres anyuka lehetnék.... Na, azt :cry: hiszem most sírnom kell egy kicsit... Bocsi Lányok...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok! :)

Bogár- örülök h épségben hazaértél! :) megszeretgettétek egymást? Amúgy egyetértek Katival, add be az önéletrajzodat, lehet h csak hetek múlva hívnak interjúra addig meg tanulsz mint a güzü! Én biztos megpróbálnám! :)

Virág- sajnálom! :( remélem kisírtad magad, az sokat segít. Ö föntről figyel titeket és már alig várja h kibújjon a picúrod és akkor tényleg kétgyermekes anyuka leszel! :)

Ja képzeljétek már pár napja minden nap hányingerem van, meg sós után eszek édeset, aztán megint sósat és ezt órákon keresztül. Mondjuk ez régebben is volt, csak már nagyon régen.Szóval csináltam ma egy tesztet de sajna nega lett! Annyira gyűlölöm már az egycsíkos teszteket!!!!! Ja és valamelyik éjszaka azt álmondtam h két csíkom van, ezért is csináltam meg a tesztet...most 7 végén kellene megjönnie... de már érezgetek valamit. :(
pampalini
 
 


Pampi, köszönöm, aranyos vagy! Már nem sírok...
A nega teszt ellenére azért én még drukkolok Neked! Lehet, hogy csak túl korai volt! :wink:

Bogárka Drága, add csak befele azt a CV-t!!!!! Pont ezt mondta a kinezes nőci is, hogy keress magadnak kihívást. Ha meg beléd is "vernék" a szükséges szókincset, akkor azt jelentené a dolog, hogy sínen vagy!!!!!!!!!!!!!!!
Az ékszerekről meg csak dobd fel a képeket, engem érdekelnek! Nekem is van pár Swarovski kristályból készült nyakláncom! :)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogárka kb. másfél hét múlva nem kellene megjönnie!!!

Csillag, sajnálom, hogy rossz napod van, nyugodtan sírd ki magad, utána biztosan könnyebb lesz majd!!! Különben is nem szabad szomorkodnod, van egy gyönyörű gyermeked már, és hamarosan megérkezik a második Drágaságod is! Tudod, minden okkal történik!

Mia örülök, hogy minden rendben van Veletek!

Kati pihenj sokat a hétvégén!!!

Én holnap megyek lánybúcsúba, nagyon nincs kedvem hozzá, de muszáj, mert megígértem a csajszinak, hogy megyek!Jah és jövő hétvégén meg a sógornőm lánybúcsújába is kell mennem!! :)

Jó hétvégét mindenkinek!

Zsuzsi jó bulizást Nektek!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!

Miának GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kati akkor kössük össze a párjainkat......az enyém is makacs a cigi leszokása terén............. :x

Zsuzsi MA ELADTAM A KOCSIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!már ki is néztem a másikat,,,,,,api holnap adja fel a manit nekik:)))))))))))

Bogi én belevágnék!!!!!!!!!!!!!1x van ilyen lehetőség az életben!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jól van csajok hiszek nektek :D:D:D
Csajok el sem hittem ha nem élem át hogy milyen elvonási tüneteink voltak :):): na jó nem annyira nagyon de azért volt hogy csak egymást kerülgettük apával mert nem tudtuk mit csináljunk :)

most olvasok visszafelé és akkor majd látom :):)

A hideg napok nagyon nehezen múltak mert Gyerek mindenáron ki akart menni.Azt mondta majd veszünk kapucnit és mehetünk,:D de ezerrel szakadt az eső :)

Brita sajnálom hogy így kell megoldanotok Regi felvigyázását,de manapság már tényleg kiben bízzon az ember lánya?

Bogárkám drága szerintem tojcsi előtt két nappal teszteltem a halvány negát előtte két nappal a pozit szóval ja sacc egy hét :),de legalább tudom hogy a tojcsi biztosan pé :)sajnálom, hogy nem jött össze nektek de majd most teljesen felfrissülve feltöltődve majd összejön :)
állást ajánlanak és te gondolkodsz rajta !!!!!!!!!!!!csaje felpattanok a repcsire és fenéken billentelek.ha ennyi pozitivum van benne akkor egy próbát megér az angolod meg csak tökéletesedik :)

Kati: még a lúd is bőrözött rajtam annyira szép ahogy a párod felköszöntött :9 nagyon édes volt tőle :)és persze még a 8 nap nem telt le így Boldogságos szülinapot kívánok :)

Bettike: vigyázz magadra te csajos :)

Csillagbabám: te is vigyázz magadra és juhééé szupi lett a cukros terhelésed :)Bence is milyen kis szőke fürtös:) majd pisloghatsz ha csajozni kezd :):):):):és te milyen csini kismami vagy .csak a pocid domborodik :) olyan kis vékonyka vagy :) csini:d
Apa két napja nagyon fini kókuszos fagyit csinált :)

Nita drága anyósod tényleg nem semmi :(:( tényleg fűbe haraphatna már bár én inkább nem mondok semmit mert általában ha rosszat akarok valakinek az általában előbb utóbb bejön :(
Ügyes vagy hogy sikerült elboltolni a kocsit :9 és már meg is van az új :)

Mona: édes vagy de én is örülnék annak ha nektek is összejönne most :)

nekem egyenlőre még csak egy hete volt pém szóval nincs semmi tünet stb bár cicim fáj kicsit de az eddig is fájt azt nem jelentett semmit :)
Nekem annyiból jó volt hogy anyós kezdetektől nyüstölt hogy ne lakjunk együtt mert az csak rosszat szűl :) ebben jó volt az ötlet :) így meg hetente látom így ki lehet bírni :)


Húú most olvasom Betti :( nem hallottam :( én a híradó alatt még kint vagyok agyerekkel :) de ez szörnyű .ha már kihordta miért nem vitte legalább árvaházba hogy jó életük legyen vagy jobb vagy ki tudja de a lényeg hogy nem elásni.10x nem lehet ezt a depresszióra fogni :(

Mia: látom benneteket is elért a technika ördöge :):( gratulálok a babóhoz tudtuk mi azt hogy jól sikerült az alapokat lerakni :9

Pampa: még akármi is lehet drukkolok ezerrel :):):)

Na most aztán olvashattok eleget :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


" ha rosszat akarok valakinek az általában előbb utóbb bejön "

NIKA KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRRRRRRRRRRRRRLEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKK mond róla rosszat!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bogárka, kati, Csillag, köszönöm a hiányolást, elég nehezen viseltem a kettős frontot, nem sokat ültem gép előtt.

Bogárka, naná hogy add be, ez nem is kérdés!!!!!!!!! Drukkolok!!!!!!!+++++++++++

Mia, de jó hír, örülök nagyon! :D

Csillag, én megértelek, tuti a kisangyalkátok küldte Gergőt! Ölellek!

Nika, Mona, megy a drukk nektek is!

kati, kitartást itt a hétvége. :wink:

Voltam uh-n, minden rendben, Marci már 300 gramm, és az integrált eredménye is negatív. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nita: én kívánnék de a rossz kívánságok mindig visszaszállnak a feladóra sajnos ez a rossz tulajdonságukl van :(:(:(:((

nika70
Salgótarján
 
 


Szép Jó Reggelt!!!

Ma megvolt a második hányásom,az első pont 1 hete volt 8) úgylátszik csak szombatonként hányok :lol: :lol: :lol: Mikor a wc-t támasztottam,Tomika kérdezte hogy anya beteg vagy?áhh nem,csak kistesó játszik odabent :D ez vele jár,szegény megilyedt hogy beteg vagyok...
Bár esküszöm,én örülök a hányásnak,hiszen évek óta szerettük volna már a babát,és most ittvan és adja a jeleket nekem,nincs is ennél boldogságosabb dolog :D

Hú éjjel volt ám vihar,egyszer éjfél körül,utána 4óra körül majd 6kor is,nagyon dörgött,villámlott!Na mondom tuti annyi a gépnek megint,elfelejtettem kihúzni :shock: de szerencsére jó :wink:

Mindenkinek Szép Hétvégét Kívánok!
Vendég
 


http://www.harmonet.hu/harmoniakartya/? ... 1280523635

Képzeljétek ezt a kártyát dobta nekem ma a harmonet :):):):ha nem tudnátok olvasni akkor öröm és a kártya meg csecsemő :):):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Mia akkor örömmel rókázol......... :) :)
itt is hatalmas mennyiségű eső volt....villámlott és dörgött is...........

Nike értem..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok!

mia: ha örülsz, akkor én is örülök. hányjál csak. megmondom, néha én is szeretnék, mert akkor jelezne, h minden oké.

lányok, én nem tudom itt mekkora vihar volt. eső sok volt, de én nagyon mélyen aludtam. olvastam este és a könyvet hajnalban vettem el a fejem alól. nagyon kivoltam!!!!!
majdnem 11ig aludtam. nagyon jó volt!!!! most is pihizünk még, anyósom pedig főzi az ebédet!-látjátok vannak jó anyósok is!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati tedd össze a két kezed hogy normális az anyósod:))))))))
nálunk már kész a hami........:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok!szeretnék segítséget kérni tőletek?!valaki ért-e közületek a jónás-naptárhoz mert én sajnos nem értem ki magam rajta.segítsetek ha tudtok!előre is köszi
kisrozika
 
 


szia Rozika.....sajna én nem nagyon értek hozzá.....meg nem is hiszek benne......de talán majd a többiek tudnak segíteni......... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Halihóóóóóóóó!

Szépen szunyókáltam másfél órát és most olyan vagyok, mint akit agyonvertek... :shock: Nem tudom miért vagyok ennyire álmos... :roll:

Beze, köszönöm a megértő szavaidat, én is hiszek abban, hogy Gergő nem véletlenül jött össze ilyen hamar. :wink: Nagyon örülök annak, hogy Marci szépen fejlődik, annak viszont kevésbé, hogy nem voltál jól a héten... Fájt a pocid vagy Te is keményedsz???????

Mona, Neked is köszönöm a vigasztalást. Estére pedig jó bulizást!

Nika, elvonási tünetek?????? :shock: azért remélem volt mivel agyonütni az időt!!!! :wink: (gondolom érted a célzást) A kértyajós lapokra pedig csak annyit tudok mondani: ÚGY LEGYEN!!!!!!!!!!!!!! :D

Mia, örülök Neked nagyon! Akkor elmondtátok már Tomikának, hogy jön a kistesó?????????? Édes lehetett ahogy aggódott érted!

Kati, jól tetted, hogy ekkorát szunyáltál! Nem is csoda egy ilyen fárasztó hét után!

Nita, szupi, hogy sikerült eladnod a babakocsit! Majd teszel fel képet az újról?

Zsuzsi, jó bulizást Pankával!!!!!!!!!! (Mi is holnap tartjuk... :wink: )

Bogikám, tényleg, nem is írtam, hogy az új frizurádról is dobhatnál nekünk photot! :)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Laptetőőőőőőő!!!!!

Bocsi Csajok, de ezt most megtartom magamnak, hogy szerencsét hozzon a hétfői dokilátogatásnál!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág ő az új szerzeményünk:a héten fog érkezni:)

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?