Sziasztok Lányok!
Nagyon gáz, már azt sem találom meg, hogy mikor írtam utoljára... Hát nem vagyok egy tökéletes fórumozó
Na, de azért megpróbálok reagálni a dolgokra. Nézzétek el nekem, ha nem a teljesség erejével teszem ezt.
Bogi: Gratulálok a kislányhoz! Gyönyörű a képeken. És nekem nagyon tetszik a Csenge Imola
.
Eper: Örülök, hogy túl vagy a mumus dolgon
, és minden rendben volt utána. Nagyon jó, hogy ilyen optimista vagy
!
Cedis: Remélem a héten már le tudok menni a Balatonra. A hétvégétől már megint kánikulát mondanak. Nálam a 24. héten csinálják a vércukor vizsgálatot. Augusztus 25-e pedig mindjárt itt van
! Gratula a kislányhoz!!
Bei: Nem tudom, hogy sikerült-e valamit találni a bimbóudvarra vagy sem, de a Neogranormon tényleg jó volt nekem is rá, amikor szoptattam.
Edit: Nagyon durva az ÁNTSZ-es történet. Egyébként én a fiamnál jártam úgy, hogy őssejtet akartunk levetetni, voltunk konzultáción, de senki nem mondta, hogy vizsgálatok kellenek ahhoz, hogy elrakják a vért. A szülés pillanatában csapoltak, majd 1 hónappal később vihettem én magam ki az ÁNTSZ-be a vérkémcsöveimet bevizsgálásra, mert a kórház természetesen ilyet nem tud tovább küldeni... Nagyon jó volt az 1 hónapos gyerekkel a kémcsövekkel kibumlizni az ÁNTSZ-hez. Na, de a Te eseted sokkal durvább! Nem is értem miért nem tájékoztatnak egy kismamát ilyenekről???
Katinka: Irigykedem a szabi miatt
. Nekem még ez a hét hátra van, és augusztusba be kell mennem mg kitűzni... Örülök, ha a fellebbezettjeimet meg tudom írni időre. Szombaton is bementem, mert összbüntetnem is kellett 5 embernek...Minden ilyenkor jön össze. No mindegy, majd, ha szétszedik az illetékességet, akkor keresek valami évi 60 érkezésű munkahelyet
:D Nagyon szorítok a kislányhoz! Mentek valamerre nyaralni? A vízzel óvatosan, én zárt méhszájnál kaptam fertőzést... Szóval megválogatni, hogy hová mész be. Bocs az okoskodásért. Hányás... Szóval én a fiammal végig hánytam a 9 hónapot, és még most is minden étkezés után hánynom kell. Ezért sokat én sem híztam - 1 kg körül - viszont nem túl konfortos az érzés
.
bbkrisz: Örülök, hogy minden a legjobb irányba halad! Boldog babavárást Nektek, és kívánok még nagyon sok babát körülötted!!!
Annus: Szorítok, hogy Iza jól viselje a szurit. Örülök, hogy már minden rendben van vele! A hízást jól csinálod
!
Julcsi: Remélem a köhögésed enyhült estére!
Zsani: Remélem minden rendben veletek! A költözés közben pedig tessék pihenni!
Biztos nem tudtam mindenkinek írni, ne haragudjatok ezért! Velünk minden rendben. Sokat kell dolgoznom, és a fiam most szokik le a pelusról, úgyhogy megy a takarítás és fertőtlenítés ezerrel
. Tegnap kitalálta, hogy a biliből a kezével kikente a pisit a lábára, mert bibis a lába, és ezzel a gyógymóddal tudja a leginkább meggyógyítani magát
. Gondolhatjátok mennyire örültem ennek?!
De megint van gyerekszáj. Siettünk a postára a férjem kocsijával, de én vezettem.
Apa: - Ne menj olyan gyorsan, mert objektív felelősség miatt az én jogsimat tépik majd be.
Gyerek: - Anya! Hallom jönnek a rendőrök és elveszik a kereket.
Én: - Minek vennék el a kocsi kerekét?
Gy.: - Mert gyorsan mész. Elveszik a kereket és akkor nem tudsz gyorsan menni!
Múlt héten ülünk, rám néz a fiam és megszólal:
- Anya, nekem tetszenek a lányok!
- Örülök fiam, hogy a lányok tetszenek. És ki tetszik?
- Lizike, Dana és Franciska.
- És mit csinálsz a lányokkal?
- Danát és Lizikét puszilgatom. Franciskának megcsíptem az arcát, mert kukizott Bencével.
Nem mertem megkérdezni, hogy mit is értett kukizás alatt, mert féltem, hogy válaszolni fog, és megdöbbenek, hogy a mazsola csoportban milyen magas szinten járnak a fejlődésben ezek a lurkók...
:D
Pocaksimi mindenkinek! Puszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára titokbaba 2010.07.26 20:38-kor.