Új privát üzeneted érkezett!

csillag

vettem magnéziumot,nem is volt drága,1 doboz/10darab,330ft,és 500mg-os.majd szedem mikor gondom van.hétfőn mindenképpen megyek,meg már jó lenne elmenni uhra is valamikor.

bogi

sajnos igy kell őket elfogadni,nem tudsz mit csinálni velük.

KépKép
bettike83
 
 


Bogi anyósod szájába is tampont kell dugni.és akkor csönben marad :) :) :)
Betti őszintén már vagy 3 éve pokol az életem mert itt van és él még.a halálát kívávom úgy utálom.ringyónak hív a gyerekekt zabigyereknek nevezi...a Barnit nem is ismeri.......
anno mikor meghalt a baba a 3.hónapba gyerekgyilkosnak hívott.azt mondta hogy direkt nyulkáltam magamba hogy elvetélek!!!!!!!!!!
kívánom hogy rohadjon meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok nem tüntem el csak nem jó a gépünk behalt a winchester és előreláthatólag nem tudom mikorra tudok másikat szerezni addig nem tudok csak ha máshol nethez jutok :(

nika70
Salgótarján
 
 

 
 

Sziasztok!

Kicsit eltűntem... :oops: A tesómnak most hétvégén volt a leánybúcsúja, kint voltunk Anyuéknál... ezért nem jelentkeztem. De azért olvastam ám, csak írni már nem maradt időm.

Bogár: Jó fejj vagy :D :D Vigyázz magadra!

Betti: Szerintem jól tetted, hogy vettél Mg-t. Hidd el, minden oké lesz, csak pihenj sokat, ha tudsz. Drukk+++++

Beze: FOtóóó???? Puszillak :)

Csillag: Aranyanyám!!! Nagyon jól nézel ki! Tök jó a hajad !!! És Bence irtóóó cuki! Olyan szééép. Jó lehetett a nyaralás. 90 dkg??? :shock: :shock: Szuper vagy!

Pedi: NAgyon örülök, hogy jöttél és hogy ilyen szuper hírrel! Gratulálok! Gyere gyakrabban!!!

Katikám: Boldog születésnapot neked utólag is!!!! Happy Birthday!!! :wink: 8) :P

Nika: Hajrá nektek! Remélem, működött a betonkeverő :D :D Drukkolok!!!

Nita: Fagyiii! Rulez! Aquaparkban mi is voltunk tavaly! Én az összes csúszdán lecsúsztam! Szó szerint az összesen. A könyököm leégett az egyiken, mert odaért a falhoz :D Hehe.... Anyuka a csúszdán sálálá... :roll:

MIA!!! ÉN IS AGGÓDOM ÉRTED!!! HOL VAGY???? CSAK NÉZZ BE, HOGY MEGNYUGODJUNK! KÉÉÉRLEK!!!

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi

remélem is h nem lesz gond :)

nita

de miért hiv igy titeket???????? :shock: tiszta druva.párod meg engedi?2 unokáját sem nézi semmibe,hát nem rosz.de ne tőrődj vele,nem ér annyit h idegesitsd magad miatta.mennyit küzdöttél barniért is és gondolom képes lettél volna bármire h elvetélj előtte..ez akkora baromság,gyülölöm az ilyen hűlyéket,csak jár a szájuk mint a kacsa picsája,de csak addig mig egyszer jól meg nem ruházza valaki őket.mi tudjuk h bármit megtennél a gyerekeidért,de pedig mi csak neten keresztül ismerünk,de igy is meglehet ismerni az embert,még látatlanban is :) szoval ne tőrődj vele,pukkadjon meg.

KépKép
bettike83
 
 


Nita: Ez azért tényleg durva!!! :shock: :shock: :? Nagyon sajnálom, hogy a gyermekeidről is ilyeneket mond! Mert gondolom, azt leszarod, ha rólad rosszat mond vagy gondol, na de az nonszensz, hogy a gyerekeidet így nevezi!!! Ez egy szörnyeteg! :evil: :evil: :evil:

kovacszsuzsi
 
 


Mona, miattad meg visszajottem mert elfelejtettem irni, hogy drukkolok! Ma-holnap pe lesz Nalad, keverjetek azt a betont erovel is ha jolesik!! Apanak egy szot se, de vesd be magad! :wink:

Zsuzsi puszikallak! Vigyazz Magadra!!

Mindenkinek csocsi, mara tenyleg elhuztam innen magam!! Csoook Csajok!!!
Vendég
 


szia bogi :) :)

szép napot :)

KépKép
bettike83
 
 


Zsuzsi, MILLIÓ CUPP-CUPP PANKÁNAK!!!!!!!!! ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi a dicséretet, a hajamat tényleg nagyon szeretem, bár a színe nem ilyen eredetileg, kicsit sötétebb. De valahogy ezzel sokkal jobban érzem magam.

Betti, jó, hogy vettél magnéziumot, aztán szedjél is belőle ha érzed, hogy gond van! (Én csak azért mondtam, hogy kicsit drága, mert nekem 100 db-osat kellett vennem egy hónapra, ami 4000 Ft, most meg már a dupláját szedem, úgyhogy 8000 Ft a havi adag. De lesz@rom, az a lényeg, hogy ne keményedjek olyan sokat!)

Nita, nagyon durva az, ahogy anyósod beszél rólatok! nem csodálom, hogy kivagy tőle! :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Rengeteget írtatok, az első oldalról csak emlékezetből válaszolok, remélem senki nem marad ki.

Kati
Boldog Születésnapot! Nagyon rendes a párod, hogy így megszervezte, nem lehetett egyszerű napokig titokban tartani.
Nincs még pocim, illetve csak nagyon ici-pici, a hasam alja csúcsosodik, de nagyon enyhén. Mondjuk észrevettem, hogy vannak ruhák amikben nagyon látszik, pl. ha szük nacit veszek fel tunikával, abban látszik a hasam. Ha csak egy sima nadrágot, valamilyen felsővel, akkor semmi. Szóval még lehet csalni ezzel. De szerintem már csak egy-két hét, utána már látszani fog, Reginél is látszott a 14. héttől.

Mona
Hajrá, augusztusban már lehet te is csatlakozol a kismamik táborához :)

Bogárka
Holnap megyünk ügyintézni, meg uh-ra!!! :) Már úgy várom, nagyon izgulok.

Virág
Szerintem nekem is lesz görcsöm második terhességnél is, mert alkati dolog lehet. Mint kiderült anyukámnak is voltak ilyen görcsei, keményedései, csak akkor nem foglalkoztak vele nagyon.
Én is igyekszek odafigyelni mindenre, és szerintem a gyógyszert hamarosan kiváltom, és ha szükséges a dokival egyeztetve persze, de el kezdem szedni. Mert az bevált Reginél is, és a méhszájam a szülésig zárt.
Vendég
 


Jajj, Mona: Gratulálok a vizsgádhoz!!! Nagyon ügyes vagy!!! Aztán betonozzatok!!!!!! Szupi a teszted szerintem :)

kovacszsuzsi
 
 


Csillag: Köszi Panka nevében is!!! :D

kovacszsuzsi
 
 


zSUZSI

BOLDOG SZÜLINAPOT A KIS CSAJSZINAK :)

CSILLAG

IGAZAD VAN :) ÉN MOST EZT KIPROBÁLOM AZTÁN MAJD LÁTOM.

KépKép
bettike83
 
 


Zsuzsi akkor te igazán bátor vagy ha minden csúzdán lementél :) :) :)
Betti megvéd minket api de nem tud mit csinálni.párszor már meg rángadta de szarik rá ugyan ugy csinálja tovább az a rohadék....... :x :x
Zsuzsi hát igen a gyerekeimet megvédem ha kell neki is fogok menni.már semmi nem érdekel.......1x volt hogy majdnem az akartam lenni mikor meghalt a babám és gyilkosnak nevezett.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita

sajnálom,de kitartás,más nincs sajnos és probálj nem tőrődni vele.

KépKép
bettike83
 
 


Bettike de van megölöm!!!!!!!! :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita

nem ér annyit hiddel...

amúgy a gyerekek szeretik a mamát?

KépKép
bettike83
 
 


Betti: szerintem nem valószínű...:( :evil:

kovacszsuzsi
 
 


Máté már nem ismeri meg.gyökérnek hívja ahogy mi is.....a Barni meg szintugy nem ismeri és nem is fogja!!!!!!!az apja se engedi én meg pláne.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogárka nagyon aranyos vagy!!!!:)

Remélem összejön!!! 2 hét múlva megtudjuk...

Brita bárcsak úgy lenne!

Zsuzsi! Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Pankának!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Köszönöm mindenkinek a Panka-jókívánságokat!!!

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, Pankának nagyon boldog születésnapot!
Fotó lesz majd, ha készül olyan, amit én is elfogadhatónak tartok.

Nita, borzasztó, hogy ilyen anyósod van, de próbálj meg arra gondolni, hogy úgyis megkapja azt, amit érdemel, ha nem előbb, akkor utóbb! Az meg az ő vesztesége, hogy nem ismeri az unokáit!!!

Bogárka, mi volt ma?

Mia, miért nem jössz? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze próbálom de néha azért nem megy.......de én is ebben bízok hogy elnyeri méltó "jutalmát"!!!!!!!!! :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


lányok van egy ismerősöm aki baráti áron gyönyörűeket fest falra!!!
négyzetméterenként 7000ft+anyagár.......
ennél mindenhol drágábban dolgoznak.ez nagyon reális ár:)

Kép

Kép

Kép

ha komolyan érdekel valakit szóljatok!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, én hiszek abban, hogy az ilyen viselkedés nem marad büntetlenül. A sors előbb-utóbb visszaadja neki azt, amit veletek művelt. Ez amolyan adok-kapok dolog... Meglásd, így lesz...

Rita, Nagyon izgulunk ám Érted holnap! Majd gyere és meséld el, hogy mi volt az uh-n!

Zsuzsi, most olvastam a blogodat. Nagyon ügyes Panka, hogy ilyen hamar szobatiszta lett! Nálunk továbbra is gáz a helyzet... csak bugyiba pisilés van... Türelmes vagyok... de már nem hiszek abban, hogy nálunk is lesz olyan, hogy hipp-hopp egyik napról a másikra leszokik Bence a pelusról...

Bogárka, remélem ma is sikerült oldanod a korábbi családi feszültséget a kinezes nővel!
Ja, és holnap repülsz vissza a Párodhoz! de jóóóóóó, ugyan nem tudom, hogy mikor megy a géped, de jó utat! tudod, up and down. And everything's gonna be all right.

Kati ?????????????????????????????????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág én aztán hiszek neked!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Zsuzsi, eg a pofam, hogy elfeledtem Panka szuletesnapjat! Pedig koncentraltam!!! Nyomj egy puszit vagyis kettot az okos fejere es mondjad neki, hogy ezt egy lokott csaj kuldi szulinapjara, eljen sokaaa!!! Puszi Nektek!

Nita, addig en tartom benned a lelket! (amig fordul a kocka) Elpoenkodunk itten ni, oszt csa! A banyat meg egye meg frasz meg a szomszed kutyaja!

Beze, jo volt ma a kinezes nonel! Oldott bennem sok mindent es fura volt, hogy olyan dolgokat mondott ki amivel magam sem voltam tisztaban csak amikor kimondta esett le a tantusz, hogy bammeg, tenyleg! Hogy en mekkora egy allat vagyok!!!! Annyira fantasztikus ez a no, elkepeszto miket tud, csak pislogtam. Ki sem mondtam sok dolgot de rakerdezett. Kerdeztem, honnan tudod????!!! Fentiek sugnak-valaszolta. Gyerekek, aki meg nem hitt abban, hogy nem csak ennyi a Vilag amit latunk, surgosen, gyorsan kezdje el kapizsgalni, hogy van az a bizonyos masik vilag!

Viragom, kepzeld!! 3 szellem volt rajtam!! Szerencsere egyik sem rosszindulatu volt. Allandoan faradt voltam, levert es rendszeresen folebredtem hajnal 1 es 3 ora tajban, ekkor szivjak ugyanis az energiat a szellemek. No, leszedte rolam 5 mp alatt, ereztem is es azota ujra pergek ocsem ezerrel!! Aludni sem tudok, tulteng bennem az energy!:)3 szellem volt, 1 lany es 2 fiu. Ezt meg mult het csutortokon szedte le rolam. Azota sem alszom:), nem szivjak mar az energiam es elmult a borzalmas nyakam fajasa is. Ugy fajt azt hittem megorulok!! Most meg..pffff, mint 18 eves koromban, de komolyan.

Ritaaa, uhurol huhogjal ide nekunk majd am!!!:) Ugyis minden okes lesz de tudod, varjuk az infot! Es a Regivel valo ugyintezest is ird majd le! Remelem ugy egyebkent jol vagy, jol viseled a terhesseget! Puszikallak!!

Kati, Te lyany merre csavarogsz??? Gyere am ide maris gyorsan rogton azonnal!!!!!!!! Meselj!
Vendég
 


sziasztok!

örülök mindenkinek, és olvaslak benneteket, de nincs erőm írni. hulla vagyok.már mondtam biztos, h én vagyok a héten teljes műszakban. tegnap például volt hét órám folyamatosan. most is már fent vagyok, mert mára óraterveket írok. de már ha vége ennek a napnak, akkor kevesebb van a hétből.
szóval jövök még ma, mert ma van lyukas órám. puszi mindenkinek!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nita

szépek nagyon :)

KépKép
bettike83
 
 


Viragom, este 7 oras geppel megyek, koszi a biztatast!!!:):) Kicsit azert parazok.:( :?

Mara ismet ennyi, holnap jovok.

Jok legyetek!!
Vendég
 


Sziasztok!!!!!

Bogi egy gond van .egyik szomszédomnak sincs kutyája!!!!!!!! :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Csillagom: Mi sem gondoltuk, hogy Pankának ilyen könnyen fog menni ez a szobatisztaság dolog. Az elején, amikor először próbálkoztam ezzel, akkor teljes volt az elutasítás. Nem tudom, mi lehetett az a pont, amikor ő úgy döntött, hogy igen, most... A kakival néha vannak gondok, de az is zömmel sikerül a bilibe. Múltkor volt ezzel kapcsolatban egy hatalmas (nem részletezem) baleset és akkor ő mondta, hogy anyaaaa, ez brutális, borzasztóóóó, én soha többet nem kakilok a bugyiba. Szóval itt tartunk. Általában reggelre is száraz a pelus (mert éjszakára adok rá még), így lassan az is lekerül majd.

Bogár: Jó utat csajszi, köszi a Pankaköszöntést :)

Rita: Mikor mész uh-ra ma?

Nita: Tényleg szépek a falfestmények.... Nekünk a férjem csinál majd a falra képeket. :) De a másik fórumunkban lenyomom a sztoridat, jó? Mi van a babakocsival? Eladtad?

MIAAAA???????????

Kati: Fel a fejjel, egyre fogy a hét... Gondolok rád!!

kovacszsuzsi
 
 


sziasztok!

megígértem, jelentkezek!
először is: mindenkinek köszönöm a köszöntést, aranyosak cagytok!!!

zsuzsi: Pankának is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!! hogy megy a tekerés???? a fal össze van már rajzolgatva az új eszközökkel? :twisted: :twisted: :twisted:

bogár: ma már repülhetsz is haza-szó szerint. gondolom örülsz! örülök, h a kinezes nő egy kicsit megnyugtatott. egyébként én is olyan típus vagyok, mint te. vagy csinálok mindent, vagy döglök. volt olyan, h egyszerre vizsgáztam autóra, meg másnap nyelvvizsga és mindezt vizsgaidőszak kellős közepén. meg anno egy napon államvizsgáztam két főiskolán. szerintetek van még egy ember az országban, akinek egy napra rakták a kettőt????
úgyhogy hajrá!!!!!!!!!

csillag: édesek vagytok bencével, és igazán csinosak. bence szerintem rád hasonlít, de nagyon. a hajad pedig félelmetes!!!!! természetes göndör? hogy tudod kezelni????

nita: anyós! hmmmm! csak sajnálni tudlak! költözésen még nem gondolkodtatok???? ha már ennyire megkeserít!!!!!

betti: szerintem mindenképpen látogasd meg a dokkert. még fiatal kismami vagy a görcsökhöz. de addig is a magnézium megteszi.

mia!!!!!!! édes, merre vagytok????????????

nika: remélem nemsokára megjavul a gépetek és nem túl súlyos elvonási tüneteid vannak még!!!!

mona: tessék pihizni, betonozni, mindent bevetni apánál, és figyeld meg, te leszel a következő kismami!!!

csajok!!! öregebb lettem egy héttel! vagyis csak a bogyókánk!!!! :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: Az ajándékait majd hétvégén kapja meg, most csak egy kis parfétorta volt, családi körben. Hétvégén lesz az ünneplés a nagyszülőkkel, ezért akkor kapja. :) A fal egyébként össze van már firkálva :D Régen csinálta...

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi azt nagyon megköszönöm ha tovább adod a festős dolgot:))))))
még nem kelt el a kocsi:((((pedig már ajándékba adok hozzá béby kompot is...igaz ezt nem régen tettem hozzá......

Kati de próbáltunk elköltözni de amikor sikerült volna akkor törölték el a szocpolt.anélkül meg rengeteg hitel kellene.......... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogárka, jó utat!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi, vettem kisautós matricát Bencének, hátha bejönne náluk is a dolog, erre tudod mit mondott a kis lókötő? Leírom a párbeszédünket: "Anyaaaaa, kééééreeeeem......" "Most nem adom oda, majd, ha belepisilsz a bilibe." "Jó, akkor a Gergőé lesz." és ezzel elrendezte a dolgot. :evil: :evil: :x :x :evil: :evil:
Pedig tuti képes lenne a dologra, mert órákon keresztül visszatartja, sőt, a férjem tegnap pelus nélkül vitte magával a postára meg a boltba és nem pisilt be.
Na jó, tudom, mást nem tehetek, csak türelem, türelem, türelem...


Kati, köszi a dicsit. A hajam természetes göndör és szerencsére egyáltalán nem kezelhetetlen. Annyi, hogy hajmosásnál mindig kell balzsamot vagy hajpakolást tennem rá. De ezeket pár perc után lemosom és akkor könnyebben ki tudom fésülni. Egyébként régen sokkal több hajam volt, csak a festés nem tesz jót neki. De nincs választásom, mert a színezés már nem elég az ősz hajszálaimra...

Nita, sajnálom, hogy nem sikerült régebben külön házba költöznötök, és teljesen érthető, hogy nem mertetek nagyobb hitelt bevállalni. Nekünk szerencsére nincs hitelünk, így azért sokkal könnyebb az élet, de látom, hogy sokan mit szenvednek a környezetünkben a törlesztőrészletektől...

Mona, remélem megy a betonozás! :wink: Szerintem is Te leszel a következő kismamink! (Vagy az is lehet, hogy Nika! Most jól eltűnt szegény a gépe miatt, de lehet, hogy zebracsíkos tesztfotóval tér vissza... )
De azért tudjátok minek örülnék a legjobban? Ha mindkettőtöknek egyszerre sikerülne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2010.07.28 13:49-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág hála így nekünk sincs hitelünk de viszont így is van egy félkész házunk!!!!!!!
amitől már hánynom kell ugy utálom...........mindenről csak lemondani és lemondani.,de még se haladunk.................komolyan gyűlölöm ezt a házat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, és a ház a tiétek vagy közös anyóssal?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


a fele apié a másik fel a nyomoréké......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


itt vagyok újra!

hitel: mi felvettük még a szocpolt. már a következő héten nem adták. meg egy minimális hitelt. ötmilliót. igazából jó kamatozással és deviza. a válság kellős közepén ugrottunk bele, így igaz jól meghúrcoltak minket, de a részletünk sokat csökkent. és csak annyit vállaltunk be, hogyha valamelyikünk keresete kiesik, a hitelt akkor is fogjuk tudni törleszteni. ha meg apának nagyon jól fog menni a vállalkozás, és már kész a ház teljesen, akkor kifizetjük. de sajnos anélkül nem ment nekünk. így is már 3xannyit költöttünk pluszba még a házra. :twisted: :twisted: :twisted:

nita: nem lehet egyszerű az életetek!!!!!!! a félkész ház az ahol laktok?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csillag nagyon aranyos vagy, én már annak is nagyon örülnék, ha most Nikának jönne össze, és majd a következő hónapban nekünk!!!!

Bogárka jó utat, és vigyázz magadra!!!

Kati pihenj azért Te is!

Nita nagyon sajnálom, hogy mindezt át kell élnetek az anyós miatt. Nem könnyű, tudom...sajnos ismerős a dolog, mert a férjem mamája teljesen megkeseríti az életünket, az a s..r, hogy nekem semmi közöm a vénlányhoz, mert én senkije nem vagyok, és még is ránk van sózva, egyik gyereke sem akar vele élni, mert nem tudják elviselni, csak az senkinek nem jut eszébe, hogy milyen sok fiatal pár megy szét azért, mert már nem tudják elviselni az ilyen dolgokat, és inkább valamelyikük elmenekül....mondjuk én nem válnék el, ez a boszi miatt, inkább elintézném neki az "otthont"....
Tudod miért élnek az ilyen boszik sokáig??? Mert állandóan szidjuk őket... :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


nita

egyszer csak kész lesz a ház.azért mennyivel nehezebb lenne ha albérletben kellene laknotok és azt fizetni.na igen most félre kell tenni de legalább a sajátotokba teszitek.legalábbis felesben.de hogy hogy a fele a anyósodé?mondjuk ez igy nem túl frankó.nem vagytok könnyű helyzetben :?

KépKép
bettike83
 
 


Kati igen.be kéne kívülről pucolni meg sok munka volna még hátra.....

Mona nekem sajna már megfordult a fejembe hogy pakolok és elmegyek de apit ezzel nem akarom büntetni inkább esküszöm hogy megölöm ezt a hülye nyomorék anyóst.........

nekem is mondják mindíg hogy ne kívánjam a halálát.de nem tudom nem azt kívánni.nem tehetek róla..........

Betti még jó 5 milla kéne hogy teljesen kész legyen.....

a felezés ugy van hogy api örökölte a ház felét az apjától.tehát az apai rész az övé......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, gondolj arra, hogy egyszer sokkal jobb lesz majd, de addig muszáj kibírnod a gyermekeidért, férjedért!!!!

Nem lehetne valami öregek otthonába betenni???

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, hogy Te milyen édes vagy! Vigasztalod Nitát, közben meg ugyanúgy szenvedsz a férjed mamájától... Amúgy Ti is egy házban laktok? És Nektek kell ellátni vagy gondoskodik magáról?????????????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jó reggelt!

Először is mesélek az uh-ról. Hát még csodálatosabb volt, mint Reginél, tényleg ez a legjobb szó rá. Mint kisgyermek az édességboltban, ámultam-bámultam, annyira jó felbontásban muttaták, hogy kétszer nagyobbnak látszott, mint Regi a 12 hetesen. Még a lábfeje is látszott, meg is jegyezték többször is, hogy mennyire aranyos. És két képet is kaptam (egy helyett).

És most jönnek a számadatok: CRL: 59 mm NT:1,3 mm (12+0)
Csak összehasonlításképpen Regié: CRL: 57 mm NT:1,2 mm (12+1)

Szinte teljesen hasonlóak az értékek, de érdekes, mert ezek szerint mégsem milliméterre pontosan számolják a heteket, és napokat. Mert ha így számolnánk, akkor már 12+4 napnál tartanák ma, de végül is ragaszkodnak a menzesz által kiszámított értékhez, úgyhogy vonalzó marad, mert ezszerint megyek vizsgálatokra is. Aztán, hogy február 7., 8., vagy 9., az már mindegy. Örülök, hogy minden rendben. A méhlepény még kialakulóban, mellső falon tapad.

Kati
Azért pihenj is :)!

Virág
Múltkor el is felejtettem írni....nagyon szuperek a képek. Egyébként én is azért szeretek itt a hegyen lakni, mert annyira gazdag élővilág van, nálunk gyakori az őz, nyúl (hát igen, mégiscsak a falu névadója:)), borz. Mókust még nem láttam, de a nyest meleg időben gyakran jön, eszméletlen hangja van. Alig lehet tőle aludni.

Bogárka
Jó repülést!

Egyébként mi is anyósékkal lakunk, illetve mikor megismertem a páromat, és később az összeköltözésre került a sor, ő mondta, hogy ő mindenképpen maradna otthon, nem akar nálunk lakni (hát pasi...nehezen mozdul :)) Így kb 4 évig ott is éltünk, amíg dolgoztam annyira sok gondunk nem is volt, de aztán mikor várandós voltam Regivel, több konfliktusunk is volt, meg egyéb dolgok, amiről nem szívesen beszélek (mert ez csak a családra tartozik). Végül is, amikor Regi 4 hós lett, már éreztem, ez így nem fog működni, menjünk albérletbe. Másfél évig Győrben éltünk, de nem nagyon szerettem. Aztán úgy döntöttünk, hogy azt a pénzt amit albérletre "kidobunk", inkább lakásfelújításra költjük. Kiköltöztünk anyuékhoz, és a párom fél év alatt végzett is a felújítással, a 4 falig bontott mindent, szigetelés minden oldalról, stb, szóval sok-sok meló.
A lényeg, hogy most is vannak dolgok, amiben nem értünk egyet anyósomékkal, de a legfontosabb dolog a tolerancia, a gyerek/ek miatt muszály. Regi nagyon szereti mindegyik mamáját, és papáját, nem is szeretnénk befolyásolni, mert elég okosak ahhoz, hogy eldöntsék kit is szeressenek.

Tegnap az ügyintézés is jól sikerült, mindent sikerült elintézni, most 3 hétig nem megyek Győrbe. Többnyire ezért is vittem el Regit, mert így még az ovi előtt volt egy jó kis városban lézengős, napunk. Ő nagyon élvezte, volt hogy megállt a kirakat előtt, és 5 percig csak csodálta a színes kalapokat.
Nagyon jó nyári akciók vannak, sikerült két felsőt (bővebb fazonút), meg egy térd nadrágot (otthonra) venni, mindössze 2 ezer forintért. Úgyhogy az augusztusi turi most kimarad, nyári ruhákkal már rendben vagyok.
Délelött 10-re végeztem az uh-on, aztán Regit apja hozta a parkolóba, onnan mentünk a Lidl-höz, leparkoltuk az autót, begyalogoltunk a belvárosba, elsőre Cipész ismerősünkhöz mentünk a szandimat megragasztani, meg kicsit beszélgetni, aztán CIB bank, majd APEH, hát azért nincs olyan közel egymáshoz, szóval visszafelé már olyan éhesek voltunk, mekiben ebédeztünk, meg pihentünk egy kicsit, aztán még ruhavásárlás, Regi nagyon ari volt, mondta hogy melyik áll jól, melyik nem. Aztán utolsó állomás a Rossmann, és mentünk haza a nagy pakkal, azt hittem sosem érek el az autóig, az autónál még pihentünk, és bevásároltunk a Lidl-ben, és jöttünk haza, illet anyuékhoz, ott Regi játszott az unokatestvéreivel, mert ők meg mennek ma nyaralni, szóval egészen pontosan 19 órára értünk haza, gyorsan behordtam a cuccokat, átöltöztünk, és bedöltünk az ágyba, aztán este 9-kor ébredtünk meg, gyorsan lefürdettem Regit, meg ettem egy falatot (nagy hiba volt ilyen későn enni, mert egész éjjel égett a gyomrom, és nem tudtam aludni), és a dr. House után én is mentem aludni, legalábbis próbáltam pihenni, de nem sok sikerrel, az orrom is bedugult, meg fájt mindenem.
Kicsit hosszúra sieredett, de összességében nagyon jó volt a tegnapi napunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.29 07:41-kor.
Vendég
 


Mona akkor lehetne ha saját akaratából menne.amit tuti nem fog.... :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


britta

szép méretek :) nekem 51mm volt de csak 11hét 3 napos lehettem :) az uh méretek alapján pedig 12 hetesnek becsülték.

ma meg volt az afp is,2 hét mire meglesz az eredmény.

nita

akkor nem egyszerű a helyzetetek,de csak lesz jobb is egyszer.kár hogy nem tudtok teljesen úgy élni mintha ott sem lenne anyósod,nem kell figyelembe venni ha ilyen.

KépKép
bettike83
 
 


Bettike
És laptetű....:) Szóval biztos minden rendben lesz az AFP-nél :)
A februári babások azt mondják, a vizsgálatokhoz is jó jön egy kis szerencsét hozó laptetűs hozzászólás.
Vendég
 


britta

én is szeretem a laptetőt,kell az mindig szerintem :)

KépKép
bettike83
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?