Új privát üzeneted érkezett!

Zsani
én most erről lemaradtam, hogy nincsenek petefészkeid? Vhogy nem rémlik :Embarassed: :Rolling Eyes: Nem csak a candidával küzdöttél, hanem még ez is?

Dorka
igen, szerencsére most rendes dokit fogtam ki.
Szegedre kell menni, az busszal egy óra + pici séta a rendelőig (de közben lehet nézelődni Laughing ).
Ez a montázs nagyon jó!
Kutyámat ne is kérdezd, ki idegel. Eddig tartott a jókutyasága. Ás minden felé, naponta vagy öt gödröt. Ami a legrosszabb, hogy ezt a virágágyasban teszi, ill. a szórófejeknél...

Csajok, csak a nevem más, a régi regisztrációmat törlöm, elég sok személyes és szomorú adat van benne :Sad: , így nem szeretném megtartani. Meg ezentúl csak ebben az egy topikban leszek, a többiben befejeztem pályafutásomat Wink
kitty22
 
 


Sziasztok!

Kitty, ne menj el, hiányoznál ám! :wink: A jó híreknek a dokinál örülök nagyon! :D

Zsani, ezt én se tudtam, sajnálom nagyon! :(

Dorka, ne is mondd, alig várom! :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Dorka! :) Szijjjjjjja!
Hú de szép lányos pocid van :lol:

Zsani :shock: ezt a petefészek-dolgot nem értem.Hogyhogy nincsenek petefészkeid?
És akkor a múltkori terhesség-gyanú? :shock:
Ezt nem vágom, vagy ilyen értetlen lennék?

Kitty :shock:

Kép
meli0805
 
 

 
 

Mielőtt mindenki infarktust kapna, leírom még egyszer, hogy nem megyek innen sehova, csak új regisztrációm van, hogy a többi topikból eltűnjenek a hsz-eim, mivel már több helyre nem fogok írni, csak ide! (a modik meg nem törlik a hsz-eket, sőt még válaszra sem méltattak :? ).
kitty22
 
 


Kitty, csak azért kérdeztem, mert úgy tűnt, mintha a hsz-t átmásoltad volna. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Kitty! Az előző oldalon a frászt hoztad rám!!!!!!!!!!

Dorka! Édesek vagytok!!!

Beze! Nagyon édes a kis Lexike!!

Kismamik hogy birjátok?? Ráadásul ma van a 7 legmelegebb napja holnaptól meg jön a cug!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csajok!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vannak petefészkeim, meg minden frankó :lol: :lol: :lol: pont tegnap került a kezembe a nőgyógyászati papír...

Amikor fiatalabb voltam, sok gond volt a mensimmel, sokáig tartott meg minden, hát anyu elvitt dokihoz, hogy írasson ki gyógyszert. Persze ehhez vizsgálat kellett, de mivel szűz voltam, csak hasi UH-val tudott megnézni. Fél órás nézelődés után közölte, hogy azért ilyen a menstruációm, mert nincsenek petefészkeim :? Én meg: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Aztán 21 éves koromig (5éven át) úgy éltem az életem, hogy nekem soha nem lehet gyerekem... de egy vese UH-n!!!!!!, ahogy beszélgettem az UH-s nénivel (nagyon jó fej volt, és jót beszélgettünk, azt hitte külföldi vagyok :lol: :lol: :lol: ), mondta, hogy ez a legnagyobb zagyvaság, amit valaha is hallott, mert megvannak a petefészkeim, amennyire látja (javarészt vese és hólyagvizsgálaton voltam, ezt azért hozzátenném). Ez némiképpen megnyugtatott, főleg, h elvetéltem utána (nem az, h vetéltem), mert ha nincs petefészkem, akkor nincs petesejtem, és akkor nem lehetek terhes, és akkor nem tudok vetélni (logikus, nem?), de azért legutóbb még előálltam a nőgyógyásznak azzal, mit mondtak nekem anno, és mondta, hogy ez jó nagy hülyeség, attól, hogy nem látta, nem biztos, h nincs is, ő meg látta, megvan mind a kettő, így nem kell parázni... de bevallom, még mindig nem tudom, mit gondoljak, most azt hiszem, egészséges vagyok, ez csak nem árt :D :D :D ami meg a candidát illeti, lassan negyed éve teljesen tünet és panaszmentes vagyok :lol:

Kitty, jó hogy maradsz, akkor majd itt kereslek :)

Remélem, mindenki jól van, őrületes ez a meleg!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Zsani! Ez jó hír!! És meddig tartott a mensid ami olyan sokáig tartott???
Meg lehet buta kérdés, de ha nem lett volna petefészked akkor nem is mensiztél volna nem????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci... 16 éves voltam... fogalmam sem volt róla, h ez így van. Azt sem tudtam, mitől vérzek, csak azt, h ha gumi nélkül lefekszem egy fiúval, akkor terhes maradok. :roll: így kicsit zavar került a fejembe, hogy akkor most mi van? de nem volt baj, tartottam a dolgokat később is, nem is lett baba :lol: amikor lett, akkor meg már akatuk, h legyen, na mindegy :lol: én ilyen kis naiv voltam, felnőtt fejjel már nekem is elég nevetséges, de akkor jó volt így, nem csináltam hülyeségeket :roll:

A hosszú? a minimum 2 hét volt... :roll: ez olyan, mint ha most 4 napig vérzek... de volt olyan, h egy hónapot végigvéreztem, aztán 2 hónapig semmi... utána beállt, gyógyszer meg minden nélkül... kicsit későn, mert 22 voltam, de akkor is beállt :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Zsani! nem csodálom, hogy zavar ült úgymond a fejedben hisz 16 évesen az ember még nem lát tisztán ez érthető! De és anyucid mit mondott?? ő sem tudott mit mondani?? jajjj ne hogy félreértsd nem izélgetni akarlak csak kérdezem! Anyudban nem merült fel, hogy keressetek egy másik dokit?? vagy megbiztatok ebben a dokiban??? Ő is hozzá járt anno??
Jézusom 2 hét???????? :shock: :shock: :shock: :shock: Meg 1 hónap:::: Te jó ég! szegénykém! Akkor én a 7-8 napommal elbujhatok!!!! sajnálom! De a lényeg, hogy ez megszünt!
A vetélésről nem tudtam! Régen volt már??? sajnálom nagyon!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hát, az egyik nemrég, a másik meg talán 3 éve, lehet 4, nem tudom már pontosan...

Anyumnak csak annyit mondtam, h nem kell gyógyszer, ő nem kérdezett többet, ennyiben maradtunk... engem nem érdekelt a téma, mert senkim nem volt, anyum meg úgy volt vele, hogy a doki az doki, ha nem kell gyógyszer, nem kell gyógyszer... de ha kellett volna sem váltom ki, nagyon gyógyszer ellenes vagyok, és hát, sok idő kellett neki, de csak beállt magától is ;)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Végül is a végeredmény számít!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jaja :) ezért is szoktam azt mindig, h csigalom, mert sose lehet tudni, mit rejt a holnap ;)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Hun van mindenki?????
Élvezitek a szép napot?? Hisz hamarosan itt vannak az enxhébb napok!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Beze
az igaz, hogy másoltam, mert nem akartam, hogy ez kerüljön a laptetőre, így átmásoltam, és így felülre tettem inkább egy babás képet (ösztönzésnek :lol: ).

Zsani
na, látom tisztázod magad :lol: Azért eléggé benézték :shock: De szerencsére nincs olyan nagy baj :wink:

Nóci
én eddig olvastam (Twilight 4. rész, ma fejeztem be).

Keddre már kaptam is időpontot két vizsgálatra, a 3.-ra csak aug. végén, meg szept. vége vv, és vmikor keresnem kéne még egy nőgyogyit is HSG ügyben... :roll:

Kép
kitty22
 
 


Szevasztok cshajok :D

Nem fogjatok elhinni de nem tudok belepni :? Gondolom azt kerdezitek,hogy a franca irok akkor :shock: hat ezt en sem tudom.Ramegyek a bnet oldalara en nem tudtam belepni a sajat jelszavammal ezert kertem ujat....azt aktivaltam es probaltam bejelentkezni de nem ment. :x Kertem egy ujat de azzal se ment.Igy irtam a bnet szerkesztoknek de mivel a freemail-emmel vgyok beregelve oda kuldik erre a freemail napok ota szaraxik valami szerverhiba van semmi uzenet nem jon at :twisted: Ugyhogy megvgyok love letoltottem a firefox-ot allitolag a freemail most azal muxik es feljottem a bnetre belepni nem tudtam de a lap aljan volt egy olyan iras hogy magvalaszolatlan uzeneteid megnezese es rakattintottam es a lap alja legurult es elojottek a leveleim meg ott tudok lepni erre arra...

De jelszot nem tudok valasztani belementem de kell a regi jelszo hozza ami persze bent van a freemail postafiokomban :twisted: Ugyhogy megvgyok loooveeee :evil: Majd lehet minnya irok a szerkesztokenk itt,hogy csinaljanak valamit mert megkukulok :x

Ugyanis szeretnek nektek elmondani valamit :oops: Mondjuk nem igy akartam irni nektek hanem sorba mindenkinek de nem tudom egyaltalan ez a level is elmegy-e.

Szal 3sikertelen lombik es 1sikertelen inszem utan ugy nez ki a 4.lombik sikerul 8) Vannak csucspozi tesztjeim voltam kedden vv-n akkor voltam ET+14-en HCG 892 ra ket napra azaz tegnap 2100 8) allitolag minden rendben van es talan tobben is vannak odabent :) Persze egyenlore halkan orulunk nem is akartam josokaig elmondani de most meddig titkolozzak :roll: Egyenlore ismerosok rokonok koreben nem mondtuk...ugyhogy se iwiw-en sehol ne emlitsetek :oops: Agusztus 2-an uhu es talan akkor mar hangosabban is orulhetunk bar ez a 12het nagyon vizvalazto :?

Nem tudom mikor tudok jonni legkozelbb mert jon a hetvege holnap magyar talira megyunk,vasarnap japanbol ismikkel talizunk de igerem jovok es meselek :wink: Na meg irok mindenkinek ahogy szoktam :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bri, jaj istenem, nagyon örülök nektek. Egyelőre halkan gratulálok, de ahogy olvastalak, fülig ért a szám! :D Vigyázz nagyon magatokra, és borzasztóan drukkolok!!!!!!!!!!!!!++++++++++

Zsani, h.e orvosok sajnos mindig vannak! :evil: Tuti minden rendben van, és hamarosan lesz egy szép picikétek!

Kitty, így már értem. :wink:

Nóci, borzasztóan szenvedek, alig várom a hidegfrontot!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Brid!
Szinte úgyanazok a gondolatok kavarognak a fejemben amit Beze írt! Így csak csatlakozom!!!++++++++++++

Beze! Tudom nem igazán vigasztal, de én is nagyon szenvedek!!

Csajok van egy fogos kérdésem!
Szerintetek mitől van, hogy Reginek ujjabban olyan mintha felakadnának a szemei, de nem felakad, hanem úgy felhuzza, hogy szinte ilyesztő! Ez normális vagy valami másra gondoljak???
Most erre légyszi csak az írjon aki tud valamit ilyeszgetést nem kérek!! Köszi előre is!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci, én sajnos nem tudom. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jó éjt nektek!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Basszus még mindig nem alszom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ésssssss, igeeeen! :lol:
Brid!Kis titkolódzó :lol: Nagyon örülök neked és nagyon drukkolok!
Hát igen......igaz az, hogy ha a baj jön, akkor csőstől, viszont ez igaz arra is, ha jó jön :wink:
Ennél szebb nász-és szülinapi ajándékot nem kívánok senkinek sem :D
Igen, a kitartásod, türelmed és lelki erőd meghozta a gyümölcsét!
Így kell ezt csinálni! :lol:
Hogy bírod 2.-ig uh nélkül?Én tuti már rohannék 8)

Nóci :? Dokik nem mondtak semmit erre a szemhúzogatásra?Vagy most vetted csak észre?
Szertintem egy neurológiai vizsgálatot megérne megmutatni.

Kép
meli0805
 
 


Sziasztok Csajok!!!!!!!!!!

Húú, úgy mosolygok itt magamban :D :D :D :D :D
Brid, gratulálok, egyenlőre halkan, és gyere, mesélj, nagyon várunk!!!!!!!!! :D :D :D
Remélem megoldódik ez a jelszavas dolog!!!

Kitty, nagyon édes a kép, és örülök nagyon, hogy itt maradsz!!!
A kedd már mindjárt itt van,őszintén örülök, hogy így felpörögtek az események!

Beze, hozzátok megérkezett a hidegfront?Nálunk hét ágra süt a nap, és nincsen éppenséggel hűvös idő..Majd biztos délután....
Tudsz azért pihenni?

Fürti, honnan látod, hogy lányos pocakom van?Ezt mindig mondogatja mindenki, h. ha hegyes, akkor fiú, de pl. van egy ismerősöm, neki tök hegyes, és lányka lakik a pocakjában.
Csak képzeld, mindenki azt mondja, hogy pici a pocakom.Pedig nem is az!!! :D
Aoa itthon lesz a hétvégén?

Nóci, sajnos nem tudom én sem a kérdésedre a választ
:( Gyakran csinálja?

Zsani, örülök, hogy végül minden ok!!!!

Én tegnap újra visszamentem dolgozni.Nem volt jó, sőt...Nagyon elfáradtam, utána még mentünk anya, mama, későn értünk haza, minden bajom volt.
Na mindegy, úgy döntöttem, hogy bírni fogom a melót és kész!!!!
Voltam tegnap a dokinál, jövő héten cukiterhelés...Fúúú..Rettegek tőle...Lucababával minden ok, megnéztük u.h-n is, doktornő is megerősítette, h. tutira kislány, meg is mutatta, viszont a lepénym továbbra is a méhszájon van, úgyhogy lehet császár lesz, amit nagyon nem szeretnék!!!Annyira szeretném megszülni Lucababát!De még azért reménykedek!!!

Andris még alszik....Hétalvó :D

Jó hétvégét csajok mindenkinek!!!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


sziasztok!!

Na ez már aztán jó idő!!!! Végre most jó idő van!!!!!

Meli! Igen pont a jővő hét pénteken van időpontunk neurologiai kontrollra és majd ott megbeszélem a kedves doki néninkel, hogy mitől van csak addig érdeklödtem!!!!

Dorka! A terheléses cukortól ne félj! Gondolom a glükozos vízet kell majd innod! Ha rám halgatsz viszel magaddal egy kis citromlét vagy jobb az igazi citrom! Úgy hasonlitani fog az íze a limonádéhoz! Egyébként a dokid nem ajánlotta?? Ne félj nem befolyásolja az eredményt!! Vagy nálatok egy zsömi és egy pohár tej a menű a terhelésen?? Van ahol ezt alkalmazzák! Ez a kellemesebbik fele, de ezzel az a baj, hogy nem igazán pontos! A másik a tuti!
Örülök, hogy Luca babával minden ok nem is lehet másképp!
Gyerek szobával hogy áltok???

Brid! Azóta sem sikerült belépni?? Hogy sikerült a tali?? Gyere és mesélj! Meg hogy vagy?? Meg minden!!! Nem bírom, hogy e tudjammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Én azért beköszönök!
Tegnap este beszéltem msn-en Bridgettel és sajna még mindig nem tud belépni és nem is tudja, hogy mikor tud! Más névvel nem akar belépni, de már nagyon jönne! Köszöni jól van, de én többet nem mondhatok ez az Ő dolga ne is kérdezzetek!

Nos hogy telt nektek ez a 7vége?? Most kicsit fellélegezhetünk ettől a kis enyhüléstől! Nos megyek én is tentebokázni legyetek jó rosszak és jókat ne halljak! Puszi nektek
és aki reggel elősször jön annak kukorékos szép jó reggelt!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Szijasztok!

Brid!!!! De szuper :) csak halkan szupi, de nagyon szupi... látod, 1% is milyen sokat számít :)

Én tök nyugodt vagyok, h minden ok velem, legalábbis próbálom ezt magamba sulykolni, az nyilván sokat segít, legalábbis a statisztikák ezt mutatják :)

Kitty, drukk megy neked holnapra :)

Dorka, én tuti nem dolgoznék, neked mindenképpen kell?

Nóci, ötletem sincs, miért csinálhatja Regi, még soha nem hallottam hasonlóról sem...

Bogi, és akkor mindenki csodálkozik, ha azt mondom, ha nem muszáj, nem megyek dokihoz... :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Pénteken megkezdtem a melót, és most is itt csücsülök....Hangulatom mondhatni remek...

Nóci, vihetek citromot, mondta a doki, én attól félek inkább, h. azt is nehezen viselem, h. egyszer megszúrnak, de itt kétszer fognak :( Meg mindig ennem kell, ha felkelek hamar, mert szarul vagyok, most meg nem ehetek....
Gyerekszoba nekünk még nem lesz, csak babasarok, majd fél éves korától fog külön lakni Lucababa, addig én mindenképpen szeretném, h. velünk legyen.
Köszi a híreket Bridről :D Jó sokáig fent voltál tegnap!Regi mikor szokott elaludni és mikor kel?

Zsani, meg kell szakítani a táppénzt, meg azért a pénz sem jön rosszul, nagyon sok mindent kell venni, meg elveszítem a Cafeteriát is. Szóval dolgoznom kell, ha baj lenne a babával vagy sok pénzünk lenne, tutira nem dolgoznék.

Merre vagytok többiek?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Bri
én is csak halkan gratulálok! Nagyon örülök :D
Remélem, hamarosan be tudsz lépni!

Nóci
én sem tudom, mitől lehet. Védőnőtől kérdezted már?

Zsani
köszi, de igazából örülnék, ha vmit találnának, mert akkor nem kéne további vizsgálatokra menni, és ősszel elkezdhetnénk a kezelést :oops: tudom, kissé beteges :oops:

Dorka
melóhoz kitartást! Meddig dolgozol még?
Vizsgálathoz kitartást, szurkát meg észre sem veszed. Múltkor is tök ügyi voltál :wink:

Beze
hogy vagytok?

Lehűlés már jól jött, bár most meg kicsit hideg van :roll:
Párom ma vizsgázik, remélem, sikerül neki. Amióta elkezdte a németet, azóta csak az van, ha haza jön, akkor is tanul, már kezdek besokallni :roll:
kitty22
 
 


Kitty, akkor azért drukk, hogy találjon valamit, bármiért drukk, hogy neked/nektek jobb legyen :)

Párodnak meg nagy kalappal!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kitty, köszönöm a bíztatást :D Igyekszem most is nagyon ügyes lenni, és nem felidegesíteni magam már jó előre....
Most igazából 3 hetet tervezek, az Andris nagyon ellenzi, h. ne vezessek, meg szar az út, meg sokat görcsöl a hasam, én meg tanácstalan vagyok, de majd meglátom, ha nem bírom, úgysem jövök, az a lényeg, h. a táppénzemet megszakítsam.
De a pénz sem jönne azért rosszul...
Párodnak egy kalappal!!!Ha a vizsga meglesz, akkor már nem kell tanulni, ugye?Egyébként nyelvvizsga, vagy ilyen belső vizsga?
Szurkolok neked, h. holnap kiderüljön valami, és en kelljen ilyen sokat orvoshoz menned!!!!!!!!!

Beze, vigyázz magatokra kettős fronthatás van!!!

Bri, remélem mihamarabb be tudsz lépni!!!!!!!!!!

Csajok, nem akar telni az idő...A délelőtt olyan szépen elment, de ez a délután...Katasztrófa!!!Ez van!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Na itt vgyok csajok rendezodott a dolog :D de most meg vendegunk jon :? ugyhogy nem tudok irni de ha elment igerem jovok 8) (mar ha nem lesz olyan keso :shock: )

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na itt vgyok megadtak a hotmail-emre a jelszot 8)
Eloszor is koszonom mindenkinek a halk gratulaciokat es a kedves szavakat :)

Dorka
Lattam a kepeiteket a balcsist :) Olyan szepen gombolyodsz :wink:
Van valami esey arra,hogy a mehlepeny arrebb vandoroljon? :roll:

Noci
En sem tudom a kerdesedre a valaszt :? Es a masik kerdesre meg azt hiszem mar msn-en valaszoltam :)

Magyar tali olyan volt amilyen a mulkori jobban bejott de jott apacska is igy vegre kimozdultunk kicsit ami mar rankfert :)

Jeanner
En sosem ketelkedtem az 1%-omban :wink:

Kitty
Veled mizu?Kert szep?Kutyaturasokat leszamitva :lol: :oops: Nem ugy volt,hogy odaadtatok valakinek ajandekba? :roll:

Meli
Nekem valahogy ugy jobban megy ha nem tudnak rola az emberek,hogy akciozok mert akkor minden ki kerdezget es igy minden pillanatom arrol szol,hogy errol kell beszelnem :? Igy meg nem kerdez senki nem kell rola beszelni es elhetem a mindennapjaimat mintha misem tortenne...az agyam meg kivan kapcsolva 8)

Ugy birom ki uhu-ig,hogy a 2.vv eredmeny utan azt mondtak megnyugodhatok,hogy minden rendben lesz es hat most hiaba futnek uhu-ra max megmondjak hany petezsak van...de hetfon a szamitasaink szerint mar lesz szivhang es akkor megsem kell semmi rosszal vg joval szembesulni hanem ami akkor van az van ha 1baba 1 ha 2 ketto nem elem igy bele magam...tutira megyunk :wink: De nehez ez a het hamar eltelt de a mostani nem tudom hogy fog a hetvege biztos ngyon hosszu lesz :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


A fotok lemaradtak :oops:

Kép
Kép
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jajj Bri, olyan jó ezeket látni, esküszöm, minnyá sírok örömömben :) annyira, annyira örülök neked!!! meg a babáidnak :)

Hétvégén tessék sokat sétálni, pihenni, gyorsan el fog az telni ;)

Én most itthon vagyok kényszerpihenőn, gyomorvírus, fertőző, szóval nem nagyon mozoghatok, de holnap mégis órám lesz, nem tudom, azzal mit csináljak, mert akkor csütörtökön is be kell mennem órára, már ha összefutok a tanárommal... :( szóval lehet a szerdát le kellene mondanom, mert Szilvi nehezen érti meg azt, hogy más ülni betegen és dirigálni, mint ugrálni... :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok Lányok :)

Zsani :? ó, szegénykém!Kúráld magad!!!!Mi a fenétől?

Brid :D eszméletlen szépek a tesztjeid!!!!Talán van 3 babád, de a 2 az tuti!!!! :wink: Szuper!!!

Beze :) privi megy

Kép
meli0805
 
 


Sziasztok Csajok!

A szokásos mondattal kezdeném: soha nem lesz 16 óra....

Brid :D :D :D Nagyon gyönyörűséges képeket raktál fel!!!!
Igazda van, h. kivárod a hétfőt,én is így cselelekednék :D
Te most amúgy visszautaztál?
Méhlepény:minél nagyobb Lucababa, annál kevesebb az esély rá, h. feljebb vándorol, sajnos.De én pozitívan állok hozzá, és azt gondolom, sikerülni fog a természetes szülés!!!
Köszi a képdícséretet.Igazából a pocakommal együtt a popsim is gömbölyödik, de ez azért van, hogy egyensúlyba legyek, nehogy előrehúzzon a pocakom :D

Zsani, gyógyulj me gyorsan!

Holnap reggel megyek a terheléses vércukorra...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...Ismét félek tőle, de hős leszek :D

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Hello!

Üdv mindenkinek!
Távollétem okai:
juli 9-18 Balcsi nyaralás
juli 18-25 Szüleimnél nyaralás
azóta meg pakolás, rakodás, mosás, főzés és persze netem se volt, az előbb jött vissza (miután szóltam a kollégámnak, hogy nem jó)

Most se tudok sokat irni, mert szalad minden...

Birdget! Micsoda tesztek! Ez aztán csík a javából!

Majd jövök és irok, meg lesznek képek, csak kell még pár nap.

Ja igen, Lilla egy hete bugyiban flangál, bilibe pisil, néha vc-be, és úgy sétálunk a városban is, hogy visszük a bilit, de nem kellett ráülni egyszer sem. Három órát kibír már.

Sziasztok!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok!

Végre mindenki vagyogat szépen lassan!

Brid! Gyönyörüek a tesztek! Ne félj ez a pár nap meg hamar el megy!

Dorka! Én azt hittem már végleg otthon maradtál!! Meddig dodozol még??

Zsani! Jobbulást neked!!

Kitty! na apának, hogy ment a vizsga?? Bár, ha ennyit tabul nem lehet rossz!!!!!!!!!!!

Kati! Örülök, hogy végre jöttél!! A kicsi Lillus meg már igazi nagy csaj! Nagyon kis ügyi! nagyon várom ám a fotokat!!!

Velünk semmi! ma voltam leadni a fotópályázatra a képet! 3.-án anyatejes világnapot tartanak nálunk és oda lehetett leadni képet és én miért is ne!!
Holnap tornára megyünk pénteken neurológiára!
Ja és bejelentkeztem 4.-ére fodrászhoz! Basszus baromira hullik a hajam! Tegnap este mosom a hajam és ahogy dörzsiztem a fejem a kezembe maradt egy jó adag haj zokogva hívtam apát! Basszus lassan nem marad hajam! És ezt nem túlzásból mondom!!!! Kivagyok! Most elmegyek fodrászhoz és után fogászat! És ha az se segít akkor bemegyek a korházba na nem befekvésre csak hogy nézzenek valamit, mert itt nálunk segg hülyék ezek a nyomoroncok!!
Na nem magyarázok annyit!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Mamik kismamik és leendő kismamik! Nincs kedvetek szombaton eljönni a Millenárisra a babanet talira?? És akkor rendezhetnénk egy rögtönzött topik talit! Végre megismerkedhetnénk! Én szívesen felmennék! Na kinek van kedve???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Dorka
drukk a vizsgálathoz, de már lehet, túl is vagy rajta! Utána is mész be dolgozni, vagy ma szabadnapos vagy?
Párom rendes nyelvvizsgát kap, ez a feltétele, hogy kimehessen Németo.-ba (meg hogy ne rúgják ki). Még vannak német órák két hétig, de ebből már nem lesz vizsga, nem is tanul már itthon, napi 8 óra német bőven elég neki - kicsit pihenteti az agyát itthon ;)

Bridget
gyönyörű tesztek! Az uh pont szülinapi ajándék lesz! Már nagyon megérdemelted! ;)
Kert, köszi szép, bár nem győzök harcolni a gazzal, a sok esőtől nő, mint a bolondgomba. De eddig én állok nyerésre :twisted: (hátfájással egybekötve :? ).
Kutyát tényleg odaadtuk tavasszal, de onnan eltűnt, és mikor megkerült, hazahoztuk, és akkor még úgy tűnt megjavult. Hát eddig tartott... :? Amúgy meg ennek ellenére jó kutyus, tök harcias lett, pedig kis mitugrász, de sokan nem mernek bejönni :lol: Nem is baj :twisted:

Zsani
jobbulást! Ezt meg hol szedted össze? Nagyon rosszul hangzik! Jobban vagy már vmennyire? Pihenni tudsz, meg aludni?

Nóci
fotópályázathoz drukk!
Kéne neked egy hormonvizsgálat, ha ennyire hullik a hajad. Nekem most kicsit hullik (de ez a pcos-tól van), de mikor abbahagytam a fog. gátlót, ujjnyi vastagságban jött ki...
Talira én mennék, ha közelebb lenne, de nekem ez baromi messze van, és Pesten nem is vagyok ismerős, rögtön eltévednék :oops:

Kati
Lilla nagyon ügyes nagy lány!
Jó sokat nyaraltatok, irigy vagyok!

Köszi a szurkolást, páromnak sikerült a vizsga, 70 % lett, de azért, mert elég hülye szóbeli feladatot kapott (elromlott a cipőtalpa :shock: - nagyon fontos szó... :evil: ). Na mindegy, meg van, és ez a lényeg!
Tegnap voltam vizsgálaton, és kettő helyett mind a hármat megcsinálták, tök rendi volt az uh-s nő :) Mindenhol minden rendben!

Bátyám poénja:
- Na mi volt?
- Mondom, sehol se találtak semmit.
- A fejedben se? Sehol semmit??? - :twisted: :twisted: :twisted: nagyon humoros :twisted:
kitty22
 
 


Borus,Derűs napot mindenkinek!

Kitty! Ez már csak pasi agy! Ezen nincs is mit csodálkozni! Detto mint az én tesom! De a tiéd még finom volt az enyémhez képest!!
Gratulálok a párod vizsgályához! Cipőtalp monnyomleeeeeeeeeee!
Amúgy voltam teljes laboron! Vagy azt nem írtam? Na nem baj és ott minden okés! Csak a süllyedés volt picit magas amire mondták, hogy lehet akár fog is és most már megtudtam, hogy a fogam miatt is hullhat a hajam! Szal van 3 tömni való fogam! Nos jövö héten fodrász aztán nyaralás és utána fogászat! De ha ez se segít akkor akasztás!!! Vagy esetleg leskalpolom magam és le van tudva!!!


Ja hétfőn voltunk egy hós házasok tegnap 11 éve ismerkedtünk meg pénteken meg 11 év egymáséi vagyunk!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na mi zujs?? Sehun senki????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci
ja, pasi, de már volt időm megszokni, legalább van humora :lol:
Teljes labor mit takar? Mert az nem egyenlő a hormonpanellal. Vérszegény nem vagy? Vagy vashiányos? Attól is lehet.
És igen, fogtól is. Nekem két hónapja tömtek be egyet, amúgy még sose volt a fogaimmal probléma.

Én ma főztem, leszedtem az ubikat, majd el kell tenni, csak nincs itthon üveg. Este majd hozunk anyóséktól, úgyis menni kell, mert ma mentek nyaralni, és az állataikra rá kell nézni, mert nem bíznak az itthon maradt fiacskájukban :roll:

11 év? Jó régóta együtt vagytok, és jó hamar össze is jöttetek! Gratulálok az évfordulókhoz!

Reginek nem csinálsz új vonalzót? Szegény még mindig csak egy éves, nem öregszik :roll:
kitty22
 
 


Kitty, ez szuper hír!!! már a sehol semmi.. bátyádnak tényleg jó a humora... :lol:

Nóci, drukk megy a pályázathoz!!!

Mi szombaton sajna meghívót osztunk :(

Én jobban vagyok, csak a hasam görcsöl, csak a szokásos... vettem LH tesztet, hogy jó legyen a dokimnak, már ha megígértem, gondoltam, project előtt lezavarom, hogy ne legyen ez a görcsölés tárgya, olyan pozi lett, h a 2 csík egyforma, de mivel csak ma kezdett el fájni a hasam, péntekre várható talán a csúcs... vagy holnapra... na mindegy, szal pozi lett és görcsölök is, és újra 30 napra fog megjönni :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Kitty! Teljes labor elvileg mindent néztek, de most, hogy mondod szerintem hormont azt nem nézetett ez a dilis dokim!
Bár vivel nagymamim már nagyon idös így havonta a házidokinak ki kell járnia hozzá és most volt kint mondtam neki a cicis dolgomat aszonta ÁÁÁÁÁÁ semmi bajom és ha már ott van 20 éve??? Na itt elegem lett blöle azt ott is hagytam! Bár mikor babásságom alatt is volt egy két hülye beszolása pláne mikor kérdez valamit az ember és beszól, hogy "fingom sincs" Na az tette be a kerti kaput! Szal én már csak akkor megyek hozzá, ha a halálomon vagyok!
A pasik igen már csak ilyenek! Én sem bánnam, ha azért a tesómmal néha nem szaladna el a ló! Már látom előre mikor a jövöhéten meglát fodrász után! Pláne akkor nem leszek tréfa párty, hisz nagyon sajnálom a hajamat már előre!
És addig örülj mig a fogaiddal nincs probléma! Akkor te még nem is tudod milyen állatian tud fájni egy fog! Te nagyon jól születtél! Szívesen lennék a helyedben!!!!

Zsani! Szombatra jó szórólapozást!!!

Többiek??? Síri csend és hulla szag!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok :D

én itt vagyok, jelentkezem Hőgyészről.
anyuéknál vagyunk, holnap már megyünjk haza, apikánk is hazaért.

Nóci, és mit csinálnak a hajaddal?Levágatod?
Nekem is iszonyatosan hullik, de én a szopira fogom :?
Regiről rakhatnál már képeket, olyan régen láttuk, egy évesen meg pláne! :)

Zsani :D és nem lesz apára fel? :lol:

Kitty, te olyan aranyos kis házitündér vagy :)

Az a szar, hogy Pest olyan mesze van....pedig jó lenne valami össznépi banzájra elmenni végre!!!

Tegnap találkoztunk Bezével, nagyon aranyos kis családja van, jól elbeszélgettünk.Nagyon szép kislány Lexi is :wink:
Marci meg is puszilta :lol:

Kép
meli0805
 
 


Fürti, bimbózó szerelem? :lol:

Apára fel most jó ideig nincs, mert szünetet tartunk, nehogy összejöjjön a baba (pont mikor nem kéne), és vizsgaidőszakban menjek szülni :roll: majd októbertől újra megpróbáljuk, most csak gyakorlunk :)

Nóci, hát ezt én nem nevezném szórakozásnak, de jó lesz, ha már jövünk haza :lol:

Képzeljétek, vettem ovu tesztet, a doki is kérte ugye, meg már annyiszor hallottam, h hormonbeteg vagyok, h felhúzott, hát csináltam tesztet. Tegnap begörcsöltem, esti teszt + lett :) reggelre leesett a hőm, és elkezdődött vlmi átlátszó nyálkás folyás (szerencsére nálam csak egy napig tart). Ebben a hónapban is 29 napra fog megjönni, valamiért rövidült idén egy napot a ciklusom :) szóval ez lehet nem nagy szó, de én örülök :) a másik, h már csak ritkán ugrál a görbém, ha elrontok valamit (később mérem, sokat forgok ilyesmi), amúgy egyenes, mint a púpos gyerek háta a prés alatt, félidőben leesik, aztán felmegy és ott is egyenesen tartja magát. Aztán leesik és megjön :) én ennek tök örülök :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Kati, de örülök, hogy jöttél!Lilla akkor már tényleg kész kis hölgyemény!!!!Nagyon ügyes!
De jó neketk, h. ennyit nyaraltatok, majd gyere mesélj, és nagyon várom a képeket is!!!!!!!!

Nóci, anyának is nagyon hullott a haja, és kiderült, hogy vashiánya van, szedett vasat,és azóta semmi.
Nekem is hullott egy időben, de az valószínűleg a sok hajvasalástól volt :)
Juj, régen nálunk még otthon mindig volt anyatejes világnap, és még iskolás voltam, és mindig felléptem!!! :D :D :D Mit lehet nyerni a fotopályázaton?
Sajnos a találkozóra én nem tudok menni, mert a másik topicban ahová írok, velük is akkor lesz, és ott már minden le van szervezve.
Hogyan ismerkedtetek meg apával?Nem meséled el?De jó fiatalok voltatok!

Kitty, gratulálok a párodnak a vizsgához!!! :D :D Emlékszem én egy radiátort húztam a nyelvizsgán, errő kellett beszélnem.....
Tesód poénján én mosolyogtam :D Jó fej lehet :D
Örülök h. a vizsgálaton minden ok volt!!!

Zsani, miért vagy szomorú a meghívóosztás miatt? Én annyira élvezetm minden percét, amikor az esküvőnkre készültünk.

mindjárt jövök....1 perc

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Na, itt is vagyok :D


Meli, de jó, hogy találkoztatok Bezével!!Szóval Marci udvarolt :D Édesek lehettek. :D

Tegnap túlestem a terheléses vércukros szarságon, túléletem, bár az a lötty eléggé borzasztó volt!
Nem lettem rosszul, de nem viseltem túl jól, de hős voltam csajok!!! :D

Ma voltam Fehérváron, ott székel a főnököm, augusztus 11. az utolsó munkanapom.
Egyrészről jó, de ide soha többé enm fogok visszajönni dolgozni.Nem szerettem, de nehezen viselem az elválást.Inkább a kollágák közül fogank néhányan hiányozni, akikkel tutira nem tartjuk majd a kapcsolatot.

Puszi mindenkinek

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka, én azért irigyellek :)

Én azért nem nagyon élvezem már ezt a meghívó osztogatást, meg az egészet, mert mindenki tisztének érzi, hogy beleszóljon és sértődés van, ha nem tehetik... :?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?