Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

1-2 napot nem jövök és mennyit írtatok. :)

ebba: nagyon jó ez a babaszoba dekoráció. :)

aranyoska: minden rendben lesz! Drukkolok Nektek!Pihenj nagyon sokat!

rabbe: nagyon jók a pocis képek! :) szép lett a babaszoba színe!:)

vörösmacs: nagyon jó a pocos kép! :)

mikegirl: nagyon szép Ati szobája. :)
hát nálunk bent elég rossz a hangulat.. így amikor bemegyek egyesek azért orolnak rám, mert már nem dolgozom, mások meg irigykednek, hogy babát várok..

nődokinál én is 8000/alkalom. a szülést nem tudom, mert ő nem mond árat.. ráadásul a férjem orvos..bár ez a szülészeknél nem sokat számít. :)

tali:sajnos nekem sem lsz jó, ahogy írtam korábban, mert nem leszünk itthon. De majd kérünk képeket ám! :)

csillagvirág: nagyon jók a képek. :)

dorka: nem semmi a főnököd. A császártól ne aggódjál szerintem. Nálunk most ugye az a helyzet, hogy elég nagy esélyem van császárra.. először nehéz volt elfogadnom, de utána beletörődtem.. vannak előnyei azért a császárnak is.. :) véglegesen nálam is majd csak az utolsó harmadban fog kiderülni, hogy lesz e császár..

alvás: nekem is nehezen megy mostanában.. én korábban mindig hason-oldal fekvő voltam.. most meg sokszor veszem észre, hogy háton fekszem.. én szopipánát szoktam a két lábam közé venni, és úgy alszom oldalt. :) próbálok bal oldalt.. :)

én jövőhét pénteken megyek terheléses cukorra, este meg 4D-re. :)
ma írják ki, hogy mikor lesz a nyelvvizsgám augusztusban. már szeretnék rajta túl lenni, hogy pihizhessek.. az írásbeli aug 27..de a szóbelit még nem tudom..

pihenjetek sokat! :) puszi

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Vikoo: mi újság veletek? Péntek óta nem írtál. Remélem semmi baj nincs, csak nyaraltok vagy nem érsz rá.

Aranyoska: nagyon sajnálom, hogy feküdnöd kell, de a Babóért mindent! Szorítok, hogy ne legyen tartós fekvés! Biztosan nem lesz semmi probléma, mert pont Te írtad, hogy ez egy szerencsés topik, tehát senkinek semmi baja nem lehet! :) Pihizz sokat!

Navared: szülésre úgy készülök majd lelkileg, hogy hamarabb jön, nem akarok akkor meglepődni :), de ha végig bent maradna annak örülnék a legjobban. Papírzsepi ismerős :), drága párocskám szokta úgy belerakni a szennyestartóba a ruháit, hogy hagy benne, aztán ha sietek és megkérdezem, hogy mindenből kivett-e mindent, mindig az a válasz, hogy persze :) , azután meg, ha mutatom neki, akkor meg sunnyogva azt mondja, hogy biztos én hagytam benne valamelyik ruhában :lol:
Na ezt kétszer eljátszotta, azóta nézem a zsebeket :D

Dorka: nem rég beszéltem a szomszéd csajjal, aki programozott császárral szült, de mivel először csak a rémtörténeteit mesélte (próbált elriasztani a gyerekvállalástól :) ), ezért a végén már nem is nagyon figyeltem, hogy hogyan zajlott nála a császár. Valami olyasmire emlékszem, hogy hamarabb volt 1 héttel, mint a kiírás időpontja, meg pozitívumnak írta le, hogy legalább akkor a doki tuti ott van. Végig ébren volt, de nem érzett semmit. Aztán sírt, hogy utána milyen rossz volt neki :), de pl. az unokatesómnak is az volt és ő már másnap járkált, és mondta, hogy elég hamar felépült belőle.
Ja, erről jut eszembe (bár tudom, hogy volt már ez a téma), de az egyik munkatársam akar folyton lebeszélni a gyerekvállalásról, hogy mennyi gond van vele, nem marad magánéletünk, stb. Én meg mindig mondom neki, hogy ok, hogy ezt elmondja, de nálam már adott a dolog, nem nagyon tudok (meg nem is akarok :) ) változtatni rajta. Mindig ráhagyom, hogy jól van, majd akkor én is szenvedek, de az igazság az, hogy alig várom már, hogy "ne legyen egy perc szabadidőm sem" :D
Ja és köszi a fuvart a talira, majd Eclipse-szel még megbeszélem, hogy ő mikor megy és megpróbálok én is akkor menni. :)

Ágica, Szisszka: örülök egy kicsit, hogy név kérdésben nem csak nálunk vannak bizonytalanságok... :) Szégyeltem is magam érte, hogy milyen anya leszek, ha még nevet sem tudok adni a Babókánknak... De olyan sok összetevője van a dolognak, és a legnagyobb probléma, hogy sajna apával nem nagyon tudunk megegyezni :( Most csináltunk egy olyat, hogy netről táblázat (kb. 1700 névvel), abból kitöröltem, ami tuti nem jöhet szóba, maradt 176, majd egy másik alkalommal pedig más szempontokat figyelembe véve sikerült 45 névre leszűkíteni a listát :) Most itt tartunk, de azért bízok benne, hogy novemberre megtaláljuk az igazit. :)
Kivéve, ha a mai uh-on ki nem derül, hogy mégis kisfiunk lesz, mert akkor az már megvan és nem kell tovább gondolkodni :)

Henne: nyelvvizsgára majd küldöm a dukkokat! +++++ Sajna a mesterképzéshez nekem is kell csinálnom még egy nyelvvizsgát, de semmi kedvem hozzá :( Már látom magam, hogy majd az utolsó pillanatban kezdek majd kapkodni vele :)

Ma megyek a kórházba uh-ra (megint :) ), mert a doktornő mondta, hogy ügyeletes lesz és ha apa is szeretné látni a Pincurkát akkor menjünk be este (már 12 hetes kora óta nem látta). Aztán most úgy alakult, hogy jövőhéten szabin leszünk mindketten és hazamennénk szülőkhöz (250 km-re) több napra, de pont akkor kellene mennem terhesgondozásra is. Megpróbálom rábeszélni, hogy most tudjuk le a terhesgondozás részét (igazából csak beutalót kell adnia cukorvizsgálatra). Remélem belemegy.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Henne, Ágica, köszi a dicséretet a babaszoba dekorra:)

tatjana! Biztos belemegy a dokid, hogy most adjon beutalót, ez neki semmiből sem tart.

Én ma voltam a védőnőnél, és most fogom hívni a háziorvost, hogy adjon beutalót nekem is.
Szerintem jövő szerdán megyek meginni az adagomat....
Két napja szakad az eső erre, és előre láthatólag nem is lesz jó idő, ezért sütök-főzök(pedig nem szeretek)
Kelkáposzta főzelék lesz, kakaós kaláccsal. A kalácsot még nem csináltam, csak vasárnap ettem, de isteni fini. Kell is a 9kg hízásomnak, nem igaz? :) (na jó, most vagyok korábbi súlyomnál.)


Kép
ebba
 
 

 
 

Ebba: remélem, inkább attól tartok, hogy nem akar a doki lemondani a magánrendelés 10e ft-járól :? (de majd kiderül este :) )
Szerencsére itt Pesten nem esik jelenleg. Én amúgy szeretnék főzni, ha lenne rá időm. De mindig az marad csak, hogy este 7-8 között hazaérünk és gyorsan csináljak valamit másnapra a munkahelyre ebédnek :( A hétvégéken szoktam kiélni magam :)
Most én is várom már a találkát is, mert akkor csinálok édes sütit is, amit nem ettem a terhesség eleje óta, mert akkor rosszul lettem tőle és azóta sem kívántam. De már most hiányzik :)

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


:lol: akinek gondja van a névválasztásal, küldök egy jó kis táblicskut. Be lehet írni a sárga kockába a vezetéknevet és így a keresztnévvel együtt szemmel látható hogy néznek ki együtt :lol: :lol: :lol: Jelölhet apa és anya aztán lehet szűrűvel nézni, mik a közös pontok :lol: :lol: :lol: :lol: hátha segít :lol: :lol: :lol:

1280314106.6154.xls

Maccs
vörösmacska
 
 


Eta, Lucuzs,

Tatjanaval 9:20-kor érkezünk szombaton Tóvároskert megállóhelyre vonattal!
Ha ki tudtok jönni elénk, nagyon megköszönjük!
:D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


kávészünet, egy kis vidámság :lol:

http://manzardcafe.blog.hu/2010/07/28/a ... v_edesanya

puszika

Maccs
vörösmacska
 
 


Eclipse!

Én a magam nevében ígérem Ott leszek értetek!
SZUPER, hogy legalább 6-an leszünk: ))

Kép
Kép
eta
 
 


MACS!

Várom a tábládat, mert nagyon erősen gondolkodunk, de egyenlőre semmi!
Te, illetve Ti jöttök szombaton?

Kép
Kép
eta
 
 


Eta: köszi! Nagyon szuper lesz! Már alig várom! :D
Macs táblája ott van a hozzászólás alatt (egy xls file) :) Én már meg is néztem, nagyon jó :)

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Sziasztok!
Találtok olcsón kismamanadrágokat már őszre is.Farmer 5500 ft-ért.
Kismama-bandázs 1600 ft-ért.
www.gportal.hu/elenorkismamaruha
Szép napot!

lasaguilas
Budapest XI. kerület
 
 


Eta! Eclipse! Tatjana! Remélem nem baj, ha azt mondom, hogy ebben az esetben mi nem megyünk az állomásra. :oops:
Igazából mi örülünk neki, ha 10-re odaérünk, mert így is kelteni kell majd Bogit, amitől meg nyifis lehet... :roll:

Eclipse! Neked meg visszük a csomagodat! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Hali!

Lucuzs!
Ha később értek az sem baj! Nyár van nem rohanunk: )
Szerencsére van mobil. Bármi van hívtok én megyek, Dorka tartja a frontot a kávézóban, vagy fordítva: ) SZUPI LESZ!!

Tatjana, Eclipse!
Írtam Privit, lehet hogy nem is kell vonattal jönnötök: ))), mert ancsa írt smst! Szóval privi: ))

Macs linkjét mindjárt nézem... kicsit béna vagyok ilyen inetrnetes-cuccos téren: (( Ebben Apa nagy

Egy kérdés: Csináltassunk találkozós pólót?

Kép
Kép
eta
 
 


Jó reggelt!

Mai tábli: 2010.07.29.

Kép
Kép

szisszka
 
 


Most csak gyorsan:

mindjárt megyek a védőnőhöz, utána meg megyünk anyához, meg baby rucikért, majd délután jövünk haza apával.

Emese
Gratula a 3. trimeszterhez! :)

no, majd szerintem délután jövök!

Vigyázztok magatokra!
Puszi mindenkinek! :)

szisszka
 
 


HALI!

Sziszka!
Te aztán korán keltél! Pedig azt hittem ma én nyitom a lapot!
én is megyek védőnénihez.... meg ide-oda. Viszem a ritka szar vér-leletet: (
Meglátjuk mit mondanak.
Vissza kell olvasnom, mert le vagyok maradva......

Kép
Kép
eta
 
 


HALI ÚJFENNT!

Sikeresen visszaolvastam vagy öt oldalt: )
Kimaradt ez-az.Persze közben már a fele nem is aktuális,mégis válaszolok!

ARANYOSKA!
Ha jössz talira akkor nézd meg a www.bartakávéház.hu-t kimegyünk eléd, elhozunk bárhonnan csak gyere! És hozz nyugodtan másik kismamit. Na ez már nem is aktuális....
Vigyázz magadra! MAGATOKRA!
A TOPIK NEM FOG MEGSZŰNNI CSAK MAJD MÁS TÉMÁK LESZNEK

DORKA!
Tesóm konduktor, a Petőben végzett, és mivel itthon kb nettó 70000 Ft-ot keresett volna, úgy döntött hogy elfogadja az Új-Zélandi ajánlatot. Már 4 év eltelt azóta. Sajna ott is küzdenie kell, mert a mozgássérültek fejlesztése ugye nem egyszerű, és sokan ott csak pénzforrásnak tekintik a szülőket, akik mindent megadnának hogy a gyerekük fejlődjön. Így mindenkit felvesznek az intézetbe, még azt is aki nem fejleszthető. Kevés a szakember, és sok a gyerek (Az ott dolgozók FELE MAGYAR!!!!!).
De a tesóm látja értelmét, látja hogy tud segíteni másokon, és nagyon szereti a munkáját, amiért ott meg is becsülik, és meg is él belőle...
Egyébként gratulálok a kinevezéshez. A párom kinevezésével csak az járt hogy az 1 hónap helyett 2 lett a felmondási határidő: ) Szóval még szarabb mint eddig, mert pénz nem emelkedik csak a meló, meg a felelősség
Jót kacagtam a főnöködön----Mondd hogy ez 8 napon túl gyógyuló
:lol:

ECLIPSE:
Köszi a cuki kiértékelést! Csak a Tesóm okoskodott, hogy az övé sokkal alacsonyabb volt.De persze rosszul emlékezett: ) Ma megyek védőnőhöz úgyhogy kielemezzük....
Apa hova fut ennyit?Az tuti hogy bármi baj van előbb odaér hozzád mint a tömegközlekedési szarok: )
Svájcban volt már verseny? vagy az csak augusztusban lesz?

NAVA:
Krk?? Hmmm az szép lehetett. Bocs csak ugye mi is menni szeretnénk két hét múlva de nem tudjuk még hova. Mivel az esküvő óta nem jutottunk még el "nászútra" gondoltuk mielőtt gizike bekopogtat megtesszük.: )
Szóval 5 óra csak? az nem is vészes... Mesélsz egy kicsit bővebben? Ismered az europass-t, ha igen szerinted tényleg olcsóbb? Milyen szálláson voltatok? Mennyi most a kuna? milyen árban van a kaja? stb.....

MACS:
Apa asztalos? Hmm lehet hogy majd kérdezősködök az elérhetőség felől. csak mert lenne pár ötletem, amit nem tudok egyedül megvalósítani, és a párom szülinapjára szeretném ha kész lenne.
Abban igazad van, hogy a legtöbb melós, legyen asztalos, szobafestő, tetőfedő, tök mindegy nagyon megbízhatatlan...Így én csak és kizárólag ismerősöket, vagy ismerős ismerősét hívom...
Az tudja hogy ha szar amit csinál nem csak magát, de e közös havert is lejáratja...
Mekkora a pocid cm-ben? A hajolás nekem sem esik jól de néha muszáj: ( VIGYÁZZ MAGATOKRA

Sajnálom hogy nem találkozunk most!
Már azon jár az eszem, hogy esetleg jövő tavasszal találkozhatnánk valahol Sopron környékén,vagy akárhol.... egy ottalvós-sétálós kulcsosházas hétvége keretében: )

Na tele lett velem az oldal... Pedig ennyire nem is érek rá.
Megyek ablakot festeni: )
Szombaton viszek képeket ok?

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
eta
 
 


Eta,
sajnos nem kaptam privit! pedig egy fuvar mindig jól jönne, persze benzinpénzért.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


JA SZISZKA!

sote I. lesz a kórház: ) Ezt légy szíves táblicskuzd ha lesz időd... A nevet még mindig nem tudjuk: (( Kezdek aggódni :roll:

Kép
Kép
eta
 
 


No, ma túlestem a vérvételen.

6:30-ra mentem oda mint 2 napja, de már a 6. voltam az utcán álló sorban!!! :shock: :shock: :shock:
Mivel tisztán emlékeztem, hogy a 16. héten az AFP-nél nem ez volt a rendszer, megkérdeztem pár embert, hogy mi a fészkes fene ütött ebbe a rendelőintézetbe.
Hát igen, azóta kúrták szét a rendszert valóban.

Addig az volt, hogy 6:30-tól volt labor 9:00-ig, és 6-kor beengedtek az embereket leülni a váróba.
Aztán az elmúlt 2 hónapban valamikor a labornyitvatartást lecsökkentették 7-től 8:30-ig (gondoljatok bele, másfél óra egy ekkora kerületre...) és lecserélték a biztonsági embereket is, akik
a portaszolgálatot adják, így már nem engednek be senkit 7 előtt az épületbe.
És az emberek már 6:30-kor, vagy még előbb elkezdenek ácsorogni a kapu előtt, mint segélyosztáskor.
Komolyan, legközelebb lefényképezem ahogy a szomszéd utca sarkáig áll 25-30 ember, köztük rengeteg idős, beteg ember és a kismamák!!!!!!

Hát hogy az istenbe képzelik ezt? ez balkanizálódás, nem EU...
Mit gondolnak, ha megint beüt egy olyan tél, mint a mostani volt, hogy befigyel a -20 fok és a térdig érő hó, az idősek és a kismamák ott fognak kint állni?
És egy másodperccel nem hajlandó hamarabb beengedni senkit a paraszt. Nézi az óráját, hogy az övé szerint még nincs 7 óra..
aljas mini-Hitler, aki így éli a piszkos kis ösztöneit, a beteg embereken, rászorulókon, akik csak le szeretnének ülni a váróban.

Szóval azt hiszem, én írok egy szerelmes levelet az Önkormányzatnak, egyet a Rendelőintézetnek, és lehet hogy egy fotóval együtt a kerületi Hírmondónak is írok egyet....

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eta, én is Sote I :lol: :lol: :lol:
Poci körfogat :lol: :lol: :shock: 113 cm volt a hétvégén :lol: :lol :lol: :lol: :lol: :lol:
na megyek készülödni, mert megyünk magzati szív uh kontrollra

Maccs
vörösmacska
 
 


Eclipse!

Jó ötlet a levél!
Ez tényleg abszurd: (( Nem is értem én ezt!Mi van itt? Én elhiszem hogy sok a meló és nincs rá pénz, de ez csak egy kis emberségről szólna szerintem.... NO COMMENT....

Elment a privi: ) REMÉLEM

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok Lányok!

Örömmel olvasom, h sok a tenni-venni való és, h mindenki jól van. Azért ne felejtsük el, h borzalmasan melegek voltak és még lehetnek is, nem beszélve a frontokról. Egy kismaminak ezek a legveszélyesebb dolgok. De még mindenki egyben és ez így van jól! Akiknek pedig feküdniük kell, hát mindent bele Lányok!!!! Ez a legkevesebb, amit meg tudunk tenni, h a babócák odabent maradjanak és azt se feledjük, h már nem túl sokáig pihizhetünk!!! Nem lesz semmi baj, én ezt mondogatom, és ebbe a pozitív gondolatba kapaszkodom, sajnos elég sokszor. Nálam is vannak furcsaságok, direkt nem használom a bajok szót, mert azzal csak bevonzom a sok rosszat. Szóval nyilvánvalóan totál befáradt a testem, a történtek miatt, de kitartunk, aztán itt vannak a „nagy dolgok”, amik nem mennek könnyen, sőt. Most majszolom az aszalt szilvát és éhgyomorra iszom a meleg vizet, teát.
Mindent összegezve minden bent töltött napnak, hétnek nagyon örülök, Boldi sztem jól van, bár totál keresztben fekszik, amitől az alvás enyhén szólva is kényelmetlen, többnyire féloldalt alszunk, de úgy egész jól.
Lányok, sajnos nem volt időm visszaolvasni, mindent és most sem tudok mindenkinek személyesen válaszolgatni, DE nagyon szépek vagytok, nem beszélve a pocikról. Huhh, minden poci gyönyörűséges!!! A szobák pedig minden képzeletet felülmúltak! A színek és a faldekorációk fantasztikusak.
Sajnos a tali nekünk nem jó, amit nagyon sajnálok, főleg, h isteni tejpitét tudok sütni ami nagyon-nagyon fincsi és szívesen vittem volna Nektek is, de majd legközelebb, akkor már talán babókkal?! Most lesz a keresztfiam keresztelője és már nagyon várom és nagyon készülök rá.
Érezzétek nagyon jól magatokat, millió pusziii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Én is befutottam!!!

Hulla vagyok, nagyon, de a szombatot már nagyon várom!!!
Csajok, lUcuzsnak, tudom, hogy jön a család, de többiekenek jönnek a pasik?
Andris annyira nem lelkes, de én azért szeretném, ha jönne....

Tegnap megvolt a vérvétel, túléletem, a cukros lötyibe nem lehetett tenni sajnos citromot, de hős voltam én is.
Nekem kellemes a tapasztalatom, előre vettek, aztán ittam, aztán hazamentem, aztán vissza. Utána kicsit feküdtem,a ztán meg kitakarítottam a lakást.
Ma beszéltem a főnökömmel augusztus 11. az utolsó munkanapom, utána táppénz szabi felváltva.

Aranyoska, hogy bírod a fekvést?

Vikoo, kicsi negatívumot érzetem az írásodban,vagy remélem tévedek! Érezzétek jól magatokat a keresztelőn, és ha tudsz, küldj képet!!!

Eta, küldök mindjárt privit!

Húú, megjártam ma 200km-t, és hulla vagyok, mindjárt 16 óra és mehetek haza, illetve bízom benne, h. gyorsan eltelik!

Puszi mindenkinek!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Eta, szóval igen, Krk sziget az egyik legközelebbi kedvelt nyaralóhely! Mi megálltunk 3x és így is ott voltunk a sziget legalján 5 óra alatt! Az apartman, amiben voltunk ismerősé, szóval nem nagyon tudok árakat, mert nekünk csak az utazást és kaját kellett fizetnünk (ezért sem tudok az europassos témához hozzászólni :oops: ) A kuna most cirka 41 Ft és elég drága minden. Mi majdnem minden évben megyünk és hát eléggé elszálltak az árakkal! Ha apartmanba mentek érdemes kaját vinni... ki lehet bármit, ha eredeti csomagolásban van, de azért a romlandót nem kell erőltetni (nem az út, hanem a határ miatt!). Egyébként a tenger gyönyörű, de sziklás a part, nem nagyon van homokos rész, ami engem amúgy nem zavar, csak sokan a homokot preferálják...
Remélem, találtok megfelelő helyet és be tudjátok pótolni a nászutat! :D

Macs, de sajnálom, h. fájdogál a pocid... de gondolom ma megkérdezed, mitől lehet?! Gyere majd mesélj, mi volt!
Nekem is mindig ez a fixa ideám, h. összenyomom szegényt :shock: :D nyilván hülyeség, de mégis... főleg nálad azért kettecskén vannak!
"Kávészünet" nagyon aranyos!!!! :D

Vikoo, nem érteni magyar... :lol: befáradt a tested a történtek miatt? :oops: azt hiszem én lemaradtam vmiről... Ugye minden rendben???

Tatjana, ezek a pasik... :roll: :D

Tegnapi terheléses cukkereredményem:
éhgyomri 4,4
120 perces 5,7
viszont hemoglobinom még mindig csak 100 (120-155 az intervallum) :( Szóval most arra gyúrok agyban, ill. Hipp Natal és Maltofer keményen!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Lucsuzs: úgy néz ki, hogy megoldódott a vasút dolog... Ancsival megyünk (Eclipse és én is) autóval.

Eta: személy szerint én nem ragaszkodok a pólóhoz... de ha mindenki akar, akkor lehet, csak nem tudom, hogy jelenleg milyen méret lenne jó rám. :oops:
Navared helyett/mellett írok én is Krk-ről. Mi a párommal ott voltunk a Krk szigettel szemben Crikvenicán. Ha szeretitek a nagyon nyüzsis, éjszaka bulizós helyeket, akkor az nektek való, bár nem tudom, hogy ez igaz-e a szigetre is. A tengerpart köves, de mi vettünk cipőt és egyáltalán nem volt zavaró. Az Europass-szal mi Szlovákiában voltunk a következő évben és az nekünk nagyon megérte. (10 nap kettőnknek 60e ft volt kajával együtt úgy, hogy svédasztalos reggeli és 3-4 fogásos vacsora.) Igazából ahogy néztük a szállás árakat, nem sokkal olcsóbb vele, de itt pl. olyan volt mintha ingyen ettünk volna. Szóval nekünk megérte. :)

Eclipse: nem semmi az a rendelőintézet. Én a pajzsmirigy szakrendelésre járok a Kispesti sztk-ba, na ott lepődtem meg, hogy ugyanez a módszer van. És nem elég, hogy az ajtó előtt áll sorban az ember, hanem azután gyorsan fel az emeletre és még ott is az adatfelvételi ablak előtt, amit pl. a múltkor csak fél 8-kor nyitottak ki :(, de ha le mersz ülni egy kicsit, akkor rögtön eléd dúrja valaki magát . Én azt mondom, hogy ne legyen soha beteg az ember, mert iszonyatos, ami egyik másik helyen van (volt már pozitív élményem is egyébként :), csak nem itt).

Macs: visszaértetek már az uh-ról? mi volt? :)

Vikoo: örülök, hogy jelentkeztél :). Sajnos ez a "nagy dolog" másnál is probléma, de szorítok, hogy hamar rendbe jöjjön az emésztésed. +++++++

Dorka: nekem is megvan végre a cukorivás időpontja. Jövőhét csütörtök, és a doktornő nem tudta, hogy engedik-e a citromot :? De azért viszek, hátha....
Augusztus 11 miatt egy kicsit irigy vagyok, nekem szept. végéig kellene dolgoznom, de lehet nem lesz belőle semmi :( A tegnapi terhesgondozáson volt egy kis probléma.... majd mindjárt mesélek.
Nekem sajna nem tud jönni Jani, mert hétvégén még dolgoznia kell, de ő annyira nem bánja :). De ha ráért volna én ragaszkodtam volna hozzá, hogy jöjjön. Mindig húzódozik minden ilyen dologtól, aztán a végén ő érzi a legjobban magát :) Úgyhogy ne hagyd Andrist otthon, jól fogja magát érezni :D

Na, szóval tegnap voltunk uh-on, meg megkértem a dokit, hogy csinálja már meg a jövőheti terhesgondozást is. Adott beutalókat, meg megvizsgált. Méhszáj zárt szerencsére, de nagyon sokszor keményedik a hasam :(, vagyis szerinte ez az, én csak azt érzem, hogy feszül egy kicsit. Azt mondta, hogy addig nincs probléma, amíg 3-4 alkalommal keményedik naponta, de ha 5-6-nál több, akkor akár kórházi fekvés is lehet belőle :( Na ezt nagyon nem szeretném. Ma el kezdtem számolgatni, de már most 5-nél tartok és még hátra van a 1,5 óra bkv-zás. De jövőhéten szabin leszek és akkor jól kipihenem magam majd. :)
De láttuk a Babókánkat, nagyon édes volt, imádom! :D Sajna képet nem sikerült jót csinálnia. De már csak 3 hét és megyünk 4D-re, majd ott jobb lesz. :D

Puszi!!!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Nava: nem frissítettem az oldalt és te közben írtál... :) Igen, ezek a pasik :), de nem tudnánk meglenni nélkülük. :D

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Hazaértünk :D
Apa hozott minket haza, igy legalább nem kellett buszozni :) Marci el is aludt hazafele a kocsiban, azóta is alszik :)

Eta
Egyáltlán nem keltem korán, fél 7-kor :) Most igy is tovább sikerült aludni, mint általában :D
Tábliba bevéstem a Sote I.-et, holnap már úgy lesz :)
Név még nálunk sincs, ne aggódj :wink:

Húúúú nagy terv ez a soproni ottalvós tali... nekem az méginkább kiesik :D Főleg 2 gyerekkel :D
Én jelenleg Budapestig vagyok képes egy gyerekkel plusz pocakkal eljutni... :oops:

Eclipse
Szörnyű ez a vérvételes dolog! Sajnálom! :( A lényeg, h túl vagy rajta, és már nem kell sokszor menni!

Viko
Ne aggódj, minden a legnagyobb rendben lesz! Mindent csak pozitivan!!!! Már ninsócs sok hátra, és mindenkinek szép egészséges kisbabája fog születni :)
Pihizz sokat!! Vigyázz magatokra! Küldesz nekem tejpite receptet? Nagyon kiváncsivá tettél :)

majd még jövök...

szisszka
 
 


HALI!

Csak gyorsan, mert ma úgy néz ki tényleg eljutok a jógára (hiszem ha ott leszek :wink: )

Köszi a segítséget Horvátországgal kapcsolatban! Akkor europassolunk, így nem kell kaja, meg minkden előre ki lehet kalkulálni. A sziklás részt én jobban szeretem a búvárkodás miatt, tehát az nem gond: )
Csak lennénk már ott :roll:

SZISZKA!
Messze még a tavasz, és ez csak egy ötlet volt: ) nyilván majd szavazunk. A mostani talit gyorsan kellet megszervezni, így nem nagyon válogattunk, hogy hol legyen. A többit időben elkezdem hogy mindenki tudjon jönni a csemetével!

EZT AZ EGYET MEGÍGÉREM :wink:

Na megyek is!
MINDENKINEK KITARTÁS! AKÁR SORBAN ÁLL? AKÁR ÁGYBA KÉNYSZERÜLT!
PUSZI MINDENKINEK

Kép
Kép
eta
 
 


Na újra itt!

Jajj, Eta, nem azért mondtam ám! Ez az én bénaságom, h nem tudom megoldani :( Meg nálunk apát nem tudom ilyenekre rávenni. :(
A jóga biztosan szupi lesz, majd mesélj!

Tatjana
Pocakom nekem az utóbbi napokban baromi sokat keményedett. Az, más, h feszül. A keményedés az szó szerint keményedés, bekeményedik a méhed, még akkor is érzed, h kemény, ha nem érsz hozzá! Most, h voltak a kettős fronthatások, nekem nagyon sokat keményedett, plusz vissza kellene vennem a takarításból, hajolgatásból, de hát meg kell csinálni :oops:
Én ma mondtam a védőnőnek a keményedést, mondta, h magnézium és ha van lehetőségem, pihi.

Jah, ugye voltam ma védőnőnél, nem volt semmi extra, leírta a leletek eredményét, mért vérnyomást, súlyt, meg dumcsiztunk.
Egyébként 2 hónap alatt 2,5 kg-t hiztam (most vagyok 62,5 kg) Azt mondta, h nem vittem túlzásba :D Meg kérdezte, h ugye rendesen eszem ? :D
Egyébként én sokat eszem mostanában :oops: Zöldségek, gyümölcsök, meg mindenféle kajcsi, és az édességet meg egyáltalán nem vetem meg :oops: szerintem néha túlzásba is esem édességevés területén. :oops:

szisszka
 
 


Sziasztok

Örülök,h mindenki jól van..és annyira,de annyira irigyellek a tali miatt titeket :cry:

Velünk nem sok minden történik a napokban,de most ez a lehető legtöbb amit tehetek.Elért újra a savas korszak :roll: Sajna,elég,ha csak ránézek valamire és már attól is megindul a savtermelésem :)

Beki baby nagyon aktív,de sajnos sokat feszít és keményedik a pocakom.Pedig szigorúan csak wc-re és tusizni kelek fel.Alig várom a keddi kontrollt.
Lemértem a pocim,mi 110cm-esek vagyunk. :oops:

Fiú nevek:nekem nagy szerelmem a Milán,Dominik ás a Nándika.Valamint én lehet,h hülyének néztek,de meg vagyok veszve az olyan nevekért,mint a Kirill és a Borisz! :oops:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Vörösmacs: mindig annyira várom, hogy jelentkezz! ikresek mindigolyan izgalmasak

:D izgalmasak valóban, és bár eddig elég lazán elugrabugráltam itthon :lol: :lol: , de mától én is szigorú ágynyugalomra lettem ítélve :!: :!: :!:
Bár nincs baj egyelőre, de nem szeretné az orvosom ha bármi visszafordíthatatlan történne. :!: :!: :!: Egyetértek. Ez egy nem szokványos állapot azt mindannyian tudjuk. Voltam ma magzati szív UH-on és a dokim is megnézett, mert megy egy hónap szabira és már nektek is panaszkodtam mennyire fáj, feszít és kemény a hasam teteje délutánonként. Szóval szigorú pihenés van. Egyébként Balázsomnál továbbra is megvan a mérsékelt jobb szívfél tágulat, de a prof asszony megnyugtatott, hogy ebből nem lesz semmi baj- hiszek neki. Azt mondták, még egy kiló kenyeret sem emelhetek, még mosogatás sem, semmi!
De megoldjuk, mert az utóbbi napokban is már sokat sírtam emiatt, a család megijedt és mindenki összefogott, tegnap már jöttek a háztartásban segíteni, egész nap nyugiban voltam és nem is fájt a hasam!

jaa és két hét múlva be kell mennem a klinikára és noha nincs a dokim, ráhagyott egy doktornőre, hogy vizgsgáljon meg, rendben van-e a méhszájam. Ez megnyugtató!

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok!

Megint eltűntem egy időre,sajnos a fogammal szenvedek.Dokihoz még nem jutottam el,pedig ideje lenne,mert jövő héten megyünk nyaralni.
Terheléses cukor eredményem:7,2 lett,vissza kell fognom a sütikét,kenyeret és társait. :(

Aranyoska és Vörösmaccs nagyon sajnálom,hogy ágyhoz lettetek parancsolva.Kitartást kívánok!!!!!

Eta:talira sajnos én sem tudok menni,pedig Tata egy köpésre van tőlünk.

Megvan a kislány nevünk,kishúgi Dorka lesz.Szisszka kérlek frissítenéd a táblázatot?Köszönöm

Nagyon be van borulva,megyek gyorsan leszedem a ruhákat.

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Rodi, téged kihagytalak... :oops: vmelyik leányzó említette, h. te is kibírod/tad a kötelező fekvést.... Miért, mivan??? :?

Aranyoska, Borisz nagyon tetszik! De mikor felvetettem a páromnak, azt mondta felejtsem el :? :D Milán, Dominik nekem is nagyon bejön, csak engem az zavar kicsit, h. olyan sok van már belőle... :oops:

Macs, a másikban már írtam, de azért itt is még 1x: pihi-pihi-pihi!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Felháborító amit a vérvételes sorban állásról írtatok. Régen nálunk is hasonló volt a helyzet, de szerencsére már nem. A kismamákat külön épületben vizsgálják, de azért sokszor még így is sokat kell várni. A múltkor a 2. cukis vérvételnél le sem tudtam ülni vv után, annyian voltak a váróban...

Ahogy a haskörfogatokat nézem, én bizony elbújhatok a kis 94 cm-es pocimmal... Pedig olyan nagynak érzem... Mondjuk az első terhességem végén sem volt nagy, olyan 104-105 cm körül lehetett a vége, mégis pár gramm híján 4 kilós gyerkőcöt szültem. :D

Vikoo Drága, annyira megértem amit arról írtál, hogy a tested belefáradt a babavárásba, de kérlek, próbálj pozitív maradni! Hidd el, nem lesz semmi baj! Segíts a testednek azzal, hogy pihensz és fekszel minél többet, a lelkednek pedig azzal, hogy beszélsz a félelmeidről! Puszillak!

Aranyoska, Macs, Rodi, tudom milyen rossz az állandó fekvés... De gondoljatok arra, hogy így segíthettek a legtöbbet a kisbabáitoknak abban, hogy ott maradjanak a pocikban amíg csak lehet! Én is feküdtem a 10-14.hét között és borzasztóan unalmas volt. Most is félek kicsit attól, hogy a sorsotokra jutok (a keményedések miatt). Nagyon nehéz volt a kisfiam nélkül lenni egész nap... ezt nem akarom még egyszer, de ha ez az ára annak, hogy Gergő éretten, egészségesen szülessen, akkor meg fogom tenni.

Kinga, sajnálom a cukit, tényleg nincs más választásod, mint csökkenteni a szénhidrát mennyiségét. Ha ennyire a határértékhez közel van az eredmény, akkor lesz ismétlése a cukiivásnak????

Szisszka, a frontoknál nekem is sokkal több keményedésem van, mint máskor. A hízással kapcsolatban is kezet foghatunk, mert 3 hét alatt 90 dkg jött fel rám. Nekem erre azt mondta a védőnő, hogy ideális és jobb is, ha nem szalad el velem a ló. Ezt a mondatát mondjuk annyira nem értettem, hisz össz-vissz 4 kg jött fel rám eddig és ahogy magamat ismerem, 10-nél több nem lesz a vége sem...

Tatjana, én sem számolom a keményedéseket. Nekem napi 10-re mondta a dokim, hogy még normális, erre volt olyan, hogy 2 óra leforgása alatt bőven több volt... Majd hétfőn megyek dokihoz, akkor kiderül, hogy hagyott-e nyomot a méhszájamon a sok keményedés... remélem nem...

Dorka, aug 11-ig dolgozol? Az mindjárt itt van! (Ezek szerint vette a lapot a főnököd és észrevette, hogy babát vársz? :D )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

gyorsan csak két mondatra,(de látom nem izgultatok utánam :-) )

Szóval tegnap voltunk dokinál= minden rendben, tök zárt méhszáj, fájás keményedés semmi, súlyom doki szerint: egészségemre, mit kell ezen ennyit majrézni(ez a védőnőnek szól), hisz nem is látszik rajtam, vizesedés nincs, blabla... Írt fel vasat mert nem szedek vitamint és előrelátó :shock: este beszedtem egyet és fél óra múlva a hasam tele lett apró kiütéssel. Így ma a házidokim mást irt fel, valszinű a vivő anyagra lettem allergiás.
Ma megejtetem a cukros vv-t is, na igy még nem jártam. leszámitva hogy 7 helyett 8-kor kezdték a rendelés(majd másfél órát utaztunk fiammal előtte, 5-kor keltem) a lötyi ivása után 1 órával olyan rosszul lettem, hogy lekellett feküdnöm a folyosón a fapadra, fiam ment segítséget kérni, majd egy nővér rámynitotta az ablakot, azt tovább ment :twisted: még kétszer megkérdezte hogy vagyok, mondtam szédülök, szarul vagyok, felsem birtam ülni, erre továbbment hogy van aki nem birja :shock:
A második vv után ettem ott a helyszinen jobban lettem, séta abuszhoz, indulás 3 megálló után ismét olyan rosszul, hogy a fiam felállitottam és elékellett feküdnöm a két ülésen mert majdnem eldobptam magam :cry: persze a pánikomtól még jobban rosszul lettem. Senki, de senki nem kérdezte a buszon hogy baj van-e vagy segíthetnek e valamit :roll: végállomáson lekecmeredtem, majd jobban lettem. ahol tudtam ettem , ittam utközben az életben tartott, majd itthon már migrénes fejfájás is társult mellé amin az alvás és gyógyszer sem segített vagy 2 órán át. Aztán algopirin és masszázskréma nyaksziortemre, fejemre(jó csipős) lassan elmúlt csak kimerültség marad. Elmentünk a háziorvoshoz és ki volt akadva, hogy a kórházban nem segitettek, egyszerüen a cukros lötyi kiszivta a belekeből a vizet és vizhiány lépett fel :shock: :shock: :shock:

Sok vizet kell igyak, de egyébként már jól vagyok csak nagyon fáradt..

Holnap reagálok amiket irtatok, de most megyek lepihenk.
pihizzetek ti is . Jó éjt.

rabbe78
 
 


Rabbe, ijesztő napod volt. mi lett volna, ha nincs Veled a kisfiad???? Azt sajnos már megszokhattuk, hogy az utcán közömbösek az emberek, de hogy egy rendelőben?????????? felháborító!!!!!!!!
Remélem most már jobban vagy! Pihizz és igyál sokat!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok Csajok!!

Csak egy villámgyors bekukkra van időm :D

Balaton szuper szar volt, az idő végig kicseszett velünk, egyedül a mai nap tudtunk strandolni :wink: De nem érdekel, kárpótol ez a kis szépség a pocakomban, úgyhogy nem veheti el a jókedvemet semmi sem :D

Eclipse, Tatjana ( Andi :D ): Útitársaim, várlak titeket akkor szombat reggel negyed 10 magasságában a Kosztolányin, csörögjetek ha ott vagytok, keressetek valami támpontot ahová értetek tudok menni ( bolt, kocsma, stb :wink: )...Na de azért ne üljetek be egy felesre :lol: Én egy fekete Renault Megane-nal fogok érkezni :D

Mindenkit pusszantok, nagyon várom ám a pocakos talit :D Fényképezőgépeket nem elfelejteni :wink:

Cupp-cupp:
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Vaya!
Megrövidült a méhnyakam. Nem vészesen, mert alapból egy méhnyak 4,8-5 cm hosszú, és az enyém 4 cm-es lett, de ez már c2000-s. S ügynök szabin van 2-ig, és gondolom ezért is fektet, hogy amíg távol van ne legyen gond. Az az igazság, hogy nem bánom, hogy feküdnöm kell, a lényeg, hogy Kitti baba jól legyen!

Csillagvirág!
Az én has térfogatom is 94 cm. Én is sokat keményedtem, és volt, hogy alig érezhetően görcsölgettem is. Inkább fekszem, csak ne legyen semmi baj!

Macs!
Sajnálom, hogy a sorsomra jutottál! De nem lesz semmi baj, és hamar véget ér majd ez az időszak is, és majd jól visszasírjuk, ezeket a pihenős napokat! :lol:

Rabbe!
Nagyon sajnálom, hogy így reagáltál a terhelésre. Remélem ezek után az eredményed jó lesz!

rodina74
 
 


Jó reggelt!

Mai tábli: 2010.07.30.
Kép
Kép

szisszka
 
 


Emese
Dominik név nekem is tetszik, de apa leszavazta :)
Borisz aranyos, azt még apa akkor hozta fel, amikor Marci lakott a pocakban. De a mi vezeték nevünkkel szerintem túl maffiózós lenne :D

Macs
Hát akkor tessék pihizni! A lényeg, h mindenki rendben legyen! Szupi, hogy van segítséged! :)

Kinga
Jobbulást! Beírtam a hugi nevét, cuki nevet választottatok neki! :)

Pocakméret: nekem 93 cm :D

Csillag
No, akkor a pocakméretünk is hasonló :)
Mondjuk én az elejétől kezdve sokkal többet híztam, ha összeszámolom, akkor már 8,5 kg-t :oops:

Rabbe
Sajnálom ezt a kálváriát! meg a rosszulléteket :(
Mondjuk ez durva, hogy a cuki igy kiszivja a vizet a szervezetből. Én kérdeztem a nőcit, h ihatok e? Mondta, h csak pár korty vizet, ha nagyon szomjas vagyok pedig nagyon meleg volt, szerintem simán volt 30 fok felett. Amikor visszaértem anyuhoz, akkor ittam pár kortyot, és valamivel jobban lettem.

szisszka
 
 


Sziasztok, megdöbbenve olvasom, mennyien fekszetek. Elképesztően nagy a szám.. Mondjuk sztem ezek a mostani frontok... napokban én is szenvedtem. De nekem esélyem sem lenne feküdni, úgyhogy mindegy. Remélem a legjobbakat.

Cukorterhelés sem volt régen ilyen durva, csak a zsemlés verzió, tök új, hogy mindenkit ezzel a sziruppal szivatnak. És ha jól tudom, nem is lenne életbevágó. Nálunk nagyon rendes volt a laboros, kifejezetten figyelte, hogy jól vagyok-e. Alapból nem akart kiengedni, de én meg nem akartam mások vérvételénél asszisztálni. :)

Jó találkát, mi nem indulunk el innen , bár Tata nincs nagyon messze, de a gyerekeim hogyismondjam, inkább erdőkomaptibilisek. :)Mulassatok jól.

freestyler
 
 


Jó reggelt!

Hát lányok nem semmi! Mindenkinek aztán lehet szorítani!

Szisszka!
Jógára nem jutottam el, mert inkább átmentünk apával Tatára hogy a holnapi napot letisztázzuk, leellenőrizzük. És nem hiába!
A Kávézó 10kor nyit, úgyhogy mindenki ráérősen jöhet holnap: )

Aranyoska!
110?? Az szép! Gratulálok hozzá!Már kedvet kapok lassan hogy lemérjem.

Macs!
De rendes dokid van!De egy hónap szabi? Jó neki.......
Te voltál már bent megnézni a szülőszobát. Van szülésznőd?

Kinga!
Sajnálom hogy nem tudtok jönni. Majd talán tavasszal: )
A cukim nekem 7,4 volt, de azt mondta a védőnő tegnap, hogy ne egyek annyi édességet: )
Hát nem nagyon ettem eddig sem... De akkor a kenyeret is visszafogom.... Mi van a fogaddal?

Csillagvirág!
Annyira aranyos vagy ahogy írsz! Árad a szeretet a soraidból... Jó volt olvasni amit vikoonak írtál.Sokan saját magukat sem bírják "doppingolni" neked meg még másnak is marad!
TÖK JÓ!!!

VIKOO!!! EZ MÁR A HAJRÁ! CÉLEGYENESBEN VAGY! CSAK VÉGIG KELL CSINÁLNI! menni fog :wink:

Rabbe!
Sajnos nem leptél meg ezekkel a hírekkel!Még jó hogy a fiad ilyen talpraesett!Egy pohár vizet hozhatott volna.... kis köcsög! Valószínű Ő még soha nem lett rosszul!
Hát nem vagy semmi hogy ezt Végigcsináltad! És Ráadásul nem hánytad ki azt a szart.....!
Többet ilyen nincs!!!! JUHUJJJJJJJJJ
lol:

NAVA!
És a Kirillel mi a helyzet? volt egy nagy szerelmem (persze cysak én voltam annyira oda) akit így hívtak!
Jó kis Pasi volt: )) És amennyire tudom Nomen est omen: ))

Nagyon okos vagyok mi?

Na megyek ügyet intézni! Puszipá!
Ha ma nem akkor egyszer csak jövök: )
Szép Napot!

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Tatjana,a szeptember vége azért elég húzósnak tűnik.Igazából én is szeptember második hetéig terveztem úgy, h. minden hetet lerövidítek 1 nap szabival, de ez sehogy nem jön össze.
Szerintem én sem hozom Andrist, legalább sokáig alhat, úgyis mindig fáradt.

Haskeményedés: nekem is szokott, de nem igazán tudom, h. most az az-e vagy sem.

Csajok, viszont nekem már 2 napja van egy visszatérő problémám, ha jövő hétig nem szűnik, elmegyek dokihoz.Mindig délután kezdődik, és reggelre semmi.Szurkál és feszül a hasam alja, alig bírok felkelni ha pl. ülök.Az a legkényelmesebb, ha állok.Kicsit aggódom, h. mitől lehet, de bízom benne, h. a fáradságtól van.
Szerintetek?Lucababa tuti nincs lent, mert fent érzem, h. rúgdal.

Szisszka, én is sok édességet eszem mostanában, ezért parázok a cukis eredménytől.
Apa már a nagy versenyen van?

Aranyoska, pihenj, és csak magatokkal fogalakozz!!A találkozót meg majd bepótoljuk, úgy, h. a babáink is velünk lesznek :D Fogunk mi még találkozni :D

Vörösmacs, te is pihengess!!!

Kinga, hová mentek nyaralni?Szép neve lesz a kiscsajszinak :D

Csillag, amit a csajoknak írtál.Én is ezt gondolom, de nem bírom ilyen szépen megfogalmazni.
Vette a lapot a főnököm, de azt mondta, h. még mindig nincs hasam, pedig van!

Rabbe, nagyon büszke lehetsz a kisfiadra!!!De kiakasztó, h. milyen világot élünk!!!Remélem mára jobban vagy!!!
Hihetetlen, hogy az emberek, nem veszik észre, ha valaki rosszul van!
Hősök vagyok mindketten!!!!!!!

Rodi, akkor te is pihengess!És ahogy írtad, az a lényeg, h. mindenki babája jól legyen!!!

Eta, azért szomabton gyere! :D

Aranyoska, most nézem, h. átléptél a 3. harmadba!!!!!!!!!Csajok egyre több probláma jön elő, de senkivel nem lesz semmi baj, és kész!!!

Itt most szakad az eső, és van egy olyan sejtésem, h. lassan fog telni ez a nap.Délután vendégek jönnek hozzánk, úgyh. még egy kicsit rámolnom kell, mielőtt megérkeznek.

Várom a holnapot!

Puszi mindenkienek!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok Lányok,

Rabbe, nagyon sajnálom, a kisfiadnak nagy buksisimi mert ügyes nagyfiú, az sztk-ba meg bokafogás az összes közönyös szemétládának! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Vikoo, Aranyoska, Rodi, Vörösmacs, akik fekszetek, és a többiek, akik nem érzik jól magukat, nagy kitartást és ölelést küldök!
Olyan furcsa, és szégyellem is magamat, hogy én még aug. végén 8 nap Svájcba megyek, autóval, meg mindenfélét csinálok, lótok-futok, és lekopogom, eddig meg sem érzem :oops:

Tegnap voltam a Mensmentisben az endo dokimnál, aki a pcos-sal kezelt eddig is.
A 7,2-es cukrom teljesen rendben van, meg van velem elégedve, semmit nem kell megismételni, már több teendőm nincs a várandósság alatt, és nincs olyan belgyógyászati státusz, ami a szülésemet rossz irányban befolyásolná :D :D :D :D :D
Legközelebb csak a szoptatás befejeztével kell mennem!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Itt vagyok, teljesen jól, tökéletesen. Nagyon köszönöm a sok hozzászólást, nagyon jól esett volt amelyik meg is nevettetett... :-)

Nagyon sajnálom akiknek pihizni kell de ennél nagyobb baj ne legyen és nem is lesz. Hisz senkinél nincs szerencsére nagy baj, ezek szerintem inkább óvintézkedések :-D Addig is kényeztessétek magatokat(az ágyikóban) finom enni és inni, manikűr, tv, stb :-)
Olyan jó hogy vagytok, amikor nem tudok jönni hiányoztok, sokat gondolok rátok. És ezt ne felejtsük, hogy ez a topik egy nagyon szerencsés topik :-) És már lassan mindenki átlép majd a 3.trimeszterbe :-) Anniyra de annyira szeretnék elmenni a talira, de a sajnos nem tudok.... de sokat nagyon sokat fogok rátok gondolni. Érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Még az uh-hoz annyit irnék-mindig mondom, hogy csak a bal oldalon érzem a babucit-és igen, teljesen oda fészkelte be magát. A köldököm vonalában van a feje és a lába is, szóval ketté van "hajtódva", jó laza baba. :-) A popsija van lent a hasam aljánál. most is jól lehetett látni a férfiasságát :-) szóval már nem hinném hogy változtat a nemén :-) és már majdnem 600 gr a súlya :-)

rabbe78
 
 


Eclipse, miért kellene szégyellned magad?
Szerintem mindannyian örülünk azoknak, akiknél nincsen semmi probléma, és együtt érzünk azokkal, akiknek van.
Erről szól az egész.
Kisebb nagyobb gondjai, mindenkinek vannak, azért is vagyunk itt egymásnak, h. ezt megbeszéljük.
De igazából probléma senkinél sincs, rosszul fogalmaztam, mert kis csodák laknak a pocakunkban!!!
És nagyon örülök a jó híreknek, amiket hoztál!!! :D

Rabbe, örülök h. minden ok :D
Én is azt gondolom, h. nagyon szuper, h. vagyunk egymásnak :D
Valóban jó laza baba, elképzeletm, h. feküdhet :)
Nekem még soha nem mérték le a súlyát...

Csajok, még mindig nem telik az idő...

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Kinga! Sajnálom a fogfájást! :( Hát akkor csak lassan a szénhidrátokkal!

Rabbe! Felháborító, ami tegnap veled történt! :evil: Azért szomorú, hogy senkit sem érdekel egy kismama, mikor láthatóan rosszul van. :cry:
Ja, a jövő hét csütörtök: ha neked is jó, meg Aranyoskának is, akkor tényleg talizhatnánk nála. Én érted megyek bárhová, aztán együtt beállítunk a láblógatós csajszihoz. :wink: :lol:

Vörösmacs! Szóval most már te is! Hát ha így óhajtja a doki, akkor legyen így, jobb az óvatosság! :roll:

Vikoo! Egyre kevesebb idő van már hátra, naponta lehet vágni a centit. :D Azt akarom csak írni ezzel, hogy hess rossz gondolatok! Most minden rendben lesz, és novemberben egy gyönyörű kisfiad fog születni!

Nekem 107 cm a haskörfogatom, de azt nem tudom mennyiről indult.

Eclipse! Gratula a szuper eredményedhez!!! :lol: És akkor most el fogod hagyni a metet?
Ja, és még egy kérdés: nem tudod véletlenül, hogy milyen hátrányokkal járhat, ha terhességi cukorbetegnek minősítenek? Gondolok itt olyanra, hogy hosszabb ideig figyelik-e meg a babát születés után? stb...
Mert érthetően nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni... :? :roll:

Asszem én is elértem a 100 napot!!! :lol: :lol: :lol: Inenntől már tényleg lehet vágni a centit!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Gyancsi! Sajnálom, hogy nem volt jó időtök a Balcsin! :( DE a lényeg, hogy neked most semmivel sem lehet elrontani a kedvedet! :lol:

Dorka! Aug. 11. tényleg nincs már messze!!! A maival együtt már csak 9 napot dolgozol!!! (ha jól számolom...) Azért ez így már nagyon jól hangzik, nem? :wink: :lol:

Rabbe! Örülök, hogy ma már jól vagy, és sikerült kialudnod a tegnapi megterhelő napot! :D

Na lassan lépek, mert nem fognak elkészülni a sütik holnapra! :wink:

Eta! Akkor mindenképp a kávézó a gyülekezőhely? Aztán, ha az idő engedi, megyünk piknikezni?

Eclipse! Napok óta azon jár az agyam, milyen diétás sütit tudnék kreálni a mifajtánknak, de eddig semmi jó nem jutott az eszembe... Na még ma ráfekszem a témára.

Ja, és itt Sopronban tegnap délután óta esik, hol viharos, most meg folyamatos szitáló. Remélem ha Tata felé megy, akkor is holnapra elvonul!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs, először is gratula a 100 naphoz!!!

Tuti elvonul holnapra ez a rossz idő.

Csajok, én nem tudok sütni, se időm nem lesz a mai vendégség miatt, és "tehetségem" sincs.
Tegnap vettem 1 karton ásványvizet, meg nézek még majd valami rágcsálni valót a tescoba.
Mit szerettek?
De komolyan!
Gondoltam ropira, meg ilyenekre...

Tényleg 9 nap még Lucuzs, iagzából tök szuper, csak én ide már nem jövök vissza dolgozni, ami egy picit fura.Nehezen viselem az elválást, páran azért fogank nekem hiányozni.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: