Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi!

Holnap ha nem fáj a pocim akkor megyek dolgozni és ha nem pénteken lesz a beültetés akkor pénteken is. De aztán jövő héten ki se teszem a lábam, utána meg őszi szünetünk van!Kép

Kattca!

Rossz híreim vannakKép! Beszéltem a dokival és azt mondta hogy az intézet nem foglalkozik petsejt adományozással, mert lehetetlen feltételekhez kötik, és így elég rizikós lenne nekik! Úgyhogy azt mondta ők nem tudnak neked segíteni!Kép (Ha az ő intézete lenne akkor foglalkozna ilyennel is )Azt mondta hogy az országban 2 intézet van ami "szürkén" foglalkozik vele, de a nevét nem árulta el , pedig kérdeztem. Azt mondja hogy már csak azért hogy betedd a lábad az orvos irodájába az kerül 400.000 HUF-ba. Kép Annyira sajnálom! Felháborítónak tartom ezt az egészet! Ezek után ha tudok valamit segíteni nyugodtan fordulj hozzám! És mégegyszer sajnálom!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Drága, drága KrisztaKép

A szívem szakad meg értedKép Annyira bíztató volt az a 4 szép petesejt, meg a duplázódott mozgásban lévő spermiumok száma. És annyira szerettem volna, hogy sikerüljön neked, Krisz. De az, ahogyan reagáltál, ékes bizonyítéka annak, hogy egyszer sikerülni fog. És amikor már anya leszel, nem féltem a gyerkőcödet. Szuper, talpraesett mamija lesz. Jobbat nem is találhatnaKép
Büszke vagyok rádKép

WoodiKép
Édes egyetlen Woodi!!! A negatívból pozitívba hajló tesztekről most már könyvet írhatnékKép Pokolból mennyország... Igaz? Egyik szemem sír (Kriszta miatt), a másik pedig nevet. Tudom, hogy ő hamar tovább lép, és tudom, hogy neked volt most a leginkább sürgős ez a kisbaba, de ha mindkettőtüknek sikerült volna, most itthon kánkánoznék!
Szóval bár az ő negatív tesztje elszomorít, a tied olyan örömmel tölt el, hogy csuda. Anya leszel, WoodiKépKépKép Istenem, hogy mennyire szerettem volna ezt itt mielőbb átélni veletek...

ZsuKép
Szuper, hogy ennyi petesejted lett!!! Ez bíztató! Nagyon szorítok, hogy min.fele megtermékenyüljön és szépen osztódjon. Várjuk a holnapi híreket a déli harangszó utánKép

OrsikaKép
Drága kicsi - 1 hónap is számít - Orsikám!!! Anya lettél? Itt bömbölök már jó ideje. Érzelmi hullámvasút ez a nap. Nagyon nagy szeretettel gratulálok nektek, és rengeteg erőt kívánok neked a következő napokhoz, hónapokhoz, és évekhez. Szuper, hogy a srácok így megnőttek. Teljesen jó a súlyuk a 35. betöltött hétre! Sok-sok tejcsit kívánok, és békés babákat, segítő családtagokat!

Bolog névnapot (ha holnap tartod)!!!

Dóri
kardalus
 
 


Zsu!
Pihenjél is jó sokat! Wodi már betörte ezt a nehéz utat úgyhogy már csak követni kell rajta! Kép Kép

Nem gondoltam volna, hogy Krizsa ezt mondja erre az egészre pedig amit fent van a neten tájékoztató a Kaáliról abban is írnak róla és hogy van rá lehetőség, illetve a multkór az ápolónő is azt mondta nekem hogy foglalkoznak ilyen dolgokkal, illetve hogy itt teljesen előről kivizsgálják a betegeket, hogy hátha van amit itt máshogy látnak és tudnak segíteni.

Azért ez tényleg gáz valakinek ilyen baja van és amúgy tök jó helyen lenne a baba és nem lehet felháborító és akkor csodálkoznak hogy csökken a babák száma ma Magyarországon, én nem csodálkozom. Ha valakinek csak annyi baja van mint nekünk (kiskatonák) és mondjuk nem teheti meg hogy 80.000-100.000 foritot kifizessen egy lehetőségért, hogy babája legyen az így járt a mostani törvények szerint. Borzasztó és sokkal jobban kéne támogatni a kismamákat (természetesen a rendes úton fogantakat) és a meddőségi kezeléseket.
Na jó nem höbörgök, de bosszant, hogy a törvényhozók hülységén múlik sokszor egy ember boldogsága! Ne haragudjatok, de ez a véleményem.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

 
 

Orsi ma délben megszülte Mátét és Leventét!! -részletek a "ma megint megjött"-ben
ITT IS GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!!:KépKépKépKépKép
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Sajnos csak egy órája értem haza, és fél óráig olvastam a mai nap történéseit !! Először is Woodi:nagyon nagy GRATULAAAAAAAA ! Annyira örülök hogy sikerült, tudtuk hogy megéri az a puffadás KépKépKép
Manó,
Holnap rajtad a világ szeme !! Jó lenne ha sorozatot indítanál be, mert így mi hátramaradtak is bizakodóbbak leszünk KépKép Nagyon drukkolok !

Orsi+Máté+Levente -Isten hozott benneteket, sok boldogságot a kismaminak és jó egészséget a lurkóknak !! Aztán ha kicsit levegőhöz juttok, várjuk a képeket a lenti topikban !!

Lányok,
Mindenkinek nagyon köszönöm az együttérző és biztató szavakat, igazán nagyon jól esik, ezért jó a leginkább ide járni, senki más nem ért úgy meg bennünket mint mi egymástKép Próbáltam arra koncentrálni, hogy tulajdonképpen a következő hónap sokkal ideálisabb lesz nekem, mert akkor a baba talán ugyanúgy augusztusi születésű lesz mint én (nem is vagyok önző, ugye?). Novemberben sokkal többet fogok tudni pihenni is a két hétben, mint most, a karácsonyi ajándék pedig még mindig meglehet.
Manó, én is gondoltam arra, hogy ha netán véletlenül a 3. sem sikerülne, akkor megkérdezem a lombik lehetőségét. De bíznom kell benne, hogy nem kerül rá sorKép
Dóri
Egészen meghatódtam, olyan szépet írtál, ha az embernek ilyen jóakarói vannak, akkor a jó sem várathat magára sokáig KépKép
Milena, Zsu,
Most ti vagytok a sorosak, nagyon drukkolok nektek is, a 12 illetve a 7 pete is jó sok, biztosan ikreitek lesznek KépKépKép
Lara, semmi baj, tudom hogy nem úgy értetted KépKép
Lullaby,
Jövök utánadKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


KépWoodi - legalább Te vidámságot hoztál most a topikba, nagyon örülök a boldogságodnak és nagyon vigyázz Magatokra!

Kép Orsi - nagyon sok boldogságot kívánok Nektek és ha lesz erőd és időd azért remélem majd benézel hozzánk is és mesélsz, hogy mi újság Veletek.

Kép Kriszta - persze, hogy ne kerüljön arra sor, hogy a lombik miatt kelljen érdeklődnöd, lehet félreérthető volt, de ezzel nem azt akartam sugallni, hogy ne hidj a következő sikerben. Bocsi ha így sikerült.
Azt kívánom hozzál Te is a következő után közénk nagy nagy vidámságot és kívánom legyen meg a legnagyobb karácsonyi ajándékotok.

Köszönöm Mindenkinek a bíztató szavakat és a sok kedves drukkot, de sajna két Kép tesztem is negatív. Az elsőn megjelent valami halvány csík, de már vagy negyedóra után, azért megcsináltam még egyet, makacsul negatív. Nem nagyon tudom leírni mit érzek, de biztosan el tudjátok képzelni. Végig annyira bizakodó voltam és annyira hittem és hiába a pozitív gondolatok. Nem tudok ezek után újra ennyire hinni, akkor meg hogy fussak neki még egyszer?
A férjem egész éjjel nem aludt, annyira izgult, reggel majdnem Ő is sírt, én azért hagytam abba, de úgy érzem hónapokig egyfolytában csak bőgnék.
Még egyszer köszönök Nektek mindent, hogy erőt adtatok a kitartáshoz és hogy itt lehetek köztetek, hogy láthatok néha csodákat amiből új erőt lehet meríteni.

Szép napot Mindannyiótoknak.

Kép Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Drága Manó, ezek a legnehezebb pillanatok, és ilyenkor az ember nehezen hiszi el, hogy lesz jobb! De Te hidd el, hogy a Ti babátok tudja, hogy mikor kell jönnie! Lehet, hogy nem akart Rák jegyű lenni... Bíznod kell benne és magatokban, mert bennetek van a lehetőség! Ő már kiválasztott Titeket, csak a szülinapján vacilál.. és ezen mi keveset tudunk neki segíteni. De ha látja, hogy küzdünk érte, akkor tudni fogja, hogy jó helyre születik. Nézz előre!! Ott elől valahol egy babóca ücsörög!!

Ui: azért a vérvétel még mutathat mást? Hátha... Kép

Kriszta, neked mi a következő lépés?
lullaby
 
 


Woodi, szívből gratulálok a zebracsíkos teszthezKép
Vigyázz magadra és pihenj sokat!

Orsi, Neked is sok-sok gratula! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
Máté és Levente: Isten hozott Benneteket, nagyon jó családba születtetekKép

Manó, együttérzek Veled, kitartás! Sikerülni fog, mert sikerülnie kell! Továbbra is nagyon drukkolok!

Zsuzska, ebből biztosan sikerül ikreket produkálni (többet is)Kép
Szívből kívánom, hogy Te is kismama lehess pár nap múlvaKép

A híreid lelomboztak, már ami a donációt illeti. Elég közhelyes, hogy szegény embert az ág is húzza...
Mi lesz így velem, hova forduljak?
Bocs, nem akarok panaszkodni, de néha nagyon nehéz. Például most is. Asszem mindjárt sírva fakadok.

Olyan jó hírek jöttek a tegnapi napon, azt gondoltam, ez így is marad.
Én azért szép napot kívánok Mindenkinek!

Egy kedves történet Nektek, ami a szomorkodókat is megvigasztalhatja:
"A napocska - mint minden reggel - üdén és frissen ébredt. Megdörgölte a szemeit, nyújtózkodott nagyokat, majd félretolta a bárányfelhőket.
Huncut szokásához híven bekukkantott néhány ablakon, hogy meglesse a kócos embereket. Az egyik szobában aztán olyat látott, amilyet még sohasem: egy gyönyörű lány aludt édesen, szépségéhez és belső ragyogásához képest csak pislákoló gyertyalángnak tűnt saját fénye.
Elszégyellte magát és gyorsan visszabújt a felhők mögé, feltette fülére a fejhallgatót, s elkezdte hallgatni az önbizalomnövelő tréninget.
Aggódni nem kell érte, hamarosan újra elhiszi magáról, hogy ő a legszebb a vidéken. . .
Mindenesetre ha ezután ébredéskor csak felhőket látsz az égen, biztos lehetsz benne, hogy a napocska hajnalban megint nálad járt és ismét szembesült a tényekkel :-)"


Kattca
kattca
 
 


Sziasztok!

Bekukucskáltam, kíváncsi voltam a hírekre!

Kriszta!
Nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült. Jó, hogy pozitívan állsz a dolgokhoz, és hidd el, nem szabad feladni!!

Woodi!
Nagy-nagy gratula, örülök, hogy már elsőre sikerült!! Vigyázz nagyon magatokra, azért a lehetőségekhez képest próbálj meg pihenni, kerüld a nyújtózkodást, hajolgatást! Látod, hogy a kor nem is annyira hátráltató tényező?! Én már csak tudom, csak 3 év van köztünk Kép

Potykamanó!
Hanyadik napos vagy ma? Én nem akarok hiú reményeket kelteni, de a halvány csík is csík! Szerintem azért csináltasd meg a vérvételt. Ha meg mégsem sikerült volna, akkor gondolj arra, hogy még van lehetőséged bőven, és ugyanilyen bizakodva kell nekimenni a következőnek is. Tudom, hogy most nagyon rossz érzés a csalódás, szerintem eltörpül mellette minden! De itt nagyon jó kis csapatba kerültetek, biztatjátok egymást, külditek a pozitiv energiákat egymásnak, így majd könnyebb lesz!

Katcca!
Sajnálom nagyon, ami veled történik! Én is felháborítónak tartom, hogy valaki baján bárki is nyerészkedjen. Azért én a helyedben biztos megpróbálnék valami hivatalos helyhez fordulni, (pl. Eü.Min.,). Lehet, hogy kilátástalannak tűnik, és vszeg időigényes is, de lehet, hogy megérne egy próbálkozást.

Továbbra is drukkolok mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika
 
 


Manó,
a vérvétel még mutathat mást. Tudod, a tesztek nem mindig megbízhatóak. Sőt az elsőn volt egy halvány második csík is, úgyhogy én még szurkolok. Remélem nem baj Kép

Zsu, Milena
Rajtatok a világ szeme. Mindent bele!

Mindenkinek szép napot!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Manó! Neked üzenem most, de mindenki másnak is, ha oda kerül. Ma reggel most már mindegy alapon megcsináltam a Kaáliban kapott tesztet és egy másikat is, amit a gyógyszertárban vettem. A kaálison NAGYON halvány a csík, míg a másikon inkább csak képzelem, hogy ott van!
Ez most 2 dolgot jelent:
1. Elég gyengék ezek a tesztek, tehát a vérvétel az igazi!
2. Esetleg csökkent tegnap óta a hcg szintem és emiatt halvány, vagy nincs csík.
Ez utóbbi ugye kizárva, így Manó azonnal menj be az intézetbe vérvételre!

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Aki tesztelni akar, vegyen BeSure tesztet a patikákban. Ez egy kb. 8x8-as kocka dobozban van, egy pohár van benne egyben a teszttel. Ez a teszt jól láthatóan jelez! (Ez volt a tegnapi tesztem.)

Lara Kép Javaslom a táblázatot vagy új oszloppal kiegészíteni, vagy az utolsó előtti oszlopba kerüljön bele az is, hogy éppen kinél mi van most. Pl. 10.23. punkció, vagy 10.15. stimu kezdete. Így jobban képben lehetnénk. Vagy sokat kérek?

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Manó! Manó!Kép

Ne add fel! Még izgulunk! Szíven csapott amit írtál! Annyira együtt érez veled itt mindenki! Tessék Szegedre menni vérvételre!(Mivel Kecsón nincsKép)

Kattca!

Én is azt mondom hogy próbálkozz meg más intézetekkel, vagy a Kaáliban vizsgáltasd ki magad hátha tudnak mégis valamit kezdeni a helyzeteddel! Nehéz ilyenkor okos tanácsot adni! Ne haragudj hogy pont én keserítettelek el!Kép

Nálunk a helyzet:
Holnap beültetés. 12-ből 6 megtermékenyült aminek nagyon örülünk, de mégis aggaszt egy kicsit ez az alacsony szám. Tavaly 18-ból 17 megtermékenyült. Most miért csak ennyi? Kép Tessék értem holnap izgulni! Én is izgulok mindenkiért!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu!

Nagyon drukkolok Nektek! Hidd el menni fog, Woodi már megtörte az átkot. Úgyhogy tessék hinni benne! Kép
És a pozitív tesztek után nekem már csak a rendelést kell leadni a Kaáliban Kép

Hajrá, holnap lélekben Veled leszek!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


ManóKép

Egyrészt szomorkodom, másrészt kiáltok:

NYOMÁS A TELEFONHOZ VÉRVÉTELI IDŐPONTOT KÉRNI!!!

Ez nem vicc, Manó, hidd el! Az én tesztem - ha sikerül beszkennelem, és felteszem ide - olyan halvány lett a leszívás utáni 14. napon, hogy csak bő óra elteltével vette észre a férjem (amikor ki akarta dobni). Mi is csak a biztonság kedvéért mondtuk meg a dokinak, hogy halványan pozitív. Igazából már elegünk volt az önámításból. De Kulin dr. azonnali vérvételt és UH-t rendelt el. Ez alapján derült ki, hogy van HCG a szervezetemben csak az optimális szint alatt. Ez vetélést is okozhat, így rögtön kaptam Choriogonin injekciót, és utána még napokig. Így maradt meg LiluKépKépKép
Ha nem megyek be vérvételre, nem derül ki, hogy van HCG a szervezetemben, és így pár napon belül erős vérzés közepette elment volna a kisbabánk!!! És soha nem tudtam volna meg, hogy az nem mensi, hanem egy spontán abortusz volt.
Manó!!! Ne vedd tőlünk tolakodásnak, de kérlek, kérünk, menj el vérvételre!!! Ha megmondod, hogy halványan poz. a teszt, be is hívnak. De ne várj vele!!! Itt órákon is múlhat sok minden!

ZsuKép
Sajnálom, hogy csak a fele termékenyült meg, és örülök, hogy ezek viszont biztosan nagyon erős kis palánták! Nyugi, te ne izgulj, mad mi izgulunk helyetted is!

MilenaKép
Növesztgest a tüszőcskéket. Bízunk benned! Holnap várjuk a beszámolót a leszívás időpontjáról, és a tüszők számáról!

KriszKép
Szívem csücskének egyike vagy. Persze, hogy pátyolgatlakKép

Mindenkire gondolok!
Dóri
kardalus
 
 


Kép Lányok - Már sokkal jobban vagyok, köszönöm Nektek Mindannyitótoknak, ilyenkor még a vigasztaló szavak is csak könnyet csalnak a szemembe, de olyan jól esik, mert mind olyan drágák vagytok és szebbnél szebb bíztatást és vigaszt kaptam Tőletek! Hálás vagyok érte!!!
Beszéltem az orvossal, azt mondta, szedjem még a gyógyszereket és menjen a kúp is, szombaton újra teszt, és akkor majd meglátjuk. Mert, hogy nincs mensim semennyi, de még jöhet, mert az utro azért késlelteti, úgy gondolom, tegnap kicsit fájt a hasam, de aztán elmúlt, időnként ma is fájt de elmúlik. Játszik még velem egy picit, most már nem tudok benne hinni.

Kép Lullaby - köszönöm, nagyon drága vagy, épp tegnap előtt nyomoztam ki én is, hogy rák lenne, ha akart volna az lenniKép hát, nem könnyű kilábalni ebből a gödörből, túl sok az alján a mocsár, de erős akarok lenni, csak néha arra gondolok, meddig kell még nekem erősnek lennem, és mit akar ezzel a sors, miféle lecke ez? Hát nem volt még elég? Ekkora bűnöket követtem volna el? Én nem emlékszem.

Kép Kattca, drága - tudom, Neked sem könnyű a helyzeted, de nagyon aranyos Tőled, hogy azért még vigasztaló szavakra is futja. Köszönöm Neked is. Remélem, rövidesen eredményes lesz majd a Te utad is, hiszen Te is elég hosszú távon vagy túl, beköszönhetne már Hozzád is valami JÓTÜNDÉR! Kívánom Neked! Szívből! Igazán! Ne szomorodj el, azért nem biztos, hogy mindenki ezt a választ fogja adni, amit Kép Zsu orvosa. Én is megkérdezem majd az enyémtől ha menni kell, bár az is Kaáli intézet, de ki tudja. Amit Kép Lujzika írt is jó ötlet. Nagyon aranyos a történet amit írtál. Tök jó, hogy megosztottad velünk. Köszike!

Kép Lujzika - Köszönöm Neked is, a ciklus 29. napján vagyok, a beültetés utáni 14. nap. Ha a hétvégén nem jön meg megyünk Szegedre és vérvételt kérünk.

Kép Lara - köszi, nehéz már hinni, de végül is úgy tűnik az orvosom is hiszi, hogy lehet még valami...nem tudom, már félek újra belelovallni magam, mert akkor újra fájna megint nagyon.

Kép Woodi Te drága - Köszi, bizony ezek a tesztek nekem nem kedveznek, majd hétfőn, ha fogadnak, és ha addig persze nem jön meg, akkor elutazunk egy vérvételre. Te nagyon-nagyon vigyázz Magatokra és pihenj sokat!

Kép Zsu - köszönöm az együttérzést. Nem is tudtam, hogy ezt a vérvételt nem veszik le nálunk, hogy lehet az? Kár! Egyébként mi az a vérvétel, mi a neve amit ilyenkor csinálnak?
A 6 is elég szép mennyiség, ne keveseld, meglátod, közülük lesz majd a babócátok vagy babócák?! Nagyon szurkolok Neked, kövesd Kép Woodi nyomdokait.

Sok-sok sikert a teszthez közeledőknek, kell a húzóerő!

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Kép Dóri - köszi, most látom, hogy közben Te is írtál, lementettem az üzeneteket és úgy kezdtem el írni a levelet, így kimaradtál a válaszból, de most pótolom.
Az orvosom, csak hétfőn lesz addig utro, meg a gyógyszerek, ( bár ezeket fentebb már leírtam)szombaton újabb teszt és hétfőn tudnánk vérvételre menni, ahogy Zsu írta, nálunk nem csinálnak ilyen vérvételt, Te tudod mi a neve, mármint a vérvizsgálatnak amit meg kellene csináltatnom. Modt meg beidegesedtem, remélem hétfőig semmi baj nem lesz, ha úgy van ahogy mondod.

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Lujzika, köszönöm az ötletet, de egyelőre nem fordulok sehová. A magyar egészségügy és jogorvoslat is igen időigényes. Nekem most pont ebből van a legkevesebb, időből.

Zsuzska, Neked nagy-nagy drukk megy holnapra!!!!
Hajrá babák, tessék szépen mind megtapadni!!!Kép
És egyáltalán nem haragszom, ne butáskodj, nem Te tehetsz róla.

Potyka, kitartás! Sikerülnie kell, ezért sikerülni fog! Nyugodj meg és fel a fejjel. Mi Veled vagyunkKép
kattca
 
 


Zsu!
Izgulok érted, és a számok miatt ne izgulj, hatból is elég csak egy aki pont ott marad a pocidban, de mivel félne egyedül ezért ketten fognak ottmaradni és egymást fogják bátorítani! Érzem, hogy ennek sikerülni kell és ne gondolkodj azon miért csak ennyi. Minden rendben lesz!!!! Kép Kép Egyél sok túrót és pihenj holnaptól nagyon nagyon sokat!

Manó!
Tudom, nagyon nehéz ilyenkor, de csak az előttemszólókat tudom ismételni. Bizzál az orvosban, nem véletlenül szedeti veled a gyógyszert, illetve bizzál benne, ha ott van a pocidban a baba éreznie kell, hogy nem adod fel. Bízom benne, hogy csak vacak a teszt és tényleg lesz pozitív eredmény. Próbálj megnyugodni és reméljük. Nagyon izgulok érted!

Milena!
Holnap hamar gyere a jó hirkkel, hogy mikor lesz a leszívás és hány petesejted van.
A múltkor orvos dologra reagálva! Igazából nem is az hogy nagyon ragaszkodom, de ezt az orvost ismerem ő kezdte el és igazából jó lett volna ha ő fejezi be, de nincs mit tenni ....

Lara pont a te orvosodat választanám sok jót hallottam róla igazából a többiről sem hallottam rosszat, de ő szimpatikus is és szerintem ez fontos. A doktornőt nem tudom hogy hívják, de például az engem zavar, hogy nő. Lehet hogy hülyeség, de ez van. Ez is lehet, hogy addig van, amíg nem vizsgál meg először.

Puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra és a legfontosabb bízzatok magatokban és a babóknak!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lara!
Nagyon jó a zebra amit Woodi kapott a neve mellé! Köszönjük a táblicskú karbantartását.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lullaby!
Neked hogy áll petesejtnövekedés? Mikor lesz a nagy nap? (Lehet, hogy írtad, de megmondom őszintén mostanában kicsit meg vagyok zuhannva és nem tudtam nyomon követni!)

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok Kép

Lehet, hogy ma kaptam az utolsó szurikat. Tök furcsa.

Orsi Kép Máté Kép Levente Kép
Gratulálok! Irány a házikészítésű babatakarók és játszókák és ágyterítők! Kép

Zsebi Kép
A nővérkéktől megkaptam a négy Gonal-t, nem kellett lemenni a gyógyszertárba.

Potykamanó Kép
Én is drukkolok Neked! Kép

Zsu Kép
Kevesled a hat babácskát? Egész focicsapatot szeretnél egyszerre? Kép

Nekem az UH-n hét petesejtet számoltak, de én ezzel is meg vagyok elégedve. Még azt hittem, hogy én vagyok a nagyravágyó, hogy ikreket szeretnék! Kép

Kriszta Kép Dóri Kép
Nektek is köszi, hogy gondoltatok rám. Majd küldök cserébe egy kis napsütést, de lehet, hogy időbe telik, mert el kell mennem érte egész Afrikáig, úgy tűnik... Kép

Milena
milena
 
 


Kép Dóri - egyébként a Choriogonin injekció mit csinál? Próbálok színesebben látni. Most sikerült?!

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Kép Zsebi, Kép Milena - Nektek is nagyon köszönöm, hogy tartjátok bennem a lelket!

Potykmanó

Kép
potykamanó
 
 


Milena!KépKépKépKépKép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


ManóKép

A vérvétel egy "egyszerű" terhességet megállapító vérvizsgálat, ami a szervezetedben termelődött HCG-t ill. progeszteront mutatja ki. Ezek tartják fent a terhességet, és pl. HCG csak akkor termelődik egy nő szervezetében, ha létrejött a beágyazódás.
A Choriogonin az egyik "terhesség-megtartó" injekció. Mesterségesen pótolja a HCG mennyiségét, ha esetleg kevesebb lenne, mint az optimális.
Nem szerettelek volna felzaklatni! Ne haragudj. Talán sokszor tűnök - ezzel kapcsolatban - aggodalmaskodónak, de tény, hogy Lilu ma nem lenne, ha mi akkor azt a halvány tesztet a kukába dobjuk, és nem megyünk el hamar vérvizsgálatra. Persze a nők többségénél a halvány teszt valóban nem jelent semmit, csak elmosódik a vonal, mert rossz minőségű a teszt, de vannak nők, akiknél ez azt jelenti, hogy van a szervezetben HCG, csak pótlásra szorul. És pótlást pl. a Choriogonin injekció adhat.
Szerintem ne várj hétfőig. Holnap reggel hívd fel őket, hogy időközben lett egy halvány poz.teszted. Nagyon izgulsz. Bemehetnél-e egy vérvételre.
Ha megcsinálják, pár órán belül ott a válasz. Az pedig egyértelmű és bombabiztos. Vagy megtudod, hogy nem sikerült, és akkor legalább nem rágódsz hétfőig, vagy kiderül, hogy gyermekáldás elé néztek. Mindenképp jobb lenne a lelkednek így, mint hétfőig tépelődni.
Manócska, simi a fejed búbjára! Veled vagyok, és fogom a kezed, ne félj!

Dóri
kardalus
 
 


ManóKép, WoodiKép

És vannak olyan nők is, akiknek halvány lett a tesztjük, és az ég világon semmi baj a HCG szintjükkelKépKépKép
kardalus
 
 


Manó,

Gondolatban pedig veled voltam, de látom a lányok már mindent a helyére tettek KépKép Remélem holnap akkor mész vérvételre és minden kiderül. Ha ennyien szurkolunk, akkor biztos sikerülnie kell, de tudod, mindig van egy következő lehetőség is Kép
Dóri,
Ez a történet Lilurol azert elgondolkodtatott, en mar 10 perc utan kidobtam a tesztet, es azonnal abbahagytam az utrot. Azota szepen erosodo barnazasom van. Nekem a dupho utan is csak 3 nap mulva jött meg, gondolom most is ez a helyzet, de a kisördög megmozdult bennem... A harmadiknál nagyon fogom szuggeralni a tesztet legalabb 1 óráig.
Zsu,
A 6 megtermékenyült sejt szuper, abból biztos legalább ketten maradnak. Mindet visszaültetitek, vagy fagyibabát is szeretnétek ?
Milena,
Neked holnapra+++++++++++++++++++++-t kivanok !
Lullaby,
Ma nem jutottam el oda hogy felhívjam a doktornőt, de holnap megteszem, remélem a closti indul hétfőn. Az igazsag az, hogy jövő héten hétfőtől péntekig uton leszek, igy szurikra nem tudok vállalkozni. Meg kicsit tartok is tőle...egyelőre. Te jól viseled a Gonalt ?
Zsebi,
En Kovats doktornőhöz járok, és eddig soha még női nőgyógyászom nem volt, én is furcsállottam előtte. De mikor a vizsgálatra került a sor, teljesen természetesnek tűnt, és azóta is minden rendben, meg vagyok vele elégedve. Tehát ne izgulj miatta. Persze ő nem olyan jóképű mint Krizsa doki, de nem mindenki olyan szerencsés hogy az ő betege legyenKépKépKép
Holnap vegre mar korabban fogok tudni jönni....hogy nehogy lemaradjak !
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Zsebi, köszönöm kérdésed, még nem tudom mi újság odabenn, holnap megyek UH-ra reggel, akkor derül ki, hogy mennyien lettek. Eléggé izgulok, mert a bal oldali petefészek eddig semmi értékelhetőt nem mutatott, úgyhogy remélem most növesztett legalább 2 tüszöcskét, mert a bal oldalam a könnyebben átjárható. Lehet, hogy már írtad, de nem találom, hogy hol, de te mikor mész vissza?

Kriszta, én nem Gonal-t kaptam, hanem Menogont, és szerintem könnyen megoldható a szuri, mert ha viszed magaddal a kocsi csomagtartójában, bármelyik ügyeletre vagy kórházba bemehetsz és beadják. Én is így csináltam, úgyhogy még Egerben is kaptam szurit Kép Ne tarts tőle, hátha pont ez kell a sikerhez Kép

Zsu! ++++++++++++++++++++ !!!!!!! 6 sejtecske az rengeteg, ne feledd, hogy nem 6 babócát szeretnél egyszerre! Nagyon várom, hogy milyen volt a visszaültetés!

Miléna, akkor Te már nagyon közeledsz a végéhez! Lehet, hogy egy napra jön ki a te pukciód, meg az én inszemem? Hát remélem, hogy babaesős nap lesz!

Lara, nagyon köszönük a táblakezelést, nagy segítség az eligazodásban!!

Mindenkinek szép napot, meg szép hétvégét! Megpróbálok holnap feljönni és elmesélni, hogy mi volt az UH-n.

L Kép
lullaby
 
 


Kriszta!
Köszönöm a biztató szavakat! Már eldöntöttem nem válogatok jöjjön amelyik orvosnak jönnie kell. Bízom az egész intézetben és remélem nekem is szerencsém lesz mint Woodinak!

Lullaby!
Vasárnap megyek uh-ra és akkor tudok elősör arról információt hány petesejt nődögél napok óta a pocimban. Egyelőre én nem érzek semmit, nem feszülök, nem fáj csak este nagyon ritkán ha hason fekszem, de igazából szerintem ezek a szurinak a helyei, de biztos minden rendben van.
Veled mi volt ma? Akkor veled az a baj, hogy az egyik petevezeték el van egy kicsit záródva? A pároddal minden rendben? Ne izgulj, sikerülnie kell. Mi is pont hárman leszünk mint az előző hármas (Woodi, Manó, Kriszta). Megmutatjuk, mindenhármunknak sikerülni fog (Lullaby, Milena, Zsebi) és utána jön Mano, Kriszta, Anna. Bízom benne, hogy a következő beavatkozása mindenkinek sikeres lesz és akkor együtt költözünk mindannyian a lenti topicba. Persze visszanézünk ide bizítatni az új "betegeket". Kép

Milena!
Mi volt? Hány petesejted van mekkora és mikor mész?

Zsu!
Már a legjobb helyen vannak a pocaklakóid. Pihenj sokat és mi kidrukkoljuk neked, te csak pihenj és csak szép dolgokra gondolj. Kép Hányat kaptál vissza és hány sejtesek?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

ZsebiKép
A zebra nem az én érdemem, még Zsu excelles táblájában volt, én csak bemásoltam. Úgyhogy őt illeti a dícséretKép
A dokimmal nagyon meg vagyok elégedve és ő is nagyon jóképűKép, de az inszemet a doktornő csinálta és vele is minden OK volt. Bárkihez kerülsz, jó kezekben leszelKép

ZsuKép
A 6 az nagyon szép szám. Lesz köztük olyan erős és ügyes törpi(k), aki(k) jól megkapaszkodnak majd. Hidd el, így lesz!

MilenaKép
Neked is csak ugyanazt tudom mondani, mint Zsunak. Sok-sok kis karácsonyi ajándék keresi itt a gazdáját, anyukáját. Úgyhogy sikerülnie kell!

LullabyKép
Gyere holnap az UH eredményeivel! Minden nap van kiért izgulniKép

WoodiKép
A táblát megpróbálom a hétvégén még egy oszloppal kiegészíteni, ahogy kérted. Mindent a megrendelőkértKép

Szép napot mindenkinek!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
Kicsit mosolygok félre értettetek mert nekem nem az orovos kell, hogy tetszen, mert ha így nézzük a Krizsa sem tetszik mint férfi. Nekem az a fontos, hogy szimpi legyen és az első benyomás. A Krizsa és a te orvosod ilyen szempontból tetszik nekem. Kép
Izgulsz már a szurik miatt? A te angyalkád is itt van már és alig várja, hogy beköltözzön a pocidba. Kép

Woodi!
Hogy vagy? Mit lehet tudni az újdonsült kismamáról, hogy telnek az első napok? Pihenj sokat!
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


ZsebiKép
gondoltam, hogy nem a külsejére gondolszKép Arról, hogy nagyon meg vagyok elégedve vele, már korábban is írtam. Csak mivel felmerült Krizsa külseje is, gondoltam az én dokim sem lóghat ki a sorból.Kép De szerintem követelmény is a Kaáliban, hogy az ott dolgozók jól szituáltak, kellemes megjelenésűek legyenek. Bár mondjuk ennek mindenhol alapvetőnek kellene lennie. Úgyhogy itt maximális felkészültségű és ráadásul jóképű dokik közül választhatsz Kép

A szurik miatt igazából nem izgulok. A főállás mellett egy csomó maszekot vállaltam, úgyhogy fel sem tűnt, hogy így elment az idő. Tényleg hétfőn már szuri! Beszéltem a Kaálival és minden reggel fél 8-ra mehetek beadatni a szurit. Így legalább a melóból nem kések túl sokat, max. fél órát. Tök rendik, hogy a rendelési idő előtt már fogadnak. Amiatt izgulok nagyon, hogy legyen elég petikém és a férjecském is jó formát hozzon. Ezért etetem is vele a Macát, remélem lesz hatása.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Hír Orsiékról:
"Levi 1/2 napra inkubatorba keriult, mert fazott. De mar megint kinn van.
Most mindketten a feny ala keszulnek, mert elkezdtek besargulni.
A cukrukkal minden OK.

Hazamenetelrol meg nem volt szo, de nagyon biztatoan beszeltek arrol, hogy lassan (1-2 nap mulva) mar kikerulhetnek hozzam a gyerekagyra.

Szopival holnap megint megprobalkozunk, addig lefejt tejet kapnak uvegbol. Ma mar 15 gr-t ettek."

Ja és este már lesznek fenn képek is a MA MEGINT MEGJÖTT BABÁSAI topikban.

OrsiKép
Még egyszer gratulálok és nagyon várom a képeket!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
Én is feljártam a Kaáliba az elején és tényleg nagyon rendik soron kívül beadják a szurit és már mehetsz is. Egyik hétvégén volt, hogy várnom kellett, mert kevesen is voltak szegények és amúgy is nagy volt a tumultus, de ennyi bőven belefért és mindenki elnézést kért folyamatosan.

Oris!
Ne igzuljál hamarosan minden rendben lesz a fiúk körül és mehettek haza. Az nagyon jó, hogy már van is tej és holnaptól lehet, hogy már szophatnak is. Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kattca!
Keresgéltem a neten más témában és találtam egy honlapot ami a petesejtdonorral foglalkozik.

címe: www.velvet.hu/szex/pete03405/
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


A frissített tábla:

Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Milena!, Zsu!
Mi van veletek? Milyen volt a beültetés, hányat kaptál vissza? Illetve milyen volt az UH? Mikor lesz a punkció?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebikém!

Tegnap nagyon későn értünk haza azért nem tudtam írni, meg pihenni kartam! Persze miondenhol útlezárások hogy végig kelljen dödcögni egész Pestet, rossz minőségű utakon, autópályán dugó hogy még később érjünk haza, deazért sikerült!
Szóval én 3 babókát kaptam vissza! A doki szerint a kitolt ciklusom miatt(méhnyálkahártyára vártunk)csak 4 sejtesek. Még csak 2 naposak voltak. Engem mégis aggaszt! Pont múltkor írtátok hogy a 4 sejteseket csak azért rakják vissza hogy megkapják a pénzüket a TB-től. Én azért bízom bennük!KépKépMajd két hét múlva kiderül!

Lara!

Teszt időpontja: Nov.05Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu!
Biztos, hogy nem lesz semmi baj, ezzel a TB-s dologgal szerintem ne foglalkozz. Látod, van aki 8 sejtest kap vissza és nem marad meg. Neked 4 sejtes, de igazi belevaló lurkók és nagyon küzdenek azért, hogy ott tudjanak maradni és meglesz az eredménye. Ne izgulj és ne gondolkodj ilyeneken. Nagyon szorítok nekik, hogy megmaradjanak! Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Csak bekokkantani van megint idöm, sajnálom Kriszta, Manó hogy nem sikerült!Kép

Woody! neked meg gratulálok!!Kép

Zsu! minden rendben lesz meglátod!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Manó!

Mi volt tegnap a teszttel? Mész holnap vérvételre?

Lányok hol vagytok? Úgy eltünt innen mindenki!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsu ne aggódj, a 4-es már szerintem abszolút "babaformájú", és ha meg akarnak maradni akkor biztos, hogy veled maradnak!!! Beszélgess velük, hogy tudják, hogy érdemes maradni Kép

Lányok sajna nálam ezt a ciklust ki kell hagyni, mert egy kicsit túl jól reagáltam a stimulálásra és 6(!) tüszöcske érett meg, ami egy inszemhez már elég kockázatos, mert az inszemnél nem lehet eldönteni, hogy mennyit kapsz vissza, és nagyon nagy volt az esély a többes ikerterhességre... A redukciónak meg nem vagyunk a híve, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy ez a ciklus kimarad, és majd a következőben megpróbáljuk a max.4 tüszöcskét beállítani.
Hát ez van, de még karácsonyra összejöhet igaz?

Kriszta, Lara, meg Mindenki, ebben a hónapban az összes babagyártó energiám a tiétek!! Kép Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Puszi
L.
lullaby
 
 


Lullaby!
Nagyon sajnálom! De végülis természetes úton összejöhet nem? Most úgyis jó sok petéd van és hátha egyik kiskatona révbe ér! Kép Pedig bíztam benne, hogy egyszerre tesztelünk! Kép

Ma voltam uh-n. hat szép tüszőm van és kettő picike a méhnyálkahártyám hála a recepteknek amiket itt megosztottatok már most 10 mm amire a doktor bácsi azt mondta nagyon szép. Még a peték növelése miatt felírt 2 napi gonal adagot és kedden uh. aztán ha ott mindent úgy talál ahogy kell akkor csütörtökön leszívás.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok Kép

Túlvagyok a punkción! Nagyon örülök Kép Kép

Mind a hét tüszőt sikerült leszívni!
Izgultam, de abszolút nem volt semmi gond.
Az altatásnál csak azt a kis fémes érzést éreztem a számban, utána egyből elaludtam, nem volt szédülés sem (legalábbis nem emlékszem rá). És, amikor felébredtem, már a másik szobában voltam, két sorstárs és a nővérke társaságában.

A ruha is nagyon vicces volt (meg tudod csodálni egész alakos képedet egy tükörben): hátul megkötős műtősruha (én rózsaszínt választottam), hajadra nejlon, lábadra mamuszka Kép - fejecskével.

Úgyhogy, csajok (Zsebi! Kép ), csak utánam, ne féljetek! Kép

Kriszta Kép és Mindenki Más Kép
Köszi a sok +++++-t, lehet, hogy az segített!

Lullaby Kép
Sajnálom, hogy ki kell hagynod ezt a ciklust. Kép Pedig Te olyan talpraesett lány vagy, meg is jegyeztem az injekciókat a csomagtartóban, amit csak úgy jövet-menet beadattál. A következőnek sikerülnie kell! Kép

Zsebi Kép
Tetszenek a hármas csapataid, amik menetelnek a Győzelem felé! Kép Mindent bele!

Lara Kép
Ennél szebb karácsonyi ajándékot el sem tudnék képzelni! Neked is ezt kívánom! Kép

Zsu Kép
+++tapasztó energiák a babácskáknak! Kép Kép Kép Most ne gondolj semmi rosszra!

Megnéztem a babafotó tablókat az őrzőben. Kép
Én is fel szeretnék tenni oda egy képet! Kép Kép

Milena
milena
 
 


Milena!
Örülök, hogy minden rendben ment. Neked is annyi tüsződ van mint nekem. Már alig vártam, hogy kapjunk híreket felőled!!!!

Ma amikor én voltam a Kaáliban pont vittek egy lányt punkcióra hosszú barna haja volt szemüveges és bordos, lilás (nem emlékszem teljesen) pulcsiban volt. Lehet, hogy te voltál?

Azért milyen érdekes levelezünk itt meg minden és ki tudja hányszor megyünk el egymás mellett.

Várom a további híreket, hogy hánynak sikerült megtermékenyülni. Igaz biztos vagyok benne, hogy mindegyiknek. Mikor kapod vissza őket? (Bár ezt gondolom csak holnap tudod meg).

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Milena!
Örülök, hogy minden rendben ment. Neked is annyi tüsződ van mint nekem. Már alig vártam, hogy kapjunk híreket felőled!!!!

Ma amikor én voltam a Kaáliban pont vittek egy lányt punkcióra hosszú barna haja volt szemüveges és bordos, lilás (nem emlékszem teljesen) pulcsiban volt. Lehet, hogy te voltál?

Azért milyen érdekes levelezünk itt meg minden és ki tudja hányszor megyünk el egymás mellett.

Várom a további híreket, hogy hánynak sikerült megtermékenyülni. Igaz biztos vagyok benne, hogy mindegyiknek. Mikor kapod vissza őket? (Bár ezt gondolom csak holnap tudod meg).

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok lányok,

Lullaby, nagyon sajnálom hogy igy jártál. Nem is tudtam hogy az inszemnél lehet túl sok a pete. De hátha tényleg spontán sikerül, amikor nem is gondoltok rá ! Köszi a tippet a szurikkal, sajna en repkedni fogok hotelrol hotelre olyan jobbnál jobb helyekre mint Szófia, aztán utána szerencsére Barcelona, igy nem vállalom a szurik hordozását, de meglátom holnap mit mond a doktornő. Az igazság az, hogy a vérzésem egész hétvégén sem jött meg rendesen, nem is fájt a hasam egyaltalan, igy most fogalmam sincs mi van. lehet hogy reggel csináltatok egy vérvételt,mielőtt megint elkezdem a clostit, ki tudja. Neked drukkolok a jövő hétre, hátha a szünet jót fog tenniKépKép
Zsu,
Ne izgulj, a 4 sejtes babócák is meg tudnak tapadni, és mostmár meg is fognak KépKép nincs más választásuk !

Milena, Zsebi,
Szuper a 7 tüsző, ügyesek vagytok, a héten biztos szépen osztódnak majd, és jövő hét vége felé ti is legalább 3 kis kezdeményt vissza fogtok kapni ! Gondolni fogok rátok és küldöm a sok++++++++++-t Kép
Manó, mi van veled ?? Olyan kíváncsi lettem volna hogy mit mutat a vérvétel, még holnap délelőtt megpróbálok bekukkantani, utána sajnos csak pénteken fogok tudni jönni !

Mindenkinek nagyon szorítok és léleken veletek leszek !

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok!

Megkaptam az első szurimatKép

LullabyKép
Sajnálom, hogy elmaradt az inszemed, de ez a karácsony a miénk!

MilenaKép
Nagyon klassz a 7 tüsző, ügyi vagy. Mikor lesz a transzfer?

ZsebiKép
Csütörtökre nagyon szurkolok!

ManóKép
Teszt? Vérvétel? Tessék jelentkezni!

ZsuKép
Küldöm a babatapasztó sugarakat +++++++++++++++++

WoodiKép
Hogy vagytok? Tudjátok már, hogy hányan laknak a pocidban?

Ja és a tábla...

Kép

Mindenkinek szép napot!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm, hogy hiányoltok, kirándulni voltunk, vasárnap este jöttünk haza. Már pénteken véreztem, a szombati tesztem negatív, mondtam az orvosnak, hogy volt egy halvány tesztem, és kérdeztem, hogy szükségesnek tartja-e a vérvételt, de azt mondta, csináljak újabb tesztet vasárnap és aztán hívjam. Mivel az negatív lett és szombaton már a vérzés is rendesen megjött így azt mondta nem kell.
Ez van. Majd a következő sikerülni fog.

Kép Milena, - innen már csak egy ugrás, hogy anyuka legyél, örülök, hogy csupa pozitív tapasztalatod van, aki rózsaszín kis megkötöst viseli, kislánya lesz Kép

Kép Zsebi, Kép Zsu - látom, mindannyian szépen haladtok, nagyon szurkolok Nektek, jól jön majd a húzóerő!

Kép Lullaby - sajnálom, hogy ki kellett hagyni ezt az inszemet, de valóban lehet a természetes próbálkozásból is siker, nem igaz?

Kép Kriszta - csináltattál vérvételt? Akkor lehet, hogy ott huncutkodik egy kispotyka a pocakodban!

Kép Lányok, most akkor mikor lehet a következő? Az injekciózást követő harmadik hónapban? Novemberben kell majd egy ellenőrző vizsgálatra mennem, de többet nem tudok.

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?