ma nem hiszem.api dolgozik egyedül meg nincs kedvem a cuccokat kicipelni meg olyan meleg van.maradunk a hűs szobába és este fele meg megyünk api elé......):
most már jobban.tegnap megkopasztottam a brigádot.nem akartam Barnit megnyírni olyan aranyosan göndörödött a haja hátul.de patakokban folyt róla a víz.......
de behoztam még a szobába a ventilátort.így kicsivel jobb.......
és ti?nálatok a nagyszobába tűz a nap egész nap ugye?!
gondolom hogy nagyon rossz.de ha belegondolsz most ennek kell lennie nem pedig a 18 fokoknak nem?!
Máté már juni 14-e óta itthon van.....mehetne oviba de összewvont csoportok idegen ovónénik gyerekek közé nem akartam vinni.meg hát itthon vagyok ugye...csavizunk amikor csak lehet......
csütörtökön pl Mátéval meg Veráékkal megyünk Siófokra........
ahol a hugom dolgozik........ha minden igaz augusztusban is lesz ilyen,.............még nem tudni mikor...de ha gondolod jöhettek Zsoltival.nagyon jó buli..........
Szia! Máté rosszalkodik.nem bír magával.de ha minden igaz pénteken vagy hétvégén megy anyuékhoz 2 hétre!!!!!!.mondtam anyunak beszéljenek vele hogy amit csinál azzal nem ér el semmit.........
Barni meg ezerrel pakol.2 napja saját magának tapsol.akkorákat sikongat!!!!!!!kis kópé:)))
adok neki sok sok puszit reggel:))))))
de ugy volt csak lehült a levegő meg api előző nap éjfél után jött haza aztán másnap korán ment dolgozni.így nem vállaltam be......de jó volna már lejutni mert már a tököm tele van......
én csak ezt a nagyon meleget..a 30 fok még tök elviselhető...........most meg jön az a hülye lehülés.eső.................brrrrrrrrrrr..itt dekkolhatunk majd a lakásba megint..........