Új privát üzeneted érkezett!

LÁnyok!

Bocs, hogy nem jelentkezem, majd csak csütörtökön jövök. Eddig minden oké! (Ezt, most lekopogtam!) Olvaslak benneteket, de most nincs erőm jönni!
Mindenkinek szurkolok a spontánhoz!

rodina74
 
 


Jó éjt! Én is lépek, olvasok csöppet még.
Vendég
 


Sziasztok!

Rodi!
Okés, akkor csütörtökön várunk. Pihizz sokat.

Aagassi!
Dehogy klimaxolsz! Semmi bajod nincs. Egyszerűen csak érzékeny a lelked (hála Istennek) és megkavarodott azzal, hogy lett két kisgyereked. A női test minden változásra érzékenyen reagál. Ez pedig nem is volt kis változás. Nyugalom, nincs semmi baj!
Persze, hogy megnyugodj, nézesd meg magad mielőbb egy dokival. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Sziasztok! Jó reggelt!

Aagassi!
Hozok majd pár tájképet is, ha nem baj, rákaptam a fotózásra... :)
Sejtettem, hogy a fűnyírást nem sikerült megejteni, a párom is vasárnap akart a Balatonnál, de elmaradt az idő miatt.
Szuperül töltötted a kimenődet megint. Furcsa, hogy az ember, ha gyereke van, már azt is pihenésnek érzi, ha a bank, posta, patika ügyeket intézheti... ;)

Bikfy!
Örülök, hogy sikerült beszélgetnetek, és kicsit helyrerakni a dolgokat, remélem tudjátok folytatni ezt a jó irányt, és szép lassan újra közel kerültök egymáshoz. Tegnap is léptetek előre ezzel a mondattal, csak így tovább!
Anyóst sajnálom.

Aagassi!
Megértem a kimerültségedet teljesen. Eleve nehéz lehet a két gyerkőccel, de ráadásul most a Támaszod is messze van, nem csak a gyerekeknek, neked is hiányzik a párod. Azt gondolom, ez is hozzájárulhat a lemerüléshez. De szerencsére már a felén túl vagytok, mindjárt megint teljes lesz a család! Kitartást!

Bikfy!
Mindjárt itt az a mensi, ne aggódj!
Nekem azóta se semmi. Volt kb. egy hét pecsételés, barnázás, és kész, ennyi. Pedig ma 8 hete "jött meg" legutóbb. Kezdem azt hinni, hogy az a pecsételés, barnázás is egy mensinek számított, csak a szervezetem nehezen szedi össze magát, és még nincs kedve rendesen működni. Csak tudnám, mikor kezdtem el barnázni. Pedig várom már, hogy rendesen megjöjjön, mert utána szeretnék már elmenni rákszűrésre, lassan 2 éve voltam. Lombik előtt mentem, hogy a clamidiával együtt csinálják meg, és nem vették le, mert elnézték egy évvel a dátumot, és azt hitték, hogy nem telt le az egy év...

Aagassi!
Jó lesz, ha el tudsz menni kivizsgálásra, hogy kiderüljön, mi lehet az oka a mensis zűröknek. Biztos nincs semmi komoly!

Rodi!
Köszi a gyors bejelentkezést! Várunk csütörtökön!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki megérkezett a nyaralásból :lol: Még szerencsétek volt, mert ezen a héten elég pocsék az idő. Na nem mintha bánnám, jól esik ez a hűvös.

Timejka,
Meg tudlak érteni, hogy szarul esett a sok 2 gyerekes család. Engem már az is rendesen bestresszelt így babásan, amikor megtudtam, hogy a sógornőm is terhes. Olyan sokat jut az eszembe, hogy nem élem túl, ha nálunk esetleg gigszer lesz, ők meg majd jönnek haza Németből egy annyi idős babával, mint a miénk lehetne. Na jó, mostmár kicsit megnyugodtam, de amikor le volt maradva a méretünk, akkor ez minden nap megfordult a fejemben.
Kíváncsi vagyok párod mit szól majd, ha előhozakodsz a témával, nagyon drukkolok, hogy melléd álljon.

Kiki,
Én hülye….nem állandó szerencsére a gyomorsav, de tegnap sikerült keresztbetennem magamnak. Indiait vacsiztunk, és éjjel arra ébredtem, hogy sok a savam, még most is érzem.
Nem mentem vissza dolgozni, a plusz stressz nem hiányzik most, így stresszelem magam eleget. Ha itthon vagyok, akkor azért többnyire fekszem, de most már szinte minden nap elmegyek valahová. Így azért elviselhetőbb az itthon lét.

Bikfy,
Óóóó, megvolt a lombikos hozzájárlás?! Na nem semmi, remélem le is írtátok és aláírattad férjeddel :lol:
Itthon is van egy pici üveg pezsgő, de még 1,5 hetet várnunk kell a durrantással. Na jó nem fogunk pezsgőzni, de már én is szörnyen várom.

Kissedi,
Szerintem egy 3 nap önmegtartóztatás mindenkinek jót tesz inszem előtt. Nekem nem kellett feküdnöm inszem után, legalábbis a doki nem mondta, de aznap azért mindig pihentem.
Én is hallottam már olyan lombikosról, aki beültetés után egyből ment a férjével síelni és baba lett a vége :lol:

Rodi,
Mindjárt betöltöd a 24. hetet, remélem kicsit fellélegzel.

i.kata
 
 


Kata!
Megértem az aggodalmad, örülök, hogy már nyugodtabb vagy. Jövő héten végre túl leszel az első trimeszteren, nem hiszed, mennyire várom én is veled együtt!
Mikor sok a savad, nem eszel egy-két kekszet? Nekem az jót szokott tenni, Korpovit vagy háztartási keksz. Örülök, hogy már kimozdulhatsz!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki,
kekszet még nem próbáltam, de férjem délután úgyis megy boltba, megkérem vegyen. Gyömbéres kekszet kerestem már többször az émelygésre, de sehol nem kaptunk. Ikeában tudom hogy van, de csak emiatt nem megyek be :roll:

i.kata
 
 


Sziasztok,

Dávidka ma egy hónapos, hihetetlen hogy telik az idő.
Még mindig nehéz a 2 gyerekkel, vannak nagyon rossz napok és jók amikből utána erőt tudok meríteni. Pl a mai egy jó nap, de a 2 gyereken kívül nem is tudtam ma semmivel foglalkozni... De a lényeg, hogy ma uraltam a helyzetet. :oops:
Dávidka egyre inkább hajlandóságot mutat az éjszaka átalvására. most éjjel 11-reggel 5-ig aludt, ami nekem nagyon sokat jelent.
Viszont mégiscsak hasfájós lett, így este 11-ig üvöltés volt, de kapja már az angol vizet, remélem az segíteni fog.
3 hetes kora óta nézi a hordozóra lógatott játékokat és meg is ütögeti őket a kezével :shock: Először azt hittem, hogy csak véletlen de látom mostmár, hogy szándékos. Nagyon ügyes.
Rengeteget vigyorog, olyankor meg tudnám zabálni, persze lefotózni még nem sikerült.
Tápszert nem fogadja el, így csak anyatej van, egész nap iszom az ásványvizet mint a gödény, hogy legyen elég tej, mert ha kevés van akkor inkább "éhezik" de nem kell neki a tápi.
Az éhezés amúgy nem igaz, mert 4700 grammnak mértem tegnap este :shock: , Danika 1 hósan csak 4370 g volt.
Dancival egyre inkább kijönnek, mostmár kezdi megszokni, és ha valahonnan hazaér az első, hogy odaszalad Öcsihez, megsimogatja a fejét és odabújik hozzá. És ezt teljesen önállóan magától. Ilyenkor túlcsordul a szívem.
Viszont van egy kis zsiványság is benne, mert ha Öcsi nincs a babakocsiban akkor Danci abban ül, fekszik, sőt újabban még a rágcsálnivalóját is ott eszi meg...
De hagyom hadd csinálja, háhta egyszer megunja...
Danci is nagyon sokat okosodott, névnapjára kapott asztal, kisszéket és színezőt ceruzákkal, azóta színezünk ezerrel, sőt a ceruzahegyezés is egész jól megy neki.
Imádom mindkettőt.
És akkor néhány kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Csak a végét olvastam vissza:

Kata,

én gyömbéres üdítőt ittam, az is sokat segít az émelygésen és a gyomorsavra Rennit, azt lehet terhesen is.
Nekem is sok volt a sav az elején, aztán a közepén, a végén meg nem és mégis mekkora haja lett Dávidkának... :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


KIki,

hétbégén vettem Dancinak buborék fújót, mondjuk ő még nem fújja, nekem kell, de annyira élvezi ahogy próbálja elkapni a buborékokat. :lol: Mindig te jutsz eszembe róla :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Képek Danciról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata!
Nekem van egy nagyon jó gyömbéres mézeskalács receptem, ha gondolod, elküldöm. Bár gondolom, most nem sütni akarsz, inkább venni kéne... Sőt, most jut eszembe, hogy nővérem annyira émelygett kismamaként, hogy nemhogy sütni, főzni nem tudott, de más se tehette ezt a lakásban a szagok miatt.

Monic!
Már téged is keresni akartalak! De jó, hogy jöttél!
Hogy telik az idő, már egy hónapos! Annyira édes arca van Dávidkának! És milyen ügyes! Danika meg édes kis csibész a képeken! Örülök, hogy alakul a kapcsolat köztük! A második kép, ahol együtt vannak a kádban, illetve a harmadik kép, amin Dávidka édesen odabújik valakihez annyira szép! Nagyon édesek! Meg a második sorozatból az utolsó, mikor egy kosárban ül, és nagyon szerel valamit Danika!
Sajnálom a hasfájást, remélem az angol víz segít a picinek!
Örülök, hogy tetszik Dancinak a buborékfújó! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


hahó!

Monic! Nagyon édesek ezek a pillanatképek a Piciről meg a Kicsiről is :D Danika tényleg nagy zsivány lehet néha. De együtt olyan tündériek a kiskádban! Örömmel olvasom, h egyre jobban összecsiszolódtok.

Kikinda! Tájfotók...olyan gyönyörű pillanatokat el lehet kapni, várom ám! Rákszűrés nekem is esedékes lesz, már csak azért is el kell haladnom dokihoz. Csak akihez évente megyek, nincs UH-gépe és örülnék azért, ha vlki azzal is megnézne egy füst alatt.

Kata! No ne aggódj, bontunk mi itt testületileg pezsgőt nektek, meg ahogy megboldogult nagynénim mondogatta mindig, dobunk egy húszast a Szent Antalnak. :wink:

Ma reggel behaladtunk a városba, mint a sátoros cigányok: Lányomat mei tai-ban magamra szerelve, de mivel láttam, h ha nem hajtogatom bele a Fiamat a babakocsiba, esélyem sincs elérni a buszt (és így nyáron "roppant sűrűn" mennek a buszok, azaz a délelőtt folyamán több nem megy...), hát Őt a babakocsiba tettem és így lobogtunk a buszhoz. Barátnőmék minden nyáron kb. 1 hónapig itthon nyaralnak a mamánál. Náluk voltunk, meg mentem volna kreatív hobby-ba...de kétszer indultunk neki, mindkétszer zuhogni kezdett az eső, így "csak" játszani voltunk. Eredetileg úgy terveztem, h ebédre hazaérünk, de az idő csak romlott egyre, így ottragadtunk. Kaptunk finom ebédet, meg du. aludtak is a Gyerekeim egy órácskát. No ez utóbbi kisebb műbalhéval kezdődött...idegen hely, alvós állatok nélkül...volt bőgés rendesen; meg Fiam befosott, h otthagyom (nemtom, honnét vette, sose hagytam ott Őket sehol)...de végül csak aludtak egyet. Fél6-ra értünk haza. No ez pl. egy jó nap volt nekünk is.
Vendég
 


Sziasztok!

Pár kép még...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Aagassi!
Örülök, hogy jól telt a napotok, sikeresen megoldottad, mégha esett is! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki
Voltunk tegnap dokinál, szép lett a nozija, füle, mindene, jó neki ez a gyógyszer, meg orrspray allergiára, úgyhogy nem kell kivenni a manduláját, viszont allergiára még szedni kell a gyógyszert, meg sprayt is kell használni, de nnél nagyobb bajunk ne legyen.

Párommal tegnap próbáltam beszélni, nem sikerült, mert azon felhúztam magam, hogy tiszta ideges lett a témától, úgyhogy kapja be. Azt mondta, hogy ő mit tud tenni? Semmit! Oros kellenne, ha nem lenne ilyen fasz és durrogna azért, hogy ez ennyibe kerül, az annyiba. Szóval nem tudom mi lesz, de a hangulat kettőnk között most elég szar.

timejka
 
 


Timejka!
Örülök, hogy használnak a gyógyszerek. Annyira jó, hogy meg lehet oldani műtét nélkül is a mandula gondot!
Sajnálom, hogy nem sikerült eljutni a komoly beszélgetéshez. Úgy tényleg nehéz, ha már a téma is idegesíti. :( Ez elég nehéz így. Szerencsére nálunk egyetértés van, de a barátnőm is 4 éve szeretne babát, és most jutottak végre el dokihoz, mert a férje mindig csak halogatta, egy vizsgálatra sem ment el korábban.
Az anyagi oldalát én úgy fogom fel, hogyha meglesz a baba, akkor is költeni kell rá, hát mi már a születése előtt is ráköltünk havonta annyit, mintha meglenne. De persze ha a párod nem is biztos benne, hogy szeretne kistestvért Bencének, akkor ez is inkább ellenérv, mint érv. Drukkolok, hogy találjatok megoldást és rendeződjenek a dolgok!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Monic,
nagyon helyes a két kissrác :lol: Danika tudja élvezni az életet, egy kis nasi öcsike hordozójában, aztán egy kis autómosás, végül egy kis móka az asztal tetején :lol:

Aagassi,
elképzeltem ahogy nyakadba vetted a gyerkőcöket és útra keltetek:-) Nagyon csodállak, hogy 2 gyerkekkel buszozgattok, én azt hiszem meg lennék lőve autó nélkül :oops:

Kiki,
nagyon jók a képek:-) A felhősek különösen. Férjem tiszta meteorológia b*zi, ha látja hogyjön a vihar, már rihan is a tetőre fotózni a felhőket. Tavaly pont ezért csináltam neki egy panorámaképet és csináltam belőle egy jó kis fali képet neki a szülinapjára :lol:

Timejka,
nem túl jó, hogy még beszélni sem tudtok a baba témáról. Nem tudom megérteni a pasikat, de szerintem ha igazán szeretne kistesót, akkor elő sem hozná ezt a pénz dolgot.
Nem panaszkodhatom, nem is akarok, de az én férjem nagyon sváb! De ha baba témáról van szó, akkor semmi pénzt nem sajnál. Aztán lehet ő is másképp állna ehhez a témáhpz, ha már lenne egy gyerekünk.

i.kata
 
 


Sziasztok!

Csajok! Most egy kis megnyugtatásért és segítségért jöttem.
Szóval a problémám: kb 3-4 napja görcsöl,és fáj a hasam,a császáros seb környékén,és ma bementem a kórházba nőgyogyis uh-s barátnémhoz,és kiderült,hogy van a méhemben egy 16 mm-es myoma,és nagyon viszeres is a méhem... :( :( :( :( :( :(

Van esetleg valakinek myomás tapasztala? már sík ideg vagyok! A barátnőm csak nyugtat,hogy minden ok lesz... de még oly messze a holnap mire a dokihoz kerülök.

Bocsi,hogy csak ezért jöttem... :oops:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Kata!
Köszi a képdícséretet, én még babást nem tudok hozni, csak ilyet. A férjed biztos örült a szülinapi ajándéknak. Ha szeretitek a panorámaképeket, akkor itt van egy:
http://www.70-billion-pixels-budapest.com/

Dy!
Napok óta hiányollak, de sajnálom, hogy ilyen témával kellett jönnöd. :( Nekem nincs ilyen tapasztalatom, de próbáj megnyugodni, biztos minden rendben lesz. Ölelést küldök, és kívánom, hogy holnap megnyugtasson a doki!


Babicsek!
Túl vagytok a nagy családi vendégeskedésen? Sikerült épen és egészségben megúszni a beteg gyerekek mellett?

Kissedi!
Ma mégy uh-ra igaz? Minden rendben, kezdhetitek az inszemet? mit fogsz kapni?

Beze!!!
Nagyon hiányzol, merre jársz? Hogy vagytok?

Aviubi!
Te is nagyon régen jártál felénk!!!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy!
Szerintem nagyon jó a vonalzód, ami számolja, hogy mennyire volt sikeres a babahozó műtét, és hány nappal utána hozod a pozitív tesztet... :) Drukkolok, hogy minél hamarabb átválthasd terhes-vonalzóvá!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok,

köszönjük szépen a dicséreteket 8)

Dy,

a babás topicban F.Ancsinak komoly gondja volt myomával, írj oda is hátha olvassa és tud neked segíteni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


sziasztok!
Monic, Dy:Gyerkőcök nagyon szépek!
Dy szerintem se izgulj, biztos nem lesz semmi gond.
Igen ma voltam orvosnál. Kaptam bromociprint és clostit, és ez a ciklus inszemes lesz. Jövőhét szerdán újabb uh, aztán majd kiderül mikor lesz az inszem, vagy péntek vagy hétfő sztem.
Olyan fura volt, mert mondta a asszisztens(mivel ő vizsgált), hogy most akkor closti-azzal szoktuk az első inszemet csinálni.... gondolta, hogy majd lesz még több is .... ez olyan rossz nem?
Nektek kinek mennyi inszem volt? mikor sikerültek a babák?

Kép
kissedi
 
 


Dy,
anyumnak volt myomája, de neki csak annyit mondtak annyk idején, hogy majd magától elmúlik, de ha mégsem, akkor sem zavar ott semmit. :roll: Nem tudom mi van vele azóta, de szerintem ugyanúgy megvan neki. Persze a ő esete más, már akkor is 50 körül volt amikor kiderült.

Kissedi,
elég gáz, ha már előrevetítik, hogy lesz még inszemed, de amúgy is úgy tudom, hogy a kaális asszisztensek nem az empátia mintapéldányai. Engem minden inszemről úgy engedett haza a dokim, hogy legyek babás!!!
Amúgy milyen már, hogy az asszisztens vizsgált meg???

i.kata
 
 


Lányok!
Sütöm a pogácsát, kér valaki? ;)

Kissedi!
Nekem is volt ilyen élményem, hogy a doki mindig már a következő inszemre készült. Pl. 3 hónapra való Clostyt adott, én jól meglepődtem rajta, szóvá is tettem. Aztán úgy döntöttem, hogy a lényeg végülis az, hogy én hogy készülök. Én mindig minden inszenél úgy gondoltam, hogy ebből aztán már babás leszek. Így végül volt 5 inszemünk. Sajnos nem sikerültek, azóta lombikozunk. (Egyen vagyunk túl eddig.)
Nekem minden inszenél a Closty után még kellett injekció is 3-5 db, Fostimon vagy Merional.
De a lényeg, hogy hidd el, hogy sikerülni fog! Én nagyon drukkolok!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Monic! Tündéri fiaid vannak!!! :D :D :D

Dy! Remélem sikerült kicsit megnyugodnod!
Azt hiszem anyukámnak is volt/van myomája, de nem csináltak vele semmit. Viszont szerintem neki nem voltak fájdalmai.
Szorítok, hogy holnap jó híreket kapjál a dokitól!

Kissedi!
Hát igen, fura, ha mások nem úgy állnak hozzá a dologhoz, ahogy te... :?
Az viszont nagyon gáz, hogy az asszisztens vizsgált meg!!!:shock: :evil:
De igaza van Kikinek, a te hozzáállásod a meghatározó. Úgyhogy hidd el, sikerülni fog!!! :lol: :lol: :lol:

Mi a harmadik inszemnél jártunk sikerrel, egymás utáni három ciklusban voltak az inszemjeink.

Én lassan talán utolérem magam a háztartással és a mosással, a nyaralás miatt elég jól feltorlódtak a dolgok. :?
Viszont sikerült megfáznom, még talán a nyaraláson, vagy már itthon, nem tudom, de napok óta iszonyatosan fáj a torkom. :evil: Ma emlékeztetett a barátnőm, hogy "fokhagyma!!!", úgyhogy be is toltam 5 gerezdet. :wink: :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Csajok most csak annyit, hogy holnap azt hiszem tudok jönni este felé. Még itt vannak a rokonok és nem hiszitek el, de állandóan a gépen ülnek. Hihetetlen én csak lesek. Már komolyan gondolkoztam, hogy áramszünetet csinálok.

Most lépek, mert apus is itt nyüzsög hogy menjünk aludni.

Szép álmokat!

Kép
babicsek
 
 


Lucuzs!
Jó, hogy kezded utolérni magad! Sajnálom a megfázást, a fokhagyma tényleg jó. Mondjak juhtúrós fokhagyma-krém receptet? Isteni és gyors elkészíteni... :)

Babicsek!
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, de vendégekkel eleve nem könnyű, hátha még a gépet is elfoglalják... Holnap nagyon várunk , és Rodit is!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok

Dy ne aggódj nem lesz semmi baj mondjuk könnyű mondani de tuti nem lesz semmi baj.!!
Nekem állandóan kivőrősödik a hasam mondjuk ez egy kisebb gond.
Majd gyere a hírekkel lécci.

Kissedi üdv köztünk.
Inszem nekem első nem sikerült a második igen az elsőnél feküdtem sokat a másiknál úgy volt ahogy Bikfy is írta pakolásztam festettem (fészket raktam)
Én úgy halottam hogy sok esetben nem sikerül az első inszem sokszor de vannak persze kívételek.

Bikfy hogy vagy?

Timejka örülök hogy Bencusnak nem kell kiszedni a manduláját!

Monic hogy rohan az idő már egy hónapos Dávidka.
Szépek vagytok Dávidka és Danci is.

Aagassi gyerköcök?

Luczus jobbulást!!

Kiki jöhet a pogi.

Velünk semmi kül várjuk hogy apa végre szabin legyen (hétfőtől)
Darinka még nem alszik anyum figyeli.
Ma akkorát esett szegény hogy bedagadt a szája megfejelte a szönyeget(alatta beton van)még vérzett is nem is vett levegőt úgy sírt.
A Kúszást kihagyja mostmár mászik és képzeljétek van egy zene amit imád ha megy a zene a tvben akkor be kell rakni a kiságyba és úgy táncol rázza az ágyat meg síkit majd szét reped a segge olyan cukker.
Rakok képet ha nem haragszotok. Kép Kép Kép Kép Kép itt az a bizonyos zene ment a tvben Kép Sári baba Kép huncut ám

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius!
Küldöm a pogit! :)
Édes lehet, ahogy regál a zenére Dari! mit terveztek a szabadságra? mentek valahova? Annyira jók a fényképek!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Balcsira megyünk 4 napra remélem jó idő lesz!!

Mára ellépek jó éjt amint tudok jövök
Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépek a képek és örülök, hogy mindenki jól van, megvan.

Jelenleg nálunk is minden okés, 26. napra megjött a mensim, ma vagyok a 2. cn-on. Így is számítottam, mert éreztem, hogy a 12. napon majd szétreped a hasam, annyira feszített. Így legalább pontosan be tudom lőni a peteérést. Jó lenne, ha jövő héten elmehetnék kontrollra, mert akkor legalább már ezt a hónapot nem kellene sutba dobnunk.

Nagyon élvezem ezt az időt, már kora reggel jó illata van a levegőnek. Jó, hogy nincs olyan bazi nagy meleg.

KépKépKép
bikfy
 
 


Dy!
A myoma-val nem foglalkoznak, ha nem okoz gondot. Viszont a következő teherbe esést gátolhatja. Valahol olvastam, hogy a csaj szedett valami természetes alapú szereket és az a myoma-ját minimálisra zsugorította és akkor már könnyű volt műteni.

Kissedi!
Ne haragudj a kérdésemért, de biztos az asszisztens vizsgált meg? Mert ha igen, én azt az intézetet abban a pillanatban otthagynám. (Bocsánat a kíméletlen őszinteségemért. :oops: )

KépKépKép
bikfy
 
 


Vius!
Kívánok nektek szép időt és jó pihenést! Szombaton mentek?

Bikfy!
Örülök, hogy megjött. Remélem, ez a ciklus már élesben mehet! :)

Dy!
Gondolok ma rád sokat!

Lányok!
Aviubiról, Mnéről, Sylről tudunk valamit? Olyan régen jelentkeztek!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi hogy régóta nem voltam.

Velünk minden oké, múlt hétvége meg az előtti hétvége is nagyon jól telt.

Kata, örülök hogy egyre inkább telik az időd! :wink:
Monic, imádom a kis fiacskáidat, annyira drágák! A közös fürdős kép a kedvencem.

Bikfy,
hajrá a kontrollhoz és a próbálkozáshoz!

Dy,
sajnos mióma témához nem értek, méh-visszerességről meg még nem is hallottam korábban :( :( De szurkolok hogy megnyugtasson a doki.

Lucusz,
Bogi gyönyörű kislány, a te pocid meg csodaszép nagy, és olyan jó hosszú hajad van!! :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Timejkám!
Nem jól ülsz le vele beszélni. Én is egy csomószor így jártam, mígnem egyszer elszakadt a cérna. Na akkor ellentmondást nem tűrő hangon közöltem, hogy bár nagyon szeretem, válni szeretnék. Megmondtam, én ebben nem ismerek tréfát. Valószínű nagyon komoly lehettem, mert ezt azóta is emlegeti. És én a mai napig így gondolom. Nem adom fel az álmaimat. Ha kell, elválunk, de nekem lesz gyerekem. És ezt azóta is számtalanszor elmondtam már neki. Úgy tűnik, megértette. Mondjuk, neki most ez a műtét is segített. Azt hitte, ha cirkuszol, hogy ne menjek, megfutamodok. De belátta, hogy engem ebben nem tart vissza semmi. Most meg még azt is beláthatta, hogy egy műtétbe sem kell bele halni, nem egy akkora nagy dolog. Igaz, hogy sokszor egyedül vagyok, mert nem úgy áll mellettem ebben a dologban, ahogy én szeretném, de már ez sem baj. Török előre mint egy buldózer. Vagy vele, vagy nélküle. De nem adom fel!!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


Luci, Kiki!
Képeitek csodálatosak, örülök, hogy nyaralás jól sikerült.

Kikim!
Megkérdezhetem, hogy nálatok apabaj milyen természetű? Mert Kissedi is azt írta, hogy először náluk is 0 katona volt, most meg 37 millió vagy valami ilyesmi. Tuti nem lehet nálatok valamivel segíteni? Jó lenne, ha egyszer beállítanál egy pozi teszttel. Csodák igenis vannak. :wink:

Moncsi, Aagassi!
Egyszerűen szupermamik vagytok, és kész. :wink:

Rodi!
Alig várom, hogy előbújj! Meglátod, ha sokat pihizel, nem lesz semmi.

Eclipsem!
Jó, hogy jöttél. Nem idegesítesz, hogy Te még felmentél a hegyi kunyhóba a nagy pocakkal... nem semmi egy fitt mami vagy, hallod-e? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Katus!
Már csak 1 hét és mehet a pezsgő, na meg a 20-as a Szent Antalnak. :lol:
Gyomorsav?

Babim!
Mit szórakozol? Kaszáld el a gép elől a rokonokat! Már olyan régen voltál, követelünk vissza. Ezt nekik is meg kell érteni! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Eclipse!
De jó, hogy jöttél! Örülök, hogy jól teltek a hétvégéitek! Te nem szeretnéd megmutatni nekünk a pocidat? Olyan kíváncsi vagyok!

Bikfy!
Aranyos vagy, hogy ennyire drukkolsz! :)
De nálunk az apabaj genetikai erdetű, kromoszóma rendellenesség van. Ezzel általában együttjár, hogy nincs hímivarsejt, de ritkán, egy-egy ilyen férfinál előfordul, hogy van. Viszont mikor megvizsgálták a férjem, akkor mondta a doki, hogy ő a biopsziát sem javasolja, mert még azzal is nagyon-nagyon kicsi az esélyünk, és ráadásul a genetikai rendellenességek esélye meg sokszorozódik, ha ő a vérszerinti apa. Így, ha véletlen spontán összejönne, amire nincs esély, akkor sem tudom, hogy élném meg a terhesség heteit, biztos sokkal, de sokkal jobban aggódnék attól, hogy zűr lesz, mint eddig. Pedig aggódni már így is biztos jobban fogok, mint eddig. :roll:
Így marad nálunk a donor. Igazából ezt már elég jól megszoktuk, mondhatni természetes dolog kettőnk közt, merünk beszélni róla ... stb. Pont azon kapom néha magam, hogy ez nekünk annyira nem titok, hogy majdnem elszólom magam a munkatársaim előtt is, akik viszont nagyrészt pasik, és azért ezt nem szeretném megosztani velük...

Bikfykém!
Alakul az összhang köztetek? Jobb a hangulat otthon? Sikerül a férjednek hosszabb távon is elfogadni, hogy neked baba kell? Sokat gondolok rátok, hogy rendeződjenek a lelki dolgok is!

Timejka!
Neked is drukkolok, hogy sikerüljön egyezségre jutni!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy,
bizony ám és még párszor megyek is, bioenergiát összegyűjteni, fákat megölelgetni szülés előtt. Ennyi mozgás kell, meg még több is, mert a heti 1 jóga kevés. Múltkor voltam úszni, csak az drága és nem jutok el elégszer. Pedig enyém volt egy egész úszósáv és 500mt úsztam, olyan jó volt.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Kiki,
ez a kép vasárnapi, bár nem pocikép, de már ülve is jól látszik a poci. De még mindig hálistennek csak +2 kg (54)

Kép

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse!
Köszönöm! Nagyon csinos vagy! És milyen fiatal, mosolygós kismami vagy! :) Nagyon jó látni!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Mindenkinek még egyszer köszönöm a szülinapi jókívánságot!
Megpróbálok mindenre reagálni!

Bikfy!
Örülök, hogy megjött a mensi, és remélem már ez a hónap nem fog kárba menni. Sőt…
Nagyon szurkolok nektek továbbra is! Örülök, hogy apával tudtatok egy elmélyült beszélgetést folytatni, remélem most már minden rendben lesz. Remélem, most már érti, felfogta,és megérti, hogy mennyire vágysz egy közös babára, és nem állíthat meg téged semmi! Te, egy nagyon ügyes csajszi vagy!
Ez a patkás partyzás nagyon tetszett nekem! :lol:

Aagassi!
De jó, hogy apa nemsokára hazajön! Már nem sokat kell aludni addig! Megy még a naptáron a napok kihúzkodása?
Látom a „kimenődet” jól kihasználtad! Most, hogy én is szoba illetve ágy fogságra vagyok ítélve, meg tudlak érteni!
Ne csodálkozz, hogy megjött 14. napra. Nálad most nagy változások voltak. Két gyerek, apa elment, és az anyai érzések simán felboríthatta a hormonháztartásod! Biztos minden rendben, csak éppen az életed teljesen kifordult magából! :lol:

Kiki!
Nagyon jók a képek! Nekem a méhecskés és a felhős képek tetszettek a legjobban! Nagyon ügyi vagy!
Szerintem az lehetett mensi is! Biztos még nem tudott 4 héttel a műtét után megvastagodni a méhnyálkahártyád, és nem tudott nagyon mi ürülni. Gondolom. Nekem műtét után hamar megjött, a ciklusom általában 33 napos, de már a 24. napon megjött rendesen. Szerencsém volt!


Natikám!
Örültem, hogy jelentkeztél! Jó nyaralást! Remélem hamar jössz egy pozi teszttel!

Eclipse!
Örülök, hogy jól telt a hétvégétek! Helyettem is ölelgesd meg a fákat!
Nagyon jó a kép rólad, tényleg nagyon helyes kismama vagy!

Babicsek!
Hát, minden elismerésem nektek, hogy ezt a nagy vendégséget így felvállaltátok! Biztos nem -volt - könnyű! Még vendégség van? Mikor mentek szabira?

Vius!
Darinkáról mindig ugyanaz jut eszembe: Egy édes, gyönyörű, huncut szemű, eleven kislány! Remélem a miénk is ilyen lesz!
Cukorpofa lehet, ahogy táncol!

Lucuzs!
Ti is nagyon szépek vagytok a kislányoddal! Látszik, hogy nagyon boldog kismama vagy! Hogy neked mekkora pocakod van! Pedig csak másfél héttel vagy előrébb, de nekem még a 9. hónapban sem lesz ekkora pocim! Nagyon szép!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!

Kata!
Nagyon szurkolok neked, már alig van vissza az első trimeszterből! Elhiszed már, hogy kismama vagy és hamarosan anyuka leszel?
Nekem a 12 héttel véget is ért a gyomorégés, savasodás. Most már a 2. harmad vége felé, ismét néha, újra érzem! De nem baj, remélem így lesz ez még jó sokáig! Te is erre gondolj!

Timejka!
Nagyon szurkolok neked, hogy a párod minél hamarabb megértse, hogy ez neked mennyire fontos. Lehet, hogy a te párod olyan, hogy több idő kell neki, hogy megszokja a gondolatot?! Lehet, ha többször beszélnél vele erről rövidebb ideig, és a saját érzéseidet mondanád el neki, hogy neked ez mennyire fontos, akkor szép lassan hozzászokna a gondolathoz. Kívánom, hogy szép lassan meg tudd puhítani apát!
Örülök, hogy Bencuson segítettek a bogyók és nem kell műtét!
Hidd el, minden rendbe jön!

Kissedi!
Szia! Én is a Kaáliban kezdetem, te is a Bp-be jársz? Megkérdezhetem kihez? Nagyon szurkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön a baba!

Monic!
Nagyon hősiesen küzdesz a gyerekeiddel! Én továbbra is felnézek rád, szerintem nagyon ügyesen csinálod a dolgaitokat! Szorítok, hogy legyen sok tejcsid! Mekkora már Danika! Most, hogy ott van mellette a képeken Dávidka, látszik, hogy milyen nagy fiú! Danci képei nagyon édesek, látszik,hogy kis huncut!

Dy!
Nagyon sajnálom, de segíteni nem tudok, nem voltam ilyen helyzetben! Mindenképp írd meg, mi volt a dokinál! Szorítok!

rodina74
 
 


Ne haragudjatok, hogy nem jöttem, de ez a másfél hét rémálom volt! Most, már ha bármi is történni fog, mindent megtesznek Kittiért! Egész nap fekszem, kibírható, még csak kicsit unalmas. Már mind a 60tv csatornán órára pontosan tudom, mi megy! Ez alatt a másfél hét alatt volt minden. A fogorvost is megjártam, tiszta hülyének nézett! Egyik reggel úgy ébredtem a múlt héten, hogy alig bírom kinyitni a számat, mert a baloldalon teljesen be van állva. Mint amikor fáj a fogad, és már mindenhova kisugárzik, csak éppenséggel a fogam nem fájt. Nagy nehezen szereztem időpontot a fogorvoshoz, és kiderült a fogaimnak semmi baja. Nappal még a gondolataimat tudtam uralni, de valószínűleg éjszaka teljes erőmből vicsoroghattam idegességemben, és beállt tőle az állkapcsom.

Aztán egyik este megjártam a János kórházat is. A párom pont késő estig dolgozott, én meg egy wc-s után találtam a papíron egy kis vérdarabkát. Hát biztos, ami biztos alapon összepakoltam egy kórházi cuccot és taxit hívtam, és bementem. Egy jó fej, fiatal doki volt az ügyeletes, mert ez este fél 10 körül volt. Elmondtam neki mindent, és ő megvizsgált. Szerencsére mindent rendben talált. Amikor a dokinőnél voltam, írt fel hüvelykúpot, hogyha mégis megnyílok, és van bacim, ne jusson fel, mert az vetélést okozhat - megnyithatja a magzatburkot. Na, valószínű, ez a kúp megmarhatta a nyálkahártyát, és attól lehetett az egész. Szóval ez a másfél hét, túlzottan is izgalmas volt.
Most már csak 13 hetet kell kibírnom! Hétfőn megyek dokihoz, és remélem semmi nem változott azóta.

rodina74
 
 


Szia Rodina!

Már nagyon vártam a jelentkezésedet!!!
Sajnálom, hogy voltak ijesztő helyzetek az elmúlt két hétben. :( De látom minden jó véget ért, és ez a lényeg!
Neked nincs ágyközelben a számítógép? Szívesen elszórakoztatnánk az elkövetkező 13-16 hétben!!! :wink: :lol:
Amúgy miért 13 hetet kell még kibírnod? Utána már felkelhetsz?

Ha tudsz, jelentkezz be gyakrabban, had tudjunk rólad többet! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Rodikám!
Sajnálom ezt a másfél hetet, remélem már sikerült kicsit megnyugodnod, hogy betöltötted a 24. hetet. Teljesen megértem, hogy aggódtál, és tudom, hogy bármit mondanak mások, ha benned van a félsz, akkor semmi sem segít, csak az idő. Megértem, hogy most minden új tünet ijesztőnek hat, főleg, hogy legutóbb is csak egy kicsit volt furcsa érzésed, azért mentél dokihoz, és kiderült, hogy komolyabb gond van, feküdnöd kell. Örülök, hogy nem unod magad, meglásd, minden rendben lesz!

A pecsételést én is úgy gondolom, hogy mensi volt nálam, vagy az akart lenni. Hiába, na, úgy látszik a szervezetem is ki akart hagyni egy ciklust, nem nagyon készült nyálkahártya vastagodással. Abban bízom azért, hogy mielőtt megyünk a Kaaliba, lesz még egy normális mensim, amikor ciklus második napján el tudok menni vérvételre, mert szeretném újra megnézetni a hormonokat. De persze még ráérek ezzel is, ha kb. novemberben lesz lombikunk...

Lucuzs!
Szerintem azért 13 hetet kell feküdnie még Rodinak, mert akkor már betölti a 37. hetet, ami jelenleg gondolom az új cél, hogy odáig bent maradjon Kittike.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


sziasztok lányok!
Hát nagyon beindultatok. nem győztem olvasni.
Köszönöm a sok biztatást és hogy leírtátok kivel mi van. Így most már könnyebb "beazonosítani" titeket, hogy ki hol is tart. :)
Bikfy azt hiszem nem jól írtam le az asszisztenses dolgokat. Én sürgettem a reggel 8-as időpontot ugyanis 9-re mentem dolgozni. Ő ajánlotta, hogy megcsinálja az uh-t meg adott receptet. Ő segített rajtam, hogy ne kelljen a dokit várnom fél 9-ig, mert nekem a Kaáli és otthon között 1 órás az út. Igen nálunk volt így a katona hogy évente változott. Először 0, aztán 10, majd 1 és most 36 millió /ml. Remélem ez már nem romlik le. Magunk sem tudjuk, hogy mi van. Szervi baj nincs, sztem vitamin nyomta fel.
Most egyébként E vitamint szed apa.
Rodina mi a miskolci Kaáliba járunk. Nekünk ez van a legközelebb.Pestre nagyon sok időben telne járni. Remélem nem is kerülünk odáig el. EGyébként Molnár Imre az orvosom, de most szabin volt és Berkő Tanár úr helyettesítette. Mindkét orvos sztem nagyon felkészült és kedves. (az utóbbi meg különösen).
Eclipse nagyon szép nagy a pocid. Simi!!!!!!!!!!

Kép
kissedi
 
 


Kissedi,
számomra egy csöppet megnyugtató, hogy nem a pestibe jársz, mert lépten-nyomon rosszat hallok róluk.
Nekem amúgy 6 inszemem volt, ebből a 3. inszemnél volt egy pozitív tesztem, de 2 nap múlva sajnos már negatív volt :roll:
Aztán elkezdtünk lombikozni, a 2. sikerült, de a baba elhalt, most az 5. beültetésből várom a babánkat.

Vius,
Darinka tündéri, az a kép a kedvencem, amelyiken a kosárban ül :lol:

Bikfy,
örülök, hogy megjött:-) Akkor mostmár mindent bele :lol: :wink:
Gyomorsavat fülön csíptem egy kis Rennie-vel. Eddig szerencsére csak egyet kellett bevennem :lol:

Eclipse,
nagyon csini vagy? Hogy csinálod, hogy csak +2 kilónál tartasz? Egyik unokanővérem volt úgy, hogy annyival ment szülni, mint amennyivel teherbe esett. Igaz ő nagyon rendszertelenül élt, és a terhesség rákényszerítette a rendszeres evésre, és hát szerencséje volt nagyon :lol:

Rodi,
jajj, hát látom nem unatkoztál, bár gondolom az unalomnak is jobban örültél volna most.

i.kata
 
 


Lucuzs!
De, igen ágy közelben van a gép, csak nekem fél kézzel gépelnem egy rémálom. A másik kezemmel ugye támaszkodom.
Az elmúlt másfél hétben is olvastalak benneteket.
A 13 hét jelentené a 37 hetet, ahogy Kiki is írta, de a 34. hétnek is nagyon örülnék! Az már nagyon jó lenne. Majd hétfőn kiderül, hogy változott-e valami, ha nem, akkor szerintem kihúzzuk a 37. hétig. A másik lehetőségre nem gondolok!
Most már többet fogok jönni, csak ez az egy kezes gépelés nagyon fárasztó!
Ti jól vagytok? Uhu-s képet mikor látunk majd újra?

Kiki!
Hála Istennek most már minden rendben van. És így is lesz!
A mensid is rendeződni fog, meglátod! Remélem, hogy hamar sor kerül az utolsó, sikeres lombikra! Miért csak november?

Kissedi!
Az nagyon jó, hogyha bízol a dokidban! Ez az egyik legfontosabb! Érthető, hogy messze van nektek Bp, de állítólag a miskolci is nagyon jó!

rodina74
 
 


Kata sajnálom amiken keresztül mentél,de hogy most itt vagy egy csöppséggel az annyi erőt ad, hogy el sem hiszed!

Kép
kissedi
 
 


Rodina! hát nekünk csak ez van. De itt is nagyon kedvesek egyébként az asszisztensek. Mindössze 2 asszisztens van meg 2-3 doki (az egyik jár Debrecenbe is, a másik meg a megyei kórházban is oktat), de olyan családias a légkör, már tegeződünk és nem úgy kezelnek mintha futószalagon menne a dolog.

Kép
kissedi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: