Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

bogár: örülök, h a kinezes nő jó hatással volt rád!!! fel a fejjel, ahogy eddig, és minden okés lesz. rendezd el a te dolgodat és kész. nehogymáááá csajszi te legyél elkenődve! pont te, aki mindenkibe annyi lelket önt és bíztat! na neeeee, ezt nem engedjük úgy sem!!!!!
már csak kettőt kell aludnod, és mehetsz haza a párocskádhoz!!!! jupíííííííí!
a hasam, még hírűl sem növekszik, de még nincs is itt az ideje-szerintem. csak a belem van felpuffadva.

csillag: örülök, h jó volt a nyaralás, bár a keményedéseidet sajnálom!!!! nem leht, h nálad ez alkati? már ilyet is hallottam. biztosan nincsen semmi gond, de ha gondolod teperj el a dokihoz és ő is megnyugtat majd!

nita: nem szerenék veled összeveszni, de én kifejezetten örülök a hidegnek. két napja fantasztikus jót alszok, most pedig dolgozni pont jó. mondjuk neked a gyerekekkel könnyebb, ha jó az idő. de hétvégére ismét itt a nagy meleg. brrrr!!!

brita: az szupi lesz, h a párod itthon lesz veled és felújítgattok. regi pedig biztosan élvezi majd a mekis napot, bár gondolom te nem annyira. neked van már pocid?

nika: hol vagy? doki????

mia? -II-

betti: sajnálom a görcseidet. magnézium? nem szeded? dokihoz mikor mész?

beze: neked is jobb a hűvös, ugye? fejfájás? most már szeretnénk egy édi pocifotót! egyébként sokkal nagyobb a hasad, mint lexinél?

mona: nagyon ügyes csajszi vagy! tudod, a 99-et már felfelé kerekítik a boltban is, tehát 100%%%%%%!!!!! gartulálok!!!! mostmár hajrá!!!!!++++++++++++++++++++++++
mikor mentek nyaralni?

húúúú, remélem megvan mindenki!!!

mi jól vagyunk, kivéve, h egész héten egész nap kell dolgoznom, órákat tartani, mert a kollégnőm van ezen a héten szabin. bár szerencsére sok gyerek lemondta(húúú, ezt meg ne hallja a főnököm-mármint, h örülök, h kevés a gyerek).

lányok, ti mit tanácsoltok nekem NAGYON alacsony vérnyomásra??? valaki kűzd ezzel? nekem alapból is csak olyan 120-130, de most pedig olyan 75-90, és sokat szédelgek, álmos vagyok. a picike kávé is kilőve, mert nem marad bennem.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


hát tudtam, h kihagyok valakit!!!

pedi! üdv újra itt!!! főleg azért is, mert köztünk csupán két nap van!!! mesélj, hogy vagytok, mekkora, uh-ok stb???? minden érdekel!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Halihóóóóó!

ma már sokkal jobban vagyok, még csak két keményedésem volt, ami normális ebben a terhességi korban így nyugodtabb vagyok. Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat! Annyira aranyosak vagytok!

Kati, nálam tényleg lehet alkati dolog is a korai és sok keményedés, hisz Bencénél is volt bőven, de a félelem azért ott van bennem... A dokim mindig azt mondta, hogy amíg zárt a méhszáj, nincs gond. Bencénél a 28. héten már megrövidült a méhnyakam és valamikor a 32-35. hét között kinyílt a méhszájam is. Most azért félek jobban egy kicsit, mert ugyebár túl vagyok egy terhességen és hüvelyi szülésen, illetve a mostani pocakosodásom előtt 2 hónappal volt egy befejező műtétem a vetélés után, aminél mesterségesen tágították ki a méhszájamat. Ez pedig bármennyire is óvatos egy orvos, cseppet sem nevezhető természetes dolognak. Kicsit tartok attól, hogy valamivel gyengébb vagyok már "odalent", mint Bence előtt...
Alacsony vérnyomásom nekem is volt (van), de én bírom a kávét (inkább cappuccinot) és napi kettőt iszom. Sógornőmnek ajánlotta még a védőnője a kólát is, bár sokan nem merik terhesség alatt inni. Bevallom, én többször ittam most is és Bencusnál is és semmi bajunk nincs tőle.

Betti, ha görcsölgetsz, mindenképp kellene magnéziumot szedned! A Magnerot nem olcsó, de az orvosom szerint a legjobban felszívódó magnézium készítmény. Többféle kiszerelésben kapható, azt hiszem 20 darabos a legkisebb. Egy próbát megérne. én napi 3 szemet szedtem belőle annyi idősen, mint ahol most Te tartasz. (Most már ennek a dupláját.)

Bogárka, örülök, hogy időben jutottál a kinezes nőhöz és átbeszéltétek az életedet. Indulj csak el az úton és csináld végig mindazt, amit még kell és jönni fog a baba is.
Köszönöm a biztató szavakat a sógornőmmel kapcsolatban. sajnos pontosan tudom, hogy nem jelent jót az, hogy nem eszik és folyamatosan gyengül... végigcsináltuk ezt a fázist az anyósommal is, láttam ugyanezt a szomszédunknál is és tudom, hogy rosszat jelent... most egyébként természetgyógyászhoz járnak Ausztriába a bátyámmal, kap talpmasszázst meg akupunktúrás kezelést, de attól tartok, hogy ez csak pénzkidobás...

Nita, én is utálom ezt a hideg időt! Brrrrrrrr, be vagyunk zárva a házba és mindig azt hiszem, hogy rémeket látok amikor a hőmérőre pillantok, de aztán rá kell jönnöm, hogy sajnos ez az igazság. 16 fok van. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

 
 

csiilag: kólázni szoktam néha-néha. nem a terhesség miatt nem iszom. szerintem sok-sok egyéb szemetet is megeszünk, megiszunk, nem a kóla itt a legnagyobb bűnös. majd kipróbálom célirányosan inni, hátha jobb lesz.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


még el sem meséltem, hogy most éppen miért járok két méterrel a föld felett.

tudni kell: a férjem nem egy meglepi-gyáros, romantikus fajta! nálunk én vagyok, aki mindenkinek bulikat, összejöveteleket szervezek sutyiban. általában jól is szokatk végződni.

story: pénteken volt a szülinapom. a párom, már csütörtök este felköszöntött, mondván, nem ér rá péntek este. dolgoznia kell. leszerveztük pár csajjal, h lemegyünk a tiszapartra, tartunk egy lightos, beülős, koktélozós, beszélgetős, csajos estét. végül sajnos csak 4en gyűltünk össze egy szórakozóhely teraszán, ahol koktélozgattunk, beszélgettünk stb. egyyszer csak különböző indokokkla, de felszívódtak a csajok, egyedül maradtam. egyik wc, másik rendel stb. aztán az egyébként is forgalamas tisza-parti hangzavarból kitűnt halász jutakanéni boldog szülinapot zenéje. nem is foglalkoztam vele, de egyre közelebb jött, egyre hangosabb lett. egyszer csak megjelenik egy vátosnéző kerekes vonat telis tele ismerős hangokkal, arcokkal, és megállanak a szórakozóhely előtt. a vonat feldíszítve ahogy kell. és a párom leszállt róla!!!! sok-sok virággal a kezében!
én pedig nagyon sírtam!!!!, de persze örömömben!!!! ezt soha nem felejtem majd el!!!! aztán hajnalig tartott a buli. még mentünk egy kört a városban a vonattal, persze már velem együtt. aztán hajnalig tánci és dumaparti a számomra legkedvesebb barátokkal és a férjemmel!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, el is hiszem, hogy pityeregtél egy ekkora meglepi láttán! Csúcs lehetett!!!!!

(én meg mennyire bunkó vagyok... nem is köszöntöttelek fel... pedig olvastam, hogy szülinapod volt, csak mire az íráshoz jutottam elfelejtettem... :oops: )

De akkor most:

"Minden évben van egy nap,
mikor az ember ajándékot kap
és az ünnepi tortán mindig
eggyel több a gyertyaszál.
A család ott ül az asztal körül,
a nagy meg a kicsi együtt örül
és azt, hogy felszeleteljük a tortát
mindenki várja már!"

(Halász Judit)

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Betti szedj magne b 6-ot.az nekem mindíg segített.és tessék sokat pihenni!!!!!!!!!!!

Bogi Katinak igaza van nehogy elkenődj pont te aki mindig életet és jókedvet önt belénk:)))))))

Kati dehogy veszünk össze :) :) tavaly nyáron ilyenkor már keményen tapostam a 30.hetet.majd meghaltam a melegtől....átérzem a helyzeted......de igen így nekünk most roszabb a gyerekekkel....
majdnem megkönnyeztem én is a meglepetés bulidat.nagyon szép dolog volt ez a párodtól!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag: meghatódtam, nem tehetek róla!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virag, nem is tudom mit mondjak. Ilyenkor nem is lehet mit szerintem. A talpmasszazsos dolog..en is ugy erzem penzkidobas.:(:( Azert vegulis jo, hogy bizik valamiben, valakiben.
ViragomDragicukam, pihengessel, ne ijesztgess itt engem, hogy kemenyedsz! Hat nincs nekem eleg bajom, szabad ramhozni a fraszt?! :wink: :lol: :D

Bezenel is remelem minden rendben!

Kati, bakker en is majdnem elbogtem magam amint olvastalak!! Elkepzeltem, hogy meg vagy lepodve es terhes vagy amitol eleve boldog vagy es a parod meglep es ott van mindenki es meg vagy hatva es...huuuu!! Ez csupa orom es boldogsag! Foleg, hogy kismami vagy! Jo, nem nol meg a hasad, hetek vannak meg hatra de akkor is na! Hamarosan novekedni kezd!!!:):) juppiii, jupppiii, salalaaaa!!:)
Annyira nem vagyok elkenodve am, csak most olyan platty vagyok. A gyomromban erzek olyan izgalmi erzest de a kedvem nem az, inkabb semmi hangulatom. Az ido is oka ennek, hoooot nyomott nyomi vagyok meg almos meg pfffuuuu mennek mar vissza Londonba Apjukhoz. Azt mondta most, hogy jajjjj, Mucikam, nagyon unalmas nelkuled. Mondtam neki, megyek mar concogni, nem lesz perc nyugta sem! hihihi
Es koszi, orulok, ha biztato vagyok, annak is szanom!!

Bettiti, nyomasd anyam a magneziumot!!:) Egyed, igyad, nyeljed, guritsd le a torkodon!!
Vendég
 


"Az elet tele van remennyel,
naggyal es jo nehany szerennyel.
Kivanom, hogy teljesuljenek almaid,
kimondott es kimondatlan vagyaid!"

BOLDOG SZULETESNAPOT KATINK!!! ELJEN, ELJEN KATI A KISMAMIIII!!!!! :D
Vendég
 


Bogi nemsokára mész haza párocskádhoz és ő majd felvidít ám):

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, koszi Neked is, remelem is, hogy meg jokat szorakozunk a ven banyan! Sajnalom, hogy Vele laksz, de ha mar ekkora ven szatyor es banya, talcan kinalja magat, hogy jokat rotyogjunk rajta!!:):) Csoroszjaaaaaaa!!!!!!!!!
Vendég
 


reggel mikor mentem a gyerrekekkel a boltba kint gyomlált a kapunál..úgy pi.....-án rúgtam volna hogy szerintem az űrig is ment volna...... :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kati

nem semmi szülinapi buli lett,meglepi és nagyon rendes a párod :) :) :) ettől boldogabb szülinapod szerintem nem is lehetne,kis babucival a pocakban :)

Isten éltessen sokáig :)

bogárka

már jobban vagyok hála az égnek.majd holnap ha lesz energiám akkor veszek magnéziumot.ma esett az eső is,meg semmi kedvem nem volt.

KépKép
bettike83
 
 


Csajszikáim, azt nem is írtam, hogy amíg mi nyaraltunk, Anyukám elment a cukiterheléses vérvételem eredményéért és JÓ LETT!!!!!!!!
Nem kell diétáznom, meg ehetek csokikát, fagyikát... sálálálálá!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Csillag, semmi baj, igen, minden rendben, én most kivételesen élvezem ezt a hideget, Lexi se nyűgös, szemerkélő esőben is sétáltunk. Cukorhoz gratula!!!!!! :D

Bogárka drága, jó pocakos kép, amin a pocit ruha takarja, még nem készült, felhúzott pólóst meg id nem raknák, ki tudja, ki látja, ugye nem baj?
Sajnálom, hogy megjött, pedig úgy reménykedtem... :cry: :cry: :cry: A kinezes nő nem mondott hozzávetőleges időpontot?

kati drága, utólag is isten éltessen sokáig! A bulidon én bizony pityeregtem, engem még soha nem lepett meg így senki, és szerintem nem is fog. :oops:

bettike, távol álljon tőlem, hogy ijesztgesselek, de szerintem ez a sok görcsölés nem normális. Dokihoz kellene menned, legalább a méhszájat nézze meg, hogy zárt maradt-e. Azért már ha fá, és más, ha görcsöl. De NE LEGYEN IGAZAM!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bogárka, köszönöm szépen!!! Remélem igazad van, lesz!!! Én azért nagyon szorítok Nektek! Remélem hamarosan kismami leszel Te is!!! Jó utat kívánok Neked, aztán írj minél előbb!!!

Kati Neked is köszönöm! Szeptember 5.-én megyünk nyaralni! Nem tudom, hogy írtam -e, de Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok utólag is!!!

Tegnap voltunk a barátoknál baba nézőben, mert ugye a júliusi babánk is megszületett 2 hete, hát nagyon cuki a kis Luca, megint rám tört az az!!! érzés.....!!!!

Virág gratulálok a jó eredményhez!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Kép

Kép

Lányok ez már pozitív???? Ma vagyok a 20. napon, elméletileg aug. 14-ére kiderül, hogy sikeres volt e ez a hónap. Milyen jó lenne, ha az esküvőn bejelenthetném, hogy...

Most nem mondom meg Apinak, hogy PÉ. van, mert azt mondta a múltkor is, hogy "parancsra" nem megy úgy igazán, és megértem, mert tényleg igaza van!!!!

Akkor a mai naptól már palástfű teát igyak???

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Bocsi, de nem tudtam jobb minőségű képet csinálni!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


A valóságban szinte egyforma a két csík!!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, sajnos nem vagyok teszt szakértő, de majd jönnek a Lányok és megmondják a tutit!

Hoztam pár fényképet:

A kertünkben minden nap mókusok futkároznak, játszadoznak. Annyira bírom őket!

Kép

Bence a Balatonon (a háznál).

Kép

És akkor a nyaralás:

Kép

Kép

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag nagyon szépek vagytok Bencussal és a Kis Pocaklakóval!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


csillag

szépek vagytok :)

KépKép
bettike83
 
 


rajtad aztán tényleg nincs 1 dkg felesleg sem az tuti :)

KépKép
bettike83
 
 


Mona, Betti, köszönöm szépen!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


mostmár nem keményedsz?remélem elmúlt.

KépKép
bettike83
 
 


Csillag, nagyon szépek vagytok! :wink:

Mona, ez szerintem teljesen pozi, nekem nem volt sötétebb. :wink: Mindent bele!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


ja mona,elfelejtettem,de sztem is szép pozi a teszt :) hanyadik napon vagy?

KépKép
bettike83
 
 


Beze, köszönöm!

Betti, ma is volt keményedésem, de kevesebb, mint 10, az pedig belefér a normális mennyiségbe. Nyaralás alatt azért féltem, mert órákon keresztül rengeteg volt... szerintem több, mint 20! és nemcsak kellemetlenséget éreztem, mint máskor, hanem fájdalmat, ami kisugárzott a a derekam irányába... ez pedig akár koraszülés előjele is lehet... Na, de nem akarok senkit sem ijesztgetni! Nem lett gond és ez a lényeg!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bettike ma vagyok a 20. napon, a múlt hónaphoz képest 5 nappal előbb van PÉ-m! Mivel nem írt végül is senki tea ügyben, ma elkezdtem a palástfűvel!!!

Bettike szerinted a filteres a jobb, vagy a sima szárított levél? Vagy egyforma hatásúak?

Szorítsatok Nekünk, hogy most összejöjjön!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Csillag nem lesz semmi baj!!!Picurkád tudja, hogy még nem jött el az idő!!! Mikorra is vagy kiírva?

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, bár nem vagyok tea szakértő, de szerintem mindenféle gyógyteából a szárított leveles többet ér a filteresnél. Az pedig nagyon jó jel, hogy most valószínűleg 5 nappal hamarabb volt pé-d, mint a múlt hónapban!!!!!!!!!! Én nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!!!!!! (és tényleg ne szólj a férjednek a pé-ről, így biztos nem azon jár majd az esze, hogy "teljesíteni kell"... :wink: )

November 12-re vagyok kiírva, de felőlem október végén is jöhet a baba! :)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


mona

a palástfűvet csak akkor kezd el ha tényleg megvolt a pé,mert méhösszehuzó hatása van.ezért kell inni terhesség alatt is,mert szépen összehuzza állitolag,legalábbis jó hatással van rá.érdekes mert nekem mikor még megvolt,akkor ha beszedtem a cickafark tablettát akkor elmúltak a görcsim.

ja és én leveleset ittam,most nem tudom,de abban talán többis van mint a filteresben.én inkább a leveleset ajánlom.
és remélem megvolt a péd,nyák volt már?

KépKép
bettike83
 
 


Virág gyere meghívlak fagyira:)))))))!!!!!!!
nagyon édes Bence.na és te.nagyon csinos kismama vagy!!!!!!!!!!!!:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag

azért remélem nem lesz semmi baj..elég gát h már ilyen korán vannak ilyen keményedések.de ne legyen baj,probálj pihenni már amennyire lehet,most a baba a lényeg.

félek én is mert elég sokat kinlódok,de én inkább mensis görcsnek mondanám mint keményedésnek.

KépKép
bettike83
 
 


Betti a menzis görcsök se jók.már eleve a görcs szó se jó..nézesd meg magad.inkább feleslegesen menj........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Betti, szerintem is nézesd meg magad minél hamarabb!!!!!

A keményedés az olyan, hogy 30-40 másodpercre teljesen befeszül a poci és szinte kirajzolódik a baba. Mármint úgy értem látszik, hogy a hasad melyik részén van a háta, popója... az jobban dudorodik, mint a másik oldal.

Nita, citromfagyit kérek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! meg csokis kekszet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és köszi a Bence és a pocakdicséretet! :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág isteni fagyikat fogsz enni.........szoktak csinálni olyan csoki fagyit ami 70%-os csokiból készült.abból nagyon sokat meg szoktam enni.:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Virag, denagyon csinos kismami vagy! Es ez a hajzuhatag!!!! Bence nagyon kis cukkendrol!!!:):) Kis vigyorex!! Edesek vagytok egyutt!!

Betti, rohanj, siess, fuss es vegyel magneziumot!! A dokid is hivd fel, menj el, nemtom, valami. De ugyis minden rendben van, csak megis jo az ha a doki is tud rola!!!

Beze, okes!! :wink: Puszikallak!!!! :) :) Es draga vagy, hogy drukkoltal Nekunk baba ugyben, jol esett!!
A kinezes no nem mondta mikor esek teherbe mert ez tolem fugg. Amikor teljesitem a foldi kuldetesem akkor onnan fentrol erkezik is a kis lelek. Szoval visszamegyek es akcioooo, mielobb le kell tennem a gazdasagi angol szaknyelvi nyelvvizsgat. Ezt mondta. Ez sajna meg nem most lesz, 1-1,5 ev mire kezemben a papir de allitolag ha mar jo uton jarok es elkezdem a sulit es veszem a kezdeti nehez akadalyokat, akkor is johet a baba mivel gyerek mellett is siman levizsgazom. A lenyeg, hogy nem kell kivarnom a vizsgat. Ha fentrol ugy latjak, hogy erre gyerek mellett is kepes vagyok, felolem, nyugodtan.:) Banja kanya!!:) Azt mondta a kinezes no, hogy nagyon sok van bennem es sok energia es meg tudom csinalni, veszem igy is majd az akadalyokat. Meglassuk. De fentrol biztosan jobban tudjak, mint en itt lent!:):) Vegulis az allamvizsgat, szakdogat is mar Londonbol csinaltam meg. Lementek nyaron az evvegi vizsgak, szeptemberben kimentem Londonba, melokereses, papirok intezese, szakdoga, allamvizsga volt a feladat. Januarban pedig utaztam haza allamvizsgazni. Ugy latszik nekem ez kell, tobb kihivas egy idoben, ettol vagyok egesz. Sok bennem az energia!!:):) Duma vege!

Nika, hogy vagy???

MIAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RITAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyere majd, ird meg hogyan ment a Regivel valo ugyintezes.

Puszi Mindenkinek!!
Vendég
 


Nita, eleg lett volna a nyanyanak ha ugy s..gbe rugod, hogy megpuszilja az anyafoldet es akkor el is mondhatna magarol, hogy O mar fube harapott!! hihihi

Fincsi lehet a csokifagyi!! Nyammmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


2.-án jön ki ide a doki,akkor látógatást teszek nála.ma már nincs görcs hála az égnek.de különben észrevettem hogy ezekre a hideg frontokra görcsölök sokat,egyébként is frontérzékeny vagyok,főleg a hidegfrontra,csak ugye most más állapot is van és igy a picit is bánthatja vagy nem tudom.de hétfőn megyek és elpanaszolom a dokinak.a védőnőnek mondtam de nem mondott rá semmit,az időt mondja ő is,h amiatt van,most sok kismami panaszkodik rá.

mia.....

miattad már tényleg aggódom,gyere már légyszives,akármi is van de egy űzi erejéig jelenktkezz,sokan izgulunk,aggódunk miattad..remélem nincs baj,de már olyan régóta nem voltál :?

KépKép
bettike83
 
 


Bogi most a könnyem is kifojt a röhögéstől:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, hat, ahogy elkepzelem a banyat arccal a foooodbe agyazodva nekem is rohognom kell. :lol: :lol:
Az en anyosom sem kulonbb!!! A fia temeteset nem intezte mert ehhez is tehetetlen. A durva az, hogy mindenhez esetlen es bena, buta de a szaja az jar es dirigal es f.szsagokat beszel!! Mindent a parom intezett meg a temetes itthoni reszet is mert anyos ehhez is hulye. Nem azert mert lelkileg nem birja mert nem errol van szo, hanem arrol, hogy fingja nincs mit kell csinalni, hova kell menni, stb. Uram intezett mindent, de mindent. Szoval... a f.sz kivan de ez van!! Csak ha mar hulye az elethez, legalabb fogna be azt a lepcses es buta szajat!!!!!!! En is jol seggbe rugnam, oooo,hogy repulne O is fel muholdnak!!!!!!!!!! Kuldjuk fel mind a kettot, had' keringjenek a Fold korul ketten egyutt!!
Vendég
 


nita

de rossz szándékúak vagytok szegény anyósoddal :oops: :D :D :D

KépKép
bettike83
 
 


nita

amúgy hogy viselkedik anyósod hogy ennyire nem szereted?
szokott neked segiteni bármiben hogy esetleg könnyebb legyen a 2 gyerek mellett az életed?főzni,takaritani,bármi?vagy külön koszton vagytok?

KépKép
bettike83
 
 


Betti, azert nem kell am oket sajnalni!! :wink: Olyan dolgokra kepesek, hogy elkepeszto. Az ellensegemmel nem csinalm azt amit ezek a rossz szandeku anyosok akik a fiuk elveszteseert okoljak a menyuket. Ehhez intelligencia kell es akinek nincs es nem az elet rendjet latja ebben es csak magukkal foglalkoznak... mi isszuk a levet. Pedig anno ok is "elvettek" a fiut valakitol de ugy latszik ez normalis allapot volt csak toluk ne vegye el senki a gyereket. Mondjuk en alapjaraton nem ertem ezt a fajta gondolkodast de sajnos nem vagyunk egyformak. -IQ, sajnos ez ennyi.
Vendég
 


Bogárka, köszi a dicséretet, Bence nevében is. :)
és csináld csak azt a nyelvvizsgát, Te kis energiabomba!!!!!!!!!!!!!!! Egyébként tényleg az vagy! (mármint BOMBA) Mindig árad belőled valami plusz!!!! és ez jóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Nita, a csokifagyit meghagyom a Csajoknak, nekem fagyiban nem jön be a csoki, de MINDEN MÁS IGEEEEEEEEEEEEN! Nyami-nyami!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Betti, tényleg menj el dokihoz hétfőn! Különben is esedékes lenne, hisz általában havonta úgyis menni kell. Én 3 hetente járok és az orvosom indig megnézi a méhszájamat, hogy zárt-e. Szerintem ez nagyon fontos! Főleg, ha görcsölget valaki! A magnéziumot azért kipróbálhatnád így is, ártani nem lehet vele. Arra való, hogy lazítsa a simaizmokat.

Reggel voltam védőnőnél, minden OK volt, 3 hét alatt 90 dkg-ot híztam, úgyhogy most tartok kerek 4 kilónál. Ez szerintem tök jó! :D

Nika, merre vagy?

Mia????????????????????????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viraaaaaagommm!!!! 90 dkg?? Ez egy napos csibe sulya!!!:):) :D Figyu, sztem a hajad nott ennyit es cickoid de hogy nem a sulygyarapodasod, ez tuti!! Anyam nincs rajtad 9 gramm felesleg sem, nem meg 90 dkg!! Rossz a merleg!!!!!!:):) Koszi a bomba hasonlatot, neha en is ugy erzem, hogy itt belul fullon vagyok!:) No, add csak Nekem a Nita fagyizo Rad eso reszet!! Nekem bejon a csoki is!!:) Nita alapitsunk vallalkozast. Te gyartod a fagyit en meg fozom az extrem jo kavekat!! Fagyival!!:)
Vendég
 


Lapteto!!!!!!!!!!! Ez most mit szivaaat???!! :wink:
Vendég
 


Lanyok, en elhuztam mara a csikot. Meg dooogom van, nem is ettem meg ma. Aztan meg megyek meg kinezes nohoz masfel orara, van meg mit kioldalni bennem. Foleg anyossom! ehhhh!!! Mondjuk anyosra azt mondta, hogy ugyan mar, nem falat anyos nekem, nem is rabolja az idot el mastol igy egyeb dolgokkal foglalkoztunk. (mondjuk en nem is lakom Vele, mint szegeny, aldott jo Nitank) Ma kivancsi vagyok mi lesz. A szuleimre oldunk mert gyerek koromban olyan dolog tortent kozottunk ami kihat a jelen eletemre es felelmek vannak bennem foleg melokeresest illetoen. Szoval mentem, holnap jovok, nem menekultok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A legjobbakat mara Mindenkinek!!!!!!!!!!!!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?