Új privát üzeneted érkezett!

Rana: majd holnap fotózok neked babakocsit. Esernyőre csukható és kicsit kisebb összecsukva, mint az esprit. Ma kipróbáltuk és nagyon jó! Fogakkal az a helyzet, hogy a csücske kint van Alexának. Nem igazán lett hisztisebb az átlagosnál, csak sikítással kombinálja időnként, de szerintem az meg nem a fogától van, csak akaratos és követelőző néha.
Sürgősen hintát kell vennem nekik, ma kipróbáltuk és nagyon élvezték, főleg Hanga. :D Alvás miatt ne aggódj, a hűvösben enyémek is mormoták. Napirend meg rugalmas.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hoztam pár fotót, de keresztelős csak az, amiben fekete ruhában vagyok. A többit majd még később!

Kép egymással szemben

Kép Gergővel

Kép Gergő ül

Kép vidáman

Kata
labkat
 
 


Jaj de édesek! És milyen kis gombócok, zabálni valók!

t-pk
 
 

 
 

[quote="t-pk"]J írta:t-pkaj de édesek! És milyen kis gombócok, zabálni valók!

Mármint Katáé, vagy az enyémek? :D Bár az enyémek nem gombócok, úgyhogy gondolom nem az enyémekre gondoltál... Hm. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol:

Kata, nagyon édik! Milyen szép családod van!! Igazán büszke lehetsz rájuk! :wink: Még a múltkor kérdeztem, hogy használjátok a bébitornázót?

Na megyek dőlök az ágyba, jóéjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


De cukik! :D
vovanda
 
 


Kata: nagyon szép család vagytok!

Vanda: jobbulást!-másikon olvastam, hogy betegek a gyerekek

TKata: Flórának boldog névnapot!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Tkata,Flórának boldog névnapot :D
És Jázmin főzeléket sem eszik? :roll:
Flóra milyen ügyesen eszeget :D Nálunk a 8 fogú Balázs nem akar darabosat,bezzeg Noémi ügyesen kezd eszegetni darabosat.

Rana,hát ezek a huncut pofik :lol: :lol: :lol: Nagyon édesek!Aletta jól meghusisodott :lol: Bár a zebrás képen mindkettő husisnak néz ki,először azt hittem nem is ők azok :lol: Az milyen zebra? :roll:

Labkat cukik vagytok!Lassan le kéne cserélni a vonalzón a képeket,mert már nagyon nem hasonlítanak :lol:
Kardiológia éljen! :D

Vanda,nemá,betegek? :evil: Jobbulást!
Vendég
 


Köszi csajok!

Nyuszi!
Torokfájós szarság, a legrosszabb, hogy nem nagyon tudnak enni-inni. Cudar éjszakánk volt, de talán alakulunk.
vovanda
 
 


Nyulaszkám, végre! Már úgy hiányoztál! (Érzelgős lettem :lol: ) Örülök a husis kinézetnek, már ideje volt... :roll: :lol:
Zebra: http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=16701 de én fele ennyiért vettem a teszveszen. A. ezen tanult meg felállni, L. meg már átmászik rajta egy perc alatt. :wink:
Hogy adsz nekik darabosat? Én félek, hogy megfulladnak tőle. (Ha nagyobb darab marad véletlenül a pépesben, A öklendezni kezd. :( )

Vanda, jobbulást!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana. a te bébiid is édesek, csak be kell valljam ezeket a képeket már láttam az iwiw-en, mert ott mindig meg szoktam kuksizni és ott már gyönyörködtem bennük!!!

t-pk
 
 


Bocsi RANA, olvastam hogy krédezted a bébitornázót, de aztán elmaradt a válasz. Használjuk. Többször játszanak vele, bár mostanság hason vannak, így nem gyakran. Én próbálok egy időre elrakni, majd elővenni játékokat, és így mindig van öröm benne. Szerintem most megint el fogom rakni, mert nem nagyon sokat játszanak vele. Vera amúgy annál állt fel!

VAnda: jobbulsát

Kata
labkat
 
 


Szerintetek hagyjam így aludni Hangát? Nem zsibbad el nagyon? Eddíg mindíg elfektettem.
Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vanda,betegség monnyon le! :evil:

Rana,jó ez a zebra :D
Öklendezés ismerős.De ugye ott nem számít rá,szegény nyeli,nyeli a pépest,és egyszercsak egy darabmegakad.Ez olyan,nem tudom ettél-e már meggyes piskótát,amiben maradt mag.Eszed nyugiban,aztán ráharapsz :x De ha tudod,hogy magos,akkor úgy eszed.Szóval kezd úgy,hogy a kezükbe adod a kiflit,vagy valamit,és ő harapdáljon le belőle darabokat.Vagy,legyen az egész kaja darabos,és már az első falatnál érezzék,hogy nem csak nelni kell...nehéz,Balázsnak sem akaródzik :evil:

Timi,de édes :D Én nem hagynám így,enyémek is szoktak néha furán feküdni,én ha nagyon gáz,akkor megigazítom inkább.De nagyon cukker :lol:
Vendég
 


Ja,és egy érdekesség,Balázs a puha dolgokat nem hajlandó megfogni.Tegnap beültünk kávézni egy helyre,és vettünk kis fánkokat is,gondoltam adok belőle nekik,de nem fogta meg.Aztán a kávé mellé nem csoki,hanem keksz volt csomagolva,apa mondja,hogy nagyon kemény...odaadtam,és szépen elkezdték harapdálni :roll:

Ugyanígy a kenyeret sem,csak a héját fogja meg :shock:
Vendég
 


Nyulasz: én ma bepróbálkoztam a darabossal, konkrétan rakott krumpli volt, abból krumplit meg tojássárgáját adtam nekik villával összetörve egy kicsit. Eredmény: Alexa 4 falat után ivott, majd sugárban kihányta az egészet. :( Nem értem hogy lehet ennyire utálni a krumplit, bezzeg a lángosfalatkák lecsúsznak!

Ma uzsira gyümis túrókrémet csináltam nekik, direkt kicsit többet, hogy nekem is jusson. Szerintetek mennyit hagytak nekem :?:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kép

unatkoztam:)

t-pk
 
 


töltöttem fel jó pár ruhát, amik eladók, ha valakit érdekel az aláírásomnál lévő linken megtalálja...

t-pk
 
 


Rana, Nyuszihoz kell csatlakoznom. Enyém gyerek is ezt csinálja; ha a pépesben darabos van, azonnal öklendezni kezd. Nem számít rá, hogy a megszokott, könnyen csúszó pépesben darabok akadnak. Esetleg úgy szoktam segíteni a dolgon, hogy kevés pépeset teszek a kanálra, és a végére rakom a darabot, amit próbálok a szájpadlásához nyomni, éreztetni vele, hogy ott valami nem olyan, amit könnyen lenyel, rágás nélkül. Pedig a lányok már rántott hústól kezdve, rízsen át, minden darabosat esznek, ami a fogukra való.

Timi sajnálom a hányást, Neked akkor tényleg nem érdemes a krumplit erőltetned. Szegény kicsi Manó! :( Hangát én is visszafektetném, még kevésbé kitekert pozíciókat is "rendbe szoktam tenni", bízva abban, hogy úgy hosszabb, nyugodtabb lesz az alvás.

Vanda, jobbulást a gyerekeknek!!!!

T-pk, Labkat, gyönyörűek!!!!!

Nyuszi, eleinte nekünk is ilyen furi húzásaik voltak. Sőt, még néha most is. Majd belejönnek. Tudod, érettségin csak nem pépesezünk már :wink: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Kata, csak azért kérdeztem a bébitornázót, mert nekünk is van, de el van téve, és nem tudom, előszedjem-e. Bár nekünk nem ilyen masszív, hanem olyan plüss ív, így lehet hogy összerogyna alattuk. :roll:
Én is így szoktam, elteszem a játékokat, aztán később előszedem, és úgy örülnek neki, mint az új játéknak. :D

Nyulaszkám, biztos igazad van, tényleg ha nem számítanak rá, akkor öklendeznek. Mert ma gyümis müzlit adtam nekik, tele nagy darabokkal, és jóízűen benyammogták. :D

T-pk
, cukorborsók. :) Lavóros kép nagyon jó, meg az a "tótágast állok" is! ;)

Timi, aztaaaa, hogy tud így elaludni???? Játék közben??? Mindig irigyeltem az ilyen babákat, akik bárhol, bárhogyan (alvás, játék közben) el tudnak aludni. Na jó, nem panaszkodom, örülök, hogy az enyémek a kiságyban is elalszanak, van, akié ott sem... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Hangának úgy tűnik kényelmes így aludni, mert ahogy "kisimítom" rá 5 percre már megint úgy van és közben alszik, mint a bunda. :shock:

Ma elmentünk nagybevásárolni és a csajokat is vittük, mert nem volt senki, aki vigyázott volna rájuk. Érdekes volt a kerti cuccok között etetni, de ott már nem bírták tovább. :lol:

Törpi: milyen időtök van? Strandoltok?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, tegnap strandoltunk, imádták, Emma nyakig az iszapban :lol: :lol: majd hozok képeket is, ha hazaérünk. Mai nap szakadt délelőtt, majd mikor elállt tervbe vettünk egy parti, hattyú-etetős sétát. Mire összeszedtem volna őket, elkezdett szemerkélni megint. Bennragadtunk :? :? :? Keveset aludtak ebéd után, már előre félek, mi lesz itt :shock: És most megint kisütött a nap. Nem csinál bolondot belőlünk, áááááááááááááááááááááááá!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Sziasztok!

Milyen nagy a csend :roll:

Törpi,csak jön mostmár a jóidő :evil: Meddig nyaraltok? :roll:

Timi,hihi,miért nem a babacuccok között etettetek :lol: Rögtön ki is próbálhattad volna a pudingot :lol:
Jajaj,hányás car dolog :x

Tkata,nagyon jóóóók a képek :D Ilyen lavóros nekünk is van :lol:

Ti még mindig rugiban nyomjátok? :roll: Abban mentek éretségizni :lol: Mi meg pépeset eszünk majd az esküvőjükön is :lol:

Rana,bízom benne,hogy elöbb-utóbb megérnek a darabos kajálásra :? Már ideje lenne,mi már lassan 1 évesek leszünkHogy fogna így tortázni?Botmixereljem le nekik? :lol:
Vendég
 


Még azt akartam,etetem őket,ásítozom,és Noémi elkezdett utánozni.Azóta egyfolytában csinálja,annyira cuki,még a szemeit is rebegteti hozzá :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Timi: Hanga haláli :D

Kata
labkat
 
 


Nyulasz: a babakajáknál még nem voltak éhesek. :wink: Vettem pudingot, majd ma megkóstoljuk, bár ha anyu gulyásleveséből bekajálnak, az már nem fog lecsúszni. :?

Alexának tegnap kibújt az első foga végre! :D Hanga meg esett és most a jobb szeme körül van egy "szép" monokli. Bár még piros, de biztos bekékül neki. :(

Nem arról volt szó, hogy ma jó idő lesz?! Ahányszor lemegyünk Velencére anyumékhoz, mégcsak sétálni sem tudunk, mert esik, vagy kánikula van. Apa meg mocival jönne le utánunk, mert dolgozik ma-is.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hangát sajnálom :cry:

Itt jó idő van, gyertek a Balcsi felé...

Már csak éjszak hordunk rugit. Na jó, a képen pont az volt rajtuk, ki akartam próbálni, hogy jó-e rájuk még, mert van egy csomó, de egyszer sem volt rajtuk, mert éjszak másikban alszanak.
A rugik egyébként jók, de apa közölte, hogy ők már nagyon és ne adjak rájuk :roll: , így itt van egy csomó tök jó, édes rugi a szekrényben :?

t-pk
 
 


Vanda! Jobbulást!

Kata! Keresztelőhöz gratula, édesek a gyerekek!

A többi baba is nagyon cuki.

Volt ilyen valakinek? Tapasztalat?:

http://www.topapro.hu/aprohirdetesek/bu ... e6557.html

Ez az új játékunk: Erről valami tapasztalat?

Kép

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!
csak bekukk, már pakolászunk ezerrel :lol: :lol:
Babák egyre szebbek és nagyobbak néha nézek nagyot h már mekkorák, nagyon helyes csak igy tovább :wink:
Tigriske: ez a hauck detto az esprit :wink: de sztem 30 sok egy használt esernyösért :oops: :oops:
mizujs az angliai kocsival???
ez vmi ugrálo??? :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: gratula fogacskához :wink:
Kata: kedvenc kép ahol 4en vagytok, nagyon helyesek vagytok együtt :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


T-pk: Jázmin már teljesen jól van? remélem :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Szizzsófi: üdv "itthon"! :)

Tigriske: csatlakozom az előttem szólókhoz, nekünk esprit volt, most adtam el (ugyanaz, mint a hauck, csak újabb kiadás), én 20-ért adtam el napernyőstől, esővédőstől, nehogy 30-at adj érte, nem éri meg! Egyébként én nagyon szerettem.

Babusok : köszi! :D

Mai kajálásunk érdekesre sikerült. Ebédre gulyásleves-pépesítve. Hanga tátogott, mint a kis fióka, Alexa öklendezett 3 kanál után, ezért ő falatozott némi rizst, hozzá halat (tudom, hogy még nem lehetne, de imádja), közben mondta, hogy "hmmmm"-ez olyankor van, amikor nagyon-nagyon finomat eszik, majd benyomott egy pudingot. Már nem tudom, hogy mit csináljak vele, lassan egyáltalán nem hajlandó semmi zöldségfélét megenni, csak a gyümölcsöt, meg a felnőtt kaját (kivéve, ha zöldségféle), de abból meg még nem eszik mennyiséget, csak csipeget. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tigriske!
Mi az újat vettük 35ért, ennyit ne adj érte. Amúgy egy remek járgány, imádjuk, azon kevés ikresek közé tartozom, akik a jelek szerint egy babakocsival megússzák.
vovanda
 
 


Hú de szuper az a hinta. VAn ajtó félfára is erősíthető darab. Gyerek nagyon élvezi, de szerintem nem olyan biztonságos. Szóval nálunk tutira nem lesz ilyen!

Rémes éjszakáink vannak mostanság. Másoknál? Gergőnek kint van a második foga is, de sokat felsír éjjel (gondolom a fogzás) Bálint meg pörög ezerrel. Nem tud egy helyben aludni. Nagyon nehéz ez így!

Kata
labkat
 
 


Babusok: Igen egy ugráló. Ahogy ugrál a gyerek úgy zenél. Lili miatt vettem, mert nagyon feszítette a lábát.

5000 Ft-ért találtam ilyen babakocsit, csak itt volt róla jó kép. Találtam hozzá egy ugyanilyen egyszemélyes esernyőkocsit is, de sajna az nem dönthető, így még keresek.
Angolok most augusztus végére ígérték, de nem akarok egész nyáron itthon ülni, ezért ezt elég olcsón találtam, így gondoltam ennyit megér.+ veszek egy egyes kocsit.
Örülök, hogy mindenki szerette ezt a kocsiját. ezek szerint jó vétel volt.

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!

Tigriske,klassz a járgány :D Ugráló volt a barátnőméknek,olyan ajtófélfára akasztható,imádta a kiskölök :D

Babus,költöztök is? :D

Mi tegnap este szülinapoztunk apa testvérééknél.Hazajöttünk fürdetni,meg vacsiztatni,és mondtuk,ha lerakjuk őket aludni,akkor még visszamegyünk,mama őrzi a bébiőrt.Saccra mondtam,fél10-kor már alszanak,rá 5 perc,és jövünk.De Balázs egyszerűen nem akart elaludni,már mindig elcsendesedett,és újra-meg újra felsírt,nem értettük,nem szokott.Végül benyitottam hozzájuk,mert már majdnem este 10 óra volt,hát megcsapta az orrom a bűz.Szegénykém bekakilt,sosem szokott már este,és nem akart azzal aludni :lol: Tisztába tettem,be az ágyba,és 5 perc múlva el is indulhattunk,mert elaludt.

Ma meg keresztelőn voltunk unokatesóméknál :D Annyira jól viselkednek mindenhol,olyan büszkék vagyunk rájuk :D
Vendég
 


Lányok!Nincs valakinek kedve csatlakozni?Szeptember 26-30-ig Alsópáhokon pihizünk :D 15%-os kedvezmény van pont akkor,így 128.000 a 4 nap.Nem kell vinni szinte semmit,adnak babakocsit,van rácsos kiságy,bébikaják,bébiőr meg minden.
Bemásolom ide az ajánlatot,ha valakit érdekel,akkor hamar kell foglalni,mert szeptember elejére már nem volt egyáltalán kétszobás apartman.

időpont: 2010.09.26.- 2010.09.30. (4 éjszaka)
Vendégek száma:
2 felnőtt, 2 gyermek ( 1 évesek)
Elhelyezés:
Kis apartman 43-45m2; mini konyhával, hálószobával, gyermekszobával, balkonnal; az Erzsébet házban + 2 kiságy127.840,- Ft
Egyéb: Bohóckodós napok 15% kedvezménnyel 2010.09.26-30.
-15% kedvezmény az árban

A megadott ár tartalmazza az ÁFA-t.

Az idegenforgalmi adót a szállásdíj nem tartalmazza, a helyszínen fizetendő: 340,- Ft/fő/éj
(18 éves kor felett).


AZ ÁR TARTALMA:

Kolping Spa & Family Kulinárium
 bőséges svédasztalos reggeli; svédasztalos vacsora bébi- és gyermekbüfével, 17:30-18:15 között óvónői kísérettel, gyermekeknek előke

Kolping Spa & Aktív*
 fürdőköpeny használat (felnőtt méretben); szabadtéri medencék (csúszda, sodrófolyosó, pezsgőfürdő, árnyékos bébipancsoló valamint gyermekmedence), napozókert nyugágyakkal; fedett élményfürdő (ellenirányú áramlás, víz alatti masszázs, vízköpő, pezsgőfürdő); családi wellness park használata (termál medence, gőzfürdő, családi és baba-mama szauna, finn szauna, családi pihenőszoba)
 Romantikus fürdőrészleg csak felnőtteknek! 100% gyerekmentes övezet a szülők kényelméért! Az aktív pihenés szerelmeseinek 7,5 x 15 méteres úszómedence fény- és hangterápiás élményelemekkel, termálvizes medence, kényelmes pihenőterek, finn és infraszauna, gőzfürdő
 fitness terem használata (Technogym kardio- és erőgépekkel, gimnasztika terem); szabadtéri létesítmények használata (aszfaltos gokart pálya pedálos gokartokkal, strandröplabda pálya, focipálya, tűzrakóhely, indiántábor, játszóterek, kalandpark gyermek és felnőtt kötélpályával, kilátótorony 3 különböző mászófallal, mini állatkert)
* szabadtéri létesítményeink májustól szeptemberig üzemelnek

Kolping Family
 Bobóország: játszóház, babakonyha, szoptató helyiség, pelenkázó, az ország legnagyobb vízilókiállítása több mint 1000 vízilóval; főzősuli; barkács műhely; babakonyha a Gizella és Ulrich házakban; Újdonság: uszodai játszóház
Szobai felszereltségek: babaágy, pelenkázó, fürdetőkád állvánnyal, bili, wc ülőke, zsámoly, az apartmanokban cumisüveg melegítő 2009-től;
sport babakocsi, hátihordozó, kerékpárülés

Kolping extra
 parkolás a szálloda zárt rendszerű parkolójában
 ingyenes vezeték nélküli internet a fogadó épületben és a tini club-ban


Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk wellness csomagjainkat, frissítő, pihentető masszázsainkat, valamint a kozmetikai szalonunk és fodrászatunk szolgáltatásait is.
Üdülési csekket elfogadunk.
Reméljük, hogy ajánlatunk elnyeri tetszésüket, és vendégeinkként köszönthetjük Önöket a szállodánkban.
Ajánlatunk 2010.08.02.-ig érvényes!


Jó volna talizni :D
Vendég
 


Nyulasz: szegény Balázs! Alexa ma pont ugyanezt adta elő, én meg nem éreztem , hogy ő szaglik, mert előtte a Hangát zuhanyoztattam, mert nyakigkaki volt. :lol: Jól hangzik a Kolping, de nekünk sajna drága így is. Pedig tényleg jó volna egy tali!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,kár :? Tényleg jó lett volna.Én már annyit hallottam az elmúlt 5 évben a sógornőméktől erről a helyről,hogy mondtam apának,ha sehova nem megyünk nyaralni,akkor is pár napra ide szeretnék végre eljutni.Próbáltunk mi is üdülési csekket szerezni,de végül nem sikerült.Hát nem a legolcsóbb,de anyós most megy Hajdúszoboszlóra napi 15-ért,ez meg így napi 16-ra jön ki/ fő,a gyerekek ingyenesek.
Vendég
 


Ja,és van bölcsi is napi 3 órában,legalább úszunk egy jót :lol:
Vendég
 


Nyulasz: én is nagyon szeretnék oda eljutni, mert én is folyton hallom mindenhonnan, hogy milyen jó. Jövőre talán összejön. Most meg majd irigykedem, de legalább valaki teljesen felderíti a terepet! :wink: Esetleg ha időben elkezdenénk szervezni jövőre ott egy nagy talit össze lehetne hozni.

Lányaim nem bírják a napi 2 alvást. Egyszerűen elalszanak az etetőszékben evés közben. Most is kénytelen voltam lerakni őket. Délelőtt aludtak 1 órát, ebéd után 1,5-et és 3-fél 6-ig bírták ébren, de az utolsó fél óra nyafogással és sírással tellt, mert már annyira álmosak voltak. Csak azt nem tudom így este hogy lesz alvás, amikor egyedül vagyok velük :?:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: ez nagyon szép és jó, de kva drága! Másrészt a másik két gyereket hová tegyem??? VAgy van 6 ágyas is plusz 100000-ért??? Na nem mintha meg tudnánk fizetni :shock: :roll: :roll: :roll:

Kata
labkat
 
 


Kata: gyerekeknek ingyenes, csak azt nem tudom hány éves korig. Tényleg drága, de innen nem kell menned sehová, minden szórakozása megvan az egész családnak és ahogy hallottam csak ruhát kell vinni, mert minden mást adnak a babáknak is.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ja, bocsi, most látom, hogy 1 éves korig szól. nekem is azért van a szemem, hogy csípje a szappan. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata,bocsi,esetleg töröljem a kérdésem,mielött más is felháborodik?
Vendég
 


Nyulasz, bár nem engem kérdeztél, de ne töröld, mert hátha valaki el tud menni.

Szerintetek szombaton milyen idő lesz? Apával megint meglépnénk fürdős helyre. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


A pár, akinek az esküvőjére megyünk, azt reméli jó idő lesz. Na meg én is. Nem olyan, mint nyaralásunk alatt :? De én az előrejelzésekben már nem hiszek :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz! Én is ide szerettem volna menni, de inkább klímát vettünk nyaralás helyett. Nekünk muszáj ilyen helyett választani (és szerintem ez az egyetlen), ahol minden van és nem kell annyi csomag, hisz a 3 gyerek és babakocsi mellé be se férne. Hacsak nem veszünk egy nagyobb autót, de ez jelenleg lehetetlen.
Légyszi számomra küldj majd egy mindent kimerítő jó hosszú privát üzenetet az itt szerzett tapasztalataidról/élményeidről. Kukucs-old meg, hogy elfér-e majd a 3 ikres kocsi (kb 1 méter széles). Köszi

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok,

bocs, erre jártam, szóval nekünk Alsópáhok sajnos nagyon nem jött be...



Kép

 
 


sziasztok, hátha valakit érdekel :)

http://www.teszvesz.hu/item1172930247_k ... _teli.html

köszi!

zsuzska80
Szombathely
 
 


Nyulasz: nem háborodtam fel!!! Csak leírtam a véleményem semmiféle felháborodás nélkül. Én tényleg örülök, ha más megengedhet ilyet magának. Nem is vagyok ezért irígy, ne gondold. Elégedetlen sem vagyok a mi életünkkel. Vágyok bár dolgokra, és szívesen elmennénk mi is ilyen helyre, ha megengedhetnénk. De csodás életünk van így is. Ha pedig ti megtehetitek, hát menjetek! Ne habozz! Szerintem szuper hely lehet!!! :D :D :D

Kata
labkat
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?