Új privát üzeneted érkezett!

Kissedi,
én a Forgácsba járok, és ott is nagyon családias a légkör, és ott is csak 2 doki és 2 assztisztens van, na meg 3 biológus és egy altatós doki.
Mi ezeken 4 év alatt mentünk keresztül és hát eléggé megedződtünk. :roll: Nagyon drukkolok, hogy te sikeresebb legyél :wink:

Rodina,
jó lesz az a 37. hét, inkább erre fókuszálj, mint a 34-re :wink: Kitartás, én együtt érzek veled, mint ahogy itt mindenki. De mostmár azért nekem is jó pár hét fekvés van a hátam mögött és az idő csak vánszorog :evil:

i.kata
 
 


Kata!
Hidd el, el fog telni ez az idő is. Én lassan 2 hete fekszem, és még kb 6-szor ennyit kell kibírni! Az elmúlt jó másfél évben, eddig ez a legkönnyebb! :lol: :wink:

rodina74
 
 


Képzeljétek, ma beszéltem egy csajszival, akivel együtt voltunk a 3. beültetésen. Úgy volt, hogy szeptemberben kezdhet a várólista miatt, de felhívták május végén az intézetből, hogy üresedés van, mert valaki spontán babás lett és ha még időben megjön neki, akkor júniusban mehet a lombik. Most 8 hetes terhes. Nekem ez annyira tetszik, hogy külön felhívták, bár bztos nekik is ez volt az érdekük. :lol: Na meg az is, hogy valaki 2 lombik között lett spontán terhes :lol:

i.kata
 
 

 
 

Rodi,
jól van:-) Igaz én már mehetnék, de még nem merem túlzásba vinni, minden nap csak egy kicsit.
Annyira emlékszem, tesóm szinte végigaludta a fekvést a kislányával. :lol: Bárcsak nekem is ilyen jó kis alvókám lenne, de engem kora reggel kidob az ágy. :?

i.kata
 
 


Sziasztok

Gyors bekukk mert a leányzom aktiválta magát.

Dy mit mondtak tegnap gyere a hírekkel!!!

Rodina pihizz és nem lesz semmi baj hamar eltelik az idő a jobbik eset hogy otthon fekszel és nem kórházban!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm a kép hozzászólásokat!!
Sziasztok majd még jövök

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok Lányok!

Tegnap voltam a Mensmentisben Rencz doktornőnél.
" Leletei alapján jól van, 28. hetes gravida. Javaslat: diéta tovább. Kontroll: szükség szerint a szoptatás befejeztével" :D :D :D

Minden a legnagyobb rendben!!!! Meg lettem dicsérve.
a 7,2-es OGTT-m teljesen jó.
A Meforal szerinte már nem oszt, és nem szoroz nálam, mert annak a "támadási pontja" a zsírszövet, abból meg nekem nincs elég ahhoz hogy hatékony legyen.
Szoptatás után menjek vissza, gyógyszert váltunk ha kell.
Addig, ebben a várandóssságban már semmit megismételni nem kell, vérvétel nem kell, meforal felesleges, elég a diéta, és semmi olyan belgyógyászati státuszom nincs, ami a szülésemet negatív irányba befolyásolná. :D :D :D :D
Semmit nem veszítettem azzal, hogy nem voltam hamarabb OGTT-n.
Az ösztöneim teljesen jókat súgtak, annak ellenére, hogy tavaly szeptember óta nem voltam Rencz doktornőnél :oops:
Nagyon örülök!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Kissedi!
Bromocriptinből mennyit kell szedned? Mikor mész a következő vizsgálatra? Hogy vagy, nem visel meg a Closti?

Bikfy!
Sikerül a kontrollra időpontot szerezned?

Kata!
Remélem nem lesz gond a gyomorsavval többet. Aztán, hogy lassan betöltöd a 12. hetet, remélem neked is elkezdődik a kismamaság legszebb része, mikor erőtől duzzadsz ... stb. :)
Irigylem azokat, akikkel két lombik között spontán megeshet a csoda... De mindannyiunknak megvan a maga keresztje. És persze a sikerek tényleg mind pozitív példák! most már csak az kell, hogy sikerüljön a lánynak is a szeptemberi lombik! :)

Rodi!
Imák érted is mennek, és remélem hétfőn végre megnyugtat a doki is, hogy csak így tovább, és minden rendben lesz! És tényleg ne gondolj más lehetőségre, fekszel, betartod az utasításokat, baj nem lehet!
Nekem lombik azért csak novemberben lehet, mert hosszú sor van. :( Mondjuk pontosan nem tudom, mikor lesz, majd ha megyünk a dokihoz, akkor fogok többet tudni, de úgy sejtem, hogy kb. akkor lesz. Sajnos kb. fél évente lehet lombikra menni a Kaaliban. Ez az idegörlő, a várakozás. Bár most legalább nyár van!

Vius!
Tényleg, te is megszenvedtél a fekvéssel. Mennyit kellett feküdnöd, és mikortól voltál kórházban? Olyan ügyesen végigcsináltad azt is, és most nap, mint nap csodálhatjuk a kis, édes Darinkát!

Natikám!
Nagyon várunk vissza! Remélem nagyon-nagyon jól éreztétek magatokat a nyaraláson és tudtatok lazítani! Kívánom, hogy ez legyen az utolsó ilyen hármasban töltött nyaratok, és jövő ilyenkor már itt legyen a kistesó legalább egy ultrahangképen! :)

Dy!
Gyere! Aggódunk érted!

Eclipse!
Ügyes vagy, örülök, hogy minden rendben. Jó ezt hallani!

BEZE!!!!
Merre jársz? Mi van veletek? Gyere, nagyon hiányzol ám!

Aagassi!
Lassan, de telik az idő, lassan hazajön a párod. Végleg jön,vagy még vissza fog menni a közeljövőben?

Babicsek!
Már péntek van! :) Gyere és mesélj, milyen volt a vendégekkel!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Rodina
Vigyázz magadra nagyon! Lehet, hogy megpróbálom ezt a fajta beszélgetést.

Most azt nem tudom, hogy igyak-e teát, vagy szedjek valamit, mert még nem tudom, hogy mi lesz, hova megyek, nem megyek. Az biztos, hogy augusztus végén megyek talpmasszázsra, ahol teljes álapotfelmérést csinálnak. Erről is hallottam, már jókat, mert egy pesti intézetbe is dolgozik ez az ember, ahol több anyuka írt, hogy sikeres volt baba ügyben. Persze nem tudom pontosan, hogy csak talpmasszázsos kezelésük volt, vagy más is.

timejka
 
 


Lucuzs!
Hogy vagy? Javul a torkod? Gyógyulást!

Timejka!
Bence születésekor nem volt valami komplikáció? Nem lehet, hogy téged félt nagyon, és ezért ideges mindig ettől a témától a párod? Jó lenne kideríteni, hogy mi az oka, amiért fél ettől a témától. Drukkolok, hogy megértsétek egymást!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki
Nem volt semmi a Bencénél. A páromnak az a baja, hogy nagy lesz a korkülönbség, meg el van egy gyerekkel, főleg az anyagiak miatt, merthogy pénz kell két gyerekhez is. Akarom mondani több pénzt kell. Tény, hogy van hitelünk, nem a legjobb a helyzet, éhen halástól még messze vagyunk, de engem ez nem tart vissza, páromat viszont igen. Úgyhogy ez a gond nála.

timejka
 
 


Timejka!
Így már értem. Néha azért irigylem a pasiktól, hogy ennyire nem az érzelmeik irányítják őket, mármint a józan ész mond valamit, és kész, azt akarják ők is... Engem annyira az érzelmeim irányítanak, hogy az már túlzás. :roll: De pont a gyermek utáni vágyat biztos nem lehet egy nőben ilyen racionális okokkal elnyomni.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki
Hát, ja, igazad van. Vagy megölöm, vagy nem tzudom mit csinálok. Pénzünk sincs arra, hogy 2 gyerekünk legyen, nagy a korkülönbség, és mi van ha ennyi idősen beteg gyerekünk születik. Mondtam még valami más ok? Nem normális. Most megyek tanulni a gyerekkel, majd részletezem

timejka
 
 


Hali

Itthon nem kelett feküdnöm mondjuk a kórházban sem de ott mit tud az ember csinálni?Semmit bőgni meg aludni meg feküdni.

Összesen 6 hetet voltam kórházban.
34.héttől és persze innen tőlünk 100kmre nem is úgy volt hogy minden nap jöttek minden másnap és igy is elment egy csomó pénz a tankolásra amit lehetett volna másra is költeni

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kiki,
lehet rosszul írtam, nem tudom, de a csajszi, akiről írtam mehetett júniusban lombikra akismama helyére és neki is sikerült. Most 8 hetes ez az ismerősöm, akinek elvileg szeptemberben lett volna a lombikja.

Timejka,
azért gondolom van jó pár kisgyerekes ismerősötök, biztos kanátok egy csomó mindent kölcsönbe, vagy akár ajándékba, nem? Nálunk tesóméknak született meg először a kisgyerekük, és a Lili holmijai végigmentek szinte az összes gyereken a családban. Mondtam is, hogy ezek már úgy el vannak koptatva, hogy nekem nem kellenek :oops: De amúgy a 8 éves unokahugom hordozóját most épp apumék használják a hugomnak, aki fél éves lesz :roll: Ezeken egy csomót lehet spórolni, igaz ez csak a kezdet, de végülis ez a leghúzósabb anyagilag.
A betegségek esélye...erre valók a vizsgálatok.
Képzeld, közelállunk hozzá, hogy visszaköltözünk Tbányára. Tatára szívesebben mennék, de nagyon drága :?

i.kata
 
 


Kata!
Visszaolvastam, hogy mit írtál, hát, teljesen egyértelmű... Nem is tudom, hogy tudtam ennyi mindent félreérteni... :oops: Ez a tipikus, valami van a fejemben (vmiért azt gondoltam, hogy a legutóbbi lombikotok volt együtt), és aztán az egész levelet eköré a gondolat köré formáltam át... Kb. minden második szót félreértelmeztem... :shock: :lol:
De a lényeg, hogy sikerült neki is a meglepetés-lombik! :)

Vius!
Azért a 6 hét is kemény lehetett. Igazad van, hogy inkább otthon fekve, mint a kórházban bárhogyan...

Kata!
Ha az unokahugod kisruhácskái már körbementek a családon, és elhasználódtak, akkor sok gyermek lehet, és biztos vettek mindnek még ezt-azt, ami meg jó állapotban lehet még... :)
Az fura érzés lehet, mikor gyermeket szeretnél és tesód születik.

Csajok!
A pogimnak akkora sikere lett, hogy sütök egy újabb adagot. Kér megint valaki? :) Ráadásul dupla adagot sütök, mert holnap megyünk buliba Székesfehérvárra, utána meg a hétvége maradék részét a Balatonon töltjük.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok,

Kata,

gratulálok a 11. hétfordulóhoz, nemsokára itt a 12. és jöhet a megkönnyebbülés :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
még ne gratulálj, majd egy hét múlva inkább :lol:

Kiki,
hajaj, ne is mondd, de még mennyire fura érzés, hogy van egy 20 és egy 27 évvel fiatalabb hugom is. Van egy nővérem is azért :lol: Persze a 2 hugi féltesó apukám jóvoltából. Az elsőt is nehéz volt feldolgozni, de a másodikat azután tudtuk meg 2 hónappal, hogy a mi babánk elment. Gondolhatod milyen volt, mintha kést forgatnának bennem :oops: :roll:
Családban a ruhák azok csak 3 csajszinál voltak, de a babakocsi az volt lányoknál is fiúknál is, legalább 5 gyerek használta végig.

i.kata
 
 


Kata! Hát tényleg fura lehet két ilyen pici hugival. Sőt több mint fura, mikor egyidősek lehetnének a ti babátokkal... hát nem semmi próbák elé állított az élet titeket!

Viszont nézz a vonidra! Szépen csendben araszol a nyuszid! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs,
az a nyuszi igazán felhúzhatná a nyúlcipőt és előre rohanhatna pár hetet :lol:
Nővérem kislánya idősebb, mint a 2 hugunk. Szóval apum unokája idősebb a lányainál...

i.kata
 
 


Kata
Tudod mennyi babaruhám van? Anyuéknál van egy csomó. Én nem aggódok az ilyen miatt. A sógornőm is folyamatosan adj anekem a kinőtt ruhákat, mert neki már több gyerek nem kell és tudja, hogy én szeretek. Kiságy, babakocsi minden lenne.
Na de jó lenne ha költöznéetek. Tatabányán valóban lementek a lakás árak, de Tatán nem, bár azért biztos ki lehet fogni.

És most ismét egy kérdés, kérés: (nemcsak nekem lenne rá szükségem) Budapesten megbízható, normális, nem túl drága, odafigyelő orvos, kórházt tudnátok mondani?

timejka
 
 


Kata!
Igen, ezek mindig kemény dolgok, mikor rokon, barát, munkatárs, szomszéd, boldog, boldogtalan, szóval mindenki, de mindenki babásodik már, csak te nem. És telnek az évek, mi is elérjük a 4 év várakozást most augusztusban, és még mindig "csak" egy vetélést tudunk felmutatni. Ezért is drukkolok neked nagyon, nagyon, mert nálad is látom, hogy van tovább, nem szabad feladni. Ezért is drukkolok úgy, mintha az én pocakomban lenne a baba! :)

Lucuzs!
Hogy érzed magad? Torkod javul?

Timejka!
Én nem tudok dokit mondani, nekem nincs sajátom. :(
Látom egy csomó mindenetek lenne a kistesóhoz. Nem is értem a párod, miért ragaszkodik ennyire az anyagi kifogáshoz.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki! Hát a torkom nem igazán akar javulni, hirtelen olyan köhögés kap el többször, hogy alig bírom abbahagyni. És az a fura, hogy a köptetők sem segítenek.

Beze! Merre vagy? Már nekem is többször eszembe jutottál. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kiki,
olyan drága vagy, hogy így izgulsz velem együtt :lol: Átérzem a helyzetedet, ilyenkor tényleg jó, ha mások példáján azt látod van még tovább. De én nagyon szégyellem ám magam, hogy így be vagyok f*sva :oops:

Timejka,
én ahhoz a dokihoz járok, aki ott van a Forgácsban. Én nagyon csípem őt, nagyon emberséges és nem drága. A magánban 7.000 Ft, igaz most a 12. heti uh-ra speckó helyre kell mennem.

i.kata
 
 


Lucuzs,
én torokra csak ajánlani tudum a Tentum verde szopogatós tablettát. Úgy tudom babásan is lehet használni.

i.kata
 
 


Sziasztok!

Úgy tűnik, ma egyedül leszek, api elmegy haverozni. Ki ér rá ma este?

Timejka!
Dr. Fülöp Istvánt tudom ajánlani, én nem tudom, hogy mi számít drágának Pesten. Nekem annál nincs drágább, hogy más orvosok elbabrálták 2 évemet. Ő 3 perc alatt megtalálta a fő gondot nálam. Van magánrendelése szuper felszereltséggel és a Régi Nyírő Gyulában vezeti a meddőségi részleget. Kedves, szimpatikus és profi.

Katus!
Már csak 1 hét. Azt fél lábon is kibírjuk. Aztán iszunk. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
a Nyírőben több doki is van a meddőségin?
A héten írt egy ismerősöm, aki oda járt a Forgácsba, de átment lombik előtt a volt Nyírőbe. Nem tudom miért, most megint visszajött a Forgácsba. Másik ismerősöm meg ugyanezt csinálta, de ő a Kaáliba tett kitérőt. :lol: Valahogy a többség visszajön a hosszú várólista ellenére is.

i.kata
 
 


Bikfy!
Már sütöm a pogiácsát!!! :)
Meg főzöm a kukoricát! Mi kell még?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki,
én is kukoricát főzök :lol:

i.kata
 
 


Kikim!
Majd jövő héten hívom a dokimat, remélem nincs szabin. Viszont Tüű doktorhoz augusztusban kellett volna mennem, persze nincs már időpont, csak szeptemberre, így el kell kéreckednem melóból. Nem túl jó, de majd megoldom.

Luci!
Jobbulást! Sok meleg mézes tea. Ez a tuti. :-)

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki, Katus!

Kukorica jöhet, azt imádom, bár most ettem egy fél dinnyét. Percenként kell pisilni mennem. Tele a pocakom.

Most derült ki, hogy megint terhes egy unokatesóm. Már nem ráz meg annyira, és ez olyan jól esik. Nem mondom, hogy nem foglalkoztat, de nem kell bőgnöm.

KépKépKép
bikfy
 
 


Katus!
Igen, több meddőségis doki is van ott.

KépKépKép
bikfy
 
 


Eclipse!
Csodás kismami vagy, nagyon boldognak tűnsz. Jó nézni a pofikádat, valósággal ragyogsz. Nagyon örülök Nektek. :wink: És a cukrod is szupi.

Rodika!
Bírod a fekvést? Sokat gondolok Rátok is. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
akkor biztos nem volt szerencsés az orvosválasztása. Amúgy most jut eszembe, hogy egy forgácsos ismerősöm nagyon kiokosította magát a meddőségikből és a győri kalit, a nyírőt és a forgácsot találta a legjobbaknak. :lol:
Nálunk a családban és a baráti körben is sok most a kismama.

i.kata
 
 


Katus!
És te hogy bírod a kismamák látványát? Mondjuk most, hogy kismama vagy, biztos könnyebb. Engem azért mindig megvisel, mikor kiderül valakiről a családban.

KépKépKép
bikfy
 
 


Mit csináltok a hét végén?

KépKépKép
bikfy
 
 


Lucuzs!
SAjnálom a torkod. REmélem javulni fog! Kétféle köhögés van, az egyik a száraz, amikor nincs mit felköhögni, és inkább nyugtatni kell a torkot. A másik pedig, mikor van mit felköhögni, akkor jó a köptető. De hogy honnan lehet tudni, hogy ez épp milyen köhögés, azt nem tudom. De egyszerre nem szabad köhögés csillapítót meg köhögtetőt is szedni. Ezzel vajon most segítettem? :roll:

Kata!
Viccelsz? TErmészetes, hogy be vagy f.sva. Én is azt teszem majd, ha egszer idáig jutok. De egy hét múlva végre megnyugtatnak, és kezdheted átadni magad az örömöknek... :) Ebben bízom nagyon!

Olyan finom kukoricát sikerült venni. Csak megint elfőtte a vizét, remélem nem égett le, szaga már van... :( De a múltkor is így jártam, mégis finom volt! :)

Bikfy!
Sajnálom a Tüüs időpontot, és drukk a jövő heti kontrollhoz!
Szuper, hogy ilyen jól kezeled az unokatesót. Nekem is a héten derült ki a munkatársamról, akivel egy nap van a szülinapunk, csak egy évvel fiatalabb, és májusban volt az esküvője. Persze attól próbálkozhatnak már régebb óta. És valahogy meg sem rázott igazán. Ez szerintem is jó jel! :)

Hú, most mennem kell még pogácsát szaggatni... Hiába, dupla adag, munka van vele, bocsi. :oops:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Bikfy! Mézes tea, hááát, azt nem igazán szabad nekem, tudod az IR miatt. De azért egy kis kanállal már bevettem. :oops: Meg nyomtam fokhagymát is, de holnap nem szeretnék szaglani, így ma leálltam vele. :roll:

Ha már kérdezted, remélem nem baj, hogy elmondom, mi holnap Tatára megyünk, pocakos tali lesz a 2010. novemberi babásoknak. :D
Ma egész nap sütöttem, remélem jó időnk lesz! :lol:

És ti? Mivel foglaljátok el magatokat?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kiki! Nekem száraz köhögésem van. És úgy tudom ezt előbb fel kell szakítani, aztán tud csak elmúlni. Lehet baromság? :oops: :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


mindjárt írok, csak most éppen eszek :oops: de addig is itt vagyok

KépKépKép
bikfy
 
 


Ööö, jól belekavartalak, és magam sem tudom. :( Attól függ, hogy van-e slejm, amit fel tudsz köhögni. Ezt szerintem a tüdő meghallgatásával, vagy nem tudom, mivel szokták megoldani a dokik. Na, lehet, jobb lett volna, ha semmit se mondok, mert nem is értek hozzá. Én inkább nem szoktam sem köptetőt, sem köhögés csillapítót szedni, csak ha a dokim mondja. Persze kevésbé vagyok köhögős. A férjem sokkal inkább szokott szenvedni vele. Szerintem mikor torokfájásos az ember, és fújja az orrát, akkor a köhögés sem száraz. Viszont a köptető célja, hogy oldja a kiköhögendő anyagot, és közben köhögtessen is. :oops:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki! Ebbe tényleg nagyon belekeveredtünk. :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bikfy! Jó étvágyat! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Jó étvágyat, Bikfy!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy,
én is mindig nehezen viseltem, ha megláttam egy pocakost, mindig ráhúztam az illető kismamára, hogy bezzeg neki sikerült. :oops: Így babásan ez a látvány most nem zavar, de egyenesen rettegek, nehogy nálunk baj legyen, mert akkor nem tudok pár évig családi rendezvényekre menni, mert tuti rá sem tudnék nézni egyik babára sem.

Lucuzs,
Tatán lesz a találkozó? :lol: Mi alapvetően a környékről valóak vagyunk, holnap is megyünk a szülőkhöz. Hol találkoztok majd? Nem fogok kukkolni, csak kíváncsi vagyok hova szerveztek ilyen találkozót :lol:
A Tantumot az nyugodtan próbáld ki, más kismami is ezt használta, aki most a babás inszemesben van :lol: Cukor sincs benne és nagyon tuti.

Kiki,
a mi kukoricánk finom lett, de azt hiszem nem bírtuk kivárni hogy rendesen megfőjjön :lol: De nekem így is ízlett. Ma vettem rebarbarát, hogy végre sütök rebarbara tortát. Egyszer ettem, és nagyon ízlett. Kerestem jó kis receptet, és úgy kezdődött, hogy nem szabad a káros hatása miatt sokat fogyasztani belőle. Na, akkor biztos ami biztos utánanézek a hatásának. Nagy betűkkel kiemelték, hogy kismamák kerüljék, mert vérbőséget okoz és hasmenést is. :evil: Olyan csalódott voltam, receptestűl odaadtam sógoromnak, f*ssanak inkább ők :lol:

Mi ma megnéztünk egy sorházat, ami 2 éves, de még nem lakott benne senki, viszont be van burkolva :? Hát...elég gáz a belseje, viszont nagyon jó áron van és ott laknak egy ugyanilyenben a barátaink is, ahol szintén jön a baba. Úgyhogy mi holnap szerzünk a barátainkttól egy alaprajzot, mert ugyanolyan az övék is, csaka tükörképe, és vasárnap elkezdünk számolgatni, hogy mennyi lenne egy komplett burkolat csere, ajtó csere és festés-tapétázás. Aztán hétfőn elkezdünk alkudozni.
Nekem már az egész ház összeállt a fejemben, ezerrel lüktet bennem a fészekrakó ösztön. Már tapétát is kinéztem :lol: :oops:

i.kata
 
 


Bikfy,
jó étvágyat!:-)

Én lassan lépek, mert ma bent voltam az irodában, így elmaradt a délutáni szundim :oops:

i.kata
 
 


Luci!
Már hogy lenne baj, hogy elmondtad? Remélem jól érzitek majd magatokat. Képeket kérhetünk majd?

Ígérjétek meg, hogy egyszer eljöttök Bajára is, jó lenne itt nálunk is tartani egy topictalit. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Katus!
Hajrá sógorék! :lol: :lol: :lol:

Házat vesztek? Mi is szeretnénk, de mire összeszedjük magunkat mindig történik valami, aztán meg elbizonytalanodunk. Most az iroda elvitte minden pénzünket.

KépKépKép
bikfy
 
 


Ez a laptető most meglepi, de örülök neki. :wink:

Bevallom, rendetlen voltam, api nincs itthon én meg itt ettem meg a szobában a levest. Ezt neki nem szoktam engedni, mert félek, hogy szétszórja. Én is végig izgultam, de nem lett baj, nem szórtam szét. Utána küldtem még 2 palacsintát, és most megyek még dinnyuszt enni. Csak kipukkadok a végére.

KépKépKép
bikfy
 
 


Na mi van Csajok? Egyedül maradtam?

Aagassi?

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
sorház, szerencsére szélső. Az az egy hátránya van, hogy nagyon pici a kert, azt hiszem 70 m2. De azt beszéltük, ha kapálni akarunk majd megyünk anyósékhoz :lol: Eredetileg építkezni szerettünk volna, meg is van a telkünk, de elbizonytalanodtunk a faluban, ahol megvettük. Gyönyörű helyen van, csodás a panoráma, de nem köt minket oda semmi és senki. Sajnálni fogom, hogy az a panoráma nem lett a miénk, de ez van. Nem is lett volna annyi pénzünk, hogy tényleg olyat építsünk, ami álmaink háza. Úgy néz ki a lakásunk után sem kapkodnak 2 kézzel, úgyhogy lehet megtartjuk és kiadjuk bérbe. Arra nagyob az esély, mint az eladásra. Ez a sorház amúgy 130 m2-es, kényelmesen elférnénk :lol: Már a gyerekszoba is kezd összeállni a fejemben :lol:
Amúgy milyen irodát csináltatok? Mindig írod, se sosem tudom miről van szó én akkor még nem voltam itt aktív :oops:

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: