Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sziszka!
Így már értem a két napos cukormizériádat! :( De mostmár akkor legalább túl vagy rajta! Majd jelentkezz mit mondott a dokid a vérképedre!
És ne idegeskedj!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Ágica!
Apának Boldog Szülinapot! :D Jó lekvárfőzést,bár ebben a melegben,háát nem irigyelek,na de meg kell csinálni! :wink:
A bokám egy kicsit nekem is dagad,nem olyan vészes,de szerintem a melegtől van meg attól,hogy sokat talpalok. :roll: Reggelre mindíg rendbe jön!

Vörösmaccs!
Örülök,hogy minden rendben veled,és a babókkal!Azért reméljük,hogy mostmár nem változtatnak nemet a lurkók! :wink: :D Megy a drukk az eredményekhez,de szerintem nem lesz ott semmi gond.

Telokin!
Én is plusz kilókkal indítottam!Én nagyon nehezen kezdtem el fogyni Franci után,és most,hogy elkezdtek a kilók lefelé menni rólam jött a babó!Most 6 kg-nál tartok, védőnőnek nem is nagyon tetszett :? Hát ez van!
A mi játszóterünkön is megfordulnak bunkó szülők,már elnézést de sajnos vannak. De én szoktam nekik szólni,hogy beszéljen a gyerekével,vegye már észre magát,nem csak az övék a játszótér!Ne,hagyd te se magad,magatok!

Na pussz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt, bár tagnaphoz képest szuperjól aludtam!
de a tegnapi nap nagyon szarul sikerült!
Jól összevesztem mindenkivel, mert nem bírok uralkodni magamon!
Elsőkét a szüleimmel... nagyon szar volt! Tiszta ideg voltam, pedig nagyon szeretem őket...
Meg kellene tanulnom hogy ők már nem nagyon fognak változni..
Remélem azért Gizike nem lesz idegbajos emiatt....

Ma meg el a húgom..., és ezért elég szomorú vagyok, mert nem tudom mikor találkozunk újra: ( itthon voltak egy hónapot, mindezt másfél év után... Nagyon fog hiányozni!

EBBA!!!
Gratula a kiscsajhoz :lol:
Emőke, Etelkla, Zsófia... ezek nem annyira tömegnevek... nem?
Mellesleg én is könnyebben tudnék fiúnevet választani.
egyenlőre gizizzük a kiscsajszit, aztán majd meglátjuk...
Hát Tatjana.... Írhat mondjuk levelet: )) , aztán mondjuk ennyi jut eszembe erről a névről :roll:

Rabbe!
hÚ apukám milyen bevállalós színek!Biztos tök jól néz ki a lakás!
Nekünk a konyha lett kicsit erősebb színű narancsos! Mindenki dícséri, és mi is büszkék vagyunk rá apával! azóta a tesóim is elkezdték befesteni a fehér falaikat színesre: ))
Tehát korszaknyitók voltunk a családban: )
Nekik olyan cappucchino-színű lett a nappali, és szintén halványsárga a gyerekszoba. De nekik nem minden bútoruk nyersfa színű...
Nálunk az lesz... Aztán majd átfestem ha már unalmas a színe: )
a képeket nagyon várom!

Na megyek tesókázni amíg itthon van. Délután megyünk vele a reptérre..... ahova imádok menni, de csak ha hozzuk őket, vagy ha én, mi utazunk.....

Na puszi... majd jövök: ))

Pusszancs, és köszi a priviket!
Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Kankalin,
25. hétre a 6 kiló normális, akárhogy nézzük.
Nem kell olyan halálosan szigorúnak lenni, és a védőnők többsége szeret fontoskodni.

Apropó, védőnő.
Az enyémmel eddig összességében meg voltam elégedve, mert lelkiismeretesen elvégzi a munkáját, minden hónapban lemázsál, vizeletteszt, vérnyomás, pulzus, szívhang hallgatás, meg hasznos kiadványokat adott.
DE: tegnap olyat mondott, hogy lefordultam a székről.

Babamocorgás: ugyebár van egy olyan szabály, ill. inkább javallat, hogy 32. héttől számoljuk a babarugikat.
Van is erről pár cikk a neten.
De ugye mi még nem itt tartunk.
De a babrugik az már megy mindenkinél.

No, azt mondta, hogy ha egy napszak (nem nap, napszak - reggel, dél, este) kimarad, akkor menjek el az ügyeletre...

Hát ez kész... Ilyen életszerűtlen dolgot!!!
Hány, de hány olyan vagy, hogy a baba reggel-délelőtt lusta, és majd ebéd után mocorog, vagy délután lusta és majd este bepótolja!
Édes istenem.

Ez alapján a kismamák tömegei délután 13 órakor sírva ülnénének az ambulanciák váróiban. Vagy este 8-kor a második turnus jönne...
szerintem ezt egy kórházban max 2x lehetne eljátszani, utána úgy kivágnák az embert mint a macskát sz@rni.

Ez nem életszerű.

Áááááá

Elnézést hogy velem van tele a fórum, de a főnökök nincsenek és most kiélem magam :wink:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 

 
 

Kismama könyv pecsétek: nekem a dokim a klinikán nem hajlandó pecsételgetni, mert ott van minden látogatásom a gépben és mindig kapok egy ambuláns jelentést tőle mindenről, azt mondta nincs jelentőssége, mert az igazolást szüléskor úgyis kiadja, így nekem csak védőnős stemplijeim vannak.

Maccs
vörösmacska
 
 


Jó reggelt Csajok!

Dorka- Nekem is szokott néha görcsölgetni a pocim, meg néha-bele nyilal valami, de egy másodperc és elmúlik....Na meg néha olyan szinten bekeményedik, hogy olyan, mint a beton....Ez leginkább este szokott előfordulni :roll: Egyelőre még nem aggódom miattuk :wink:

Henne- Tényleg miből nyelvvizsgázol?

Rabbe- Én semmire se láttam semmilyen bizonyítékot a babánál a nemét illetően, remélem jövő héten már fogok :D

Eclipse- Nem semmi a kiscsajod, nagyon mocorog :D Az enyém még csak finoman csinálja, nagyon jól esik :D Tényleg mi lesz ha nagyobbak lesznek, aztaaaa :shock: A védőnő kissé bolondnak tűnik :D

Tatjana-Én bementem a Balcsiba simán, semmi bajom sincsen :wink: A természetes vizeket jobban ajánlják, mint az uszodákat és én még oda is járok ráadásul, szóval szerintem ha nem vagy nagyon hajlamos mindenféléket összeszedni akkor nyugodtan fürcsizz :wink:

Talival kapcsolatban, hogy ha 31-e marad akkor tudok vinni 3-4 embert Pestről, csak szóljatok!!

Eta- Tudod a számomat, majd üzenj rám légyszi mindenképpen , hogy akkor mikor és hol lesz a tali pontosan, kell-e valakit vinnem stb, mert nem leszek gépközelben :wink: Köszi szépen :wink:

Ebba- Jajj de Drága vagy, örülök, hogy ennyire tetszik a kép a nappalinkban...Az egy " nagyon drága, egyedi festmény a la Csabi and Ancsi" azaz mi magunk csináltuk gipszkartonból és vettünk hozzá a hobbyművészben natúrszínű pillangókat, befestettük és voila- kész a festmény :D :D Csináltunk a hálóba is egyet, nekem az mégjobban tetszik, mindjárt keresek neked róla képet :wink:
A mi kukacosunk is most már puncis, remélem marad is akkor már :D Nekem is kellett emésztenem a dolgot, átállítani az agyamat, de menni fog simán :wink:

Telokin- Örülök, hogy ma jobb élményekkel jöttetek fel a játszótérről, mint tegnap :wink:

Vörösmaccs- Te duplán kapod a rúgásokat :D Mindenképpen írd meg, hogy mi lett az amnio eredménye, maradtak-e a fiúk a babák ( azt , hogy minden rendben azt anélkül is tudom :wink: )

Szissz- Mi a baj???Megírod vagy nem akarod??Azt is megértem.....Remélem megoldódik, mert abban igazad van, hogy te mindig olyan kis pozitív vagy, nem szeretném ha ez elveszne :wink: ...A lényeg, hogy most túl vagy a cukron és nem kell többet, juhéjjjj :D

Ágica- Jó nyaralást nektek , Keszthely gyönyörű hely :wink: Fogorvoshoz kitartást :!: Sajnálom a boka dagadást, próbáld meg felpolcolni, szerintem az segít!A párodnak nagyon boldog szülinapot! :D

Kankalin-Örülök, hogy jól vagytok....Szerintem a 6 kg az tök normális :wink:

Eta- Sajnálom, hogy elmegy tesód, de ne szomorkodj, jön még biztosan hosszabb időre is :wink: Nekem is nagyon tetszenek a szines falak, otthon marancssárgásra volt festve a szobám, imádtam, olyan volt, mintha mindig sütbe benne a napocska :D De sajnos itt kint nem merünk nagyon festegetni ( eddig 2 kisebb falat festettünk pirosra a nappaliban, meg a gyerekszobát zöldre-plafonját kékre), mert ez egy albérlet és ugyanúgy kell visszaadnunk majd, ahogy kaptuk azaz hófehér falakkal :? A talival kapcsolatban fentebb már írtam neked :wink:

Képzeljétek rendeltem a teszvesz-ről használtan egy bébi őrt....Sikeresen le is zajlott az üzlet és kérdezte az eladó csajszi, hogy saját részre vettem-e, mert hogy neki lenne egy csomó babának való dolga, amit elszeretne adni...Pl egy babakocsi.....Kérdeztem, hogy milyen???És nem hiszitek el de pontosan az a kocsi ami az álmom, ABC Design narancs-fekete színben és odaadja 50 ezer forintért :shock: :shock: :D :D :D Úgyhogy ha megyünk haza szépen elugrunk hozzá és ha nincs nagyon leharcolt állapotban akkor hozzuk is a verdát :D Én annyira boldog vagyok, hogyan lehet ekkora szerencsém?????? :lol: :lol:

Lányok holnap nem fogok tudni jönni, mert nagyon sok a dolgom, délután pedig indulunk haza...Úgyhogy mindenkinek ezúton kívánok nagyon szép nyarat addig is amíg nem jövök, minden kismaminak jó pocaknövesztést :wink:

Vigyázzatok magatokra, augusztusban jelentkezem( meg remélem a talin találkozunk :D ) még azért otthonról lehet megpróbálok bejelentkezni, de nem tudom megígérni :wink:

Puszi nektek:
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok Csajok!

Ma extra meleg van, nincsen semmi levegőm :( Pedig le kellene magam foglalni, mert ha csak fekszem az a legrosszabb.
Holnap reggel megyek nőgyógyászhoz, mert csak holnap tér vissza a szabiról, igazából mára számítottam, még jó, h. odacsörögtem, mielőtt elindultam.
Ha holnap megyek oda meg tudja szüntetni a táppénzemet mával?Mármint doki után egyből mennék dolgozni, mert ugye a hétvége is beleszámít a táppénzbe, meg a papírt is le kéne adnom, szerintem nem is kapok sehonnan lóvét augusztusban, kezdek kicsit aggódni emiatt.

Vörömacs, az eredményekkel tuti, h. minden ok, de a nemekre nagyon kíváncsi vagyok, h. mit mondanak.Gyere a hírekkel!!!Gondolok rátok sokat!!!
Az a 7 kg 2 gyerekkel szerintem nagyon szuper, ügyes vagy!!!:)

Telokin, nem csodálom, h. ennyire elfáradtál...Virág fárasztása a tiéd is egyben.Este tudsz aludni a melegtől?

Szisszka, de túl vagy a vérvételen!!!!!Azért ha tudsz gyere, h. mi volt a nődokinál a csillagos eredményekkel.
Szisszka, próbálj meg pozitív maradni, én tőletek tanultam, h. ne idegeskedjek!De ha úgy érzed, gyere és írd ki magadból!!!
Gondolok ma rátok is sokat!Marcit is viszed gondolom magaddal.

Ágica, szerintem is a melegtől dagadsz.Keszthely is szuper hely, biztos tuti jó lesz ott nektek!!!

Eclipse,örülök, h. van egy kis lazítás végre!!!Azt hiszem már kérdeztem, h. meddig szeretnél dolgozni?
Amit a védőnő mondott, az tényleg nagy baromság szerintem is, nem kell ezekkel a mondatokkal foglalkozni.

Kankalin, szerintem sem rossz a 6 kg!Miért lenne?

Eta, merre lakik a húgod?Elhiszem, hogy hiányzik.Nekem is hiányzik az öcsém, alig látom, pedig nem lakunk messze egymástól, mégsem találkozunk :(
Én is sokszor vagyok ingerült, főleg azért mert éjszaka semmit nem alszom.

Csajok mikortól kezdődik a 3. harmad?

Gyancsi, nagyon vigyázzatok magartokra!
Hiányozni fogsz!!!Érezzétek jól magatokat, és nagyon remélem, hogy a találkozón itt lesztek!!!!
Ja, és nekem is nagyon tetszenek a képek, tényleg ügyesek vagytok!!!

Puszi mindenkinek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka: most csak neked. Szerintem a te dokid ki tudja adni utólag a táppénzes papírt. Nekem úgy volt, hogy hétfőn mentem vissza hozzá este (akkor rendelt), napközben már dolgoztam és előző hét péntekig kértem a papírt. Simán kiadta.

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Köszi Tatjana, remélem, h. igazad lesz!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka,

elméletileg szülés - egy naptári hónap, tehát szept. 3. hete.
Az utódom szept.1-jére jön, és elméletileg szép kényelmesen betanítom és kész.
De én jeleztem a főnöknek, hogy jó lenne, ha már az aug.végi svájci út előtt jönne és okíthatnám, mert az utazás után egyrészt már nagyon nagy lesz a poci mega baba, másrészt én azért tartok ettől az úttól, hogy bármi megtörténhet, és történhet olyan hogy többet már ne tudjak visszamenni, és akkor sz@rban lesznek, mert nem lesz aki betanítsa, mert nem tudja, mert ennél a cégnél nincs helyettesíthetőség.

A főnök azt mondta, hogy ő augusztusban még nem akarja behívni a csajt, mert nem akar neki fizetni, én mondtam hogy többet veszít vele ha nem tud betanulni mert ha szitu van akkor káosz lesz, de azt mondta ő vállalja ezt, és reméli hogy én fogok tudni jönni.

Én meg lesz@rom nagy ívben. Ha tudok jönni szept. 3. hetéig, megyek, ha az 1. hetéig, akkor addig, ha egyáltalán nem tudok, akkor nem.

3. harmad: 28. héttel kezdődik

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Miauuuuu :lol: :lol: :lol:
Megjöttünk, megkaptam a magzatvízvétel eredményét,
mely szerint mindent rendben találtak, és két egészséges kisfiam fog születni novemberben, Krisztián és Balázs !!!!!!!!
KépKép

Maccs
vörösmacska
 
 


Vörösmaccs: Millió GRATULA!!!!!!!!!

puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Helló csajok!
Maccs! Gratula! Neked adom a Balázs nevemet :) De cserébe megdobhatnál pár lány névvel...

Most az egyszer leírom, hogy a párom Zilay, tehát ahhoz passzolót keresek:) Ezért volt jó a Balázs, mert magyaros is, meg mássalhangzós is.

gyancsi! De ügyesek vagytok, hogy ilyet tudtok! Én is szoktam kreatívkodni, de ilyen..de jó! na, ha nem jön össze a babafal festés, akkor csinálok a kis sunisomnak valami hasonlót:) És milyen szerencsétek van a babakocsival!! Apám!!!

eclipse! szerintem az én babám hiperaktív! Nem csak napszakonként, de étkezések után is kirúgdos.

eta! Az első kettő nem jó,, mert magánhagzós, a Zsófia szuper lenne, csak nálunk ez most nagy divat, van a környezetemben 2 Zsófi. Mondtam, hogy a Szofi is tetszik, de apjának meg nem...Agyalj még:)

Most jöttem haza, a nyíregyházi piacra kirándultunk, reggel óta úton vagyok. Még jó, hogy feltalálták a légkondts kocsikat!!
Megvettem az első holmit: egy kis bodyt, amire az van hímezve, hogy:
"Az én apukám a legerősebb a világon!"

pussz

Kép
ebba
 
 


Ebba, a csajszi neveim: Izabella, Elizabeth, Annamária és Kitti - ezek várakoztak. :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


ja meg még a Katica

Maccs
vörösmacska
 
 


de a nagyrésze magánhangzós :(

....ennek örömére én is vettem 2x2 bodyt a H&M-be a skacoknak....

Maccs
vörösmacska
 
 


Ebba, nekem meg csak lány neveim voltak, részemről tök kizárt volt, h kisfiam legyen, de hát nem is lehetne ennél jobb. Már most szerelmes vagyok, az én kis Pöttömömbe.
Azért leírom az én féltve őrzött favoritjaimat.
Ha most kiscsaj lett volna, Emili Róza lett volna a neve, ha tavaly Bendi lett volna lány, akkor Lili Málna lett volna. 3. neveknek volt még néhány ami iszonyat tetszettek, ilyen a Léna és a Hédi.

Kép

Kép
vikoo
 
 


nálunk Bettina lett volna... ha esetleg meggondolja magát és mégis kislány akkor tuti meg is kapja ezt a nevet :lol: de láttuk a lába között, tehát szívesen odaadjuk a nevet :lol:

Ma gyomorégéssel küzdöttem szinte egész nap :-(

Holnap jövök bővebben (de nincs semmmi baj :-) )

rabbe78
 
 


Jóóóóó reggelt! :D

Végre vissza a régi kerékvágásba :)

Mai tábli 2010.07.23.
Kép
Kép

szisszka
 
 


Gyorsan írok pár sort, aztán megpróbálkozom visszaolvasni...

Szóval tegnap megjártam a dokit, nagyon aranyos meg kedves volt, mondta, h ne aggódjak a csillagos eredmények miatt :) Minden rendben van, a lapon az intervallumok nem kismamikra vonatkozó értékek. Megvizsgált, hallgattunk szívhangot is, és megkaptam a beutalómat a következő uh-ra. (29-30. hét) ez baromi sokára lesz basszus. De a lényeg, h megnyugtatott. Alacsonyabb volt a hemoglobinom is, az szerencsére nem sokkal, mondta, h azért rendszeresítsem jobban az elevitet.

A másik, amiért idegeskedtem, az a pénz... havi 150.000 ft kiesés hirtelen azért aggasztó...
Akit érdekel, priviben szivesen leírom a részleteket... :oops:

Még az uh-ról annyit, h terveztünk eg 4d-t ugye a 24.-28. hét között, de igy lehet, hogy ez kimarad :( :(

No megyek, mert Marci-nyivák van...

szisszka
 
 


Hát igyekszem visszaolvasni, csak Marci közben hisztizik mindenen, szép lassan megőrülök tőle, néha elgondolkodom hogy fogom bírni két kispasival :D Mondjuk most ebben tuti benne van a meleg is, már most meg lehet sülni, szerncsére holnap jön a jó kis hidegfront, már alig várom :wink:

Rabbe
Jujj, elhiszem, hogy nagy volt az ijedtség, remélem már jól van a kisfiad! Keze hogy van?
Remélem a torkod sem fáj már!
Szerintem a súly miatt ne aggódj, én is 7 kg-nál tartok :wink:

Rita
Szép a pocakod! :)

Kinga
Nagyon édes a babátok, édes kis pofija van! A vesetágulatot sajnálom!
Flóra hogy van?

Vaya
Én tanulok :) Marci épp egy éves múlt, amikor elkezdtem a sulit... ha még aktuális, szívesen segítek :) Édes a kiscsajotok a képeken!

Ancsa
Mi sem kaptunk normális ventillátort.
A popsitörlő gyorsabban fogy mint gondolnád :) Mi mostanában pampers pakkot szoktunk venni, ami 4x63 db-os, 3 csomag ebből simán elfogy havonta!
Összebújás: nálunk a helyzethez képest minden rendben van!Igaz mi már tapasztaltak vagyunk :D
Majd mesélj mit sikerült bizniszelni, kiváncsi vagyok!

Henne
Csini kismami vagy!

Viko
Szép a pocakod!

Dorka
A facebookon nyertem a kis cipit, majd teszek képet róla, nagyon kis cuki szerintem!
Nagyon jó a montázs amit csináltál _:)Cukik vagytok!

Rodina
Nyugi, nem lesz semmi baj a babóval, csak tessék sokat pihizni!

Emese
Micsoda paraszt egy doki... no comment.

Ebba
Helyes kismami vagy:) Milyen nagy már a te pocid is!!!
Gratula a kiscsajszihoz :D
Nekünk ha kiscsajunk lett volna, akkor Lilian lett volt (ejtsd : Lilien), de szóba jött a Kitti és az Eszter is.

Tatjana
Szerintem a Fehér Virág nagyon szép név.
Volt egy barátnőm általánosban, az ő neve Fehér Virág Fanni. Annyira cuki kislány volt, sosem csúfolták a neve miatt!

Macs
Gratula a két kukishoz!

No, most megyek, megpróbálok kicsit takarítani.

szisszka
 
 


Jó reggelt!

Szisz: jó, hogy minden rendben volt és hogy hallottad a picur szívhangját legalább :-)
Engem érdekelne a privid :-) kiváncsia természetem :-D de nagyon sajnálom a pénz kiesést, én is napok óta ezen agyalok, hogy hogy leszünk meg, hogy tudnék jobban sporolni. Kiszámoltam a rezsinket, nem is tudom lemerjem-e írni: 200.000 és ebben csak 20000ft értékben van kaja, ruha és egyéb kiadás(elromlik valami) nincs is benne... elszomorit nagyon. Egy fillért sem tuunk félretenni, egyik hónapról a másikra élünk, de gondolom van aki ennél rosszabb helyzetben van :-(

Mostanában én is kicsit siettetném az időt, hogy már 30 hét körül járjak. Nem tudom mi van velem, kicsit rinyamami lettem mostanában a koraszüléstől rettegek, pedig semmi de semmi okom rá. Nem görcsölök, nem keményedek, nincs semmi rá utaló jel...talán csak azért van, mert az előzmények miatt én nagyon-nagyon sokáig nem éltem bele magam, de most hogy annyit ficánkol, tudok vele kommuikálni és egyszerűen csak féltem... :oops:
Jövőhét szerda este 8-ra kaptam időpontot a nődokihoz, mert most nyaral :-) lesz uh, meg vizsgálat meg ad beutalót cukinézésre.

Köszönjük szépen, a fiacskám úgy néz ki nagyon jól van, most az apjukkal ment a Balatonra (elváltam). Állitólag a kis keze fáj még, de azért használja meg minden, de naponta 2-3X elmondja, főleg ha valaki hozzáér. Tegnap este hivott, majdnem sirva fakadt, hogy hiányzom és haza akar jönni. Jól esett :-), persze nem mondtam neki, biztattam, hogy milyen jó neki szivesen lennék a helyében. Mostanában, mióta terhes vagyok mintha anyásodna :-) szeret a közelemben lenni, sokat puszilgatja simizi a hasam. Szünidő elején elakartam küldeni focitáborba(2 éve mondogatja hgy valamelyikbe menni akar, most családi kupaktanács megszavazta a focitábort-hazajövös-) erre közli, hogy inkább velem akar lenni és programozzunk. Mondjuk a tábor összegébe belefér állatkert, mozi, kirándulás strand(nekünk ingyenes :-) ) szóval itthon maradt. De nem bánom, mert Patrik születése után akárhogy is fogok igyekezni, biztos hogy kevesebb figyelem fog rá jutni. De azért majd megoldjuk, ilyen szempontból örülök, hogy nagy lesz
a korkülönbség...

rabbe78
 
 


ja és köszönöm az aggódásokat, jól vagyok, azt hiszem meg is gyógyultam a torok és füllgyulladásból. Végül nem mentem el a körzetihez sem, mert elkezdtem fújni aloe-t és használt. pedig már tüszös volt a torkom :-), de rendbejött. Hamarabb mint a férjemnek aki antibogyot szedett. De már őt is meggyógyitottam az alo-val. Ez egy csodaszer!!! Csak mindig elfelejtem, pedig már egy párszor bizonyitott. Most nem hittem benne, mert annyira fájt a torkom hogy a levegővétel is fájt :-) de rendbejött! Szerencsére!

Kérdés: ti mit csináltok , aki otthon van? Én tegnap kicsit depis voltam, a meleg miatt kisem mozdulok, pedig elég jövös-menős fajta vagyok, a lakás kitkaritva (nincs aki szétpakoljon) . egésznap heverek, a tv és a számitógép sem tud igazán lekötni.(mert keveset írtok :-D )...így meg nagyon hosszuak a nappalok. este 11-kor sem vagyok fáradt.
Várom én is a hüvösebb időt hogy végre kimozdulhassak.... tegnap befejeztük a szegély lerakását, ha a férjemnek lesz energiája este akkor este bepakoljuka bútorokat a szobába és kezdheteka dekoráción agyalni, meg hogy hova legyenek a polcok..... aztán még lefestjük a kiságyat és akkor varrhatom a garniturát hozzá...a fiammal is 5 hónapos terhes voltam mikor a kis paplanját varrtam. erre határozottan emlékszem mert baleset lett belőle: az anyagot berántotta a a tű és az ujjamat is és beletört a tű, de horgasan. íg kihúzni nem lehetett, a balesetiben rtg volt majd érzéstelenitő nélkül egy éles ollóval egyszerüen kivágták hússal együtt. Szerintetek mi maradt az aszisztens vállából, amit az épp kezemmel fogtam? :lol: :lol: :lol: De csak egy pillanatig fájt... azt mondta a doki hogy a baba miatt nem akar érzéstelenitőt adni. utána mikor elmeséltema nődokinak haragudott a kollegára hisz sok lélehetőség lett volna amit kaphattam volna, föleg miután az ujjamról volt szó. Elég lett volna helyiérzéstelenítőt adni... na mindegy, de egy biztos emlékezetes maradt az egész család részére :-)

Na jó mostmár eldugulok, mert teleírom az egész oldalt :lol:

rabbe78
 
 


Rabbe
írtam privit.
Nálunk is hasonló a helyzet, mi sem tudunk félretenni. Ebben a hónapban albérlet+rezsi 140.000 (télen ehhez jön még a fűtésszámla) volt amit a főbérlőnek adtunk. Ezen felül internet, tel.számla, kaja, pelus és társai, kocsira biztosítás, stb.

Amúgy no para :) Nem lesz semmi baj :) Most biztos azért agyalsz ilyesmin, mert ráérsz :D
Aranyos a fiad, örülök, hogy jól van :) Egyébként Marci is anyásabb lett az utóbbi hetekben.
Szupi, h te is rendbejöttél :)
Hát én itthon vagyok, de Marci mellett nincs időm unatkozni, mindig csinál programot. Takarítani is minden nap kell, a kutyák miatt is, Marci is mindig szétszed mindent, apa se arról híres, hogy rendet tudna tartani. :oops: Este örülök, ha meg tudok nézni egy sorozatrészt, ha már Marci alszik. Ha mégis van valami kis szabadidőm valami csoda folytán, akkor igyekszem haladni a keresztszemesemmel :D
De látom neked is megvannak a tervek - ágynemű, dekoráció, azért ezeket is ki kell találni, ezek majd jól lefoglalnak :wink:

szisszka
 
 


Sziasztok Lányok!

Miaúúú! Vörösmacs nagyon gratulálok a kis kandúrokhoz!!!! Nagyon szép neveket választottatok! :D :D :D :D

A többi anyukának, aki úgy néz ki, duplán fiús anyuka lesz, hát szép de nehéz életetek lesz, ahol férfiuralom lesz a háznál! :lol: :lol: :lol: :lol:

Rabbe, Szisszka
sajnálom az anyagiakat. Mi is egyik hónapról a másikra élünk, plusz még az aug. utazás is... arra gyűjtünk január óta.
Szerencsére rengeteg mindent kapunk, ill aug-szeptemberben még látunk némi pénzmagot, így ami hiányzik, akkor meg tudjuk venni, és abból fogjuk tudni kifizetni a dúlát, a szülésfelkészítőt meg a szülésznőt.

Freestyler,
megnéztem a Teszveszen a mosható pelusokat!
Mert ugye mi elkötelezetten azt szeretnénk.
De buta vagyok nagyon...
Hány darab ilyen pelust, és hozzá hány darab betétet kellene beruházni szerinted, hogy jó legyen?
És tulajdonképpen hogy működik, mindig a betétet kell a pelusban cserélni, és így egy pelus egy napig van a babán, többszöri betétcserével, vagy félreértek valamit nagyon? :oops: :oops: :oops:
Nagyon köszi a válaszodat.

Aranyoska,
van valami hír esetleg a pakkocskámról?
Mert úgy néz ki, hogy ki fogok futni a pénzből hó végére :( :(
És aug 3. lesz fizum.
Jobb lett volna ha múlt héten elküldöm a pénzt :(
De ha mostanában tudod küldeni, akkor összeszedem a lóvét, azon ne múljék.

Jó hír:
kapunk egy használt felültöltős Zanussa mosógépet 12 000-ért :D :D :D egy szervizben bent hagyta egy fószer fél éve.
Nem szégyellem, bevallom, hogy eddig keverőtárcsás mosógépünk volt... kezdtem is vakarni a fejemet, hogy összes cuccunk+ babacucc+mosható pelus, hát érdekes lesz. Na de így már jó lesz! :D :D

Ma este ha megjön a hidegfront, felmegyünk a kunyhóba szalonnát sütni, meg szabad ég alatt aludni. Ha nem jön hidegfront, akkor én nem megyek, csak apa meg a haverjai.
Vasárnap pedig megyünk a Börzsönybe, Nagybörzsöny faluba, apáék futnak egy nagyon kemény 32km-t, én meg addig kisvasutazok egyet :D és megnézem a falu látnivalóit.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Szisszka,
jó anyám micsoda albérlet pénz :( :(
A mi garzonunk havi 40, ehhez a rezsi télen 27-31 között volt, azóta 21-24-et fizetünk a tulajnak, és remélem ebben a hónapban is közelebb lesz a 20-hoz. De még így is majdnem viszi a fizumat, és az összes többi dolgot apa finanszírozza, de neki meg a sport rengetegbe kerül. :( Meg a fundamenta is havi 20, stb stb így mi is mindig 0-zunk.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


sziasztok kismamik,

gyancsi: nagyon csini vagy! :) dorka, gyancsi kérdeztétek a nyelvvizsgát: mivel jövőre ha minden jól megy államvizsgázom, így kötelező letennem a szakmai angol nyelvvizsgát. én pénzügyi angolra megyek. :) hát, már várom hogy itt legyen aug vége, akkor lesz a vizsga..
gyancsi jó pihit nektek! :)

vörösmacs: gratula a jó eredményhez! :) és a 7 kilo hízás két gyerekkel tényleg nem sok. :)

sziszka: örülök, hogy minden rendben volt a dokinál.. hát, legalább már túl vagy a cukorterhelésen. :wink: a privi engem is érdekelne. :)

rabbe: örülök, hogy most már jól vagy! :) én most tanulással kötöm le magam aug végéig, utána pedig ősszel majd rendezzük a babaszobát. :)

nekem nagyon rossz éjszakám volt, csak forgolódtam, melegem volt. így a kisfiam is egész éjszaka mocorgott. :) biztos neki is melege volt..
ma be kellene mennem a munkahelyemre, hogy bevigyem a táppénzes papíromat..de annyira nincs kedvem.. az a képmutató báj amit ilyenkor kapok tőlük...:) egyesek legszívesebben hátba szúrnának.. :D

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Henne: mosolyogj a képükbe, aztán gondolkodhatnak, hogy szívből jött-e :lol:
Sajnálom a rossz éjszakát én előző éjjel voltam így.

Eclips: na pont az ilyenekért mondtam, hogy más esetleg még rosszabb helyzetben van nekünk legalább nem kell albit fizetni, illetve fizetünk de a sajátunkat (hitel) :( annyira borzasztó, hogy papolnak a népesség csökkenésről, de nem segítik igazán a családokat... de mkindegy én ezen nem idegelem magam, csak lesz valahogy.

Bár hozzáteszem még hogy két napja én azon is agyalok, hogy sajnálom a dokinak kiadott pénzt (na nem tőle sajnálom, hanem hogy másra is tudnám költeni) és gondolkodóba estem, hogy esetleg simán az ügyeletesnél megszülök illetve akár a terhesrendelésre is mehetnék az sztk-ba. Sajnos az én dokim akármilyen jó és kedves sokba kerül, mert csak magánja van. az alkalmanként 8000 ft a szülésre rá sem kérdeztünk, de tavaly 60000ft- volt a tarifája. Szerintem idén legalább 80000. Annyit nem tudunk összeszedni, illetve anyumék adnak kölcsön, amit akár 10000-sével is visszafizethetnénk, vagy ahogy akarjuk. De akkor is ki kell fizetni. Nekem a fiam születésénél nem láttam annyira hasznát a saját orvosnak(más volt) bár varrásban nagyon profi volt!!! :-D

rabbe78
 
 


Sziasztok!

Rabbe!
Örülök,hogy jobban vagy,és a kisfiad keze is rendben van!Én is itthon vagyok,de Franci mellett sem lehet nagyon unatkozni,mindíg van mit csinálni.

Sziszka!
Engem is érdekelne a privi,én is kíváncsi természetű vagyok! Egyébként átérzem a helyzeted, mi is így vagyunk egyik hónapról a másikra élünk.Félretenni képtelenség! :( Van mikor én is felkelek hajnalban,és azon agyalok mi lesz ha megszületik a baba,számolgatok magamban. De aztán mindíg megpróbálom a jó oldalát nézni a dolgoknak,lehet,hogy össze kell húznunk a nadrágszíjjat,és nem tudunk megvenni azért mindent amit szeretnénk,de ettől eltekintve egy boldog család vagyunk ,van egy szerető férjem,két szép egészséges gyermekem,és egy a szívem alatt,hát kívánhatunk ennél többet,mit érne a sok pénz ha mindez nem volna!

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


tényleg, így az anyagiakkal kapcsolatban jut eszembe. nem is meséltem nektek, hogy mit mondott az én drága anyósom, amikor 2 hete ellátogattunk hozzájuk. Megkért, hogy ne vegyek semmit se a babának meg előre, majd csak ha megszületik, illetve a szülés előtt pár héttel..
mondom neki, hogy igen, de szülés előtt pár héttel már nem nagyon szeretnék babaszobát festeni, alakítgatni, rohangálni még nagyobb dolgokért. és hogy nem beszélve arról, hogy ez egyszerre nagyon sok pénz lenne.. erre mit mond nekem, gyűjtsük össze addig a pénzt... és nem tudtam neki megmagyarázni, hogy nem fogunk tudni egyszerre mindent kifizetni, mert nem tudunk annyit összegyűjteni... de hajthatatlan, úgyhogy nem foglalkoztam vele. úgyis szeptembertől vásárolunk a férjemmel.. :)

szerencsére nekünk nem kell albérletet fizetni, mert a férjem kapott még anno egy lakást a szüleitől.. de vannak hiteleink, stb..
ráadásul el akarunk innen költözni, mert az anyósom állandóan a fejünkhöz vágja, ő vette ezt a lakást stb stb, és bele is szól mindenbe. annyira bízik a fiában, hogy még a haszonélvezeti jogot is rárakta a lakásra...szóval megbeszéltük a férjemmel, hogy egy korábbi balesetemből idén szeptemberben kapok egy nagyobb összeget, és belevágunk egy házba, ami csak a miénk lesz, és senki nem fog beleszólni semmibe..
csak én vagyok megáldva ilyen jó anyóssal? :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Henne!
Megnyugtatlak,nem csak te vagy megáldva "jó" anyóssal!Csak hála istennek az enyém messze lakik tőlünk!
De tudnék mesélni! :evil:
Ahogy olvastam az írásod előbb azt hittem,majd azt mondja,hogy ő mindent megvesz majd az unokának! Milyen naív vagyok nem tudom mért hittem! :D
Jól teszed,hogy elengeded a füled mellet.

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


kankalin: akkor nem vagyok egyedül. :) minket egy ország választ el (Vajdaságban laknak) de idáig elér a keze. szerencsére ritkán találkozunk, na de akkor, mindent belead. és elegem van már abból, hogy ezt a lakást folyamatosan úgy akarja berendezni, mint az övéket..vásárol nekünk ezt azt, (ami persze nekünk lehet, hogy nem is tetszik )de az az igazság, nekem a jelenlegi lakásunk ugymond túl komoly, nem otthonos.. talán kicsit hideg is nekem.

én is először azt hittem, azt mondja, majd megvesz nekünk mindent..:) (meg tudná engedni magának) erre annyit mondott, válasszunk ki egy babakocsit, azt majd megveszi..:) hát, megbeszéltük a férjemmel, drága babakocsit választunk majd :D :oops:

elég jól tudom őt kezelni, még egyszer nem veszekedtünk.. pedig csinált dolgokat :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Teljesen fel vagyok ma dobva :D , péntek van és már csak ezt a napot kell kibírni és jön az enyhülés. :D

Dorka: na, mit mondott a doki? Ki tudott úgy írni, hogy jó legyen?

Vörösmacska: gratulálok a jó eredményhez és a két fiúcskához! :D És nagyon szép neveik lesznek! :)

Telokin, Szisszka: köszi a példákat a Virág névre. Tetszeni nekem is tetszik, csak még nem érzem annyira, hogy ezt szeretném adni a Pincurkánknak. Főleg, ha jövőhéten az uh-on mást látnak majd :)

Szisszka: engem is érdekelne az -150e... :oops:

Mindenkivel együtt tudok érezni, ahol nagyon sok az anyagi kiadás... Sajnos nálunk is történtek dolgok, amióta babát várok, hogy nem kaptunk meg a cégnél 2 projektpénzt, meg a párom most vált munkahelyet és a betanulás 3 hetére 60e netto körül fog kapni :( Ő mindig jön azzal, hogy megyünk a híd alá lakni :), de én nem látom ennyire borúsan a helyzetet (már írtam hogy én vagyok a pozitív kettőnk közül), de sajnos félrerakni mi sem tudunk. Bízok benne, hogy elég sok mindent kapunk majd innen-onnan és nem sokat kell költenünk. Meg ameddig tudok, dolgozni fogok (vagyis jelenleg úgy tervezem, hogy szeptember vége).
Tényleg, akinek már volt babás... szerintetek a 32. hétig tudni fogok dolgozni? Anyu már nem emlékszik, hogy akkor mennyire volt nehéz a pocija.... És sajnos utaznom is kell, kb. 2*1,5 órát naponta.

Rabbe: én is jövőhét szerdán megyek újra a nőgyógyászhoz :) És majd megint megnézi uh-on, hátha jobban fogja látni a nemét :) Majd gondolok rád! :)
Bocsi, de mi is az pontosan ami segített a megfázásban? És hol lehet kapni?

Eclipse: én is a mosható pelusokban gondolkodok, de minél több fórumot olvasok róla, annál jobban össze vagyok zavarodva :D
Mosógéphez gratula! Anyósomnak a mai napig forgótárcsása van, nincs is vele különösebb probléma, csak a kényes rucikat féltem benne, hogy nehogy baja legyen.

Henne: nem semmi anyósod van... szerencsére az enyémmel nincs nagy probléma, mert 250 km-re lakik, így nagyon nem tud semmibe beleszólni :)

Kankalin: Boldog szülinapot a nagyfiadnak! :)

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Hála az égnek, az én anyósom egy angyal. Mikor hányós voltam az elején, anyával felváltva főztek ránk. Még most is heti 1-2x kapunk szeretet csomagot:) Pedig csak a szomszéd városban lakik.

Pénz pénz pénz...ajj, úgy látom,mindenhol ez megy. Nekem nem is fájna a fejem, ha nem tudnám, hogy a svájci franktól függünk(hitel)
Mondjuk a pedagógus fizetésem ugye a béka segge alatt van, de biztos, a párom meg mostanában szerencsére sokat tud maszekolni.

szisszka! Virág nekünk is szóba jött. Nekem a Flóra formája is tetszik, de nem tudom... A párom kiakadt ma, hogy nekem semmi sem tetszik, ami neki tetszik. De nem tudja megérteni, hogy a nyelvtörő nevekkel csak a baja lesz a gyereknek. De még tűrtőztettem magam, hogy nem ordítsam le:) Pedig már rég nem kiabáltam, és hiányzik :))))
A keresztlányom kiválasztotta: Barack!!

Kép
ebba
 
 


Sziasztok Csajok!

Csak gyors bejelentkezés, mert már melóban vagyok, sikerült mától visszaírni :D

Lucával ninden ok, u.h-n is megnéztük, nem kaptam el semmi fertőzést a Balcsin,jövő hét szerda cukorterhelés, viszont a lepényem még mindig rossz helyen van, sajnos:(
Félek, hogy császár lesz a vége.

Nem tusom, mikor jövök, mert meló után barátnőzök, aztán jön értem Andris, aztán megyünk a mamához meg anyához!!!

Puszi mindenkinek, nagyon várom a hideget, itt melóban iszonyat meleg van!!!!!!!!!!!!!!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka,
a rossz helyen, az azt jelenti, hogy méhszáj közelben? :(
Kellemes hétvégét!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


http://moshato-pelenka.e-baba.hu/

itt oldalt van a használatáról és az ajánlott mennyiségről.

Sztem érdemes többfélét összevadászni, h kipróbáld, legfeljebb eladod. Venni teszvesz, ill, mamami.hu piactér.

Nekem az AIO vált bem ez olyan, mint az eldobható, komfortban. Nem engedi vissza a nedvességet, jól szív. Ezen belül zsebest (pocket ) használok szívesen, ezen van még szárazontartó réteg. És mosásnál kiveszem a betétet, külön is szárad, gyorsan is. Az enyém BG V3 (bumgenius) a legtöbb, de mutattam itt kawaii-t is, az pl. olcsóbb, és bambusz , mégis hasonlóan jól bírja. ezek a pelusok egészpelenkázás alatt jók, patenttal is állítható a nagyságúk, puszban, így picihez is. Azt hiszem köldökcsonk alatt azért eldobható lesz, nekem biztosabb, de van akinek beválik akkor is a mosható .

(és ha nincs kedvem, hát veszek egy csomag dm.-es eldobhatót, ott van lebomló :) )

Macs, nagyon örülök, és gratulok.

Zilay Zorka? Vagy Zoé???

Huh, nagyon meleg van.


Cukoreredményekről nem csinál vki egy tálázatot? Igazából csak kív vagyok a cukoroldat utáni 60-90 perces eredményekre...

freestyler
 
 


Tatjana! Köszi szépen! :D

És egy fotó,mai termés!

Kép

Most megyek Francival leköltözünk a játszótérre!Iszonyat ez a meleg!

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


Helló lányok!

Csak egy gyors bekukkk...szépek vagytok mamik,babucik egyaránt!!!! :wink:

Nálunk javulni látszik a helyzet,kaptam gyógyszert a bajomra,remélem ez segít :oops:

Vidámabb:Tegnap apa levitt Bécsbe,bejártuk az egész állatkertet és a Schönbrunn-t.Voltunk már,de én nem bírok betellni vele...imádom.
Mondták is ismerősök,h nem vagyunk normálisal,h a legnagyobb melegben megyünk,dehát nem jópofaságból nem megyek strandra,hanem mert nem szeretném tetézni a bajt. :roll:

Megjött a szekrény kis Bekink szobájába,már összerakva bent áll,rakodásra várva...és a bordűr is felkerült ma.Eleinte nem nagyon tudtam,h mi,hogy lesz,de egyre inkább látom pofásodni :oops:

Dobok pár képet róluk...

Ja és voltam ma védőnőnél,aki nem dícsért meg,mert minden rendben ugyan,de az elmúlt 2 hónapban feljött rám 5kg.De mondtam neki,h semmivel nem eszem többet,sőt...ebben a melegben talán még annyit sem,mint terhesség előtt.Aztán megnézte a lábimat és,hááát......"több pihenés és lábpolcolás"lett a jutalmam.Picit vizes a lábam.Egyébként minden rendben.(pisi,vérnyomás,szívhang)

Olyan kis édes volt az én drágám,h amikor a védőnő elkezdte keresni a szívhangját,nyilvánvalóan tudtára adta,h ő nem szereti,ha piszkálják,mert akkorákat odarúgott neki,h a védőnő is csak nevetett rajta,h micsoda kis akaratos kis nőszemély. :lol:
mint az anyja

és akkor a fotók: Kép ez a bordűr mintája Kép a bútorok még nincsenek a végleges helyükön és pár dolog még hiányzik,de...ennyi már meg van Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Aranyoska: Hu milyen aranyos a bordűr és a micimaci!! Szép kismami vagy! Biztos nagyon szép helyen voltatok és gyerekkoromban voltam ott utoljára, de mi is terveztük hogy egyszer megyünk...
A szobát tapétáztátok vagy festve van és a micimaci ragsztva mint a bordűr? Vagy hogy lett?

Mi ma vettünk bordűrt, először akartam aztán lemondtam róla, ma meg megláttam és megvettük. Kicsit félek a felrakásától, mert anno az oviban tettünk föl de volt ahol hamar ledobta a festett fal. Nagyon függ a ragasztótól is.

Kankalin: aztaaaaa, de nagy pocid van :-) szééééééép!

Anyós téma: hát én az enyémről enm is tudom mit gondoljak. A kerületben laknak kocsival 5 perc. De nekem hideg, ridegnek tünik, de nem csak velem, hanem a gyerekeivel és unokáival is. Talán mert német...azok kicsit kimértek. sehol egy ölelés, szivből jövö bspontán puszi stb,,De nagyon jószivüek, de ha a közelemben van feszélyezve érzem magam és legszivesebben elmenekülnék fél órán belül. Nem is látogatjuk sürün, a párom sem ragszkodik annyira hjozzájuk mint pl én az enyémhez. Mondjuk pont holnap lesz családi összejövetel az egyik sogornőmnél. ilyenkor mindenki ott van. ( a férjemék 3-n vannak testvérek) bográcsozás, kerty party lesz. majd csak túl élem valahogy.... még a legjobban azt szeretem ha ők jönnek hozzánk akkor a legkedvesebbek, de azkb csak egyszer van egy éveben. Már többször meghivtam őket mostanában, de nem akar jönni.(mondjuk most költöztek másik házba és kicsit kivannak miatta...) na mndegy ezen igazán nem agyalok, nem idegesitem magam, bár volt eddig 2X hogy nagyon megbántottak, de valószinű hogy nem volt szándékos....

rabbe78
 
 


Aranyoska: a bordűrt hogy tetted fel? Berajzoltál a falra egy egyenest amihez igazitottad? valami technikai tanácsot tudsz adni?

rabbe78
 
 


Jó reggelt! :lol: 8)

Megérkezett a hidegfront :-) kezd átszellőzni a lakás........
Rebekababa gyönyörű szobájától ihletet kaptam és még este feltettük a fél szobára a bordűrt, most reggel meg megcsináltam a másik felét. Jelentem, kész lettem, márcsak bepakolni kell :-)
Annyi gondom akadt, hogy ahol picit kijött a ragsztó, ott látni a festéken, enyhe foltot hagyott :shock: Pedig az oviban tevely tettünk fel a kolleganőmmel és ott nem látszódott meg. Úgy látszik nem mindegy milyen a ragasztó. Pedig ez a bordűr ragi sem volt olcsó.... na mindegy összességében szép, már csak 1-2 nap és megmutatom nektek :D

Na jó, nem zavarlak titeket tovább, gondolom ti még csak most fordultok át a másik oldalatokra
:lol:
Aludjatok csak jól, ki tudja pár hónap múlva mikor adódik rá lehetőség :lol:

rabbe78
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Rabbe! Itt még nincs hűvös,pedig már annyira várom.Éjszaka is olyan meleg volt,pedig mindenhol nyitva volt az ablak! :( Remélem ide is ideér!Biztos szép lett a szoba,várom a képeket! :D

Aranyoska!
Gyönyörű lett a szoba!Micimaci egyébként is a kedvenceim közé tartozik,és a szinek is olyan jól harmonizálnak egymással! Nekem nagyon-nagyon tetszik! :D
Nagyon jók a képek,klasz helyen voltatok apával! Szerintem nagyon csini kismami vagy. :) Nem tudom ezek a védőnők,folyton a kilókkal nyüstetnek mindenkit.

Kép
Kép
Kép
kankalin.
 
 


HALIHÓ!!!


Csak egy gyors bekukk, mert ma gyerekszobázunk!
Apa itthon van, úgyhogy lamináltozunk: ))
Aztán bútorok: ) juppijé

Amíg szárad meg ilyenek akkor majd élménybeszámolok.

DORKA!
Tesóm Új Zélandon lakik, tehát nem tudok csak úgy átugrani hozzá...

Na megyek, aztán visszaolvasok és jövök

puszipá: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok Csajok!

Erre híre hamva sincsen a hideg frontnak... :( Pedig nagyon vártam!!!Gondoltam sokáig alszom majd, mert tegnap nagyon elfáradtam, későn értünk haza nagyon.De nem jött össze, max délután ledőlök picit.

Eclipse, ha a főnököd ezt bevállalja, te ne is foglalkozz vele!!!
A lepény a méhszájnál van sajnos, az elején még azt mondta a doktornő, h. feljebb mehet, de nem nagyon akar, azért én még bízom benne, mert annyira szeretnék természetesen szülni!!!!Nem akarok császárt!!!

Vörösmacs :D :D :D :D :D :D :D :D
De tudtok, hogy ez így lesz!!!!

Ebba, gratulálok az első bodyhoz!!! :D :D :D
Nem raksz róla képet?Nekem az ilyen feliratos babacuccosok úgy tetszenek, de sehol nem látok :(
Nekem a Luca mellett még a Zsófi volt, ami tetszett, teszik nagyon.

Szisszka, akkor nagyon ügyes voltál, hogy nyertél, és örülök nagyon, hogy jók az eredmények!!!
Ha van kedved, nekem is elmesélheted, hogy mi történt pénzügyileg.
Ezen én is túl sokat agyalok, állandó számolgatás stb....De én már le sem rom, a lényeg, h. augusztus havi bevétel=augusztus havi kiadás kaja és minden nélkül, csak a csekkek meg a lakáshitel.Remek!!!
Én nem mondom, h. ne idegeskedj, mert én is idegeskedek.Csak az a lényeg, hogy a megoldáson is agyaljunk közben, bár én a jelen helyzetünkben nem érzek semmiféle megoldást, max. egy lottó ötöst, de az a veszély nem fenyeget
:D

Rabbe, nagyon örülök, hogy a pici fiad jól van, és azt is, hogy elmúlt a torokfájás.Hog használtad az aloe-t?Nekem növényem vn, pattanás és égés ellen a legszuperebb!!!Van aki meg is eszi, már én is gondolkodtam rajta.
Rabbe, én amikor otthon voltam takarítottam, szekrényt rendeztem, olyan dolgokat csináltam, amire egyébként soha nem jut idő, és nagyon unatkoztam mindemellett!

Henne, akkor tanulhatsz, de nagyon ügyes vagy!!!Szerencsére nálunk csak alapvizsga volt annak idején szakmai nyelvből.
Komoly kis anyós!
Nekem is a vágyam a családi ház, nagyon nagy vágyam!!!Mi most a saját lakásunkban lakunk, de hitelből van, ami laza 15 év múlva jár le....

Tatjana, köszi sikerült megoldani :D Tegnap már voltam is dolgozni....

Kankalin, nagyon szép nagy pocid van már!!! :D
Dávidnak így utólag is Boldogságos Szülinapot!!!

Aranyoska, az a szoba!!!!Valami meseszép lesz!!!!Az a nagy micimaci matrica?Nagyon szép az egész, ahogy van!!!!
Te is szép vagy, szerintem ne is foglakozz a védőnővel, már írtam, de én azt gondolom, h. a normális kereteken belül nem gond a hízás, és mindegy, h. 5 vagy 7 kg.

Eszek valami reggelit, csak délre meg megyünk kajálni Andris anyukájához, de addig nem bírom ki kaja nélkül.
Jaj, Andris olyan édesen alszik, neki nincsen melege :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Mi tegnap délután aludtunk :D Igy este tök sokáig fent voltunk, apa ment még dolgozni este, 9kor jött haza, és mivel Marci sem volt még álmos, elmentünk bevásárolni :D A campona tescoban voltunk, olyan szupi bébi ruha leárazások vannak, hogy csak na! Igaz mi csak 2 pár kis zoknit vettünk a tesónak 700 ft-ról volt 200-ra leárazva a két pár :) Meg több volt a csajszis cucc volt,amitől elolvadtam teljesen az egy kis farmer naci volt, az alján hímzett kis virágokkal és egy himzett Malacka (micimackóból) volt rajta :) De voltak nagyon szupi sapik, kocsicipők, mindenféle. Végülis este 11 után értünk haza :D Kb. éjfélkor aludtunk el Marcival, nekem hajnal 2-kor kipattantak a szemeim, nagyon melegem volt, aztán Marci is nyűgösködött, alig lehetett levegőt kapni, pedig az ablakok is nyitva voltak. Fogtam két anyag pelenkát és bevizeztem, azzal áttörölgettem Marcit, meg magamra is terítettem egyet, igy sikerült elaludnunk. Reggel meg olyan jó volt úgy kelni, h hűsebb volt az idő, fújt a szél, volt levegő :)

Tegnap kitakarítottam az egész házat, ma majd csak a konyhában kell elpakolnom, felmosnom, igy szerencsére nem lesz sok dolgom.

Eclipse
Hát igazából "luxusnak" számit, h egy ilyen házat bérelünk :S
Amikor költöztünk, nézegettünk lakást is, de itt nem találtunk, meg ugye két nagy kutyával + gyerekkel nem olyan egyszerű lakást találni. Meg tény, h a szivünk inkább a házhoz húzott, h ne kelljen állandóan kutyát sétáltatni, mert rohadt fárasztó volt már, h állandóan hajnalban keltünk mindketten, este nagyon későn feküdtünk, ezért állandóan fáradtak voltunk, emiatt többször összezördültünk apával feleslegesen.
Gratula a mosógéphez, jól kifogtátok!!!!

Henne
Anyósod nem semmi! Az enyém messze lakik és ritkán jön... de azért tudnék mesélni :D

Ebba
A nevekben mi sem tudunk megegyezni, pedig én rugalmasabb vagyok szerintem, de apának semmi nem jó :D

Kankalin
Nagyon szép nagy pocid van! Nagy fiadnak utólag is Boldog Szülinapot!

Emese
Annyira jó lett a szoba :) A bordűr, a szekrény, és a micimaci a falon, jajj nagyon cukkerek!
Szép kismami vagy, jók a képek! :) Bizti szupi volt a kiruccanás :)

Rabbe
Nem semmi vagy, h igy hajnalban már munkálkodsz :)
Majd kérünkszépen képeket :D

Eta
Várjuk a beszámolót, meg a képeket!

Dorka
Én drukkolok, h a lepény arébb kússzon! Tuti minden rendben lesz!
Lottó 5-ös nekünk sem ártana, csak kár, h nem lottózom :D

Most megyek, mert Marci valamiért megint nyivákol, meg ez a ... windows is, h inditsam újra a gépet... grrrrrr.....

szisszka
 
 


Szisz nemrég mi is voltunk a Campona Tescoban, egy csomót nézelődtünk, sok babacucc van, de nem csak ruhák, hanem egyéb kiegészítők is, olyan gyünyörű ágyrácsokat láttunk komplett ágyneműgarniturával, itt a Tököli Tescoban közel sincs olyan választék.

Hűű piszkos anyagiak, látom mindenhol problémás, nálunk sem különbbbbb :(

Anyóspajti :( :( :( , regényt tudnák irni, a BMC-s topikban a lányok már hallottak tőlem egy-két hajmeresztő sztorit. :D Röviden annyi, hogy már nagyon öreg, 82 éves, és hülye mint a segg, az a tipikus velejéig rosszindulatú vén banya. Most, amióta babás vagyok nem találkoztam vele, el sem hiszem :!: :!: . Műtét,műtét után volt neki a tavasszal, nem érett még rá, hogy jöjjön, most meg hála a protkója van javítás alatt, egyébként minden vasárnap áthozza a férjem, meg ünnepekkor itt van, de azok a napok egyenlőek egy agymosással, szörnyűű az egész banya, mindenről csak a rossz jut az eszébe, nincs egy felhőtlen vagy vidám megszólalása, csak a rosszindulat, a betegségek, a szörnyűségek. Férjem is kivan, dehát mit lehet tenni, mégis csak az édesanyja és valljuk be őszintén 82 évesen lehetne rosszabb is, hála mozgásszervi dolgokon kívül nincs egyéb gond vele, na jó az agya, de még legalább el tudja nagyjából magát látni, 11. kerületben lakik egyedül, de a férjem egy héten legalább kétszer elmegy hozzá meg a párom nagyfia is átnéz, mert ott laknak nem messze.

Eta, jó munkát!

Rakok fel pocóképet
Kép

Maccs
vörösmacska
 
 


Eta, jó munkát!!!!
Új-Zéland?Az tényleg nem itt van.És hogyan esett rá a választás?Munka?
Figyelj csak előre láthatólag mikor lesz a tali?Nem sürgetlek, semmi, csak kérdezem.

Szissz, akkor ma pihenj! Ügyes vagy, h. tegnap a nyg meleg be takarítottad ki a házat!!!
Lottó-én is csak akkor adok fel, amikor néha eszembe jut, de a kaparós sorsjegyet azt rendszeresen nyomom :D
Biztos szuperek lehettek a rucik.Mi is vettünk már egy farmert a tescoban Lucababának, kis hímzett virágokkal az alján.Nagyon édes!!!

Vörösmacs, nagyon szép a pocakod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anyós-hát igen, az ilyen öregekkel még nehezebb.
Mondom, nekem nagyon nagy szerencsém van!!!Nekem az egyik mamám ilyen, egyátalán nem tartom vele a kapcsolatot, ez hosszú történet....
Ő olyan, h. csak a betegségekről tud beszélni, nagyon gáz!!!Bár ritkán látom!!!

Puszi mindenkinek!
Ja, azt hiszem kezd ideérni a hideg, nagy szél fúj már, és talán hűvösebb is van!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Látom sokakhoz még nem ért el a hidegfront,szorítok,h ti is kapjatok belőle,mert nálunk már az este szakadt az eső és azóta is fúj a szél,de túl hideg azért nincs hála égnek.
Nyitott ablakoknál aludtunk..isteni volt végre ALUDNI,mert mostanában nem lehetett alvásnak hívni azt a vergődést,amit műveltem(,mint egy partra vetett hal) :lol:

Nagyon szépen köszönöm a dícsérő szavakat a szobát és magamat illetően is.Olyan drágák vagytok,nem is tudom min lepődök még meg.Megszokhattam volna már.
Izgultam,h mit fogtok szólni a kis kuckóhoz,de bíztam benne,h szépnek találjátok.Szerintem kislánynak ideális vidám kis színeket választottunk.Remélem majd a "naccsasszonynak" is tetszeni fog.

Többen kérdeztétek,h ami a falon van Micimackó az matrica-e.Nos igen.Egy nagy papíron lehetett kapni,amin az összes kis darab különálló matrica,így mindenki saját ízlésének megfelelően ragaszthatja fel.Mit hova és mennyit tesz egy helyre.Én az utolsó pár darabot már a szekrényajtóra tettem fel.4000.-ba került,de apa nem hagyta,h,ne hozzuk el,mert az "ő kislányának kell ilyen a kis kuckójába" :oops: Imádom...olyan lelkes :wink:

Rabbe: Kiváncsian várom a ti babaszoba képeiteket is...és igazából mindenkiét.Biztos szép lett a bordűr.Én nem mertem ragaszthatót venni,pont a ragi elkenődése miatt.Most festettük újra a szobát,nem örültem volna,ha összemaszatoljuk....főleg,h ilyen téren még rutintalanok vagyunk :wink:
Mi öntapadósat vettünk,és könnyen és viszonylag gyorsan tudtunk is vele haladni.

A védőnővel próbálok csak annyira foglalkozni,amennyire nagyon kell.Odafogok figyelni,h ha pihenek feltegyem a lábam,és kaját is megpróbálok sószegényebben enni,de nem hinném,h olyan nagy a baj,bár nyílván ,ha lehet inkább megelőzöm.

Most ennyi voltam egyenlőre,de amint tudok jövök.Kihasználjuk,h nincs kánikula és csavargunk egyet.
Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok és jó szobarendezgetést!!!!

..és Pihenjetek sokat!!!!
Pussszantás :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Szabin vagyok, aztán meg már nem lesz durva az a 3 hét, úgyhogy ha megengeditek, visszajönnék hozzátok!!! Lehet?

Most apának kell a gép, így röviden csak annyit, hogy pénteken voltunk dokinál. Kaptam is egy képet a gerezdekről nuni felirattal :oops: , szóval tuti, hogy lányunk lesz!!!!!!!! :lol: (Mondjuk előtte megfenyegettem a dokit, hogy fogva tartom, amíg meg nem mondja a tutit....) 969 g, korának megfelelő méretekkel. És annyira édes volt, mert ásított, és olyan szépen látszott, pedig csak a mezei fekete - fehér uh volt. Egyébként mindig jár a szája, lehet nagy dumás lesz ?! :D

Holnap elkezdem a visszaolvasást, a taliról pedig majd dobjatok képet, mert mi nyaralni megyünk pénteken.

Jut eszembe, kisfiút váró anyukák közül autós mennyezeti + fali lámpára nincs szüksége valakinek? Nem nyomulnék, Atié volt, de ha valakit érdekel, megbeszélhetjük priviben.

Addig is, amíg képbe kerülök, és tudok érdemben reagálni, pusszantás mindenkinek!!!!! És hurrá, hidegfront, már teljesen ki voltam.....

Szép estét!!!!

mikegirl
 
 


Jó reggelt! illetve délelöttöt!

Tegnap este 11 felé jöttünk haza, így már nem volt erőm feltenni a képeket. Remélem visszaadja a szoba színét. A kiságyat még festenünk kell, így az nincs összeszerelve , még a függöny sincs fent, mert az ablak kap még egy fakeretet.... Kép bordűr Kép Kép Kép

rabbe78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: