Új privát üzeneted érkezett!

Trus, akkor az elöadás minden honap második szerdáján 18 orátol van. Teljesen ingyenes, csak felmész asszem az 1-re, és ott van egy előadó terem. A végén a szülésznők felviszik a min 36. hétben lévő anyukákat hogy megmutassák a szülőszobát. Azért ha nincs nagy tumultus, akkor kisebb pocival is lehet csatlakozni. Most nem lehetett mert csak egy szoba volt szabadon. De a dokid is elvisz és megmutatja azt. Toplix-nak igaza van, én is nagyon nyugodtan és felszabadultan jöttem ki onnan.

Szia,
Eszter
25+2
eszter2004
 
 


Sziasztok! csatlakozom az előttem szólókhoz. bár egyelőre nem parázok a szüléstől, de az előadás után a bizonytalanság érzése is kevesebb. a szülőszobára is kíváncsi vagyok Kép

Eszter: múlt heti kérdésedre válaszolva: igen, a leírás rám "is" vonatkozhat Kép ezek szerint mögöttem ültél, én meg nem forgolódtam..
kisvirag
 
 


Kisvirág! Igen igen igen! Te voltál! Ez tök jo hogy ott ültem mögötted. Kép Néztem is hogy milyen helyes csajszi. Kép
eszter2004
 
 

 
 

Amúgy Töpszlix, Obelix kutyája után :-)
Elöadás: nem csak rám, hanem a férjemre is nagyon jó hatással volt Kép Mi olyanon voltunk, amit a harsányi tartott: felfeküdt az asztalra, és szemléletesen bemutatta a helyes kitolást Kép A férjem még gyakoroltatta is velem otthon!!
Kisvirág, Eszter, csöndben irigykedem rátok, hogy milyen jó dolgok várnak rátok, az én törpém már 10 hónapos, egy újszülöttett akarok!! Kép
topszlix
 
 


Sziasztok

Mzs,Eszter ezek szerint szerencsém van a kilokkal.Terhesen az édességre rá se birtam nézni,ráadásul 3 honapig hánytam is tölük.Elég volt egy édes illat.Most viszont szülés után rengeteg édességet eszem.Van ugy hogy egy tábla csoki eltünik de nem elég.Néha megriadok magamtol.De szerencsére nem hizok.gondolom a tej elöállitásához kell az energia. Kép
Hát igen rengeteg szép dolgot lehet kapni,csak gyözze az ember pénzzel.Mi már a 68-as ruhákat hordjuk pedig még csak 7 hetes,igaz nagy baba.Még jo hogy nem vettünk 56-t mert azt nem is hordta.Nem egyszerü a vásárlás igy elöre Kép . Ha esetleg van ismerös aki tud kölcsön adni az jo dolog,mi kaptunk elég sokat.Az elején nagyon gyorsan nönek.
üdv Nikk

Kép
Kép
nikk0830
 
 


sziasztok Kép

én meg annyira kívánom az édeset, de le lettem tiltva a sütikről, mert kicsit magasabb lett a cukoreredményem (szerencsére a kritikus határ alatt van), így csak bámulom a sok finomságot..

Mi is kaptunk egy csomó ruhácskát. még szerencse, mert így is sok a kiadás.
kisvirag
 
 


sziasztokKép

Mzs, légyszi ha van időd írd le...ahogy így írtad, hasznos lehet...

Eszter, köszi...akkor valószínüleg a következőre megyek én is...kiváncsi vagyok Kép

Nikk, ruhákból - meg egyáltalán mindenből - nekünk kapásból kettő kell...drága mulatság az ikrek Kép
de remélem nem fognak olyan gyorsan kinőni mindent mint a te babád, mert akkor nagy bajban leszünkKép...én ugyanis vettem még 50-es méretet is, mert általában kissebbek az átlagnál...

Rita
2*29+3
trus
 
 


Sziasztok

Nálunk az utolso uh-n becsültek egy sulyt és ebböl tudtuk már hogy jo nagy baba lesz.4070 grammal született igy nem is készültünk kis ruhákkal.Bár a védönö riogatott hogy az uh csalhat akár fél kilokat is lefele felfele egyaránt ha nem igazán hozzáértö nézi.
Rita hát tényleg nem egyszerü két babával.párom is ikreket akart meg az aposom is állandoan azt mondogatta,hogy biztos azert nagy a hasam mert ikrek.Ö is nagyon szerette volna .
A ruhák után jönnek a játékok,már kezdtünk nézegetni azt is de elképesztö milyen árak vannak játékfronton is.Nem tud valaki egy jo játékboltot,mert igazán azt sem találtunk.
Nikk

Kép
Kép
nikk0830
 
 


Trus!
A tornát olvastam a netenKép Mikor eszembe jutott akkor 50 hüvelyösszehúzást csináltam, ez olyan mikor pisilned kell de visszatartod, eleinte alig tudtam megcsinálni, aztán egyre több ideig tudtam tartani.Szopi közben is lehet csinálni pld.

A babó kezdi megszokni az éjszakátKépEgyszer kel csak fel szopizni.Én meg alhatok végreKép

Én összesen 8 kilót híztam, és szülés után le is ment, 7 a kórházban, 1 később.Mondjuk a cukrom miatt diétáznom kellett, nehéz volt, de mindent a baba érdekében.

Noémi
fantikbaba
 
 


nikk, jesszasz, 68as? enyim 5 hetes még 56osban nyomul, pedig kis dagadt :-D már 4500 g. 1 kgval több, mint ahogy született...

rita, még szólj rám, bal kezemben a csöppem :-)

KépKép Kép
mzsperx
 
 


Mzs!

Hannának már kicsik az 56-os bodyk, a rugik még jók. 5270 g a drágám (1,5 kg plusz a születése óta).
Nagyobbik lányod hogy viseli?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Mzs

Már van egy két 68-as ami már kezd kicsi lenni Kép) hát igen nö mint a gomba.Ö már 5600 gr már több mint másfél kg születése ota.Viszont nagyon hosszu baba.
Rita:Kriston Andreának is van egy könyve Intimtorna cimmel azt hiszem.Abban is vannak különbözö gyakorlatok.Én nagyon jo könyvnek találom.Tart orákat is.
Bébi már elég jol alszik éjszaka.11 körül alszik el és reggel 6 körül kel fel.
Nikk

Kép
Kép
nikk0830
 
 


<pre>

Név Kismami életkora A gyerekek neve - életkora Baba születik

Kata Hanna- 5 éves Marcell:2004.10.24.
Szohi 1.baba (kislány) 2004.11.06.
Kriszta 29 1. baba Dávid:2004.12.06.
Rita 23 ikrek 2004.12.04.
Tüni 28 Gergő- 21 hónapos 2005.01.12.
Kisvirág 24 1.baba (fiú) 2005.01.15.
Eszter 28 1.baba 2005.02.01.
Éowyn Zsófi- 21 hónapos 2005.04.02.
Andi 26 Dani - 17 hónapos 2005.04.17.
Panni 28 Márk- 2 éves 2005.04.26.
Dóri 30 Miksa- 4 éves Hédi- 2004.02.15.
Tünde 33 Málna- 2 éves Panka- 2004.02.17.
Vera 32 Adél- 2004.02.18.
Zafi 28 Réka- 2 éves Péter- 2004.02.20.
Zsuzsó 32 Dana- 2 éves Abigél- 2004.02.26.
Atocha 39 Márton- 6 Balázs- 2 és fél éves Dávid- 2004.06.10.
Kisdió Ákos- 2004.07.29.
Nalika 30 Peti- 9 Tomi- 2 éves Timi- 2004.08.03.
Anikó 33 Gergő- 8 Kata- 5 éves Bence- 2004.08.05.
Beja 28 Bálint- 2 éves Eszter- 2004.08.01.
Noémi 28 Heléna- 2004.08.25.
Edo Dávid- 2004.08.14.
Niki 26 Endre- 2004.08.30
Beszti 29 Beni- 5 Nátán- 2 éves Hanna- 2004.09.15.
Mzsperx 30 Laura- 2 éves Noémi- 2004.09.16.
</pre>
Mindenkit szerettel várok a táblázatba, aki még nincs benne, a MÁV-ban szül(t), és van kedve együtt várni velünk a babáját, és a többi. Ha valakinek a fent szereplők között szülinapja van, szóljon, és javítom az évszámot! Változtatási ötleteiteket is szívesen veszem.

Sziasztok, Kata és szohi, ügyeskedjetek, és írjatok, hogy mi van veletek!
Atocha, gondolom időközben meggyógyultatok.
Mi november 1-vel elköltözünk, kiadjuk a lakást, mert nem sikerült eladni, ok: amiért mi is elköltözünk..., és kiveszünk egyet máshol. Kép
Üdv mindenkinek, pocakosodjatok nyugodtan és szépen! (akinek nem inge, ne vegye magára)
Vera
kóci
 
 


Sziasztok,

Hát még mindig 1ben ! Ahogy a tabliból látjátok, tegnapra voltam kiírva, de még mindig sehol semmi, nem érzek semmi különöset. Holnap este megyek dokihoz, majd megírom mi volt.

Puszi,
Kata

Kép

Kép
anyamanya
 
 


Szia Kata,
nagyon izgulok értedKép Valszeg azért késik, mert kíméled magad. Én annak idején majd 2 hetet késtem, mert anyukám lába gipszben volt.. De előbb-utóbb megtörténik a nagy találkozás!

Pussz,
Nalika
nalika
 
 


Kata, már én is nagyon izgulok!! Kép
ne feljetsd majd az sms-t, már ki sem kapcsolom a telómat, nehogy lemaradjak valamiről Kép
Vigyázz magadra, és majd írd meg mi volt a dokinál
ANdi
psandi
 
 


Szia Nalika, Andi Kép
köszi a drukkokat, nagyon jólesik, hogy ennyien gondolnak rám.
A kímélő életmódban lehet valami, mert a mostani a 3. hét, hogy vagy Anyu, vagy Anyós van itt felváltva, hogy legyen aki Hannára felügyel, ha nekünk rohanni kell. Viszont ez azt jelenti, hogy nekem nem igazán engednek semmit csinálni Kép vagy inkább Kép ?

Puszi,
Kata

Kép

Kép
anyamanya
 
 


beszti, hát nem semmi, hanna is hog hízik, én még aszittem, hogy az én lányom csak a hízósmalac :-D
nagylány nem túl jól, mert noémi kézbebaba, egy perc időm nincs rá :-( nálato mizu?
anyamanya, hajrá!

KépKép Kép
mzsperx
 
 


Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Mivel látom, hogy többen is jártok Kisfalvi doktorhoz, szeretném megkérdezni, hogy hogyan/mikor/milyen telefonszámon kell bejelentkezni hozzá.
Vannak ugyan infóim, de azok már több, mint egy évesek - és az alatt sok minden változhatott.
Előre is köszönöm, ha válaszoltok itt vagy e-mailben (t_zs@freemail.hu).
Calla
calandrella
 
 


Mzs, Beszti, egy kis segitséget kérnék, mivel ti nemrég szültetek. Milyen tipusu ruhábol hány darab kell a babának? Nekem 02.01-re van kiirva. Akkor már ne vegyek tul sok télit igaz? Néha már azt gondolom, hogy majd ha megszületik megveszem neki. Nem tudom hogy 56-osbol mennyit vegyek, meddig lesz rá jo. Bár ahogy olvaslak benneteket ez kiszámithatatlan...

Köszi,
Eszter2004
26+5
eszter2004
 
 


Eszter, bocs, hogy belekotyogok, de mivel az én első babám februári, azt hiszem talán tudok segíteni.
Én anno úgy gondolkodtam, hogy hosszú ujjú body + rövid ujjú rugi vagy ujjatlan rugi + hosszú ujjú body legyen a babán. Valamint eggyel több réteg ruha, mint amennyi rajtunk van. És egészen a nagy meleg beálltáig tudta ezeket a rucikat hordani. Igaz, én próbáltam nem vastag plüss rugikat venni, hanem normál pamutokat.
És nagyon jól jött, hogy volt több váltás ruha, mert elég sok balesetünk volt, amíg meg nem találtuk a megfelelő pelenkát és így nem kellett túl gyakran mosni.
Calla
calandrella
 
 


Eszter!

Én már nem vagyok teljesen mérvadó, mert Hanna 3. gyerekként jóval nagyobb készlettel rendelkezik a szükségesnél. Igaz, mivel időnként én is változom abban, hogy épp mit kedvelek, még most is vettem hozzá.
Most nekem épp a hosszúujjú body és ujjatlan rugi a nyerő, főleg ezt a kombinációt használom, ritkábban a másik párost.
Az biztos, hogy bodyból pár darab 56-os elég elsőre (max. ha kicsi lesz, akkor veszel még), 62-esetazért nyugodtan vehetsz, nem lesz olyan hamar meleg még, ha februárban születik, hogy ne tudná majd hordani.
56-os rugiból viszont én is elmentem még venni, 6-7 db ujjatlant, és 2-3 hosszúujjút használok rendszeresen, igaz nem mind 56-os (annak ellenére, hogy Hanna 3800 g-mal és 56 cm-rel született valahogy nem tűntek jónak a 62-es rugik, állandóan belecsúszott a lába, ezért vettem még 4 db 56-os rugit akkor, amikor 2 hetes volt, még mindig hordja őket).
Nem tudok túl gyakran mosni babaruhát (ugye két másik gyerek is van), csak akkor teszem, ha egy (vagy közel egy) mosógépnyi összegyűlt.
Azért arra készülj, hogy az első időben nem fogsz tudni csak úgy elmenni ruhát venni, így fontos, hogy azért a legszükségesebb meglegyen.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Calla,
adnám a mobiját, de nem tudtam én sem utolérni. Vagy ki van kapcsolva, vagy megváltozott. Szerintem hívd fel a kh-at, és kérd őt. (De érdemes mondanod, hogy a nőgyógyász Kisfalvit kéred, mert nem ő az egyetlen Kisfalvi dr a MÁVban. Kép)

Virág
virág78
 
 


Calla, Beszti nagyon szépen köszönöm a segitséget! Akkor eddig ha minden igaz jol vásároltam. Kép

Jó babázást mindenkinek!

Puszi,
Eszter
eszter2004
 
 


Virág, köszi szépen. Akkor megpróbálom ott. Reménykedtem, hogy esetleg már van magánrendelése is, de ezek szerint azóta nem lett.
Calla
calandrella
 
 


Sziasztok!
Új vagyok, karácsonyra (dec.25.) várom a babát és a Kisfalvihoz járok. Igaz eddig csak kétszer voltam nála.
Calla, én tudok neked mobilszámot adni, csak most hirtelen nem tudom eldönteni mennyire etikus ezt egy nyilvános fórumra feltenni. Ha megírod az emailedet küldöm a számot.
Enyém cím: szavitri@hotmail.com

Lányok, akik a Kisfalvihoz jártok!
Ti, hogy intézitek az anyagiakat, fizettek egyáltalán valamit? Nekem nagyon kínos ez a kérdés, egyáltalán nem tudom, hogyan kezeljem, de nyugtalanít, hogy nincs tisztázva.
Savitri

KépKép
savitri
 
 


Calla!
közben megtaláltam a címedet, elküldtem a telefonszámot

KépKép
savitri
 
 


Hello Savitri, hogy hogy még csak kétszer voltál nála, mikor mindjárt szülsz? Kép

Figyu a fizetés az egy olyan dolog, hogy vagy a doki elöre megmondja a tarifát, vagy a szülés után adsz neki amennyit gondolsz. Ha magánrendelésre jársz, akkor általában annak a tizszerese. Próbáld ezt lazán kezelni. Kép Adj annyit amennyit érzel, amennyit megengedhetsz magadnak. Kép Egyébként nagyon sok jot irtak itt a dokidrol. Kép

Szia,
Eszter
27+2
eszter2004
 
 


Sziasztok !

Az itteni topikhoz kicsit hűtlen lettem, eddig csak az őszibe tudtam írni pár sort.

Pénteken megszületett Marci 3250 gr., 57 cm. A szülés szerencsére simán ment, tartani lehetett tőle, hogy császározni kell Marci ferde fekvése miatt. Az utolsó pillanatban aztán beilleszkedett és 1+1/2 óra tolófájásos hajcihő után egészségesen megszületett. Az mentett meg a nyiszakolástól, hogy Babó szívhangja nem esett le huzamosabb ideig. Nagyon büszke is vagyok rá, hogy ilyen stramm kisbaba, élete első nagy próbatételén így sikeresen túl is jutott.

Bocsi, hogy a többi hsz-ra most nem tudok reagálni, de a szopik és altatások között (sajna úgy néz ki, Marci kezd hasfájós lenni) nincs túl sok időm.

Pusz,
Kata
Kép

Kép

Kép
anyamanya
 
 


Szia Eszter!
Hát kicsit későn választottam dokit mert semmi támpontom nem volt, addig meg a lakhely szerinti nőgyógyászhoz jártam terhes rendelésre.
A Kisfalvihoz is normál rendelésre járok, szerintem. Nekem legalábbis a Máv kórház reggel 7:45 annak tűnik.
Az anyagiakkal azért vacakolok, mert az első alkalommal nem kérdeztem rá, a doki meg nem mondott semmit. Másodszor a férjemmel voltunk és én rábíztam ezt a férfias feladatot, de valahogy neki se tűnt olyannak a szitu.
Holnap reggel megyünk legközelebb és nem tudom, hogy rákérdezzek vagy tényleg csak a szülés után amennyit gondolok. Nyilván az utóbbi a kifizetődőbb. Végülis a szabad orvos választás a tb keretein belül is működik, nem?

Tényleg, a szülésznőkkel ez, hogy megy? mert mi szülésznőt is szeretnénk választani.

üdv Savitri

KépKép
savitri
 
 


Szia Savitri!

Új vagyok a lapon, de augusztusban második lányomat szültem a MÁV-ban (az elsőt is itt születm). Igaz, nem a Kisfalvinál, de a mellettem fekvő lány nála szült, anyagiak dolgában tudok felvilágosítani.
Mi is választottunk szülésznőt, és mindkét babámat ő segítette világra. Mi nagyon meg voltunk vele elégedve. Ha gondolod, személyes mailben az ő nevét és telefonszámát is el tudom küldeni.
gódi
 
 


Kata, ezer gratula a gyönyörü babához!! Kép)
Savitri, akkor Gódi kompetensebb választ tud neked adni mint én.

Addig is amig fellendül a topic mindenkinek jo babázást.

Eszter
27+3
eszter2004
 
 


Köszi az infókat!
Abbahagytam a pánikolást.
Savitri

KépKép
savitri
 
 


Kata, ismeretlenül is szeretnék gratulálni Marcihoz! Gyönyörű formás kisfiú. Jó egészséget, sok tejcsit kívánok nektek!

Savitri, köszönöm szépen a telefonszámot!

Gódi, kérlek szépen, küldd el nekem is, azt amit az anyagiakról megtudtál a Kisfalvi doktor kismamájától. Előre is köszönöm.
Calla
calandrella
 
 


Kata!
Nagyon édes a Marci! Gratulálok hozzá!
A hasfájósságra két tippem van: Gripe Water (mi a Mega Toys-ban vettük) szopi előtt egy-egy kávéskanál. Teljesen ártalmatlan, jó ízű és nagyon hatékony.
A másik a hajszárító: alacsony fokozatra állítva melegítsd vele a pici hasát és közben a másik kezeddel simogasd a hasát az óramutató járásával megegyező irányban. Nálunk nagyon bejött. Zorka ha meghallotta a fürdőszobából a hajszárító hangját, már elernyedt, és aludt.

Calla!
Szívesen megírom, amit a Kisfalviról hallottam, de írd meg a mail címed. A téma nem publikus.
Egyébként a "szomszédasszony" nagyon elégedett volt vele.

...és had dicsekedjek a "kis tyúkjaimmal"...

Kép
Kép
gódi
 
 


Eszter, Gódi Kép
Köszönöm szépen a gratulációkat.

Gódi,
Hannával is megszenvedtük az első 4 hónapot, ő is nagyon hasfájós volt, akkor pont a Gripe Water-t használtuk. Nagyon bevált, de azt csak 1 hónapos kortól lehet használni. Egyébként most úgy tűnik, hogy ez a problémánk nem olyan vészes (még), egy kis köményteától szépen megnyugszik.

Puszi,
Kata

Kép

Kép
anyamanya
 
 


Calla Kép
Majdnem kihagytalak ! Neked is köszönöm KépKépKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya
 
 


Emőke nagyon aranyosak a gyerkőcök, és a hajszárítós trükk is nagyon tetszik, még nem hallottam ilyet. Kép

Eszter
27+5
eszter2004
 
 


Kedves Gódi!

Eltudnád küldeni nekem is az informáciokat!
Nekem a legjobb barátnöm fog nála szülni!!!
Zsófi
zsófi76
 
 


Kedves Gódi!

Csudaszép kis csibéd vannak!

A címem: t_zs@freemail.hu. Előre is köszönöm, ha írsz.
Calla
calandrella
 
 


Kata!

Tényleg, a Gripe Watert-t csak a második hónapban kezdtük kipróbálni. Addig Espumisan cseppet kapott, az is bevált. A doktor nénink azt mondta, hogy nincs benne olyan dolog, ami felszívódna, csak fizikai szinten bombázza szét a buborékokat, és segíti a durizást, úgyhogy akár szopinként adhatom.
Bár igazán a hajszárító jött be. Főleg este.

Zorka most dec.30-án lesz két éves, és nem emlékszem, meddig volt hasfájós. Dorka most három hónapos, és még neheztel, ha vissza akarom fogni a Gripe Water-t. Nálatok meddig tartott a nagyobb gyerkőcnél?
gódi
 
 


Gódi!
Nagyon köszönöm az e-mailt!
zsófi76
 
 


Gódi,
Hannánál nem sokkal azelőtt kezdődött, hogy betöltötte volna az 1 hónapot és 4 hónapos koráig tartott. Nappal minden etetés közötti időszakot végigbőgte, éjjel volt viszonylagos nyugalom, szerintem ő is jól kimerült addigra.

Amikor a Gripe Water-t elkezdtük használni, tök jól bevált, ahogy a pocakjába leért, már meg is nyugodott, viszont egy bizonyos idő után (már nem emlékszem pontosan) mintha hozzászokott volna a szervezete és az sem hatott. Az volt a szerencsénk, hogy ez már nem volt olyan hosszú idő.

Kata

Kép

Kép
anyamanya
 
 


Sziaszok!

Tud nekem valaki segíteni?
Lesz holnap Szűlők iskolája?
Vendég
 


Savitri!
Voltál azóta a Kisfalvinál?
Melyik szülésznőt ajánlotta? Nem ismerek közülük csak néhányat, de kíváncsi lennék. Szimpi?

Jkriszta!
Azt nem tudom, lesz-e Sz.Isk-ja, de hívd fel a szülőszobát (éjjel-nappal) biztos meg tudják mondani (475-2664)
Gódi
gódi
 
 


Gódi!

Köszike! Lesz!

Kriszta
Vendég
 


Jkriszta!
ma lesz szülők iskolája 18h-kor

Gódi!
Kisfalvihoz nov.30-án megyek legközelebb akkor ajánl majd szülésznőt

Lányok!
közületek senki se jár kismamatornára a mávba?
én már szeptember óta járok és tök jó, a gyógytornász lány nagyon kedves és egy csomó kérdésre tud válaszolni szüléssel és a kórházzal kapcsolatban.
Hétfőn és szerdán van 14h-tól kb. 15:30-ig de mindig eldumáljuk az időt 16h-ig
Úgy kell jönni mintha szülők iskolájába jönnétek, csak a bejáratnál rögtön balra fordulsz, átmész az üvegajtón, majd jobbra lesz egy dupla ajtó valami gyógytorna vagy tornaterem felirattal ott kell bejönni, ott már könnyen megtalálod az öltöző feliratú ajtót ahol ha nem késel mindig van valaki aki már régebb óta jár és elmondja mi merre hány méter.

üdv savitri

KépKép
savitri
 
 


Hello!
Én ia Kisfalvihoz járok,ápr.-ban fogok szülni.Valahogy én is kicsit gondban vagyok a pénz kérdésselmert ő valahogy nam "olyan"!
Gódi!Elküldenéd nekem is légyszi az infókat a Kisfalvi anyagi részéről,Köszi előre is.Ja és légysz a szülésznő infokat is,az is érdekel mert tanácstalam vagyok e téren.Az első babámnál nem volt és kicsit éreztem a hiányát hogy nincs fogadott.
Cella!
Én először 3 ezret adtam neki a rendelőben Egyátalán nem az az orvos aki elvárja de én valahogy úgy éreztem hogy adok...szívből,szívesen.
Sziasztok,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok Mamik!

Van egy dilemmám, amire várnám a véleményeteket.
Mindkét babámat a MÁV-ban szültem, de az elsőt HSZ-nél, míg a másodikat a SZG-nél. (nem GY, G-nél)Az orvosváltást HSZ ismert okú távozása indokolta, és ő ajánlotta maga helyett a második dokit, amikor én úgy döntöttem 32 hetesen, hogy mégiscsak visszamnnék a MÁV-ba szülni. Viszont a második dokival nem voltunk egy hullámhosszon, bár orvosilag csak pozitív véleményt tudok róla mondani.
És itt jön a nagy kérdés: Mi gondolkodunk a harmadik babában is. Nagyon ciki más orvost választani a harmadik babához? A szülésznőnkkel meg a MÁV-val nagyon meg voltunk elégedve, jó lenne e két biztos pontot megtartani.
Ha meg ciki, akkor menjek inkább máshova szülni? Vagy úgyis a szülésznő a lényeg, nem olyan nagy cucc, hogy a dokival nem vagyunk egy hullámhosszon?
Kiváncsi vagyok a véleményetekre!!!!
Gódi
gódi
 
 


GódiKép
Nekem nagyon fontos, hogy egy hullámhosszon legyek a dokival, hiszen a terhesség nem csak a szülésből áll, és a doki az, aki végigkísér a 9 hónap alatt. Szerintem egyáltalán nem ciki, hogy ha keresel egy olyan orvost, akivel "egymásra tudtok hangolódni". Főleg, ha a kórházzal is meg voltál elégedve (no meg már ismered a helyi szokásokat is), szerintem semmiképpen ne válts! Ráadásul pont nem is a két UH-s doki volt az orvosod, akikkel óhatatlanul összefuthatsz, úgyhogy lehet, hogy az előző dokiddal egyáltalán nem fogsz találkozni.
Egyébként akartam írni a múltkor, hogy az én kisfiam pedig dec. 31-én lesz 2 éves, úgyhogy két éve pont egyszerre voltunk bentKép

Pussssz
Tüni
tüni
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?