Uhhhh... ez mmég viccnek is rossz... 4 gyerek nekem?
ekriszta előtt borulok tértde, de mikor olvastam hogy judysz 4 gyerek,hát megállt az ütő egy pillanatra.
Kicsit izgulok a lelkem mélyén: van két gyönyörű unokahúgom imádom őket, aranyosak, de nagyon jó visszaadni d.u az anyjuknak
és néha be kell valljam nincs türelmem
érdekes ez a pénz-doki kérdés. Amikor elhatároztuk hogy babát szeretnénk, elmentem a dokimhoz, hoyg megbeszéljem vele...
mert nekem 2005-ben volt egy műtétem ami után kemot és sugarat kaptam... és emiatt járnom kell a kékgolyóba kb félévente kontrollra. Ahol is 2009-ben mikor férjhez mentem, megkérdeztem milyen hatással lehet ez az életemre, szülhetek-e stb. Mondta a doki, simán persze... 2010ben kiderült hogy pajzsmirigy alulműködésem van, szedjek l-thyroxint... nah mondanom sem kell teljes kétségbeesés. Kérdezem dokitól az onkológián, hogy akkor most ezzel mi lészen, erre ő: hááát nagyon nehezen fog teherbe esni, és ha sikerül is el fog vetélni. Nah mondom ez kész
aztán lejebb ment és elmentem a nőgyógyászhoz, hogy eshetek-e teherbe, és igaz-e ez. Erre mondta, hogy túlspilázzák az onkológián a dolgokat, és Mo-n minden ,ásodik ember Csernobil óta pajzsmirigyes. Nah és láss csodát márc 22-n abbahagytam a gyógyszert és máj 12-n menstruáltam utoljára. És eddig minden ok.
Aug-ban megyek kontrollra, kivi vagyok mit og szólni... előtte fel kell hívjam, mert mellkas röntgenre is kéne mennem, de arra most nem szabad.
Én az istenhegyibe megyek géndiagnosztikára sajna 30-t, tudom sok, de azt mondják hogy nagyon megbízható, és a dokim azt mondta Hajdú Krisztina a legjobb diagnosztőr Mo-n. Nem szóróm a pénzt, de úgy döntöttünk, megéri a nyugalmat...
De remélem semmi gond nem lesz, hamár idáig eljutottunk.
Én azt olvastam mindenhol, hogy 35 alatt nem szűrik a down-kórt, és ezért örülök , hogy mégis, hiszen vmiért még mindig születnek ilyen babák
és őket mind 35 éven aluliak szűrik.
Most "beparáztattatok"... nekem még nincs kismamakönyvem... jövő héten lesz csak a gondozónő, aki remélem pikk pakk kiállítja
ÁEK-ban nem szül senki?
(((