Új privát üzeneted érkezett!

Hát nem, nem adja ki az eredeti színt :( De gondoljatok a liberó peneka lila csomagolására :lol: Talán az találóbb, mint a milkacsoki :-D

Ja és az utolsó két kép oldalra van fordítva (telefonnal készítettem és sose tudom, hogy mikor fotoz rendesen, még ki kell tapasztalnom :-D )

rabbe78
 
 


Ja és ezt ma kaptam, gondoltam megosztom veletek :-) :

Előírás minden kutyának, hogy kell egy gyerek átöleléséhez felkészülni.

Először...találni kell egyet

Kép

Aztán óvatosan közelítsd meg, nehogy megijedjen:
Kép

Lassan ereszkedj le...
Kép

szeretgesd....
Kép

....és viszonzásra lelsz :-)

Kép

rabbe78
 
 


Sziasztok!

Jó rég tudtam jönni. Mi épp Mezőkövesden vagyunk anyóséknál, hozzánk éjszaka ért el a hidegfront, illetve már tegnap is volt egy kis lehűlés. de éjszaka nagyon fülledt volt itt az idő. szerencsénk volt, mert tegnap kerti partit szerveztünk, féltünk, hogy esni fog, de megúsztuk. babgulyás volt, égett tőle rendesen a gyomrom, meg a gyomorsavat is éreztem. meg is fogadtam hogy nem fogok ilyen nehéz kajákat enni. mostanában egyre többször begörcsöl a vádlim, most nyomatom a magnéziumot. majd beszélek Erikával is mit javasol ezekre. de egyébként ezeket leszámitva nagyon jól vagyunk, nem is panaszkodom többet :) a kerti parti amúgy szupi volt, lecsúszott pár korty söröcske is (na nem vittem túlzásba)

Kinga bocs hogy nem irtam. felhivott a doki asszisztensnője hogy eltévesztette az időpontot, úgyhogy ezen a héten kell mennem a cukira.

köszönöm mindenkinek pici lányunk dicséretét :)

Ebba akkor jól meglepődtetek. ez ilyenkor már nem jön jól de a lényeg hogy egészséges. csak nehéz lehet átállitani az agyad, nekem is nagyon furcsa lenne már. szerintem is csak akkor kéne mondani a dokiknak, ha már biztosak benne

Ancsa szép a pocakod nagyon csini vagy

Dorka már nem kell sokat kibirnod a melóhelyen. aztán jöhet a másik taposómalom: etetés, pelenkázás stb. na de az már sokkal jobb lesz igaz? :D nálunk a 4D benne van a terhesgondozásban (ami elég drága, de a szülésért nem kell külön fizetni), nem is tervezzük hogy elmegyünk külön. a doki azt mondta, hogy szóljunk és akkor próbál még normális 4d-s képet csinálni ha engedi a babó

hizás: biztos nekem is fog szólni a védőnő mert én is sokat hiztam most. igaz én vizesedek is

Eclipse nem semmi a babó hogy igy mocorog biztos ő is futónak készül mint Apid ;) én sem voltam jógán, mert hétfőn strandoltunk csütörtökön akartam menni de annyira meleg volt hogy nem birtam összekapni magam. helyette otthon tornáztam. jövő héten viszont tervezem hogy megyek

mi is ki akarjuk festeni a szobát, de félünk tőle még soha nem csináltunk ilyet. meg van egy repedés a falon pl azt sem tudjuk azzal mit kell csinálni. kéne venni egy könyvet mert nagyon amatőrök vagyunk. várom a tanácsokat hogyan is kell ehhez hozzáfogni :)

Szisszka leirod nekem is mi történt anyagi téren? hát nálunk sem túl rózsás a helyzet egyelőre az a szerencsénk hogy a szülők tudnak segiteni. de én már nem szivesen támaszkodom rájuk. néha aggódom a jövő miatt de próbálok pozitivan hozzáállni én bizom benne hogy lesz még jobb

Ebba a mi lányneveink még Gréta, Dorka voltak, de nehéz tanácsot adni, mert mindenkinek más tetszik. a Z betűs változatok tényleg jók lennének a vezetéknévhez

Tali nálam még kétséges, mert kicsit sok volt mostanában a program, és pihenésre vágyom, meg az otthoni dolgokkal is szeretnék haladni. de lehet addig még meggondolom magam

Macs gratula az eredményekhez szuper jó hirek. két kispasi, tök jó :)

Szisszka holnap irok privit a tanulás kapcsán. köszi előre is a segitséget

Rabbe megértem hogy izgulsz de ha nincsenek jelek próbáld elhesegetni ezeket a nega gondolatokat. bennem is vannak félelmek de próbálom elnyomni és csak a jóra gondolni. mindig mondogatom magamban hogy szép és könnyű szülésem lesz :)

fotók szupik, jó nagy pocakok vannak :) no az enyém is szépen növöget már. lassan én is dobok majd egy fotót

Aranyoska jó hogy javult a helyzet a gyógyszer biztosan beválik. jó lehetett Bécsben

Mikegirl üdv újra :) gyere amikor tudsz

Rabbe nagyon komolyak ezek a kutyás képek :D

pénteken néztünk babakocsikat. a graco ultima tetszik :) viszonylag könnyű elég tágasnak is tűnik. volt Graco Mirage is csak az kicsit keskenyebb. megnéztük még a chicco trio enjoyt de az annyira nem jött be. valakinek tapasztalata ezekről a kocsikról? még szét akarok nézni a brendonban meg a baby planetben hátha látok valami jót.

na megyek próbálok kezdeni valamit ezzel a gyomorsavval mert most nagyon érzem. szerintem a fáradtság miatt van este későn kerültünk ágyba

Kép
vayacon
 
 

 
 

Sziasztok!

Végre ide is ideért a kellemes hűs idő!Nagyon klassz! :D Már annyira kellett,mert nagyon kibírhatatlan volt már ez a fülledt meleg!

Rabbe! Nagyon szép lett a babaszoba! :D

Vayacon!
Nekem is szokott görcsölni a vádlim,mondjuk még nem olyan vészes!A gyomorsavra nekem a Rennie vált be,tudod azt kismamik is szedhetik!Nekem gyorsan helyre szokta hozni a dolgokat odabent!

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Sziasztok!

Rabbe - nagyon szép a szoba!!!
A kutyás képsor durva....én azt hiszem soha nem tudnék így megbízni egy kutyában sem.

Vayacon - mennyi az a sok hízás? Lehet csak én nem foglalkozom a dolognak ezzel a részével eleget? :oops:
Egyébként nekem is gyakran görcsöl a vádlim, a napi 3x2 MagneB6 mellett. És ilyenkor utána akár 2 napig is fáj.
Nálunk most Adél szobácskája javítás alatt áll - apa sk végzi. A tetőtér miatt a gipszkarton és fal találkozásánál lévő repedéseket tűnteti el, na meg Ati filctoll és egyéb nyomait, hogy a fal tökéletes legyen. Szerintem Nektek is menni fog :wink:
Ati szobája viszont már korábban elkészült, dobok róla képeket (nem egyszerű, mert tetőri pici szoba):

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Na megyek olvasgatni Benneteket, hogy képben legyek.
Szép vasárnapot!!!

mikegirl
 
 


sziasztok lányok!

iszonyatosan el vagyok maradva olvasás terén, mert a nagy hőségben örültem, hogy éltem, szóval nem volt egyszerű, Beni is kiakasztott leginkább, így nem tudok senkiről semmit, de megpróbálok majd ma-holnap visszaolvasni rendesen!

Szisszka, milyen lett a cuki terhelésed? annak az eredménye 1 nap alatt elkészül? csak, mert úgy néz ki, hogy csak a 9-i héten tudok menni, és a dokihoz 12-én megyek, remélem, hogy addigra meglesz minden! ;)

képek szuperek! szép szobácskák, és jó nagy pocakok!

Eta, sajnos nekünk úgy néz ki, hogy nem jön össze egyik taliidőpont sem! :( de azért, ha meglesz a legeslegvégső döntés, akkor majd nézem, és lehet, hogy mégis betoppanunk! köszi azért a szervezést!

nálunk amúgy semmi különös nincsen! otthon vagyunk, meg játszózunk általában, most jól esik ez a hűvöske, remélem, hogy marad még egy darabig!

dokihoz majd csak 12-én megyek, akkor lesz a kontroll uh is, az lesz a 26. hét. védőnőhöz csak szeptember eljén megyek! ezek vannak kb. baba mocorog, de nem olyan kirúgja a ház oldalát erősségben egyelőre, hasam is talán alakul, de az is elég semmitmondó még, főleg a többiekéhez képest!

na. most megyek, aztán majd jövök, ha már végre visszaolvastam!

jók legyetek!!!

sophie27
 
 


mikegirl: hu de gyönyörű Ati szobája!!! Szívesen lennék nálatok én is gyerek ;-)
Vayacon: repedés eltüntetése: veszel glett anyagot (jobb a por alakú és bekevered pici vízzel, merta kész az nekünk mindig kiszáradás után kiesik). Szóval spakliival belehúzod az anyagot, száradás után csiszolópapirral egyenletesrcsiszolod és kész :-) nem ördöngösség :-)
nekem van olyan könyvem, amiben minden ilyen javitással kapcsolatos dolog levan irva, fényképezve rászletesen lépésről lépésre leirva hogy s mint kell csinálni. Én annó mikor ideköltöztem, magam vakoltam több helyen, villanyt, vizet szereltem, csempéztem stb szinte mindent először elolvastam, tanácsot kértem ismerősöktöl és simán neki álltam. Ha valaki jön hozzánk és elmondjuk, akkor csak néznek :shock: nekem meg jól esik, de nagyon:D
mostmár kevesebbet ügyködök, de talán csak azért mert a házimunka jobban lefoglalk, meg a férjemet is kell hagyni érvényesülni. időnként ez a része nehezen megy. De nagyon jó érzés mikor az apum, vagy a férjem tőlem kér tanácsot barkácsolás, javitás terén. :lol:
Lehet, hogy én többmindent kiprobáltam már, nagyobb a tapasztalatzom, de a férjemnek viszont sokkal nagyobb türelme van, precízebb. Így erre gondolok és átadom a munkát. Csakhát ilyenkor lehet hogy napok vagy hetek alatt készül el az amit én 1-2 nap alatt befejeznék :lol:

Az még lemaradt a múltkor: torokfájásra én az alo first-t használtam mindenhova lehet fújni. Sokszor gyógyitottam már Ádit is vele... csak néha elfelejtem milyen jó kis csodaszer. Nem olcsó, de tényleg jó.

Most megyek, picit lepihenek, mert eddig ebédet készitetttem, ettünk mostanra elfáradtam :.-)

rabbe78
 
 


oh mégegy: nekem is mostanában sokat van gyomorégésem, gyomorsavam és rájöttem, hogy a tej a legjobb rá. először melegen ittam(majdnem forrón), de rájöttem sokkal jobb hidegen. Tegnap is így feküdtem le.
nekem a rennie nem megy......olyan szerintem mintha téglaport kellene lenyelni :-)

rabbe78
 
 


Vörösmacs - anyós pajti :? Tudom, miről beszélsz. Én az enyémmel a múltkori összebalhézás óta nem is beszéltem, és nagyon élvezem!!! 8)
Szép nagy pocid van!!!!

Szisszka - én is rá vagyok állva a Tesco-s cuccokra, de még sok a nyári, és hát ugye a mi apróságaink novemberben fognak érkezni. Szóval várom az őszi-téli kollekciót :) Egyébként most tettem szert 3ezerért a kedvenc használt ruhásomnál egy rózsaszín vastag, hosszú ujjú rugira, és két kabátkára.

Dorka - üzenem a lepénykédnek, hogy nyomás onnan!!!!! Egyébként Adél eddig keresztbe feküdt, most fordult, de rossz irányba. Lábikóval lefelé áll, szóval igencsak esélyes vagyok a második császárra, de engem nem zavar :oops:

Aranyoska - aztaaaaaaaa, nagyon jó lett a szoba!!! Szuper mindkét szín, a bordűrről és a fali mintáról nem is beszélve!!! És a Rólad készült képek is jók!!! A kilók miatt ne aggódj. Főnököm mindkét gyerekkel 30-30 kilót hízott, és most bomba teste van, azt sem mondanád, hogy szült valaha..... valahogy mindenkinél másképp van ez a hízás, sztem nem lehet átlagosítani.

Kankalin - neked is szép a pocid!! :) Nekem most már egyre nehezebb Atival játszani, mert kényelmetlen felül, ha nyomódik a hasam. Neked nem?
Amit a családról írtál - igen, csak ez számít.

Freestyler - hasznos link, én is áttanulmányozom, nem vagyok topon a témában.

Tatjana - Én Atit júli 28-án szültem, május végéig dolgoztam. Az kb. 30. hét. Plusz 2 hetet biztos meg tudsz csinálni, de nekem már most sem akaródzik nagyon, és alig várom az aug végét. Szeretnék csak Adélra koncentrálni, pakolászni, rendezgetni a cuccokat.... Szóval fizikailag valószínűleg igen, de agyilag már bizitos utálni fogod sztem.

Henne - építkezéshez hajrá!!! Biztos nem lesz egyszerű, de megéri. Ati is annyira élvezi a kertet, be sem lehet rángatni. Apával azt szoktuk mondani, olyan, mintha mindig nyaralnánk. Reggeli a teraszon, főzögetés, sütögetés a kertben.....egy szavunk se lehet.
Szóval mindig erre gondolunk, mikor jön az sms, hogy levonták a hitel törlesztőrészletét :lol: Nekem egyébként Atival az utolsó időszakban már teher volt cuccok után kajtatni - jó is, ha az ember nem hagyja a legvégére.
Tényleg ilyen gáz bent, amikor beviszed a táppénzes papírt? Miért?

Rabbe - én dokim is 8.000 / alkalom, szülés 80.000. De én erre nem sajnálom, nekem volt gáz múltkor is - 33. héten koraszülés gyanúja, meg előtte is, és annyira ragaszkodom hozzá, bízom benne, ebből nem engedek. Inkább másról mondok le.
Aloe-s öngyógyítás tényleg működik!! Fülgyuszit hol szedted össze?
Varrótűs sztori - :? :? :? A hideg is kirázott.

Eclipse - nekünk "csak" egy kisfiúnk van, de időnként vért izzadunk!!!!

Vörösmacs - gratula a jó eredményhez!!! A nevekről annyit, hogy a Krisztián képben volt nálunk is, a Balázs pedig az Attila mögött volt a második :lol:

mikegirl
 
 


Sziasztok Csajok!

Jelentem megjöttünk a nyaralásból! Bár azt hiszem elköszönni nem sikerült mikor indultunk. :oops: Egy hétig voltunk a Balcsin, szuper időnk volt, nagyon jól esett a kikapcsolódás így 4-esben. :D

Még csak a két utolsó oldalt volt erőm végigfutni, de tényleg csak futni, mert fáradtabb vagyok, mint nyaralás előtt. :lol:
Hát lányok! Csodaszépek ezek a szobák!!!! Annyira jó nézegetni a képeket!!!! :D :D :D Már a nyaralásról is úgy jöttem haza, hogy most már indul az igazi tesóvárás, de most aztán már alig várom, hogy én is itt tarthassak már!!! :lol: :lol: :lol:

Néhány dolog, ami eszembejut:

Macs! Gratula a két kisfiúhoz!!! :lol:

Aranyoska! Most már tényleg össze kéne futunk valamikor a városban, ha mindketten itthon leszünk, mert szorít az idő!!! :wink: :lol:

A talira nagyon készülünk!!! Remélem jó sokan leszünk!!! :lol:
Aranyoska! Te jössz? Ti jöttök? Van mivel utaznod? Vagy esetleg lenne kedved csatlakozni hozzánk?

Nálunk egyre inkább úgy tűnik, hogy marad a kistesó Balázs, ez volt az első ötlet, és Bogi is Balázs lett volna, ha kukacot növeszt. De még nem mondtuk ki hivatalosan, így a tábliba még nem iratom bele. De már a P-nél tartunk a fiúnevek átnézésével, úgyhogy hamarosan megszületik a döntés. :wink: :lol:

Egyenlőre ennyi, és mostantól már én is többet leszek... remélem.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Csajok!

Sokáig nem jelentkeztem, bocsesz! Tiszta furcsa itthon lenni és nem dolgozni. Holnap megyünk a Balcsira. Sajnos csak a képeket tudtam átpörgetni, SZUPEREK!!!!!!

Eta,
légyszi telon üzenj ha lesz valami a talival kapcsolatban mert nem leszek netközelben.
Köszi,

Most csak az 59. oldaltól kell pótolnom, remélem nem fogok nagyon elmaradni a jövő héten sem. :lol:

Kép
Kép
haynii
 
 


HALI!

Még mindig talpon, de már a végkimerülés felé: ))
Gyerekek egyszerűen game over-napom volt!
Öt unokaöcsi,akiket le kellene foglalni.. meg ilyenek... na mindegy nagyon szeretem őket de fárasztó volt.
Holnap mennek Balatonra, így van esély hogy lesz időm beszámolni.
Reggel még lesz ez az de aztán lazítok.....
Megyek a terheléses eredményért!!!
míg apjuk nem készül el leírom a sztorit!

Pénteken reggel 7-re bementem vérvételre- minden ok, semmi gond... Ja a lényeg lemaradt: Csütörtökön bevettem a vas tablettát meg a magne b-t! Ennek köszönhetően persze egész este ébren voltam(már bocs) hánytam- fostam meg ami belefér....

Ezek után képzelhetitek hogy mentem reggel vérvételre.....

Na sebaj.. minden rendben volt. Miután sorra kerültünk megnézték a vért és egy óra elteltével ihattuk is a cukorszirupot.
MEGLEPŐEN JÓL ESETT!!! amig csak kortyolgattam.. de aztán rám szóltak, hogy nem kávézóban vagyok :roll:

Na mindegy lehúztuk, majd egy másik kismamával úgy elkezdtünk beszélgetni, hogy .észre sem vettem hogy elrepült a két óra: ))
Szó- mi szó kellemeset csalódtam: ))
Kívánom hogy mindenki így élje ezt meg (kivéve a megelőző éjszakát) :lol:

Ma nem vettem be vasat, úgyhogy jó éjt! szép álmokat (nekem meg lesz:))))

Puszika: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Jó reggelt! :)

Mai tábli:2010.07.26. Kép
Kép

szisszka
 
 


B@sszus lányok, mindjárt augusztus, és mindjárt elkezdünk átlépni 3. trimeszterbe! Ez annyira, de annyira durva :o

Macs
Nekem annyira nem volt időm nézelődni, mert a fiúknak nem volt türelme hozzá :lol: De tény, h tök jó cuccok vannak, én Marcinak nagyon sok mindent vettem tescoban! Képzeld, egyszer kifogtam neki egy mackónadrágot kemény 50 ft-ért, amin volt egy pici folt, de mosással simán kijött :) Meg amikor ilyen akciók vannak, akkor is fillérekért lehet kifogni babacuccokat! :)
Tököli tescoban 2x voltam, de egyszer sem sikerült úgy bevásárolni, ahogy akartunk! Az auchan is úgy le van fosztva mostanában :roll:
Anyós :shock: durva...
Nagyon szép pocakod van! Milyen naaaagy :)

Emese
Örülök, hogy tudtál aludni :) Merre csavarogtatok?

Mikegirl
De jó, h jöttél :)
Nagyon szép Ati szobája! Nem is kicsi! :wink:
Tesco: most ahol lehetett turizni egy ilyen kosárból, ott tele volt hosszú ujjú bodyk-kal, meg kispulcsikkal, hosszú nadrágokkal, harisnyákkal, téli kocsicipikkel!

Sophie
Ugye kedden meg szerdán volt a cuki, csütörtökön 10-kor már megvolt az eredmény. Egyébként jó lett.

Cukieredmények:
Intervallum: 4 - 6,4
kedd éhgyomor: 3,34
szerda éhgyomor: 3,51
szerda 120 perces: 4,3

Rabbe
Nagyon szép lett a babaszoba :)
A kutyusos nagyon cuki :) Köszi :)

Vaya
Várom a privit!
Van, h nekem is görcsöl a lábam, leginkább éjjel, én magne b 6-ot szoktam bevenni. De most ez az idő miatt is van szerintem, orvosmeteorológiában is szokták írni.

Lucus
Biztosan szupi lehetett a nyaralás :)

Hajni
Jó nyaralást!

Tali:
Most akkor mikor lesz?
Bár én nem ígérek semmit, mert anyósom szabin lesz és jön hozzánk pár napra, de még pontosan nem tudom melyik nap jön.

Most megyek és magmhoz veszek némi táplálékot, mert éhen halok :D

szisszka
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Újra melóban, fogalmam sincs mi lesz velem 16 óráig.Nagyon szar esténk, éjszakánk, hajnalunk volt.....Este elkezdett görcsölni a hasam a lábam mindenem, nagyon kemény volt a pocakom, alig aludtunk valamit, még a kutya is virrasztott.
Andris hajnali -kor indult, vitte a szüleit a reptérre, utána sikerült picit aludnom, de aztán keltem én is , mert jöttem dolgozni.Most marha kakán érzem magam, és picit még mindig görcsöl a pocakom...

Aranyoska, hol vettétek a matricát?Én a bababirodalom.hu-n láttam ilyesmiket, de az drágább.
Kirándultatok a hétvégén?

Mikegirl, örülök, hogy jöttél, és gratula a kiscsajszihoz!!!!Merre mentek nyaralni?Nagyon szép a gyerekszoba nálatok is!!!
Igazából én félek a császártól, meg úgy szerettem volna megélni a szülést, vagyis nem beszélek múltidőben, mert még bármi lehet :D De igazából az a lényeg,h. Lucababa egészségesen, rendben világra jöjjön!

Rabbe, nagyon szépséges a ti babaszobátok is!!!
A kutyás képeken nagyon jót nevettem :D Édes nagyon!!!

Vayacon, neked is nagyon örülök!Az tök szuper, h. a 4d benne van a gondozásban!!!Mindig meg is nézi a babát?

Lucuzs :D De szuper, h. megérkeztél!Gyere és mesélj!!!

Hajni, jó nyaralást!!!

Eta, azért pihengess is!Szerncsés vagy a vérvétellel kapcsoltaban, én szerdán megyek,és rettegek!!!

Szisszka, igen mindjárt átlépünk az utolsó harmadba!!Tényleg nagyon durva!!!Csak úgy repül az idő...
Teganp én is vettem a Tescoban egy kötött pulcsit, meg egy bélelt gatyót, a 2 összesen volt 1000ft.Nagyon jó akciók voltak, csak éppen ki volt fosztva az egész :(

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok Lányok!

Szuper volt a hétvége!
Péntek este haverokkal felmentünk kunyhóhoz. Megjött a hidegfront, akkor még csak eső nélkül, nagyon kellemes volt.
Sütöttünk roston fűszeres csirkemellett, párolt krumplival, hagymával, paradicsommal. Isteni volt.
A szabad ég alatt aludtunk, és ahogy megjött a szél, és egyre erősödött, és kifújta a meleget, olyan volt mint egy oxigénkúra.
Rég nem éreztem ilyen frissnek magam, a hálózsákban feküdve nagyokat szippantgattam a szélbe. Csodás volt.

Vasárnap reggel esőben elindultunk a Börzsönybe, már tudtam hogy a kisvasutazás elmarad... :( Dunakeszinél jártunk, amikor telefonáltak, hogy ne menjünk, mert a rendezvény elmarad.
Hátraarc.
A fiúk bepótolták a futást a Hármashatárhegyen az esőben, mert őket nem zavarja, én visszafeküdtem aludni, majd apa a Pál-völgyi barlangban idegenvezetést tartott a többieknek, majd kocsmáztak, mindezek után visszajöttek értem kocsival, és elmentünk a haverokhoz, és egész délutános palacsinta party volt.
Nagyon klasszul sikerült a hétvége így.

Minden babaszoba készítőnek gratulálok, meg egy egész picit irigykedek :oops: gyönyörűek a manó lakok, és olyan sok szeretetet tesztek bele. Nálunk még semmi jele annak, hogy egy kisbaba fog érkezni. :oops:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Dorka
Sajnálom a rossz éjszakát! :( Kitartás a melóhoz! :(
Pocakkeményedés biztos a hideg front miatt volt. Munka után nyomás haza és pihi ezerrel! Melóban se hajtsd túl magad!!!
Este nekem is fájt a vádlim, nem görcsölt be, csak olyan hülyén fájt.

Eclipse
Szupi szupi lehetett a hétvégétek! :)

Kismamik kitartás a mai naphoz, kettős fronthatás van.

Nekem szétrobban a fejem...:shock: Marci meg dinka... :shock: Mindenen hisztizik, nyivákol, ha valami nem tetszik neki dobál :shock: Már most elegem van belőle mára... :oops:

szisszka
 
 


Szia Lányok!
Jelentem élek és virulok! Jó volt a nyaralás, de bocsássatok meg, h. nem megy most 10 npa visszaolvasása :oops:
Köszönöm a drukkokat, múlt pénteken minden rendben volt dokinál, baba jól van, növöget, bár a doki nem volt túl komunikatív most, de a lényeg, h. láttam a picúrt, rakok is fel képet!

Vaya, nekem gyomorégésre Rennie, ha az nem elég, akkor Dr. Stomi! A legjobb, csak abból nem lehet sokat enni, viszont egy is totál elég és kismamik is szedhetik!
Lábgörcs: CaMg tabletta
Falrepedés: nem kellene előtte kiglettelni, h. egységes legyen? Ne izgulj, ügyesek lesztek! :wink:

Rabbe, Mikegirl, csodálatosak a babaszobák!!!!

Macs, bakker nagyon szép a pocid! Nekem szerintem kisebb... na persze nem kettecskén vannak benn! Gratula a két egészséges fiúcskához! :D

Bocsánat, h. más hsz-re nem reagálok :oops:

Kép

Kép

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Vaya, férjem most mondja, h. ahol a festéket veszitek, ott kérjetek tanácsot is! Segítenek, hogy kell csinálni! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Csajok, én mindjárt elalszom itt melóban, a délelőtt olyan gyorsan eletelt, most meg nem akarnak pörögni a perecek!És annyi dolgunk van délután, h. az csak na....

Eclipse, biztos szuper lehetett a hétvége, kár, h. a végére az eső közbeszólt.
Nekünk sem lesz egyenlőre ilyen szépséges babaszoba, sőt a sarkot sem szeretnénk anynira díszíteni, mert fél éves korában úgyis költözik, és akkor nem lenne jó újból festeni.

Navared, nagyon szép a babád, és te is meg a pocakod is!!!! :D

Gyomorsav: én is Rennie-t szedek, de szerncsére csak ritkán kell.

Szissz, neked is kitartás!!!!!!Apa mikor ér haza?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Azta Navi de csini vagy!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok!

Dorka: sajnálom a méhlepényes dolgot.... de hátha változik még. Én szorítok!
Nekem ma szerencsére nem sokáig kell kitartanom a melóhelyen, mert 2-kor lépek, mennem kell védőnőhöz, amit annyira nem várok, mert soha nem mond semmi újat.

Aranyoska: nagyon jó a babaszoba. Nagyon tetszik a bordűr és a Micimackós kép is. Hol vesztek ilyeneket? Igaz, hogy nekem még elég soká kell, majd jövő május környékén, de az infokat addig is összeszedem :)

[/b]Rabbe: nektek is nagyon szép a szoba. Gondolom a 3. képen látszódik a legjobban a szín... Jaj és az a kutyás kép :) Nagyon tetszik, de mivel én félek a kutyáktól, az én gyerekem közelébe nem biztos, hogy így oda merném engedni.... :)

Mikegirl: köszi az infot. Remélem simán kibírom akkor szeptember végéig. Bár hétvégén és ma is nagyon görcsöl a hasam, de ahogy olvasom valószínű a hidegfront miatt van.

Navared: nagyon csini vagy és milyen szép pocid van már! :)

Most sajna csak ennyi, mert rohanok a védőnőhöz!

Puszi mindenkinek és minden Babókának!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


HLAI!!


Végre elmentek!

Nava! gyönyörű poci!Jól sikerült a nyaralás? nem volt fárasztó az út?
Mi is készülődünk: )) lassan lassan... merre voltatok pontosan? már ha szabad ilyeneket kérdezgetni: )

A babaszobák olyanok, mintha profi szobafestők készítették volna!!!
HMM Pedig azt hittem én is ügyes vagyok, de ezek után már nem is merek képet feltenni :)

Eclipse!
MEGÉRDEMELT ÉDES PIHENÉS! Nem lehetettt semmi a hálózsákban szabad ég alatt!!
Kerestetek azóta új házikót? mármint baz-megyében???

Rabbe!
ti milyen festéket használtatok, és hány rétegben?

GÖRCSRE: MAGNE B6 + napi 3-4 liter víz!!!!!!

Dorka!
Gondolj arra hogy MÁR 15 ÓRA MINDJÁRT LEJÁR A MUNKAIDŐŐŐ
JA és nemsokára találkozunk!

Erről jut eszembe:
TALI: JÚLI 31, SZOMBAT, DÉLELŐTT 10 TŐL.... A JELEN IDŐJÁRÁSRA VALÓ TEKINTETTEL A BARTA CUKRÁSZDÁBAN[/b
Ha jóidő van együtt keresünk egy jó kis helyet a Cseke tó partján.
Nekem le kell lépnem 13 óra magasságában, de ez ugye nem érdekes, mert aki jól érzi magát az még jöhet később is, és csatlakozhat azokhoz, akik még maradnak.. stb
[b]Mindenki hozzon amit gondol kaját, és ilyeneket. Én szállítok némi vizet és rostos üdítőt műanyag pohárral

Márcsak azért is, mert nem vagyok nagy konyhatündér: (
bármi kérdés van priviben lécci tegyétek fel. És azt is ki jön és kit kellene elhozni: ).

Remélem mindent leírtam ami fontos..... hmmmm

egyenlőre pusz, délután még jövök

Kép
Kép
eta
 
 


: ))

Ekkora hülyeséget ÍRNI......
Szal aki csak később tud jönni , az csatlakozzon később azokhoz akik jól érzik még magukat, és még maradnak: ))

Így már érthetőbb ugye :roll:

Pusz: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Eta, de jóóóóóóóóóóó :D :D :D
Már úgy vártam, h. meglegyen az időpont!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Eta! Köszi az infót!!! Akkor szombaton!!! :lol: :lol: :lol:
Amúgy hányan leszünk előreláthatólag?

Ja, és hol van ez a Barta cukrászda?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


asszem megtaláltam, ez az ugye?

www.bartakavehaz.hu

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok, mi bizti nem megyünk a talira mert szülinapozunk, egyébként is én messzinek találom, pedig kíváncsi lennék ám rátok!

Maccs
vörösmacska
 
 


Helló lányok!

Möggyüttem :wink:

Lucuzs:isten hozott;)már hiányoltalak,h ennyi ideje semmi életjel nem jött felőled,de örülök,h minden okés és,h jól sikerült a nyaralás!!! :lol:
Aranyos vagy,köszönöm,h elvinnétek szombaton,de apa is nagyon szeretne jönni,így mindenképp autóval megyünk mi is.Ha gondolod,vagy gondoljátok elmehetünk egy kocsival is,hely van a tütünkben bőven :wink:

Jajjj..alig várom!!!Teljesen bezsongtam, hétvégén végre talizhatunk.Olyan jó lesz!!!!
Feloszthatnánk,h kb. ki mit hozzon?Egyszerűbb lenne úgy vásárolnom,ha tudnám mire van szükség.Sütni nem nagyon fogok,de veszek szívesen bármit.Csinálhatunk ott felőlem szenyókat is.Felvágottat,kenyeret,zöldséget ilyeneket vagy ....passz..rágcsát.
Segítsetek,akik jöttök.

Eta:szeretném megköszönni előre is a munkát és fáradozást,amit ebbe a taliba fektettél.Remélem sokan eltudnak majd jönni.Én viszek fényképezőgépet(ez a mániám)mindent megörökítek! :oops:
Tudnál nekem pontos címet írni,mert ugye bár mi nem a szomszédból megyünk és nem nagyon ismerjük a terepet.Jah..és plédet ilyesmit lehet vinni,ugye?Bocs a sok hülye kérdésért,de én már csak ilyen vagyok.Szeretek mindenre felkészülni.

Szissz,Macsek és mindenki aki még vacilál...én úúúúúgy örülnék nektek,de persze azt is megértem,ha nem tudtok jönni,távolság ,közlekedés ilyesmi miatt.Legközelebb meg egy másik helyre szervezzük..ismerd meg hazádat mozgalmat tartanak a novemberi kismamik :lol: :lol: :lol:

Többen kérdeztétek,h hol vettük a Micimackós matricát.Nos itt Sopronban van egy tapétabolt,ahonnan a bordűr is van és náluk kapható ilyen.De éppen ma vettünk még egy csomit,ami 54 darabos,az viszont Ausztriából való.Ez is Micimacis,majd dobok képet,ha már felraktam.
Igazából szőnyeget mentünk nézni,de :cry: elég gyér a felhozatal.

Én holnap megyek terhesgondozásra...elméletileg kapok beutalót u.hangra,amit most is mint mindig rettentően várok,sőt,most még inkább,mert napok óta annyira lent érzem az én kis drágámat és,mintha a pocim is keményebb lenne,mint eddig.
Azt már írtam nektek,h valóságos energiabomba,de az elmúlt pár napban megmutatkoztak a várandósság nem annyira kellemes pillanatai is.Konkrétan a hugyhólyagomal dekázik ez a lánygyerek.Mindig mondom neki,h anyának ez már annyira nem jó érzés :oops: De makacs kis hárpia :wink: :wink:

No jól van lánykáim,egyenlőre ennyi.Most szájmenésem van,úgy látszik.Majd még jövök!
Akik jönnek a talira babyfotókat ,ne tessék otthon hagyni!!! :wink:

Csók a családnak!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Gyancsi baby!!!!!!

A jó Isten éltessen drágám Névnapod alkalmából!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Ajaj :shock: a férjem nekiugrott a lakásnak, megvette a gerendákat, ki is marta őket, vésik a falakat a nappaliban brrrrrr, készül a hely a skacoknak!!!! Jó nagy a rumli, aztán ha kész a galéra, az egész lakást újrafestjük és aztán jön a babaszoba is :lol: :lol: :lol: :lol:

holnap megyek a helyi terhesgondozára megkapom a cukiterheléses beutalót, biztos jövő csütörtökön kell mennem a laborba, itt mindig csütörtökön van kismamanap.


Szépek a babaszobák!!!!! Én még a színt sem találtam ki, de azt hiszem sárga lesz, vagy narancssárga kékkel kombinálva.

Maccs
vörösmacska
 
 


Halihó!

Ok, hát akkor mennek a privik, hogy ki mit hozzon!
figyelembevéve hogy ki mit írt:)
Eredetileg ugye én hoztam volna a plédet és egy napellenzős sátrat is, de mivel el kell mennem ezt most kihagyom, de viszek plédeket.

IGEN LUCUS EZ AZ!
www.bartakavehaz.hu

A Tatai edzőtábortól nincs messze!Az M1es felől Vértesszőlősnél kell lejönni, és Tata felé menni. Itt hosszan egyenesen sokat, majd a BAJ feliratnál baj felé, és az első lehetőségnél rögtön jobbra! De a google maps, útvonalkeresőjébe cím alapján szépen meg lehet találni! Aki jön Délelőtt az kérem jelezze!!! KÖSZI!

Hogy hányan leszünk pontosan azt azért nem tudom, mert van akinek csak a délután lett volna jó, de remélem azért ha Velem nem is, a hosszan kitartókkal sokan találkoznak!

Mindenesetre elküldöm mindenkinek ezt az értesítő levélkét, aki meg kérte annak meg az smst!

Ha jól sikerül akkor lehet szervezni majd még többet is!: ))

Oppsz egy kérdés a 7, 36-os cuki MAGAS????


Holnapra mindenkinek kiosztom a mit is hozzál léccit: ))
Most megyek, mert hazaért apjuk
:lol:

pápá: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Egy kis életjelet adok magunkról. Megjöttünk a nyaralásból, először mutatok pár fényképet:

A mókuskát a kertünkben fényképeztük le. Elég nyugis helyen lakunk és minden nap találkozunk egy-két mókussal. :)

Kép

Bence a Balatonon (apósom nyaralójának a kertjében)

Kép

Bükfürdőn

Kép

Kép

A nyaralás jól sikerült, bár azért volt némi ijedelem is. Sajnos a pocim nagyon rosszul viselte a rázós magyar utakat és -bár csak másfél órás volt az út- fél napig eléggé görcsöltem az odautazás után. Ugyanez történt akkor is, amikor elmentünk egy kis Dotto-val (városnéző "vasút") körbejárni a települést. Akkor annyira görcsöltem, keményedtem, hogy azt hittem kórházba kell mennünk, de aztán a fekvés és egy csomó magnézium után másnap reggelre minden rendben volt.
Ezeket leszámítva szuper volt a szállodánk, teljes ellátást kaptunk, így ki se mozdultunk. Igazi punnyadós, pihenős napokat töltöttünk Bükfürdőn. Én feküdtem a napozóágyon, olvasgattam, rejtvényt fejtettem, a férjem pedig lubickolt Bencussal a medencékben.

A talira -bár nagyon szerettem volna- nem merek elmenni. Nem akarok még egyszer begörcsölni az autókázás miatt... Pedig annyira kíváncsi lennék Rátok élőben is!

Most megpróbálok visszaolvasni, sok a lemaradásom... utána még jövök!

Ja, még annyi, hogy a cukorterheléses eredményem jó lett!

Éhgyomri:4,4
120 perces: 5,1

(Nálunk a referenciatartomány: 3,9-5,9)

Mindenkinek pocaksimi!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jó reggelt!

Mai tábla: 2010.07.27.
Kép
Kép

szisszka
 
 


Navi
Örülök, h jól vagytok, szupi lehetett a nyaralás! Csini kismami vagy :)

Dorka
Jobban vagy?

Tatjana
Védőnőnél mi volt?

Ancsa
Utólag is Boldog Névnapot! :wink:

Macs
De jó, h elkezdtetek készülni :) Izgis :)

Eta
Hát nem tudom, én nem értek a cukorhoz. Neked mi van a lapon referencia tartománynak megadva? Láthatóan mindenhol más...

Csillag
De jó, hogy jöttél, biztosan szupi volt a nyaralás! :) Jók a képek, Bence nagyon helyes kispasi, te meg csini kismami vagy! :)

Tali: szerintem mi sem megyünk, pedig jó lett volna talizni! :roll:
Bennem most tudatosult, hogy hétvégén Magyar Nagydíj, úgyhogy nálunk őrület lesz :oops: Úgy néz ki, h apa csütörtökön megy is Sumi bácsival találkozni :D

szisszka
 
 


Sziasztok Lányok!

Eta,
attól függ milyen vizsgálatod volt, és annak mennyi a referencia tartománya. biztos rajta van a papíron.
Ha olyanod volt nekem, akkor annak 7,8 a felső értéke, ill. szigorúan 7,5, de akkor is belefér még, csak az édesség fogyasztást kellene kicsit visszafogni, lehet ezt mondja a doki majd.
Idegeskedni semmiféleképpen nem szabad miatta, mert attól csak feljebb megy a cuki. Beszélj a védőnővel, dokival is.
hasznos infók érthetően: http://www.babanet.hu/publ/cukor.htm

Csillagvirág, nagyon szép kismami vagy te is, a kisfiad is olyan aranyos szöszke fürtös, nagyon hasonlít rád :D :D :D
Görcsöt sajnálom! :(

Lányok,
ma reggel megint elszállt az agyam de nagyon.
:evil: :evil: :evil:
Eddig a Visegrádin esküdni mernék rá hogy 6:30-tól volt vérvétel.
Odamegyek 6:30-ra, mennék be, ugrik elém a portás, hogy nem tudok én olvasni, hogy 7-től van... mondom elnézést, legutoljára még 6:30-tól volt, elnézést, hogy nem tudtam. Olyanokat mond nekem a bunkó, hogy hiába beszélek, akkor is 7-től van, menjek már kifele, takarítás van (dehogy volt). Na, ennek is ki kellett töltenie a bunkósági tesztet hogy felvegyék portásnak, mint szinte mindenhol az ilyennek... :twisted:
Na jó, akkor elsétálok a Lehel téri piacra, veszek reggelit magamnak a vérvételre utánra.
15 perc múlva mire visszaértem, egy leglaább 80 fős nyugdíjas sor kanyargott az épület előtt, szó szerint a szomszéd utca sarkáig ért a sor :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
A franc essen belé, legalább másfél órát kéne étlen-szomjan sorba állnom, és melóba se érek be sose... a hozott pisit kivágtam a kukába és elhúztam.
Csütörtökön majd újra próbálkozom... :evil:
De jó mert jövő szerdán kell visszamennem dokkerhez, és ez még csak a 2. trimeszteres vérvétel... szóval kissé meg vok csúszva.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Tatjana, mondott a védőnő valami újat?Én iagzából szívesen megyek védőnőhöz, újat ő sem nagyon mond, de kedves, aranyos, jó vele beszélgetni.

Aranyoska, nekem is szokott Lucababa a hólyagomon ücsörögni, hát nem túl kellemes élmény.
Én még sehol nem láttam ennyire szép matricákat, mint amiket ti szereztetek, de akkor lehet mi is benézünk majd valami tapétaboltba vagy ilyesmibe.
Mi volt a terehesgondozáson?Beutalót megkaptad?

Vörösmacs, húúú akkor nagy munkában vagytok!!!Azért jó lenne, ha meggondolnátok magatokat a talival kapcsolatban, nincs ám nagyon messze.De nem piszkállak ezzel.És milyen színeket tervezetek?

Csillag, nagyon sajnálom, h. te sem tudsz jönni, de megértem.Nagyon szépek vagytok Bence is, a pocakod is és te is!!!
Te is milyen vékony vagy!Csajok, én nagyon nem vagyok ilyen szép vékony! :(

Szissz, szomorú vagyok, h. nem látunk téged :( De hát a Forma1, meg ha apának dolgozni kell, bár az nem munkának minősül, ha szereti :D
Jobb napotok van ma már?
Nekem továbbra is fáj a jobb vádlim, hiába szedek rá bármit, éjszaka a bal is begörcsölt, de szerncsére hamar elmúlt.A hasam eddig ma nem görcsöl szerencsére.


Eclipse, akkor neked is agyrém!!!!!!!!!!!Igzad volt, h. eljöttél én sem maradtam volna, csak az a szar, hoyg túllehetnáél már majdnem az egész procedúrán.


Képzeljétek, ugye most úgytervezetm, h. 3 hetet tutira dolgozom.Erre a főnököm ír tegnap egy e-mailt (nem egy városban vagyunk, és személyesen májusban látott utoljára), hogy idézem: "remélem az egészségi állapotod satbilizálódott, és meggyógyultál".Úgy felhúztam magam, mert utána elkezdi sorolni, hogy hová is kéne autókáznom a romákhoz, milyen képzési helyszínekre stb.persze saját autóval, benzint azt nem nagyon fizetik ki stb.Most pénteken elmegyek hozzá Fehérvárra, ami nekem 5000 ft benzin, és nem fizetik ki, mert máshogy nem tudok, vonattal busszal lehetetlen, mert megszüntették azt a vonalat, és emgbeszéljük.Lehet, h. tényleg a táppénz marad, pedig jó lett volna még valamennyi fizetés, félek attól,. h. mindig ki vagyunk számolva, és bármi közbejöhet bármikor.Agyrém!!!
Aztán írtam neki, hogy nem vagyok beteg, nem is voltam, csak kisbabát várok, lehet küldök neki is egy pocakfotót, hogy tudatosodjon benne, mi a helyzet.

Ez a nap is, hogyan fog eltelni?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Eclipse
Milyen bunkó portás :shock: Kiakasztó egyébként, h mik vannak a vérvételen...
Nálunk szerencsére van olyan, h elsőbbségi sorszám, pl. kismamiknak, vagy kisgyerekkel érkezőknek stb. Bár a legutóbbi alkalommal azon kuncogtunk a kismamikkal, h a nem elsőbbségi sorszámosok gyorsabban haladtak, mint mi...

Dorka
Igazából apát tuti nem tudnám rávenni egy ilyen talira, és a vonatozásra sem nagyon. Persze, kocsival nincs messze, de tömegközlekedve igen... mire beérek a városba, az kb. másfél óra, és akkor várni a vonatra, plusz az út...
Meg tuti Marcival mennék, és ha mondjuk elkezd nyűgösködni, akkor nem tudom csak úgy betenni a kocsiba és hazajönni vele... :oops:

szisszka
 
 


Sziasztok!

Eta: tali időpont nekem jó, párocskámnak sajna nem :( , de én mindenképpen szeretnék menni. Úgyhogy ha esetleg valakihez beférek, akkor kocsival, ha nem akkor vonattal mennék (csak a vasúttól nem tudom, hogy hogyan lehet eljutni a cukiba). Sütit viszek (édes+sós) :)

Vörösmacs: nagyon ügyes a te férjed is. :) Ha jó emlékszem ő asztalos, ugye? Vállal kisebb munkákat is? Mert az egyik munkatársam keres asztalos, aki a szobájára szeretne egy ajtót, de valami elhúzhatósat (nem tudom pontosan). Ha igen, akkor küldj légyszi priviben elérhetőséget. Köszi!

Csillag: nagyon édes a kisfiad és milyen szép kismami vagy! :D

Szisszka, Dorka: védőnő megint uncsi volt :( , megmért: 4 kilót híztam az 5 hónap alatt, erre azt mondta, hogy jó. Mondta az előző alkalommal, hogy jól jegyezzem meg, hogy mikor mozdult meg a Babóka, mert majd kiszámoljuk, hogy mikor fog ez alapján megszületni. Aztán csak annyi volt, hogy pont jókor, marad a kiírt időpont :( Pedig nagyon kíváncsi lettem volna, hogy mi alapján számolná ki, de most sietett és nem is számolgatott. Gyorsan le akart rázni, de szóba hoztam még a mosható pelenka dolgot, de sajnos semmi tapasztalata nincs benne. :( És sajnos vele még beszélgetni sem nagyon lehet, úgyhogy nagyon nem örülök, hogy augusztusban megint mennem kell :(

Eclipse: nem irigyellek vérvétel ügyben.

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Sziasztok!

Eclipse! Dühítő, ha az ember ekkora bunkóval találkozik! :evil: A héten nekem is érik egy vérvétel, de nincs sok kedvem menni... :?

Csajok! Nálam is elkezdődtek a 3. trimeszter tünetei: marja a sav a torkomat, éjszaka begörcsöl a vádlim, nyaraláson meg úszás közben a talpam... hát nem volt valami kellemes. :roll:

Csillag! Nagyon szépek vagytok!!! :D
Sajnálom a görcsöket, pihenj sokat!

Eta! Ahogy azt előre jeleztem én is viszek sütit, egy sósat (asszem káposztás pogácsát, hacsak nem szavazzátok le, mert elképzelhető, hogy puffaszt :roll: ), meg valami édeset (lehet meggyes-csokis muffin lesz a befutó :wink: ). Ja és egy 6-os ásványvizet is bedobunk a kocsiba! :lol:

Dorka! Nem semmi a főnököd, annyira figyel rád, hogy összekeveri a betegséget és a terhessséget! :shock:

Macs! Most nagyon nagy a rumli, de hamarosan nagyon szépek lesztek és öröm lesz nézni, ahogy a káoszból megszületik a fiúk kuckója! :lol:
Már én is nagyon várom, hogy végre folytassuk a szobaépítést! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Szisszka:nem jön onnan felől senki,akivel eltudnál jönni?

Dorka:ma megyek egy órára a beutalóért,írok,h mi volt.Lehet megnézetem most is,ha a doki olyan passzban lesz,h merek tőle ilyet kérni,mert nagyon lent érzem napok óta.Matricát tegnap a Kikában vettünk,igaz az ausztriaiban,de szerintem tuti van itthon is.

Tali:lehet,h viszek magammal még egy kismamit és a párját,remélem senkinek nem gond.Bár nem írt a fórumba,de ajánlásomnak köszönhetően bele-bele olvas :oops: :wink: és nagyon szimpatizál a csapattal.

Lányok segítsetek:ti ,h alszatok éjjel?Mármint pózokra gondolok,mert a pocakja már senkinek sem mondható picinek..és én pár napja szörnyen sokat szenvedek.Ráadásul azt olvastam,h ilyenkor már nem ajánlják a háton való fekvést,csak oldalt.Abból is leginkább a baloldalt,mert akkor a legjobb a mama és a baba vérellátása is.Alapból nem tudok nagyon sokáig ugyan abban a pózban feküdni,de most... :shock:
Párna vagy takaró egyfolytában a lábam között,de ez sem mindig segít.Mi lesz később?Pár napja megint visszatért a pisilős,óránként felkelős éjszakázás :cry: ,de ebben biztos szerepe van annak is,h Beki pont a hólyagomat nyúzza napok óta.Úgy,hogy most olyan vagyok,mint egy Cemotoxos légy,csak szédelgek jobbra-balra. :roll:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Aranyoska,

privi ment!
Alvásban sajnos nem nagyon tudok segíteni, mert nekem a bal oldal fekvés olyan simán bejött, leteszem magam és úgy maradok és már alszom is minden nélkül. Sajnálom hogy másoknak nem sikeredik ilyen könnyen :(

Lucuzs,
dettó, nekem pont az éjjel jelentkezett az első vádligörcs. Sziszegesés, anyázás, nyújtás, nyújtás meg egy MagneB6 aztán OK volt. Meg savas felbüfi is van :?

Eta,
még mindig nem tudom a talit, pedig a szombat délelőtt az jó lenne, de valszeg engem is fel kellene szedni a vasútnál, mert nem vagyok járatos Tatán. Ha megyek, természetesen viszek valamit.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Aranyoska! Hát, a pisis éjjelekkel nekem is meggyűlik a bajom, mert nehéz utána visszaaludni. Nekem a szopi párna bejött, azt alakítgatom ahogy akarom. De én úgy tudom, hogy mindkét oldalon lehet aludni. Én meg egyébként hason alvó vagyok...gondolhatod!

Vörösmaccs! Irigyellek, az én férjemet még nem kapta el a fészekrakási ösztön. Csak engem, Ma is itt volt az asztalos, már úgy jár lassan ide, mintha haza járna :)

ÉÉÉÉS!! Végre körvonalazódik a babaszoba dekoráció!! Dobok fel képet róla, ha tudok. Ezekből az ábrákból lesz szétszórtan a szobában, a fal pedig fehér marad.

Kép


Holnap megyek a védőnőhöz, most adja a beutalót a terheléses vércukor vizsgálatra. Ti mikor mentetek pontosan a vérvételre?


Kép
ebba
 
 


Sziasztok!

Sajnálom, akiknél valami probléma lépett fel(görcs, gyomisav, alvás stb). Én elég jól alszom, de majdnem hason 8) Szóval olyan féloldalashason:a lábam oldalt magasra felhúzom és egy magasabb párnára felteszem, így elfér ahsam is :-)
a dokim azt mondta hülyeség ez a hogyfeküdjünk kérdés, szerinte úgyis érzi mindenki ha nem jó, a babának nem lesz baja. Háton feküdni is lehet (én nagyon sokat fekszek igy is) merta babának semmi baja nem lehet, arrébb mozog ha kényelmetlen neki max az anya ütöerét szoritja le, ami szédüést okoz, gyengeséget de akkor meg nem érezzük jól magunkat és automatikusan megmozdulunk. Szóval azt mondta, hogy nem lehet baj belőle. Mi sem fogunk meghalni :-)
Még azt javasolta, -bár hozzátette hogy még senki nem fogadta meg a tanácsát- ő a feleségének terhessége idejére vett egy szivacsmatracot és a hasa allatt kivágott egy nagy pocaknyit a szivacsból. így hasra tudott fordulni, mert ő csak igy tudott aludni (3 gyerekük van).
Gyomorsav engem is gyötör napok óta, elég keményen, de atejtől elmúlik szerencsére.(szénhidrátok fokozzák: keksz, kenyér, csoki)

Dorka: ne hari, de én nevettem a fönöködön, hogy ilyen sötéééééét :-D
persze gondolom neked bosszantó. sajnálom.

Nyaralós képek nagyon édik, pocakos kép: nagyon szép kismami vagy Csillag!!

Sajnos én nem tudok menni a talira( már régebben is irtam) de irjatok majd beszámolot mert nagyon kivi vagyok.
Soproniak: jövöhéten megyünk :-) akkor kivel tudok ott talizni?Szieszta hotelben leszünk szerdától szombat délelöttig...

rabbe78
 
 


eba: de édes ez a szoba, tetszenek a motivumok. Még én is akarok valami nagyobbat a falra...
még keresem, hogy legyen :-)

rabbe78
 
 


Köszönöm mindenkinek a dicsiket! Nagyon aranyosak vagytok!!!! :D

Macs, te nem különben!!! Ne feledd, én láttalak élőben is, igaz még lapos hassal! :wink:
Én szerdán megyek cukkerra… jajj de várom :?

Dorka, méhlepényes dolog… ajajj én lemaradtam, bocsi… ugye semmi komoly? :oops:
Hűű de kis kedves a főnököd… meggyógyultál? Nem majd novemberre :D

Eta, Krk szigeten voltunk… persze, h. kérdezhetsz ilyen indiszkrét dolgot, max. nem válaszolok! :lol:
Hát nem volt nagy élmény az autóút, de 5 óra könnyen kibírható, ha alszik is az ember lánya közben!

Ahogy már írtam is Etának, nekem ez a tali most nem fog összejönni, mert egyrészt előző este osztálytalim lesz, másnap meg végre be tudtam jelentkezni 4D-s uh-ra!!! Nagyon izgi!
De érezzétek nagyon jól magatokat és csináljatok képeket, lécci-lécci! Aztán majd legközelebb (szerintem már csak babákkal) nem maradok ki! :wink:

Aranyoska, én is mindig mondom neki, h. ha van rá mód, jöjjön feljebb, mert ha a szeméremcsontomat kapirgálja az nem olyan nagy élmény :shock: :)
Biztos minden rendben lesz!!! Ne aggódj!
Alvás: hááát, egyre szarabb nekem is, mert nem tudok megfordulni simán, csak ha felülök, vagy ha iszonyatosan lassan csinálom, h. a kiscsaj át tudjon „folyni” a másik oldalra úgy mond…
Nekem nincs problémám amúgy az oldalt alvással, csak lezsibbad az ágy felőli felem mindig. Nem tudok mit tanácsolni, sajna, de ha háton kényelmesebb, akkor aludj úgy, h. kicsit kitámasztod a hátad egyik oldalát, szóval nem teljes felületeddel érjél az ágyhoz… talán így jobb lenne?! :roll:



Csillag, szépek vagytok!

Tatjana, mégis mi alapján számolja ki a védőnő az érkezését így a picúrnak? Nekem ez magas…

Mi van??? Most kedz leesni, h. már a 3. trimeszterbe lépünk lassan, azaz van, aki már bele is lépett

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Látszik, h. word-ben írtam az előzőt... a végéről lemaradtak az emotikonok :D

Ebba, nagyon szépek a falrajzok/festmények!
Én a húgomat akarom megfűzni, h. rajzoljon (nagyon ügyes!), azokat kiszínezzük és már csak vmi ragacs kell a hátuljára, ami majd lejön, mivel az a mi hálónk is, nem csak gyerekszoba!

Rabbe, szerintem sem kell ezt az alvás dolgot annyira vérkomolyan venni... ahogy kénylemes!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


http://www.vital.hu/themes/baba/kilencho5.htm
Itt írják hogy használható a babamozgás a szülés számolására, de szerintem bizonytalan mint a kutya vacsorája.

Lejjebb meg egyáltalán ne olvassátok, mert oltári hülyeség.

Ebba: az a babaszoba gyönyörűséges!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Rabbe! Én benne vagyok egy soproni taliban is!!! :D De nekem már péntektől nem jó, mert Bogi névnapozni fogunk. Előtte szívesen!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Emese
mi most ezt kihagyjuk, előreláthatólag anyósom is aznap érkezik...
Majd gyere, mesélj, mi volt a dokinál!
Az öcskös mostanában nekem sokat fekszik lent, szerintem ez normális.
Alvás: nem akarlak elkeseríteni, de most már csak rosszabb, és rosszabb lesz, ahogy nő a pocak... :oops:
Egyébként én félig hason alszom, én képtelen lennék erre a "baloldalon" alvásra figyelni, Marcinál sem figyeltem rá. :oops:
Én a szopipárnával alszom, az enyém jó nagy, az egyik része bekerül a lábam közé, a közepével a pocakot támasztom ki, és a másik végét meg ölelgetem :D Igy ez nekem kényelmes, jól is alszom szerencsére. Pisilni sem kelek fel szerencsére.

Tatjana
Legalább nem fog beledumálni a védőnő mindenbe később se :D reméljük :D Max. elmondja a kötelezőket és kész :)

Ebba
Nagyon cuki a szoba dekorció! :)
Én 24 hetesen mentem a cukroslötyi ivásra.

Rabbe
Akkor hasonlóan alszunk :D

szisszka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: